سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
نابغه فوتبال اردبیل امیر حسین حاجی‌زاده براساس توافق اولیه باشگاه پرسپولیس، باشگاه ایرانیان اردبیل و پدر این کودک فوتبالیست در آینده نزدیک به آکادمی فوتبال پرسپولیس می‌پیوندد تا مراحل رشد خود را طی کند.

به گزارش علمدار بصیر: در جلسه‌ای که عصر دیروز و در محل هیئت فوتبال استان اردبیل برگزار شد، مدیرکل حقوقی باشگاه پرسپولیس در سخنانی گفت: توجه به تیم‌های پایه به ویژه رده‌های نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید جز اولویت‌ها و دستور کار باشگاه پرسپولیس بعد از حضور رویانیان در این باشگاه است چرا که معتقدیم هر چقدر در این حوزه سرمایه‌گذاری کنیم، ضرر نکردیم هیچ بلکه سود هم برده ‌ایم.

محمود سالارکیا افزود: ما در تمام استان‌ها به دنبال شناسایی استعدادهای ناب فوتبالی هستیم چرا که معتقدیم باشگاه پرسپولیس باید از نتیجه‌گرایی صرف و مقطعی دور شود و روی استعدادهای ناب این سرزمین سرمایه‌گذاری کند تا برای همیشه بازیکنان خلاق و مستعد را به تیم ملی تحویل داده و باشگاه را از این لحاظ غنی کنیم.

وی تصریح کرد: بسیاری از بچه‌های مستعد به عشق پرسپولیس در کوچه و برزن‌ها توپ می‌زنند که ما نباید از آنها غفلت کنیم چرا که ممکن است استعدادی در یکی از این شهرهای اردبیل نظیر گرمی و پارس‌آباد وجود داشته باشد که اگر شناسایی نشده و جذب نشود یقیناً در حق او ظلم شده است.

سالارکیا در ادامه خاطر نشان کرد: ممکن است پرسپولیس در یک فصل قهرمان نیز نشود اما همین که به غایت هدفمان، شناسایی و جذب بازیکنان مستعد و پایه است، دست پیدا کنیم این برای ما از هزار قهرمانی در لیگ برتر شیرین‌تر است هر چند که از قهرمانی در لیگ برتر و بزرگسالان غفلت نکرده‌ایم.

این مسئول اضافه کرد: باشگاه پرسپولیس و شخص رویانیان در جذب و شناسایی بازیکنان مستعد احساس مسئولیت می‌کند و از همین روست که امروز بنده به نمایندگی از رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خدمت این استعداد ناب فوتبال اردبیل هستم که امیدوارم توافقات اولیه منجر به عقد قرارداد نهایی با امیر حسین حاجی‌زاده شود.

وی بیان کرد: ما آمادگی داریم بدون توجه به مسائل صرف مادی به خواسته‌ها و مطالبات خانواده این کودک 9 ساله که از استعداد فوتبالی خوبی برخوردار است، گوش فرا داده و در حد وسع و توان امکاناتی را فراهم کنیم تا این استعداد فوتبالی بتواند به سرعت و زیر نظر مربیان کارآمد تمرین کرده و به شکوفایی برسد.

مدیرکل حقوقی باشگاه پرسپولیس یادآور شد: ما هرگز قصد نداریم امیر حسین را از خانواده‌اش در این سن و سال کم دور کرده و یا به مسائل عاطفی و روانی او لطمه و صدمه‌ای وارد کنیم بلکه معتقدیم چنین بازیکنان مستعد باید به سرعت شناسایی شده و با ظرفیت بالا مورد حمایت قرار گیرند.

سالارکیا بدون اینکه از مبلغ قرارداد سخنی به میان بیاورد به پیش‌نویس اولیه برای توافق نهایی با خانواده این خردسال نابغه اشاره کرد و ادامه داد: بنده معتقدم بعد از توافقات و تفاهم در روی کلیات باید در جلسات بعدی روی جزئیات و دیگر خواسته‌های مطرح شده توجه و نگاه عمیق داشته باشیم و در کمال آرامش بتوانیم بستر این انتقال مناسب و شایسته را فراهم آوریم.

 

پرسپولیس با اسپانیول اسپانیا و دو باشگاه پرتغالی و برزیلی ارتباط دارد

 مدیرکل حقوقی باشگاه پرسپولیس در زمینه ترانسفر این نابغه فوتبال و مسی فوتبال ایران گفت: ما با باشگاه‌های بزرگ دنیا نظیر اسپانیول اسپانیا و دو باشگاه پرتغال و برزیل عقد قرارداد برای انتقال بازیکن در رده‌های سنی نوجوانان و جوانان داریم که امیدواریم روزی را شاهد باشیم که امیر حسین به یکی از این باشگاه‌های بزرگ فوتبال بپیوندد.

سالارکیا افزود: اگر قرار باشد این ترانسفر صورت بگیرد قطعاً با توافق خانواده امیر حسین می‌باشد و ما در رفع مشکلات خانواده او اعم از مسکن، شغل مناسب، مدرسه شایسته برای امیر حسین و رفع دیگر نیازمندی‌های زندگی در تهران اقدامات لازم را انجام می‌دهیم.

وی تصریح کرد: قرار شد روی کمی و کیفی نهایی قرارداد هر دو طرف در آینده‌ای نزدیک نظرات جمع‌بندی شده و نهایی خود را اعلام کنند تا باشگاه بتواند بستر و زمینه عقد قرارداد نهایی و انتقال این بازیکن خردسال را فراهم آورد.

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/4 | نویسنده : alamdarbasir
روزنامه تایمز آو اسرائیل در گزارشی اذعان کرد احتمالا اسرائیل مجبور خواهد بود به تنهایی در این سازمان در برابر ایران بایستد.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از  باشگاه خبرنگاران، این روزنامه رژیم صهیونیستی در پایگاه اینترنتی خود در گزارشی به قلم "رافائل آرن" افزود: نشست مجمع عمومی سازمان ملل روز سه شنبه با سخنرانی باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا و نخستین حضور دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور جدید ایران در صحنه جهانی وارد برهه حساسی شد. 

 

روحانی تلاش می کند غرب را متقاعد سازد که برنامه هسته ای جمهوری اسلامی کاملا صلح آمیز است. 

 

این روزنامه صهیونیستی افزود: به دنبال "سخنان جذاب" روحانی، آمریکا و انگلیس ظاهرا خواهان گرم شدن روابط با این حکومت هستند.  در این میان اسرائیل برای مقابله با فتح باب های روحانی تنها مانده است.

 

گفته می شود نتانیاهو امسال هم موضوع تهدید هسته ای ایران را محور سخنانش قرار خواهد داد. به گفته یک مقام اسرائیلی مطلع از متن سخنرانی نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل احتمالا خواهد گفت: یک توافق بد از نرسیدن به توافق بدتر است. 

 

یک مقام اسرائیلی روز دوشنبه در مصاحبه با تایمز آو اسرائیل گفت: باید صبر کنیم تا نتانیاهو سخنرانی خود را انجام دهد اما مقایسه ایران با کره شمالی احتمالا بخشی از سخنان وی خواهد بود.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/3 | نویسنده : alamdarbasir
معاون اول قوه قضائیه گفت: انفصال 6 قاضی که در رسانه‌ها مطرح شده‌ است، ربطی به پرونده‌های مطرح و مهم ندارد.

به گزارش علمدار بصیر به نقل ازفارس، سید ابراهیم رئیسی معاون اول قوه قضاییه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی پیرامون رسیدگی به پرونده‌های هرمی گفت: در مورد پرونده شرکت‌های هرمی پرونده‌هایی مطرح هست که به مرور زمان پیگیری و اطلاع رسانی می‌شود.
وی همچنین درباره انفصال 6 نفر از قضات گفت: دادسرای انتظامی قضات همواره وظیفه نظارت بر عملکرد قضات را برعهده دارد و این در حالی است که فیلتر دیگری به نام حفاظت اطلاعات قوه نیز وجود دارد.
معاون اول قوه قضاییه گفت: براساس قانون نظارت بر رفتار قضات، گزارشاتی که حکایت از تخلفات قضات دارد  در این دادگاه مورد رسیدگی قرار گرفته و برایش حکم صادر می‌شود.
رئیسی تصریح کرد: اگر حکمی صادر شود متهم حق اعتراض دارد و در صورت اعتراض حکم به دادگاه عالی انتظامی قضات می‌رود تا صلاحیت قضات رسیدگی شود.
وی گفت: این جلسات در حضور رئیس قوه قضاییه برگزار می‌شود و وقتی حکم دادگاه عالی صادر شود رئیس قوه دستور اجرای آن  را صادر می‌کند.
یکی از خبرنگاران خطاب به رئیسی گفت: مگر نه اینکه بعد از قطعی شدن احکام می توان اتهام و نام افراد را قید کرد چرا در این خصوص قوه قضاییه اتهامات قضات را مطرح نمی‌کند گفت: به اندازه کافی در این خصوص اطلاع رسانی شده است.
یکی از خبرنگاران هم خطاب به رئیسی پرسید آیا این قضات در پرونده‌های مهم و مطرح نقشی داشته‌اند که رئیسی پاسخ داد نه ربطی به آن پرونده‌ها ندارند.
معاون اول قوه قضاییه همچنین درباره پرونده مواد شوینده که منجر به مرگ چند نفر شده بود نیز گفت: در مورد پرونده مواد شوینده هم راهکار قانونی برای رسیدگی به آن وجود دارد.
وی گفت: در مسایلی که مربوط به زندگی مردم می‌شود دستگاه انتظامی نقش اساسی دارند و باید به این موضوع رسیدگی کنند و به خصوص در پرونده‌هایی که با سلامت مردم ارتباط دارد.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/3 | نویسنده : alamdarbasir

30 ثانیه به مرکز تصویر خیره بشید بعد به دستتون که روی موس هست نگاه کنید !!

 

خطاهای دید,خطاهای دید جالب,خطاهای دید عجیب,خطاهای دید شگفت انگیز,خطاهای دید چشم,خطاهای دید باحال,خطاهای دید بسیار جالب,تصاویر خطای دید,عکس های خطای دید

دایره ها سفیدند یا سیاه ؟!

 

خطاهای دید,خطاهای دید جالب,خطاهای دید عجیب,خطاهای دید شگفت انگیز,خطاهای دید چشم,خطاهای دید باحال,خطاهای دید بسیار جالب,تصاویر خطای دید,عکس های خطای دید

 





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/3 | نویسنده : alamdarbasir
بی بی سی سعی می کند تا آنان را نماینده جامعه مسلمانان معرفی کرده و اعمال شنیع آنها را به دین اسلام منتسب کند.
به گزارش علمدار بصیر:

در حالی که چند صباحی از جریان رسوایی های اخلاقی  "جیمی سویل" مجری مشهور بی بی سی و پیامدهای آن  نمی گذرد، این رسانه انگلیسی اقدام به انتشار خبری می کند درباره تجاوز افراد " طالبان" به یک نوجوان تا بدینوسیله با القاء به مخاطبین به سیاه نمایی علیه اسلام بپردازد.

 

 

این وب سایت در این خبر با لحنی خاص و البته جهت دار، مذهب را منحصر در طالبان که ظاهری اسلامی داشته و در واقع وهابیونی بیش نیستند، معرفی می کند و آورده است:« متهم در این ویدیو می‌گوید ملاهایی که از سوی طالبان موظف به "تبلیغ" بوده‌اند، او و افراد دیگر را هر روز آموزش می‌دادند و برای آنها تبلیغ مذهبی می‌کردند. بر اساس اظهارات این زندانی در این ویدئو، این مبلغان به او و دیگر همقطارانش قرص‌هایی می‌دادند و بعد آنها را به اجرای عملیات انتحاری تشویق می‌کردند. این فرد گفته که طالبان و مبلغان این گروه به مخاطبان خود می‌گفتند که برای بمبگذاری انتحاری آماده شوند و در دنیای دیگر به بهشت خواهند رفت.»

 

همانطوری که ملاحظه کردید بی بی سی در کمتر از سه خط، بارها از کلماتی همچون تبلیغ، تبلیغ مذهبی، مبلغان، ملاها ... و در نهایت از بهشت استفاده کرد تا به مخاطب خود القاء نماید این دین اسلام است که چنین افرادی را پرورش می دهد.

 

این در حالی است که طالبان به عنوان یک گروه تروریستی تنها داعیه مسلمانی سر می دهند و با رفتارهای غیراسلامی خود بخاطر تاثیر پذیریشان از تفکر وهابیت، نه تنها مشروعیتی نداشته و ندارند بلکه مقبولیتی نیز در جامعه اسلامی ندارند اما بی بی سی سعی می کند تا آنان را نماینده جامعه مسلمانان معرفی کرده و اعمال شنیع آنها را به دین اسلام منتسب کند.

 

البته این نوع اخبار در بی بی سی مسبوق به سابقه می باشد خصوصا در مورد شورشیان سوریه که کراراً از الفاظی همچون اسلامگریان، اسلامگرایان جهادی و جهادی استفاده می کند در حالیکه معنای "جهاد" در اسلام؛ رو یا روی مسلمانان با کفار است.

 

 استفاده جهت دار بی بی سی انگلیس مختص به شورشیان سوریه نبوده و از این واژگان برای تمامی گروهک های وهابی ـ تکفیری در سراسر دنیا صدق می کند تا با مخدوش کردن چهره اسلام، این دین را دینی خشن جلوه داده و به نوعی در روند گرایش به این دین خلل وارد کند.

 

 بی بی سی انگلیس پس از سیاه نمایی علیه دین در انتهای خبر خود آورده است:«البته هنوز مشخص نیست که اعترافات این متهم تحت چه شرایطی گرفته شده است.»

 

جام





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/3 | نویسنده : alamdarbasir
سه تن از سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکا طی بیانیه ای از سخنرانی روحانی انتقاد کردند.

به گزارش علمدار بصیر: سه تن از سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکایی در بیانیه‌ای انتقادی، از دولت خود خواسته‌اند به ایران اجازه ندهد برای زمان خریدن دست به فریب‌کاری بزند.

 

به گزارش رادیو فردا(Radio Farda)، سناتورها جان مک‌کین، کلی آیوت و لینزی گراهام که هر سه از هوادران سخت‌گیری علیه ایران هستند، این بیانیه را منتشر کرده‌اند.

 

آنها البته تاکید کرده‌اند که از علاقه دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا، برای آزمودن آنچه او علاقه ایران به دیپلماسی نامیده بود، استقبال می‌کنند، اما به انگیزه‌های ایران عمیقا مشکوک‌‌اند.

 

باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا، 26 شهریور ماه در گفت‌وگویی با یک تلویزیون اسپانیایی‌زبان گفته بود: «نشانه‌هایی وجود دارند که روحانی، کسی‌ست که می‌خواهد باب گفت‌وگو با غرب و ایالات متحده را باز کند؛ به شکلی که پیشتر ما شاهدش نبوده‌ایم.»

 

باراک اوباما در آن زمان گفته بود: «ما باید این (تمایل) را بیازماییم.»

جام

 





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/3 | نویسنده : alamdarbasir
رئیس‌جمهور ایران در مصاحبه با شبکه «سی‌ان‌ان» در پیامی به زبان انگلیسی به مردم آمریکا گفت: تمایل دارم به مردم آمریکا بگویم که من صلح و دوستی را ازطرف ایرانیان برای آمریکایی‌ها آورده‌ام.

به گزارش علمدار بصیر: «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران در مصاحبه با شبکه «سی ان ان» به زبان انگلیسی پیامی را به مردم آمریکا ابلاغ کرد و گفت: تمایل دارم به مردم آمریکا بگویم: من صلح و دوستی را از ایرانیان برای آمریکایی‌ها آورده‌ام.

وی تصریح کرد که برنامه‌ای برای دیدار با «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا ندارم اما اگر فرصتی پیش بیاد می‌توانیم با یکدیگر گفت‌وگو کنیم.

اخیراً نامه‌هایی بین اوباما و روحانی رد و بدل شده است و گمانه‌هایی در اینباره به وجود آمده است که روسای جمهور ایران و آمریکا احتمالاً دیدار رو در رو در سازمان ملل در نیویورک داشته باشند.

روحانی به سی ان ان در اینباره گفت: حرف‌هایی دراینباره صورت گرفته است و آمادگی‌ها برای این کار نیز تا حدودی انجام گرفته است.

وی تصریح کرد: آمریکا تمایل خود را برای چنین دیداری نشان داد و به طور کلی ایران تحت شرایط خاص می‌تواند اجازه چنین دیداری را بدهد اما بر این باورم که زمان کافی برای هماهنگ کردن این نشست به طور کامل، آنطور که باید، دشوار است.

رئیس‌جمهور ایران در پاسخ به اینکه آیا اجازه ملاقات با مقامات آمریکایی را دارند، گفت: فکر می‌کنم رئیس‌جمهور ایران هر زمان که منافع ملی کشور در میان باشد، چنین اجازه‌ای را دارد. رهبر معظم ایران گفته است که اگر مذاکرات برای منافع ملی کشور لازم و ضروری باشد، مخالف مذاکره نخواهد بود.

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/3 | نویسنده : alamdarbasir
همه ما در پشت موانع گیر افتاده بودیم، واقعاً نمی‌دانستیم چه کنیم، در همین حین یک جوان به روی سیم‌های خاردار خوابید! بعد هم گفت: همه از روی من عبور کنید! بیش از سیصد نفر از روی بدن او عبور کردند.

به گزارش علمدار بصیر: با نگاهی درست به پدیده جنگ تحمیلی و تحلیل شرایط آن در می یابیم دفاع مقدس ما ویژگی های منحصر به فردی داشت که در طول جنگ های دنیای معاصر بی نظیر است. دفاعی آرمانی و عقیدتی که به قول حضرت روح الله (ره) دلیلی بر صدور انقلاب اسلامی به سراسر جهان شد. یکی از این خصایص حضور 4565 شهید غیر ایرانی در آمار شهدای جنگ تحمیلی است. آنانی که برای دفاع از آرمان جهانی انقلاب اسلامی ایران در جبهه های نبرد حق علیه باطل به شهادت رسیده و همچون ستارگانی درخشان، در آسمان شهدای بین المللی اسلامی جای گرفتند. عزم کردیم هر از گاهی صفحه مقاومت و پایداری را به عطر وجود این شهدای عزیز معطر کنیم.

گمنامی او به گونه ای دیگر بود. او در غربت عجیبی به شهادت رسید.

پیکرهای شهدای عملیّات والفجر9 به شهرستان بجستان آمد. تمامی شهدا توسّط خانواده هایشان تشییع و تدفین شد. امّا هنوز یک شهید مانده! کسی برای تحویل پیکر او اقدام نکرده!

او از بجستان در خراسان جنوبی اعزام شده، امّا هیچ آدرس یا نشانی ندارد. غربت و گمنامی او خیلی عجیب است. یعنی خانواده او کجا هستند!؟

تلاش ها ادامه داشت تا اینکه بچّه های بسیج بجستان او را شناسایی کردند. نام او رجب غلامیِ افغانی، از اتباع افغانستان بود. او در زیر این آسمان هیچکس را نداشت.خانواده اش را درجنگ افغانستان از دست داده بود. تنها کسی که او را بهتر از بقیّه می شناخت یک شاطر نانوا در یکی از محلّه های شهر بود. ایشان می گفت: رجب چند سال قبل به ایران آمد. در نانوایی من کار می کرد. شبها همانجا می خوابید. او از شیعیان بسیار معتقد بود. نماز اوّل وقت او هیچگاه ترک نمی شد. بعد هم با بچّه های بسیج و مسجد آشنا شد. رجب یک سال بعد از شروع کار، خمس همان پول ناچیزی که جمع کرده بود را پرداخت کرد!

بچّه های بسیج می گفتند: یک موتور داشت، مدّتی بعد آن را فروخت. پول آن را به امام جمعه داد. برای کمک به جبهه ها! امام فرموده بود: جبهه رفتن واجب کفایی است. او هم مقلّد امام بود. می گفت: اسلام مرز نمی شناسد. امام ولّی ماست. برای همین هر چه داشت فروخت و برای کمک به جبهه ها پرداخت کرد. بعد هم راهی جبهه شد. در عملیّات والفجر9 هم به شهادت رسیده بود. تمام پیراهن او پاره و زخمی بود. گلوله ای هم به صورت او اصابت کرده بود.

امام جمعه برای مردم، این شهید غریب را معرّفی کرد. بعد از نماز جمعه تمام مردم جمع شدند. پیکر رجب را آوردند. تشییع باشکوهی برگزار شد. شاید برای هیچ شهیدی این گونه نشده بود. در ابتدای گلستان شهدا، پیکر شهید به خاک سپرده شد. حال و روز مردم خیلی عجیب بود. همه اشک می ریختند. گویی برادر خود را از دست داده اند.

در پایان مراسم، یکی از همرزمان شهید، در مورد نحوه شهادت رجب صحبت کرد و گفت: عملیّات والفجر9 بر روی ارتفاعات کردستان در حال انجام بود. محمود کاوه فرمانده ی لشگر ویژه شهدا با حضور در منطقه عملیّاتی، کار را در خطوط مقدّم نبرد پیگیری می کرد. یکی از گردان ها به سوی پاسگاه عراقی ها حرکت کرد. آنها باید با عبور از موانع، از دو طرف به پاسگاه حمله می کردند. مرحله بعدی این عملیّات با حضور این گردان آغاز می شد. برادر کاوه منتظر نتیجه حمله گردان بود.

لحظاتی بعد خبر رسید که گردان در پشت سیم های خاردار حلقوی گیر افتاده. نمی دانم علّت چه بود!؟ یا سیم خاردار متّصل به مین بود. یا اینکه وسایل باز کردن مسیر وجود نداشت. از مکالمات پشت بی سیم معلوم بود که برادر کاوه اصرار داشت هر چه زودتر کار آغاز شود. لحظاتی بعد با حمله گردان، مرحله بعدی عملیّات آغاز شد. با تصرّف پاسگاه پیشروی بچّه ها شروع شد. عملیّات به بیشتر اهداف خود رسید. قبل از روشن شدن هوا، برادر کاوه به کنار بچّه های گردان آمد. ایشان از بچّه ها و حماسه ای که آفریدند تشکّر کرد. امّا فرمانده گردان گفت: حماسه اصلی را یک جوان بسیجی انجام داد!

بعد ادامه داد: همه ما در پشت موانع گیر افتاده بودیم. واقعاً نمی دانستیم چه کنیم. در همین حین یک جوان به روی سیم های خاردار خوابید! بعد هم گفت: همه از روی من عبور کنید!

بیش از سیصد نفر از روی بدن او عبور کردند! خارهای سیم در بدن جوان فرو رفته بود. در زیر نور منوّر کاملاً مشخص بود. قطرات خون از بدن او جاری شده بود. وقتی همه نیروها از روی بدن او عبور کردند، عملیّات با موفّقیّت آغاز شد. در همان لحظات، جوان را از روی موانع بلند کردیم. همینطور که خون از تمام بدن او جاری بود، دستانش را به سوی آسمان بلند کرد. می گفت: خدایا! تحمّل ندارم. شهادت را نصیبم کن. در همان لحظه، گلوله ای بر چهره نورانی او نشست!

با پایان عملیّات، برادر کاوه بر بالین این شهید قهرمان حاضر شد. برای او دعا کرد. چند جمله ای هم در وصف او صحبت نمود. بعد هم پیکر او را به همراه دیگر شهدا به عقب منتقل کردیم. جوان حماسه ساز این عملیّات که بر روی سیمها خوابید همین رجب غلامی است.

سالها از آن ماجرا گذشته. رجب دیگر در این شهر غریب نیست. او به اندازه یک شهر فامیل دارد. وقتی مردم قدرشناس، وارد گلستان شهدای بجستان می شوند، ابتدا به سراغ مزار رجب می روند، بعد به سراغ دیگر شهدا.

پایگاه بسیج مسجد جامع بجستان نیز به نام شهید رجب غلامی نامگذاری شد.

* منبع: کتاب شهید گمنام(گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی)

 دانشجو





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/3 | نویسنده : alamdarbasir
علمدار بصیر: شخصی از آیت الله بهجت ره  پرسید: « نمی دانم چه کنم تا رضای خداوند و امام زمان علیه السلام را کسب کنم؟ راه را به حقیر نشان دهید؟»

ایشان در پاسخ به این پرسش فرمودند:« درد را می دانیم ، دوا را هم تشخیص می دهیم؛ زیرا « فألهمها فجورَها و تقواها(سوره شمس آیه 8) پس خداوند شر و خیر ( ویا درستی و نادرستی و یا زشتی و زیبایی کارها) را به نفس انسان الهام نمود» اما عمل نمی کنیم!»





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/3 | نویسنده : alamdarbasir
پس از پوشش زنده سخنرانی دکتر روحانی، بی بی سی فارسی با حضور کارشناسان مختلف این سخنان را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد. محور مشترک ارزیابی کارشناسان این بود که "این سخنان غرب را راضی نکرده است."

به گزارش علمدار بصیر: بی بی سی فارسی(bbc persian) که چند هفته ای از دست دادن، لبخند زدن و برخورد اتفاقی رؤسای جمهوری ایران و آمریکا فضاسازی می کرد، پس از عدم شرکت آقای روحانی در ضیافت ناهار دبیر کل سازمان ملل به دلیل سرو مشروب، به سخنان رئیس جمهور ایران در مجمع عمومی سازمان ملل دل بسته بود؛ ولی سخنان قاطع رئیس جمهور خیلی زود امیدش ناامید شد.

 

 

برنامه ویژه بی بی سی فارسی پس از سخنان رئیس جمهور کشورمان، چند میهمان و کارشناس داشت؛ علی واعظ، مصطفی خسروی، علیرضا نامور حقیقی و مهدی خلجی، منصور فرهنگ، کامران متین، منیر جاودانفر و جمشید برزگر.

 

 

لحن مجریان و کارشناسان این شبکه پس از سخنان آقای روحانی، مأیوسانه بود؛ چون به توقعی که خود طی چند هفته ایجاد کرده بودند، نرسیدند. این تغییر لحن به قدری جدی و آشکار بود که در مورد برخی کارشناسان به عصبانیت تبدیل شده بود. یکی  از این کارشناسان که نتوانسته بود ناراحتی خود را پنهان کند به شدت از این که آقای دکتر روحانی آیه ای از قرآن را قرائت کرده بود، انتقاد کرد و دیگری باز هم  ادعای ساخت بمب اتمی در ایران را مطرح کرد.

 

 

 

 

 

جالب آن جاست بی بی سی فارسی که این روزها اعلام می کرد از ساعت 1 تا 3 بامداد چهارشنبه برای پوشش زنده سخنان حسن روحانی ویژه برنامه دارد تنها تا ساعت 2:20 بامداد برنامه اش را ادامه داد.

 

 

آن چه می خوانید گزارشی است از واکنش های بی بی سی فارسی به سخنان حجت الاسلام روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل:

 

 

 

 

 

علی واعظ  واکنش سردی به سخنان رئیس جمهور ایران نشان داد و گفت: «به نظر من صحبت های آقای روحانی در سازمان ملل، نسخه طولانی تر مقاله ای است که در واشینگتن پست منتشر کرده بود. شاید قسمت اول سخنرانی زیادی فلسفی و حتی در مواردی دفاعی بود...لحن آقای اوباما نسبت به لحن آقای روحانی مسالمت آمیزتر بود... شاید این که هیأت آمریکایی در سطح بالایی در جلسه حاضر نشد سبب دلسردی کسانی شده که انتظار پیشرفت نمادین داشتند.»

 

 

 

 

مصطفی خسروی هم کنایه ای زد و گفت: «صحبت های آقای روحانی برخلاف 8 سال گذشته، عاری از کینه جویی بود. امیدوارم رئیس جمهوری که برای دنیا صلح می خواهد بتواند در داخل کشور هم آزادی ها و اصول صلح را بین مردم خودش فراهم کند.»

 

 

 

 

کسی که بیشترین زمان را برای سخن گفتن در بی بی سی فارسی به دست آورد، مهدی خلجی بود. خلجی که از اپوزیسیون تندرو به حساب می آید، مدت زمان بیشتری از آنتن شبکه را در اختیار داشت تا هر چه دل تنگش می خواهد بگوید.

 

 

وی چنان از قرآن خواندن حجت الاسلام روحانی در سازمان ملل به ستوه آمده بود که دو بار به این مسأله اشاره کرد. خلجی که حتی نتوانست آیه را درست بخواند، گفت: «آقای روحانی سخنرانی اش را با یک آیه از قرآن پایان داد."وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ" که در زبور نوشتیم زمین سرانجام میراث بندگان صالح خداوند خواهد بود. این آیه خیلی مایه "مهدی[عج] باورانه" دارد و می تواند به نوعی همه صحبت های آقای روحانی را تحت الشعاع قرار دهد.»

 

 

تحلیلگر بی بی سی، که گمان کرده بود آقای روحانی باید مواضعی برخلاف رهبر انقلاب می گرفت، در ادامه افزود: «محتوای سخنان آقای روحانی چقدر با صحبت دولتمردان پیشین جمهوری اسلامی به خصوص صحبت های خود آقای خامنه ای متفاوت بود؟ همین باعث می شود که در واشینگتن با تردید با این صحبت ها برخورد کنند [!] و منتظر بمانند که ایران در عمل چه خواهد کرد.»

 

وی به جای آن که از آقای دکتر روحانی به دلیل قرائت آیه ای از قرآن کریم، تمجید کند بار دیگر بی دلیل انتقاد کرد و اظهار داشت: «تنها در بسته بندی، میان آقای روحانی و احمدی نژاد تفاوت وجود دارد؛ اما در عمل آقای احمدی نژاد سخن خود را با دعای فرج آغاز می کرد و آقای روحانی صحبت خود را با آیه ای از قرآن تمام می کند که آن هم یک تفسیر امام زمانی برای شیعه دارد.»

 

 

مهدی خلجی در پایان نشان داد که دلیل عصبانیتش این است که روحانی سر راه اوباما قرار نگرفته است و با او دست نداده است. وی گفت: «آقای روحانی امروز باید نشان می داد متفاوت است... ما هیچ کار سنت شکنانه ای از روحانی ندیدیم. آقای روحانی امروز می توانست یک مقداری سخنان نامتعارف تر بزند. دست دادن او با اوباما می توانست چنین ژست سنت شکنانه ای باشد. در آن چه امروز گذشت هیچ تفاوتی بین صحبت های آقای روحانی و سخنان هبر جمهوری اسلامی دیده نشد.»

 

 

 

 

 

 

علیرضا نامور حقیقی تنها کارشناس بی بی سی بود که برخلاف گذشته، موضع متعادل تری گرفت و از سخنان یک طرفه خلجی انتقاد کرد. وی گفت: «انتقاد آقای روحانی این بود که از آمریکا صدای واحدی شنیده نمی شود؛ چون اگر اوباما تصمیمی بگیرد معلوم نیست کنگره اجازه دهد. هم ایران و هم آمریکا اشتباهاتی داشته اند.»

 

 

 

 

منصور فرهنگ دیگر میهمان بی بی سی بود که با عصبانیت و لحن پرخاش جویانه سخن می گفت. وی درباره دعوت رئیس جمهور کشورمان به صلح، دوری از خشونت، کثرت گرایی و تعامل گفت: «این حرف را کسی می زند که رئیس جمهور کشوری است که در آن جا چیزی به نام کثرت گرایی و پذیرش انسان هایی که متفاوت فکر می کنند، وجود ندارد.»

 

 

وی در بخش دیگری از سخنانش فتواهای شرعی را زیرسؤال برد و نامعتبر خواند و مدعی شد: «واقعیت این است که ایران در 10 - 15 سال گذشته در پی کسب توانایی برای ساخت سلاح اتمی بوده است. آمریکا و اسرائیل این را خطری برای منافع خود می دانند.»

 

 

 

 

کامران متین هم انتظاراتش برآورده نشده بود: «در مجموع انتظارات بیش از آن چیزی بودند که آقای روحانی گفت؛ ولی کماکان می شود خوش بین بود...به نظر من خیلی خیلی بعید است روابط ایران و آمریکا در میان مدت بهبود یابد.»

 

 

 

 

 

 

منیر جاودانفر کارشناسی از سرزمین های اشغالی بود که روحانی را "خطرناک تر" خواند: «آقای احمدی نژاد برای اسرائیل مفیدتر بود[!] اما آقای روحانی چهره معتدل تری دارد و چون نگاه جامعه جهانی با ایران را تغییر می دهد برای اسرائیل خطرناک تر است.»

 

 

وی در نهایت سر اصل مطلب رفت و راه تغییر نگاه صهیونیست ها به ایران را نشان داد: «تا وقتی دولت ایران به صورت واضح نگوید هولوکاست یک فاجعه تاریخی بوده در اسرائیل چه چپ و چه راست نگاهشان به ایران تغییر نخواهد کرد.»

 

 

 

 

 

جمشید برزگر که کارمند بی بی سی فارسی و در واقع میزبان بود، به عنوان کارشناس میزبان و با این جملات مجلس ناامید کننده بامدادی را جمع کرد: «سخنان روحانی با انتظاراتی که این روزها به وجود آمده بود[آورده بودیم] همخوانی نداشت. در داخل ایران از سخنان وی استقبال می شود؛ ولی مشکل آقای روحانی داخلی نیست؛ بلکه مسأله این است که غرب از این سخنان چه برداشتی خواهد کرد. این سخنان، انتظارات غرب را برآورده نکرد.»

 

 

ناراحتی و ناامیدی مجریان و کارشناسان بی بی سی فارسی به قدری بود که گویا فراموش کرده بودند باید طبق اطلاع رسانی قبلی برنامه را تا ساعت 3 بامداد ادامه دهند؛ چون برنامه خود را ساعت 2:20 بامداد امروز به پایان رساندند!

جام





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/3 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون