|
پاسخ سرلشکر سلیمانی به سخنان اوباما
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در پاسخ به سخنان اوباما در مورد اینکه به دنبال براندازی جمهوری اسلامی نیستیم، گفت: این سخن شما اظهار لطف نیست بلکه اعلام ناتوانی است، شما نتوانسته و نمیتوانید در پی براندازی نظام جمهوری برآیید.
به گزارش علمدار بصیر: سردار سرلشکر قاسم سلیمانی صبح امروز در کنگره شهدای دفاع مقدس استان کرمان اظهار داشت: اینکه اوباما میگوید ما به دنبال براندازی جمهوری اسلامی ایران نیستیم به این علت است که نمیتوانند براندازی کنند. وی بیان کرد: تمام تلاش آمریکا تا به امروز برای براندازی نظام جمهوری اسلامی بوده است. وی خطاب به آمریکاییها گفت: ضلع مهم تلاش شما تا به امروز برای مقابله با جمهوری اسلامی بوده است. سردار سلیمانی تصریح کرد: اینکه میگویید به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی نیستیم، این سخن اظهار لطف نیست بلکه اعلام ناتوانی است، شما نتوانسته و نمیتوانید در پی براندازی نظام جمهوری برآیید. سلیمانی افزود: آمریکا در 35 سال گذشته ناجوانمردانهترین و بدترین اقدامات را علیه نظام جمهوری اسلامی انجام داده است که این سابقه در ذهن ملت باقی میماند. وی ابراز داشت: شما حتی برای خرید دارو توسط ملت ایران محدودیت قائل میشوید. این یادگار دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: اینکه میگویید در فکر براندازی نظام نیستید وقتی قابل قبول است که آثار این حرف اوباما از سیاست آمریکا محو شود. منبع:فارس
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/4 | نویسنده : alamdarbasir
امام صادق علیه السلام در حدیثی گهربار اوصاف مومن واقعی را برشمردهاند که یکی از آنها عزم استوار همراه با نرمش است.
امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند: مؤمن داراى قوّت در دین، و عزم استوار با نرمش، و ایمان با یقین، و حرص درفهم و درک، و نشاط در هدایت، و نیکوکارى در استقامت، و علم با حلم، و خردمندى در نرمى، و سخاوت در حق، و میانه روى در دارائى، و تحمّل در ندارى، و بخشش در قدرت، و طاعت الهى در خیرخواهى، و بازدارى از شهوت، و پرهیزکارى درشوق، و حرص در جهاد، و نماز در هنگام کار، و شکیبایى در سخن مىباشد.
در مشکلات و تحوّلات با وقار و متانت، در مصیبتها شکیبا، در نعمت و آسایش، شکرگزار است. غیبت نمى کند، تکبّر نمىورزد، قطع رحم نمىکند، نه سست وبى حال است و نه سخت و غلیظ. مظلوم را یارى مى کند، بر مسکین مهربانى مى نماید،نفسش از او در مشقّت امّا مردم از او در آسایش هستند، در عزّت دنیا رغبت نمى کند، و از خوارى دنیا بى تابى نمى نماید. متن حدیث: المؤمن له قوّة فی دین، وحزم فی لین، وإیمان فی یقین، وحرص فی فقه، ونشاطفی هدى، وبرّ فی استقامة، وعلم فی حلم، وکَیْس )شکر( فی رفق، وسخاء فی حقّ،وقصد فی غنى، وتحمّل فی فاقة، وعفو فی قدرة، وطاعة للَّه فی نصیحة، وانتهاء فی شهوة، وورع فی رغبة، وحرص فی جهاد، وصلاة فی شغل، وصبر فی شدّة، وفی الهزاهز وقور، وفی المکاره صبور، وفی الرخاء شکور، ولا یغتاب ولا یتکبّر، ولا یقطع الرحم، ولیس بواهنٍ ولا فظٍّ ولا غلیظٍّ ولا یسبقه بصره، ولا یفضحه بطنه، ولا یغلبه فرجه، ولا یحسد الناس، ولا یقتّر، ولا یبذّر، ولا یسرف، ینصر المظلوم، ویرحم المسکین، نفسه منه فی عناء والناس منه فی راحة، لا یرغب فی عزّ الدنیا ولا یجزع من ذلّها، للناس هَمٌّ قد أقبلوا علیه، وله هَمٌّ قد شغله، لا یرى فی حلمه نقص ولا فی رأیه وهن، ولا فی دینه ضیاع، یرشد من استشاره، ویساعد من ساعده، ویکیع عن الخنا والجهل «اصول کافی، جلد2، صفحه 231»
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/4 | نویسنده : alamdarbasir
محافل سیاسی در اسرائیل توجه زیادی به سخنان حسن روحانی و باراک اوباما روسای جمهور ایران و آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل داشتند.
به گزارش علمدار بصیر: باشگاه خبرنگاران به نقل از المیادین نوشت: محافل سیاسی در اسرائیل توجه زیادی به سخنان حسن روحانی و باراک اوباما روسای جمهور ایران و آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل داشتند. برخی از مقامات اسرائیلی از سخنان حسن روحانی انتقاد کردند. "منال اسماعیل" گزارشگر این شبکه در گزارشی در این زمینه افزود: همان طور که پیش بینی می شد مقامات اسرائیلی به سخنان رئیس جمهور ایران در مجمع عمومی سازمان ملل واکنش نشان دادند. بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل چند دقیقه پس از پایان یافتن سخنرانی روحانی اعلام کرد این سخنرانی پر از دورویی و بدون ارائه برنامه عملی برای توقف برنامه هسته ای ایران بوده است. قبل از اظهارات نتانیاهو، هیئت دیپلماتیک اسرائیل در مقر مجمع عمومی، سالن را هنگام سخنرانی روحانی ترک کرده بود. "یووال اشتاینتز" رئیس هیئت دیپلماتیک رژیم اسرائیل در مجمع عمومی که وزیر امور راهبردی این رژیم نیز است به شدت از سخنرانی روحانی انتقاد کرد. اما یائیر لاپید وزیر دارایی رژیم اسرائیل از اقدام هیئت دیپلماتیک این رژیم به شدت انتقاد و تاکید کرد این اقدام به زیان اسرائیل بود چرا که اسرائیل را این گونه نشان داد که مخالف صلح است. انتقاد علنی در اسرائیل از سخنان روحانی با انتقاد تلویحی از سخنان باراک اوباما نیز همراه بوده است. کارشناسان اسرائیلی از ناامیدی مقامات این رژیم از سخنان رئیس جمهور آمریکا درباره برنامه هسته ای ایران و وضع فلسطینیان خبر دادند.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/4 | نویسنده : alamdarbasir
آقای زیباکلام ! آیا دشمنی ایران و آمریکا واقعا از سال 1357 (انقلاب) آغاز شده و مثلا کودتای 28 مرداد 32 و 25 سال حمایت از رژیم فاسد، خودکامه و دستنشانده پهلوی را باید از اوراق تاریخ کند و دور انداخت؟
به گزارش علمدار بصیر: یک تحلیلگر غربزده ادعا کرد آمریکاستیزی ملت ایران نوعی چپزدگی است. او همچنین ادعا کرده دشمنی آمریکا نوعی واکنش به دشمنی ایران است؛ ادعایی که حتی باراک اوباما هم جرئت نمیکند مطرح کند. صادق زیباکلام در مصاحبه با سایت فرارو گفته است: بنده معتقدم آمریکاییها دشمنی خاصی با ایران ندارند بلکه به دلیل یکسری مسائل ایدئولوژیک چند ماه پس از انقلاب یک جریان نیرومند آمریکاستیزی در کشور به راه افتاد.»وی افزود: «این جریان آمریکاستیزی چون معتقد بود آمریکا دشمن ایران و انقلاب اسلامی است سعی کرد با آمریکا مقابله کند که اولین مورد آن اشغال سفارت آمریکا بود و سپس در سال 58 تمام جریانهای معتدل و میانهرو را به عنوان آمریکایی بودن کنار زد.» زیباکلام گفت: «علت راه افتادن این جریان آمریکاستیزی بسیار پیچیده است و دلایل بسیار زیادی دارد. یکی از مهمترین دلایل آن نقش و نفوذ جریان چپ در ایران در آن مقطع زمانی بود به طوری که بخش عمدهای از ادبیات انقلابیون مسلمان ملهم و متاثر از ادبیات مارکسیستی بود.»ا و همچنین گفت: «من معتقدم زمان آن فرا رسیده که در یک فضای غیرمغرضانه و غیرتعصبانه بنشینیم و یکبار دیگر این مسئله که علت دشمنی ایران و آمریکا با یکدیگر چیست را بررسی کنیم. ما نمیخواهیم بگوییم ایران با آمریکا دشمنی دارد اما لااقل میتوانیم این موضوع را بررسی کنیم که چرا آمریکاییها با ایران دشمنی میکنند که به نظر من دشمنی آمریکا نوعی واکنش به دشمنی ایران است.»زیباکلام روز گذشته نیز ضمن مقالهای در روزنامه غربگرای شرق مدعی شد اقشار تحصیلکرده دیگر باوری به دشمنی آمریکا ندارند(!) کیهان نوشت: زیباکلام توضیح نمیدهد که اولا آیا برای انزجار از تعدی و ظلم و زورگویی حتما باید چپ بود و آیا نوع ملتهای صاحب عزت و شخصیت زورگویی مستکبران را میپذیرند؟ ثانیا آیا دشمنی ایران و آمریکا واقعا از سال 1357 (انقلاب) آغاز شده و مثلا کودتای 28 مرداد 32 و 25 سال حمایت از رژیم فاسد، خودکامه و دستنشانده پهلوی را باید از اوراق تاریخ کند و دور انداخت؟ ثالثا آیا تسخیر سفارت آمریکا مسبوق به سابقه خیانتها و جنایتهای آمریکا نبود و اسناد کشف شده نیز ابعاد تکاندهنده این خوی استکباری را نشان نداد؟ رابعا آیا منطق «لاتظلمون و لاتظلمون» و «کونا للظالم خصما و للمظوم عونا» که منطق قرآنی و نبوی و علوی است، نعوذبالله از مارکسیسمی که عمر یک سدهای دارد و به گورستان تاریخ سپرده شده اخذ شده است؟! اگر چنین است چرا با وجود نابودی مارکسیسم و بلوک قدرت آنها، منطق ضد استکباری ملت ایران امروز عالمگیر شده و ملتها در کشورهای مختلف از آمریکا ابراز انزجار میکنند. و بالاخره باید گفت اینگونه که آقای زیباکلام در آخرین فراز از سخنانش میگوید ظاهرا ملت ایران بوده که دشمنی را شروع کرده، 60 سال پیش علیه دولت آمریکا کودتا ترتیب داده، دیکتاتوری و اختناق را به آن کشور تحمیل کرده، اقدام به حمایت از تروریستها کرده، جنگ به راه انداخته و به مجازات و تحریم اقتصادی ملت آمریکا پرداخته است!! با این اوصاف باید پرسید این آقا اصالتا ایرانی است یا آمریکایی؟!
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/4 | نویسنده : alamdarbasir
مواضع خوب رئیسجمهور در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل و امتناع از دست دادن با اوباما، عصبانیت محافل ضد انقلاب و فتنهگر را موجب شد.
به گزارش علمدار بصیر: مواضع خوب رئیسجمهور در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل و امتناع از دست دادن با اوباما، عصبانیت محافل ضد انقلاب و فتنهگر را موجب شد.
در این زمینه شبکه صهیونیستی بالاترین به قلم یکی از عناصر ضد انقلاب نوشت: «روحانی نه احمدی نژاد هست و نه خاتمی بلکه دقیقاً کپی شده [آیتالله] خامنهای است. سخنان حسن روحانی در جاهای مختلف را که میشنوم تنها یاد یک شخصیت میافتم. آن شخصیت نه احمدینژاد نه خاتمی بلکه شخص [آیتالله] سیدعلی خامنهای است. شما میتوانید نقطه نظرات مختلف روحانی را بررسی کنید. از نقطه نظر در مورد کهریزک تا نقطه نظر در مورد فتنه (جنبش سبز ملت ایران). از نقطه نظر در مورد رفع شبهه در انتخابات تا نقطه نظر در مورد سپاه پاسداران حتی در مورد توبه کردن موسوی و کروبی و امثالهم هم نظرات خامنهای را دقیقاً تکرار میکند.» همکار بالاترین میافزاید: اگر بخواهیم شخصیت رهبر را هم در نظر بگیریم او آن تندرویهای خاص را ندارد و بسیاری مواقع حد بین تندروها و اصلاحطلبها میشود. حال که روحانی به سازمان ملل رفت بسیاری انتظار داشتند که یک معجزه کند ولی چیزی که دیدیم و شنیدیم دقیقا سخنان رهبر بود که در آنجا بازتاب داده شد و دقیقا همان ژستها گرفته شد. مثلاً نرفتن به سر سفره شام [ناهار!] بانکیمون که مبادا با اوباما دیدار کند یا نرفتن به سخنرانی اوباما. خوب است سخنرانی [آیتالله] خامنهای در دهه 60 در سازمان ملل را هم ببینید.
کیهان می نویسد که از سوی دیگر سایت فتنهگر جرس (ارگان حلقه لندن) از قول مرتضی- ک از اعضای متواری گروهک ملی مذهبی نوشت: روحانی در سازمان ملل تلاش کرد سخنگو و مجری همان «نرمش قهرمانانه»ای باشد که رهبر جمهوری اسلامی از آن میگوید: همه سخنان روحانی در یک «متن» متبلور میشد و صورت بندی؛ «اقتدار جمهوری اسلامی». روحانی به وضوح تلاش میکرد سخنگو و مجری همان «نرمش قهرمانانه»ای باشد که رهبر جمهوری اسلامی از آن میگوید. این چنین، وی تمام ارتفاع صدا و بلاغت کلام و جدیت سیمای خود را به کار گرفت که به مخاطبان- و به خصوص غرب- یادآوری کند «جمهوری اسلامی ایران بر اعمال حقوق خود پافشاری میکند»؛ رعایت «احترام» جایگاه جمهوری اسلامی، ضروری است؛ و «پذیرش اعمال حق غنیسازی و سایر حقوق هستهای ایران» برای تهران اهمیت دارد و اینکه ایران «یک قدرت منطقهای» است که نه فقط در قبال «امنیت منطقه»، احساس مسئولیت میکند بلکه «امنیت جهان» را نیز در نظر دارد. روحانی البته چنان که مشتاقان تغییر منتظر بودند، قدرت فرصت عالی را ندانست.همچنین جمشید- ب در تحلیل بی بیسی با تخطئه مواضع دکتر روحانی مدعی شد «روحانی هیچ گام روشن و مشخصی برنداشت» و صدای آمریکا در گزارشی اعلام کرد «روحانی برای اینکه با اوباما مواجه نشود و دست ندهد به ضیافت بانکیمون نرفت. عدم حضور روحانی در این مهمانی نشانه تجربه وی و هماهنگی او با رهبری و سپاه پاسداران است.» اما از جمله مضحکتر اظهارات «روحالله- ش» از اعضای فراری شاخه جوانان حزب مشارکت است که در وبلاگ خود مینویسد: «من اگر جای روحانی بودم سر میز ناهار و شراب مینشستم و از میزبان میخواستم سر میز من گوشت خوک و مشروبات الکلی نگذارد و... خود من اینجا در دانشگاه متوجه نشدهام اما آشپزها به من تذکر دادهاند که غذا از گوشت خوک درست شده (!).
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/4 | نویسنده : alamdarbasir
هر روز مشاهده میکنیم که برخی از دختران ایرانی با الگوبرداری از مانکنهای غربی و مدلهای کمپانی «ویکتوریا سکرت» پر رنگ و لعابتر از همیشه در کوچه، خیابان، دانشگاه و محل کار ظاهر میشوند.
به گزارش علمدار بصیر: باز هم یک دولت جدید و بحث داغ حجاب، بدحجابی یا کلاً بیحجابی؛ اینکه ما چرا به اینجا رسیدیم و چرا در یک جامعه اسلامی بسیاری از بانوانی که حجاب را رعایت میکنند و چادری هستند در اقلیت قرار دارند و اگر در بعضی از محافل از آنها پرسیده میشود که آیا همیشه چادر سر میکنید؟ میگویند: نه! اینکه در خیلی از ادارات و سازمانها مشاهده میکنیم که بانوان در ابتدای ورود برای جلب نظر مافوق خود چادر سر میکنند و بعد از چند ماهی که مطمئن شدند پایشان در آن سازمان یا ارگان محکم شده است، چادر از سر بر میدارند و زبان گلایه میگشایند که تابستان است و گرما و رنگ سیاه چادر کلافهمان میکند! یا زمستان است و نمیتوانیم در این باد و باران چادرمان را جمع کنیم؛ یا آرتروز گردن گرفتم از وزن این چادری که هر روز باید سرم کنم، یا ... گفتار حاضر نمیخواهد بگوید چرا چادر یا حتماً چادر، بلکه میخواهد به این نقطه برسد که چرا ما در یک جامعه اسلامی و شیعی به این نقطه رسیدهایم؟! ما هر روز مشاهده میکنیم که برخی دختران ایرانی پر رنگ و لعابتر از همیشه در کوچه، خیابان، دانشگاه و یا محل کار ظاهر میشوند و هر روز هم بیشتر جامعه و مردم میپذیرند که جامعه تغییر کرده است! البته در این میان جدا از دختران رنگارنگ مانتویی، چادریهای مدرن هم زیاد شدند. چادریهای مدرن که تعدادشان هم زیاد است. قصد این گفتار نفی یا حمایت هیچکدام از این پوششها نیست. این مطلب یک چالش است با خودمان که الان در جمهوری اسلامی کدام گروه در اقلیتاند؟ چادریها هم دو دسته شدهاند: گروهی که از پوششان راضیاند و آنها که این پوشش برایشان یک اجبار است، چون در خانوادهای مذهبی متولد شدهاند و چادر برایشان حکم آیه قرآن را دارد. حال بدحجابها یا بیحجابها هم که بماند، آنها از این شاکی هستند که چرا پوشش در ایران امری اختیاری نمیشود. آنکه میخواهد پوشش اسلامی داشته باشد و آنکه میخواهد نداشته باشد مثل جوامعی مانند ترکیه، سوریه، لبنان و ... البته تقصیر هیچ کس نیست جز آنها که همه چیز را در قوانین خلاصه میکنند. ما عقب افتادیم از آنچه که باید به زنان و مردانمان و دختران و پسرانمان تاکنون باید میگفتیم و نگفتیم. در آن سر دنیا «امیلی فرانسوا» بازیگر فیلمهای هالیوودی مسلمان میشود و از طعم شیرین داشتن حجاب میگوید با آن همه سختی و در خانوادهای مسیحی، یا در همین ایران خودمان «سمیه حیدری» جودو کار وزن 57 کیلو در بازیهای آسیایی داخل سالن کره جنوبی روی تشک میرود، مدال میگیرد و «چادر» را برای روی سکو رفتن شرط میکند.. از این دست زنان و دختران بسیار داریم که الگو هستند اما معرفی نمیشوند زیرا کسی تلاش نمیکند که فرهنگسازی کند، حال ما به شکلهای مختلف مقاله بنویسیم و سمینار بگذاریم، اما چه سود؟ زنان و بسیاری از دختران ما که هدف این گفتار هستند به دنبال فلسفه داشتن حجاب میگردند. همه چیز به شدت در حال رشد و تغییر است، الگوهای زنان و دختران ما مارکها و برندهای آمریکایی و اروپایی شده است و آنها به دنبال اندام لاغر مدلهای کمپانی «ویکتوریا سکرت» هستند و هر روز با هر ترفندی که شده با صرف هزینههای بسیار سلامت خود را به خطر میاندازند. الگوهای فراموش شده ما بسیار هستند که یا معرفی نشدهاند یا آنقدر بد معرفی شدهاند که زنان و دختران ما از آنها به عنوان الگو یاد نمیکنند. با گذشت سالهای بسیار از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی هنوز «مصلحت حکیمانه» حجاب معرفی نشده و به بحث فلسفه حجاب آنچنان که باید و شاید پرداخته نشده است. سخنان بزرگان و اندیشمندانی همچون شهید مرتضی مطهری که در کتاب «حجاب» به زیبایی مینویسد: فلسفه پوشش اسلامی به نظر ما چند چیز است. بعضی از آنها جنبهی روانی دارد و بعضی جنبهی خانوادگی، بعضی جنبهی اجتماعی و بعضی مربوط است به بالا بردن احترام زن و جلوگیری از ابتذال او. آرامش روانی، استحکام پیوند خانوادگی، استواری اجتماع، ارزش و احترام زن، حجاب و اصل آزادی مواردی هستند که استاد در این کتاب به آنها اشاره میکند و برای هر کدام دلایلی متقن دارد. 1- آرامش روانی: نبودن حریم میان زن و مرد و آزادی معاشرتهای بیبند و بار هیجانها و التهابهای جنسی را فزونی میبخشد. 2- استحکام پیوند خانوادگی: اختصاص یافتن استمتاعات و التذاذهای جنسی به محیط خانوادگی و در کادر ازدواج مشروع، پیوند زن و شوهری را محکم میکند و موجب اتصال بیشتر زوجین به یکدیگر میشود. 3- استواری اجتماع: کشاندن تمتعات جنسی از محیط خانه به اجتماع، نیروی کار و فعالیت اجتماع را ضعیف میکند برعکس آن چیزی که مخالفین حجاب، خرده گرفتهاند و میگویند: «حجاب باعث فلج کردن نیروی نیمی از افراد جامعه است». اسلام نه میگوید که زن حق بیرون رفتن از خانه را ندارد و نه میگوید حق تحصیل علم و دانش را ندارد بلکه علم و دانش را فرضیهی مشترک بین زن و مرد دانسته است. اسلام هرگز نمیخواهد زن بیکار و بیعار بنشیند و وجودی عاطل و باطل بار آید. پوشانیدن بدن به استثنای صورت و دستان تا مچ، مانع هیچ گونه فعالیت فرهنگی یا اجتماعی یا اقتصادی نیست. آنچه موجب فلج کردن نیروی اجتماع است آلوده کردن محیط کار به لذتجوییهای شهوانی است. و راستی اگر زن ایرانی به بهانه «آزادی» «مقتضیات زمان» و ... هر روز و هر ساعت از هر قلم آرایشی استفاده نکند، دیگر مصرف کننده خوبی برای استعمار نخواهد بود و آن وقت است که دیگر وظیفه خودش در به انحطاط کشیدن اخلاق جوانان و ضعف اراده آنان و ایجاد رکود در فعالیتهای اجتماعی را انجام نخواهد داد. 4- ارزش و احترام زن: مرد به طور قطع از نظر جسمانی بر زن برتری دارد. زن در این جبهه در برابر مرد قدرت مقاومت ندارد، ولی زن از طریق عاطفی و قلبی همیشه برتری خود را بر مرد ثابت کرده است. حریم نگه داشتن زن و مرد یکی از وسائل مرموزی بوده است که زن برای حفظ مقام و موقعیت خود در برابر مرد از آن استفاده کرده است. اسلام زن را تشویق کرده است که هر اندازه متینتر و باوقارتر و عفیفتر حرکت کند و خود را در معرض نمایش برای مرد نگذارد بر احترامش افزوده میشود. 5- حجاب و اصل آزادی: در اسلام محبوس ساختن زن و اسیر کردن زن وجود ندارد. پوشیده بودن زن - در همان حدودی که اسلام تعیین کرده است - موجب کرامت و احترام بیشتر اوست زیرا او را از تعرض افراد جلف و فاقد اخلاق معنوی نگاه میدارد. همه موارد فوق را استاد مطهری با کلامی شیوا بیان کردهاند اما تاکنون هیچ استفاده و بهره عملی برای الگوسازی و پیادهسازی این نوشتارها انجام نگرفته یا اگر انجام شده برای تعدادی بانوی حوزوی بوده است که خود اشراف کامل به بحث حجاب داشته و کاملا رعایت میکنند و خود علامهای در این حوزه هستند. حال دختران نوجوان و جوان ما که هر روز از بسیاری از آموزههای اسلامی و الهی دور میشوند چه باید بکنند؟ دخترانی که مقصر نیستند زیرا تربیتشده مادران و پدرانی هستند که اصلاً حجاب را قبول ندارند یا خوب تربیت کردن را در آزادی بی حد و مرز فرزند خود میدانند. جامعه، مسئولان و دستاندرکاران بحث فرهنگسازی هم در کشور چندسالی است توپ کمکاری خود را به یکدیگر پاس میدهند و نتیجهاش این است که دختران و پسران ما همچنان با الگوهای آمریکایی و اروپایی رشد میکنند. منبع:فارس
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/4 | نویسنده : alamdarbasir
یک دختر نوجوان از اجبار به تجاوزهای مکرر از سوی شیبه نظامیان سوری در قالب جهاد نکاح پرده برداشت.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از الخبر، تعدادی از فعالان فیس بوک به تازگی قطعهای ویدیویی را منتشر کردند که متعلق به "روان قداح" دختر نوجوان 16 ساله سوری است. وی در این قطعه ویدیویی جزئیات مصیبت وارد شده بر خود و اجبار از سوی پدرش برای شرکت در جهاد نکاح را تشریح میکند. این دختر نوجوان میگوید که در ابتدای حوادث سوریه از سوی پدرش به تنهایی در اتاقی زندانی شد، پدرش شورشیان سوری را به خانه دعوت کرده بود تا روابط جنسی با وی داشته باشند، او در این اتاق به تناوب و مکررا از سوی تروریستها مورد تجاوز وحشیانه جنسی قرار گرفته است. وی می گوید که هنگامی که موضوع را برای پدرش بازگو میکرد، او مدعی می شد که این نوعی جهاد است، پدر این دختر حتی از مداوای وی نیز خودداری می کرد و تنها میگفت که این اقدام در کارهای خیر تو ثبت میشود و باعث ورود تو به بهشت خواهد شد.
این دختر یک ماه به همین وضعیت زندگی کرد، او بارها به فکر فرار افتاد، اما هر بار از اینکه به دست عناصر مسلح به قتل برسد، میترسید و از این فکر منصرف میشد. روان گفت که حتی مادرش نیز او را تهدید می کرد که در صورت گفتن این موضوع به دیگران او را خواهد کشت، این در حالی بود که مادر وی نیز برای جهاد نکاح به روستاهای مجاور رفته بود. فارس
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/4 | نویسنده : alamdarbasir
روسای جمهور ایران و تونس بر اهمیت مبارزه با تروریسم در منطقه از جمله در سوریه به خاطر حفظ وجهه اسلام در جهان تاکید کردند.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری اسلامی، روسای جمهوری اسلامی ایران و تونس در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد و در مقر این سازمان با یکدیگر دیدار و درباره آخرین تحولات منطقه و روابط دوجانبه بحث و تبادل نظر کردند. روحانی در این دیدار، ضمن قدردانی از حضور هیات بلندپایه تونس در مراسم تحلیف ریاست جمهوری ایران، روابط ایران و تونس را در تمام زمینه ها با اهمیت خواند. طرفین در این دیدار با اشاره به همکاری دو کشور در بانک جهانی و صندوق بین المللی پول، بر اهمیت مبارزه با تروریسم در منطقه از جمله در سوریه به خاطر حفظ وجهه اسلام در جهان تاکید کردند.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/4 | نویسنده : alamdarbasir
ظریف در دیدار با همتایانش عنوان کرد
وزیر امور خارجه با تاکید بر اراده جدی کشورمان برای آغاز مذاکرات با 1+5، تصریح کرد که چنانچه در طرف مقابل نیز این اراده جدی وجود داشته باشد، حل این مسئله ممکن است.
به گزارش علمدار بصیر: وزرای امور خارجه لهستان، نیوزلند، سنگاپور و بلاروس روز چهارشنبه در حاشیه شصت و هشتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد به طور جداگانه با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و پیرامون گسترش مناسبات دوجانبه، افزایش همکاریهای اقتصادی و تجاری، تحولات جاری در منطقه و موضوعات مهم بین المللی رایزنی کردند. *بررسی مناسبات تهران - ورشو ظریف در اولین دیدار پیش از ظهر چهارشنبه خود با وزیر خارجه لهستان، ضمن اشاره به مناسبات تهران – ورشو، توسعه همکاریهای اقتصادی و تجاری بین دو کشور را یادآور شد. وی در این زمینه به آمادگی برای تسهیل رفت و آمد تجار و بازرگانان دو طرف اشاره کرد. وزیر امور خارجه لهستان نیز در این دیدار علاقمندی کشورش را برای تعمیق روابط از جمله در زمینه تجاری اعلام و خواستار هموار شدن بسترهای لازم در این ارتباط شد. طرفین در این دیدار رایزنیهای منظم معاونین وزرای خارجه دو کشور به منظور بررسی راههای گسترش همکاریها و همچنین رایزنی و همکاری در محافل بینالمللی را مورد توجه قرار دادند. اوضاع در سوریه، خلع سلاح شیمیایی همه اطراف در این کشور، تحولات افغانستان و مسئله هستهای از دیگر محورهای مذاکرات وزرای امور خارجه ایران و لهستان بود. در این دیدار ظریف از همتای لهستانی خود برای سفر به ایران دعوت به عمل آورد که با استقبال وزیر امور خارجه لهستان مواجه شد. *استقبال نیوزیلند از مواضع سازنده دولت ایران به گزارش فارس، وزرای امور خارجه ایران و نیوزلند نیز طی دیداری جداگانه راههای توسعه روابط دوجانبه را بررسی کردند. ظریف در این دیدار با اشاره به روابط تهران – ولینگتون، بر ضرورت ارتقاء سطح مناسبات فیمابین تاکید و فضا را برای پیشرفت همکاریها مناسب ارزیابی کرد. وی در این ارتباط همکاریهای تجاری دو کشور از جمله در حوزه کشاورزی را مورد توجه قرار داد. وزیر امور خارجه نیوزلند نیز با اشاره به روابط قدیمی ایران و نیوزیلند، بر تقویت روابط و تماسهای سیاسی دو کشور تاکید کرد. وی با اشاره به اینکه ما با علاقه اخبار انتخابات ایران را دنبال میکردیم، تصریح کرد: ما از سیاستها و مواضع سازنده دولت جمهوری اسلامی ایران، استقبال میکنیم. وزیر خارجه نیوزیلند با اشاره به فضای سازنده موجود، تمایل کشورش را برای توسعه روابط تجاری و ادامه تماسهای دو کشور اعلام کرد. در این دیدار بحران سوریه و مسئله هستهای نیز مورد توجه قرار گرفت و ظریف مواضع جمهوری اسلامی ایران را بیان داشت و وزیر خارجه نیوزلند به نقش ایران در منطقه اشاره کرد. * رئیس مجلس سنگاپور به تهران میآید وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سنگاپور نیز در دیداری جداگانه پیرامون روابط دوجانبه و تحولات مهم منطقهای و بین المللی از جمله مسئله هستهای، سوریه تبادل نظر کردند. ظریف با اشاره به اینکه روابط خوب دو کشور به خوبی پیش میرود، سفر آتی رئیس مجلس سنگاپور به تهران را یادآور شد. وی به زمینههای همکاری در امور تجاری، فرهنگی و هنری و عرصههای بینالمللی اشاره کرد. وزیر امور خارجه سنگاپور نیز در این دیدار، به روابط خوب دوجانبه و ارتباطات مردمی بین دو کشور اشاره کرد. وی با ابراز علاقه به توسعه روابط دوجانبه، ظرفیتها در زمینه همکاریهای فرهنگی را فراوان دانست و خواستار یافتن زمینهها و ظرفیتهای جدید همکاری شد. در این دیدار نیز تحولات سوریه و مسئله هستهای از محورهای مذاکرات دو وزیر بود. *بررسی راههای ارتقای سطح روابط تهران و مینسک/ایران شریک کلیدی بلاروس در منطقه راههای ارتقاء سطح روابط تهران – مینسک نیز در دیدار وزرای امور خارجه ایران و بلاروس مورد بررسی قرار گرفت. ظریف در این دیدار گفت: ما برای روابط با بلاروس اهمیت زیادی قائل هستیم و آماده توسعه روابط دوجانبه و چندجانبه با کشور دوست بلاروس هستیم. وی ظرفیتهای متقابل دو کشور برای افزایش همکاریها را فراوان دانست و از سفرهای متقابل معاونین وزرای خارجه دو کشور و انجام رایزنیهای منظم سیاسی استقبال کرد. وزیر امور خارجه بلاروس نیز انتصاب ظریف به سمت وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت. وی گفت: ما ایران را یک شریک کلیدی در منطقه دانسته و آماده همکاری در کلیه زمینهها در جهت منافع دو کشور هستیم. وزیر خارجه بلاروس با تاکید بر ضرورت رایزنیهای منظم سیاسی معاونین وزرای خارجه دو کشور برای طراحی برنامههای آینده روابط دو کشور، گفت: علاقمندیم همکاریهای اقتصادی با ایران را تعمیق بخشیم. در این دیدار همکاریها در حوزه بینالمللی مورد توجه قرار گرفت. *اراده جدی دو طرف برای حل موضوع هستهای گفتنی است در این دیدارها دکتر ظریف مواضع کشورمان را در خصوص مسائل منطقهای و بین المللی بیان کرده و روند مردم سالاری در ایران، نشاط سیاسی، حمایت و پشتوانه مردمی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران از طریق برگزاری انتخابات و آراء مردم را تشریح کرد. وی با تاکید بر اراده جدی کشورمان برای آغاز مذاکرات با 1+5، تصریح کرد که چنانچه در طرف مقابل نیز این اراده جدی وجود داشته باشد، حل این مسئله ممکن است. ظریف در خصوص مسئله سوریه با ابراز خرسندی از به نتیجه رسیدن تلاشها در جهت جلوگیری از جنگ، کاربرد سلاح شیمیایی توسط هر کسی و در هرجا را محکوم و تاکید کرد که خلع سلاح شیمیایی باید جامع و شامل همه اطراف در سوریه باشد. منبع:فارس
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/4 | نویسنده : alamdarbasir
پدیده 9 ساله فوتبال ایران با باشگاه پرسپولیس قرارداد 10 ساله بست.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، امیرحسین حاجیزاده فوتبالیست 9 سالهای که با حرکات تکنیکی خود توجه خیلیها را به خود جلب کرد و پخش گزارشی از وی در برنامه نود از وی با استقبال بسیاری از باشگاهها برای به استخدام درآوردن او و زیر نظر گرفتن این پدیده همراه بوده، با باشگاه پرسپولیس قرارداد 10 ساله بست. محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در این باره به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: این فوتبالیست نونهال استعدادهای ویژه و بالایی دارد که میبایست برای هرچه شکوفاتر شدن آن برنامهریزی کرد تا این استعداد هدر نرفته و این پدیده یک فوتبالیست بزرگ و انشاءالله بینالمللی تبدیل شود. در همین راستا معاونت حقوقی باشگاه پرسپولیس آقای سالارکیا به نمایندگی از بنده عازم اردبیل شدند و در نشستی که با حضور سرپرست هیئت فوتبال اردبیل و خانواده این فوتبالیست برگزار شد توافقات لازم برای عقد قرارداد 10 ساله بین پرسپولیس و این بازیکن حاصل شد و این پدیده با پرسپولیس قرارداد 10 ساله بست. وی افزود: جا دارد از رئیس هیئت فوتبال اردبیل که به هنگام تنظیم توافقنامه و قرارداد نگاه مسئولانه و دلسوزانهای نسبت به این بازیکن داشته و در جزئیات این قرارداد که بسیار مفصل هم هست منافع و آینده این پدیده را در نظر داشته تشکر و قدردانی کنم. جزئیات این توافق را به زودی اعلام خواهیم کرد. رویانیان تصریح کرد طی روزهای آتی که احتمالا هفته آینده خواهد بود به اتفاق آقای استیلی رئیس آکادمی پرسپولیس راهی اردبیل خواهیم شد و ضمن تبادل قرارداد درباره همکاری در سالهای آتی و مسائل تحصیلی و فوتبالی وی با خانوادهاش صحبتهای بیشتری خواهیم داشت. احتمال دارد آقای دایی نیز در صورتی که سفر به اردبیل با تمرینات و بازیهای پرسپولیس تداخل نداشته باشد نیز ما را در این سفر همراهی کند. ما امیدواریم که بتوانیم آنچه که برای رشد و پیشرفت این پدیده که خیلیها از او به عنوان مسی ایران یاد کردهاند لازم است را به درستی انجام دهیم. برنامههای مفصلی در این راستا طرحریزی شده که جزئیات آن را در سفر به اردبیل اعلام خواهیم کرد.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/4 | نویسنده : alamdarbasir
|
|
تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون |