سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
شورای امنیت سازمان ملل متحد در جلسه‌ای با رأی مثبت 15 عضو این شورا، قطعنامه‌ پیشنهادی آمریکا و روسیه برای امحای سلاح‌های شیمیایی سوریه را تصویب کرد.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از شبکه «بی بی سی»، شورای امنیت سازمان ملل متحد در جلسه‌ای قطعنامه 2118 پیشنهادی آمریکا و روسیه برای امحای تسلیحات شیمیایی سوریه را تصویب کرد.

این قطعنامه با رأی همه اعضای شورای امنیت سازمان ملل و در واقع با رأی مثبت 15 عضو شورای امنیت جمعه شب به وقت نیویورک به تصویب رسید.

بر اساس این گزار ش، در این قطعنامه کاربرد تسلیحات شیمیایی در سوریه محکوم شده ولی هیچ کدام از طرفین درگیری در این رابطه متهم نشده‌اند.

این نخستین بار در دو سال و نیم گذشته است که شورای امنیت سازمان ملل موفق به تصویب قطعنامه‌ای در رابطه با جنگ داخلی در سوریه شده است و پیشتر، اختلاف میان کشورهای غربی و روسیه مانع از تصویب قطعنامه‌ای در شورای امنیت شده بود.

طبق قطعنامه 2118 شورای امنیت، دولت سوریه موظف است که تسلیحات شیمیایی خود را تحویل دهد و به بازرسان بین‌المللی اجازه تردد آزادانه دهد.

بر اساس این قطعنامه، در صورت عدم همکاری سوریه با بازرسان بین‌المللی، برای به کارگیری نیروی نظامی علیه سوریه به تصویب یک قطعنامه دیگر نیاز است.

قطعنامه پیشنهادی روسیه و آمریکا پس از آن به رأی گذاشته شد که سازمان منع کاربرد تسلیحات شیمیایی (OPCW)، طرح نابود کردن این تسلیحات در سوریه را تا نیمه سال 2014 تصویب کرد.

«بان کی مون» دبیرکل سازمان ملل متحد، قطعنامه شورای امنیت را تاریخی خواند و گفت: امشب جامعه جهانی به وظیفه خود عمل کرده است.

بان کی مون ضمن اعلام خبر از احتمال برگزاری کنفرانس صلح سوریه در ژنو در ماه نوامبر از دولت سوریه خواست قطعنامه تصویب شده شورای امنیت را صادقانه و بدون تأخیر به اجرا گذارد.

«جان کری» وزیر امور آمریکا در واکنش به تصویب این قطعنامه گفت: سازمان ملل نشان داد که دیپلماسی می‌تواند به قدری قدرتمند باشد که به طور صلح آمیز، مخوف‌ترین تسلیحات را از کار بیاندازد.

«سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه نیز تأکید کرد که علاوه بر دولت سوریه، مخالفان بشار اسد هم باید خود را ملزم به اجرای قطعنامه شورای امنیت بدانند.

مذاکرات روسیه و آمریکا برای خلع سلاح شیمیایی سوریه پس از به کارگیری گاز سارین در حومه دمشق در اواخر ماه آگوست آغاز شد.

فارس





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/7/6 | نویسنده : alamdarbasir
وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان در دیدار با ظریف رسماً از وی برای سفر به باکو دعوت کرد.

به گزارش علمدار بصیر: محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه روز جمعه در حاشیه برگزاری اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک با المار محمدیاراف وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان دیدار و گفت‌وگو کرد.

وزرای امور خارجه ایران و جمهوری آذربایجان در این دیدار پیرامون روابط دوجانبه و تحولات منطقه و همکاری‌های منطقه‌ای تبادل نظر کردند،

موضوع برگزاری کمیسیون مشترک دو کشور در باکو در آینده نزدیک، ضرورت رایزنی مسئولان ذیربط دو کشور برای تنظیم و تمهید مقدمات و بحث‌های کارشناسی در مورد توافقات و پروژه‌های مشترک از جمله در حوزه‌های انرژی، حمل و نقل و همکاری‌های مختلف در چارچوب این کمیسیون مشترک از دیگر محورهای مذاکرات دو وزیر بود.

همچنین طرفین در این دیدار مسئله همکاری کشورهای ساحلی دریای خزر را نیز مورد توجه قرار دادند.

المار محمدیاراف از ظریف برای سفر به جمهوری آذربایجان رسما دعوت به عمل آورد.

* مشکلی بین ایران و پرتغال نیست

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پرتغال نیز پیرامون روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و مسائل مهم بین المللی رایزنی کردند.

ظریف در این دیدار با اشاره به اینکه مشکلی بین ایران و پرتغال وجود ندارد، تصریح کرد: با هموار شدن زمینه‌های مناسب، همکاری‌های اقتصادی می‌تواند بیش از پیش گسترش یابد.

وزیر امور خارجه پرتغال نیز با اشاره به روابط خوب تهران – لیسبون، استمرار تماس‌ها و رایزنی‌های دو کشور را سازنده ارزیابی کرد.

در این دیدار نیز پیرامون مسئله هسته‌ای، گفت‌وگوی ایران و 1+5 و تحولات منطقه به ویژه بحران سوریه رایزنی به عمل آمد و طرفین دیدگاه ها و مواضع خود را بیان کردند.

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/7/6 | نویسنده : alamdarbasir
باراک اوباما بعدازظهر جمعه در یک کنفرانس خبری در واشنگتن از این مکالمه بی سابقه 15 دقیقه‌ای خبر داد.

به گزارش علمدار بصیر: سایت بی بی سی فارسی(bbcpersian) جزئیات جدیدی از گفتگوی تلفنی دکتر روحانی، رئیس جمهور ایران و باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا منتشر کرد.

 

به گزارش بی بی سی، روسای جمهوری آمریکا و ایران روز جمعه در پایان سفر حسن روحانی به نیویورک صحبت کردند.

باراک اوباما بعدازظهر جمعه در یک کنفرانس خبری در واشنگتن از این مکالمه بی سابقه 15 دقیقه‌ای خبر داد.

 

 این سایت افزود: به گفته آقای اوباما، او پس از گفت و گو با همتای ایرانی خود به این نتیجه رسیده است که دو کشور می توانند به یک توافق جامع برای پایان دادن به مناقشه هسته ای دست پیدا کنند.

آقای اوباما گفت راه رسیدن به توافق با ایران دشوار است ولی با به روی کار آمدن دولت جدید در این کشور یک فرصت استثنایی برای پیش بردن گفت و گوها پدید آمده است.

 

 

بی بی سی در ادامه به  نقل از یک مقام آمریکایی مدعی می شود که این گفتگو در پی تمایل رئیس جمهور ایران برای گفتگو با باراک اوباما صورت گرفته است: «به گفته یک مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود، آقای روحانی پیش از ترک نیویورک خواستار گفت و گوی تلفنی با آقای اوباما شده بود.»

این گزارش می افزاید: آقای روحانی هم با انتشار پیام هایی در شبکه اجتماعی توییتر بخش هایی از مکالمه خود با باراک اوباما را نقل کرده است.

 

به نوشته آقای روحانی او به باراک اوباما گفته است که با عزم سیاسی می توان به سرعت به اختلافات بر سر برنامه اتمی ایران پایان داد.

 

آقای روحانی همچنین به باراک اوباما گفته است که به تعامل با اعضای گروه 1+5، به خصوص ایالات متحده در هفته ها و ماه های آینده امیدوار است.

 

به نوشته آقای روحانی، آقای اوباما برای او آرزوی سفری خوش داشته و بابت ترافیک نیویورک عذرخواهی کرده است.

 

آقای روحانی نوشت در پایان مکالمه او برای آقای اوباما آرزو کرده که روز خوبی داشته باشد و رئیس جمهوری آمریکا هم به فارسی گفته است: خداحافظ.

 

این نخستین تماس روسای جمهوری ایران و آمریکا در سه دهه گذشته است.

 

وزرای خارجه ایران و آمریکا نیز روز پنجشنبه در حاشیه مذاکرات جمهوری اسلامی و گروه 1+5 در نیویورک با هم دیدار داشتند.

جام





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/7/6 | نویسنده : alamdarbasir
واکنش رسانه‌ها به سفر نیویورک؛
واکنش‌های متفاوت رسانه‌های داخلی و خارجی از شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، نشان می‌دهد که محافل داخلی با استقبال از سخنرانی رئیس جمهور کشورمان،‌ مواضع قاطعانه وی را حرکتی خردمندانه بر مدار سه اصل عزت،‌حکمت و مصلحت دانستند...

به گزارش علمدار بصیر: بدون شک سفر حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی به اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک یکی از مهمترین و حاشیه‌ساز‌ترین اتفاقات سیاسی کشورمان بود و از اهمیت زیادی برخوردار بود که مورد توجه هر یک از رسانه‌های داخلی و خارجی قرار گرفت.

جریان‌های سیاسی و رسانه‌ای داخلی و بین‌المللی نگاه متفاوتی به این سفر نشان دادند،  محافل داخلی با استقبال از سخنرانی رئیس جمهور کشورمان،‌ مواضع قاطعانه وی را حرکتی خردمندانه بر مدار سه اصل عزت،‌حکمت و مصلحت دانستند و از سوی دیگر رسانه‌های غربی بر این باور هستند که لحن روحانی فراتر از حد انتظار آن‌ها بوده است.

رئیس جمهور کشورمان دوشنبه اول مهرماه عازم سفری پنج‌روزه به نیویورک شد، او قبل از برنامه سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد ملاقات‌هایی را با روسای جمهور فرانسه، اتریش و نخست وزیران فیجی و پاکستان برگزار کرد.

روحانی همچنین پس از سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل، مصاحبه‌ای اختصاصی با شبکه CNN داشت و ضمن حضور در جلسه رهبران اسلامی، ملاقات با وزیر خارجه آلمان پایان بخش برنامه های روز سه شنبه وی در نیویورک بود. (اینجا)

رئیس جمهور برنامه های خود در روز چهارشنبه را با جلسه ای با تعدادی از شخصیت های برجسته رسانه‌ای آغاز کرد و در طول روز ضمن مصاحبه با روزنامه واشنگتن پست و شبکه PBS ملاقات‌هایی را با دبیر کل سازمان همکاری های اسلامی، روسای جمهور تونس، لبنان، ترکیه، معاون رئیس جمهور عراق و نخست وزیر اسپانیا داشت و جلسه با برخی شخصیت‌های اندیشکده‌های آمریکایی پایان بخش برنامه های روحانی در روز چهارشنبه بود. (اینجــا)

سخنرانی در نشست مجمع عمومی در زمینه خلع سلاح هسته‌ای از جمله برنامه‌های رئیس جمهور کشورمان همچنین در روز پنج شنبه بود که پس از آن ضمن ملاقات‌هایی با دبیرکل سازمان ملل متحد و نخست وزیر ایتالیا، جلسه‌ای با اصحاب اندیشه آمریکایی برگزار کرد و در پایان در نشست ایرانیان مقیم آمریکا حضور یافت.

روحانی در روز پایانی سفر خود به نیویورک در افتتاحیه نشست وزرای جنبش عدم تعهد که با حضور دبیر کل و رئیس مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شد، سخنرانی کرد و سپس در ادامه برنامه های خود در کنفرانس مطبوعاتی به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.

سفر حجت الاسلام روحانی نماینده جمهوری اسلامی ایران به نیویورک در حالی پایان یافت که با واکنش‌های متفاوت رسانه‌ها اعم از داخلی و خارجی همراه بود، برخی خبرگزاری‌ها با انتشار همه یا بخشی از صحبت‌های روحانی در شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، واکنش خود را به سخنان نماینده جمهوری اسلامی نشان دادند، همچنین رسانه‌های داخلی هر کدام با رویکردی متفاوت به برجسته کردن نقطه نظرات خود در این سفر پرداختند که در نوع خود جالب به نظر رسید.

*** در ادامه برخی واکنش‌های رسانه‌های داخلی‌وخارجی را به سفر حجت‌الاسلام روحانی به نیویورک و شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد را مشاهده می‌کنید؛

* روزنامه «تایمز اسرائیل»:  اسرائیل امسال در مخالفت با ایران تنهاست

در خصوص سخنرانی روحانی در سازمان ملل، کلیف کاپچان، مقام سابق وزارت خارجه امریکا و گری سیمور، مشاور سابق اوباما مدعی شده‌اند که سخنان روحانی رویکردی ستیزه جویانه داشته چرا که وی تحت فشارهای داخلی قرار دارد. اما روزنامه امریکایی نیویورک تایمز نگاه مثبت?تری به مواضع روحانی داشته است. این رسانه معتبر غربی در گزارشی در خصوص سخنرانی روحانی نوشت: روحانی در سخنرانی که همه انتظارش را می‌کشیدند از درک و صبر سخن گفت. المانیتور نیز گزارش داد، رئیس جمهور امریکا یکی از مصالحه جویانه‌ترین پیام‌ها را برای ایران ارسال کرد و به‌طور مشخص گفت به دنبال تغییر رژیم در ایران نیست. این رسانه در ادامه آورده که هرچند اوباما و روحانی با یکدیگر ملاقات نکردند و سطح انتظارها را پایین آوردند، اما بر آشتی و مصالحه تأکید داشتند. سفیر امریکا در تل آویو هم اظهارات روحانی را دلگرم‌کننده دانسته و در عین حال گفته این مواضع با عملکرد ایران باید ثابت شود. منفی‌ترین واکنش به سخنان روحانی از سوی برخی از نمایندگان کنگره امریکا مطرح شد. بنا بر ادعای آنها، روحانی در بخش قابل توجهی از سخنرانی‌اش همان جمله‌های همیشگی ایران مبنی بر شکایت از امریکا را تکرار کرد.

در همین حال، روزنامه «تایمز اسرائیل» نیز با انتشار تحلیلی اشاره کرده که رژیم اسرائیل امسال در مخالفت خود با ایران در اجلاس مجمع عمومی، تنهاست و هیچ کشوری این رژیم را همراهی نمی‌کند.

* بی‌بی‌سی: ایران سعی دارد با وقت‌کشی، برنامه اتمی خود را توسعه دهد

بی بی سی فارسی در سایت خود دو مقوله پرونده هسته‌ای ایران و رابطه با آمریکا مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: آقای روحانی در سخنرانی خود بر سیاست تازه ایران مبنی بر حفظ حقوق اتمی کشورش و رفع نگرانی دیگر کشورها درباره آن تاکید کرد و گفت ایران و دیگر کنشگران باید دو هدف مشترک را به عنوان دو قسمت غیرقابل تفکیکِ راه حل سیاسی پرونده هسته ای ایران دنبال کنند که به گفته او این دو هدف مشترک یکی این است که"برنامه هسته ای ایران و همه کشورهای دیگر می باید تنها در جهت اهداف صلح آمیز باشد" و دیگر این که "پذیرش اعمال حق غنی سازی و سایر حقوق هسته ای در خاک ایران تنها راه تامین هدف اول است."

این رسانه‌ آمریکایی استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای را تاکید ایران بر سیاست های اتمی عنوان کرد و نوشت: روحانی در سخنرانی خود تاکید کرد "سلاح هسته ای و کشتار جمعی هیچ جایگاهی در دکترین دفاعی ایران نداشته و با باورهای بنیادین مذهبی و اخلاقی ما در تعارض است."

 بی‌بی‌سی همچنین خبر داد که پس از سخنرانی حسن روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با انتقاد شدید از سخنان روحانی درباره برنامه هسته‌یی ایران مدعی شده است که "ایران سعی دارد با وقت‌کشی، برنامه اتمی خود را توسعه دهد".

بی‌بی‌سی نیز انتظار رییس‌جمهور کشورمان برای شنیدن صدای واحد از سوی مقامات واشنگتن و نیز تاکید وی بر تهدید نبودن ایران برای جهان را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد که رئیس‌جمهور ایران می‌گوید برای مذاکرات بدون تأخیر و نتیجه‌گرا برای اعتمادسازی متقابل از طریق «شفافیت کامل» در مورد برنامه هسته‌یی کشورش آماده است.

* روایت رویترز از سه شرط رییس‌جمهور ایران برای آمریکایی‌ها

خبرگزاری رویترز بخش‌هایی از سخنرانی روحانی در رابطه با آمریکا را برجسته کرد و گفت که "رییس‌جمهور جدید ایران خواستار شنیدن صدای واحد از طرف واشنگتن شد".

این خبرگزاری سخن رییس‌جمهور کشورمان مبنی بر اینکه "من سخنان امروز پرزیدنت اوباما را با دقت دنبال کردم؛ در صورت عزم سیاسی رهبران آمریکا و خودداری از دنبال کردن منافع گروه‌های فشار جنگ‌طلب، می‌توان به چارچوبی برای مدیریت اختلافات رسید" را مورد توجه قرار داد.

رویترز در ادامه، به سه شرط رییس‌جمهور ایران یعنی "موضع برابر"، "احترام متقابل" و "اصول مسلم شناخته‌شده بین‌المللی" برای رسیدن به چارچوبی مناسب در جهت مدیریت اختلافات ایران و آمریکا اشاره کرد.

* CNN: تحریم‌ها تاثیرگذار بود، آمریکا نباید به ایران امتیاز بدهد

اما «سی.ان.ان» درمورد دیدار روحانی و اوباما تحلیلی متفاوت دارد، CNN معتقد است که این تاثیر تحریم های بیش از بیش ایرانی‌ها بوده است که آنها را در موقعیت مذاکره قرار داده است. سی.ان.ان می نویسد:  ایرانی‌ها در گذشته نیز استراتژی «بازی با کلمات» را اجرا کرده اما چیزی را واگذار نکرده‌اند. اما این‌بار تفاوت مهم این است که شخص رییس‌جمهوری ایران از توانایی، انگیزه و تصمیم برای رسیدن به یک توافق حرف می‌زند. به‌هرحال چیزی که نباید فراموش کرد این است که این تحریم‌ها بوده است که ایرانی‌ها را به این موضع‌گیری رسانده است. رسیدن به توافق نیز کاری گام‌به‌گام و مرحله‌ای است. آمریکا نمی‌تواند پیش از شروع بررسی‌ها شروع به اعطا امتیاز کند. اینکه خود روحانی فردی از درون نظام است، برخلاف احمدی‌نژاد خود باعث امیدواری است. او «رهبر عالی» را می‌شناسد، ارتباط‌های خوبی در داخل نظام دارد، سال‌ها در این سیستم کار کرده است و البته اینکه او یک «معمم» است. با تمام ویژگی‌های مثبتی که از روحانی برشمردیم، پرزیدنت اوباما نباید با روحانی دیدار می‌کرد. چنین دیداری در این سطح چندان درست نیست؛ چراکه وقتی مسایل به‌خوبی پیش نمی‌رود، این وزیر خارجه است که باید ملاقات را هدایت کند. مساله بعدی این است که رییس‌جمهوری هر کشور مقامی نیست که شما اگر به‌صورت اتفاقی از کنار او رد شدید به او سلام دهید یا ابراز احترام کنید. اگر در چنین وضعیتی مساله اشتباهی اتفاق بیفتد، آن وقت مجبور می‌شوید به‌خاطر آن رییس‌جمهوری را سرزنش کنید. با توجه به همه آنچه گفته شد، هم‌اکنون ما باید برنامه‌ تاییدشده‌ای برای عملیاتی کردن داشته باشیم. اینکه بازرسان ما مطمئن باشند که برای بررسی مناطق موردنظر در برنامه هسته‌ای دسترسی‌های لازم را خواهند داشت.

* احتمال توافق آمریکا و ایران به روایت «واشنگتن پست»

روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» در سرمقاله با عنوان «آزمایش استراتژی رفتار نرم ایران»، به حضور روز گذشته «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا و دکتر «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل اشاره کرده و نوشته است که این حضور منجر شده است که انتظارات درباره احتمال توافق میان آمریکا و ایران بعد از دهه‌ها دشمنی افزایش پیدا کند.

واشنگتن پست در ادامه به شرکت «جان کری» وزیر امور خارجه آمریکا در نشست آخر هفته جاری گروه 1+5 با ایران اشاره کرده و نوشته است که این نشست، عالی رتبه ترین رابطه میان آمریکا و ایران در طول سال های اخیر محسوب می شود.

 این روزنامه آمریکایی بدون توجه به حضور پرشور مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری اخیر این کشور مدعی شده است که علت حضور روحانی در نیویورک پیروزی دموکراسی در ایران نبوده بلکه تصمیم رهبر ایران برای فرصت بخشیدن به استراتژی نرم رفتاری بوده است.

بر اساس ادعای این روزنامه، احتمال اینکه ایران در این بین امتیازاتی از جمله محدودیت جزئی در غنی سازی اورانیوم و یا کاهش انبار فزاینده اورانیوم غنی شده را به غرب بدهد وجود دارد اما چشم پوشی واقعی ایران از دستیابی به قابلیت تولید سلاح و پذیرش نظارت های بین المللی دور از ذهن به نظر می رسد.

واشنگتن پست در انتهای این گزارش آورده است که رسیدن به یک توافق کوچک با ایران و کاهش قابلیت هسته ای تهران در ازای لغو بخشی از تحریم ها در مقایسه با توسعه غیر قابل کنترل هسته ای تهران ترجیح داده می شود اما در عین حال خطری که وجود دارد این است که در هیجان ایجاد شده ای که ناشی از دیپلماسی عمومی ماهرانه آقای روحانی است، آمریکا و متحدان واشنگتن امتیازات غیر قابل توجیه و بیشتری به تهران بدهند و یا اینکه با تصور اینکه یک معامله بزرگ با ایران امکان پذیر است، فریب بخورند.

واشنگتن پست نتیجه گرفته است که: بهتر است که به سرعت از آقای روحانی بخواهیم تا پیشنهاد نهایی خود را صراحتا بیان کند.

* فارین پالیسی: امپراتوری آمریکا مرده است

برخی رسانه‌های آمریکایی معتقدند اوباما در مجمع عمومی سازمان ملل از سر ضعف سخنرانی کرد. فارین پالیسی در این زمینه طی تحلیلی با عنوان « امپراتوری آمریکا مرده است» نوشت: اوباما برای سران جهان در سازمان ملل سخنرانی کرد و آمریکا را به عنوان یک ابرقدرت بی اراده تصویر کرد ابر قدرتی که آماده مقابله با ایران و کشتن دشمنان خود با هواپیمای بدون سرنشین است ولی کمترین آمادگی برای اقدام نظامی علیه سوریه یا دیگر کشورهای مسئله‌دار ندارد.

البته فارین پالیسی در این تحلیلی همانند واشنگتن پست مواضع اوباما را ناشی از ضعف دانسته است. واشنگتن پست نیز معتقد است: «سخنان اوباما در مجمع عمومی سازمان ملل یک نطق ضعیف بود و اشکالات بسیاری در آن دیده می‌شد از جمله اینکه رئیس جمهور آمریکا بیانات قدیمی و غلط خود در مورد اینکه به یک دهه جنگ پایان داده را تکرار کرد. هنوز هم یک جنگ داخلی خونبار در سوریه جریان دارد که وی به هر دلیلی تصمیم گرفته درگیر آن نشود. به ماجرای سوریه، حوادث شمال آفریقا، درگیری‌ها در عراق و سرکوب خونین در مصر را اضافه کنید تا مشخص شود منظور اوباما پایان دادن به دوره‌ای است که آمریکا دیگر چیزی که ارزش جنگیدن داشته باشد، پیدا نمی‌کند.»

* اذعان وال‌استریت ژورنال به عقب‌نشینی آمریکا

از سوی دیگر روزنامه وال‌استریت ژورنال در تحلیلی تأکید کرد: اوباما در مجمع عمومی سازمان ملل به چیزی بیش از مترجمان نیاز داشت. هیچ جای تعجب ندارد اگر با قرار گرفتن رئیس جمهوری آمریکا پشت تریبون سازمان ملل، یک سؤال ناخوشایند همچنان بدون جواب ماند مبنی بر اینکه دیگر کشورها چه سهمی در سیاست خارجی اوباما دارند؟ بن‌رودز، مشاور معاون امنیت ملی آمریکا پیش‌تر با اشاره به اینکه «آمریکا برای دهه‌ها نقش زیربنایی را در معماری امنیت جهانی و اعمال هنجاری‌های بین‌المللی داشته» هشدار داد «ما به هیچ وجه نمی‌خواهیم ارسال کننده این پیام باشیم که آمریکا از این کار دست می‌کشد. اما صبر کنید. آیا عقب‌نشینی آمریکا از به دوش کشیدن بار رهبری جهان، پیامی نیست که دولت اوباما از همان آغاز اعلام کرده بود؟

* ایران تهدیدی برای جهان نخواهد داشت

 خبرگزاری فرانسه در سایت خود عنوان کرد که "حسن روحانی رئیس‌جمهور ایران روز سه‌شنبه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت که کشورش هیچ تهدیدی برای جهان محسوب نمی‌شود".

این خبرگزاری همچنین با اشاره به سخنان روحانی درباره رابطه دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا، افزود که "روحانی حملات هواپیماهای بدون سرنشین به مردم بی‌گناه و استفاده از تحریم‌ها علیه کشورش را محکوم کرد".

* تاکید دویچه‌وله بر دو مقوله تحریم‌ها و صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های ایران

 شبکه خبری دویچه‌وله آلمان نیز با اشاره به بخش‌هایی از سخنان رییس‌جمهور کشورمان، تصریح کرد: رییس‌جمهور ایران، حسن روحانی، در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت که کشورش آماده شرکت در مذاکرات در مورد برنامه هسته‌ای خود خواهد بود.

این شبکه خبری سخنان رییس‌جمهور ایران مبنی بر اینکه "ایران هیچ تهدیدی برای جهان نیست" را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: روحانی در سخنرانی خود گفت که ایران مطلقاً تهدیدی برای صلح و امنیت جهان نیست بلکه وی اصرار دارد که کشورش منادی صلح و امنیت است.

دویچه‌وله، انتقاد روحانی از دو مقوله تحریم‌ها علیه ایران و اعمال خشونت در جهان را از دیگر نکات قابل توجه سخنرانی وی در سازمان ملل متحد دانست.

* روایت نیویورک تایمز از درایت و هوشمندی رهبر انقلاب

«شرکت قدرتمندانه رئیس جمهور ایران در نشست سازمان ملل منحصراً به پشتوانه حمایت کامل رهبر عالی ایران انجام شد»، روزنامه نیویورک تایمز با انتشار این تحلیل نوشت: رهبر اسرارآمیز ایران از رویکرد گشایش استقبال می‌کند اما به عنوان کسی که می‌گوید انقلابی است نه دیپلمات، به رئیس جمهور و تیم او سفارش کرده هرگز طبیعت و ذات دشمنان را از یاد نبرند. او به صراحت از نرمش قهرمانانه در جایی که بتوان نرمش نشان داد اما هرگز اهداف را زیر پا ننهاد، سخن گفت.

این روزنامه اضافه می‌کند: کارشناسان خارجی آیت‌الله خامنه‌ای 74 ساله را فردی کاملاً اسرارآمیز و زیرک، باهوش و تنها کسی که به روحانی مسئولیت پی‌گیری تعامل با آمریکا را داده است خطاب می‌کنند و در عین حال این نکته را هم یادآور می‌شوند که رهبر ایران می‌تواند حمایتش را بردارد.
رهبری در نظام سیاسی پیچیده ایران، حرف آخر (فصل‌الخطاب) و تمام‌کننده را می‌زند. اگر گفت‌وگوها منجر به کاهش یا لغو تحریم‌ها شود، او اجازه ادامه راه را خواهد داد اما اگر بی‌نتیجه بماند، ‌این آزمونی برای محک زدن آمریکا خواهد بود. در هر دو صورت این امر کمک به امتیاز بیشتر رهبری نظام است. آیت‌الله خامنه‌ای به امیال و سیاست‌های آمریکا بدبین است و از سایر مسئولان می‌خواهد ماهیت دشمنی آمریکا را فراموش نکنند.

* کیهان: مصافحه کافی نیست باید به شیطان بزرگ باج بدهید

روزنامه کیهان با تیتری تحت عنوان «مصافحه کافی نیست باید به شیطان بزرگ باج بدهید!» نوشت: نشریات آمریکایی تحلیل‌های قابل تاملی درباره تعامل با ایران و احتمال مصافحه تصادفی باراک اوباما با دکتر روحانی منتشر می‌کنند. روزنامه نیویورک تایمز هم با بیان این که روحانی باید در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به طور قاطع نشان دهد که گفتمان تغییر او جدی است نوشت: او البته علایم دلگرم‌کننده‌ای در قیاس با سلف خود احمدی‌نژاد بروز داده با این وجود نگرانی‌ اصلی بر سر برنامه هسته‌ای ایران بر سر جای خود باقی است.این روزنامه می‌افزاید: چنانچه روحانی تمایل جدی به سازش نداشته باشد، فشار آمریکا و اسرائیل برای توسل به اقدام نظامی افزایش خواهد یافت.در همین حال روزنامه لس‌آنجلس تایمز در تحلیلی به قلم دیوید ایگناتیوس خاطرنشان کرد: برای اوباما رئیس‌جمهوری ضعیف شده اما هنوز جاه‌طلب، بزرگ‌ترین فرصت و در همان حال خطر در عرصه سیاست خارجی وی هفته آینده با حضور حسن روحانی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد فرا می‌رسد.

* اشتیاق رسانه‌های اصلاح‌طلب برای دیدار روحانی و اوباما

خوش بینان اصلاح‌طلب منتظر یک دیدار غیر منتظره میان اوباما و روحانی بودند و تمام تلاش رسانه‌ای خود را در این خصوص بکار گرفتند تا شاید اتفاقی غیرمنتظره در سفر روحانی به نیویورک رخ دهد.

این رویکرد رسانه‌ای اصلاح‌طلبان در حالی است که سی.ان.ان دیدار دو رئیس جمهور ایران و آمریکا را حتی به صورت اتفاقی امری دردسرساز میداند که اگر در این بین اشتباهی صورت گیرد موجب سرزنش رئیس جمهور آن کشور توسط مردم آن جامعه خواهد شد. سی.ان.ان این دیدار را اینگونه تحلیلی می کند که «رییس‌جمهوری هر کشور مقامی نیست که شما اگر به‌صورت اتفاقی از کنار او رد شدید به او سلام دهید یا ابراز احترام کنید. اگر در چنین وضعیتی مساله اشتباهی اتفاق بیفتد، آن وقت مجبور می‌شوید به‌خاطر آن رییس‌جمهوری را سرزنش کنید.»

انجام نشدن دیدار میان حجت‌السلام روحانی با رئیس جمهور آمریکا موجب شد تا رسانه‌های اصلاح طلبی که هنوز شیفته یک لبخند رئیس جمهور آمریکا یا یک مصاحفه او با رئیس جمهور ایران بودند؛ با ناراحتی و امید ابهام انگیزی نوشتند: «دیدار رؤسای جمهور ایران و آمریکا در نیویورک انجام نشد/ شاید وقتی دیگر»

روزنامه شرق انجام نشدن دیدار میان رئیس جمهور ایران و آمریکا را اینگونه گزارش داد: «گمانه‌زنی‌ها تا به اینجا، محقق نشد. حسن روحانی در ضیافت ناهار دبیرکل سازمان‌ملل که احتمال می‌رفت به مصافحه او و اوباما منجر شود، حضور پیدا نکرد.اوباما هم هنگام سخنرانی روحانی غایب بود اما «شاید وقتی دیگر» این دیدار انجام شود.»

***

واکنش‌های متفاوت رسانه‌های داخلی و خارجی از شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، نشان می‌دهد که محافل داخلی با استقبال از سخنرانی رئیس جمهور کشورمان،‌ مواضع قاطعانه وی را حرکتی خردمندانه بر مدار سه اصل عزت،‌حکمت و مصلحت دانستند،  و از سوی دیگر رسانه‌های غربی بر این باور هستند که جمهوری اسلامی ایران بر مواضع عزتمندانه خود خواهد ماند و لحن متفاوت روحانی نشان از عقب‌نشینی ایران از مواضع خود نمی‌دهد، البته برخی رسانه‌های غربی سخنرانی اوباما در مجمع عمومی سازمان ملل را نوعی عقب‌نشنینی از مواضع قبلی آمریکا دانستند و عنوان کردند «امپراتوری آمریکا رو به پایان است.»

البته ناگفته نماند موضوع «احتمال مذاکره دولتمردان کشورمان با سران کشور آمریکا» آن هم در شرایطی که رهبر معظم انقلاب تاکتیک «نرمش قهرمانانه» را بیان فرموده‌ بودند از جمله محورهای برخی روزنامه‌ها و رسانه‌های داخلی بود که مانور اصلی خود را بر این موضوع  قرار داده بودند و انتظار یک لبخند رئیس جمهور آمریکا یا یک مصاحفه او با رئیس جمهور ایران را می‌کشیدند که این امر محقق نشد.

منبع:مشرق





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/7/6 | نویسنده : alamdarbasir

پس از نزول این آیه شریفه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به کسی امر کردند این پیام را به گوش مردم برساند که هرکس با ادب الهی تربیت نشود، از حسرت به دنیا جانش به شماره می‌افتد.

 امام رضا علیه‏ السلام فرمودند: روزی جبرئیل بر پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله نازل شد و گفت: ای پیامبر خدا، خداوند به تو سلام می‌رساند و می‌گوید بخوان به نام خداوند بخشنده بخشایشگر، "هرگز به نعمت‌های مادی که به گروه‌هایی از کافران داده‌ایم، چشم مدوز. که زیور زندگى دنیاست تا ایشان را بیازماییم و بدان که روزىِ پروردگار تو بهتر و پایدارتر است"، پس پیامبر خدا صلى‏ الله‏ علیه ‏و‏آله به کسى فرمود تا این پیام را به گوش مردم برساند: هر کس [با عمل به این آیه] به ادب خدا آراسته نگردد،(تربیت نشود) روحش با حسرت از دنیا جدا می‌شود.

متن حدیث:

اَروى اَنَّ جَبْرَئیلَ علیه ‏السلام اُهْبِطَ اِلى رَسولِ اللّه‏ِ صلى‏ الله‏ علیه‏ و‏ آله فَقالَ : یا رَسولَ اللّه‏ِ، اِنَّ اللّه‏َ عَزَّوَجَلَّ یَقْرَاُ عَلَیْکَ السَّلامَ وَ یَقولُ لَکَ : اِقْرَأ : بِسمِ اللّه‏ِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ «لاَ تَمُدَّنَّ عَیْنَیْکَ إِلَى مَا مَتَّعْنَا بِهِ اَزْو جا مِنْهُمْ» الآیَةَ. فَاَمَرَ النَّبىُّ صلى ‏الله‏ علیه‏ و‏آله مُنادیا یُنادى: مَنْ لَمْ یَتَاَدَّبْ بِاَدَبِ اللّه‏ِ تَقَطَّعَتْ نَفْسُهُ عَلَى الدُّنْیا حَسَراتٍ؛

 
«بحار الانوار،جلد71، صفحه 348- غررالحکم،ح8167»




تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/7/6 | نویسنده : alamdarbasir
جعل خبر سی‌ان‌ان از اظهارات رئیس‌جمهور ایران بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشت.

به گزارش علمدار بصیر:

 

انتشار گزارشی از بخش انگلیسی خبرگزاری فارس درباره تحریف اظهارات رئیس جمهور ایران در مصاحبه با شبکه خبری سی‌ان‌ان روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال را به تحسین واداشت و بازتاب گسترده‌ای در سایر رسانه‌های جهان داشت.

روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال در یادداشتی با تیتر «انکار هولوکاست در ترجمه» ضمن اشاره به تحریف سخنان رئیس جمهور ایران نوشت: «توضیح درباره این ترجمه را به سی‌ان‌ان واگذار می‌کنیم و این شبکه خبری باید توضیح دهد که چرا می‌خواست آقای روحانی را صلح‌طلب‌تر از آنچه هست، جلوه دهد. اما در همین حال، امتیازهای صداقت را باید به خبرنگاران خبرگزاری فارس داد.»

این یادداشت روزنامه وال‌استریت ژورنال و تقدیر از خبرنگاران خبرگزاری فارس خود موضوعی جالب توجه برای رسانه‌های دیگر بود که علاوه بر انعکاس خبر تحریف اظهارات رئیس جمهور به آن می‌پرداختند.

روزنامه واشنگتن‌پست، روزنامه واشنگتن‌تایمز، شبکه خبری فاکس‌نیوز، روزنامه انگلیسی دیلی‌تلگراف، روزنامه اسرائیلی جروزالم‌پست، روزنامه اسرائیلی هاآرتص، شبکه خبری راشاتودی، نشریه آمریکایی پولیتیکو، پایگاه خبری المانیتور، شبکه خبری العربیه و خبرگزاری رویترز و خبرگزاری آسوشیتدپرس تنها بخشی از رسانه‌هایی بودند که این جعل خبر از سی‌ان‌ان را انعکاس دادند.

بخش انگلیسی خبرگزاری فارس در گزارشی اختصاصی در روز چهارشنبه سوم مهر ماه نوشت: «سی‌ان‌ان اظهارات رئیس جمهور ایران درباره هولوکاست را تحریف کرد».

طبق آنچه در این گزارش آمده اظهاراتی که حجت‌الاسلام حسن روحانی در پاسخ به کریستین امان‌پور، خبرنگار سی‌ان‌ان درباره هولوکاست مطرح کرده به صورتی تحریف شده و با حذف و اضافات و با ترجمه‌های دارای ایرادهای محتوایی عمده انعکاس یافته است.

بخشی از سخنان اصلی رئیس جمهور ایران که سی‌ان‌ان آن را اشتباه انعکاس داده بدین صورت است:

« من قبلا گفتم که من تاریخ دان نیستم و ابعاد حوادث تاریخی را تاریخ دانان باید تبیین کنند، بیان کنند و توضیح بدهند. اما به طور کلی هرگونه جنایتی که در تاریخ علیه بشریت اتفاق افتاده باشد و از جمله جنایتی که نازی ها انجام دادند چه در مورد یهودیان و چه در مورد غیر یهودیان از نظر ما کاملا محکوم است همانطور که امروز هم اگر جنایتی انجام شود علیه هر ملتی یا هر دینی یا هر قومیتی یا هر اعتقادی، ما آن جنایت و نسل کشی را محکوم می کنیم بنابراین کار نازی ها محکوم است, ابعادی که شما می گویید به عهده مورخین و محققین است که آن ابعاد را روشن کنند. من محقق تاریخی نیستم.»

با این حال، شبکه خبری سی‌ان‌ان این اظهارات را به گونه‌ای انعکاس داده که ترجمه آن چنین است:

«من قبلاً گفته‌ام که تاریخ‌دان نیستم و وقتی بحث از ابعادهولوکاست به میان می‌آید، این تاریخدان‌ها هستند که باید آن را تبیین کنند. اما به طور کلی هرگونه جنایتی که در تاریخ علیه بشریت اتفاق افتاده باشد و از جمله جنایتی که نازی ها چه علیه یهودی‌ها و چه علیه غیریهودی‌ها مرتکب شده‌اند قابل سرزنش و محکوم است. هر جنایتی که انها علیه یهودی‌ها انجام داده‌اند را ما محکوم می‌کنیم، گرفتن جان انسان‌ها قابل سرزنش است، فرقی نمی‌کند، خواه جان یک فرد یهودی گرفته شود، خواه یک فرد مسیحی یا مسلمان، برای ما اینها یکی است. اما گرفتن جان انسانها چیزی است که مذهب ما آن را رد می‌کند اما اینها از طرف دیگر این به معنای آن نیست که شما می‌توانید نازی‌ها علیه یک گروه جنایت مرتکب شده‌اند بنابراین ما الان باید سرزمین گروه دیگری را غصب و آن را اشغال کنیم. این نیز اقدامی است که باید سرزنش شود. باید بحثی منصفانه در این مورد داشت.

قسمت‌هایی که با رنگ قرمز مشخص شده‌اند بخش‌هایی هستند که طبق گزارش خبرگزاری فارس به متن مصاحبه اضافه شده‌اند؛ بخش‌های مشخص شده با رنگ زرد هم مواردی هستند که اشتباه در انعکاس خبر به خاطر عدم دریافت مفهوم متن یا ترجمه غیردقیق بوده‌اند. قسمتی که زیر آن خط کشیده شده بخشی است که سخنان رئیس جمهور به طور کامل تحریف شده است.»

بسیاری از شبکه‌های خبری پس از آنکه سی‌ان‌ان این گزارش را منتشر کرد نوشتند «رئیس جمهور ایران، هولوکاست را جنایتی قابل سرزنش علیه یهودی‌ها خواند.» یا «روحانی هولوکاست را جنایتی علیه یهودی‌ها می‌داند.»

با این حال، شبکه خبری سی‌ان‌ان در یادداشتی که بعداً درباره فیلم اظهارات آقای روحانی منتشر کرد مدعی شد اظهارات رئیس جمهور ایران را کم و زیاد نکرده و فیلم‌هایی که از اظهارات آقای روحانی منتشر کرده در واقع بخش‌هایی از مصاحبه کریستین امان‌پور بوده‌اند.

یادداشت سی‌ان‌ان اگرچه دیر منتشر شده بود اما توضیحی برای اضافه شدن سه خط آخری (به رنگ قرمز) بود که به اظهارات رئیس جمهور اضافه شده بودند. با این حال، حتی در این یادداشت هم توضیح داده نشده است علت تحریف کامل سخنان رئیس جمهور ایران در بخش‌هایی که با کشیده شدن خط زیر آن مشخص شده‌اند چه بوده است.

ذکر این نکته ضروری است که آنچه محتوای سخنان رئیس جمهور را به طور کامل تحریف کرده و معنایی دیگر به آن بخشیده همان بخش هایی است که زیر آن خط کشیده شده و سی‌ان‌ان تا کنون توضیح قانع‌کننده‌ای درباره آن ارائه نکرده است.





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/7/6 | نویسنده : alamdarbasir
هنگام ترک نیویورک صورت گرفت
گفت وگوی تلفنی روسای جمهوری ایران و آمریکا
باراک اوباما رئیس جمهوری ایالات متحده امریکا، در تماس تلفنی با حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران، با وی گفت وگو کرد.

به گزارش علمدار بصیر: در حالیکه رییس جمهوری اسلامی ایران در حال حرکت از محل اقامت خود به سمت فرودگاه برای خروج از نیویورک بود، این تماس برقرار شد و طرفین پیرامون مسایل مختلف با یکدیگر گفت وگو کردند.

در این گفت وگوی تلفنی، دو طرف بر اراده سیاسی برای حل سریع مساله هسته ای تاکید کرده و زمینه را برای حل موضوعات دیگر و همکاری در مسائل منطقه ای مورد توجه قرار دادند.

در این گفت وگوی تلفنی روسای جمهوری ایران و آمریکا، همچنین وزرای امور خارجه خود را مامور کردند تا زمینه همکاری های لازم را هر چه زودتر فراهم آورند.

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/7/6 | نویسنده : alamdarbasir
رئیس جمهور آمریکا گفت با روحانی تلفنی صحبت کرده است.

به گزارش علمدار بصیر: کاخ سفید اعلام کرد اوباما با روحانی به صورت تلفنی صحبت کرده است.

بنا به اعلام کاخ سفید اوباما گفت: همین الان با روحانی گفت‌وگو کردم.

اوباما گفت که با رئیس جمهور ایران صحبت کرده و معتقد است که می‌تواند با این کشور به توافق هسته‌ای دست پیدا کند.

رئیس جمهور آمریکا گفت گه این اولین ارتباط بین یک رئیس جمهور ایرانی و آمریکایی از سال 1979 بوده است.

باراک اوباما همچنین گفت: «ما مسئولیت داریم راه دیپلماسی را ادامه دهیم و فرصتی بی‌همتا در اختیار داریم تا با رهبری جدید در تهران پیش برویم.»

فارس





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/7/6 | نویسنده : alamdarbasir

آیت الله هاشمی گفت: اگر شرایط هفت هشت سال اخیر نبود ما جزو کشورهای مقتدر جهان بودیم.

به گزارش علمدار بصیر: اکبر هاشمی رفسنجانی که در میان جمعی از ایثارگران دفاع مقدس و اقشار مختلف مردم در حسینه جماران سخن می گفت، با تبیین تاریخ انقلاب و دفاع مقدس، به شبهاتی درباره ادامه جنگ پس از فتح خرمشهر و پذیرش قطعنامه پاسخ داد.
هاشمی با طرح این مساله  که برخی می پرسند چه کسی به امام جام زهر داد، گفت: در برابر این شبهات باید گفت امام وقتی قدرت نظامی ما را دیدند با پذیرش قطعنامه موافقت کردند اول گفتند خودتان مردم را راضی کنید بعد خودشان این مهم را بر عهده گرفتند که تعبیر به نوشیدن جام زهر کردند. امام چند ماه بعد گفتند جام زهر برایم شیرین شد.
هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر شرایط هفت هشت سال اخیر نبود ما جزو کشورهای مقتدر جهان بودیم.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به رویدادهای هفته گذشته در سازمان ملل اشاره کرد و اظهار داشت: با وضعی که هیات ما در نیویورک به وجود آورد اوباما درخواست ملاقات با رییس جمهور ما می کند و رییس جمهور ما می گوید هنوز زمان برای ملاقات مناسب نیست. این نشان دهنده پیروزی ما است.
منبع: جماران





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/7/6 | نویسنده : alamdarbasir

رئیس سابق دانشگاه آزاد با بیان اینکه بدون شانه خالی کردن این مسئولیت از دوش من برداشته شد، گفت: در دل شکسته‌ام حرفهایی دارم که مجال گفتن آن نیست.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از فارس فرهاد دانشجو رئیس سابق دانشگاه آزاد در مراسم تودیع خود در واحد علوم تحقیقات گفت: خدایی را که مجال یک سال و نیم خدمتگزاری را برایم مهیا کرد سپاس می‌گویم، بر اساس اصرار دوستان، تکلیف و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئولیت را پذیرفتم و با بهره‌گیری از معاونان مجرب و دلسوز شامل اعضای هیأت علمی دانشگاه، دانشجویان و کارمندان با استفاده از روش‌های علمی و آکادمیک با بهره‌گیری از تجارب مدیران توفیقات قابل توجهی به دست آوردیم.

وی افزود: ایجاد فضای تعامل در عرصه آموزش و پژوهش، ایجاد دوستی و همفکری، توسعه فضاهای کالبدی، ایجاد سیستم غیرمتمرکز مدیریتی و هیأت امنای استانی، اخذ مجوز رشته‌های متفاوت، کاهش شهریه‌ها، فضای اخلاق محور و شورا محور، برگزاری آزمون‌های متفاوت با نظم، حذف کنکور و برگزاری اولین کنکور مشترک با وزارت علوم از دستاوردهای دانشگاه آزاد بوده است.

دانشجو ادامه داد: بدون اینکه شانه خالی کنم این مسئولیت از دوش من برداشته شد.

وی افزود: باید جلوی شایعات برخاسته از ذهن افراد فرصت طلب را بگیریم و نگذاریم حق برخی افراد پایمال شود.

وی گفت: از دوستانم می‌خواهم رئیس جدید دانشگاه آزاد را یاری کنند و همه شما و خودم را به خدا واگذار می‌کنم.

دانشجو گفت: در دل شکسته‌ام حرفهایی است که در این جمع دوستانه مجالی برای گفتن نیست.





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/4 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون