" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
یک مقام وزارت خارجه آمریکا در توصیف مذاکرات ایران و 1+5 در نیویورک، با لحنی سخن‌ گفته که از عدم جدیت آمریکایی‌ها در مذاکرات حکایت دارد.

به گزارش علمدار بصیر: پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت خارجه آمریکا مشروح اظهارات مطرح‌شده در نشست خبری یکی از مقامات ارشد این کشور که در مذاکرات اخیر ایران و گروه 1+5 در نیویورک حضور داشته را منتشر کرده است.

 
این مقام وزارت خارجه آمریکا که نام وی منتشر نشده، در بخشی از اظهاراتش در مورد نشست وزرای خارجه ایران و 1+5، با لحنی تمسخرآمیز در مورد وزیر خارجه ایران «محمد جواد ظریف» سخن گفته است.
 
در بخشی از اظهارات این مقام وزارت خارجه آمریکا آمده است: همانطور که می‌دانید، بعد از آنکه وزرای 1+5 دیدار کوتاهی داشتند، ظریف وزیر خارجه ایران هم به ما پیوست. او ارائه‌ای حدود فکر می‌کنم 15 تا 20 دقیقه‌ای داشت.
 
وی افزوده است: او، آنطور که خانم اشتون (مسئول دستگاه سیاست خارجی اتحادیه اروپا) گفت، «پرانرژی» بود. فکر کنم او (ظریف) به درستی نمی‌داند که منظور ما از پرانرژی چیست. ما «پرانرژی» را عبارتی تملق‌آمیز می‌دانیم. (خنده)
 
این مقام آمریکا در ادامه به بیان جزئیاتی از مذاکرات 1+5 در نیویورک پرداخته و گفته است وزیر خارجه ایران در ادامه این نشست، «ارائه‌ای حساب‌شده» داشت و خواسته‌های ایران را تشریح کرد. به گفته وی، بر اساس طرح مورد نظر ایران، در عرض یکسال نه تنها می‌توان به توافق رسید، بلکه می‌توان این توافق را کاملا اجرا کرد.

فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/10 | نویسنده : alamdarbasir
نقش توفیقی در فتنه 88 چیست؟
محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات به تازگی به توفیقی توصیه کرده است طی نامه ای به رهبر معظم انقلاب از برخی اشتباهات عذرخواهی کرده و درباره برخی شبهات و مسائل را هم توضیح دهد.

به گزارش علمدار بصیر: شنیده ها حاکی از آن است که محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات که قبلا هم اعلام کرده بود که بهترین گزینه برای وزارت علوم جعفر توفیقی است به تازگی به وی توصیه کرده است طی نامه ای به رهبر معظم انقلاب از برخی اشتباهات عذرخواهی کرده و درباره برخی شبهات و مسائل  را هم توضیح دهد.

عارف قبلا ارادت خود را به توفیقی اثبات کرده و در انتقاد از نقدهایی که درباره توفیقی وجود دارد گفته است: عده‌ای که شناخت کافی از توفیقی ندارند، هجمه‌هایی علیه وی در فضای کشور به راه انداخته‌اند در حالی که من در برابر تاریخ و مردم شهادت می‌دهم توفیقی مناسب‌ترین فرد برای آموزش عالی کشور در مقطع فعلی است.

عارف سعی کرده بود با زیر سوال بردن مواضع نمایندگان مجلس و به نوعی توهین به شناخت آنها از وی بگوید که تعدادی از نمایندگان مجلس از توفیقی  شناخت کافی ندارند،  به همین دلیل هجمه‌هایی علیه وی در فضای کشور به راه انداخته‌اند.

این درحالیست که فرهاد بشیری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس امروز به فارس خبر داد که موضع نمایندگان درباره توفیقی سرپرست وزارت علوم را در جلسه امشب به اطلاع رئیس‌‌جمهور خواهیم رساند .

وی با اشاره به اظهارات مجید انصاری مبنی بر معرفی جعفر توفیقی سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان وزیر پیشنهادی به خانه ملت گفت: اگر آقای توفیقی به مجلس معرفی شود، قطعا وی رای نخواهد آورد.

جعفر توفیقی، از مدعیان تقلب در انتخابات 88  و فتنه پس از آن  و از نقش آفرینان در حوادث سال 88 بوده و فیلم ادعاهای وی درباره تقلب در انتخابات هم وجود دارد.

متن سخنان توفیقی در آن جلسه بدون هیچ تغییری در ادامه می‌آید:

«مسجد دانشگاه تهران (تحصن اساتید برای حمایت از آقای میرحسین موسوی)

مجری: دعوت می‌کنیم از آقای توفیقی معاون وزیر علوم و رئیس ستاد دانشگاهیان رئیس جمهور منتخب جناب آقای میرحسین موسوی (تشویق حضار)

توفیقی: من ابتدا تشکر می‌کنم از احساس مسئولیت اساتید محترم دانشگاه تهران و دانشجویان عزیز دانشگاه تهران در برگزاری این تحصن و انتظار هم البته از دانشگاه تهران به عنوان پیشتاز کشور در عرصه‌های علمی و سیاسی این گونه است.

امیدوارم که ان‌شاءالله با این حرکت که سراسر آرامش هست و اعتراض، ان‌شاءالله بتوانیم به حقوق حقه? ملت ایران و دانشجوبان و دانشگاهیان ایران دست پیدا کنیم. بنده هم حسب وظیفه در جمع شما حاضر شدم که در این اعتراض سهم بسیار کوچکی را در واقع ایفا بکنیم. واقعیت مطلب عمق تاسف به اندازه‌ای است که آدم نمی‌تواند احساسات خودش را درست بیان کند و به معنای واقعی در این جلسه صحبتی را بکند. ولی چند جمله از باب مشارکت در این حرکت بسیار غرور‌آمیز خدمت شما عرض می‌کنم. ان‌شاءالله سایر دوستان مباحث را تکمیل می‌کنند.

واقعیت مطلب؛ من تصور می‌کنم که ملت ما در آستانه? یک فرصت بسیار استثنایی قرار داشت. یعنی این حضور مردم، پیر و جوان و استاد و دانشجو کارگر و کارمند بی‌سابقه است. این حجم حضور در پای صندوق‌های رای آن هم بعد از سی سال که از تجربه انقلاب اسلامی گذشته است، ایرانیان داخل و خارج از کشور، به نظر من کشور را در آستانه? یک فرصت بسیار استثنایی قرار داده بود.

اگر ما اجازه می‌دادیم که انتخابات روند معمول خودش را طی بکند به نظر من این نظام پایه‌های خودش را برای همیشه تثبیت می‌کرد برای اینکه یک حضور 40 و 50 میلیونی مردم با سلایق مختلف با عقاید مختلف با گرایش‌های سیاسی مختلف و یک رای بسیار قاطع به آقای مهندس موسوی به نظر من و احترام کشور و احترام دولت به این رای به نظر من استثنایی‌ترین فرصتی بود که ما بعد از انقلاب بدست آورده بودیم ولی به نظر من بدترین سناریو را انتخاب کردیم یعنی در این دو راهی انتخابات، انتخابی که الان شد و انتخابی که می‌توانست بشود بدترین انتخاب را کردیم یعنی درست نقطه? مقابلش و کشور در آستانه? تزلزل، مردم در آستانه? تزلزل، توهین به شخصیت مردم به عقیده? مردم و به رای مردم و از هم پاشی این اتحاد اجتماعی، یعنی ما اختیار داشتیم که اتحاد اجتماعی را انتخاب بکنیم. اتحاد سیاسی را انتخاب بکنیم و اختیار داشتیم که از هم گسیختگی و از هم پاشیدگی اجتماعی را انتخاب بکنیم. به نظر من با بی‌تدبیری، بدترین انتخاب را در واقع به عمل آوردیم و الان وضعیت را شما می‌بینید، نارضایتی مردم، دانشجوها، اساتید، نخبگان که یک اعتراض واقعا سراسری است.

بنده امیدوار هستم که ان‌شاءالله تا بیش از این دیر نشده دوستان تامل کنند و برگردند به این مسیری که انتخاب غلطی را که شد ان‌شاءالله اصلاح بکنند. بدتر از آن هجمه‌ای است که ما الان به دانشجوها داریم می‌کنیم. و واقعا باید تشکر بکنیم که اساتید این‌گونه از هجومی که به دانشجویان مظلوم و بی‌دفاع شده دارند حمایت می‌کنند و این یک چهره‌ی خوبی برای نظام به نظر من نیست، عکس‌هایی که در دنیا پخش می‌شود فیلم‌هایی که در دنیا پخش می‌شود تجاوزهایی که به حریم خوابگاه‌ها وارد می‌شود و دانشجویان فرهیخته و مظلوم ما اینگونه دارند مورد هجمه قرار می‌گیرند و به سرعت فراموش کردند دوستان که همین‌هایی که الان زیر باتوم و اسلحه و این فشار دارند لطمه می‌بینند همان کسانی بودند که حماسه? 22 خرداد را آفریدند و حماسه راهپیمایی دیروز که واقعا از ابتدای انقلاب شاید یکی از همایش‌های بی‌نظیر بود و حضور مردم در صحنه بود.

واقعیت مطلب همه ما حالا دانشجویان جوان را عرض نمی‌کنم اما هم سن و سال‌های خودم که سی سال انقلاب را تجربه کردیم ما حوادث زیادی داشتیم که مردم را متالم کرد. ماجرای 7 تیر ماجرای 8 شهریور، شهید بهشتی، شهید رجایی که این‌ها حوادثی بود که واقعا مردم را ناراحت می‌کرد. اندوهگین می‌کرد متاثر می‌کرد ولی واقعیتش من تجریه? خودم این است هیچ حادثه‌ای به اندازه? این اتفاق که افتاد روحیه و شخصیت مردم را جریحه‌دار نکرد و متاسف و متاثرشان نکرد و در این سطح ملی این که ما به رای مردم توهین کنیم و در رای مردم دستکاری کنیم و متاسفانه رای را به اسم کسانی بگذاریم که کمترین اخلاق و ادب و همه چیز را در واقع فرو ریخته‌اند بنیان‌های اخلاقی را فرو ریختند (تشویق حضار و صدای الله اکبر) ای کاش واقعا بنده آرزو می‌کنم و ای کاش نمی‌دانستیم که این 24 میلیون رای به اسم چه کسی رفته است. ای کاش این ویژگی‌ها پشت پرده باقی می‌ماند و ما فقط یک تخلف کوچک انتخاباتی را شاهد بودیم. ای کاش اینجوری می‌شد ولی همه? مردم دیدند در هفته‌های گذشته در 4 سال گذشته سیاست‌ها را تدبیرها را اخلاق را بینش‌ها را دیدند و الان عمق تاسف جایی است که این 24 میلیون رای به دست من و شما به اسم چه کسانی رفت؟

این به نظر من بسیار برای مردم روحیه مردم را و شخصیت مردم را جریحه دار می‌کند. ای کاش به اسم یک آدمی می‌رفت که ما درست نمی‌شناختیمش. ای کاش برای کسانی می‌رفت که ما شناخت درستی نداشتیم و مردم ندیده بودند دروغ گفتن صریح را و تهمت زدن‌های صریح آن‌ها را به شخصیت‌های کشور و به ارکان انقلاب و این که ما تمام انقلاب را زیر سوال ببریم. دستاوردهایش را زیر سوال ببریم جنگ را زیر سوال ببریم بهترین فرماندهان جنگ را زیر سوال ببریم فقط برای این که رای بیاوریم. فقط می‌خواهیم فضایی ایجاد کنیم که در آن فضا می‌خواهیم رای بیاوریم.

به نظر من از هر جنبه که نگاه کنیم واقعا ابعاد این تاسف و تاثر و تالم بسیار گسترده است و ما رای شخصیت با تقوا سالم و مدیر با تجربه‌ای مثل آقای مهندس موسوی را بگیریم و به اسم کسانی بنویسیم که ... (تشویق حضار) که در واقع انقلابیون چند روزه هستند، مدیران چند روزه هستند و جالب است که خدمت‌تان بگویم عمده? نقطه ضعف‌هایی که به دیگران می‌گیرند خودشان ده‌ها برابر این نقطه ضعف‌ها از مدرک تحصیلی از نظر کارشناس بودن از نظر در انقلاب حضور داشتن از نظر تاثیری که در جنگ گذاشتند تمام ایرادهایی که به دیگران می‌گیرند از نظر ادب، اخلاق، بی‌تدبیری، شما صد برابر این را در خود همین‌ها می‌توانید مشاهده بکنید.

وقت را بیش از این نمی‌گیرم، بنده وظیفه دارم به عنوان یک مسئول کوچک در وزارت علوم سابق حمایت خودم را از اعتراض شما از اعتراض اساتید در این خصوص حمایت خودم را از دانشجویانی که تجربه داشتم و با آن‌ها برخورد داشتم،‌ سال‌ها با این‌ها نشست و برخاست کردم، دانشجویانی که همیشه مظلوم واقع می‌شوند و جالب که باتوم‌ها اول باید به سر آن‌ها بخورد، در اتاق‌های‌شان و در حریم امن خوابگاه‌شان پناهگاهی نداشته باشند و فریادرسی نداشته باشند، حمایت خودم را در واقع از این اعتراض اعلام می‌کنم و محکوم می‌کنم این برخوردی که با فضای امن دانشگاه می‌شود با دانش می‌شود با دانشجو می‌شود و در شرایطی که دانشجو هیچ سلاحی برای دفاع از خودش ندارد متاسفانه شدیدترین تجاوزها به حریم دانشجو و دانشگاه انجام می‌گیرد.

 

حجت الااسلام نصرالله پژمان فر عضو کمیسیون فرهنگی و نماینده مردم مشهد در این خصوص بیان داشت: آقای توفیقی کسی نیست که تازه به جریان فتنه وارد شده باشد و در مورد انتخابات 88 اظهارنظری کرده باشد و یک فیلمی براش درست شده باشد، بلکه کارها و برخوردهای ایشان و نوع عملکردی که در دولت اصلاحات داشتند، کاملا شفاف و واضح است که نوع و شکل کارش چه بود که برخی ها با وجود مسنتندات منتشره شده همچنان عنوان می کنند که چهره توفیقی را تخریب می کنند.


وی تاکید کرد: این یک اشتباه استراتژیک است که ما در ارتباط با مهم ترین وزارتخانه که همان وزارت خانه علوم است بخواهیم از اشخاصی که نه نگرانی بلکه قطع به یقین داریم که در جریان فتنه حضور داشتند استفاده کنیم. مطمئنا آقای توفیقی در مسائل به وجود آمده در فتنه حضور داشته و کسی که می توانسته ازاین موضوع تا به امروز اظهار برائت کند و این کار را نکرده است. البته حالا هم اگر اعلام برائتی کند کاملا مشخص است که این اعلام برائت، غیر واقعی خواهد بود.
دانا




تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/10 | نویسنده : alamdarbasir
تشریح «عملیات فریب» آمریکا و اسرائیل از سوی شریعتمداری
شریعتمداری تصریح کرد: سؤال این است که چرا باید رژیم صهیونیستی از روند مذاکرات و اقدامات صورت گرفته در نیویورک عصبانی باشد؟! و کدامیک از اقدامات هیئت محترم جمهوری اسلامی ایران می‌تواند خشم این رژیم کودک‌کش را برانگیخته باشد.

به گزارش علمدار بصیر: حسین شریعتمداری امروز چهارشنبه 10/07/92 طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: این روزها، برخی از دولتمردان محترم کشورمان اصرار دارند که ابراز ناخشنودی توأم با عصبانیت نتانیاهو و سایر مقامات رژیم صهیونیستی از روند مذاکرات و اقدامات هیئت بلندپایه جمهوری اسلامی ایران در سفر اخیر به نیویورک را نشانه موفقیت‌آمیز بودن این سفر ارزیابی کنند و در مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای خود با اشاره به دشمنی و کینه‌توزی رژیم اشغالگر قدس نسبت به ایران اسلامی، اعلام می‌دارند که اگر سفر نیویورک با موفقیت و دستاوردهای برجسته و درخور توجهی برای کشورمان همراه نبود، عصبانیت بارها اعلام شده نتانیاهو و هشدارهای پی در پی او به اوباما و سایر دولتمردان آمریکایی کمترین توضیح و توجیهی نداشت! مخصوصا آن که نخست‌وزیر رژیم کودک‌کش بلافاصله بعد از بازگشت رئیس‌جمهور محترم کشورمان به ایران، با عجله راهی آمریکا شد و در آستانه سفر خویش اعلام کرد برای مقابله با روند جدید روابط ایران و آمریکا و هشدار نسبت به نزدیکی این دو کشور به یکدیگر عازم واشنگتن است!

پیش از این طی یادداشتی در کیهان 7 مهرماه 92 با عنوان «چه دادیم و چه گرفتیم؟!» به ارزیابی مستند سفر رئیس‌جمهور محترم به نیویورک پرداخته و ضمن اشاره به برخی از نکات مثبت این سفر، نمونه‌های -متاسفانه - خسارت‌باری از نتایج آن را برشمرده بودیم. از این روی، درباره سفر نیویورک و ابعاد و آثار آن، اگرچه هنوز هم گفتنی‌هایی هست ولی موضوع یادداشت پیش روی، اشاره به ترفندی است که رژیم صهیونیستی و دولتمردان آمریکایی در یک پروژه دو سویه علیه جمهوری اسلامی ایران به صحنه آورده و در کمال تعجب دیده می‌‌شود برخی از دولتمردان کشورمان نیز در چرخه این «عملیات فریب» افتاده‌اند. بخوانید؛

1- در گرماگرم جنگ تحمیلی و بعد از آن که رزمندگان اسلام با چند خیز‌بلند و عملیات موفق، ارتش تا بن دندان مسلح و مورد حمایت همه‌جانبه شرق و غرب را وادار به عقب‌نشینی کردند و در حالی که آمریکا و متحدانش از احتمال شکست‌های پی‌درپی دیگر صدام که اسطوره‌ شدن ایران اسلامی را درپی داشت به هراس افتاده بودند، رژیم صهیونیستی در خبری که بلافاصله در صدر اخبار رسانه‌های غربی و عربی جای گرفت از فروش اسلحه به ایران خبر داد! در آن هنگام حضرت امام خمینی رضوان‌الله تعالی علیه طی سخنانی ماندگار، فرمودند؛ اسرائیل می‌داند به اندازه‌ای پلید و نجس است که اگر انگشتش را به بحر محیط (اقیانوس) هم بزند، نجس می‌شود، چون این را احساس کرده است می‌خواهد با اینکه من کمک کرده‌ام! ایران را بدنام بکند.

این سخن حضرت امام(ره) که علاوه بر جایگاه ملکوتی ایشان، سخنی منطقی و همه فهم نیز بود، به وضوح نشان می‌داد که رژیم صهیونیستی با ادعای دروغ «ارسال اسلحه به ایران»! به شگرد معروف «نعل وارونه» متوسل شده و در پی بدنام کردن ایران اسلامی است.

همین جا باید توضیح داد که ممکن است گفته شود چرا حمایت آشکار مثلث آمریکا،‌ اسرائیل و انگلیس از مدعیان اصلاحات در جریان فتنه 88 را «نعل وارونه» تلقی نمی‌کنید و این حمایت را نشانه وابستگی فتنه‌گران به دشمنان بیرونی می‌دانید؟! در پاسخ این پرسش باید گفت؛ اگر اقدامات و حرکت یک جریان سیاسی با اهداف رسماً اعلام شده دشمن همخوانی داشت، بایستی تعریف و تمجید دشمن را «واقعی» و نشانه همراهی جریان مزبور با خواسته‌های دشمن دانست ولی چنانچه مسیر حرکت یک جریان با اهداف رسماً اعلام شده دشمن در تناقض بود، بدیهی است که تعریف و تمجید صورت گرفته را، باید از نوع «نعل‌وارونه» تلقی کرد. در جریان فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88، اصحاب فتنه دقیقا و بی کم و کاست خواسته‌های نه فقط اعلام شده- بلکه به گواهی اسناد غیرقابل انکار موجود- اهداف دیکته شده دشمنان بیرونی را دنبال می‌کردند. تا آنجا که هیچ واژه‌ای مانند «وطن‌فروشی» نمی‌تواند گویای عمق جنایت آنان باشد. اما، در جریان جنگ تحمیلی، برای هیچ کس کمترین تردیدی نبود که جنگ با حمایت مستقیم و بی‌پرده آمریکا، اسرائیل و شوروی سابق به ایران‌‌اسلامی تحمیل شده است و هدف اعلام شده آن نابودی انقلاب اسلامی بوده است، بنابراین بسیار بدیهی بود که ادعای فروش اسلحه اسرائیل به ایران، نه فقط با اهداف رژیم صهیونیستی همخوانی نداشت بلکه در نقطه مقابل آن نیز بود.

2- اکنون و بعد از توضیح ضروری فوق که فقط برای یادآوری بود به سراغ ماجرا می‌رویم و این ادعای برخی از دولتمردان را پی می‌گیریم که عصبانیت نتانیاهو از روند مذاکرات را نشانه موفقیت سفر نیویورک تلقی می‌کنند. گفتنی است در این نوشته فقط به شواهد و مستندات بدیهی و غیرقابل انکار اشاره شده و به وضوح نشان داده می‌شود که ابراز عصبانیت نتانیاهو از مذاکرات هیئت ایرانی در نیویورک از نوع «نعل وارونه» و صرفاً برای تحریک جمهوری اسلامی ایران به ادامه این روند است و رژیم صهیونیستی نه فقط از این روند عصبانی نیست، بلکه از آن بسیار خرسند نیز هست.

3- سؤال این است که چرا باید رژیم صهیونیستی از روند مذاکرات و اقدامات صورت گرفته در نیویورک عصبانی باشد؟! و کدامیک از اقدامات هیئت محترم جمهوری اسلامی ایران می‌تواند خشم این رژیم کودک‌کش را برانگیخته باشد؟! البته باید به این نکته ظریف توجه داشت منظور آن نیست که هیئت ایرانی علیه رژیم صهیونیستی موضعی نداشته است، بلکه با مروری بر آنچه در نیویورک و قبل از آن در جریان مقدمات سفر اتفاق افتاد، هیئت محترم کشورمان، اولاً؛ علیه رژیم صهیونیستی موضع جدیدی که پیش از آن بی‌سابقه بوده است اتخاذ نکرده بنابراین، خشم نتانیاهو نمی‌تواند و نباید آنگونه که تظاهر می‌کند، به خاطر مواضع ضدصهیونیستی جدیدی باشد که در گذشته سابقه نداشته است! و ثانیاً؛ هیئت دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در سفر نیویورک و مقدمات اولیه آن، امتیازاتی به رژیم اشغالگر قدس داده است که تاکنون بی‌سابقه بوده است، از این روی، نتانیاهو برخلاف تظاهر به عصبانیت، باید از روند مذاکرات و اقدامات هیئت ایرانی در نیویورک بسیار خشنود نیز باشد.

4- در این گزاره‌ها دقت کنید؛

الف: چند هفته قبل از سفر نیویورک و بعد از قطعی شدن این سفر، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی - به عنوان یکی از استوانه‌های دولت جدید- در اقدامی عجیب و غیر منتظره اعلام کرد «ما، با اسرائیل سر جنگ نداریم. حالا اگر عرب‌ها جنگ کردند، ما کمک می‌کنیم»! آقای هاشمی با این اظهارنظر که بلافاصله بازتاب داخلی و خارجی گسترده‌ای یافت به رژیم اشغالگر قدس پیام داد دولت جدید از نظر حضرت امام(ره) که خواستار محو اسرائیل بود دست کشیده است! آیا غیر از این است؟!

ب: رئیس جمهور محترم کشورمان در نیویورک و به عنوان یک پیشنهاد اعلام کرد اسرائیل باید به معاهده NPT بپیوندد. این اظهارنظر که به نوشته روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» همه دیپلمات‌ها را مبهوت کرده بود، امتیاز بزرگی به رژیم صهیونیستی یعنی به رسمیت شناختن موجودیت اسرائیل بود! البته این اظهارات را می‌توان از نوع خطای بیان و سهواللسان تلقی کرد ولی متأسفانه این خطا تاکنون از سوی دولتمردان محترم تصحیح نشده است.

آیا رژیم صهیونیستی باید از این امتیاز آنهم از زبان بلندپایه‌ترین مسئول اجرایی ایران اسلامی، عصبانی باشد؟!

ج: آقای ظریف وزیر محترم امور خارجه کشورمان در آستانه سفر به نیویورک و در پاسخ به خانم «کریستی پلوسی» نوشته بود «ایران هرگز هولوکاست را انکار نکرده است» و با این حرکت خود از جایگاه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، «هدیه»ای بزرگ و باورنکردنی به رژیم اشغالگر قدس داده بود. آقای ظریف در سفر نیویورک نیز در مصاحبه با شبکه ABC علاوه بر محکوم کردن هولوکاست، پای را فراتر نهاده و درباره نظر رهبر معظم انقلاب که هولوکاست را «افسانه» نامیده بودند، به خبرنگار ABC گفته بود «این واژه در نسخه انگلیسی سایت رهبر معظم انقلاب، اشتباهی ترجمه شده است»! آیا نتانیاهو و سایر مقامات رژیم کودک‌کش بایستی از این که وزیر خارجه کشورمان با اهدای این امتیاز، یکی از بزرگترین دغدغه‌های رژیم صهیونیستی را برطرف کرده است، عصبانی باشند؟!

د: دولتمردان محترم مورد اشاره در تحلیلی که با عرض پوزش فقط خنده‌دار است و در خوشبینانه‌ترین احتمال، از کم‌اطلاعی آنان حکایت می‌کند، نزدیکی ایران و آمریکا و رابطه آنها با یکدیگر را یکی از دلایل عصبانیت رژیم اشغالگر قدس معرفی کرده‌اند! که باید پرسید؛ آیا تصور می‌کنید آمریکا رابطه خود با اسرائیل را فدای رابطه و نزدیکی با ایران می‌کند؟! مگر نشنیدید که اوباما در سخنان خود در مجمع عمومی سازمان ملل یکی از موانع نزدیکی ایران و آمریکا را دشمنی ایران با اسرائیل دانست؟! و آیا اظهارات دو روز قبل اوباما که «اسرائیل همپیمان استراتژیک آمریکاست» را فراموش کرده‌اید؟ و مگر ندیدید که بعد از آن همه تبلیغ شما درباره تعامل جدید با آمریکا، مقامات آمریکایی چه پاسخی دادند؟! آنها مانند سی و چند سال گذشته با صراحت و این دفعه با صراحت بیشتر اعلام کرده‌اند که ایران «خنثی»! «دست کشیده از آرمان‌ها» و تسلیم شده در برابر باج‌خواهی آمریکا را می‌پسندند، حالا خودتان قضاوت کنید، آیا ایرانی- نستجیر بالله- با این ویژگی‌ها که آنان می‌پسندند می‌تواند برای رژیم اشغالگر قدس نگران‌کننده باشد؟!

5- با توجه به شواهد غیرقابل تردید فوق چگونه می‌توان ادعا کرد که نتانیاهو از روند مذاکرات نیویورک عصبانی است و این ادعای بی‌اساس را نشانه موفقیت بزرگ مذاکرات نیویورک تلقی کرد؟! در حالی که به وضوح می‌توان دید تظاهر مقامات رژیم صهیونیستی به عصبانیت «نعل وارونه» است و هدف از آن، اولا؛ فریب اذهان عمومی در داخل و ثانیا؛ ترغیب و تشویق دولتمردان محترم به ادامه روال کنونی است! وگرنه با شرحی که گذشت نتانیاهو باید از خوشحالی در پوست خود نگنجد و با دم خود گردو بشکند! خوشبختانه اظهارات اخیر ریاست محترم جمهوری و برخی از همان دولتمردان را می‌توان و باید نشانه پی بردن آنان به محاسبه غلط پیشین تلقی کرد.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/10 | نویسنده : alamdarbasir
در آستانه برگزاری جشن عاطفه‌ها صورت گرفت
همزمان با برگزاری جشن عاطفه‌ها، رهبر معظم انقلاب اسلامی با اهدای 250 میلیون ریال در این امر خیر شرکت کردند.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از   باشگاه خبرنگاران، همزمان با برگزاری جشن عاطفه‌ها و جمع‌آوری کمک‌های ملت شریف ایران به دانش‌آموزان محروم، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با اهدای 250 میلیون ریال در این امر خیر شرکت کردند.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/10 | نویسنده : alamdarbasir
در اولین نشست مشترک دولت و مجلس، رئیس جمهور جزئیاتی از سفر خود به نیویورک و مذاکره تلفنی با رئیس جمهور آمریکا ارائه کرد و لاریجانی ضمن تقدیر از مواضع روحانی در این سفر ، برای حل مسائل داخلی خواستار اصلاح برنامه پنجم و یا ارائه برنامه ششم توسعه یک سال زود تر از موعد شد.

به گزارش علمدار بصیر: ضرغام صادقی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی  با اشاره به جلسه مشترک دولت و مجلس که به میزبانی دولت برگزار شد گفت: در ابتدای جلسه رئیس مجلس شورای اسلامی از مواضع اصولی و مقتدارانه رئیس جمهور در سازمان ملل که باعث ایجاد فضای جدیدی شده و هرگونه بهانه جویی را از غربی ها گرفت تقدیر و تشکر کرد.
وی اظهار داشت: لاریجانی در ادامه اظهارات خود، تعامل و فهم مشترک میان دولت و مجلس را باعث حل مشکلات داخلی کشور و اقتدار نظام در عرصه بین مللی دانست .
صادقی خاطرنشان کرد: رئیس مجلس به پروژه های عمرانی نیمه کار و لزوم اتمام آنها اشاره داشت و عنوان کرد،نباید در بحث عمرانی دچار خلاء شویم و لازمه این کار این است که یا برنامه پنج ساله پنجم توسعه مطابق شرایط اصلاح شود یا اینکه برنامه پنجساله ششم یک سال زودتر ارائه شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: لاریجانی همچنین در اظهارات خود بر حمایت از تولید داخلی برای مقاومت در مقابل تحریم ها تاکید کرد.
وی افزود: بعد از سخنرانی رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس جمهور به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن تاکید بر تعامل بیشتر دولت و مجلس برای حل مشکلات ، به اقدامات و تصمیمات مهم دولت در این مدت کوتاه اشاره کرد.
صادقی تصریح کرد: روحانی در ادامه به دستاوردهای سفر خود به قرقزستان و نیویورک و دیدارهایش با مقامات کشورهای مختلف و اشاره داشت و توضیحاتی نیز در خصوص مکالمه تلفنی خود با اوباما و درخواست های مکرر آمریکایی ها برای دیدار با مقامات ایرانی ارائه کرد.
وی اظهار داشت: در گفتگوی تلفنی روحانی و اوبا ما در خصوص موضوع هسته ای بحث شد و وزرای خارجه دو کشور قرار شد با اختیاراتی که دارند برای این موضوع راه حلی پیدا کنند.
وی ادامه داد: در این جلسه همچنین لاریجانی گفت که مجلس آماده همکاری با دولت در همه زمینه‌ها و به خصوص اصلاح لایحه بودجه است.
منبع : مهر





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/10 | نویسنده : alamdarbasir
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان از پیشنهاد ایران برای عضویت کشورهایی که به کنوانسیون تسلیحات شیمیایی نپیوسته‌اند، به این کنوانسیون خبر داد.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از  خبرگزاری فارس، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسشی در خصوص پیشنهاد ارائه شده از سوی جمهوری اسلامی ایران در مورد پیوستن سوریه به کنوانسیون سلاح شیمیایی تأکید کرد: از آنجا که تصمیم شورای اجرایی سازمان منع سلاحهای شیمیایی (OPCW) اقداماتی فراتر از مقررات و الزامات کنوانسیون سلاحهای شیمیایی درخصوص سوریه وضع نموده است، الحاقیه ای در متن پاراگراف مربوط درج شده که براساس آن، این تصمیم در شرایط ویژه و استثنایی سوریه اتخاذ شده و سابقه ای برای آینده کنوانسیون سلاحهای شیمیایی ایجاد نمی کند.
وی افزود: همچنین بـا توجه بـه اینکه با پیوستن سوریه بـه این کنوانسیون در منطقه خاورمیانه کشورهای معدودی از جمله رژیم صهیونیستی تنها مواردی هستند که به کنوانسیون نپیوسته اند، بنابر این جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد کرد کشورهایی که به کنوانسیون نپیوسته اند هر چه سریعتـر کنوانسیون را تـصویب کنند و این اقدامی در جهت امنیت منطقه و نظام بین المللی تلقی می شود.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/10 | نویسنده : alamdarbasir
خروج سه گروه تروریستی مهم از آنچه اتاق اصلی عملیات دمشق نامیده شده و باقی ماندن تنها دو گروه در این اتاق، علاوه بر فروپاشی آن بر تشدید اختلافات میان گروه های برهم زننده امنیت و ثبات در سوریه مهر تایید زد.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از  شبکه اطلاع رسانی دانا در یک تحول غافلگیرکننده و غیر منتظره جدید در نقشه گروه های مسلح در سوریه، سه گروه از بزرگترین گروه های تروریستی مسلح، خروج خود را از اتاق اصلی عملیات تروریست ها در دمشق اعلام کردند.
عبدالله علی روزنامه نگار و کارشناس امور گروه های به اصطلاح جهادی در سوریه خاطر نشان کرد گروه های مسلح موسوم به حرکه احرارالشام، الویه و کتائب الصحابه و الویه الحبیب المصطفی به طور غیرمنتظره، خروج خود از اتاق عملیات را که تنها یک هفته از تشکیل آن می گذرد، اعلام کردند.
در بیانیه منتسب به سه گروه مسلح یاد شده آمده است این گروه ها از این اتاق مورد حمایت شورای حامیان کویتی به چند دلیل از جمله اینکه سازوکار مدیریت اتاق سبب سیطره برخی گروه ها بر اتاق و اینکه تصمیم گیری را در انحصار خود قرار داده اند و همچنین به سبب کنار گذاشته شدن برخی گروه های تاثیرگذار و محروم شدن آنها از تاسیس اتاق عملیاتی به دلایل شخصی و واضح نبودن دیدگاه میان ما و حامیان در شیوه کار و اداره اتاق و دلایل دیگر خارج می شوند.
پایگاه خبری آسیا به نقل از ابوعبدالله الحموی رئیس گروه مسلح احرارالشام در تویتر آورده است شورای حامیان به وضوح از گروهی که رقیب احرارالشام است، جانبداری کرده است و ریاست اتاق عملیاتی را به آن واگذار کرده است که به نظر می رسد این اقدام، گروه مسلح موسوم به احرارالشام و دو گروه دیگر را به عقب نشینی از اتاق عملیات وادار کرده است.
بر اساس این گزارش، اتاق عملیات دمشق و حومه آن سه شنبه گذشته به سرکردگی گروه مسلح موسوم به لواء الاسلام و عضویت پنج گروه از بزرگترین گروه های مسلح تشکیل شد.
هدف از تاسیس این اتاق، فرماندهی عملیات نظامی در دمشق و حومه آن برای سرنگونی نظام در دمشق اعلام شده بود.
این بیانیه تمام گروه های مسلح در منطقه را به پیوستن به اتاق عملیات نظامی فراخوانده بود.
بر اساس این گزارش، پس از خروج سه گروه مسلح مهم از اتاق عملیات تروریست ها در دمشق، تنها دو گروه مسلح به نام های لواء الاسلام و الویه الفرقان باقی مانده و دلیل دیگری بر تشدید اختلافات و شکاف میان گروه های برهم زننده امنیت و ثبات در سوریه به شمار می رود.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/10 | نویسنده : alamdarbasir

حتما حاج آقا , این هم امام به طور خصوصی به حضرتعالی فرموده بودند ؟ یا شاید... : 

 آقای هاشمی امام در چه تاریخی فرمودند ؟ 

" 1. حال باید به آن آخوند مزدور که فریاد مرگ بر امریکا و اسرائیل و شوروی را خلاف اسلام می‌داند گفت تأسی به رسول خدا و متابعت از امر خداوند تعالی خلاف مراسم حج است؟ آیا تو و امثال تو آخوند امریکایی فعل رسول الله - صلی الله علیه و آله و سلم - و امر خداوند را تخطئه می‌کنید، و تأسی به آن بزرگوار و اطاعت فرمان حق تعالی را بر خلاف می‌دانید و مراسم حج را از برائت از کفار تنزیه می‌کنید، و اوامر خدا و رسول را برای منافع دنیایی خود به طاق نسیان می‌سپارید، و برائت و نفرین را نسبت به دشمنان اسلام و محاربان با مسلمانان و ستمگران بر مسلمین کفر می‌دانید؟  " صحیفه امام - جلد 18 - صفحه 92

 

" 2. ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان‌ خود را به گروهها و لیبرالها می‌خوریم، آغوش کشور و انقلاب همیشه برای پذیرفتن همه کسانی که قصد خدمت و آهنگ مراجعت داشته و دارند گشوده است ولی نه به قیمت طلبکاری آنان از همه اصول، که چرا مرگ بر امریکا گفتید! چرا جنگ کردید! چرا نسبت به منافقین و ضدانقلابیون حکم خدا را جاری می‌کنید؟ چرا شعار نه شرقی و نه غربی داده‌اید؟ چرا لانه جاسوسی را اشغال کرده‌ایم و صدها چرای دیگر.  " جلد 21 - صفحه 286

این خط ها حرف دیگری میزنند ...

منبع:آرمان انقلاب





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/10 | نویسنده : alamdarbasir
حجت‌الاسلام قرائتی در افتتاحیه مسابقات «درس‌هایی از قرآن»:
حجت‌الاسلام قرائتی با توصیه دانش‌آموزان و عالمان به یادداشت و جمع‌آوری نکات مهم در طول زندگی گفت: علوم مختلف را جمع‌آوری و یادداشت کنید و آن را در اختیار یکدیگر قرار دهید تا همه با هم رشد کنیم.

به گزارش علمدار بصیر: آیین افتتاحیه بیست و دومین دوره مسابقات برنامه تلویزیونی درس‌هایی از قرآن امروز (سه‌شنبه 9 مهر) با حضور حجت‌الاسلام محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز و معلم قرآن کریم در تالار شیخ صدوق آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد.

بنابراین گزارش در این مراسم قرائتی طی سخنانی با اشاره به بیست و دومین سالروز راه‌اندازی دفتر ترویج فرهنگ قرآنی گفت: امسال بیست و دومین سالگرد راه‌اندازی این دفتر است این کار از یک کلاس درس شروع شد و امروز در تمام کشور گسترش پیدا کرده است، همچنین این کار مخاطبان ساده برنامه را به مخاطبان جدی تبدیل کرده و من از همه دست‌اندرکاران و برگزار کنندگان آن تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به اینکه مسابقات درس‌هایی از قرآن یکی از ارزان‌ترین کارهای فرهنگی است، گفت: در کار قرآن پول و پست و مقام نیست به همین دلیل است که این کار رشد کرده همچنین این مسابقات ارزانترین کار فرهنگی است زیرا با برگزاری آن همه خانه‌ها کلاس درس می‌شود، ایاب و ذهاب ندارد و میلیون‌ها نفر در این کلاس حضور دارند علت موفقیت این کار هم این بوده که دست ما در کار نبوده بلکه دست خدا در کار بوده.

قرائتی با اشاره به موضوع صحبتش درباره قلم گفت: حدود 40 سال پیش از زندان شاه به دیدار یکی از علما رفتم در آنجا به وی گفتم مرا نصیحت کن! او چیزی به یاد نیاورد فقط گفت چند دفتر تهیه کن و هر دفتر را به یک موضوع اختصاص بده و نکات مهم درباره این موضوعات را یادداشت کن. امروز 40 سال از این ماجرا می‌گذرد و من هنوز دفترهای 40 سال پیش را هم در اختیار دارم و همه موضوعات را در این دفترها نوشته‌ام که یکی از نتیجه این یادداشت‌ها انتشار مجموعه تفسیر نور است از این رو به همه شما هم توصیه می‌کنم نکات مفید را در طول زندگی یادداشت کنید زیرا پس از سال‌ها می‌توانید کتب مختلف با موضوعات مختلف عرضه کنید.

این استاد قرآن کریم با اشاره به سوگند خداوند به قلم اظهار داشت: موضوعات مختلفی برای سوگند خوردن وجود دارد امام خدا در قرآن به قلم و علم آینده قسم خورده است این نشانه اهمیت قلم برای جمع‌آوری علوم است. همچنین خداوند در جای دیگری گفته که اگر داد و ستد می‌کنید آن را بنویسید اگر نمی‌توانید بنویسید کاتب بیاورید و بنویسید پس بدانید بزرگترین آیات قرآن درباره نوشتن است.

این استاد قرآن کریم درباره نقش قلم در زندگی و جامعه گفت: قلم و نگارش نقش‌های زیادی در جوامع و زندگی دارد که بخشی از آنها اتکال به آرمان‌ها، اتصال تجربه‌ها، بیدار کردن افکار عمومی به هم ریختن افکار عمومی، بیدار کردن انسان‌ها از خواب، به خواب بردن انسان‌های بیدار است. همچنین قلم یک سند رسمی است و می‌توان در آینده به آن استناد کرد.

* 3 صدایی که خدا دوست دارد

وی در ادامه با اشاره به اینکه خداوند سه صدا را دوست دارد، گفت: خدای متعال صدای چرخ نخ‌ریسی پیرزن‌ها، صدا قلم و صدای سرباز را دوست دارد و این بحث به مناسبت کسانی است که پای تلویزیون قلم به دست می‌گیرند و مطالب برنامه را یادداشت می‌کنند.

قرائتی با توصیه حاضران به مطالعه خصوصاً مطالعه هدفدار گفت: عمر محدود است و فرصت کم پس در این فرصت کوتاه سعی کنید مطالب مهم را به خوبی یادداشت کنید همچنین با مطالعه علوم مختلف را فرا بگیرید البته مطالعه باید هدفدار باشد امروز بسیاری از چیزها از هویت افتاده است به عنوان مثال در مساجد مناره‌های بلندی می‌سازند که کارایی ندارد در حالی که فلسفه ساخت مناره برای اقامه اذان است همچنین در درون مسجد می‌توان با یک فلش ساده جهت قبله را به افراد نشان داد در حالی که هزینه‌های بسیار زیادی برای ساخت محراب صرف می شود.

رئیس ستاد اقامه نماز تأکید کرد: یکی از نشان‌های دوران آخر‌آلزمان ساخت مساجد مجلل و خالی از نمازگزار است این‌ها را گفتم که بدانید به دنبال چیزهای با هدف باشید و از خواندن مطالب بیهوده خودداری کنید.

این استاد قرآن کریم با انتقاد از عالمانی که برای آثار خود قفل نرم‌افزاری می‌گذارند، گفت: غربی‌ها مطالب مضر و تصاویر مستهجن خود را به صورت رایگان برای جوانان ما ارسال می‌کنند در حالیکه ما جلوی تکثیر علوم و احادیث را می‌گیریم و بر آثارمان قبل می‌گذاریم پس بیایید بخل را کنار بگذاریم، مدام نگوییم سرقت علمی! تبلیغ را همگانی کنیم و حتی کتاب‌هایی که داریم را به دیگران امانت بدهیم.

وی خدایی کردن کارها را یکی دیگر از موضوعات مهم زندگی دانست و گفت: باید در زندگی به کارها رنگ الهی بدهیم و ارزش کارها را میلیاردی کنیم به عنوان مثال هنگامی که آب می‌خوردیم بابت سیراب شدن همه تشنه‌ها خدا را شکر کنیم و یا هنگامیکه صدقه می‌دهیم بگوییم بابت دفع بلا از همه موجودات عالم. این گونه نیات اجر کارها را میلیاردها برابر افزایش می‌دهد.

قرائتی در پایان با توصیه مجدد حاضران به یادداشت مطالب مفید گفت: در طول زندگی نکات مختلف را یادداشت کنید و این نکات را پس از انتشار در اختیار همه قرار دهید و بگذارید آن‌ها هم منتشر کنند و راه علم را باز کنید تا همه با هم رشد کنیم.

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/7/9 | نویسنده : alamdarbasir
"دکتر روحانی" در طول سفر خود به "نیویورک" و سخنرانی در "مجمع عمومی سازمان ملل" درخصوص ایجاد چارچوب برای "مدیریت اختلافات ایران و آمریکا" به شنیدن "صدای واحد" از آمریکا اشاره کرد و گفت: در صورت "عزم سیاسی رهبران آمریکا" و خودداری از دنبال کردن منافع "گروه‌های فشار جنگ‌طلب"، می‌توان به چارچوبی برای مدیریت اختلافات رسید.
قضاوت با شما؛ آیا از کاخ سفید صدای واحد به گوش می‌رسد؟
به گزارش علمدار بصیر: دکتر روحانی در طول سفر خود به نیویورک و سخنرانی در مجمع سازمان ملل درخصوص ایجاد چارچوب برای مدیریت اختلافات ایران و آمریکا به شنیدن صدای واحد از آمریکا اشاره کرد و گفت سخنان باراک اوباما در صحن مجمع عمومی را دنبال کرده است و در صورت عزم سیاسی رهبران آمریکا و خودداری از دنبال کردن منافع گروه‌های فشار جنگ‌طلب، می‌توان به چارچوبی برای مدیریت اختلافات رسید. 

دکتر روحانی در سخنرای خود تاکید کرد: انتظار ایران از "واشنگتن" شنیدن "صدای واحد" است

همچنین زمانی که دکتر روحانی و هیئت همراه در لحظه‌ای که آماده حرکت به سمت "فرودگاه نیویورک" بودند، بنا به درخواست "کاخ سفید"، گفتگویی تلفنی 15 دقیقه‌ای میان "رئیس‌جمهور ایران و آمریکا" برقرار شد.

در این گفت وگوی تلفنی، دو طرف بر اراده سیاسی برای حل سریع "مساله هسته‌ای" تاکید کرده و زمینه را برای حل موضوعات دیگر و همکاری در مسائل منطقه‌ای مورد توجه قرار دادند. 

"باراک اوباما" در یک کنفرانس خبری با اشاره به گفتگوی تلفنی با دکتر روحانی اظهار داشت که دو رئیس‌جمهور از تیم‌های خود خواسته‌اند برای رسیدن به یک توافق فوری بر سر "پرونده هسته‌ای ایران" با یکدیگر همکاری داشته باشند.

در این گزارش قصد داریم به صحبت‌ها و مواضع اخیر مقامات آمریکایی درباره رابطه با ایران و "فعالیت‌های هسته‌ای" کشور بپردازیم، اما اینکه آیا صدای واحدی از آمریکا به گوش می‌رسد یا خیر، قضاوت با شما خواهد بود؟

اوباما در "سازمان ملل": حق مردم ایران برای دست یابی به "انرژی صلح آمیز هسته‌ای" را به رسمیت می‌شناسیم

باراک اوباما در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل ضمن اشاره به "فتوای مقام معظم رهبری" درمورد حرام دانستن بدست آوردن "سلاح هسته‌ای"، تاکید کرد حق مردم ایران برای دست‌یابی به انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز را به رسمیت می‌شناسد.

"سوزان رایس": اوباما حق "غنی‌سازی هسته‌ای" ایران را به رسمیت نمی‌شناسد

سوزان رایس، "مشاور امنیت ملی آمریکا" در گفتگویی با "فرید ذکریا" مجری شبکه تلویزیونی "سی‌ان‌ان" با اشاره به عبارت استفاده شده توسط اوباما درباره "حق دسترسی ایران به انرژی صلح آمیز هستهای" و اینکه آیا حق غنی سازی ایران توسط آمریکایی‌ها به رسمیت شناخته می‌شود؟ یا خیر گفت:

بیان این کلمات کاملاً عامدانه بود. آمریکا حرفی از حق ایران در زمینه غنی‌سازی صحبت نکرده است. گفتهشده است؛ ایران به عنوان عضو NPT، هنگامی که به تعهدات بینالمللی خود پایبند باشد، یعنی برمبنای التزامات IAEA و قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل، در آن صورت مانند هر عضو دیگر NPT، حق استفاده از انرژی صلح آمیز هستهای را خواهد داشت. این سیاستی است که ما از مدت‏‌ها قبل دنبال می‌کنیم و چیز جدیدی نیست. 

وزیر امور خارجه آمریکا:‌ ایران می‌تواند غنی‌سازی کند

از آن طرف "جان‌ کری" وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای 60 دقیقه‌ای با سی‌ان‌ان به توافق زودهنگام میان ایران و آمریکا اشاره کرد و گفت: تلاش‌های دیپلماتیک برای حل مناقشه هسته‌ای ایران می‌تواند در یک چارچوب زمانی بین 3 تا 6 ماه، یعنی زمانی که رئیس جمهوری ایران تعیین کرده است، به یک توافق منجر شود و این مستلزم افزایش تلاش‌ها است.

جان کری در مصاحبه با برنامه 60 دقیقه شبکه "سی بی اس" همچنین گفت: این توافق ممکن است زودتر هم حاصل شود و بستگی به چگونگی تحولات دارد و اینکه ایران آمادگی داشته باشد.    

وی تاکید کرد؛ اگر برنامه هسته‌ای ایران صلح آمیز باشد و ما آن را ببینیم روابط با ایران می‌تواند تغییر کند و به سرعت بهبود یابد. 

 


 

"وزیر خارجه آمریکا" ادامه داد: ایران می‌تواند حسن نیت خود از طریق باز کردن تاسیسات هسته‌ای خود به روی بازرسان اثبات کند و می‌تواند چرخه غنی‌سازی اورانیوم خود را در سطح پایین حفظ کند.

"باراک اوباما در دیدار با نتانیاهو": همه گزینه‌ها، از جمله "گزینه نظامی"، همچنان روی میز هستند.

باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه پس از دیدار با بنیامین نتانیاهو "نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی" که برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل به آمریکا سفر کرده، بار دیگر تاکید کرد که گزینه نظامی علیه ایران همچنان روی میز است.

اوباما در مورد مذاکرات خود با نتانیاهو در مورد ایران گفت: می‌دانید که هم من و هم نخست‌وزیر از همان زمان که من به ریاست‌جمهوری رسیدم، روی این موضوع توافق داشتیم که ضروری است که ایران سلاح هسته‌ای در اختیار نداشته باشد. این موضوع برای امنیت آمریکا مهم است. این برای "امنیت اسرائیل" مهم است. این برای امنیت جهان هم مهم است، چراکه ما نمی‌خواهیم در متزلزل‌ترین منطقه جهان "رقابت تسلیحاتی" به راه بیافتد. با توجه به اقدامات نظام ایران در گذشته، تهدیدات آن‌ها علیه "اسرائیل"، اقداماتشان علیه اسرائیل، کاملا مشخص است که تنها حرف زدن کافی نیست. ما باید اقداماتی را شاهد باشیم که به "جامعه بین‌الملل" اطمینان دهد که آن‌ها کاملا به تعهدات بین‌المللی خود پایبند بوده و به دنبال سلاح هسته‌ای نیستند.

وی افزود: اما به عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده، همان‌طور که پیش‌تر هم گفته‌ام، باز هم تکرار می‌کنم که برای کسب اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، که می‌تواند موجب بی‌ثباتی منطقه و تهدیدی بالقوه برای ایالات متحده باشد، هیچ گزینه‌ای از جمله گزینه‌های نظامی را از روی میز کنار نگذاشته‌ام.

آیا از کاخ سفید صدای واحد به گوش می‌رسد؟

 





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/7/9 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون