سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
اسلام درباره تنبیه بدنی زن چه می گوید؟
به گزترش علمدار بصیر: کمی دیرتر از همیشه به محل کارش رسید، عینک آفتابی بزرگ و سیاهی به چشمانش زده بود. پشت میزش هم که قرار گرفت عینکش را از روی چشمانش بر نداشت، طوری که توجه همه همکارانش را برانگیخت.

«نسرین! عینکت رو چرا بر نمی داری؟!» خودش را به نشنیدن زد تا مجبور نباشد پاسخی برای این سوال همکارش جور کند. او عینک را بر چشمانش حفظ کرد تا ردپای عقب ماندگی شوهرش مخفی بماند...

***

شاید خیلی ها فکر کنند گذشت آن زمانی که مرد با ترکه یا کمربند به جان همسرش می افتاد و هر قدر دلش می خواست او را می زد!

فکر می کنند در این دوره و زمانه این موضوع چندان در میان همسران امروزی رواج ندارد اما کافی است فقط یک بار به دادگاه خانواده بروید تا متوجه شوید هنوز این رسم در بسیاری از خانواده ها رایج است و حتی بعضی اوقات جان زن به خطر می افتد. البته خیلی وقت ها کتک زدن و به اصطلاح «تنبیه بدنی» از یک سیلی ساده شروع می شود و بعد از چند ماه به ضربات محکم بدنی می رسد؛ ماجرای تأسف باری که بیشتر به جدایی عاطفی یا طلاق منجر می شود در حالی که اسلام در این خصوص به ویژه درباره خانم هایی که به درخواست های همسرشان بی تفاوتند راهکارهای جالبی دارد که هم فضای خانواده گرم و صمیمی باقی بماند و هم خطا تکرار نشود.

 

آن چه پیامبراکرم(ص) منع کردند

دکترمریم حاج عبدالباقی، استاد حوزه و دانشگاه در ماهنامه «همشهری آیه» می نویسد: اسلام مثل همیشه راه نجات را به روی زنانی که مورد آزار همسر هستند و مردانی که گرفتار نادانی شده اند باز می کند تا فضای خانواده ها با جنگ و جدال بین زن و شوهر ناآرام نشود.

آن طور که در کتاب های تاریخی آمده است در دوران پیامبر(ص) به برکت اسلام و لطف حضور حضرت، دوره کتک زدن و تنبیه بدنی زنان مدینه به پایان رسید و مردان اجازه کتک زدن و دست بلند کردن روی همسرانشان را نداشتند. زنان مکه وقتی آزادی و رهایی زنان اهل مدینه را دیدند، خواستند فرهنگ اسلام به خانه آن ها هم برسد.

بنابر مطلبی که در کتاب «التفسیرالکبیر» نوشته شده، به دستور پیامبر(ص) هیچ مردی اجازه کتک زدن همسر خود را نداشت و اگر مردی دچار چنین خطایی می شد، همسر او اجازه قصاص داشت و می توانست شوهرش را تنبیه کند.

در کتاب «روح المعانی» ماجرایی نوشته شده است که بر اساس آن پیامبر(ص) برای این که فرهنگ مردم مکه را هم مانند مردم مدینه کند تا هیچ مرد مسلمانی روی همسرش دست بلند نکند، در منابر و سخنرانی هایشان به طور کلی تأکید می فرمودند که هیچ مردی اجازه کتک زدن همسر خود را ندارد.

آن حضرت درباره مردانی که زنان خود را تنبیه می کردند، می فرمودند: «این مردان از نیکان نیستند.» این اصرار و هشدار پیامبر(ص) تا اندازه ای بود که برای مردانی که دست از کتک زدن همسر خود بر نمی داشتند حکم قصاص صادر می کردند.

 

وقتی خدا حکم داد

بر اساس روایات با وجود این که پیامبر(ص) حکم قصاص را برای مردانی که همسرانشان را کتک می زدند صادر فرمودند، اما باز تعدادی از آن ها به کار خود ادامه می دادند، تا این که خداوند آیه 34 سوره مبارکه نساء را بر پیامبر(ص) نازل کرد و بر اساس آن، مردان از کتک زدن زنان خود نهی شدند و حکم قصاص مردان هم لغو شد. آخرین مردی که با دستور پیامبر(ص) به دلیل کتک زدن همسر خود قصاص شد، سعدبن ربیع بود. در چنین شرایطی خداوند در آیه 34 سوره مبارکه نساء به صراحت فرموده: «به خاطر انفاقی که از اموالشان درباره زنان می کنند مردان سرپرست و کارگزاران زنانند. زنان صالح کسانی هستند که متواضعند و در غیاب همسر خود اسرار و حقوق او را در مقابل حقوقی که خدا برای آن ها قرار داده است، حفظ می کنند. اما آن دسته از زنان را که از مخالفت و طغیانشان بیم دارید پند و اندرز دهید و اگر موثر واقع نشد، در بستر از آن ها دوری کنید. اگر آن هم موثر واقع نشد آنان را {به گونه ای که احساس آزار سخت به دنبال نداشته باشد} تنبیه کنید. اگر از شما پیروی کردند، به آن ها تعدی نکنید و بدانید خدا بلندمرتبه و بزرگ است و قدرت او بالاترین قدرت هاست.»

 

تنبیه در دوران سرکشی

بر اساس آیات و روایات، مرد در صورتی اجازه دارد همسرش را تنبیه کند که بدون عذر موجهی در برابر وظیفه اش نسبت به او سرکشی کند یا به اصطلاح مرتکب «عدم تمکین» شود و مرد بعد از طی مراحلی که اسلام دستور داده، نتواند همسرش را سر به راه کند.

البته باید دانست که طبق دستورات اسلام، کارهایی مثل خانه داری و بچه داری اگر در شروط ازدواج ذکر نشده باشد، جزو موارد «نشوز» (عدم تمکین) نیست. بنابراین مرد نمی تواند به دلیل امتناع زن از خانه داری یا بچه داری او را تنبیه کند. در نتیجه اگر زنی «ناشزه» باشد و در برابر همسر خود که مسئول خانه و خانواده است، سرکشی کند، مرد ابتدا باید با بیانی نرم و آرام او را نصیحت کند و این کار را با دلسوزی و مهربانی انجام دهد. اگر زن باز مرتکب خطا شد و نصیحت همسرش را نپذیرفت و اجرا نکرد، مرد با او قهر کند و با دوری از او تلاش کند کار خطایش را تصحیح کند. البته این قهر نباید مدت زیادی طول بکشد تا گرمی کانون خانواده مورد تهدید قرار نگیرد.

بعد از این مراحل، اگر باز زن دست از سرکشی و لجاجت برنداشت و به کارهای خودش ادامه داد، مرد می تواند به تنبیه او اقدام کند.

نکته قابل توجه این است که مرد برای تنبیه همسر خود نباید دنبال بهانه باشد و با دلایل پوچ و بی اساس او را تنبیه کند.

البته تنبیه مورد اشاره قرآن آن قدر سبک است به هیچ وجه موجب آزار و درد کشیدن زن نمی شود.در این خصوص می توان به آیه 44 سوره مبارکه «ص» استناد کرد؛ آن جا که به ماجرای سوگند حضرت ایوب(ع) اشاره شده است که خواست همسرش را تنبیه کند و خدا برای تنبیه همسرش به او فرمود: «بسته ای تر که خشک {از ساقه های گندم یا مانند آن} را بردار و همسرت را با آن تنبیه کن و سوگند خودت را مشکن».

بر اساس این آیه شریفه، کتک زدن همسر ایوب(ع) موجب آزار او نشد. چون نه تحقیر شد و نه شیوه تنبیه او دردی به همراه داشت چرا که ساقه گندم بسیار سبک و لطیف است.

در خصوص شیوه تنبیه بدنی زن در جلد 104 کتاب «بحارالانوار» از امام رضا(ع) روایت شده است که فرموده اند: «زدن باید با ابزاری مانند چوب مسواک و امثال آن باشد، آن هم با مدارا و ملایمت انجام شود.» طبق این روایت حتی تنبیه بدنی زن سرکشی که مستحق تنبیه است باید با ابزاری مانند چوب مسواک باشد که بسیار سبک ونازک است.

 

به جای کتک زدن نصیحت کنید

بخشش از مسائلی است که خدا در قرآن به آن تأکید کرده است و دستور داده: «اگر کسی به شما بدی کرد، با نیکویی و مهربانی جوابش را بدهید».

همان طور که در آیه 96 سوره مومنون می فرماید: «بدی را به بهترین روش دفع کن و پاسخ بدی را با نیکی بده». بنابراین مشخص است که این توصیه به خصوص درباره مشکلات میان زن و شوهر مهم تر و پررنگ تر است. بنابراین وقتی مردی از همسرش خطایی دید، باید به جای دست بلند کردن روی او، با مهربانی و خوش رفتاری با او برخورد کند تا علاوه بر این که دوستی و صمیمیت خانواده حفظ شود، از خطاهای بعدی هم جلوگیری شود. همان طور که خدا در آیه 19 سوره نساء شیوه برخورد صحیح با زنان را به مردان آموزش می دهد و می گوید: «با زنان به طور شایسته رفتار کنید».بدین ترتیب تأکید می فرماید که مرد نه تنها تنبیه بدنی را به کار نگیرد، بلکه با همسرش با مهربانی و مدارا رفتار کند. روایت های مختلفی از پیامبر(ص) درباره نحوه برخورد مرد با همسر و پرهیز از کتک زدن او نقل شده است، به عنوان مثال پیامبر(ص) در کتاب «وسائل الشیعه» فرموده اند: «زن خود را کتک می زنید و می خواهید کنار او شاد باشید؟»





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/11 | نویسنده : alamdarbasir

امام جواد علیه السلام درباره حضرت ذوالکفل(ع) فرموده است: او بعد از سلیمان بن داوود علیه ‏السلام مى‏زیست و در میان مردم مانند داوود قضاوت مى‏کرد و جز براى خداوند عز و جل خشم نگرفت.
امام جواد علیه ‏السلام ـ در پاسخ به عبدالعظیم حسنى که پرسید نام ذوالکفل چه بود و آیا از پیامبران مرسل بوده است یا نه؟ ـ فرمودند : خداوند متعال یکصد و بیست و چهار هزار پیغمبر فرستاد که سیصد و سیزده نفر آنان مرسل بودند و ذوالکفل یکى از آن مرسلین علیهم ‏السلام مى‏باشد.
او بعد از سلیمان بن داوود علیه ‏السلام مى‏زیست و در میان مردم مانند داوود قضاوت مى‏کرد و جز براى خداوند عز و جل خشم نگرفت.
نامش عویدیا بود و او همان کسى است که خداوند متعال در کتاب خود از وى نام برده است، آنجا که مى‏فرماید: «و یاد کن اسماعیل و یَسَع و ذوالکفل را که همه از نیکانند».
 
متن حدیث: 
 
الإمامُ الجوادُ علیه ‏السلام ـ لَمّا سَألَهُ عبدُ العَظیمِ الحَسَنیُّ عن ذی الکِفلِ ما اسمُهُ ؟ وهلَ کانَ مِن المُرسَلینَ ؟ ـ : بَعَثَ اللّه‏ُ تعالى جَلَّ ذِکرُهُ مِائةَ ألفِ نَبیٍّ وأربَعةً وعِشرینَ ألفَ نَبیٍّ ، المُرسَلونَ مِنهُم ثلاثُمِائةٍ وثلاثَةَ عَشَرَ رجُلاً ، وإنّ ذا الکِفلِ مِنهُم صلواتُ اللّه‏ِ علَیهِم . وکانَ بَعدَ سُلیمانَ بنِ داوودَ علیه ‏السلام ، وکانَ یَقضی بینَ النّاسِ کما کانَ یَقضی داوودُ ، ولَم یَغضَبْ إلّا للّه‏ِ عَزَّوجلَّ ، وکانَ اسمُهُ عُویدیا ، وهُو الّذی ذَکرَهُ اللّه‏ُ تعالى جَلّت عظَمتُهُ فی کِتابهِ حیثُ قالَ : «واذْکُرْ إسْماعیلَ والیَسَعَ وذا الکِفْلِ وکُلٌّ مِنَ الأخْیارِ»
 
«قصص‌الانبیاء،213/277»
 




تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/11 | نویسنده : alamdarbasir
روزنامه‌های‌‌‌‌ پنجشنبه 11 مهر
روزنامه های ورزشی کشور تیتر یک خود را به حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا اختصاص داده اند.

برای دیدن سایز اصلی روی عکس کلیک کنید

 





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/11 | نویسنده : alamdarbasir
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در واکنش به اظهارات نتانیاهو گفت: حربه گزینه نظامی، امروز کُند، کهنه و زنگ‌زده است و روی میزی قرار دارد که آن میز شکسته و پایداری چندانی ندارد.

به گزارش علمدار بصیر: سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پی اظهارات گستاخانه و تهدیدآمیز نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم جعلی و اشغالگر صهیونیستی در سازمان ملل متحد علیه ایران گفت: نتانیاهو نه‌تنها نام خود را به‌عنوان یک جنگ‌طلب در تابلوی سازمان ملل متحد ثبت کرد بلکه با این اظهارات جز افزایش تهدید صهیونیست‌ها چیزی به دست نیاورد.

سرلشکر فیروزآبادی سخنان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را از سر استیصال دانست و اظهار داشت:‌ حربه گزینه نظامی، امروز کُند، کهنه و زنگ‌زده است و روی میزی قرار دارد که آن میز شکسته و پایداری چندانی ندارد.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به اقتدار، عظمت و صلابت ملت ایران و موضع هوشمندانه نظام در موضوع «نرمش قهرمانانه» گفت: موضع انقلابی ایران اسلامی در نرمش قهرمانانه برنده این صحنه خواهد بود و ملت ایران همچنان با اقتدار بر مواضع انقلابی و پایدار خود ایستاده است.

وی با تبیین پیامدهای مواضع و اظهارات تهدیدآمیز و جنگ‌طلبانه روز گذشته نتانیاهو تأکید کرد: مقاومت که امروز در جریان مبارزات، آب‌دیده و هوشیار شده است در این موضع از سر ترس رژیم صهیونیستی، بر آمادگی خود در سراسر منطقه می‌افزاید.

سرلشکر فیروزآبادی ادامه داد: حامیان سیاسی مرعوب اسرائیل غاصب در منطقه نیز امروز در وضعیت لرزان به‌سر می‌برند.

عضو شورای عالی امنیت ملی در پایان با بیان اینکه «ان الله لایفلح الظالمون» و «ان ‌الله یدافع المؤمنین»، تصریح کرد: صهیونیست‌ها که در سرزمین‌های اشغالی آرامش نداشته‌اند، موضع نتانیاهو بر وحشت آنها افزوده است.

دانا





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/11 | نویسنده : alamdarbasir
یک شبکه اسرائیلی خبر داد که تل آویو در صدد تشکیل ائتلافی با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس برای مقابله با ایران است.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از پایگاه خبری «تایمز اسرائیل»، شبکه 2 اسرائیل روز چهارشنبه اعلام کرد که اسرائیل با تعدادی از مقامات بلندپایه کشورهای عربی خلیج فارس دیدارهایی داشته که هدف از این دیدارها تشکیل ائتلافی برای متوقف کردن ایران از حرکت به سوی هسته‌ای شدن است.

بر اساس این گزارش، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل سرپرستی تعدادی از این نشست‌ها با نمایندگان کشورهای مذکور را داشته است. حتی یکی از مقامات عالی رتبه این کشورها سفری محرمانه به سرزمین اشغالی داشته است.

فارس نوشت: این گزارش در حالی مطرح می‌شود که نتانیاهو در سخنرانی اخیر خود گفت که نگرانی مشترک درباره برنامه هسته‌ای ایران سبب شده تا بسیاری از همسایگان عرب ما این موضوع را برسمیت بشناسند که اسرائیل دشمن آنها نبوده و همین موضوع سبب شده تا فرصت ایجاد روابط جدید بوجود بیاید.

بر اساس این گزارش کشورهای عربی حوزه خلیج فارس که وارد گفت‌وگوهای جدید شده‌اند هیچگونه روابط دیپلماتیک با اسرائیل ندارند. نقطه مشترک اعراب اسرائیل نگرانی از رویکرد دیپلماتیک جدید «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران است که می‌تواند به فریب دادن آمریکا منتهی شده و باعث ایجاد توافق دیپلماتیک میان اسرائیل و ایران شده و همین موضوع مانع از برچیده شدن برنامه هسته‌ای ایران می‌شود.

«زاچی هانقبی» از اعضای حزب لیکود وابسته بعد از سخنرانی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل به پایگاه خبری «تایمز اسرائیل» گفت که اسرائیل هیچگونه اطمینانی ندارد که آمریکا حتی به عنوان آخرین گزینه از اقدام نظامی برای متوقف کردن ایران از دستیابی به سلاح اتمی استفاده کند.

به گزارش دانا،  هفته قبل نیز روزنامه فلسطینی المنار گزارش داد: عربستان اخیرا در رم پایتخت ایتالیا نشستی را با اسرائیل در حضور سه تن از رهبران ائتلاف موسوم به مخالفان سوریه ترتیب داد.

در این دیدار شخصیت‌های بلندپایه سیاسی و امنیتی عربستان و رژیم صهیونیستی و سه تن از رهبران مخالفان سوریه که با عربستان در ارتباط هستند حضور داشتند که یکی از آنها مسئول عملیات تروریستی و هماهنگ کننده بین ریاض و گروهک‌های مستقر در مناطق جنوبی سوریه بود.

محافل بسیار آگاه به المنار گفتند: پیامی که عربستان قصد داشت در این دیدار تصویب کند این بود که بیش از 70 درصد گروهک‌های تروریستی مستقر در سوریه بقا و ادامه کار آنها به حمایت مالی و نظامی بستگی دارد که عربستان به آنها ارائه می‌دهد.

بر این اساس گروهک‌های تروریستی در سوریه بر اساس دستوراتی که اتاق‌های عملیاتی تحت کنترل عربستان می گیرند عمل می کنند و مدیریت این عملیات‌ها را سلمان بن سلطان برعهده دارد که اخیر معاون وزیر دفاع عربستان شده است.

این منابع گفتند: هیئت سعودی در نشست رم به هیئت اسرائیلی اطمینان خاطر داد که مناطق مرزی سرزمین‌های اشغالی کاملا کنترل می‌شود و اجازه داده نمی‌شود که اسرائیل هدف هیچ حمله‌ای قرار بگیرد و در صورت سرنگونی دولت سوریه مناطق مرزی لبنان کاملا بسته می‌شود و برای خشکاندن قدرت نظامی حزب الله اقدام خواهد شد.

به گفته این منابع، هیئت اسرائیلی نیز به شرکت کنندگان در نشست رم تاکید کرد که حمله علیه سوریه که از آن سخن گفته می‌شد از کنترل کشورهای منطقه خارج شده و اکنون تصمیم گیرنده روسیه و آمریکا هستند و با پیشنهاد روسیه درباره سلاح‌های شیمیایی سوریه اکنون آینده سوریه بر سر میز مذاکره آمریکا و روسیه تعیین می‌شود و باید این واقعیت را درک کرد. هیئت اسرائیلی همچنین تاکید کرد که کمک‌های اسرائیل به جنگجویان سوریه از طریق ارائه سلاح و درمان زخمی‌ها و همچنین کمک اطلاعاتی به هرگونه ممکن ادامه خواهد داشت.

هیئت اسرائیلی تاکید کرد: همه طرف‌های ذیربط در پرونده سوریه باید این تغییر در شرایط سوریه را درک کنند که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه همه بهانه‌های ممکن برای حمله به سوریه را از میان برداشت و رئیس جمهور آمریکا دیگر بهانه‌ای برای حمله به سوریه ندارد.

دانا





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/11 | نویسنده : alamdarbasir
گزارش‌های میدانی رسانه‌های آمریکایی از وضعیت این کشور پس از تعطیلی دولت فدرال حاکی از آن است که مردم در وضعیت شوک و حیرانی به سر می‌برند.

به گزارش علمدار بصیر: گزارش‌های میدانی رسانه‌های آمریکایی حاکی از آن هستند که تعطیلی دولت فدرال آمریکا باعث «شک و حیرانی» در میان مردم این کشور شده زیرا بسیاری از جاذبه‌های توریستی، نهادهای ارائه کننده خدمات اجتماعی و سایر مکان‌هایی که با بودجه‌های دولت فدرال اداره می‌شدند اکنون به حال تعطیل درآمده‌اند.

«در بیابان‌های بلند کالیفرنیا، آنها برای دیدن کاکتوس، سنگ‌های گرانیتی تغییر شکل داده شده و برای فضای باز و هر دلیل دیگری که قبلاً می‌آمدند، آمده بودند ـ آمده بودند تا اکتشاف کنند، ازدواج کنند و به کلامی ساده تفکر کنند.»

«اما پارک ملی درختی جوشا»، روز سه‌شنبه تعطیل بود، بنابراین آنها در کافه‌ای در همان حوالی گرد هم آمدند تا درباره دولتشان بد بگویند.»

این‌ها توصیف روزنامه آمریکایی لس‌انجلس تایمز از فضایی است که در آمریکا پس از تعطیلی دولت فدرال این کشور ایجاد شده است.

بامداد سه شنبه، 1 اکتبر (9 مهر)، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، در سخنانی که از شبکه‌های رادیو و تلویزیون آن کشور پخش شد، اعلام کرد که به دلیل تصویب نشدن لایحه بودجه دولت فدرال در کنگره این کشور، نهادهای دولتی امکان ادامه فعالیت و ارائه خدمات را ندارند و کنگره را متهم کرد که به وظیفه خود در تصویب لایحه بودجه عمل نکرده است.

بامداد سه شنبه، 1 اکتبر (9 مهر)، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، در سخنانی که از شبکه‌های رادیو و تلویزیون آن کشور پخش شد، اعلام کرد که به دلیل تصویب نشدن لایحه بودجه دولت فدرال در کنگره این کشور، نهادهای دولتی امکان ادامه فعالیت و ارائه خدمات را ندارند و کنگره را متهم کرد که به وظیفه خود در تصویب لایحه بودجه عمل نکرده است.

دلیل اصلی بحران سیاسی در آمریکا، مخالفت مجلس نمایندگان این کشور با بودجه پیشنهادی رئیس جمهوری برای ارائه خدمات درمانی است. حزب جمهوریخواه - حزب مخالف دولت - در مجلس نمایندگان اکثریت دارد و این مجلس با رد لایحه جدید ارائه خدمات درمانی، یک متن اصلاح شده بودجه را تصویب کرد.

تصویب نشدن بودجه دولت فدرال به معنی آن بود که با آغاز روز سه شنبه، دولت قادر به پرداخت حقوق و دستمزد حدود هشتصد هزار تن از کارکنان سازمان‌های دولتی، مانند موزه ها، پارک‌ها، مراکز بازدید جهانگردان و نظایر آنها نبود و کارکنانی که بر سر کار خود حاضر شوند، دستمزدی دریافت نخواهند کرد.

گزارش‌های رسانه‌های آمریکایی همچنین حاکی از آن است که تمثیل‌های مربوط به ایده‌آل‌ها مردم مانند مجسمه آزادی هم بسته شده‌اند. 19 موزه و گالری و 401 پارک ملی در این کشور به حالت تعطیل درآمده‌اند.

حدود 800 هزار کارمند دولت به خانه فرستاده شده‌اند. تحلیلگران می‌گویند که تعطیلی دولت به معنای کاهش درآمد جمعی مردم آمریکا به اندازه 200 میلیون دلار در یک روز است. انتظار می‌رود اجتماعات نزدیک پارک‌های ملی روزانه 76 میلیون دلار درآمد را از دست بدهند.

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/11 | نویسنده : alamdarbasir
« استیون واییل» نخست وزیر ایالت ساکسونای جنوبی، « یلماظ کلیچ» رییس اتحادیه اسلاتمی ترکی و « حسین مات» دبیر کل اتحادیه های علوی ساکسونا توافق نامه ابتدایی امضا کردند وبراساس این موافقت نامه اسلام به عنوان دین رسمی دراین ایالت آلمان معرفی گردید.

به گزارش علمدار بصیر: واییل بعد از امضای توافق نامه با بیان این که مسلمانان بخشی مهمی از جامعه ساکسونا را تشکیل می دهند تاکید کرد: در گذشته چهره ای منفی از مسلمانان در جامعه شکل گرفت و دولت از طریق امضای این توافق نامه درصدد بود احترام خود را به پیروان این دین ابراز نماید.

کلیچ نیز تصریح کرد: تاکنون چنین توافق نامه ای در هامبورگ و برمن نیز امضا شده است.

حدود 6.7 درصد از ساکنان ایالت ساکسونا را مسلمان تشکیل می دهند و این توافق نامه به مسلمانان حقوقی مساوی با سایر پیروان ادیان از جمله مسیحیان و یهودیان می دهد.

در جلسه امضای توافق نامه « کونیلیا روندت» وزیر امور اجتماعی و بهداشت و همچنین « بلت نجاد اونای» از اعضای مجلس شورای ایالت نیز حضور داشتند.

حتی برای اولین بار در آلمان شبکه دولتی و ملی کشور؛ «NDR»، اقدام به تهیه برنامه ای برای آشنایی با اسلام و تصحیح مفاهیم موجود علیه اسلام کرد.

برنامه تلویزیونی مذکور که به زبان آلمانی پخش خواهد شد «منبر جمعه» نام دارد.

«کلاوس روک» مجری برنامه تصریح کرد: مجموعه تلویزیونی در تلاش است تا زمینه های نزدیکی میان شهروندان و اسلام را فراهم کرده و آنان را با زندگی مسلمانان که بیش از 4 میلیون نفر هستند آشنا سازد.

وی در ادامه تاکید کرد: وجود چنین برنامه هایی به دلیل عدم شناخت مردم آلمان از آموزه های اسلامی به ویژه در مساجد ضرورت دارد.

به عنوان نمونه تنها برخی از مردم آلمان از تفاوت های موجود میان مذاهب مختلف اسلامی اطلاع دارند.

کلاوس با تاکید بر این که برنامه منبر جمعه در تلاش است تا مفاهیم نادرست موجود علیه اسلام را تصحیح نماید، بیان کرد: بسیاری از رسانه های گروهی چهره ای بسیار متفاوت با واقعیت به مردم ارائه داده اند و اسلام را با خشونت و تروریسم مرتبط کرده اند.

برنامه تلویزیونی مذکور دارای دو مجری خواهد بود که هر دو غیر مسلمان هستند، اما در مورد میهمانان برنامه اطلاعات چندانی در دست نیست.

 شیعه نیوز هم درباره گسترش اسلام در آلمان خبر داد: از حدود یک سال پیش تدریس دین اسلام در 44 مدرسه ابتدائی در ایالت راین وستفالن آلمان به صورت آزمایشی آغاز شد.

خانم سلیفا لورمان وزیر آموزش و پرورش این ایالت پس از گذشت یک دوره یک ساله از این طرح می‌گوید: علی رغم تمام سختی‌هایی که با آن روبرو بوده‌ایم اما از انجام آن بسیار خرسندم.

وی می‌گوید: این طرح در راستای تصمیمات دولت در احترام به حقوق شهروندان مهاجر مقیم آلمان و فراهم آوردن فرصتی برای دانش آموزان مسلمان جهت فراگیری دین خود اجرا می شود همانگونه که دانش آموزان ادیان دیگر نیز از آن برخوردارند.

وی افزود: در حال حاضر شورای هماهنگی مسلمانان آلمان در این آموزش با ما همکاری می کند و به سوال های دینی مطرح شده پاسخ می دهد، و مشکلی که سالها با آن روبرو بوده ایم به این وسیله حل شده است. علی رغم اینکه مجموعه ما هنوز آنچنان بزرگ نیست اما من از خوشحالی دانش آموزان بسیار شگفت زده ام افتخار آنها به فراگیری اسلام با زبان آلمانی به آنها قدرت می بخشد؛ همانگونه که این دانش اموزان می توانند آموخته های خود را به والدین و همسایگان آلمانی خود انتقال دهند و این یعنی اینکه مسمانان در این ایالت مورد قبول واقع و در جامعه ادغام شده اند.

وی در خصوص مذاهب مختلف اسلام و چگونگی تدریس آن در مدارس گفت: مفاد آموزش های اسلامی در این مدرسه را من تعیین نمی کنم بلکه شورای هماهنگی مسلمانان آلمان مسئول این امر است و این شورا پس از مشورت و بررسی، نمونه ای ارائه می دهد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/11 | نویسنده : alamdarbasir
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای در پیامی درگذشت روحانی مجاهد مرحوم حجت‌الاسلام شیخ مصطفی رهنما را تسلیت گفتند.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت روحانی مجاهد مرحوم حجت الاسلام شیخ مصطفی رهنما را تسلیت گفتند.

متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در گذشت روحانی مجاهد مرحوم حجة الاسلام آقای شیخ مصطفی رهنما رحمة الله علیه را به بازماندگان و دوستان و همفکران ایشان تسلیت میگویم.

تلاش خستگی‌ناپذیر این روحانی پارسا در مبارزه‌ قلمی و فکری برای مسأله‌ فلسطین که از جوانی تا کهنسالی و در بیش از نیم قرن ادامه داشت، چهره‌ئی نادر و تحسین برانگیز از وی در ذهن همه‌ کسانی که این عالمِ متواضع و پر استقامت را می‌شناختند، ترسیم می‌کرد.

از خداوند رحمت و علوّ درجات برای ایشان مسألت میکنم.

سیّد علی خامنه‌ای

10/مهرماه/1392

 





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/11 | نویسنده : alamdarbasir
دبیر اول نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد در واکنش به اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: هیچ کس نمی‌تواند به ایران چیزی دیکته کند.

به گزارش علمدار بصیر: «خداداد سیفی پرگو» دبیر اول نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد به سخنان بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

وی در سازمان ملل گفت: «هیچ کس نمی‌تواند به ایران دیکته کند که چکار بکند یا چکار نکند. نتانیاهو سعی کرد که مجمع عمومی را منحرف کند، اما امسال برخلاف سال قبل نقاشی نداشت. به ما درس ندهید، کسی که باید چیزی یاد بگیرد اسرائیل است که ان‌پی‌تی را امضا نکرده است.»

نماینده ایران در سازمان ملل گفت که نمی‌خواهد با پاسخ دادن به ادعاهای نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آنها اعتبار ببخشد.

بنیامین نتانیاهو امروز سه‌شنبه در شصت و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل ضمن تکرار ادعاهای قبلی درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت که اسرائیل اجازه نخواهد داد ایران به چیزی که به گفته وی سلاح‌های اتمی است، دست پیدا کند.

اسرائیل تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه است و از پیوستن به پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) امتناع کرده است.

فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/10 | نویسنده : alamdarbasir
اظهارات یک مبلّغ وهابی سعودی که در مخالفت با رانندگی زنان، مدعی شده بود «رانندگی موجب اختلال در دستگاه تولید مثل می شود»، از سوی کاربران شبکه های اجتماعی با واکنش های تمسخر آمیز فراوان روبرو شده است.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از شبکه العالم، شیخ صالح بن اللحیدان که مشاور قضایی است، اما در "شورای علمای برجسته عربستان" (که حق فتوا دارند) عضو نیست، در گفتگو با سایت "سبق" اعلام کرده بود که طبق یافته های علم پزشکی بالینی، «رانندگی زنان اثر مستقیمی بر تخمدانها دارد و به این دلیل که موقع رانندگی لگن به بالا متمایل می شود اغلب زنانی که به شکل مستمر رانندگی می کنند صاحب فرزندانی با نقایص جسمی مختلف می شوند»(!)

این ادعا در حالی مطرح می شود که زنان فعال اجتماعی در عربستان سعودی به تازگی فراخوان داده اند تا در سایه نبود هیچ گونه متن فقهی مبنی بر ممنوعیت رانندگی بانوان، همه زنان در روز 26 اکتبر آینده با اتومبیل به خیابانها بیایند و به رانندگی بپردازند.

تعداد کسانی که در عرض یک هفته (و پیش از این که سایت مربوط به آن فیلتر شود) موافقت خود را با این فراخوان اعلام کرده اند، به 12 هزار نفر رسیده بود.

شیخ اللحیدان که مشاور روانشناسی نیز هست، ادعا کرده که 33 درصد از زنانی که در کشورهای عربی اقدام به رانندگی می کنند، دچار حادثه می شوند، در حالی که این رقم برای مردان فقط 9 درصد است.
وی همچنین مدعی شد دلالت های قرآن و سنت و قواعد فقهی نشان دهنده ممنوعیت مطلق رانندگی زنان است!

گفتنی است عربستان سعودی تنها کشور دنیاست که رانندگی زنان درآن ممنوع است.

پیش از این نیز در 17 ژانویه 2011 تعداد اندکی از زنان عربستانی به فراخوان فعالان اجتماعی برای نقض این ممنوعیت پاسخ گفتند و بعد از آن نیز یک تومار با 3500 امضا برای پادشاه فرستادند تا شاید این ممنوعیت لغو شود.

فراخوان اخیر که از طریق فیسبوک و توئیتر منتشر شده، بعد از بازداشت 47 زن سعودی به جرم رانندگی در نوامبر 1990، بزرگ ترین اقدام هماهنگ به شمار می آید.

خاطرنشان می شود شیوخ وهابی و از جمله اعضای هیات علمای برجسته عربستان، فتوای حرام بودن رانندگی زنان را صادر کرده و دلیل آن را مشکلات فراوان ناشی از این امر از جمله آزادی زن برای حضور در اجتماع و تردد و ارتباط با دیگران دانسته اند.

علمای عربستان تاکید کرده اند که رانندگی زنان مفسد زیادی دارد که از منافع آن بیشتر است و چه بسا فتح باب مسائل دیگری شود که دارای شر فراوان و به منزله سم خطرناک هستند





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/7/10 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون