|
آیت الله جوادی آملی تأکید کرد: در جهان غرب و کشورهایى که به قانون غربى مبتلا هستند، اگر زن همسردارى آلوده شد و شوهرش رضایت داد، قوانین آنها پرونده را مختومه اعلام مىکنند، اما در اسلام اینگونه نیست، یعنی حرمت زن، اختصاص به خود زن شوهر و برادر و فرزندانش ندارد.
به گزارش علمدار بصیر: آیت الله عبدالله جوادی آملی با طرح پرسشی درباره وجوب حجاب، به آن در قالب تفسیر و توضیح قرآنی، پاسخ داده است که از نظرتان می گذرد: *سوال :چرا اسلام بانوان را ملزم به رعایت حجاب کرده است و آیا این الزام براى زن محدودیتى دارد؟ راه حلّ این شبهه و تبیین حجاب در بینش قرآن کریم این است که زن باید کاملاً درک کند که حجاب او تنها مربوط به خود او یا مرد سرپرست او و یا حتی خانواده وی نیست تا بگوید من از حق خودم صرفنظر کردم، مرد بگوید من راضیم و یا اعضاى خانواده رضایت دهند، بلکه حجاب زن، حقى الهى است، لذا مى بینید در جهان غرب و کشورهایى که به قانون غربى مبتلا هستند، اگر زن همسردارى آلوده شد و شوهرش رضایت داد، قوانین آنها پرونده را مختومه اعلام مىکنند، اما در اسلام اینگونه نیست، یعنی حرمت زن، اختصاص به خود زن شوهر و برادر و فرزندانش ندارد به عبارتی اگر همه رضایت دهند، قرآن راضى نخواهد بود، چون حرمت و حیثیت زن بعنوان حق اللَّه مطرح است، خداى سبحان زن را با سرمایه عاطفه آفریده است تا معلّم رقّت بوده و پیام عاطفه بیاورد، حال اگر جامعه اى این درس رقّت و عاطفه را ترک نموده و به دنبال غریزه و شهوت رفتند، به همان فسادى مبتلا مى شوند که در غرب ظهور کرده است. بنابراین کسى نمیتواند نسبت به نداشتن حجاب رضایت داشته باشد. از این جهت است که قرآن کریم مىگوید، هر گروهى، اگر راضى هم باشند، شما حد الهى را در برابر آلودگى اجرا کنید، معلوم مىشود عصمت زن، حق اللَّه است و به هیچ کسى ارتباط ندارد. قهراً همه اعضاى خانواده، اعضاى جامعه و حتی خود زن، امین امانت الهى هستند. زن به عنوان امین حق اللَّه از نظر قرآن مطرح است، یعنى این مقام، حرمت و حیثیت را خداى سبحان (که حق خود اوست)، به زن داده و فرموده است: این حق مرا به عنوان امانت حفظ کند، آنگاه جامعه به صورتى درمىآید که شما در ایران مى بینید، جهان در برابر ایران خضوع نموده است، زیرا که در مسأله جنگ تا آخرین لحظه، صبر نمود و کارى که برخلاف عاطفه، رقت، رأفت و رحمت باشد انجام نداد. با این که دشمنان او از آغاز، حمله به مناطق مسکونى، کشتار بى رحمانه بى گناهان و غیر نظامى ها را مشروع نمودند. جامعه اى که قرآن در آن حاکم باشد، جامعه عاطفه است، راز این امر نیز در این است که نیمى از جامعه را معلمان عاطفه که همان مادران میباشند، به عهده دارند چه بخواهیم، چه نخواهیم، چه بدانیم و چه ندانیم اصول خانواده درس رأفت و رقّت مى دهد، و رأفت و رقّت در همه مسائل کارساز است.
منبع:مشرق
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
اصولگرایان بدانند که مدتی دیگر فرصت دارند که اعتماد مردم به اصولگرایی را تقویت کنند و گرنه باید منتظر باشند که مجلس دهم با قاطعیت آراء مردمی در دستان دیگر گروهها از جمله اصلاحطلبان قرار بگیرد.
به گزارش علمدار بصیر: روحش شاد "آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست"، مجلس را "عصاره فضائل ملت" نامیدند و آن را در "راس امور" قرار دادند چرا که چنین جایگاه رفیع و منزلت عظیمی را حاصل تعامل قاطبه "مردم" با "نخبگان"مورد اعتمادشان برای تحقق یک امر مهم حاکمیتی میدانستند و ضمانت بقاء، استمرار و دوام متعالی آن را هم در "مبسوط الید بودن انتخاب کنندگان" و "آزادگی و پایداری در دیانت انتخاب شوندگان" نهفته میدیدند.
عصاره فضائل ملت عبارت پرمعنایی است ولی برای من معنای عصاره فضائل ملت با توجه به مجالسی که دیدهام، معنا پیدا نکرده است و نتوانستم در مجالسی که به یاد دارم، بگویم که فلان مجلس شورای اسلامی به طور قطع، عصاره فضائل ملت است. هنوز نمیدانم معنای عصاره فضائل ملت را در سنگلاخ مجلس ششم که اقلیتی از معاندان و جاهلین به ظاهر نماینده اقدام به تحصن و استعفای دسته جمعی کردن جستجو کنم یا در نامه جام زهر نمایندگان همان مجلس به مقام معظم رهبری معنا کنم! هنوز نمیدانم معنای عصاره فضائل ملت را در صندلیهای خالی مجلس که سبب اعتراض مقام معظم رهبری شد پیدا کنم، یا در بینظمی و گعدههای نمایندگان در گوشه و کنار مجلس بیابم!
هنوز نمیدانم دو - دو کردن نمایندگان مجلس در مخالفت با اظهارات رئیس جمهور دولت دهم در مجلس هشتم را که بازهم سبب اعتراض شدید مقام معظم رهبری شد را عصاره فضائل ملت بدانم یا کمکاری نمایندگان مجلس با طرح نظارت بر نمایندگان را عصاره فضائل ملت بنامم! هنوز نمیدانم عدم توجه نمایندگان مجلس نهم به مصالح نظام و استیضاح بیمورد وزیر کار و رفاه و تأمین اجتماعی را عصاره فضائل ملت بدانم یا دعوت بیمبنا و بینتیجه مجلس برای طرح سوال از رئیس دولت دهم را عصاره فضائل ملت معنا کنم! هنوز نمیدانم تهمتها، بهتانها و ناسزاهای بعضی از نمایندگان مجلس به اشخاص و حتی به خود نمایندگان را عصاره فضائل ملت بدانم یا ورود بعضی از نمایندگان به لابیها و زد و بندهای سیاسی اقتصادی را عصاره فضائل ملت بنامم!
هنوز نمیدانم ... از صبح امروز همانند دیگر مردم نظارهگر اولین جلسه رأی اعتماد نهمین مجلس شورای اسلامی ایران به کابینه یازدهم یعنی کابینه آقای روحانی بودم. فارغ از اینکه تمامی تحلیلها و مباحث سیاسی امروز کشور درباره اظهارات موافقین و مخالفین کابینه بود، حواشی امروز مجلس از موضوعاتی بود که نیاز به توجه دارد. نمیدانم از رسانه ملی به دلیل پخش زنده مراسم رأی اعتماد مجلس به کابینه دهم، باید تشکر کنم یا اعتراض کنم که چرا عصاره فضائل ملت را اینگونه به مردم نشان داد!
مردم شریف ایران هنوز تلخی استیضاح بیمورد و بیمبنای وزیر کار رفاه و تأمین اجتماعی را از یاد نبردند که چگونه دو قوه مجریه و مقننه علیه یکدیگر رفتار کردند.
مردم شریف ایران هنوز تلخی مهیا شدن خوراک برای رسانههای بیگانه را بواسطه علنی شدن اختلافات مجلس و قوه مجریه در دولت دهم را از یاد نبردند که نمایندگان مجلس نهم بار دیگر مزه این تلخی را برای مردم یاداروی کردند؛ علیالظاهر قرار است عصاره فضائل ملت به جای شیرین کردن کام مردم نجیب و درد کشیده، تلخکامی را به آنها هدیه دهند. مردم نجیب ایران شاهد اختلافات، توهینها و افشاگریهایی بودند که نه تنها هیچ سودی به حال وضعیت معیشتشان نداشت بلکه سبب شد احساس کنند که نمایندگانی که اینگونه اصول ابتدایی و اولیه اخلاق، خرد، حکمت و شرع را رعایت نمیکنند، چگونه ممکن است از حقوقشان حمایت کنند؟ مردم ایران به این فکر میکنند نمایندهای که هنوز نمیتواند بدون فحش و توهین به اشخاص غایب، با استدلال و منطق حرف خود را بزند، چگونه میتواند از حق مردم دفاع کند؟
سخنی با اصولگرایان مجلس نهم
میگویند اگر در فضای بستهای که جمعیتی حضور دارند، یک یا دو نفر اقدام به استعمال دخانیات کنند، تمام فضا آلوده میشود و مابقی افرادی که دخانیات مصرف نمیکنند به آتش این اقلیت میسوزند. نمیدانم نمایندگان اصولگرای مجلس نهم متوجه هستند که هر اتفاق خوب و بدی که در مجلس رخ دهد، در نگاه مردمی به عنوان مجلس اصولگرا معرفی میشود، یا نه؟ علیالظاهر دوستان اصولگرای مجلس نهم اعم از فراکسیون پیروان رهبری و فراکسیون اصولگرای مجلس، هنوز نفهمیدهاند که بواسطه قدرتطلبی بعضی از نامزدهای اصولگرایی در انتخابات ریاست جمهوری، مردم به این نتیجه رسیدند که در حال حاضر نمیشود به نامزدهای اصولگرا اعتماد کرد. تمامی اصولگراهای مجلس بدانند مردم ایران در حال حاضر به این فکر میکنند مجلسی که اکثریت آن را اصولگراها تشکیل میدهند و اینهمه با هم اختلاف دارند، چگونه میتوانند مشکلات اقتصادی کشور را حل کنند؟ تمامی اصولگراهای مجلس بدانند مردم ایران در حال حاضر به این فکر میکنند که اصولگراهایی که در مجلس نهم علیه یکدیگر به ناسزاگویی و افشاگریهای بی مورد، بی مبنا و غیر شرعی روی آوردهاند، چگونه میتوانند با یکدیگر برای حل معضلات نظام همکاری کنند؟ اصولگرایان بدانند که تقریبا دو سال دیگر فرصت دارند که اعتماد مردم به اصولگرایی را تقویت کنند و گرنه باید منتظر باشند که مجلس دهم با قاطعیت آراء مردمی در دستان دیگر گروهها از جمله اصلاحطلبان قرار بگیرد. آخر امر نمیدانم که باید از این مجلسی که قرار است عصاره فضائل ملت باشد، تشکر کنم یا به حال آن بگریم. به قول خواجه حافظ علیه الرحمة: عنان به میکده خواهیم تافت زین "مجلس" // که وعظ بی عملان واجب است نشنیدن حسن مه رویان "مجلس" گر چه دل میبرد و دین // بحث ما در "لطف طبع" و "خوبی اخلاق" بود مشکلی دارم ز دانشمند "مجلس" بازپرس // توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟ حافظا "علم" و "ادب" ورز که در "مجلس" ما // هر که را نیست "ادب" لایق صحبت نبود
منبع:مشرق
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
معاون وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که ایران بازیگر مهم منطقهای است که میتواند مشارکت مهمی در ایجاد راهحل سیاسی در نزاع سوریه داشته باشد.
به گزارش علمدار بصیر: «گنادی گاتیلوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه با خبرگزاری اینترفاکس اعلام کرد که دیپلماتهای آمریکا و روسیه برای برگزاری کنفرانس صلح در سوریه با نام ژنو 2 با یکدیگر دیدار میکنند. وی گف که این نشست در اواخر ماه آگوست برگزار خواهد شد. این مقام مسئول در وزارت امور خارجه روسیه گفت: روسیه امیدوار است که مشارکت ایران در گفتوگوهای صلح در سوریه را با آمریکا به مذاکره بگذارد. وی تاکید کرد که ایران بازگیر مهم منطقهای است که میتواند مشارکت مهمی در ایجاد راه حل سیاسی در نزاع سوریه داشته باشد. طرف روسی در حال برنامهریزی برای دیدار با «وندی شرمن» معاون امور سیاسی وزارت امور خارجه آمریکا و «رابرت فورد» سفیر آمریکا در سوریه است. گاتیلوف اعلام کرد در حالی که تاریخ دقیق برگزاری کنفرانس ژنو 2 معلوم نشده است اما این نشست بعد از ماه سپتامبر برگزار خواهد شد.
منبع:فارس
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
حضرت آیتالله العظمی خامنهای در پیامی به همایش نکوداشت مشفق کاشانی فرمودند: یک خصوصیت مهم شعر آقای مشفق، قرار گرفتن در خدمت اهداف دینی و انقلابی است.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به همایش نکوداشت استاد عباس کیمنش (مشفق کاشانی) با اشاره به برخی ویژگیهای ممتاز این شاعر برجسته کشور، تقدیر از شاعران بزرگ را موجب پیشرفت شعر و ادبیات فارسی و تشویق جوانان مستعد خواندند و تصریح کردند: یک خصوصیت مهم شعر آقای مشفق، قرار گرفتن در خدمت اهداف دینی و انقلابی است. در این پیام که برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست اندرکاران همایش نکوداشت استاد مشفق کاشانی در تاریخ 1392/4/10 است و عصر امروز (دوشنبه) از سوی آقای حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرائت شد، حضرت آیت الله خامنه ای با تاکید بر آراستگی اخلاقی آقای مشفق کاشانی افزودند:شعر ایشان، چه اشعار مذهبی و آئینی و چه شعرهایی که دربارهی مسائل انقلاب گفته اند، همه از جمله شعرهای مفید و اثرگذار است.
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
گرچه دکتر علوی گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات شایستگیهای بسیاری دارند اما بررسی سوابق رؤسای سازمانهای بزرگ اطلاعاتی جهان نشان میدهد، داشتن سابقه طولانی کار اطلاعاتی - امنیتی از جمله شرایط لازم برای اداره یک سازمان اطلاعاتی بوده است.
به گزارش علمدار بصیر: گاهی به پیشینه کاری چهرههای شاخص سازمانهای اطلاعاتی جهان نشان میدهد این افراد در سیستمهای اطلاعاتی کشورشان رشد و تکامل یافته و ذاتا نیرویی اطلاعاتی محسوب شده و در اوج تجربه و توان اجرایی خود به ریاست سازمان اطلاعاتی متبوعه خود منصوب میشوند. این روند مشترک در تمام کشورهای جهان نشان میدهد داشتن سابقه اجرایی و تجربه حضور در سازمان اطلاعات از شروط لازم برای سکانداری سیستم اطلاعاتی هر کشور است. "منصور حقیقت پور" نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا برای تصدی وزارت اطلاعات سابقه فعالیت در این وزارتخانه لازم نیست، اظهار داشت: مگر کدام یک از وزرای قبلی اطلاعات سابقه کار اطلاعاتی داشتهاند؟
سیستمی در حالکار است و نیاز به مدیری است که بالای سر این سیستم کار کند و آن را ادارهکند. معتقدم سیستم باید کار اطلاعاتی انجام دهد نه یک مدیر. مدیر که نمی خواهد در خیابان ها سراغ سوژه ها برود. مدیر وظیفه انجام اقدامات راهبردی را دارد و باید در راس امور حمایت های لازم را از زیر مجموعه خود انجام دهد تا سیستم بتواند به صورت روان به کار خود ادامه دهد. اظهارات تامل برانگیز "منصور حقیقتپور" ما را بر آن داشت تا با نگاهی به سوابق کاری روؤسای سازمانهای اطلاعاتی بزرگ دنیا، صحبت آقای نمانیده را بررسی کنیم. جان برنان به مدت 25 سال در سازمان سیا خدمت کرده است. برنان در دوره اول ریاستجمهوری باراک اوباما یکی از نزدیکترین افراد و مشاوران او (مشاور امنیت داخلی و ضد تروریسم باراک اوباما) بود. او در بسیاری از جلسات محرمانه امنیتی حضور داشته و به رئیسجمهور آمریکا مشاوره داده است. وی رئیس سازمان جاسوسی آمریکا مسلط به زبان عربی است و به عنوان یک جاسوس آموزش دیده است.
برنان با گرفتن کارشناسی در رشته علوم سیاسی به پایان رساند و بطور اتفاقی و با مشاهده آگهی استخدام سازمان سیا در روزنامه، به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا پیوست. برنان سپس در دانشگاه قاهره به تحصیل مطالعات خاورمیانه و زبان عربی پرداخت و مراحل تربیت جاسوس سازمان سیا را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشت.
برنان کار خود در سیا را در مقام یک تحلیل گر آغاز کرد و بطور روزانه داده های اطلاعاتی – به خصوص در مورد خاورمیانه – را تحلیل کرده و به افسران ارشد خود ارائه می کرد. برنان در زمان ریاست جمهوری بیل کلینتون مسئول جمع آوری و خلاصه کردن روزانه اطلاعات و ارائه آن ها به رئیس جمهور بود. او در سال 1996 رئیس دفتر سیا در عربستان سعودی بود. برنان همچنین یکی از طراحان اصلی عملیات حمله به محل اختفای اسامه بن لادن در پاکستان و کشتن او بوده است.
"جورج تنت" رئیس سابق سازمان سیا جورج تنت رئیس سازمان سیا از سال 1997 تا 2004 را بر عهده داشت که یکی از طولانیترین دورههای ریاست بر سیا در تاریخ ایالات متحده آمریکاست. جورج تنت ابتدا در اتحادیه صنایع انرژی آمریکا و سپس در سنا فعالیت خود را آغاز کرد.
تنت از سال 1982 وارد دستگاه اطلاعاتی آمریکا شد و بیل کلینتون رئیسجمهور وقت آمریکا وی را به عضویت کمیته منتخب اطلاعاتی سنا درآمد. وی در سال 1985 به ریاست این کمیته رسید و از سال 1988 به تیم امنیت ملی بیل کلینتون پیوست و تا سال 1993 در همین مقام ماند. کلینتون در سال 1993 تنت را به عنوان مدیر ارشد برنامه اطلاعاتی شورای امنیت ملی آمریکا برگزید. تنت در نهایت پس از بیش از 15 سال حضور در سیستم اطلاعاتی - امنیتی آمریکا، به ریاست سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا برگزیده شد.
"جیمز رابرت کلاپر" رئیس آژانس اطلاعات ملی آمریکا
جیمز کلاپر ژنرال بازنشسته ارتش آمریکاست که سالها تجربه کار اطلاعاتی در ارتش و نیروهای مسلح ایالات متحده را یدک میکشد. کلاپر هم اکنون رئیس آژانس اطلاعات ملی آمریکا است که یکی از سرویسهای اطلاعاتی - امنیتی مهم در در آمریکا و جهان محسوب میشود.
این ژنرال بازنشسته نیروی هوایی پیش از این رئیس اطلاعات دفاعی در آژانس امنیت ملی و همزمان معاون اطلاعات وزیر دفاع آمریکا نیز بوده است. کلاپر همچنین چندین پست کلیدی در جامعه اطلاعاتی آمریکا از جمله ریاست آژانس اطلاعات جغرافیایی (NGA) و ریاست آژانس اطلاعات دفاعی (DIA) را بر عهده داشته است.
کلاپر در دوران خدمت خود در نیروی هوایی ارتش آمریکا نیز سمتهای اطلاعاتی و پروژههای شناسایی و جاسوسی را برعهده داشته است.
"گرهارد شیندلر" رئیس سرویس اطلاعات آلمان
گرهارد شیندلر مسئول بخش تامین امنیت در وزارت کشور آلمان بوده است؛ وی کارشناس مسائل تروریسم و شبکههای جنایی محسوب میشود. شیندلر از دوره جوانی با ورود به ارتش، در پستهای مختلف اجرایی در دستگاه امنیتی و اطلاعاتی آلمان مشغول به کار بوده است. شیندلر در دوره جوانی وارد ارتش آلمان شد و در گروهان چتربازان ارتش بود. وی سپس تا سال 1984 در پلیس فدرال این کشور مشغول به خدمت شد.
از سال 1985 وی وارد وزارت کشور فدرال آلمان شد و در بخش امنیت داخلی این وزارتخانه مشغول به کار شد.
"اندرو پارکر" رییس سازمان اطلاعات داخلی انگلیس(MI5)
جان ساورز رئیس سرویس اطلاعات و امنیت خارجی انگلیس (MI6) جان ساورز از سال 1977 به وزارت کشور و ممالک مشترکالمنافع بریتانیا پیوست و در همان اوایل خدمت خود از سوی MI6 به یمن و سوریه اعزام شد. در سال 1982 وی به عنوان مستشار سیاسی به دمشق رفت و همچنین در پریتوریا و کیپتاون آفریقای جنوبی عمدتا در قامت نماینده سرویس اطلاعات خارجی انگلیس حضور داشت. ساورز سپس به سمت سرپرستی واحد برنامه ریزی ریاست اتحادیه اروپا منصوب شد. وی پس از آن از سال 1995 تا 1998 در سفارت انگلیس در واشنگتن، ریاست کمیته سیاست خارجی و دفاعی را برعهده داشت.
سوابق اطلاعاتی و امنیتی ساورز وی را به یکی از گزینههای همیشگی MI6 و دولت انگلیس در کشورهای جنوب غرب آسیا که اهمیت بسیاری برای این کشور داشته، تبدیل کرده است. ساورز دو سال سفیر انگلیس در قاهره و همچنین فرستاده ویژه انگلیس به بغداد در زمان حکومت دولت انتقالی عراق بود. جان ساورز علاوه بر این، در دوران نخستوزیری تونی بلر، مشاور ارشد امور خارجه وی بود. وی در سال 2006 هم رئیس هیئت انگلیس در مذاکرات هستهای ایران و سه کشور اروپایی بود که اشراف اطلاعاتی ساورز، دلیل انتخاب او بود. در سال 2007 نیز به عنوان نماینده انگلیس به سازمان ملل رفت و در نهایت در سال 2009 به ریاست سرویس اطلاعات و امنیت خارجی انگلیس رسید. "میخائیل فرادکوف" رئیس سازمان جاسوسی خارجی روسیه
فرادکوف پیشتر نخست وزیری روسیه را بر عهده داشت و به عنوان نخست وزیر در تمامی جلسات امنیتی روسیه حضور داشته و جز افراد امنیتی روسیه محسوب شده است.
فرادکوف در سال 2004 به عنوان مرد سال و مرد تاثیرگذار روسیه نیز انتخاب شد. "تامیر پاردو" رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل(موساد) پاردو در دوران جوانی در واحد "سایرت ماتکال" یک واحد از نیروهای ویژه و کماندوی ارتش رژیم اسرائیل خدمت کرده است. او در طول خدمتش در گروه ویژهی ترور «Sayeret Matkal»، تحت فرماندهی برادر بزرگتر بنیامین نتانیاهو، به نام یونی نتانیاهو «Yoni Netanyahu» بود. پاردو پس از پایان دوران اجباری خدمت ارتش وارد موساد شد و در پست های فنی شروع به کار کرد. وی به سمت های مختلف ارتقاء پیدا نمود و در نهایت به عنوان رئیس بخش "کشت" انتخاب شد که مسئولیت عملیات ها از جمله بدست آوردن اطلاعات الکترونیک از طریق استراق سمع و شیوه های عکسبرداری را بر عهده داشت. حال باید از نمایندگان پرسید بازهم این ادعا را مطرح میکنید که تجربه در سیستمهای اطلاعاتی مهم نیست؛ آیا دستگاههای اطلاعاتی دنیا اشتباه میکنند و یا میشود با توجیه اینکه وزاری قبلی هم تجربه کارهای اطلاعاتی نداشتند بازهم این اشتباه را تکرار کرد. آیا اگر فردی که سابقه امنیتی داراست بر مسند قدرت بنشیند نمی تواند عملکرد بهتری داشته باشد؟
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهارات یک نماینده به نقل از هاشمی رفسنجانی در جریان بررسی برنامههای کابینه پیشنهادی روحانی در مجلس را تکذیب کرد.
به گزارش علمدار بصیر: دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارائه توضیحاتی در واکنش به اظهارات یک نماینده مخالف کلیات کابینه یازدهم در جریان بررسی برنامههای وزرای پیشنهادی حجتالاسلام روحانی در صحن مجلس تصریح کرد: متأسفانه برخی نمایندگان در مخالفت با برنامههای دولت جدید، عنوان خویش و قداست یک نهاد قانونی را فراموش کردهاند. این دفتر افزود: نمایندگان مذکور به جای انجام وظایف قانونی خود که نشانه مجلس زنده و پویا در نظام جمهوری اسلامی است، در اقدامی فراقانونی تریبون مقدس مجلس را که مذاکرات آن به صورت مستقیم از صدا و سیما پخش میشد، آلوده به توهین، تهمت، افتراء و دروغ علیه آیتالله هاشمی رفسنجانی و خانواده وی کردند. دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه توضیحات خود آورده است اگر چه نمایندگان محترم در فضای عمومی مجلس مانند مردم عزیز در فضای عمومی جامعه با اظهار تأسف از ادبیات این گروه انگشتشمار اعلام برائت کردهاند، اما برای اطمینان خاطر بیشتر مردم و مسئولان و برای ماندگاری در تاریخ اعلام میشود که نقل و قول از آیتالله هاشمی رفسنجانی درباره شورای نگهبان صحت نداشته و تکذیب میشود. این دفتر افزود: این گروه که از چهار سال بمباران تخریبی خود برای رویگردانی مردم از اصل اسلامی اعتدال نتیجه معکوس گرفتهاند، با علم به پخش مستقیم مذاکرات مجلس از رادیو و تلویزیون، گویی دنبال فرصتی میگشتند تا پس از انتخاب دکتر روحانی با توهین و تهمت به شخصیتهای محبوب جامعه، انتقام خود را از مردم بگیرند و تأسف بیشتر این است که برای انجام اقدام خلاف قانونی و اخلاق خود مقدسترین نهاد جمهوری اسلامی را انتخاب کردهاند. دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان ابراز امیدواری کرد هیئت رئیسه مجلس امکان پاسخگویی و دفاع به افرادی که به ناحق به آنها تهمت و افتراء وارد شد، بدهد و نهادهای مسئول امنیتی و قضایی پیگیری کنند که اگر چنین شود محافل خاص برای القاء اختلاف بین بزرگان انقلاب اسلامی شناسایی و به مردم عزیز معرفی خواهند شد. این اطلاعیه با امضاء محمد هاشمی رئیس دفتر و برادر آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر شده و در اختیار رسانهها قرار گرفت.
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از اعلام آمادگی یک ایرانی خیر، کارآفرین و علاقمند به فوتبال ملی نسبت به تامین هزینههای انتقال محمدرضا خلعتبری از تیم فوتبال عجمان امارات به پرسپولیس خبر داد.
به گزارش علمدار بصیر: محمد رویانیان در این باره به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: پس از نشستی که با خلعتبری داشتم، هزینهها و چگونگی جدایی وی از عجمان را بررسی کرده و تلاشها، رایزنیها و مذاکرات خود را مضاعف کردیم و خوشبختانه یکشنبه شب یک فرد ایرانی خیر، کارآفرین و مدیر اقتصادی علاقمند به فوتبال ملی آمادگی خود برای پرداخت هزینههای جدایی این بازیکن ملیپوش از عجمان را اعلام داشت و ما امیدواریم فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و نهادهای دولتی همکاریهای لازم برای امور اداری این کار بزرگ را با ایشان و ما به عمل آورند. رویانیان تصریح کرد: این ایرانی خیر و مدیر اقتصادی علاقمند به فوتبال ملی در پی مذاکراتی که با ایشان داشتیم، به عشق فوتبال ایران و سربلندی آن، آمادگی خود را اعلام داشت تا هزینه انتقال خلعتبری و جداییاش از عجمان را تامین کند. امیدواریم این امر بسیار مبارک و ارزشمند که جنبه ملی دارد و نباید به آن رنگی نگاه کرد، تحقق یافته و عملی شود. ایشان درخواست ما را پذیرفت و امیدواریم همه چیز خوب پیش رفته و در نهایت این انتقال انجام شود.
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
محمود احمدینژاد در پیامی راهیابی تیم ملی بسکتبال ایران به رقابتهای جام جهانی را تبریک گفت.
به گزارش علمدار بصیر: محمود احمدینژاد رئیسجمهور سابق کشورمان در پیامی راهیابی تیم ملی بسکتبال ایران به رقابتهای جام جهانی را تبریک گفت. رئیسجمهور سابق کشورمان در این پیام خطاب به جوانان تیم ملی بسکتبال آورده است: جوانان غیرتمند و نامآور تیم ملی بسکتبال ایران؛ درخشش شما در رقابتهای جام قهرمانی بسکتبال آسیا و ورود عزتمندانهتان به پیکارهای جام جهانی در زمره حماسه جاودانی به شمار میرود که قلب مردم عزیز ایران را شادمان نمود. اینجانب ضمن تبریک این پیروزی غرورآفرین به شما و اعضای کادر فنی، مربیان سختکوش و عموم ملت فهیم و قدرشناس کشورمان، سربلندی و موفقیتتان را در تمامی میادین ورزشی به ویژه رقابتهای جام جهانی تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) مسئلت مینمایم. محمود احمدینژاد
منبع:فارس
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
|
|
تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون |