سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان نسبت به صحبت‌های روز گذشته رئیس جمهور در مجلس واکنش نشان داد.
به گزارش علمدار بصیر: مسعود سلطانی فر وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان درباره تشبیه ذهن خود به کامپیوتر ورزشی از سوی روحانی گفت : این نظر لطف آقای رئیس جمهور است و اعتمادی که ایشان به بنده و برنامه هایم داشته اند.

در فرصت هایی که خدمت ایشان بودم به تفصیل در مورد برنامه هایم برای دو حوزه جوانان و ورزش صحبت کرده ایم و گاهی هم ایشان برای موضوعات مختلف ورزشی سوابقی را از من می خواستند و من با توضیح دقیق آنها گاهی اسباب تعجب ایشان می شدم.

وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان افزود : آقای روحانی به حوزه ورزش و قهرمانان ایران بسیار علاقمندند ضمن اینکه بر گسترش ورزش همگانی و سالم سازی جامعه تاکید ویژه دارند. امیدوارم در صورت رای اعتمادی نمایندگان مردم بتوانم هر چه سریعتر این برنامه ها را اجرایی کنیم و تاکیدات رئیس جمهور و دولت یازدهم را در حوزه ورزش و جوانان بکار ببنیدیم.

سلطانی فر در مورد نوبت وزیر وزارت ورزش و جوانان برای گرفتن رای اعتماد در صحن علنی مجلس گفت: تصور می کنم به احتمال زیاد بعدازظهر چهارشنبه یا صبح پنجشنبه نوبت بنده برای ارائه برنامه هایم در جلسه بررسی وزرای پیشنهادی خواهد شد.

وی تاکید کرد در صورت رای اعتماد نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بتواند بلافاصله با تشکیل کارگروه های اجرایی و تخصصی، انتظارات جامعه ورزش و نمایندگان محترم را برای تعالی بیشتر ورزش جمهوری اسلامی ایران برآورده کند.

مرجع : تسنیم




تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir

شریعتمداری تاکید کرد: آیا رفع کاستی‌ها و جلوگیری از ناراستی‌ها در کابینه پیشنهادی آقای روحانی، خدمت شایسته و در خور تقدیری به رئیس‌جمهور محترم نیست؟

 

 

 

به گزارش علمدار بصیر: روزنامه کیهان امروز سه شنبه 22/05/92 طی یادداشتی با عنوان « تذکر غیر آئین نامه ای» نوشت: دیروز در اولین جلسه رسیدگی به صلاحیت وزرای پیشنهادی آقای دکتر روحانی، برخی از نمایندگان محترم که در موافقت با کلیات برنامه و کابینه ایشان صحبت می‌کردند، روی این نکته تاکید می‌ورزیدند که رهبر معظم انقلاب حمایت از دولت رئیس‌جمهور محترم را ضروری دانسته و همگان را به آن سفارش و توصیه فرموده‌اند و نتیجه می‌گرفتند که لازمه اطاعت از رهبری و پیروی از توصیه ایشان، رای اعتماد همه نمایندگان به تمامی وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور محترم است!

در این که حضرت آقا به حمایت از دولت آقای دکتر روحانی توصیه فرموده‌اند جای کمترین تردیدی نیست و از این روی نه فقط نمایندگان محترم مجلس بلکه تمامی مردم و مسئولان نظام خود را موظف به حمایت از دولت و همکاری و همراهی با رئیس‌جمهور محترم می‌دانند و باز هم به سفارش رهبر معظم انقلاب این حمایت و همراهی مادام که ایشان «در پیمودن صراط مستقیمی که تاکنون در پیش داشته‌اند پایبند باشند... که به کمک الهی چنین خواهد بود انشاء‌الله» ادامه خواهد داشت.

اما نتیجه‌ای که برخی از نمایندگان محترم از این سفارش- البته اکید- گرفته و دیروز در جریان رسیدگی به کلیات برنامه و بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی آقای دکتر روحانی به آن استناد کرده‌اند، با مقصود و نظر حضرت آقا تفاوت و زاویه‌ای قابل تامل دارد و از کم‌دقتی آقایان حکایت می‌کند. چرا که؛

1- برداشت نمایندگان یاد شده به مفهوم آن است که رهبر معظم انقلاب وظیفه و رسالت قانونی مجلس شورای اسلامی در بررسی صلاحیت وزیران معرفی شده را غیرضروری دانسته‌اند! که این برداشت به اندازه‌ای بی‌پایه و اساس است که نیازی به توضیح ندارد و رهبر معظم انقلاب همواره بر ضرورت انجام این چرخه قانونی تاکید ورزیده‌اند.

2- تاکید رهبر معظم انقلاب بر حمایت از دکتر روحانی و دولت ایشان بوده است که بخش اول این توصیه، یعنی حمایت از رئیس‌جمهور محترم از هم‌‌اکنون به عنوان یک وظیفه واجب‌الاطاعه است ولی «دولت» هنوز تشکیل نشده است و بدیهی است دولت ایشان که در پی کسب رأی اعتماد از مجلس تشکیل خواهد شد نیز بایستی مورد حمایت باشد که انشاءالله خواهد بود.

3- پالایش فهرست وزیران پیشنهادی آقای دکتر روحانی از افرادی که به هر علت، شایستگی حضور در کابینه را ندارند، یکی از مؤثرترین و بزرگترین کمک مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور محترم است. آیا رفع کاستی‌ها و جلوگیری از ناراستی‌ها در کابینه پیشنهادی آقای روحانی، خدمت شایسته و در خور تقدیری به رئیس جمهور محترم نیست؟! به یقین برخی از حامیان تمامی وزرای پیشنهادی آقای روحانی در پی آن نیستند که از هم اکنون با خواست مردم که از سوی نمایندگان آنها در مجلس دنبال می‌شود، مقابله کنند؟!

4- رهبر معظم انقلاب بارها به صراحت از فتنه 88 و خیانت اصحاب فتنه به انقلاب و نظام یاد کرده‌اند. بنابراین چگونه می‌توان پذیرفت که با حضور برخی از فتنه‌گران در مسئولیت سرنوشت‌ساز کابینه رئیس جمهور محترم موافق باشند؟!

5- رهبر معظم انقلاب در خطبه دوم نماز عید فطر می‌فرمایند «انشاءالله به زودی با انجام وظیفه‌ای که مجلس شورای اسلامی نسبت به انتخاب وزرای صالح خواهد کرد، دولت تشکیل خواهد شد.»

در بیانات ایشان؛ اولاً؛ بر «انجام وظیفه‌ای» که مجلس برعهده دارد تأکید شده ثانیاً؛ به دولتی اشاره کرده‌اند که بعداً تشکیل خواهد شد و ثالثاً؛ بر «انتخاب وزرای صالح» تأکید فرموده‌اند. آیا این تأکید، نمایندگان مردم را موظف نمی‌کند که از «صالح» بودن وزرای معرفی شده اطمینان حاصل کنند؟!

*حسین شریعتمداری





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
تعدادی از رسانه های انگلیسی پیش بینی کرده اند که به دنبال بازگشایی سفارت کانادا در تهران، احتمالا بازگشایی سفارت بریتانیا در تهران نیز در دستورکار قرار گرفت و دولت های اروپایی و بریتانیا و کانادا منتظر شکل گیری دولت میانه روی حسن روحانی هستند.

 روزنامه گلوب اندمیل بین المللی به نقل از چندین دیپلمات برجسته در وزارت خارجه کانادا اعلام کرده که این کشور قصد بازگشایی مجدد سفارت خود در تهران  در ماه سپتامبر (سال میلادی 2013) را دارد.

به گزارش علمدار بصیر: این روزنامه از مقامات وزارت خارجه کانادا خواسته  که سفارت بازگشایی شود زیرا به دلیل نیازمندی های کشور کانادا به ایران وجود یک سفارتخانه در خاک ایران الزامی است و آنها باید اقدامات لازم را برای بازگشایی سفارت در ماه سپتامبر در ایران انجام بدهند.

 

 

منافع دراز مدت و مهم کشور کانادا در ایران باعث شده که این کشور به بهانه انتخابات اخیر ریاست جمهوری در ایران و پیروزی دولت میانه روی حسن روحانی، راه را برای بازگشایی مجدد سفارت خود در تهران بازنماید.

در طی سه دهه گذشته سرمایه گذاری های عظیمی از سوی تعدادی از ایرانیان پولدار در این کشور انجام شده است که هر کدام از این سرمایه گذاری ها منافع کلیدی مهمی را برای دولت کانادا در بردارد.

از آنجا که هم اکنون این سرمایه گذاری ها برای ادامه حیات خود شرایط خاصی را مد نظر دارند لذا اقدامات دولت کانادا برای بازگشایی سفارت در ایران یک ضرورت است و برای منافع دراز مدت این کشور در ایران بسیار حیاتی و مهم است.

کشور کانادا برای ایرانیان مانند منطقه دبی و امارات متحده عربی است و ایرانیان بسیاری از سرمایه داران، مسوولین سیاسی، دانشجویان، مهاجران ایرانی و... در این کشور زندگی می کنند و یا رفت و آمد می کنند و لذا این حجم از رفت وآمد و سرمایه نیاز مند کارهای کنسولی، کارشناس و پیگیری های حکومتی ودولتی است.

برخی کارشناسان با اشاره به تمایل دولت کانادا برای بازگشایی احتمالی سفارت در ماه سپتامبر و در ماه های آغازین دولت حسن روحانی،  رسانه های بریتانیا وانگلستان نیز با افزایش فشار به دولت بریتانیا خواستار بازگشایی سفارت انگلستان در تهران هستند.

این رسانه ها معتقدند که موضوع سفارت تنها به سطح روابط اقتصادی و تحریم ها و... محدود نمی شود بلکه بریتانیا باید در ایران و کشورهای منطقه حضور داشته باشد و پایگاه منطقه ای داشته باشد تا مسائل سیاسی و اقتصادی و بهبود سطح روابط، مذاکرات، فعالیت شرکت ها و .... نیز دنبال شود.

این کارشناسان بریتانیایی معتقدند که صنعت نفت ایران بیش از 100 سال با انگلستان کار کرده است، هواپیمایی و بسیاری از شرکت های صنعتی، هوایی و.... نیز در ارتباط با شرکت ها واقتصاد و صنعت ایران هستند. 

 

 

همه اینها درکنار تمایل زیاد تاجران، گردشگران، جهانگردان اروپایی وانگلیسی، علاقه مورخان و اهل فرهنگ به ایران و... موجب شده که از قطع روابط و تعطیلی سفارت بریتانیا در تهران و همچنین سفارت ایران در لندن ضرر کنند.

براین اساس، تعدادی از رسانه های انگلیسی پیش بینی کرده اند که به دنبال بازگشایی سفارت کانادا در تهران، احتمالا بازگشایی سفارت بریتانیا در تهران نیز در دستورکار قرار گرفت و دولت های اروپایی و بریتانیا و کانادا منتظر شکل گیری دولت میانه روی حسن روحانی هستند.

 

منبع:بولتن





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
به گزارش علمدار بصیر: پس از اعلام طرح پیشنهادی در خصوص تغییر سبک آموزش زبان های خارجی در مدارس ، عناصر ضدانقلاب در سایت ها و رسانه های خود نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند، آنها با سوء از این موضوع نه تنها وزارت مربوطه بلکه نظام ج.ا.ا را زیر سوال بردند. در همین رابطه دیروز بی بی سی فارسی در «نوبت شما» برنامه ای به همین منظور بروی آنتن برد که در جریان مباحث مختلفی مطرح شد.
 
 
این موضوع آنچنان جنجال برانگیز شد که حتی برخی از عناصر ضدانقلاب ساکن در آنسوی مرزها نیز به تکاپو افتاده و برای اصلاح نظام آموزشی زبان های خارجی دست به قلم شده و به ارائه برنامه های مختلف برای اصلاح آن پرداختند! در همین رابطه سایت ایران گلوبال نوشتاری منتشر کرده است که در ادامه آن را مطالعه می کنیم .
 
آنچه که در این مقاله بسیار جالب توجه است اصرار زیاد برای بازگشت به ایران می باشد، نویسنده مطلب در پاره ای از نوشتار خود، بازگشت ایرانیان به کشوشان را زمینه ساز رشد و تعالی آموزش زبان های خارجی قلمداد می کند و از مقامات ایران می خواهد تا اجازه بازگشت آنها را صادر کند! گفتنی است در برنامه نوبت شما از بی بی سی فارسی نیز عده ای از مخاطبان آن رسانه با اشاره به مشکلات آموزش زبان انگلیسی در ایران در اظهاراتی جداگانه پیشنهاد کردند که انگلیسی زبان ها مسئولیت آموزش زبان انگلیسی را بر عهده داشته باشند!
 
 
 
مهناز هدایتی_ لندن
باشد که نه برای امروز و فردا تصمیم گیرنده صادق و دلسوزی باشیم و مصلحت جو بلکه برای صدها سال دیگر هم چاره اندیشی کنیم تا حافظ سرمایه ملی و میهنی خود یعنی فرزندان آن آب و خاک در جهت فراگیری علم و فنون به جهان روز باشیم با کسب تجربه های پرباری که به سختی در خارج از ایران آموخته ایم به راحتی این تجربه های گرانقدر را در اختیار فرزندان ایران عزیزمان قرار بدهیم اینک مایل هستم شما را در جریان این طرح پیشنهادی قرار بدهم .
 
البته باید اضافه کنم این طرح در صورتی امکان پذیر است که بالغ بر 5 میلیون ایرانی مهاجر مقیم خارج از ایران اجازه بازگشت یا تمایل بازگشت به ایران را داشته باشندیا شرایط بازگشت داوطلبانه عده ای از آنها به ایران مهیا شده باشد تا دانشجویان و اساتید تخصص یافتگان و صاحبان علم و فنون در خارج از ایران بتوانند در این طرح آموزش و پرورشی به زبان انگلیسی در ایران مشارکت کنند و بتوانند امر تدریس را در تمام مقاطع تحصیلی در ایران به عهده بگیرند و کتاب های آموزشی به زبان انگلیسی نیز از خارج از ایران اجازه ارسال داشته باشد و هزینه جای گزینی این سیستم آموزشی با سیستم کهنه قبلی نیز مد نظر خواهد بود که باید گفت هزینه کردن در امر آموزش و پرورش هزینهقابل برگشتی خواهد بود که منفعت بسیاری را به دنبال خواهد داشت که سود سرشارآن نصیب خود فرزندان آن سرزمین خواهد شد در یک پروسه از پیش برنامه ریزی شده که نیازمند تدابیر اندیشمندانه خواهد بود.
 
*جایگزین کردن زبان رسمی انگلیسی به جای زبان فارسی در نظام آموزش و پرورش در ایران از مقطع پیش دبستانی تا اتمام دوران دانشگاهی به صورت تدریس تمام وقت به زیان انگلیسی درکلیه سطوح درسی و آموزشی و پرورشی و فرهنگی.
 
** تدریس زبان فارسی به مدت 4 ساعت در هفته با حفظ خط رایج فارسی در تمام مدارس ایران ازمقطع پیش دبستانی تا مقطع دبیرستان.
 
***تدریس 4 ساعت زبان بومی و زبان فارسی درهر استان مختص به همان استان در کنار تدریس زبان انگلیسی به صورت تمام وقت در تمام دروس تا مقطع دبیرستان.
 
****فراهم نمودن زمینه آموزش رایگان زبان انگلیسی برای هموطنان عزیز برای فراگیری اجباری آموزش زبان انگلیسی درایران، ضمن اینکه فراگیری زبان انگلیسی درکنار فراگیری زبان فارسی و زبان های بومی در کل ایران باعث رشد هوش واستعداد خواهد شد و در کنار آن به بالندگی زبان فارسی و دیگر زبان های بومی رایج در ایران کمک بسیار نموده تا دانش آموختگان عزیز بتوانند همراه بامدد گرفتن اززبان انگلیسی به راحتی ترجمه آثار کلاسیک ایران را در سطح جهانی مطرح کنند.
 
همانطور که گفته شد نظام آموزشی کنونی برای آموزش زبان های خارجی در مدارس کاربردی نیست و باید تغییرات اساسی در روند آموزش زبان انگلیسی در نظر گرفت؛ اما بایستی توجه داشت که لزوما یادگیری زبان انگلیسی به معنای یادگیری فرهنگ و تقلید از کشورهای غربی نمی باشد. آنچه که در دوران منحوس شاهنشاهی از آموزش زبان انگلیسی تجربه کردیم آمیخته ای از آموزش زبان به علاوه فرهنگ غرب بود که متاسفانه به دلیل تفاوت فرهنگی منجر به بروز مشکلات بسیاری شد.
 
 
منبع:ماهستیم




تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
با استناد به استعلام به عمل آمده از مرجع قضایی ذی‌ربط، علت تجدید وقت دادرسی پرونده مذکور، از سوی دادرس محترم شعبه 1147 دادگاه عمومی تهران به علت عدم وصول اخطاریه وقت رسیدگی به متهم و همچنین عدم حضور وی در جلسه دادرسی بوده است.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از باشگاه خبرنگاران، روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان تهران به دنبال انتشار خبری در برخی از سایت‌های اینترنتی در تاریخ 20 مردادماه با عنوان "دادگاه زن آمر به معروف برگزار نشد" مطالبی را جهت تشحیذ و تنویر افکار عمومی منتشر کرد.

متن این توضیحات به شرح زیر است:

نخست: با استناد به استعلام به عمل آمده از مرجع قضایی ذی‌ربط، علت تجدید وقت دادرسی پرونده مذکور، از سوی دادرس محترم شعبه 1147 دادگاه عمومی تهران به علت عدم وصول اخطاریه وقت رسیدگی به متهم و همچنین عدم حضور وی در جلسه دادرسی بوده است.

دوم: جلسه دادگاه با تصدی دادرس محترم شعبه تشکیل، ولیکن به دلایل یاد شده، موجبات رسیدگی فراهم نشده است. فلذا بخشی از خبر منتشره در سایت‌های اینترنتی در مورد عدم حضور متهم و همچنین عدم حضور قاضی منطبق با واقعیت نیست.

در پایان روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان تهران، موکدا برای چندمین بار به تمامی اصحاب رسانه‌های جمعی و ارباب جراید متذکر می شود، با توجه به حساسیت موضوعات مطروحه در مرجع قضایی، قبل از انتشار اخبار نسبت به بررسی صحت و سقم آن با استعلام از مبادی ذی صلاح اقدام لازم را معمول دارند.





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
شبکه رسانه‌ای دولت انگلیس می‌افزاید: پیشنهاد بیژن زنگنه برای وزارت نفت با مخالفت شدید کیهانیان روبروست اما او در دوره هشت ساله وزارت در دولت اصلاحات مدیر موفقی بود و ظریف نیز بهترین گزینه در وزارت خارجه است.

به گزارش علمدار بصیر: روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:

روایت اندیشکده آمریکایی از توقع 78 درصد رأی‌دهندگان به روحانی

بنیاد آمریکای نوین به استناد نظرسنجی همکارانش در ایران اعلام کرد برخلاف برخی تبلیغات مردم ایران قاطعانه از برنامه هسته‌ای کشورشان حمایت می‌کنند و نباید انتخاب روحانی را ناقض این خواسته تصور کرد.

بنیاد آمریکای نوین در گزارشی به موضوع برگزاری نشست این بنیاد با کمک مرکز مطالعات بین‌المللی و امنیتی برای افکارسنجی عمومی ایرانیان در مریلند آمریکا پرداخت.
در این گزارش به قلم «جاشوا هابر» آمده است: تحلیلگران آمریکایی با فرض اینکه نظام سیاسی ایران بسته بوده و با غرب نیز ارتباط بسیار ضعیفی دارد، معتقدند که تفسیر افکار عمومی 80 میلیون شهروند ایرانی نه تنها کار چندان آسانی نیست بلکه گول ‌زننده نیز هست. با این وجود یک پژوهشگر افکارسنجی به نام «ابراهیم محسنی» که سال‌ها در کشورش به امر تجزیه و تحلیل و اصلاح سیستم‌های افکارسنجی در ایران پرداخته است، این بار به اقدامی دست زد تا رفتار اجتماعی مردم ایران بیشتر قابل درک و ارزیابی باشد.

وی به تازگی پس از برگزاری انتخابات 24 خرداد 1392 به مجموعه‌ای از نظرسنجی‌های پیچیده عمومی در سطح کشورش مبادرت ورزید تا بتواند فرضیاتی را از احساسات و رفتارهای اجتماعی ایرانیان به دست دهد.

این گزارش می‌افزاید: کارگروه ویژه خاورمیانه بنیاد آمریکای نوین با هدف بررسی داده‌های نظرسنجی مورد اشاره سعی کرد 31 ژوئیه (نهم مردادماه) نشستی را با کمک مرکز مطالعات بین‌المللی و امنیتی در مریلند آمریکا و با حضور محسنی، «شبلی تلهامی»، «استیون کول» و «تریتا پارسی» برای تجزیه و تحلیل این داده‌ها برگزار کند.

به اعتقاد هابر، پیروزی حسن روحانی در همان دور نخست انتخابات ریاست جمهوری ایران موجب شد غرب بر انتظاراتش از وی نیز بیفزاید چرا که او را یک روحانی میانه‌رو و عملگرا یافت.
گزارشگر بنیاد آمریکای نوین تصریح می‌کند: مردم ایران روحانی را نه به سبب مخالفت با جمهوری اسلامی، بلکه به دلیل توانایی‌اش برای کار در درون همین نظام انتخاب کردند؛ به گونه‌ای که 81 درصد کل مردم و 78 درصد طرفداران روحانی از رئیس جمهور جدید ایران می‌خواهند تا با قبول سیاست‌های کلی نظام با این سیاست‌ها هماهنگ باشد.

تریتا پارسی به استناد نظرسنجی‌های انجام شده می‌گوید: مردم ایران خواهان ارتقای وضعیت کشور و توسعه روابط با غرب هستند اما نه به قیمت برنامه هسته‌ای کشورشان. در واقع اکثر ایرانیان از ادامه و تکمیل برنامه‌های هسته‌ای حمایت می‌کنند لذا با هر معامله‌ای که منجر به تعلیق و یا تعطیلی برنامه هسته‌ای کشورشان به ویژه برنامه غنی‌سازی شود، مخالفند.



با پنبه سر ببرید تا حزب‌اللهی‌ها حساس نشوند!

صادق زیباکلام در مصاحبه با یکی از رسانه‌های جریان فتنه اپوزیسیون جمهوری اسلامی را از تکرار خبط‌های دهه 60 برحذر داشت و از آنها خواست بدون ایجاد حساسیت و تحریک طرفداران نظام، خواسته‌های خود را پیش ببرند.

وی در مصاحبه با سایت کلمه که از پاریس به روزرسانی می‌شود و درباره ناکامی مخالفان گفته است: یکی از دلایل ناکامی این است که وقتی به فضای باز رسیدیم نخبگان و روشنفکرامون به کمتر از «شتر» رضایت نداده‌اند. مثلا دوران انقلاب کنار دانشگاه تهران چادر زده بودند و برای حزب کومله و دموکرات کردستان، لباس و پتو و غذا جمع می‌کردند، در حالی که این احزاب در حال جنگ با سپاه و ارتش بودند. یعنی اینقدر آزادی وجود داشت. این مشخص بود که دوام نمی‌آورد. بعد از دوم خرداد فضا باز شد. ما صادق زیباکلام‌ها چه کار کردیم؟ گفتیم درباره ولایت فقیه بحث کنیم؛ جنگ بعد از سوم خرداد و فتح خرمشهر درست نبوده؛ قصاص این‌گونه است؛ نعوذ‌بالله خدا و پیغمبر آن‌گونه است؛ ببینید اگر این دفعه هم دچار همین خطا شویم و بگوییم «شتر»، نه روحانی و نه پدرجد روحانی کاری نمی‌توانند بکنند. ما باید یاد بگیریم که دموکراسی میلی‌متر به میلی‌متر جلو می‌رود و یک شبه نمی‌توانیم ره صد ساله را برویم.

وی ضمن بیان اینکه نباید طرف مقابل را بترسانیم، گفته است: حتی در دولت اول احمدی‌نژاد هم فضا این‌گونه [امنیتی] نبود. این وضعیت از سال 88 به وجود آمد. حتی در سال‌های 60-61 من احساس امنیت بیشتری می‌کردم.

زیباکلام این را هم گفته که «با فردی که نامش به عنوان وزیر اطلاعات پیشنهاد شده، این وضعیت ادامه پیدا نخواهد کرد».

او در پاسخ این سوال که «بحث زندانیان سیاسی را چه کنیم» می‌گوید: بهتر است از آقای روحانی بخواهیم فعلا مشکل بیکاری را حل کند؛ با فساد مبارزه کند. در مورد حصر موسوی و کروبی هم همین مسئله حاکم است.

زیباکلام در جواب این پرسش که یک سری فعالانی که در این مدت از کشور خارج شده‌اند، به نظر شما برگردند یا نه؟ می‌گوید: الان نه، الان اگر بیایند باز جناح راست برای این که نشان دهد هنوز حاکم است ممکن است با آنها برخورد شدید کند. بنابراین شاید شش ماه یک سال دیگر بهتر باشد و با یک سری تمهیدات قبلی برگردند.

وی در ادامه این مصاحبه تأکید می‌کند: من از ابتدایی که قطار انتخابات راه افتاد می‌گفتم دنبال یک کاندیدای خیلی اصلاح‌طلب نباشیم. من اتفاقا می‌گفتم برویم دنبال ناطق نوری و او را بیاوریم. چون معتقد بودم آن میلی‌متری‌هایی که دنبالش بودم را ناطق نوری هم می‌تواند بیاورد. به خاطر همین حرفی که شما در سوالتان هست من اگر روحانی نبود حتما به ولایتی رای می‌دادم.

خبرنگار کلمه می‌پرسد: خب الان از سقف کوتاه‌تر ولایتی به سقف بلندتر روحانی رسیده‌ایم. با این حساب باز هم شما می‌گویید که کسی دنبال رفع حصر و حبس‌ها نباشد؟ بالاخره به اندازه پولی که دادیم باید آش بخوریم یا به همان اندازه ولایتی کفایت کنیم؟ زیباکلام در پاسخ می‌گوید: نه، من این را نمی‌گویم. ببینید، من نوه‌ای دارم به اسم حسین‌علی. یکی از سوالاتی که حسین‌علی از من می‌پرسد اینه که چرا من هر وقت سمت پرنده‌ها می‌روم فرار می‌کنند، اما تو که می‌روی این کار را نمی‌کنند؟ به نوه‌ام می‌گویم به خاطر اینکه تو «نمی‌روی» به سمت پرنده‌ها، تو «می‌دوی» به سمت پرنده‌ها. تو می‌ترسانی پرنده‌ها را و من نمی‌ترسانم.

حمله بی‌بی‌سی به کیهان و دفاع از صلاحیت چند وزیر!

شبکه دولتی انگلیس از برخی اعضای کابینه پیشنهادی حمایت کرد و آن را واقع‌گرایانه توصیف نمود.

وب‌سایت بی‌بی‌سی در تحلیلی با ادعای اینکه «جناح تندرو به فرماندهی کیهان تلاش دارند نزدیکان اصلاح‌طلبان را از دولت کنار بگذارند»، به حضور رحمانی فضلی و پورمحمدی که با مخالفت طیفی از مخالفان جمهوری اسلامی مواجه شده اشاره می‌کند و می‌نویسد:‌«روحانی گفته بود که در میان اعضای دولت از اصلاح‌طلبان، اعتدال‌گرایان و اصولگرایان وجود خواهند داشت. به همین دلیل است که می‌توان دید که در کنار محمود حجتی که روابط نزدیکی با آیت‌الله منتظری داشت آقای پورمحمدی حضور دارد که سوابق پرحاشیه‌ای در کارنامه خود دارد. یکی از اتهامات آقای پورمحمدی دست داشتن در اعدام‌های سال 67 است.»

شبکه رسانه‌ای دولت انگلیس می‌افزاید: پیشنهاد بیژن زنگنه برای وزارت نفت با مخالفت شدید کیهانیان روبروست اما او در دوره هشت ساله وزارت در دولت اصلاحات مدیر موفقی بود.
بی‌بی‌سی در ادامه تحلیل خود به وزارت خارجه می‌پردازد و می‌نویسد: حضور ظریف بهترین گزینه در وزارت خارجه است.

در ادامه این تحلیل از «نظارت عالیه هاشمی‌رفسنجانی، خاتمی و ناطق‌نوری بر دولت جدید» خبر داده و آنها را «بالغ‌های سیاسی» توصیف کرده است. بی‌بی‌سی با بیان اینکه بالغین سیاسی یاد گرفته‌اند کنار هم بنشینند، می‌افزاید: «همین که افرادی چون علی مطهری به دفاع تمام قد از آقای روحانی به میدان آمده است، دلیل واضح دیگری است. اگر از درون زندان‌های ایران، بخشی از زندانیان سیاسی به حضور روحانی رای داده‌اند و با ترکیب کابینه، تا به اینجا، مخالفتی ابراز نمی‌کنند، بر همین نکته تاکید دارد. بنابراین محتمل است تعدادی از این وزرا دور از ایده‌آل‌های مورد نظر آقای روحانی باشد. اما او مجبور است که به واقعیت‌های موجود هم توجه کند. همان طور که ممکن است تعدادی از رای‌دهندگان به روحانی در هنگام انتخاب او بخشی از ایده‌آل‌های خود را در برابر واقعیت موجود قربانی کرده باشند.»

بی‌بی‌سی در ادامه می‌نویسد: از سوی دیگر فقط به خاطر امنیتی بودن افراد نمی‌توان آنها را محکوم کرد. بحث مهم چگونگی عملکرد این افراد در مواجهه با مشکلات کشور است. اگر به‌عنوان مثال نوع برخورد علی ربیعی با قتل‌های زنجیره‌ای را بقیه اعضای کابینه تعقیب کنند، جایی برای نگرانی باقی نمی‌ماند. حضور این افراد امنیتی شاید بتواند حاوی نکات مثبتی هم باشد.

 
ایرانی‌ها در قبال 2 سال توقف غنی‌سازی چیزی جز وعده دریافت نکردند

سفیر پیشین آلمان در تهران می‌گوید ایرانی‌ها 10 سال پیش برای 2 سال غنی‌سازی را متوقف کردند اما جز قول و وعده چیزی دریافت نکردند.

پاول فون مالتسان در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت: رئیس جمهور ایران در پی رسیدن به مصالحه با غرب است و دوره او فرصتی برای حل کشمکش میان ایران و غرب است.

او که از ژوئیه 2002 تا اوت 2006 سفیر آلمان در تهران بود، ضمن حمله به مواضع احمدی‌نژاد می‌گوید: روحانی به عنوان رئیس هیئت ایرانی مذاکره کننده با توقف غنی‌سازی اورانیوم در اکتبر 2003 موافقت کرد و اجازه داد که برای مقابله با سوءظن‌های موجود در مورد اهداف برنامه اتمی ایران، بازرسان بدون اعلام قبلی از تأسیسات اتمی ایران دیدن کنند.

دویچه وله که مصاحبه مالتسان را منتشر کرده ضمن اشاره به این تحلیل روزنامه کیهان خطاب به روحانی که «در معادلات بین‌المللی، سهم هرکس را به اندازه اقتدارش می‌دهند و نه چانه‌زنی»، از قول مالتسان می‌نویسد: «در آن موقع (10 سال پیش) دادن امتیاز دشوار بود. ایرانی‌ها برای دو سال غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کردند و واقعاً هم به جز قول و قرار چیز زیادی دریافت نکردند.»





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
«دیوید کامرون» نخست وزیر بریتانیا حملات اخیر به مساجد و مراکز اسلامی را محکوم و اعلام کرد، یک گروه ضربت برای مقابله با اسلام هراسی در این کشور وارد عمل خواهد شد.

به گزارش علمدار بصیر:  به دنبال رفع نگرانی های  جامعه مسلمانان انگلستان و آرام نمودن جو حاکم بر این کشور، نخست وزیر انگلستان از «مسجد جامع منچستر» بازدید کرد، و با مسئولین و مسلمانان حاضر در مسجد درباره افزایش اسلام هراسی و اقدامات ضداسلامی و همچنین عملکرد دولت و نیروهای پلیس برای مقابله با این حملات به گفتگو پرداخت.

وی اظهار داشت: من به شدت حملات ضد اسلامی را محکوم می کنم، ولی مهمترین مسئله پس از محکومیت این حملات، اقداماتی ست که باید برای جلوگیری از روی دادن این گونه حوادث اجرا شود. به همین منظور گروه ضربتی را برای مقابله با اقدامات ضد اسلامی به کار خواهیم گرفت.

شایان ذکر ست، پس از به قتل رسیدن یک تفنگ دار انگلیسی به دست مهاجران نیجریه ای، شاهد افزایش بی سابقه خشونت ها علیه مسلمانان انگلستان بودیم، که این موضوع سبب شده است که پس از آن حادثه تا به اکنون مسلمانان در ترس و شرایط بسیار دشواری زندگی کنند.

با وجود تهدید به بمب گذاری ها در مساجد و مراکز اسلامی و نیز حملات متعدد به بانوان محجبه مسلمان در این کشور، هیچ محکومیت صریح و روشنی علیه این اقدامات از جانب دیوید کامرون اعلام نگردیده است.

اما وی در دیدار با مسلمانان حاضر در مسجد جامع منچستر اصرار داشت که همیشه هر گونه حملات ضد اسلامی را محکوم نموده است، و استدلال کرد که دولت وی بیش از هر دولتی با اسلام هراسی مبارزه کرده است.

بر اساس تحقیقات روزنامه «ایندیپندنت» که در ماه ژوئن منتشر شد، مشخص گردید که پس از واقعه یازدهم سپتامبر بین 40 تا 60 درصد از مساجد و مراکز اسلامی هدف حملات اسلام ستیزانه قرار گرفته اند، که این حملات پس از کشته شدن تفنگ دار انگلیسی حدود 10 برابر افزایش داشته است.

 

منبع:باشگاه خبرنگاران





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
جوان 24 ساله ای که متهم است در پی ارتباط تلفنی و دوستی های خیابانی، دختر 36 ساله ای را در مشهد به قتل رسانده است دوستی های خیابانی را سرمنشاء بسیاری از جرایم خطرناک و آلوده شدن به فساد دانست.

به گزارش علمدار بصیر: «رضا.ب» که پشت میله های بازداشتگاه به آینده تیره و تار خود می اندیشید عامل تمام بدبختی های خود را «دوستی های خیابانی» عنوان کرد و گفت: تا کلاس دوم دبیرستان درس خواندم اما به خاطر مشکلات خانوادگی و اختلافاتی که با اعضای خانواده ام داشتم ترک تحصیل کردم اما برای این که ضعف تحصیلی خود را نزد دوستانم پنهان کنم چنین وانمود می کردم که هر لحظه اراده کنم می توانم با هر دختری دوست شوم.

در ارتباط با دختران نزد دوستانم احساس غرور می کردم و قصد داشتم به آن ها بفهمانم که یک سر و گردن از آن ها بالاتر هستم. پس از ترک تحصیل هم در یکی از روستاهای نجف آباد اصفهان سر کار بنایی می رفتم و یا در زمین های کشاورزی کار می کردم.

11 ساله بودم که خواهر 17 ساله ام به خاطر مسمومیت در بیمارستان فوت کرد و به خاطر این که خانواده ام وضعیت مالی خوبی نداشتند همیشه با دو برادر بزرگ ترم درگیری داشتم تا این که هنگام انجام خدمت سربازی با جوانی که اهل یکی از روستاهای تبریز بود دوست شدم و آخر هفته به خانه آن ها می رفتم.

در این میان با دختر یکی از بستگان دوستم در همان روستا آشنا شدم. اگر چه او حدود هفت سال از من بزرگ تر بود ولی هر بار که به خواستگاری اش رفتم جواب رد دادند. پدر دختر معتقد بود که باید دخترش را به یکی از آشنایان یا بستگانش شوهر بدهد البته من می دانستم آن ها از سابقه من باخبر هستند و چون سیگار هم می کشیدم دخترشان را نمی دادند به همین خاطر هم دخترشان را فراری دادم و به پارس آباد رفتیم.

روز بعد پدر دختر زنگ زد و گفت: بیایید تا دخترم را به عقد شما دربیاورم. پس از آن که ما با هم نامزد شدیم 3 ماه در آن روستا زندگی کردم و پس از آن هم دوباره به اصفهان بازگشتم اما بیکار بودم و نمی توانستم مخارج زندگی را تأمین کنم به همین خاطر هم پدر خانمم مخارج زندگی ما را می داد و من هم در خانه باجناقم زندگی می کردم.

البته در این مدت هم نمی توانستم از ارتباط های تلفنی با دختران دیگر چشم پوشی کنم.

شماره تلفن ها را اتفاقی می گرفتم و با چرب زبانی و حیله دخترها را فریب می دادم که برخی از آن ها در شهرهای دیگر کشور زندگی می کردند. در همین حال با دختری که در مشهد زندگی می کرد به صورت تلفنی ارتباط برقرار کردم و پس از گذشت مدتی از این ارتباط از او خواستم تا مبلغی را به حسابم واریز کند و من برای ازدواج با او به مشهد بیایم.

ما اطراف حرم با یکدیگر قرار گذاشتیم ولی در اولین دیدار متوجه شدم که سن آن دختر از چیزی که وانمود می کرد بیشتر است به روی خودم نیاوردم ولی از این که او توانسته بود مرا فریب بدهد زجر می کشیدم. از او خواستم تا طلاهایش را نشانم بدهد او با تعجب پرسید چرا؟ گفتم می خواهم ببینم چقدر طلا داری؟ او قبول کرد و بعدازظهر در اتاق سرایداری مدرسه ای در منطقه قاسم آباد با هم قرار گذاشتیم.

از او خواستم تا طلاهایش را روی میز بگذارد ولی هنگامی که خواستم به اصفهان برگردم او مانعم شد به همین دلیل او را هل دادم که سرش به میز خورد و بیهوش روی زمین افتاد. من هم طلاها را برداشتم و به اصفهان رفتم. پس از مدتی از طریق یکی از بستگانم متوجه شدم که مأموران پلیس آگاهی مشهد دنبال من می گردند. من نمی دانستم آن دختر کشته شده است.

فکر می کردم به خاطر سرقت طلاها تحت تعقیب هستم به همین خاطر هم گوشی تلفنم را خاموش کردم و دوباره به روستای همسرم رفتم اما چون فکر می کردم ممکن است پلیس مرا دستگیر کند به یزد گریختم و در یک معدن مشغول کار شدم اما هنوز مدتی نگذشته بود که یک روز وقتی به خانه برگشتم ناگهان سروان حمیدفر که از کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی بود دستبندهای آهنین را بر دستانم حلقه کرد ومن به مشهد منتقل شدم.

وقتی فهمیدم آن دختر را کشته ام دنیا روی سرم خراب شد و حالا هم مثل... پشیمانم. قبلاً مثل آدم های بی عقل بودم و نمی فهمیدم چکار می کنم حالا که متوجه اشتباهم شده ام دیگر کار از کار گذشته است و من هر شب کابوس اعدام را می بینم.

البته اول قصد داشتم ارتکاب جنایت را پنهان کنم اما وقتی سرهنگ غلامی ثانی (رئیس اداره جنایی پلیس آگاهی) دقایقی با من صحبت کرد متوجه شدم که پلیس از همه ارتباط های من خبر دارد حتی آن ها می دانستند من چه ساعت و دقیقه ای به مشهد وارد و یا خارج شده ام به همین دلیل هم دیگر راه گریزی نداشتم جز آن که حقیقت ماجرا را بیان کنم ولی این را بدانید که تمام بدبختی های من به خاطر همین ارتباطات تلفنی و دوستی های خیابانی بود با آن که ازدواج کرده بودم اما دست از این کارها برنداشتم و حالا هم می دانم که باید اعدام شوم.

گزارش روزنامه خراسان حاکی است: ساعت 20 مورخ 91.6.25 مرگ مشکوک دختر 36 ساله ای در اتاق سرایداری یک مدرسه به قاضی اسماعیل شاکر (قاضی ویژه قتل عمد در زمان حادثه) اعلام شد که پس از انجام تحقیقات گسترده مشخص شد این دختر به قتل رسیده و طلاهایش نیز سرقت شده است.

با توجه به اهمیت موضوع و دستورات سرهنگ حسین بیدمشکی (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) گروهی از کارآگاهان با راهنمایی مقام قضایی عملیات شناسایی و دستگیری قاتل را در دستور کار قرار دادند تا این که چند روز قبل «رضا.ب» متهم این پرونده در یزد دستگیر شد و به ارتکاب قتل اعتراف کرد.

 

منبع:باشگاه خبرنگاران





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
تیم ملی بسکتبال ایران پس از قهرمانی در آسیا با استقبال مسئولان ورزش کشور بامداد امروز (سه‌شنبه) وارد تهران شد.

 

 

 

به گزارش علمدار بصیر: تیم ملی بسکتبال کشورمان که توانسته بود در بیست و هفتمین دوره مسابقات جام ملت‌های آسیا در مانیل فیلیپین عنوان قهرمانی را از آن خود کند، ساعت 3 و 30 بامداد امروز (سه شنبه) از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) به میهن بازگشت.

محمد علی آبادی رئیس کمیته ملی المپیک، حمید سجادی معاون وزیر ورزش و جوانان، محمدرضا ساکت مدیرعامل و محسن صادق زاده سرمربی تیم بسکتبال فولاد ماهان و تعدادی از مسئولان فدراسیون بسکتبال از اعضای تیم ملی کشورمان استقبال کردند.

محمود مشحون، رئیس فدراسیون بسکتبال هم که در این سفر در کنار ملی پوشان حضور داشت، نخستین فردی بود که مورد استقبال قرار گرفت. صمد نیکخواه بهرامی هم با در دست داشتن جام وارد سالن شد.

تیم ملی نوجوانان هم با بر تن داشتن لباس‌های یک شکل برای استقبال از قهرمانان آسیا به فرودگاه آمده بودند.

تعدادی هوادار نیز از اصفهان با سازماندهی باشگاه ماهان در فرودگاه حضور داشتند و هنگام ورود ملی پوشان آنها را تشویق کردند.

 

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
دومین روز بررسی صلاحیت و برنامه‌های وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور در مجلس دقایقی قبل با 75 کرسی خالی وکلای ملت آغاز شد.

 

 

 

به گزارش  علمدار بصیر: دومین روز بررسی صلاحیت و برنامه‌های وزرای پیشنهادی حسن روحانی رئیس‌جمهور دقایقی قبل در مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس و با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد.

هم اکنون 214 نفر از وکلای ملت در صحن علنی حضور دارند که بر این اساس صندلی75 نماینده مجلس خالی است.

پارلمان روز گذشته پس از بحث و بررسی و سخنرانی 5 نفر موافق و 5 نفر مخالف کلیت، اصول کلی خط مشی و ترکیب هیئت وزیران پیشنهادی، وارد بررسی جزئیات برنامه‌ها و صلاحیت هر 18 وزیر پیشنهادی رئیس جمهور شد و روز گذشته 2 نفر مخالف و یک نفر موافق علی نجفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در جلسه علنی به سخنرانی پرداختند و امروز قرار است دومین موافق به مدت 15 دقیقه و خود وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش توضیحات خود را مطرح کند.





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون