|
جیمی مانکن آمریکایی است که چندین ماه پیش به اسلام روی آورده است. او پیش از تشرف به عنوان یک مانکن در مزون لباسی مشغول به کار بوده و به گفته خود او برای حفظ ظاهرش مجبور به مصرف مواد مخدر شده که به مدت پنج سال به آن اعتیاد شدید داشته است.
جیمی دلیل اصلی مسلمان شدنش را احترام اسلام به زنان عنوان کرد و گفت: «من در یک خانواده مسیحی به دنیا آمدم؛ ولی هیچ وقت جوابی برای سؤالاتم درباره خداوند پیدا نکردم و تا سن 31 سالگی نتوانستم خدا را احساس کنم. دلیل این که به دین اسلام جذب شدم، همسر ایرانی ام بود. تحقیقات بسیاری درباره دین اسلام انجام دادم. در اخبار خشونت ها و ظلم و ستمی که به مسلمانان می شد را می دیدم و می خواستم دلیل اینکه مردم، از مسلمانان بیزارند را بدانم. بنابراین تصمیم گرفتم تا اسلام را بهتر بشناسم و بدانم که چطور دینی است! هر چه بیشتر درباره اسلام تحقیق می کردم، بیشتر به آن علاقه مند می شدم و دلیل اصلی این علاقه، احترامی بود که اسلام برای زنان قائل می شد.» هرگز تصور نمی کردم که روزی مسلمان شوم، اکنون متوجه می شوم که تصویر ذهنی بسیار بدی که از مسلمانان داشتم کاملاً اشتباه بود؛ و علت این طرز تفکرم رسانه ها بودند. چون آن زمان هر آنچه که رسانه ها می گفتند را باور می کردم. هرگز تصور نمی کردم که من نیز جزیی از جامعه مسلمانان شوم؛ اما اکنون به مسلمان بودن خود افتخار می کنم و از این بابت بسیار خوشحالم. جیمی که پس از تشرف به دین اسلام از حجاب اسلامی نیز در خارج از منزل استفاده می کند، معتقد است اسلام برای او نه تنها مانعی برای انجام فعالیتهای اجتماعی اش نیست بلکه او همچون سابق به کارهای مورد علاقه اش چون ساز زدن و ورزشهایی چون اسنوبورد و اسکی روی آب ادامه می دهد. قبل از این که مسلمان شوم، رویای هالیوود را در سر داشتم؛ اما وقتی شهادتین را گفتم تمام این رویاها برایم رنگ باخت. من در آن زمان مشروب می خوردم، مواد مصرف می کردم؛ اما حالا اصلاً نمی خواهم که هیچ کدام از آن کارها را انجام دهم. از این که مسلمانم در قلبم احساس آرامش می کنم. قبل از این که مسلمان شوم هیچ هدفی در زندگی ام نداشتم. زنده بودن و ادامه زندگی برایم هیچ معنا و مفهومی نداشت. اما اسلام به من حس آرامش و امنیت داد و به زندگی ام رنگ و بوی تازه ای بخشید. منبع:دانا
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
در نهمین مسابقات زنبورداری در اونتاریوی کانادا، مردان شرکت کننده سعی کردند صورت خود را پر از زنبور کنند تا از راه دور شبیه صورت پر مو به نظر بیاید.
به گزارش علمدار بصیر: در نهمین مسابقات زنبورداری در اونتاریوی کانادا، مردان شرکت کننده سعی کردند صورت خود را پر از زنبور کنند تا از راه دور شبیه صورت پر مو به نظر بیاید. هر کسی که بیشتر از سایرین صورت خود را با زنبور می پوشاند، برنده مسابقه می شد. شرکت کنندگان برای جذب زنبورها باید یک ملکه زنبورها را روی گردن خود قرار می دادند تا جذابیت لازم را ایجاد کند. در این بین جاستین هیمسترا دانشجوی کالجی در کانادا برنده سالیانه این مسابقات شد. ماریندا شیپر دیگر شرکت کننده این مسابقات نیز به دستور داوران برنده ویژه شد.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 3 یا 4 وزیر پیشنهادی رئیس جمهور یازدهم رأی نمیآورند گفت: زنگنه وزیر پیشنهادی نفت نیز رأی اعتماد نخواهد گرفت.
به گزارش علمدار بصیر: حجتالاسلام سید مهدی موسوینژاد در گفتوگو با خبرنگار فارس در دشتستان با اشاره به روند بررسی کابینه حسن روحانی در مجلس اظهار داشت: طی چند روز اخیر در مجلس شاهد بررسی برنامههای وزرای کابینه و نظرات نمایندگان موافق و مخالف در صحن علنی بودیم. وی افزود: نمایندگان با دقت وضعیت وزرای کابینه روحانی را بررسی میکنند و در پایان بررسی برنامههای وزرای پیشنهادی، رأیگیری انجام میشود و تکلیف کابینه مشخص خواهد شد. نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کلیات کابینه با توجه به تمایلات فکری روحانی بسته شده و البته بخشی از کابینه افراطی هستند و در فتنه حضور داشتهاند که باید دقت بیشتری شود. موسوینژاد تصریح کرد: امروز (پنجشنبه) نیز 6 وزیر پیشنهادی در مجلس حاضر میشوند و نمایندگان موافق و مخالف نظرات خود را اعلام میدارند و اگر بررسی تمام وزرا امروز انجام شد در پایان جلسه رأیگیری انجام میشود. وی بیان کرد: با توجه به اینکه چند وزارتخانه حساس امروز بررسی میشوند احتمال طولانی شدن بحثها و کشیدن به روز شنبه وجود دارد و امیدوار هستیم هر اتفاقی که به نفع نظام و کشور است، اتفاق بیفتد. عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه 3 یا 4 وزیر پیشنهادی میافتند گفت: با توجه به جو مجلس و با رصد نظرات نمایندگان، قابل پیشبینی است که 3 تا 4 وزیر پیشنهادی رأی نیاورند که البته تا لحظه آخر باید منتظر ماند و هیچ چیز به طور صد در صد قابل پیشبینی نیست. موسوینژاد در ارتباط با وضعیت زنگنه نیز اظهار داشت: به نظر میرسد زنگنه موفق به کسب رای اعتماد نمایندگان نشود و البته در جلسه امروز وضعیت ایشان دقیقتر معلوم خواهد شد.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
محمد البرادعی معاون رئیس جمهور مصر در امور بینالملل از سمت خود استعفا کرد.
به گزارش علمدار بصیر: در پی برکناری مرسی با دخالت ارتش در 30 ژوئن، حامیان وی و گروه اخوان المسلمین در اعتراض به این اقدام نیروهای امنیتی و در دفاع از مشروعیت رئیس جمهور منتخب نزدیک به دو ماه در میدانهای رابعه العدویه و النهضه تحصن کرده بودند. وزارت کشور مصر در طول چند هفته گذشته بارها به حامیان مرسی هشدار داده بود که این میدانها را تخلیه کنند و به اعتراضهای خود پایان دهند که با مقاومت معترضان روبرو شد. امروز نیروهای ارتش مصر در اقدامی غافلگیر کننده برای پایان دادن به تحصن طرفداران رئیسجمهور برکنار شده این کشور در دو میدان «رابعة العدویة» و «النهضة» وارد عمل شدهاند.
منبع:فارس
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
23 مرداد ماه روز فیفا بود و تمامی تیمهای ملی فوتبال جهان در میدان حضور داشتند اما از تیم ملی ایران به دلیل بیپولی فدراسیون فوتبال خبری نبود.
به گزارش علمدار بصیر: چهارشنبه 23 مرداد روز فیفا بود. بیشتر تیمهای ملی فوتبال دنیا بازی دوستانه برگزار کردند. از تیمهای ملی درجه سومی مثل پاناما و مالت گرفته تا بورکینافاسو و جزایر فارو، تیمهای درجه اولی مثل آرژانتین و اسپانیا و ایتالیا مثل همیشه برنامه روتین خود را در روزهای فیفا انجام میدهند و هیجان را با انجام بازیهای دوستانه به فوتبال دوستان جهان هدیه میکنند اما ما در روز فیفا در کجا ایستادهایم و چه میکنیم؟! فوتبال ملی ایران که به عنوان اولین تیم از گروهش به جام جهانی 2014 رفته در مقایسه با حریفان آسیایی چه میکند؟ عراق کشور جنگزدهای که حتی نتوانست به پلی آف جام جهانی هم برسد و حق میزبانی در مسابقات مقدماتی جام ملتهای آسیا را هم ندارد و باید در امارات از حریفانش پذیرایی کند، دیشب با شیلی بازی دوستانه انجام داد. تاجیکستان با هند بازی کرد، کره جنوبی با پرو و ژاپن هم با اروگوئه دیدار کردند. تیم ملی ایران اما در نقطه شروع درجا زده است! شاید هنوز هم سرمست از صعود مستقیم به جام جهانی هستیم. شاید هنوز داریم عکسها و فیلم جشنهای خیابانی مردم از صعود به جام جهانی برزیل را مرور میکنیم و ترانه قهرمانان، دلاوران را گوش میدهیم! البته کارلوس کیروش در همان شب صعود به جام جهانی در اولسان کره جنوبی صراحتا گفت: اگر میخواهید برای گردش به برزیل بروید و زنگ تفریح حریفان در جام جهانی باشید من نیستم! همان موقع از شنیدن حرفهایش شوکه شدیم؟! افراد بدبین این حرفها را به حساب بازار گرمیاش گذاشتند اما او واقعا دوست داشت برای تیم ملی ایران کار کند تا هم بابت پولی که میگیرد زحمت کشیده باشد و هم در کارنامه مربیگریاش اگر بتواند افتخاری ثبت کند افتخاری مثل صعود با ایران از مرحله گروهی. کیروش به همین دلیل اردوی پرتغال را ترتیب داد تا ملی پوشان فوتبال ایران در روز فیفا به جای تماشای مسابقات دوستانه تیمهای ملی مشهور جهان از تلویزیون خودشان در میدان حضور داشته باشند و در اردوی پرتغال تمرین کنند و مسابقه بدهند اما فدراسیون فوتبال صراحتا اعلام کرد بیپول است. آهی در بساط ندارد و نمیتواند تیم ملی را به پرتغال بفرستند. کیروش عصبانی شد برنامه آمادهسازی را که برای تیم ملی نوشته بود به طور نمادین به سطل زباله انداخت! او این کار را نه برای توهین به فوتبال ملی و فدراسیون ما که از روی دلسوزی انجام داد تا دولتمردانی که بعد از صعود تیم ملی به جام جهانی با ملیپوشان ایران عکس یادگاری گرفته بودند را به خودشان بیاورد و به آنها یادآوری کند که باید به تیم ملی کمک کنند.
او عصبانی بود و صراحتا گلایههایش را بیان کرد. شاید هم بخاطر همین عصبانیت در حرفهایش تندروی کرد اما او دوست نداشت در شبی که همه تیمهای ملی جهان در میدان مسابقه هستند او به مرخصی برود و پای تلویزیون بنشیند ولی انگار نمیشد با سرنوشت جنگید! او به مرخصی رفت تا به کارهای شخصیاش برسد چون به تنهایی و بدون پول نمیتوانست کاری از پیش ببرد. در این شرایط اقتصادی کشور زیاد هم نباید از فدراسیون علی کفاشیان خرده گرفت که چرا فدراسیونش پول ندارد، زیرا با وضع تحریمها فدراسیون حتی نمیتواند حق خود را از فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا بدون دردسر بگیرد؛ درآمدزایی و جذب اسپانسرهای بین المللی برای فوتبال پیشکش! کفاشیان با همان صراحت و صداقت همیشگیاش گفت پول نداریم، شاید اردوهای بعدی تیم ملی هم لغو شود. این حرفهای رئیس همیشه خندان فوتبال دیگر بامزه نبود. تلخ بود تلخ تلخ از جنس واقعیت و حقیقت. حرفهایش اهالی فن در فوتبال را نه تنها نگران کرد که هشداری جدی برای مسئولان ارشد کشور و به ویژه دولت حسن روحانی هم بود. پس باید از دولتمردان و به ویژه دولت جدید انتظار داشت که در سال منتهی به جام جهانی فوتبال ایران را یاری کنند.
اگر شور و نشاط اجتماعی و شادی مردم از نظر دولت حسن روحانی مهم است که قطعا مهم است پس باید برای تیم ملی فوتبال ایران هزینه کرد. نه بخاطر کفاشیان که بخاطر ایران و ایرانی که تقریبا تمامی ایرانیان دوست دارند حضوری آبرومند از تیم ملی را در جام جهانی ببیند واین مهم با شعار به دست نمیآید که باید در عمل کاری کرد. همان طوری که خود کفاشیان هم باید برای درآمدزایی فدراسیون فوتبالش تحرک بیشتری داشته باشد. تیم ملی ایران اکنون جز 32 تیم برتر جهان است و باید برای این تیم ملی که بدون اغراق تمام ایرانیان سراسر جهان طرفدارش هستند هزینه کرد و این کاری است که تمامی دولتها انجام میدهند در بحث ملی دیگر کسی صحبت از حضور بخش خصوصی نمیکند. دولت باید به فوتبال کمک مادی و معنوی کند تا تیم ملی حضوری مقتدرانه و شایسته نام جمهوری اسلامی در جام جهانی داشته باشد یا حداقل زنگ تفریح رقبایمان نباشد. برای رسیدن به این هدف باید کیروش را کمک کنیم تا برنامههایش را اجرا کند. اگر از مشکلات مالی فوتبال بگذریم و امیدوار باشیم که دولت حسن روحانی به فدراسیون فوتبال کمک خواهد کرد از یک چیز نمیتوانیم بگذریم و این مسئله برایمان قابل هضم نیست. اینکه علی دایی و امیر قلعهنویی دو بزرگ فوتبال ایران دو مربی که خودشان تجربه حضور در تیم ملی را داشتهاند و همواره هم از حمایت نشدن در زمان سرمربیگریشان گلایه کردهاند و میکنند چگونه به فوتبال ملی ما فکر نمیکنند؟!
نمیدانیم چطور باید بپذیریم که دغدغه این روزهای مربیان سرخابی نه فوتبال ملی و بحثهای فنی فوتبال که مسایل حاشیهای مثل توپ و لباس فلان برند است! حرفهای این دو بزرگوار را در روزهای گذشته یکبار دیگر مرور کنید. در بین مصاحبههای فراوانشان کمتر به جملهای در مورد تیم ملی و حمایت از تیم ملی برمیخورید. قلعهنویی که مدام از دشمنانی سخن میگوید که میخواهند او را نیش بزنند تا بالا نرود و یا از مافیا و دلالهایی میگوید با وارد کردن توپ و لباس به این فوتبال ضربه می زنند؟! علی دایی هم در این فصل که در حال حاضر با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در وضعیت ماه عسل به سر میبرد مدام به توپ های لیگ برتر و تاریخ تولید آنها ایراد میگیرد یا علیه علی کریمی یکی دیگر از بزرگان فوتبال ما سخنوری میکند.
در چنین شرایطی طبیعی به نظر میرسد که رسانهها نیز کمتر فرصت پرداختن به بحثهای اساسی در مورد فوتبال که همان وضعیت نابسامان تیم ملی در روز فیفا و سال جام جهانی است بپردازند. همه توجهها به صحبتهای این دو مربی یا از آن حادتر به بازگرداندن محمدرضا خلعتبری از فوتبال امارات به پرسپولیس معطوف شده است. خلعتبری خواسته یا ناخواسته به لیگ فوتبال یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس رفته و اکنون که این کشور حاشیه خلیج فارس نام جعلی بر روی لیگ خود گذاشته به گفته رویانیان یک فرد خیر پیدا شده که یک میلیون دلار ( بیش از سه میلیارد تومان) برای بازگشت به فوتبال ایران بدهد. کاری به این نداریم که این فرد نیکوکار و خیر و کارآفرین که این همه ثروت دارد چطور از خودش نمیپرسد که این پول در واقع کمک سه میلیارد تومانی به فوتبالی است که نام جعلی برایش انتخاب شده است و حرکت او بیشتر از اینکه کار خیری را رقم بزند باعث تقویت اماراتیهای حاشیه نشین خلیج فارس میشود. پس ای کاش این فرد نیکوکار به جای اینکه سه میلیارد تومان به فوتبال امارات کمک کند این پول را به کیروش و تیم ملی ایران میداد یا بدهد تا سرمربی تیم ملی بتواند برنامههایش را در راه آمادهسازی تیم ملی ایران در جام جهانی اجرایی کند.
کاش یک نیکوکار پولدار برای تیم ملی پا پیش بگذارد تا قبل از شروع به کار دولت جدید بخواهد به فوتبال ایران کمک کند و تیم ملی را یاری برساند. کاش رسانههای ما هم به همان اندازه که به خلعتبری و حرفهای و کنایههای دایی و قلعهنویی بها میدادند در این روزها به تیم ملی هم بها بدهند. سال آینده همین موقع دیگر جام جهانی تمام شده است و میتوان با خیال راحت از حاشیهها سخن گفت اما وقت برای تیم ملی کم است. 23 مرداد ماه شبی بود که تیم ملی ایران یک قدم از فوتبال جهان عقب ماند. تیمهای ملی خودشان را در میدان محک زدند و ملیپوشان ما پای تلویزیون نشستند در حالیکه باید آنها نیز بازی میکردند و در وسط گود بودند نه کنار گود. منبع:فارس
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
چهارمین روز بررسی صلاحیت و برنامههای پیشنهادی رئیسجمهور در مجلس دقایقی قبل با 56 کرسی خالی وکلای ملت آغاز شد.
به گزارش علمدار بصیر: چهارمین روز و هفتمین نشست علنی مجلس شورای اسلامی برای بررسی صلاحیت و برنامههای وزرای پیشنهادی حسن روحانی رئیسجمهور دقایقی قبل به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس و با تلاوت آیاتی از کلامالله مجید آغاز شد. هماکنون 233 نفر از وکلای ملت در صحن علنی حضور دارند که بر این اساس صندلی 56 نماینده مجلس خالی است. مجلس از روز دوشنبه تاکنون طی سه روز کاری در دو نوبت صبح و عصر، برنامههای 12 وزیر پیشنهادی را مورد بحث و بررسی قرار دادند. نمایندگان ملت تاکنون برنامههای نجفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، واعظی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات، علوی وزیر پیشنهادی اطلاعات، طیبنیا وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی، ظریف وزیر پیشنهادی امور خارجه، قاضیزادههاشمی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ربیعی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حجتی وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی، پورمحمدی وزیر پیشنهادی دادگستری، دهقان وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، آخوندی وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی و نعمتزاده وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت را بررسی کردند. قرار است در جلسات صبح و عصر امروز پارلمان برنامههای میلیمنفرد وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری، جنتی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، رحمانیفضلی وزیر پیشنهادی کشور، زنگنه وزیر پیشنهادی نفت، چیتچیان وزیر پیشنهادی نیرو، سلطانیفرد وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان مورد بحث و بررسی قرار گیرد. پس از پایان بررسی برنامهها و صلاحیتها، رأیگیری درباره همه وزرای پیشنهادی در صحن علنی به طور جداگانه انجام خواهد شد.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
ارتش مصر روز چهارشنبه چنان برخورد خشونتباری با حامیان رئیسجمهور قانونی این کشور داشت که جهان غرب را هم به اعتراض واداشت.
به گزار علمدار بصیر: ش روز چهارشنبه را قطعا باید یکی از سیاهترین روزهای بعد از انقلاب مصر دانست. رفتار به شدت خشونتبار ارتشی که به ادعای کاخ سفید از اعتراضات مردم حمایت میکند، صحنههایی را رقم زد که حتی اعتراض دولتهای غربی را هم به همراه داشت. صبح چهارشنبه نیروهای ارتش مصر با حمله به تحصنکنندگانی که بازگشت «محمد مرسی» رئیسجمهور قانونی این کشور را خواستار بودند، صدها نفر را به خاک و خون کشید. آمارهای رسمی از مرگ دستکم 149 نفر و زخمی شدن دهها نفر دیگر حکایت دارد. هرچند که اخوانالمسلمین میگوید آمار واقعی کشتهها بسیار بالاتر از آنچیزی است که دولت موقت اعلام میکند. برخورد ارتش به حدی تند و غیرانسانی بود که «محمد البرادعی» معاون رئیسجمهور موقت را به هم به کنارهگیری از این سمت مجاب کرد. دولت موقت اکنون در این کشور حالت فوقالعاده اعلام کرده و رفت و آمد شبانه در قاهره و ده استان دیگر نیز ممنوع شده است.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
پس از پنجمین تکذیبیه در خصوص سخنان نجفی که "مهدی چمران" که در نامهای خطاب به "علی لاریجانی" رئیس مجلس شورای اسلامی بر رد ادعاهای محمدعلی نجفی، نوشت و در رسانه ها منتشر شد، حال نوبت به مسؤولین وقت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران رسید.
به گزارش علمدار بصیر: پس از پنجمین تکذیبیه در خصوص سخنان نجفی که "مهدی چمران" رئیس شورای اسلامی شهر تهران در نامهای خطاب به "علی لاریجانی" رئیس مجلس شورای اسلامی بر رد ادعاهای محمدعلی نجفی، نوشت و در رسانه ها منتشر شد، حال نوبت به مسؤولین وقت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران رسید تا اظهارات محمد علی نجفی را تکذیب کنند تا این نیز تکذیبیه ای پس از سایر تکذیبیه هایی باشد که نجفی پیرامون اظهارات خود دریافت می کند. سید مسعود خاتمی در نامهای به هیئت رئیسه مجلس نوشته آقای نجفی و خانم ابتکار در سرکشی از خانوادههای آسیبدیدگان حوادث 88 خود را نماینده موسوی و کروبی معرفی کرده و با کمال بیانصافی مسئولین بالای نظام را عامل حوادث معرفی میکردند. به گزارش خاورستان به نقل از سایت نماینده، پس از اظهارت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش مبنی بر ماموریت سرکشی به منازل حادثه دیدگان فتنه 88، رئیس وقت سازمان هلال احمر که مستقیما مسئول ارتباط با خانواده حادثهدیدگان بوده، طی نامهای به هیئت رئیسه مجلس به تکذیب سخنان نجفی و توضیح ماجرا پرداخت. متن کامل این نامه به شرح زیر است: نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در بحث و بررسی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش مطالبی توسط آقای نجفی و نماینده رودبار آقای لاهوتی در صحن مجلس مطرح شد که توضیحات زیر در این زمینه تقدیم میگردد: در حوادث تأسف بار فتنه 88 پس از تأکید مقام عظمای ولایت مبنی بر سرکشی و دلجویی از آسیبدیدگان حوادث، جمعیت هلالاحمر با توجه به وظیفه ذاتی و قانونی خود، تیمی متشکل از مسئولین قسمتهای ذیربط و تعدادی از امدادگران را مأمور نمود که پس از جمعآوری آمار و آدرس خانوادهها، با همکاری استانداری تهران به آنها سرکشی کند. هیأت مذکور به همه خانوادهها در تهران و بعضی شهرستانها سرکشی و ضمن بررسی مشکلات، موضوع را به مبادی ذیربط منعکس نمود و جهت پیگیری مشکلات، ارتباط با بعضی خانوادهها تداوم پیدا کرد. (مدارک لازم در این زمینه موجود است) هیأت مذکور در این سرکشی در مواردی با حضور همزمان آقای نجفی و خانم ابتکار مواجه شدند در بررسیای که از خانوادهها در مورد اقدامات افراد مذکور صورت گرفت، مشخص شد نامبردگان موضوعات زیر را همهجا مطرح و پیگیری میکردند: الف) در اغلب موارد آقای نجفی و خانم ابتکار خود را نماینده موسوی و کروبی معرفی کرده و پیام آنها را اعلام مینمودند. ب) مطالب مطرح شده نوعاً باعث تحریک احساسات و شعلهور شدن آتش فتنه بوده است، از قبیل اینکه شما باید حق خود را از حکومت بگیرید و متأسفانه با کمال بیانصافی مسئولین بالای نظام را عامل حوادث معرفی میکردند. ج)در مواردی اصرار داشتند به نحوی سران فتنه را به خانههای آسیبدیدگان ببرند که با مخالفت خانوادهها مواجه میشوند. اعتراف خانواده محترم فیض که در روزهای گذشته در سایتها منتشر شد (و خود از رزمندگان دفاع مقدس بوده و فرزند خود را از دست داده) گواه این مطلب است. با تشکر
مسؤولین وقت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
سفرنامه خبرنگار صهیونیستها از سفر به ایران؛
باربارا اسلاوین همکار و تحلیلگر اندیشکده صهیونیستی و پایگاه تحلیلی المانیتور که در اولین نشست خبری رئیسجمهور شرکت کرده بود، به روایت حضور خود در ایران و تحلیل شرایط سیاسی – اجتماعی کشور پرداخته است.
به گزارش علمدار بصیر: نام "باربارا اسلاوین" را میتوان در بسیاری از مقالات روزنامههای واشنگتنپست، نیویورک تایمز، شبکه خبری C-SPAN آمریکا، پایگاه تحلیلی المانیتور وابسته به ناتو و اندیشکده علوم و امنیت بینالملل(ISIS) وابسته به اسرائیل یافت که محور تحلیلها و گزارشهایش حول مسائل ایران است. اسلاوین همچنین عضو موسسه ISIS، اندیشکده شورای آتلانتیک و دیگر موسساتی است که اصطلاحاً تحت عنوان "مؤسسات و سازمانهای برانداز" شناخته میشوند و در پروژههای تغییر نظام و براندازی نرم فعالیت میکنند. یکی از حوزههای مورد علاقه اسلاوین برنامه هستهای ایران بوده است که در پوشش گزارشها و تحلیلهایی از برنامه صلحآمیز هستهای کشورمان، - بویژه در خصوص سایت فردو – به شدت به خبرسازی و القای انحراف برنامه هستهای ایران اهتمام میورزید. باربارا اسلاوین که از 17 سال پیش تا کنون به ایران رفتوآمد دارد، در دوران حوادث پس از انتخابات 88، نیز گزارشهای مغرضانه و غیرواقعی بر ضد ایران در رسانههای آمریکایی منتشر میکرد. وی بسیار علاقه دارد خود را واسطه و رابط بین دولت و مقامات ایران و آمریکا معرفی کند. همین علاقه اسلاوین موجب شد تا وی با حضور در اولین نشست خبری رئیسجهور جدید دکتر حسن روحانی، اینبار صراحتاً از احتمال بازگشایی مجدد کنسولگری آمریکا در ایران و رفتوآمد دیپلماتهای آمریکایی به کشور سخن بگوید. اسلاوین پس از بازگشت از سفر اخیر خود به ایران، گزارشی از این سفر، نشست خبری رئیس جهمور و شرایط اجتماعی ایران در پایگاه تحلیلی المانیتور وابسته به اندیشکده شورای آتلانتیک داده است. وی در گزارش خود از اولین نشست خبری دکتر روحانی مینویسد: اگر حسن روحانی طرفدار مذاکره مستقیم با آمریکاست، دستکم در این نشست اشارهای به آن نکرد. این در حالی بود که بسیاری از خبرنگاران تلاش میکردند از موضع رئیسجمهور درباره مذاکره با آمریکا مطلع شوند و روحانی نیز تنها با پاسخهای کلی نظیر موافقت با گفتگو و راهحل برد-برد جواب داد و در لفافه نیز مواضعی علیه اسرائیل گرفت. اگر اوباما تبریک میگفت مقامات آمریکا برای تحلیف دعوت می شدند اسلاوین روحانی را بدلیل اینکه تازه چند روزی از تحلیف او میگذرد، محتاط میخواند چرا که وی هنوز نیازمند کسب رأی اعتماد مجلس برای کابینهاش است. کابینهای که این تحلیلگر موسسات آمریکایی آنها را تکنوکراتهایی میخواند که نیمی تحصیلکرده آمریکا و دولتهای گذشته اصلاحات و کارگزاران هستند. این خبرنگار و تحلیلگر آمریکایی از قول یک دیپلمات ایرانی مستقر در تهران که با وی گفتگو کرده و خواسته نامش فاش نشود مینویسد: آمریکا با تبریک نگفتن به روحانی به مناسبت پیروزی در انتخابات فرصت خوبی را از دست داد. مقامات وزارت خارجه ایران انتظار داشتند اوباما یک تبریک ساده و صریح به مناسب پیروزی روحانی صادر کند، که اگر چنین اتفاقی افتاده بود احتمال حضور میهمانانی از آمریکا در مراسم تحلیف رئیسجمهور وجود داشت. اسلاوین به پاسخ روحانی به سوال خود نیز اشاره میکند و اذعان میکند که دکتر روحانی تمامی سوالاتی را که درمورد رابطه و مذاکره مستقیم با آمریکا پرسیده میشد با زیرکی از دادن پاسخ صریح و روشن خودداری کرده و با لطایفالحیل از آن میگذشتند.
این خبرنگار آمریکایی از دکتر روحانی در مورد احتمال مذاکره مستقیم و بازگشایی بخش کنسولی سفارت آمریکا برای صدور روادید و سفر دیپلماتهای آمریکایی به ایران پرسیده بود که رئیسجمهور با مزاح تصریح کرد که "شما زیادی خوشبین هستید" و تاکید کرد که پیش از رسیدن به این مرحله مسائل مهمتری هست که باید حل و فصل شود. باربارا اسلاوین در ادامه از نظم روحانی نسبت به محمود احمدینژاد نیز مینویسد: برخلاف احمدینژاد که نشستهای خبریاش بسیار طولانی و خستهکننده میشد، روحانی تنها 10 دقیقه بیش از یک ساعت زمان از پیش تعیین شده نشست را ادامه داد. به گفته اسلاوین روحانی برخلاف سید محمد خاتمی رئیسجمهور اصلاحطلبان تا کنون با هیچ خبرنگار و رسانه غربی مصاحبه نکرده است. حجاب زنان امروزی در ایران با روح قوانین اسلامی مطابقت ندارد این عضو ارشد اتاقهای فکر مطرح آمریکا در ادامه سفر خود به ایران، به میان مردم رفته و تحولات جامعه ایران – بویژه تهران – را نیز گزارش کرده است. به گفته وی، مردم ایران هنوز هم مطمئن نیستند روحانی بتواند شرایط آشفته اقتصادی کشور را که از دولت احمدینژاد برجای مانده، بهبود ببخشد. اسلاوین در گزارش خود با اشاره به 17 سال پیش که برای اولین بار به ایران سفر کرده بود، از جامعه ایران به عنوان جامعهای متحول نسبت به آن دوران یاد میکند. به گفته وی، در آن زمان پوشش زنان به رنگهای سرمهای، قهوهای تیره، خاکستری و مشکی محدود میشد اما امروز حجاب در جامعه ایران معنای دیگری پیدا کرده و با طراوت شده است.
به اعتقاد او، حجاب امروز زنان ایرانی از رنگهای تیره به رنگهای متنوع و شاد متحول شده و در ظاهر مطابق قوانین و حدود اسلامی است و با روح قوانین اسلامی مطابقت ندارد. "این روزها در ایران – تهران – دیگر زنان زیر 50 سال چادری کمتر به چشم میخورد". سوابق اسلاوین در سفر به ایران درخصوص سوابق خانم اسلاوین گفتنی است ایشان برای پوشش راهپیمایی 22 بهمن سال 1388 و پوشش اقدامات خلاف قانون و چارچوب عدهای، به ایران سفر کرده بودند. وی بار دیگر و در ماههای ابتدایی سال 1389 نیز با دریافت ویزای ایران قصد سفر به کشور را داشت که با اعتراض رسانههای و فعالان سیاسی کشور، سفر خود را لغو کرد.
وی از سال 1996 تا کنون 8 بار به ایران سفر کرده است که آخرین سفر وی پیش از حضور در نشست خبری دکتر روحانی، به حضور او برای پوشش اجلاس سران غیرمتعهدها در تهران بازمیگردد که در حاشیه آن مصاحبهای اختصاصی هم با علیاکبر صالحی وزیر امورخارجه وقت کشورمان انجام داد. اسلاوین در سفرهای خود پیش از انتخابات سال 1388 با هاشمیرفسنجانی و میرحسین موسوی نیز دیدار داشته است.
اسلاوین همچنین متن مصاحبه با دکتر احمدینژاد در سفر به نیویورک را نیز منتشر کرده بود که پس از مدتی دفتر رئیسجمهور پیشین، چنین مصاحبهای را از اساس تکذیب کرد.
خانم باربارا در جریان حوادث پس از انتخابات 88 با گزارشها، تحلیلها و اخبار پیدرپی در روزنامههای آمریکایی از جمله واشنگتنپست، به حمایت از اغتشاش و حرکتهای غیرقانونی پرداخت و برای فشار بیشتر بر ایران، اخبار غیرواقعی از برنامه هستهای ایران منتشر میکرد. آزادی بیان و تردد خبرنگاران خارجی در ایران به حدی است که این افراد به راحتی با مسئولان بلندپایه کشور دیدار و گفتگو میکنند و به نقاط مختلف کشور و حتی نزدیکی مراکز حساس به راحتی سفر کرده و گزارش و خبر تهیه میکنند. خبرنگاران خارجی و بویژه آمریکایی، حتی آندسته که به وضوح بر ضد نظام ایران تبلیغ و فعالیت میکنند به راحتی ویزای ایران را دریافت میکنند و تحت حمایت نیروهای انتظامی و امنیتی وارد کشور میشوند. اینهمه، در حالی است که به عنوان مثال خبرنگار ایران در نیویورک حق خروج از شعاع 25 مایلی از سازمان ملل و محل استقرار خود را ندارد و خبرنگاران ایرانی مستقر در اروپا یا از کشورهای مدعی آزادی بیان اخراج میشوند یا به بهانههای واهی بازداشت شده و تحت تعقیب قرار میگیرند.
منبع:مشرق
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
|
|
تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون |