|
وکیل فائزه هاشمی گفت: حکم موکل من از سوی شعبه 15 دادگاه انقلاب هنوز صادر نشده است.
به گزارش علمدار بصیر: غلامعلی ریاحی در گفتوگو ی اظهار داشت: طبق روال قانونی حکم باید یک هفته پس از برگزاری دادگاه صادر شود اما حکم فائزه هاشمی هنوز صادر نشده است. وی در خصوص پیشبینی خود درباره نتیجه حکم گفت: در حال حاضر نمیتوانم پیشبینی خاصی داشته باشم و پس از صدور حکم صحبت میکنم. دادگاه فائزه هاشمی 16 مردادماه در شعبه 15 دادگاه انقلاب برگزار شد. تشکیل پرونده برای فائزه هاشمی به دلیل اخلال در نظم زندان در حین گذراندن دوران محکومیتش بوده است. منبع:دانا
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
روزنامه صهیونیستی: «با وجود اختلافات بر سر سوریه، جنبش سیاسی حماس در حال نزدیک شدن و برقراری روابط خود با ایران است.»
به گزارش علمدار بصیر: روزنامه یدیعوت آحارنوت نوشت: «حماس و فلسطینی ها به مذاکرات صلح بین اسرائیل و فلسطین تردید دارند و این در حالیست که برخی از رهبران در فسطین به دنبال ایجاد سریع این مذاکرات هستند. جنبش اسلامی حماس نیز، بعد از آغاز مذاکرات توسط مقامات فلسطینی با اسرائیلی ها، محمود عباس را مورد انتقاد قرار دهند و اعلام کردند که او تحت فشار آمریکا قرار گرفته و دست به چنین کاری زده است. از طرفی این انتقادات از مقامات فلسطینی در حالی بود که مقامات حماس با وجود اختلاف نظر هایی که در مورد سوریه با ایران دارند، به ایران نزدیک می شوند.»
این روزنامه صهیونیستی در ادامه نوشت: «مقامات حماس همچنین اعلام کردند که مذاکره فلسطین با اسرائیل موفقیت آمیز نخواهد بود و این امر تنها هدر دادن زمان است. اسرائیل می خواهد با این کار همچنان به فشارهای خود به مردم فلسطین مخصوصا در کرانه باختری و بیت المقدس ادامه دهد. در همین حال، با وجود اختلافات شدید بین ایران و حماس در زمینه حمایت های آنها از مخالفان و موافقان دولت بشار اسد در سوریه، اما این روند باعث شد تا آنها دوباره نزدیک شوند و رابطه آنها دوباره آرام آرام قوت گیرد.»
منبع:عصرامروز
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
محتشمی پور همسر تاج زاده در پیامی از سوی وی نمایندگان مردم در مجلس را سلفی _ تکفیری خطاب کرد که نشان از سعه صدر و اعتدال این گروه دارد که معلوم است فقط از روی دروغ و تزویر این ژست را می گیرند ولی در واقع هیچ اعتقادی به آن ندارند.
به گزارش علمدار بصیر: از عجایب آقای تاجزاده که نه از عجایب زندان اوین! این است که تا در بیرون مطلبی اتفاق می افتد جناب تاجزاده به صورت آنلاین درباره آن موضع گیری می نماید و به سمع و نظر همگان جهت انجام دستورات ایشان می رساند!؟ بنا بر این گزارش، در حالی که از روز یکشنبه مباحث مربوط به کابینه در مجلس آغاز شده است ولی بلافاصله و بدون تاخیر همسرجان!! ایشان پیامی را از سوی وی برای مردم بیان کرد که در آن به نمایندگان این مردم و به واقع به خود مردم اهانت و توهین شده است. محتشمی پور همسر تاج زاده در پیامی از سوی وی نمایندگان مردم در مجلس را سلفی _ تکفیری خطاب کرد که نشان از سعه صدر و اعتدال این گروه دارد که معلوم است فقط از روی دروغ و تزویر این ژست را می گیرند ولی در واقع هیچ اعتقادی به آن ندارند و همچون سال 76 اگر دستشان به دولت برسد قلع و قمع می نمایند. همسر هتاک تاجزاده در صفحه شخصی خود نوشته است: " از فرمایشات مجلس نگرانه همسرجان: همه این تندهای هتاک عضو فراکسیون حدادعادل هستند یعنی سلفی-تکفیری های مجلس که زیر پرچم اصولگرایی سینه می زنند! " اگر این نوشته توسط یک اصولگرا مطرح شده بود این دوستان خون وی را حلال می کردند و ندای وا اسلاما و... سر می دادند و به سازمان ملل نیز نامه می نوشتند!! عجب اعتدالی! عجیب زنده باد مخالف منی! عجب و عجب و ....
منبع:عصرامروز
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
شمار شهدای ایرانی 107 نفرکه با اجساد 47 سرباز عراقی مبادله می شود که هویت شماری از این اجساد شناسایی شده است
به گزارش علمدار بصیر: پیکر مطهر شهدای دفاع مقدس تازه تفحص شده در خاک عراق امروز وارد خاک شلمچه می شود. به گزارش رهیاب،رئیس ستاد قرارگاه کمیته جستجوی مفقودان ستاد کل نیروهای مسلح گفت: پیکر مطهر شهدای ایرانی فردا در نقطه صفر مرزی شلمچه از مقامات عراقی تحویل گرفته می شود و در مقابل اجساد سربازان عراقی به آنان تحویل داده می شود. سرهنگ عشقی افزود: این مراسم با حضور مقامات لشکری و کشوری و حضور مردم و زائران کاروانهای راهیاننور برگزار میشود. در همین حال یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار ما شمار شهدای ایرانی را 107 نفر اعلام کرد و گفت: پیکر شهدا با اجساد 47 سرباز عراقی مبادله می شود که هویت شماری از این اجساد شناسایی شد. این منبع افزود: پیکر شهدا در شبه جزیره فاو در جنوب استان بصره و میدان نفتی مجنون در شمال شرق بصره یافت شد. نمایندگان کمیته بین المللی صلیب سرخ بر این مراسم تبادل اجساد سربازان عراقی با شهدای دفاع مقدس کشورمان نظارت می کنند. منبع: رهیاب نیوز
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
معاون سابق وزارت آموزش و پرورش گفت: زمان وزارت آقای نجفی کاهش 82 درصدی در واحدهای تربیت معلم کشور اتفاق افتاده است.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از پایگاه اطلاعرسانی نماینده، معاون سابق وزارت آموزش و پرورش با توجه به اظهارات نجفی مبنی بر اینکه «میگویند انحلال تربیت معلمها جز برنامههای من بوده یک تهمت است»، اظهارداشت: همین دیروز یکی از مدیر کلهای زمان من از خوزستان تماس گرفت و گفت: قبل از حضور شما در وزارت آموزش و پرورش تنها 6 مرکز تربیت معلم وجود داشت که این تعداد در زمان خروج به 60 مرکز رسید. وی ادامه داد: در کتاب آمار وزارت آموزش و پرورش که هم اکنون موجود است آمده تعداد تربیت معلم در سال 67 که ایشان به این وزارتخانه آمدند 358 واحد است و در سال 76 که رفتند به 66 واحد تقلیل یافته است. وی اضافه کرد: در زمان وزارت آقای نجفی در وزارت آموزش و پرورش کاهش 82 درصدی در تعداد واحدهای تربیت معلم در کشور اتفاق افتاد. این مقام مسئول که نخواست نامش فاش شود، افزود: تعداد دانشجو در سال 67 دانشجویان در مراکز تربیت معلم 65 هزار نفر بوده و در سال 76 که وی از این وزارتخانه رفت به 10 هزار نفر کاهش یافت و این کاهشی 85 درصدی بود. وی در پایان خاطرنشان کرد: مردم و مسئولان انتظار دارند وزیر بعدی که بناست در این سمت مهم و راهبردی در کشور قرار میگیرند صداقت را سرلوحه کارهایشان قرار دهند و آمارهایی اینچنینی را مطرح کردن اصلا درست نیست.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی جزو اعضای مستعفی دولت اصلاحات است که در اقدامی دستهجمعی و برای اعمال فشار به نظام تهدید به استعفا کردند.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از افکار نیوز، محمود حجتی از اعضای مرکزیت حزب منحله مشارکت و از مرتبطان با آقای منتظری و باند مهدی هاشمی است که بهمن سال 82 همنوا با افراطیون مجلس ششم -متحصنینی که برخی از آنها هماکنون به خارج از کشور گریخته و پناهنده شدهاند- از وزارت استعفا کرد. روزنامه یاسنو ارگان رسمی حزب مشارکت دومبهمن 1382 و در آستانه انتخابات مجلس هفتم در تیتر اول خود نوشت «استعفای وزیران و معاونین رئیسجمهور در اعتراض به فقدان شرایط آزادی انتخابات» و عکس محمود حجتی را در کنار تصویر محمدعلی ابطحی، صفدر حسینی، مرتضی حاجی، عبدالله رمضانزاده، موسوی لاری، احمد خرم، محمد ستاریفر، محسن مهرعلیزاده، علی صوفی، معصومه ابتکار و... منتشر کرد. در آن زمان تندروهای دولت و مجلس سعی داشتند با قانونشکنی و گردن کلفتی انتخابات مجلس را تعطیل کنند و انجام تحصن در مجلس و اعلام استعفای وزرا و معاونین آنها و استانداران آخرین تهدید این طیف بود. محمدعلی ابطحی معاون وقت خاتمی در همان شماره روزنامه یاسنو تصریح میکند «تمام کسانی که استعفا کردهاند در استعفای خود جدی هستند». اکنون سوال توأم با شگفتی ناظران و تحلیلگران این است که مدعی استعفا و آلت دست افراطیون در فتنهگری سال 82 اکنون با چه رویی میخواهد به دولت برگردد و کدام تضمین وجود دارد که وی سر بزنگاه مرتکب همان خیانت نشود؟! پرسش مهم دیگر این است که چنین افرادی چگونه از فیلتر ارزیابی رئیسجمهور گذشتهاند؟ آیا تحمیلی در میان است؟! یادآور میشود عناصر مستعفی مجلس و دولت اصلاحات در سال 82 با بیانیههای حمایت آمریکا و اتحادیه اروپا مواجه شدند. در بیانیههای صادره تأیید میشد که به خاطر رد صلاحیت اصلاحطلبان کلیدی، انتخابات ایران مشروعیت ندارد.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
به گزارش علمدار بصیر:
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
وظیفه سنگین نمایندگان در قبال نامه 53 نهج البلاغه
ای مالک!بدترین وزیران تو کسی است که پیش از تو وزیر بدکاران بوده و در گناهان آنان شرکت داشت.آنان یاری دهندگان ستم کارانند باید جانشینانی بهتر از آنان داشته باشی.
به گزارش علمدار بصیر: در روزهای اخیر شاهد بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت یازدهم در مجلس شورای اسللامی می باشیم ،امری مهم که برای نمایندگان مجلس به عنوان آزمون بزرگ و سرنوشت سازتلقّی می گرددو پیشرفت نظام اسلامی در گرو بررسی دقیق و بدون شائبه نمایندگان محترم مجلس در بررسی صلاحیت وزرا منحصر گردیده است. با آغاز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی رئیس جمهور منتخب برای حضور در دولت یازدهم،گمانه هایی متعدد در این زمینه از سوی جریانات مختلف سیاسی مطرح گردیده است.در این بین برخی رسانه های خاص با غبار آلود نمودن فضای سیاسی جامعه سعی می کنند با به انحراف کشاندن اذهان مردم و بالأخص نمایندگان محترم مجلس ،در مسیر اهداف خود برای القاء کارآمدی برخی افراد مطرح شده برای پست وزارت در کابینه یازدهم گام بردارند. از سوی دیگر بسیاری از افراد با فشار روز افزون بر مجلس تمام توان خود را برای انتخاب فرد مورد نظر خود در کابینه یازدهم آغاز نموده اند. نسبت دولت اعتدال با لابی سنگین در مجلس! باید اذعان نموددولت آقای دکتر روحانی سابقه ترین فشارها را بر نمایندگان مجلس برای گرفتن رأی اعتماد وزرای پیشنهادی آغاز نموده است بدین نحو که بسیاری از همراهان وزرا در طول جلسات متعدد با تحت فشار قرار دادن نمایندگان و هم چنین باارائه اطلاعات غلط به وزرای پیشنهادی به نوعی به دنبال دلالی شغلی خود می باشند،لذا این لابی های سنگین که اخیرا با ضیافت های شام نیز همراه بوده است ،رسالت نمایندگان محترم مجلس را دو چندان می کند. اما باید گفت انتظار از دولت یازدهم که شعار و گفتمان رئیس جمهور منتخب آن قانون مداری و اخلاق گرایی بوده است بیش از این می باشد. زیرا رئیس جمهور بر خلاف اعمال و رفتار ناشایست برخی از همراهان وزرا در لابی سنگین در مجلس،اخلاق و قانون را پایه های اساسی خط اعتدال معرفی نمود. لذا باید از رئیس جمهور محترم در گام اول پرسید،به راستی اگر دولت شما دولت اعتدال و منطبق بر اخلاق و قانون می باشد پس بی سابقه ترین لابی برای گرفتن رأی اعتماد در مجلس با چه عنوان و هدفی انجام می گردد؟اگر غل و غشی در برخی افراد پیشنهاد شده وجود ندارد پس چرا صدها نفر از همراهان وزرا با لابی های سنگین و وعده و وعید های متعدد مبنی بر رفع مشکلات نمایندگان در صدد جلب نظر نمایندگان برای برخی افراد پیشنهادی می باشند؟ رفتار حامیان شما در مجلس یادآور رفتارهای سخیف برخی افراد در دولت اصلاحات می باشد که این نوع رفتار های آنان غالبا به عنوان سوژه های تبلیغاتی رسانه های بیگانه علیه نظام اسلامی مطرح بوده است. به راستی نمی توان انتخاب افرادی از اصحاب فتنه و نیز برخی سفارشات و فشارهای احزاب کارگزاران و اصلاحات برای انتخاب برخی گزینه ها را به عامل اصلی فشارهای بی حد و حصر به نمایندگان و خدشه دار نمودن شعار های اعتدالی شما در اولین روزهای دولت جنابعالی دانست؟ باید گفت اگر مبنای تعریف از اعتدال را به حق ، اخلاق و قانون در نظر بگیریم قطعاهمراهان وزرای پیشنهادی با لابی سنگین در صحن مجلس،منشأ بی اخلاقی و بی قانونی گردیده اند و این نوع حرکات یقینا ضد مبانی گفتمانی دولت جنابعالی مبنی بر اعتدال خواهد بود. نسبت حامیان فتنه و مروجین تقلب در انتخابات88با کابینه یازدهم چیست؟ اجمالا در پاسخ به برخی پرسش های مطرح شده باید گفت متأسفانه آقای روحانی با انتخاب برخی افراد مرتبط با فتنه و نیز با گزینش افرادی از حزب کارگزاران و نیزجریان اصلاحات در واقع فراجناجی بودن دولت اعتدال را مورد خدشه قرا داده است و گفتار و رفتار رئیس جمهور منتخب لاأقل در گزینش افراد پیشنهادی برای تشکیل دولت یازدهم به هیچ عنوان با هم هخوانی ندارد،گرچه ایشان با انتخاب اندک افرادی از طیف اصولگرایان و سعی کردند تا کابینه دولت یازدهم را فراجناحی و اعتدالی معرفی نمایند. لیکن دولت اعتدال آقای روحانی کلیدی ترین پست ها را برای برخی حامیان فتنه و نیز برخی احزاب و جریانات سیاسی حامی فتنه88در نظر گرفته است و از سوی دیگر پست های نه چندان کلیدی را برای اندک افراد منتسب به اصولگرایان در نظر گرفت. برای تأیید این مدعافقط کافی است سوابق برخی افراد پیشنهادی مورد بررسی قرار گیرد تا به روشنی حمایت این افراد از فتنه88و دروغ بزرگ تقلب در انتخابات برای همگان آشکار گردد،لذا باید گفت لابی سنگین در صحن مجلس برای راهیابی این افراد مردود در فتنه 88صورت می پذیرد تا سهم خواهی جریانات حامی فتنه در دولت یازدهم کامل گردد. باید اذعان نمودضرورت رد صلاحیت برخی افراد پیشنهاد شده بر هیچ کس پوشیده نیست زیرا حامیان فتنه گران نه تنها نباید در بدن? دولت در سطح وزارت نقش افرینی نمایند بلکه باید با تقبیح اعمال گذشته خود و طلب مغفرت از خداوند متعال و نیز از ملت شریف ایران در پی جبران خبط و خطاهای خود برآیند. لذا اخیرا مقام معظم رهبری نیر در فرازی در این مورد فرمودند:« «در «انتخابات سال 88»، آن کسانى که فکر می کردند در انتخابات تقلّب شده، چرا براى مواجهه با تقلّب؛ اردوکشى خیابانى کردند؟ چرا این را جواب نمیدهند؟ صد بار ما سؤال کردیم؛ نه در مجامع عمومى، نخیر، به شکلى که قابل جوابدادن بوده؛ امّا جواب ندارند. خب، چرا عذرخواهى نمیکنند؟ در جلسات خصوصى میگویند ما اعتراف میکنیم که تقلّب اتّفاق نیفتاده بود. خب، اگر تقلّب اتّفاق نیفتاده بود، چرا کشور را دچار این ضایعات کردید؟»[1] به راستی این فرمایشات راه گشای مقام معظم رهبری ناظر به چه کسانی می باشد؟مگر نه این است که چند وزیر پیشنهادی جزو حامیان فتنه و از مبلغین دروغ بزرگ تقلب در انتخابات می باشند؟مگر نه این است که برخی از افراد پیشنهادی وابست? به جریانات سیاسی در فتن?88با سکوت خود، در پی القاء تقلب در انتخابات بودند؟ حضور افرادی با چنین سوابقی در حمایت از فتنه گران قطعاً به عنوان لک? ننگ بر پیشانی آنها نقش بسته است ،به راستی چه کسانی در جلسات خصوصى میگویند ما اعتراف میکنیم که تقلّب اتّفاق نیفتاده بود اما در پیشگاه ملت ایران توان بیان حقیقت و عذر خواهی را ندارند؟ نامه53نهج البلاغه نقشه راه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در تأیید عدم شایستگی برخی افراد معرفی شده از سوی رئیس جمهور منتخب می توان نام?53نهج البلاغه را به عنوان فصل الخطاب و نقش? راه نمایندگان مجلس محسوب نمود:امام علی (ع)در نامه ای به مالک اشتر فرمودند: «ای مالک!بدترین وزیران تو کسی است که پیش از تو وزیر بدکاران بوده و در گناهان آنان شرکت داشت.آنان یاری دهندگان ستم کارانند باید جانشینانی بهتر از آنان داشته باشی که قدرت فکری امثال آنها را داشته اما کردار زشت انها را نداشته باشند.[2] با مروری برای فراز نورانی از امام علی (ع)اصل شایسته سالاری برای همگان آشکار می گردد زیرا در فرمایشان حضرت علی (ع) تقدم تعهد به تخصص محسوس می باشد. لذا کسانی که در رابطه با برخی افراد پیشنهاد شده تخصص این افراد را با احتساب سوابق نامطلوب در فتن?88به دید? اغماض می نگرند باید گفت هر گونه مماشات با برخی افراد پیشنهادی منطبق با سیر? علوی نمی باشد لذا باید نمایندگان با قاطعیت به افراد دارای سابق? حمایت از فتنه 88،عدم اعتماد خود را برای پست وزارت این افراد اعلام دارند و بر دولت اعتدال لازم است در راستای عمل به سیر? علوی و نیز فرمایشات مقام معظم رهبری در پی تغییر افراد دارای سوابق منفی برآید و اصل شایسته سالاری را با محوریت تعهد به اسلام و نظام اسلامی پایه ریزی نماید. در خاتمه باید گفت رسالت نمایندگان محترم مجلس برای بررسی رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی بسیار سنگین می باشدو نام? 53 نهج البلاغه برای هم? نمایندگان باید به عنوان نقش? راه بررسی صلاحیت افراد برای پست وزارت مد نظر قرار گیرد و لذا امید است نمایندگان مجلس برای سربلندی در این آزمون مهم، باتیز هوشی و بصیرت سیاسی و عدم اعتناء به تهدیدها و نیز تطمیع ها ،در راستای اعتلای نظام اسلامی گام بردارند. پی نوشت: منبع: بلاغ
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
بحث پیرامون رای اعتماد به وزرای پیشنهادی در مجلس بیش از آنچه انتظار می رفت زمان برد، یکی از دلایل تاخیر در تصمیم گیری مجلسی ها،حضور افرادی است در کابینه که از حامیان فتنه بشمار رفته و یا عملکرد مطلوبی در دولت های گذشته نداشته اند.
محمدعلی نجفی متولد 23 دی1330،در تهران از بنیانگذاران حزب کارگزاران سازندگی است؛ نجفی یکی از گزینه های چالشی مجلس است.
منبع:دانا
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
|
|
تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون |