|
مسئول روابطعمومی سپاه اظهارات وزیر پیشنهادی نفت در خصوص وابستگی شرکت اورینتال کیش به مجموعههای سپاه را قویاً تکذیب کرد.
به گزارش علمدار بصیر: به دنبال اظهارات بیژن زنگنه وزیر پیشنهادی نفت در صحن علنی مجلس مبنی بر اینکه شرکت اورینتال کیش وابسته به یکی از مجموعههای سپاه بوده، سردار رمضانشریف مسئول روابط عمومی و سخنگوی سپاه در گفتوگو با فارس اظهار داشت: در دورهای که زنگنه وزیر نفت بوده مجموعه قرارگاه سازندگی سپاه هیچ ورودی در حوزه نفت و گاز نداشته است. وی تأکید کرد: لذا هرگونه انتصاب شرکت مذکور به قرارگاه سازندگی سپاه و وابستگی آن به سپاه قویاً تکذیب میشود.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
با صدور بیانهای اعلام شد
فراکسیون روحانیون مجلس طی بیانهای اعلام کرده که به وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش، علوم، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ورزش، نفت و راه و شهرسازی رای اعتماد نمیدهد.
به گزارش علمدار بصیر: مجمع نمایندگان روحانی مجلس شورای اسلامی طی بیانیهای که در جلسه علنی عصر امروز (پنجشنبه) خانه ملت در صحن علنی توزیع شد، اعلام کرد: همکاران و نمایندگان مجلس و ملت شریف ایران، متواضعانه به استحضار میرساند مجمع نمایندگان روحانی مجلس با حضور اکثریت اعضا تشکیل جلسه داد و پس از بحث و بررسی در مورد وزرای پیشنهادی دولت، برای وزارتخانههای آموزش و پرورش، علوم، تعاون، کار و رفاه احتماعی، ورزش وجوانان، نفت و راه و شهرسازی به سبب مسائل گوناگون، صلاحیتشان احراز نگردیده و به آنان رای نخواهیم داد. لازم به ذکر است درباره بقیه وزرا بحثی نشد و در مورد آنها همکاران با تشخیص خود عمل خواهند کرد.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به جزئیات تحصن اعتراضی مسجد دانشگاه تهران، ادعای میلیمنفرد وزیر پیشنهادی علوم مبنی بر حضور فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران در تحصن این دانشگاه را تکذیب کرد.
به گزارش علمدار بصیر: مرتضی سمنون مهدوی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفتوگو با فارس با رد ادعای میلیمنفرد وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر حضور فرهاد رهبر در تحصن دانشگاه تهران، گفت: تحصن اساتید در مسجد دانشگاه تهران در سال 88 به منظور اعتراض به تعرض افراد به کوی دانشگاه بود که اساتید اصلاحطلب و برخی چهرههای دوم خردادی نیز با این بهانه ولی در اصل در اعتراض به نتیجه انتخابات در مسجد این دانشگاه گرد هم آمده بودند. وی افزود: در آن زمان جریان تعرض به کوی دانشگاه به عنوان بهانه حضور این افراد مطرح شد. ولی هدف تحصن، اعتراض نتیجه انتخابات سال 88 بود. سمنونمهدوی ادامه داد: این جریان 2 روزه بود، در روز دوم تعدادی از اساتید در مسجد دانشگاه تهران جمع شدند، تعداد اساتید اصلاحطلب و چهرههای دوم خردادی بسیار زیاد بود به طوری که اساتید بسیجی مجبور به ترک مسجد شدند و در حیات دانشگاه شعارهایی را برای روشنگری دانشجویان سر دادند. عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی اضافه کرد: حتی تعدادی از اساتید مستقل نیز در مسجد حضور یافتند ولی زمانی که متوجه شدند حضور اساتید اصلاحطلب به دلیل جریان حزبی و اعتراض به انتخابات است و تعرض به کوی دانشگاه را بهانه کردهاند از مسجد خارج شدند. وی با اشاره به حضور میلیمنفرد در این تحصن، گفت: فرهاد رهبر در روز دوم در آنجا حضور نداشت ولی روز اول به دلیل گرفتن تریبون از فتنهگران همراه با اساتید بسیجی در مسجد حضور یافت. عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، گفت: فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران برای کنترل شرایط در مسجد حضور یافت و هدف وی حضور در جمع فتنهگران نبود.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
سخنگوی فراکسیون رهروان ولایت گفت: فضای مجلس به گونهای است که احتمالاً 2 یا 3 نفر از وزرای پیشنهادی رأی اعتماد از مجلس نخواهند گرفت.
به گزارشعلمدار بصیر: سیدرمضان شجاعی کیاسری سخنگوی فراکسیون رهروان ولایت در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس اظهار داشت: با توجه به فضای مجلس احتمالاً 2 یا 3 نفر از وزرای پیشنهادی از مجلس رأی اعتماد نخواهند گرفت. وی تصریحکرد: البته در حال حاضر نمیتوان به صورت مصداقی نام ببریم.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
گلشیفته فراهانی می گوید: وقتی پائولو این ایده را مطرح کرد با خودم گفتم اگر این عکس ها را پائولو نگیرد،کدام عکاس خواهد گرفت؟ گویی که پائولو از من عبور کند و روح من را عکاسی کند.
به گزارش علمدار بصیر: به بهانه نمایش فیلم«سنگ صبور» ساخته عتیق رحیمی که گلشیفته فراهانی نقش اصلی آن را ایفا و در آن تابوشکنی می کند، نیویورک تایمز گفت وگویی را با این بازیگر انجام داده که بخش هایی از آن را کافه سینما منتشر کرده است.
نیویورک تایمز در معرفی می نویسد: گلشیفته که در ایران بزرگ شده، یک شورشی بود. او همکلاسی های خود را به اعتصاب واداشت چراکه مدرسه شان سرویس گرمایشی نداشت. او به والدینش دروغ می گفت تا خواهرش بتواند با نامزد خود بیرون برود. "او در اعتراض به روسری سرکردن(حجاب) سرش را تراشید، نشانه های زنانگی خود را پنهان کرد مانند پسران لباس برتن کرد و اطراف تهران را با موتورسیکلت گشت. در سن هفده سالگی آرزوی والدنیش را نقش برآب کرد که در پایتخت اتریش پیانو بخواند و در عوض بازیگری را پی گرفت." گلشیفته فراهانی اما درباره خودش به نیویورک تایمز می گوید: «اصطلاحی در فارسی است با این مضمون با دم شیر بازی کردن، و من آنچه جامعه ایران می خواست باشم، یک دختر خوب نبودم. من با دم شیر بازی کردم.»... "فیلم جدید من که سنگ صبورنام دارد هم بیان شورشی است که شاید برخی آن را با مناقشه ای مقایسه کنند که امسال به محکومیت من در ایران انجامد." "من در 14 سالگی نخستین نقش خود را بازی کردم، در سن 20 سالگی ازدواج کردم و در سال 2008 ایران را با همسرم ترک کردم و به پاریس رفتم. آنجا از همسرم جدا شدم. بیش از بیست و پنج فیلم در کارنامه ام دارم. سال گذشته در استودیوی کوچکی در طبقه پایین خانه ای در شهر پاریس زندگی کردم که به ژان کلود کریر(نویسنده و فیلمنامه نویس) و همسر ایرانی اش نهال تجدد (رمان نویس) تعلق دارد." "عتیق رحیمی نخستین بار من را برای ایفای نقش اصلی فیلمش رد کرد. رحیمی فکر می کرد من زیادی جوان زیبا وشادمان هستم." اما من پافشاری کردم و به رحیمی گفتم که اگر نقش را به من ندهد با دلم نقش را یاد خواهم گرفت و در خیابان های پاریس آن را اجرا خواهم کرد! ولی دو سال و نیم طول کشید که عتیق رحیمی سرمایه ساختن فیلم را جمع کند و آن را بسازد." گلشیفته در این فیلم نقش زنی را بازی می کند که به تدریج به روسپی گری کشیده می شود. "من اخیرا برای یک عکاس مشهور دنیای مد پائولو رورسی برهنه شدم. این عکس ها به زودی منتشر می شود. وقتی پائولو این ایده را مطرح کرد. به حرف های او گوش دادم اما مشکلات زیادی داشتم. پس نخواستم این کار را انجام بدهم. ولی بعد با خودم گفتم اگر این عکس ها را پائولو نگیرد، کدام عکاس خواهد گرفت؟ گویی که پائولو از من عبور کند و روح من را عکاسی کند." "خروج من از ایران کامل شده است. من با زندگی جدیدم کنار آمده ام. ایرانی که من در رویای خود دارم شاید دیگر اصلا وجود نداشته باشد." "در واقع دو نوع آدم تبعیدی وجود دارد.کسانی که قربانی اند و خودشان را در رود سن می اندازند و خودشان را می کشند و افرادی که قهرمان می شوند، از غم های خود استفاده می کنند تا موتوری با دوبال برای پرواز بسازند...تبعید قدرت من است." مرجع : کافه سینما
کد مطلب :
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
جناب پزشکیان شما مطمئن باشید ما نمی خواهیم به اختلافات دامن بزنیم ولی کسانی که در آن ایام نقش داشتند حتی راضی نمی شوند ندامت بخواهند چطور می شود به آنان اعتماد کرد که همان کارها را انجام ندهند و پشیمان شده باشند.
به گزارش علمدار بصیر: در خلال سخنان موافقان آقای میلی منفرد آقای پزشکیان به مطالب حقی اشاره کرد که آز آن اراده باطل نمود که با دیانتی که از ایشان سراغ داریم جای تعجب و تاسف می باشد.
منبع:عصر امروز
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
شش نفر از وزیران معرفی شده از سوی روحانی سابقه وزارت و گرفتن رای اعتماد از مجلس را دارند ولی باید دید آیا مجلس دوباره به این افراد برای کابینه روحانی اعتماد می کند یا خیر؟
به گزارش علمدار بصیر: پروسه رای اعتماد به کابینه یازدهم از روز دوشنبه این هفته در مجلس شورای اسلامی آغاز شد و نمایندگان مجلس در 2 و گاها سه شیف کاری به بررسی صلاحیت وزرا پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارتخانه های مختلف پرداختند. در طی سه روز گذشته نمایندگان موافق و مخالف به دفاع از استدلال های خود در رد و موافقت با گزینه های مطرح شده از سوی حسن روحانی به مجلس شورای اسلامی پرداخته اند. اما بنابر اظهارنظرهای برخی از اعضای هیات رئیس مجلس، احتمالا کار بررسی صلاحیت امروز پنجشنبه پایان خواهد یافت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در غروب این روز برای تائید و یا رد گزینه های پیشنهادی وارد رای گیری خواهند شد. در پایان این روز احتمالا تعداد زیادی از وزیران کابینه دولت نوپای روحانی راهی وزارتخانه های مربوطه می شوند و البته تعدادی از وزارتخانه ها نیز بدون وزیر مانده و دکتر روحانی باید به فکر سرپرست احتمالی برای آنها باشد. اما بررسی دوره های گذشته رای اعتماد مجلس به کابینه های مختلف آمارهای جالبی را در اختیار ما قرار می دهد. آمارهایی درباره اینکه تاکنون کدام وزیر بیشترین و کمترین رای اعتماد را از مجلس گرفته است و یا اینکه گزینه های پیشنهادی دکتر روحانی برای پست های مختلف که قبلا نیز داری سابقه وزارت بوده اند چه میزان از رای نمایندگان را به سمت خود هدایت کرده اند.
با نگاهی به جدول فوق مشخص می شود که سعیدی کیا ( فردی که بسیاری از کارشناسان حضور وی در کابینه یازدهم را پیش بینی می کردند) تا کنون بالاترین میزان رای اعتماد از مجلس را کسب کرده و نیک روش و نیلی در کابینه اول میرحسین موسوی کمترین میزان رای اعتماد از مجلس را گرفته اند. وزیرانی با سابقه وزارت! / آیا این شش نفر دوباره پاستور را می بینند؟ در میان وزیران معرفی شده از روی دکتر روحانی به کابینه شش نفر دارای سابقه وزارت هستند و تاکنون توانسته اند از مجالس مختلف رای اعتماد بگیرند. بیژن نامدارزنگنه وزیر پیشنهادی برای وزارت نفت که این روزها لقب شیخ الوزرائی را نیز به دوش می کشد تاکنون توانست است شش6 بار اعتماد مجلس را به خود جلب کند و از این نظر یک رکورد دار محسوب می شود. آمار رای اعتماد های کسب شده از سوی زنگنه به شرح زیر است: کابینه اول میرحسین موسوی به عنوان وزیر جهادکشاورزی 110 رای کابینه دوم میرحسین موسوی به عنوان وزیر جهاد کشاورزی 161 رای کابینه اول هاشمی به عنوان وزیر نیرو 245 رای کابینه دوم هاشمی به عنوان وزیر نیرو 202 رای کابینه اول سیدمحمد خاتمی به عنوان وزیر نفت 213 رای کابینه دوم سید محمد خاتمی به عنوان وزیر نفت 166 رای نفر بعدی این لیست محمدرضا نعمت زاده وزیر پیشنهادی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت است. وی نیز از کسانی است که در سه کابینه حضور داشته و البته در دوره دوم آقای هاشمی به دلیل ادغام وزارت خانه صنایع در فلزات و معادن دوبار برای رای اعتماد راهی مجلس شد و در واقع چهاربار توانسته است اعتماد مجلس را جلب کند. آمار رای اعتماد های کسب شده از سوی نعمت زاده به شرح زیر است: کابینه محمدعلی رجایی به عنوان وزیر صنایع و معادن 169 رای کابینه اول اکبرهاشمی رفسنجانی به عنوان وزیر صنایع 217 رای کابینه دوم اکبرهاشمی رفسنجانی به عنوان وزیر صنایع 194 رای کابینه دوم هاشمی رفسنجانی (به دلیل ادغام دو وزارت خانه و به عنوان وزیر صنایع) 127 رای محمدعلی نجفی وزیر پیشنهادی برای وزرات آموزش و پرورش دیگر چهره معرفی شده از سوی روحانی است که سابقه وزارت را در کارنامه خود دارد. سوابق نجفی نشان می دهد که چهاربار حضور در کابینه را تجربه کرده و البته پنجمین حضور احتمالی اش در کابینه با حرف و حدیث هایی نیز همراه است. آمار رای اعتماد های کسب شده از سوی نجفی به شرح زیر است: کابینه محمدجواد باهنر به عنوان وزیر فرهنگ و آموزش عالی 130 رای کابینه اول میرحسین موسوی به عنوان وزیر فرهنگ و آموزش عالی 135 رای کابینه اول اکبرهاشمی رفسنجانی به عنوان وزیر آموزش و پرورش 160 رای کابینه دوم اکبرهاشمی رفسنجانی به عنوان وزیر آموزش و پرورش 147 رای محمود حجتی وزیر پیشنهادی برای وزارت جهاد کشاورزی نیز سابقه حضور در وزرات خانه های مختلف را دارد. وی که در مجلس گفت " هنوز هم کشاورز است " باید تا آخرین ساعات راگیری منتظر بماند تا ببیند می تواند به وزارتخانه قدیمی اش بازگردد یا نه! آمار رای اعتماد های کسب شده از سوی حجتی به شرح زیر است: کابینه اول سید محمد خاتمی به عنوان وزیر جهاد سازندگی 189رای کابینه اول سید محمد خاتمی به عنوان وزیر راه و ترابری 156رای کابینه دوم سید محمد خاتمی به عنوان وزیر جهاد کشاورزی 173 رای عباس آخوندی وزیر پیشنهادی برای وزارت راه و شهرسازی هم درطول دوران مسئولیت خود یکبار جلسه رای اعتماد را در مجلس تجربه کرده است. وی راه سختی را برای گرفتن رای اعتماد از مجلس در پیش دارد. آمار رای اعتماد کسب شده از سوی آخوندی به شرح زیر است: کابینه دوم اکبر هاشمی رفسنجانی به عنوان وزیر مسکن با 193رای مصطفی پورمحمدی وزیر پیشنهادی برای وزارت دادگستری نیز به عنوان تنها کسی که در دولت احمدی نژاد دارای سابقه وزارت بوده است. از سوی روحانی به مجلس معرفی شد. پورمحمدی برای رسیدن به وزارت دادگستری کار سختی را پیش رو ندارد و احتمالا از روز شنبه هفته آینده دفتر خود از سازمان بازرسی کل کشور را به حوالی میدان ارک تهران و محل ساختمان وزارت دادگستری منتقل خواهد کرد. آمار رای اعتماد کسب شده از سوی زنگنه به شرح زیر است: کابینه اول محمود احمدی نژاد به عنوان وزیر کشور 153 رای حال باید تا انتهای روز پنج شنبه صبر کرد و دید که نمایندگان ملت چند نفر از وزرای پیشنهادی را راهی وزارت خانه مربوطه می کنند. اما گفت و گوها و رایزنی ها چند روز گذشته نشان می دهد پرونده رای اعتماد به کابینه در غروب 24 مرداد بسته نخواهد شد!
منبع:فارس
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
نماینده مردم تهران در مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی علوم، گفت: میلی منفرد هیچ نقشی در حوادث سال 88 نداشته است و در مساله بازداشت وی طرف مقابل مقصر بوده است و خود میلی منفرد اتهامی نداشت.
به گزارش علمدار بصیر: علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی صبح امروز (پنجشنبه) طی سخنانی در موافقت با میلی منفرد وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: بنده به عنوان موافق وزارت دکتر میلی منفرد میخواهم از نگاه مخالفان وزارت ایشان با نمایندگان صحبت کنم؛ مخالفان ابتدا ایشان را یک اصلاحطلب تندرو فرض کردند و بعد آثاری را بر این مطلب مترتب کردند، البته ما این حساسیت مخالفان را ارج مینهیم چرا که برای انتخاب وزیر علوم باید حساسیتهای لازم اعمال شود. وی ادامه داد: اصولگرایان در ارتباط با دانشگاهها معمولا دو نگرانی از ناحیه مدیریت اصلاحطلبان دارند؛ اول تبلیغ سکولاریسم و در نتیجه ایجاد تنش در دانشگاهها و دوم تسامح و تساهل فرهنگی در دانشگاهها و هر دو نگرانی هم به جا و درست است. چرا که سابقه دوران اصلاحات این مطلب را نشان میدهد. چرا که برخی از اصلاحطلبان تندرو در آن دوره این کارها را انجام میدادند. این نماینده مجلس تصریح کرد: همانطور هم صلاحطلبان دو نگرانی از اصولگرایان در این زمینه دارند، یکی محدود شدن آزادی بیان و بی اعتنایی به حقوق شهروندی به نام دین و اسلام و دوم سختگیریهای فرهنگی و محدود شدن آزادیهای اجتماعی است. بنابراین این نگرانیها طرفینی است، اما مسئله تبلیغ سکولاریسم در دانشگاهها که مخالفان نگران این موضوع هستند، به این معنی که مثلا حکومت دینی با دموکراسی سازکار نیست و این تناقص است و یا مناقشه در حذف ولایت فقیه و ناسازگاری اصل ولایت فقیه با دموکراسی و از این قبیل موضوعات که این مسائل در آن دوره گاهی از سوی تندروها وجود داشت. مطهری افزود: همچنین در مورد مسئله تسامح و تساهل فرهنگی هم به معنای بیتوجهی به فضای اخلاقی دانشگاهها و مثلا برگزاری اردوهای مختلط دانشجویی که گاهی توجه لازم به این مسائل نمیشد البته با شناختی که بنده از آقای منفرد دارم هیچ یک از این دو نگرانی موجه نیست. وی یادآور شد: بنده با حجت الاسلام محسن قمی نماینده وقت ولی فقیه در دانشگاهها در دورهای که آقای منفرد معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت علوم بودند، صحبت داشتم و نظر ایشان را در مورد آقای منفرد پرسیدم که ایشان گفتند که آقای منفرد شخصیتی مودب، منضبط ، پرکار و متدین است با خانواده متدین و در آن مدت هیچ مشکلی با ایشان نداشتیم. این نماینده مجلس در ادامه گفت: همچنین یکی از روسای فعلی دانشگاهها که از هواداران دولت دهم است و از نظر گرایش سیاسی به جبهه پایداری نزدیک است، یک پیامک برای من فرستاد که در آن پیامک آمده " بنده در سه نوبت دورههای آمادگی و تقویتی کارشناسی ارشد در تیم اجرایی دکتر منفرد بودم، نامبرده متدین ، بسیار علاقمند به انقلاب اسلامی و مددکار ارتقای ایثارگران و دانشجویان رزمنده بود و تلاش فراوانی برای حضور قانونمند رزمندگان به عمل آورد ، خانوادهای متدین دارد، آقای منفرد در بورس نمودن تعداد زیادی از ایثارگران در دوره مسئولیت خود نقش بسیاری داشت، فارغ از اشرافیگری ، بسیار آرام و خونسرد است و در عین قاطعیت مدیریت میکند، اهل تحرک و سفر برای پیگیری امور است، تمام بچههای همراه تیم اجرایی وی در آن زمان از رزمندگان متدین بودند که بسیاری از آنها در دولت نهم و دهم مسئولیت داشتند و در آن دوران تلاش بسیاری برای رزمنده و ایثارگر انجام دادند." مطهری در ادامه سخنان خود تصریح کرد: بنابراین تصویری که عدهای از آقای منفرد ترسیم کردهاند، تصویری درستی نیست چرا که آنها میگویند اگر آقای منفرد وزیر شود تنشهای سیاسی و ابتذال فرهنگی در دانشگاهها حاکم میشود، اما از نظر من آقای منفرد یک حزب اللهی معتدل و روشن بین است. وی در پاسخ به ایرادات گرفته شده از سوی مخالفین وزیرپیشنهادی علوم گفت: مخالفین آقای منفرد با عنوان مخالفت میگویند که ایشان در دوره مدیریت خود افراد مسئلهدار و اصلاح طلبان تندرو را بورسیه کرده اند در حالی که ما تحقیق کردیم و مشخص شد که در آن دوران بسیاری از افراد متدین و حزب الهی و اصولگرا بورسیه شده اند که یکی از انها آقای توکلی است و یکی دیگر از آنها رئیس بسیج اساتید فعلی است و در نتیجه این حرف درست نیست. مطهری ادامه داد: مسئله دیگر تندرو بودن و نقش وی در حوادث 18 تیر 78 است. برخی میگویند دکتر منفرد در آن زمان میان دانشجویان معترض رفت و آمد داشته است که بدیهی است که این کار به اقتضای سمت ایشان بوده است و اگر امروز هم چنین اتفاقی در یکی از خوابگاههای دانشجویی رخ دهدو اعتراض و شورش برپا شود، آیا معاونت دانشجویی وزارت علوم نباید با دانشجویان صحبت کند و تلاش کند تا این موضوع را کنترل و مدیریت کند؟ بنابراین آقای منفرد در آن دوران به وظیفه خود عمل کرده است. نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: گزارش شورای عالی امنیت ملی و دستگاههای امنیتی حاکی از نقش موثر ایشان در حل و فصل آن وقایع دارد و شبیه کاری است که آقای نجفی انجام داده و باید از آنها تشکر کنیم، اما متاسفانه این موارد را یک نقطه منفی میدانیم. البته طبیعاً اتفاقاتی در هر دوره می افتد و ممکن است که برخی مسئولان رده پایین نظام هم خطاهایی انجام دهند و ما باید کاری کنیم تا آسیبدیدگان جذب مخالفین انقلاب و منافقین نشوند. این طور نیست که بگوییم در نظام اسلامی هیچ خطایی انجام نمیشود همانطور که در دوره پیغمبر اسلام هم ازاین خطاها رخ داد. مطهری در ادامه تاکید کرد: مهم نوع برخوردی است که با این مسائل داریم. میلی منفرد هیچ نقشی در حوادث سال 88 نداشته و واقعا محل نزاع این است که اگر کسی پس از اعلام نظر شورای نگهبان و پس از خطبههای نماز جمع رهبر معظم انقلاب، همچنان بر اعتراضات خیابانی پافشاری کرده باشد، قطعا ما او را فتنهگر میدانیم، اما بیش از این را ما قبول نداریم و میگوییم اینکه اگر کسی اعتراضی به نتیجه انتخابات داشته و یا از جلوی در ستاد آقای موسوی رد شده است، بگوییم فتنه گر است، این را قبول نداریم و براین اساس نه تنها آقای منفرد بلکه هیچ کدام از وزرای پیشنهادی هیچ نقش منفی نداشته است. وی با اشاره به بحث بازداشت وزیر پیشنهادی علوم در سال 88 خاطرنشان کرد: این مسئله ای است که خود آقای منفرد در جلساتی که با نمایندگان داشته توضیح داده و من هم در جریان این موضوع هستم و آقای نجف قلی حبیبی هم که رئیس انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه هستند، همان زمان این موضوع را برای ما توضیح دادند و گفتند که ما طبق معمول جلسات ماهانه و یا هفتگی داشتیم و پس از برگزاری جلسه یک دفعه آمدند و همه ما 60-70 نفری که در آن جلسه دورهای خود بودیم بردند و بعداً هم از ما عذرخواهی کردند و به ما شام دادند و ما برگشتیم، لذا این موضوع به گونهای نبوده که شخص آقای منفردبازداشت شده باشد و یا اتهامی داشته باشد، بلکه طرف مقابل مقصر بود. نماینده مردم تهران با تاکید بر اینکه میلی منفرد هیچ نقشی در حوادث سال 88 نداشته است، گفت: ایجاد اولین معاونت جنگ در دانشگاهها، برگزاری 4 دوره تقویتی و امتحان سراسری، پرکاری ،فراجناحی بودن از جمله فعالیتهای مثبت آقای میلی منفرد در معاونت وزارت علوم بوده است. وی با اشاره به انتخاب میلی منفرد از سوی رئیس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی علوم گفت: از 8 نفر از کسانی که خودشان در معرض وزارتخانه بودند، نظرخواهی شد که چه کسی برای وزارت علوم بهتر است که همه این افراد آقای میلی منفرد را برای وزارت علوم پیشنهاد کردهاند. همچنین براساس بررسی مرکز پژوهشهای مجلس از 88 بند تکالیف وزارت علوم در برنامه پنجم ، بیش از 90 درصد در برنامههای ارایه شده دکتر منفرد پیش بینی شده است و یکی از برنامه هایی است که انطباق کامل با اسناد بالا دستی دارد. مطهری در پایان سخنان خود تاکید کرد: ما در آستانه بازگشایی دانشگاهها هستیم و باید هر چه سریعتر تکلیف وزارت علوم مشخص شود. همچنین دانشگاههای ما امروزه نیازمند مدیریتی فردی مانند آقای منفرد است و با توجه به آسیبهای که در چند سال اخیر در دانشگاه ما پدید آمد، نیاز به یک مدیریت خلاق و جدی داریم تا این مشکلات را پیگیر و رفع کند.
منبع:تسنیم
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
سایت بلاگفا(www.blogfa.com) فیلتر و از دسترس کاربران خارج شد.
به گزارش علمدار بصیر: شسایت بلاگفا به آدرس (www.blogfa.com) فیلتر و از دسترس کاربران خارج شد. هنوز دلائل این فیلترینگ مشخص نیست؛ البته وبلاگ های با آدرس blogfa.com همچنان در دسترس و قابل رویت هستند اما بخش مدیریت این سرویس خدمات دهی وبلاگی از دسترس خارج است.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
کریمی قدوسی در مخالفت با جنتی:
چرا از نمایندگان میخواهید درباره فتنه 88 حرفی نزنند
نماینده مخالف وزیر پیشنهادی علوم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه چرا گزینههای پیشنهادی در این چند روزه در تریبون مجلس یکبار نگفتند که وقایع 88 یک تهمت به نظام بود گفت: چرا از نمایندگان میخواهید در مورد سال 88 حرفی نزنند.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از فارس: جلسه امروز مجلس با ادامه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با نطق کریمی قدوسی نماینده مشهد در مخالفت با وزیر پیشنهادی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس شورای اسلامی ادامه یافت.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
|
|
تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون |