سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان

ما ز "باراک" چشم یاری داشتیم خُب... غلط بود آنچه می پنداشتیم!!! خُب، مگر از ما گناهی سرزده او خودش تک زد و ما برداشتیم!!!

ما ز "باراک" چشم یاری داشتیم
خُب... غلط بود آنچه می پنداشتیم!!!

خُب، مگر از ما گناهی سرزده
او خودش تک زد و ما برداشتیم!!!

گر چه یارم گفت: " من خوشبین نیَـم "
"ما دم همت بر او بگماشتیم"

گرچه از اول حقوقدان بوده ایم
دستی در کار مجازی داشتیم

تا که دست دوستی با ما دهد
توی پیجش (page) لایک (like) ها میذاشتیم

وقتی با آقا جواد ما داشتیم
پا توی ماشین خود میذاشتیم

قلب ما گویی گواهی داد پس
چشم پوشیدیم، محل نگذاشتیم

بعد چند روزی که از آن مملکت
قصد برگشتن به ایران داشتیم

هِی گواهی داد توی راه باز
باز هم نادیده ما انگاشتیم

باز هم چون هِی گواهی داد هِی
ما به پای شام شب بگذاشتیم

ناگهان بر من سقلمه زد جواد
با شعف گفتا که میس کال داشتیم

پس دوباره زنگ زد آن ناشناس
از سر رسم ادب برداشتیم

"نکته‌ها رفت و شکایت کس نکرد
جانب حرمت فرو نگذاشتیم"

چون صمیمی گشت با ما بعد از آن
مهر او در قلب خود ما کاشتیم

سرخوش و با افتخار و با شعف
گوشیش قطع کرده و بگذاشتیم

چون رسیدم سوی ایران ناگهان
با خبر گشتم چه گل ها کاشتیم

گفته بودش او که تحریمش کنید
حیف آن پرچم که ما افراشتیم

پرچم صلحی تکان دادیم پس
ما باراک را یار خود پنداشتیم

او از اوّل هم فریب جنگ داشت
ما "غلط" کردیم و صلح انگاشتیم

گفت او: "تو خود زدی تک شیخنا!"
ور نه ما با تو چه کاری داشتیم؟!

میتوانستی مرا ریجـِکت reject کنی
" ما محصل بر کسی نگماشتیم"

"گفت و گو آیین درویشی نبود "
ور نه با "او" ماجراها داشتیم

ای خوشا اکسنت آمریکایی اش
مرحبا الفاظ دانشگاهیش

شعر از: م. فــــروزان – 11مهرماه 1392
منبع: باشگاه افسران





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/22 | نویسنده : alamdarbasir
رئیس‌جمهور گفت: دانشگاه جای بیان اظهارنظر است. در دانشگاه یک زبان را ما بیشتر نمی‌پذیریم و آن زبان علم و خرد و عقلانیت است.

به گزارش علمدار بصیر: حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز(دوشنبه) در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری در تالار علامه امینی دانشگاه تهران گفت: در آغاز کلام می‌خواهم بر همه استادان بزرگ این دانشگاه، شهیدان و مبارزان آن در دوران نهضت اسلامی درود و سلام هدیه و نثار کنم.

رئیس جمهور ادامه داد: همچنین بر امام بزرگوار که راه نهضت، استقلال و آزادگی را به ما آموخت و نیز بر رهبر معظم انقلاب که مسیر و هدایت‌های آن امام بزرگوار را برای هدایت جامعه ادامه داد، درود و سلام می‌فرستم.

دکتر روحانی تصریح کرد: حضور در این جمع برای من افتخارآمیز است؛ شروع سال تحصیلی در این مراسم که البته امسال کمی با تاخیر این مراسم آغاز شد، امید دارم که در سال‌های آینده در زمان مناسب‌ترش این مراسم برگزار شود، می‌تواند به معنای اغاز پر برکت برای مسیر علم و دانش باشد.

وی در ادامه اظهار داشت: دانشگاه تهران حلقه وصل سنت آموزشی گذشته و جدید است، همانطور که می‌دانید در آغاز کاری این دانشگاه بویژه در علوم انسانی، اساتید بزرگی بودند که از حوزه‌های علمیه به این مرکز علمی هجرت گزیدند، در نسل‌های بعدی همچون شهید مطهری، شهید بهشتی و در نسل‌های بعد طلابی همچون بنده توانسیتم از این مرکز علمی بهره و استفاده ببریم.

وی در ادامه افزود: دانشگاه تهران به عنوان مرکزی که نه تنها تولید علم کرد، بلکه احساس مسئولیت سیاسی و اجتماعی را نیز در جامعه دیروز و حتی در جامعه امروز نشر داده و خواهد داد.
 
رئیس‌جمهور ادامه داد: برای من بسیار زیبا بود دو بیانیه‌ای که دو گروه دانشجویی اینجا قرائت کردند، هردو زیبا بود، چون هردو حرف دل خود را در نوشتاری اعلام کردند، این جزء افتخارات کشور و دانشگاه‌های ماست، چنین آزادی برای اظهارنظر در همه دیارها و کشورها نیست، این جزو آثار و افتخارات انقلاب اسلامی است.
 
وی در ادامه افزود: نقد دانشجویان همانقدر زیباست که حمایت آنان، مگر نقد حمایت نیست؟ نقد از دولت و دولتمردان نعمت بزرگی است که باید در برابر آن با کمال تواضع سر فرود آوریم و بدانیم نقد دلسوزانه و سازنده نه تنها برای دولت که برای کشور می‌تواند ثمرات ارزشمندی را به همراه داشته باشد.
 
دکتر روحانی ادامه داد: درست است که دانشگاه مرکز حزب نیست و فعالیت یک دانشجو در دانشگاه ولو فعالیت سیاسی و اجتماعی که حق اوست، به عنوان عضو یک حزب نخواهد بود، همانطور که در یکی از نوشتارها آمد؛ دانشجو از منظر یک سیاستمدار نمی‌خواهد به مسائل بنگرد، دانشگاه و دانشجو به مثابه یک عالم و اندیشمند و روشنفکر به مسائل جاری و سیاسی نگاه می‌کند.
 
وی تصریح کرد: البته نه تنها آشنایی دانشجویان به مسائل مهم سیاسی کشور، منطقه و جهان مفید است، بلکه ضروری و لازم است، اما یادمان نرود که دانشگاه رسالت اصلی اش تولید علم و فناوری است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: البته همانطور که دانشگاه شهروند متخصص را می‌سازد و تحویل جامعه می‌دهد، شهروند مشارکت جو و آگاه را نیز تحویل جامعه می‌دهد.

دکتر روحانی بیان داشت: از این منظر است که باید دانشجویان عزیز ما به مسائل سیاسی و اجتماعی به معنای عام کلمه آگاه و آشنا باشند.

وی افزود: مقصود از سیاست تنها بحث‌های مهم سیاست داخلی یا خارجی نیست، بلکه مقصود من از حضور دانشگاه و دانشجو و اساتید در مسائل سیاسی و اجتماعی به معنای اعم یعنی حتی حضور و فعالیت در بحث محیط زیست،‌ حضور و فعالیت در مسائل فرهنگی جامعه و البته در زمینه سیاست داخلی و سیاست خارجی و به ویژه در شرایط حاضر در مسائل اقتصادی است.

دکتر روحانی به رهنمود رهبر معظم انقلاب مبنی بر اقتصاد دانش‌بنیان تاکید کرد و گفت: مرکب پیشرفت جهان علم و دانش است، توانا بود هر که دانا بود؛ همان تعبیری که قدرت در دنیای امروز در سایه علم و دانش است، بی تردید دانشگاه و دانشجو باید مدیریت،‌ اقتصاد و سیاست آینده ما را بر دوش گیرد و من افتخار می‌کنم که بخشی از دولت تدبیر و امید از اساتید به نام دانشگاههای کشورمان هستند که امروز بار مسئولیت را بر دولت بر دوش گرفته‌اند.

رئیس قوه مجریه اضافه کرد: سیاست و فرهنگ هم باید دانش‌بنیان باشد. سیاست داخلی ما هم باید دانش‌بنیان باشد. دولت مدرن یعنی دولت دانش‌بنیان. در تمام رشته‌ها و در تمام بخش‌ها، علم و دانش باید حاکم باشد. این وضعیت وقتی می‌تواند باشد که دانشگاه ما محیط نقد و اندیشه و اظهارنظر باشد.

دکتر روحانی ادامه داد: این باعث سرشکستی یک دولت است که دانشجویش و یا استادش بخاطر بهانه‌جویی‌های عده‌ای دم فروبندد و نتواند اظهارنظر کند.

وی افزود: دانشگاه جای بیان اظهارنظر است. در دانشگاه یک زبان را ما بیشتر نمی‌پذیریم و آن زبان علم و خرد و عقلانیت است.

دکتر روحانی اظهارداشت: در دانشگاه باید آزادی آکادمیک در کنار اجرای قانون آکادمیک باشد تا ما بتوانیم به تولید علم، دانش و حکمت بپردازیم، تنها هم علم و دانش برای کاربرد و ساخت و ساز نیست.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه علم و دانش باید بتواند خلاقیت، تحلیل و فکرعلمی را در جامعه به ارمغان بیاورد، اظهار داشت: آثار تحلیل علمی و فکر علمی برای آینده کشور، حتی گاهی از فناوری هم آثارش بیشتر است.

دکتر روحانی گفت: سخن گفته شد که دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی در کشور ما در مسیر پیشرفت قرار دارد که البته این باعث افتخار همه ماست، اما می خواهم بر این نکته تاکید کنم چرخه علم و دانش و تولید علم و فناوری فقط مقاله ISI نیست.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: دل خوش نکنیم، تنها به مقالاتی که گاهی برخی از آن مقالات مشکل فناوری و دانش کشور ما را نیز حل نمی‌کند بلکه مشکل دیگران را حل می‌کند. البته این سخنان به این معنا نیست که بخواهم بگویم مقاله نوشتن بی ارزش است یا بگویم به همین زنجیره واحدی که به آن افتخار می‌کنیم کنار بگذاریم. من می‌گویم در همه حوزه‌ها باید دانش ما به استاندارد جهانی برسد.

دکتر روحانی ادامه داد: دانشگاه‌های ما از لحاظ کمیت رشد بسیار خوبی داشته است. بگذریم از اینکه ترکیب رشته‌ها آیا با نیاز کشور متناسب است یا خیر؟ بگذریم از اینکه دانشجویی با خون دل وارد دانشگاه شده و با زحمت صاحب مدرک می‌شود اما متاسفانه صاحب شغل و گاهی صاحب منزلت اجتماعی هم نمی‌شود.

وی با بیان اینکه ما باید همه حلقه‌های علم و فناوری را تکمیل کنیم، گفت: خوب خودمان را با دیگر کشورها مقایسه کنیم، حلقه علم و فناوری از ایده شروع می‌شود، به تحقیق منتهی می‌شود، تحقیقات به نمونه فناوری منتهی می‌شود، آن نمونه به توسعه فناوری منتهی می‌شود، توسعه فناوری به سمت صنعتی شدن حرکت می‌کند، بازار می‌یابد و بالاخره تبدیل به ثروت ملی یا قدرت ملی می‌شود.

رئیس قوه مجریه گفت: ما باید رشته‌های تحصیلیمان، تعداد دانشجویانمان، برنامه‌ریزی دانشگاه ‌هایمان با نیاز جامعه منطبق باشد. ما جامعه استوانه نمی‌خواهیم. ما نیاز به هرم داریم و برای این کار باید ببینیم در قله چه کسانی باشند و در قاعده چه کسانی. من می‌گویم در همه زمینه‌ها جایگاه ما رنکینگ دانشگاهی ما باید به استاندارد جهانی برسد.

وی خاطرنشان کرد: باید در دانشگاه‌هایمان زبان علم و تحقیق به عنوان زبان رسمی باشد. در دانشگاه در کنار این زبان، فقط قانون باید حکمفرما باشد. این دولت فشارهای محفلی را بر دانشگاه نخواهد پذیرفت.

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/22 | نویسنده : alamdarbasir

حضرت امام خمینی(ره) در وصیت نامه خویش و همچنین در بنایات خود در مورد نسبت دادن بعضی از حرفها به ایشان مطالبی را بازگو کرده اند.

 




تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/7/21 | نویسنده : alamdarbasir
اضطراب آمیخته به عصبانیت دشمنان بیرونی و اصحاب فتنه از افشای اقدامات نابجای هیئت کشورمان در سفر نیویورک قابل درک است ولی تکذیب آن از سوی جناب ظریف کمترین توجیهی ندارد. چرا اصرار دارید آنچه برای دشمنان آشکار است از نگاه مردم پنهان بماند؟!...

به گزارش علمدار بصیر: حسین شریعتمداری در سرمقاله امروز کیهان نوشت: تیتر و خبر کیهان سه‌شنبه 16 مهرماه جاری که به اظهارات آقای ظریف در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اختصاص داشت در فاصله کوتاهی پس از انتشار با تهاجم سازمان‌یافته و گسترده‌ای در داخل و خارج کشور روبرو شد. حجم انبوه این تهاجم با توجه به ظاهر ماجرا عجیب و غیرمنتظره به نظر می‌رسید و از پشت صحنه دیگری حکایت می‌کرد که به آن خواهیم پرداخت. در این هجوم کم سابقه که هنوز هم ادامه دارد، تمامی روزنامه‌های زنجیره‌ای، سایت‌های وابسته به فتنه 88، بسیاری از خبرگزاری‌های خارجی و شماری از مطبوعات و شبکه‌های تلویزیونی آمریکایی و اروپایی به میدان آمده بودند... و در این باره گفتنی‌هایی هست؛ 

1- یکی از نکات درخور توجه آن که رسانه‌های یاد شده به اصل ماجرا و متن خبر کیهان کمترین اشاره‌ای نمی‌کردند به گونه‌ای که انگار فقط برای دیکته‌نویسی علیه کیهان مأموریت یافته‌اند و گرنه، نقل بی‌کم و کاست اظهارات ظریف نمی‌توانست توجیه قابل قبولی برای آنهمه عصبانیت و آشفتگی باشد.
آقای ظریف نیز بدون هیچ توضیحی درباره این که کدام بخش از خبر کیهان را نفی می‌کند، با کلی‌گویی به تکذیب آن پرداخته و در صفحه فیس‌بوک خود آورده بود، با دیدن تیتر و خبر کیهان به اندازه‌ای تحت‌فشار عصبی قرار گرفته که راهی بیمارستان شده است! رسانه‌های داخلی و خارجی نیز همین بخش از اظهارات آقای ظریف را نقل کرده و با استناد به آن انبوهی از ناسزا و تهمت‌های ناروا را روانه کیهان کرده بودند.
و اما، به وضوح قابل درک بود که اینهمه واکنش داخلی و خارجی در مقابل تیتر و خبر کیهان نمی‌توانست منطقی و قابل توجیه باشد و همه شواهد حاکی از آن بود که این سکه روی دیگری نیز داشته است و دشمنان بیرونی و دنباله‌های فتنه‌گر داخلی آنها در پوشش حمایت از دولت محترم و دلسوزی برای وزیر محترم امور خارجه کشورمان، پروژه دیگری را دنبال می‌کرده‌اند و تیتر و خبر کیهان این پروژه- و یا دستکم مقدمات آن- را درهم ریخته است. این پروژه چه بود که دشمن به آن دل بسته و تیتر و خبر کیهان تیرک آن را کشیده بود؟!
2- در میان رسانه‌های یاد شده صرفنظر از برخی سایت‌های اجاره‌ای و تعدادی از روزنامه‌های زنجیره‌ای که بارها نشان داده‌اند، چشم و گوش بسته و برده‌وار در خدمت اصحاب فتنه 88 هستند، شمار دیگری از این رسانه‌ها با تلویحی نزدیک به تصریح از پروژه مورد نظر یاد کرده و به آن اشاره داشته‌اند پروژه‌ای که می‌دانیم روح جناب آقای ظریف هم از آن خبر ندارد و اگر داشت با آن لحن دور از انتظار به کیهان نمی‌تاخت و از تأکید کیهان بر صداقت ایشان تقدیر هم می‌کرد که جا داشت و نکرد! و اما صریح‌ترین اشاره به پروژه مزبور در یکی از سایت‌های چند زبانه- و از جمله فارسی زبان- وابسته به مراکز اطلاعاتی آمریکا آمده است. سایت «گویانیوز» که از آمریکا به روز می‌شود و نه فقط ارتباط خود با سازمان سیا را انکار نمی‌کند بلکه در پاسخ به اعتراض برخی از گروه‌های اپوزیسیون که چرا برای استخدام ایرانیان در سازمان «سیا» آگهی منتشر می‌کند؟ ابتدا سکوت کرده و سرانجام بهانه آورده بود که سازمان سیا یک سازمان اطلاعاتی برای گسترش دموکراسی است! و از این روی در میان اپوزیسیون به سایت «سیانیوز» شهرت دارد.
این سایت روز چهارشنبه 17 مهرماه با نقل-البته ناقص- ماجرا، طی تحلیلی که عصبانیت در آن موج می‌زد، ضمن فحاشی به کیهان آورده بود؛ کیهان با تیتر و خبر روز سه‌شنبه خود، به جام زهری که برای رهبری تدارک دیده شده بود لگد زد و محتویات آن را به زمین ریخت! سایت مورد اشاره از گفت‌وگوی تلفنی آقای روحانی با رئیس جمهور آمریکا به عنوان تغییر جدی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران یاد کرده و به همین علت از خبر کیهان به نقل از ظریف در جلسه کمیسیون امنیت ملی، که گفته بود «مکالمه روحانی با اوباما و دیدار طولانی من با جان کری نابجا بود» به شدت برآشفته و از این اقدام کیهان با عنوان پنبه کردن همه رشته‌ها یاد کرده بود! و در همان حال بی‌آن که به دولت محترم و وزیر امور خارجه کشورمان کمترین ارادتی داشته باشد به حمایت موذیانه از دکتر ظریف پرداخته و با استناد به تکذیب خبر کیهان از سوی ایشان، دو حرکت نابجای مکالمه روحانی با اوباما و ملاقات طولانی ظریف با جان‌کری را ستوده بود! حرکت موذیانه‌ای که تمامی رسانه‌های مورد اشاره در صدر این یادداشت به گونه‌ای مشترک و هماهنگ تکرار کرده بودند.
3- اکنون سخنی با آقای ظریف در میان است و آن انتظار پیشگیری ایشان از سوء استفاده دشمنان بیرونی است. وزیر محترم امور خارجه به‌خوبی می‌دانند در صحت آنچه کیهان به نقل از ایشان آورده و به تیتر اول خود تبدیل کرده بود کمترین تردیدی نیست و تکذیب آن به گونه‌ای که اشاره شد فقط به نفع دشمنان بیرونی و دنباله‌های داخلی آنهاست که متأسفانه برخی از آنان در حلقه‌های نزدیک به مرکزیت دولت محترم حضور دارند و برخی نیز در تغییر و تحولات پیش ‌روی برای نفوذ در این مجموعه خیز برداشته‌اند. تیتر و خبر کیهان پروژه دشمنان بیرونی را که برای اجرای آن به همکاری حلقه‌های نفوذی دل بسته بودند، درهم ریخته است و از این روی شایسته تقدیر است- که انتظاری نداشته و نداریم- و نه درخور تکذیب که شایسته نبوده و نیست... 
4- و اما درباره تکذیب تیتر و خبر کیهان از سوی ظریف و رسانه‌های زنجیره‌ای اشاره به نکاتی ضروری است.
الف: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و برخی از اعضای کمیسیون‌های دیگر که در نشست روز یکشنبه حضور داشته‌اند، تیتر و خبر کیهان را تأیید کرده و تأکید می‌کنند که آقای ظریف در جلسه مزبور با صراحت گفته بود؛ گفت‌وگوی روحانی با اوباما و ملاقات طولانی من با جان‌کری از اقدامات نابجایی بود که در سفر نیویورک اتفاق افتاد و بعد از انتشار این خبر در کیهان، گلایه کرده بود که قرار نبود این خبر منتشر شود. بنابراین در صحت خبر کیهان تردیدی نیست و آقای ظریف هم خبر کیهان را با کلی‌گویی و تأکید به آن که نباید منتشر شود به اصطلاح تکذیب کرده بود.
ب: آقای ظریف مدعی است آنچه درباره دو حرکت نابجا گفته است محرمانه بوده و نباید منتشر می‌شد! و افزوده است؛ اگر رهبری مصلحت می‌دیدند، خودشان مصادیق حرکت‌هایی که «بجا نبوده است» را روشن می‌فرمودند. در این خصوص باید گفت؛ اولاً به گفته سخنگوی کمیسیون امنیت ملی، جلسه آن روز محرمانه نبوده است. ثانیاً؛ رهبر معظم انقلاب طی سخنانی که عموم مردم مخاطب آن بودند از حرکت‌های «نابجا» در سفر نیویورک یاد کرده‌اند، بنابراین به طور طبیعی و منطقی می‌توان نتیجه گرفت که حضرت ایشان ضمن تقدیر از تحرک دیپلماتیک هیئت ایرانی در سفر نیویورک، گوشزد برخی اقدامات نابجا در این سفر را نیز ضروری می‌دانسته‌اند و نه محرمانه و غیر قابل گفتن.
ج: بعد از بیانات رهبر معظم انقلاب، تلاش افکار عمومی برای یافتن اقدامات نابجای سفر طبیعی و منطقی بود و می‌توان گفت که در پی بیانات حضرت آقا، بازگو کردن این حرکت‌های نابجا برای مردم برعهده مسئولان محترم بوده است. مخصوصاً آن که اگر اقدامات نابجای سفر برای مردم بازگو نشود، این احتمال وجود خواهد داشت که برخی دیگر از اقدامات هیئت کشورمان که مورد تأیید رهبر معظم انقلاب بوده است با تردید درباره نابجا بودن آن روبرو شود!
د: بدیهی است که تأکید رهبر معظم انقلاب درباره نابجا بودن برخی از اقدامات سفر آنهم برای عموم مردم از اهمیت این اقدامات نابجا حکایت دارد و به آسانی می‌توان حدس زد که حضرت ایشان اولاً؛ اصرار داشته‌اند دولت از تکرار خطاهایی که مرتکب شده است خودداری کند و ثانیاً؛ مردم بدانند که این اقدامات نابجا مورد تأیید نظام نیست و دشمنان بیرونی و دنباله‌های داخلی آنها نیز به اینگونه حرکت‌ها دلخوش نبوده و دندان طمع خویش را علیه نظام و دولت محترم تیز نکنند. 
5- جناب ظریف و همه مردم شاهد بوده‌اند که مقامات آمریکایی و اروپایی و متحدان منطقه‌ای آنها از گفت‌وگوی تلفنی آقای روحانی و اوباما، با عنوان تسلیم ایران در برابر فشارها و تن دادن به خواسته‌های آمریکا یاد کرده‌اند و جریانات بدنام و بدسابقه داخلی با استناد به این مکالمه تلفنی نابجا آرزوهای برباد رفته خود در جریان فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 را نزدیک به تحقق ارزیابی کرده بودند. بنابراین، آیا اعلام صریح این واقعیت که گفت‌وگوی آقای روحانی و اوباما، اقدامی نابجا بوده است، برای تصحیح حرکت دولت و ناامید کردن دشمنان بیرونی و دنباله‌های داخلی آنها ضرورت نداشت؟! ماجرا با اهمیت‌تر از آن بود که از دید مردم خون داده و خون‌دل‌خورده این مرز و بوم پنهان بماند و نابجا بودن آن به دشمنان طمع کرده و در توهم افتاده، ‌تفهیم نشود. سخن از نوشیدن قهوه به جای شیرکاکائو نبود که اهمیت بازگویی نداشته باشد! پای عزت و اقتدار یک ملت در میان بود که نباید با اینگونه اقدامات نابجا به بازی گرفته شود.
6- و بالاخره باید گفت؛ اضطراب آمیخته به عصبانیت دشمنان بیرونی و اصحاب فتنه از افشای اقدامات نابجای هیئت کشورمان در سفر نیویورک قابل درک است ولی تکذیب آن از سوی جناب ظریف کمترین توجیهی ندارد. چرا اصرار دارید آنچه برای دشمنان آشکار است از نگاه مردم پنهان بماند؟!...

حسین شریعتمداری





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/7/21 | نویسنده : alamdarbasir

شبکه اجتماعی افسران جوان جنگ نرم از خواستار عضویت محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در این شبکه اجتماعی شد.

به گزارش علمدار بصیر: شبکه اجتماعی افسران جوان جنگ نرم با عنوان "آقای ظریف، یه بار هم بیا افسران" خواستار عضویت محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در این شبکه اجتماعی شد.

 

متن این در خواست به شرح زیر است:

 

این همه رفتی پیش فیس بوکی ها
یه بار هم بیا پیش ما افسرانی ها،
.
.
.
تازه فیلترشکن هم نمیخواد!
.
.
.
چی میشه؟!
فیس بوکی ها خونشون از ما رنگین تره؟
.
اینقدر لایک بزنید تا همه خبرگزاری ها خبر این لینک رو بذارن و به گوش ظریف برسه!

 

 





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/7/21 | نویسنده : alamdarbasir

پایگاه اطلاع رسانی هاشمی رفسنجانی درباره رابطه با آمریکا به نقل از امام (ره) مدعی شد: امام(ره) در سال 59 فرمودند"در صورتی که ملت ما اجازه دهد، جمهوری اسلامی ارتباط بسیار عادی خود را با آمریکا برقرار می کند.

به گزارش علمدار بصیر: پایگاه اطلاع رسانی هاشمی رفسنجانی مطلبی  با عنوان " رابطه با آمریکا با نظر مردم است"  درباره رابطه با آمریکا به نقل از امام (ره) مدعی شد: امام(ره) در سال 59 فرمودند"در صورتی که ملت ما اجازه دهد، جمهوری اسلامی ارتباط بسیار عادی خود را با آمریکا برقرار می کند.

این اقدام تامل بر انگیز درپی مطرح شدن انجام نظر سنجی از مردم جهت ارتباط نظام با آمریکا، که آنهم  جزء اقدامات و مطالب زنجیره ای این سایت و عوامل و رسانه ای نزدیک به هاشمی بود، رخ داده است.این سایت  و رسانه های مرتبط با هاشمی طی روزهای گذشته به بازنشر مطالب و صحبت های جنجالی از هاشمی پرداخته  و نقل و قولهای امام (ره) را با تفسیر به رای خود جهت اثبات ادعاهای واهی مورد سوء استفاده قرار داده اند. ارتباط با آمریکا و حذف شعار مرگ بر آمریکا مهمترین و اصلی ترین هدف این رسانه ها می باشد. هاشمی بارها از عدم مخالفت امام(ره) با رابطه با آمریکا صحبت به میان آورده است و خاطرات معروف دو نفره وی با شخص امام(ره) که هیچ شاهدی در آن میان نبوده، امروز دستمایه انحراف افکار عمومی در جهت ایجاد رابطه با امریکا شده است.  این در حالی است که موسسه نشر آثار امام درباره این مطالب، موضع  گرفته است و اعلام نموده که اظهار نظر شخصی ربطی به موسسه ندارد، حضرت امام(ره) پاسخ کتبی به نامه هاشمی ندادند و مردم با دستور کسی مرگ بر آمریکا نمی گفتند که قطع آن نیاز به ابکه اصحاب و نزدیکان امام(ره) نسبت به درستی و صحت آنها تردید جدی دارند. 

 




تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/7/21 | نویسنده : alamdarbasir

 

 


انتشار مطلبی به نقل از پایگاه جامع استاد شهید مرتضی مطهری ،همزمان با موضوع نوع رابطه با آمریکا و بازخوانی برخی خاطرات و موضوعات مربوط به این رابطه در سایت هاشمی که البته از فراوانی خاصی نیز برخوردار است جای تامل دارد.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از سایت آفتاب ری،سایت هاشمی رفسنجانی امروز در اقدامی غیرمنتظرانه  ، مطلبی به نقل از شهید مطهری با تیتری تامل برانگیز  “ انقلاب ما جنگ ابدی نیست! ” را باز خوانی کرده است.

1

در انتخاب عنوان این مطلب آمده است (روایت استادمطهری از “انقلابی گری اشتباهی“)

در ادامه انتشار این مطلب آمده است:

hashemirafsanjani.ir  – استاد شهید مرتضی مطهری ضمن تبیین تاریخی ریشه های “انقلاب اسلامی” و تفاوت بنیادین آن با “اسلام انقلابی” تاکید می کند: عدهّ ای به اصطلاح خود “انقلابی”، مبارزه را هدف می دانند و می گوید ما همیشه باید در حال مبارزه باشم و اصلا اسلام آمده برای مبارزه. نه، اسلام نیامده برای مبارزه، در اسلام عنصر مبارزه هست. اسلام خیلی دستورها آورده که یکی از آنها مبارزه است. ما باید در آینده انقلاب تکلیف خود بر سر این دوراهی مشخص نماییم.

انتشار این مطلب به نقل از پایگاه جامع استاد شهید مرتضی مطهری ،همزمان با موضوع نوع رابطه با آمریکا و بازخوانی برخی خاطرات و موضوعات مربوط به این رابطه در سایت هاشمی که البته از  فراوانی خاصی نیز برخوردار است جای تامل دارد.

درضمن تیتر این مطلب00 چقدر شبیه این تیتر است. ( قهر با آمریکا ابدی نیست )

4

اما با مراجعه به  پایگاه جامع استاد شهید مرتضی مطهری نیز می توان مطالب دیگری هم که با مضامینی که شاید این روزها کشور به آن بیشتر نیاز دارد اشاره کرد.

به عنوان نمونه می توان به این مطلب اشاره کرد:

آیا صحبت از سهم گروهها صحیح است؟

گاهی این مسئله مطرح می شود که سهم گروهها را باید در نظر گرفت. گروههای مختلفی در این انقلاب شرکت داشته اند و عدالت و انصاف ایجاب می کند که سهم همه گروهها و سهم همه افراد و سهم همه شهدا و کشته شدگان را در نظر بگیریم. من فعلا نمی خواهم وارد این بحث بشوم که گروهها چه سهمی دارند و یا بعضی سهمشان تا اندازه ای سهم منفی هم بوده است، ولی می خواهم ببینم که در حال حاضر آیا بحث سهم در انقلاب داشتن معنی و مفهوم دارد یا نه؟ اگر انقلابی به تمام و کمال به ثمر برسد و موقع بهره دهی و میوه چینی آن باشد که جز میوه چیدن و بهره گیری چیز دیگری در میان نیست اینجا جای این هست که همه گروهها و حتی همه افرادی که

مجموعه آثار شهید مطهری . ج24، ص: 164

سهمی در به ثمر رساندن آن انقلاب داشته اند مطالبه سهم خودشان را بکنند. مثل باغی است که عده زیادی در کاشتن و پرورش دادن درختان آن سهم داشته اند و حالا موقع میوه دهی و ثمر دادن آن است، هر کسی می گوید حالا که موقع میوه چیدن است پس سهم ما را هم بدهید.

ولی یک وقت هست که انقلابی آغاز شده و مرحله ای را طی کرده است و مراحلی را هنوز در پیش دارد و گروههایی هم در آن شرکت داشته اند، اکثریتی و اقلیتی، و هنوز این انقلاب دارد جریان خودش را طی می کند، یک عده افرادی که با دیگران تا یک مرحله وحدت نظر داشته اند از آن مرحله به آن طرف آنها مدعی هستند که این انقلاب را در فلان مسیر باید حرکت داد و برد و دیگران می گویند نه، این انقلاب در آن مسیر نباید برود بلکه در مسیر دیگری باید برود؛ یعنی در نقطه ی شروع، عده زیادی با یکدیگر بوده اند و تا یک منزل و یک مرحله که سقوط رژیم بوده است که رژیم باید سقوط کند همه وحدت نظر داشته اند اما آیا انقلاب برای این بوده که فقط رژیم سقوط کند، همین قدر که رژیم سقوط کرد دیگر همه چیز درست است و انقلاب به ثمر و میوه نشسته است؟ یا نه، انقلاب دو جنبه دارد: جنبه ویران کنندگی، و جنبه مهمش جنبه سازندگی است که جامعه آینده چگونه و روی چه الگویی و با چه مدل و سیستمی باید ساخته شود. وقتی که به مرحله اول رسیدیم که مرحله سقوط رژیم است عده ای فورا می گویند که این سیر و جریان را در فلان مسیر باید انداخت، از آنجا باید رفت و یک عده دیگر (من به اکثریت و اقلیت کار ندارم) می گویند این انقلاب را در این مسیر دیگر، این مسیری که من می گویم باید هدایت کرد.

اینجا دیگر مسئله سهم داشتن مطرح نیست. انقلاب تجزیه بردار نیست که بگوییم یک قسمتش را به شما می دهیم یک قسمتش را به دیگری. راه و مسیر است، قافله ای است که حرکت کرده، این قافله یا از این راه باید برود یا از آن راه.

قافله این انقلاب یا باید مثلا در مسیر اسلامی حرکت کند یا باید بکلی راه خودش را عوض کند و از راه دیگری برود، مثلا در مسیر کمونیستی حرکت کند. در این مرحله جای این بحث نیست که بگوییم آنهایی که از اول نظریات کمونیستی داشته اند و تا مرحله سقوط رژیم سهمی دارند (حالا درصدش را کاری ندارم) سهمشان را بدهید.

انقلاب نهر آب نیست که بگوییم نهر آبی بوده، می آمده، تا اینجا که آمده در یک

مجموعه آثار شهید مطهری . ج24، ص: 165

مسیر آمده، از اینجا جویی را جدا کنیم و به اینها بدهیم تا برای زمین خودشان ببرند؛ مگر این که بگوییم قسمتی از مملکت را تجزیه می کنیم و به آنها می دهیم و الّا- چنان که افرادی هم از اول می گفتند- گروههایی که در ایدئولوژی با یکدیگر اختلاف نظر دارند و دو مسیر مختلف را می خواهند طی کنند، اشتراک، پیمان بستن با یکدیگر، شریک شدن در یک معامله در مورد آنها امکان و معنی ندارد، آن فقط یک تاکتیک است که عجالتا این کار را می کنیم تا بعد یا شما پیش می برید یا ما پیش می بریم، یا شما از این مسیر می برید یا ما از آن مسیر می بریم. بر این اساس، در این مرحله این مسئله که سهم یک عده را بدهیم [معنی ندارد، ] یا آنها پیش می برند ما دیگر سهمی نخواهیم داشت و یا ما پیش می بریم آنها دیگر سهمی نخواهند داشت. نمی شود انقلاب را در آنِ واحد در دو مسیر متناقض حرکت داد. در دو مسیر متناقض حرکت دادن، گاهی از این طرف کشاندن گاهی از آن طرف کشاندن انقلاب مساوی است با نابودی انقلاب.

این بحث که ماهیت این انقلاب چیست، برای پیدا کردن راه آینده انقلاب مفید و مؤثر است. البته مسائل اجتماعی مسائلی نیست که بشود به نحو کلی [در باره آنها نظر داد. ] وقتی که مثلا ما می گوییم یک حرکت اجتماعی چنین مسیری را طی کرده است معنایش این نیست که تمام افراد اجتماع به طوری که یک فرد هم خارج نباشد این گونه فکر می کرده اند، بلکه مقصود این است که این حرکت اجتماعی در مجموع و کل خودش از چه نقطه ای آغاز شده و به سوی چه مقصدی بوده است.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/7/21 | نویسنده : alamdarbasir
سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها خبر داد
یارانه 45500 تومانی، چهارشنبه قابل برداشت
سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد: یارانه 45500 تومانی مهرماه سه‌شنبه 23 مهر ساعت 24 واریز و قابل برداشت است.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از فارس، سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با تبریک اعیاد سعید قربان و غدیر اعلام کرد: یارانه مرحله سی و دوم مربوط به مهرماه 1392به ازای هر نفر 45500 تومانی سه‌شنبه 23 مهر ساعت 24 به حساب سرپرستان خانوار واریز و قابل برداشت است.

این سومین یارانه در دولت روحانی است.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/7/21 | نویسنده : alamdarbasir

زهرا اشراقی در گفتگو با بخش فارسی الشرق الاوسط می‌گوید که همواره می‌خواسته در زمینه نحوه پوشش و حجاب زنان ایرانی خط شکن و تابو شکن باشد. او در این گفتگو از نحوه لباس پوشیدن ”مرضیه افخم” سخنگوی وزارت خارجه ایران انتقاد می کند و از “هایده” و “مهستی” دو خواهر خواننده سرشناس ایرانی که پس از انقلاب ناچار به ترک کشور شدند، به عنوان “اعجوبه” موسیقی ایران نام می برد که به صدای آنها گوش می دهد.

به گزارش علمدار بصیر : قانون نوشت: زهرا اشراقی بی شک پس از سید حسن خمینی، شناخته شده ترین نوه آیت الله خمینی بنیان گذار جمهوری اسلامی است. او همسر محمدرضا خاتمی، دبیرکل حزب مشارکت و برادر رئیس جمهور پیشین ایران محمد خاتمی است. زهرا اشراقی در چند انتخابات مسئولیت ستاد جوانان اصلاحات را بر عهده داشت؛ او در عرصه عمومی و شبکه های اجتماعی حضوری فعال دارد و به بیان دیدگاه های جسورانه اش شهرت دارد.

 

 

پس از دوم خرداد 76 و روی کار آمدن دولت اصلاح طلب محمد خاتمی، در ایران موجی از امیدواری پدیدار شد، این روزها هم شنیده می شود که فضای امید در ایران به وجود آمده، چه شباهت ها و تفاوت هایی بین خرداد 16 سال پیش و خردادماه گذشته که روحانی روی کار آمد می بینید؟
تفاوت چندانی نمی بینم. انتخابات قبلی که آقای روحانی پیروز شدند در راستای همان انتخابات دوم خرداد بود. تاکیدی بر اینکه مردم ایران همچنان خواستار اصلاحات هستند و اگرچه وقفه ای هشت ساله در این میان افتاد و متاسفانه به هرحال حکومتی روی کار آمد که مخالف اصلاحات بود، اما مردم نشان دادند که بازهم خواستار اصلاحات هستند.
همه اینها با وجود آن بود که بالاخره قبل از انتخابات فضای رقابت سرد بود و نیروهای اصلی را بهرحال رد صلاحیت می کردند، با این حال، این انتخابات نشان داد که مردم ناامید نیستند. من تفاوتی میان این انتخابات و انتخابات 76 نمی بینم. فکر می کنم مردم خواستار اصلاحات و آرامش در کشور هستند.


این احتمال وجود دارد که همانند فرجام دولت اصلاح طلب آقای خاتمی، پایان این دولت هم منجر به قدرت گرفتن افرادی مثل احمدی نژاد شود؟
من ناامید نیستم. خرداد 76 یک احساس اولیه بود بدونه پشتوانه تجربه. هم اصلاح طلبان چندان تجربه نداشتند و خام بودند و هم ضد اصلاح طلبان. فکر می کنم تا حدودی هم ضد اصلاح طلبان شاید اکنون عاقل تر شده باشند که آن روش های خشن که به کار می بردند دیگر پاسخگو نیست.

فکر می کنم هر دو طرف مقداری تعدیل شده باشند، هر چند هنوز شک دارم که گروههای ضد اصلاح طلبان تعدیل شده باشند، اما رهبران آنها فکر کنم تعدیل شده باشند. بعید می دانم که فضای خشن آن دوران را دوباره بخواهند حاکم کنند. فضای اکنون با فضای دوران آقای خاتمی تغییر کرده، بحران اقتصادی شدید، وضعیت سیاسیت خارجی و تحریم ها که همگی میراث دوران احمدی نژاد هستند، فکر می کنم فضا بیشتر به سمت رفع این معضلات باشد. خود حاکمیت هم می داند که نباید فشارها بر مردم بیشتر باشد. برای همین فکر نمی کنم آن دوران تکرار شود.

گفتید که فکر می کنید هم اصولگرایان و هم اصلاح طلبان تعدیل شده باشند. اصلاح طلبان در چه زمینه ای معتدل شده اند؟
فکر می کنم در حوزه گفتمان. در آن زمان فضای حاکم هنوز دست آنها نبود، شناخت خوبی نداشتند. گرچه مجلس و دولت را در دست داشتند اما برخی از آنها گفتمانی تندرو داشتند و حاکمیت می ترسید و این شائبه را داشت که مبادا برخی از آنها برانداز هستند.

همسر شما آقای محمد رضا خاتمی، یکی از چهره های شاخص جریان اصلاح طلبی ایران است و خود شما چهره ای بسیار شناخته شده هستید. تا کنون شده اختلاف نظر بر سر مسائل سیاسی و یا اجتماعی داشته باشید؟
اختلاف نظر جزنی است. به هر صورت هر دو اصلاح طلب هستیم و خواستار اصلاحات و آرامش در کشور هستیم نه ایشان تابع محض نظریات من هستند و نه من تابع محض نظر ایشان هستم. شاید ایشان اعتقادی تر از من باشد در برخی از مسائل و من به آن شدت نباشم.

مثلا چه موضوعاتی؟
خیلی اختلاف چندانی در این زمینه ها نداریم. اما بالاخره بر سر مسائلی با هم مشورت می کنیم. در خصوص مصاحبه ها و.. نظر من را جویا می شود که خب کل کل هایی هم پیش می آید. اما آنچنان حاد نیست که با مثالی بتونم روشن کنم موضوع را...

خانم اشراقی شما در بین خانم های فعال سیاسی و شناخته شده ایرانی ، معروف هستید به خوش پوش بودن، لباس های رنگی و شلوار جین و.. با اینکه شما از خانواده ای مذهبی و نوه بنیانگذار انقلاب ایران هستید. تاکنون این موضوع پیش آمده است که مثلا خانواده به شما تذکر بدهند و گیر بدهند؟
خانواده من مثل خودم هستند، هم خواهرهایم، هم مادر و مادربزرگم. مثلا خانم امام بسیار خانم شیک پوشی بودند، خیلی شیک پوش تر از ما نوه هایشان بودند. منظم و مقید بودند که لباس هایی که در خانه می پوشند ست باشد از نظر رنگ آمیزی و غیره. مادربزرگ من خانمی فرهیخته، باسواد، شاعر و فوق العاده زیبا و شیک پوش بودند. حالا این نظر لطف شماست که به من می گویید شیک پوش و اگر لباس من با برخی از خانواده های مذهبی فرق می کند به تربیت خانوادگی بر می گردد.
فکر می کنم لباس هر فردی نشان از طرز تفکر فرد دارد. همیشه هم مخالف طرز لباس پوشیدن خانم های فعال در حکومت بوده ام وبه هیچ وجه موافق آن نیستم. اگر می خواهند اسلام را معرفی کنند می توانند با لباس و حجاب بهتری این کار را انجام دهند.
مثلا پدر بزرگ من – آیت الله خمینی – همواره می گفت رنگ سیاه مکروه است و نباید پوشید. برای همین می گویم اثر تربیتی بوده است. اتفاقا می خواستم در فیس بوک اعلام کنم و خطاب به خانم ها بگویم بیائید کم کم از رنگ شاد استفاده کنیم. احتمالا چنین کاری هم بکنم تا یک انقلاب رنگ را شروع کنیم. از لحاظ روان شناسی رنگ می تواند اثر مثبت یا منفی بگذارد، شاید الان که آقای روحانی هستند فرصت خوبی باشد. خود ایشان و وزیر خارجه هم شیک پوش هستند.

سخنگوی وزیر خارجه چه؟
من مخالف نوع پوشش ایشان هستم به نظرم باید پوششان را تغییر بدهند. فکر می کنم باید از رنگ روشن استفاده کنند. به خصوص سخنگوی وزارت خارجه کسی است که در دنیا مطرح می شود. نوع لباس بسیار مهم است، مثلا شما بدانید آقای خاتمی که رای بالایی آورد، فقط به خاطر طرز فکر نیست، لباس و ظاهر هم هست. متاسفانه افرادی که در درون حاکمیت هستند به این شکل در این مورد دقت نمی کنند، شاید مردها اندکی تغییر کرده باشند ولی متاسفانه خانم ها تغییر نکرده اند. اگر آرام آرام بتوانیم یک انقلاب رنگ انجام دهیم خیلی خوب می شود.

شما در فیس بوک و شبکه های اجتماعی خیلی فعال هستید و حتما تصاویر برخوردهای پلیس گشت ارشاد را با خانم ها دیده اید؟
من مخالف هرگونه گشت ارشاد هستم چون معتقدم اینگونه اقدامات دردی را دوا نمی کند. تا وقتی این قانون هست باید به این قانون اعتراض کرد و نه به صورت موردی و مصادیق. کل قانون گشت ارشاد باید از میان برداشته شود. البته وضعیت در ایران خیلی فرق کرده و خیلی بهتر شده. امیدوارم چون خود آقای روحانی هم مخالف این نوع برخوردها هستند کم کم این موضوع گشت ارشاد را هم جمع کنند. من چند روز پیش در اینستگرام چند تا از عکس های بدون چادرم را منتشر کردم. چند نفر که خیلی مذهبی هستند گفتند عکس شما بدون چادر است و حجاب شما خوب نیست. من هم در پاسخشان نوشتم که من همین هستم، شما نگاه نکنید!

اساسا چنین تصور و امکانی وجود دارد که روزی در جمهوری اسلامی حجاب آزاد شود؟
امروز داشتم با یکی از دوستان فعال سیاسی ام صحبت می کردم، گفت که قرار است دو سال دیگرحکمش را اعلام کنند، داشتم به او می گفتم هیچ کس در جمهوری اسلامی از فردای خود خبر ندارد. واقعا چه کسی فکرش را می کرد رئیس جمهور ایران با رئیس جمهور آمریکا تلفنی حرف بزند. سه ماه پیش اگر کسی این را می گفت ما می خندیدیم و می گفتیم نشدنی است.
در ایران بسیاری از چیزها از جمله حجاب قانون محکمی وجود ندارد. من نمی توانم این موضوع را رد کنم. هر چیزی در جمهوری اسلامی ممکن است رخ بدهد. حتی زمانی می گفتند "مصلحت نظام” را که تشکیل دادند بر همین اساس بود. مثلا یک زمانی حج را تعطیل کردند، مصلحت نظام این بود که امر واجبی مثل حج را تعطیل کنند.
قبول دارم سخت گیری هایی هست مثلا این چیزی که نتانیاهو گفت، اما واقعا شیک پوش ترین و منظم ترین دختر و پسرهای دنیا در همین تهران هستند. من همین چند وقت پیش از سفر خارج برگشتم واقعا دخترهای ما با اینکه محدودیت دارند ولی شیک پوشی آنها حتی کمتر در اروپا دیده می شود. بله سخت گیری هایی وجود داشت. اما الان کمتر شده پسر من دانشگاه می رود با تی شرت های رنگی، قرمز، زرد، شلوار جین هم که خوب همیشه بوده. وضعیت خیلی فرق کرده و امیدوارم بهتر هم بشود.

اشاره کردید به سفر خارجی، چقدر به سفر و سفر خارجی می روید؟
من علاقه زیادی به سفر دارم، در این سفرها می توان آداب و رسوم کشورهای مختلف را دید. این سفر اخیرم اما برای دیدن دخترم بود. به عنوان تفریح و گردشگری هرگز به خارج از کشور نرفتم معمولا با رضا (همسر) چون پزشک است برای سمینارها و یا برای دیدار دخترم به خارج از کشور می روم.

در میان کشورهای منطقه کجاها رفتید؟
سالها پیش لبنان رفتم. دبی هم رفته ام، سوریه سالها پیش رفتم، الان که وضعیت خیلی خراب است. ترکیه را هم به خاطر سمینار پزشکی رفتم.

زبان خارجی هم بلدید؟
تا حدودی انگلیسی. همین اندازه که گلیم خودم را از آب بیرون بکشم.

شما در خانه ماهواره هم دارید؟
بله دارم.

به چه شبکه هایی علاقه دارید؟
بی بی سی فارسی، الجزیره و العربیه رو زیاد می بینیم البته عربی من خوب نیست. رضا بیشتر بیننده این شبکه های خبری عربی است. موزیک و فیلم هم می بینم.

سریال مورد علاقه شما چیه؟
معمولا ان بی سی رو می بینم که آخرین فیلم های هالیوود رو پخش می کنه. سریال حریم سلطان را هم می بینم. البته اگر پارازیت ها بگذارند. موزیک هم زیاد گوش می دهم.

موزیک؟ خواننده مورد علاقه شما کیه؟
بستگی به حال و هوا دارد. مثلا سنتی و شجریان مورد علاقه همه هست. همایون خیلی خوب میخونه یا احسان خواجه امیری.

به صدای خواننده های زن گوش نمی دید؟
چرا، ولی نمیشه گفت که گوگوش رو دوست دارم. سر و صدا میشه. ولی خب آره صدای هایده را دوست دارم به نظرم هایده اعجوبه موسیقی ایران بوده . مثلا "علی ای همای رحمت” هایده بسیار زیبا است. هایده و مهستی از زیبایی های موسیقی ما هستند. موسیقی پاپ را می پسندم، امابرخی از آهنگهای جدید را نه. بچه های من هم مثل خودم هستند و سلیقه نزدیکی داریم. بالاخره زندگی بدون موسیقی معنی ندارد. به نظرم زندگی اساسا بدون هنر و موسیقی بی روح است.

شما اینهمه شبکه های تلویزیونی نگاه می کنید، وقت هم می کنید در خانه آشپزی کنید؟
آشپزی ام خیلی خوب است. البته هر زمان وقت کنم و فرصتش پیش بیاید که آشپزی کنم. بیشتر هم طرفدار رژیم غذایی سالم هستم. من خودم از خوردن فست فود پرهیز می کنم و به پسرم علی هم گفته ام که از فست فود دوری کنه. یه مدت توی تابستون فقط گیاهخوار شدم ولی دیدم خیلی سخته و رهایش کردم. اما خوب بیشتر طرفدار سالم خوری هستم تا رستوران رفتن.

اهل کافه گردی هم هستید؟
ترجیح میدم دو سه تا کافه ای که آشنا هستند بروم تا اینکه همه جا بگردم. یک مشکل که ما داریم این است که به خاطر نوع حجابمان که چادر است، فکر می کنم مقداری سخت باشه، خودم فکر میکنم شاید کسانی که در کافه نشسته اند نگاه غریبی به حضور فردی داشته باشند با این نوع حجاب. ولی دوست و رفیق خیلی زیاد دارم چون خیلی رفیق باز هستم. اغلب هم جوان هستند. ترجیح میدهم بیشتر با جوان ها باشم، هم روحیه ام به آنها می خورد هم اینکه همواره چیزهای جدید از آنها یاد می گیری و هم اینکه روحیه بهتری داری.

شما همسر آقای روحانی رو هم میشناسید؟ با ایشان در ارتباط هستید؟
من ایشان را خیلی سال پیش دیدم، همسفر مکه بودیم. با دختر ایشان ارتباط بیشتری داشتم. ولی خب سالهاست که ایشان را ندیده ام.

خانم ایشون در اون زمانها فعال بودند؟
نه همیشه خانه دار بودند.

شما نسبت به جاری خود همسر آقای خاتمی خیلی در عرصه عمومی فعال تر هستید با اینکه ایشان همسر رئیس جمهور بودند.
خوب روحیات فرق می کند همسر آقای خاتمی کمتر سیاسی است و روحیه متفاوتی دارد. هر کس زندگی متفاوتی دارد. ایشون زندگی خانوادگی خیلی قوی دارند.

ولی شما متفاوت و در عرصه اجتماعی بسیار فعال هستید.
من در زمان آقای خاتمی تلاش کردم تابو شکنی کنم، فکر می کنم تا حدودی هم موفق شدم. ولی متاسفانه بزرگترین مانع و مخالفینم در خصوص پوشش، خود خانم ها بودند. فکر می کنم که می شود مسلمان خوبی بود، حجاب را رعایت کرد ولی حجاب زیبایی هم داشت. حجاب باید جاذبه داشته باشد نه اینکه برخی ها با نوع حجاب نازیبایی که دارند دافعه می آفرینند. خیلی دوست داشتم در این زمینه ها خط شکن باشم اما زیاد موفق نبودم. ولی دولت آقای روحانی فرصت دوباره ای است.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/7/21 | نویسنده : alamdarbasir
ظریف نسبت به افزایش آمار اعتراضات به عملکردش واکنش نشان داد.

به گزارش علمدار بصیر: محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه نسبت به کامنت های اعتراضی که در صفحه فیس بوکش ثبت شده واکنش نشان داد.

 

ظریف در یادداشتی در صفحه فیسبوکش آورده:

"سلام دوستان
ساعت 12 و 45 دقیقه شب چهارشنبه ( به عبارت صحیح تر 45 دقیقه بامداد پنجشنبه) است و به خاطر درد پا و کمر خوابم نمی برد."

 
ظریف: تقاضا میکنم نفرینم نکنید+عکس
 
وی افزوده است: " از همه دعاها و محبت های شما و دیگر دوستان در فضای مجازی بسیار سپاسگزارم. ولی تقاضا می کنم از ناسزا گفتن پرهیز فرمایید و لعنت و نفرین هم نکنید که "منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن"؛ یعنی ما ملت بزرگ و دارای عمق تاریخی و غنای فرهنگی، دیده به بد دیدن (لااقل در مورد هم وطنا...ن خود) نخواهیم آلود."
 
 




تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/7/18 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون