سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان

 





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/7/23 | نویسنده : alamdarbasir
فرازی از دعای عرفه: اى آماده‏کننده کاروان براى نجات یوسف در سرزمین بى‏آب و گیاه،و خارج‏کننده‏اش از چاه،و قراردهنده‏اش بر تخت پادشاهى پس از دوره بندگى‏.اى برگرداننده یوسف به نزد یعقوب،پس از انکه دو چشمش از اندوه نابینا شد،و دلش آکنده از غم بود.
 در فرازی از دعای امام حسین علیه السلام در روز عرفه چنین آمده است: اى آن‏که اوراست گرامى‏ترین نامها اى صاحب احسانى که هرگز قطع نگردد.
اى آماده‏کننده کاروان براى نجات یوسف در سرزمین بى‏آب و گیاه،و خارج‏کننده‏اش از چاه،و قراردهنده‏اش بر تخت پادشاهى پس از دوره بندگى‏.
اى برگرداننده یوسف به نزد یعقوب،پس از انکه دو چشمش از اندوه نابینا شد،و دلش آکنده از غم بود.
اى برطرف‏کننده بدحالى و گرفتارى از ایوب،
اى گیرنده دستهاى ابراهیم از بریدن سر فرزندش،پس از سنّ پیرى،و به پایان آمدن عمرش‏
اى که دعاى زکرّیا را اجابت کرد و یحیى را به او بخشید و او را یگانه و تنها وا نگذاشت،اى که یونس را از دل ماهى‏ به در آورد،اى که دریا را براى بنى اسراییل شکافت و آنان را نجات داد،و فرعون و لشگریانش را از غرق شدگان قرار داد اى که بادها را مژده دهندگانى پیشاپیش باران رحمتش فرستاد،اى که بر عذاب نافرمانان از بندگانش شتاب‏ نورزد.....
 
متن حدیث:
 
یا مَنْ لا یَعْلَمُ کَیْفَ هُوَ اِلاّ هُوَی ا مَنْ لا یَعْلَمُ م ا هُوَ اِلاّ هُوَ ی ا مَنْ لا یَعْلَمُهُ اِلاّ هُوَ ی ا مَنْ کَبَسَ الاَْرْضَ عَلَى الْمآءِ وَسَدَّ الْهَوآءَ بِالسَّمآءِ یا مَنْ لَهُ اَکْرَمُ الاَْسْمآءِ یا ذَاالْمَعْرُوفِ الَّذى لا یَنْقَطِعُ اَبَداً یا مُقَیِّضَ الرَّکْبِ لِیُوسُفَ فِى الْبَلَدِ الْقَفْرِ وَمُخْرِجَهُ مِنَ الْجُبِّ وَجاعِلَهُ بَعْدَ الْعُبُودِیَّهِ مَلِکاً یا ر ادَّهُ عَلى یَعْقُوبَ بَعْدَ اَنِ ابْیَضَّتْ عَیْناهُ مِنَ الْحُزْنِ فَهُوَ کَظیمٌ یا کاشِفَ الضُّرِّ وَالْبَلْوى عَنْ اَیُّوبَ وَمُمْسِکَ یَدَىْ اِبْرهیمَ عَنْ ذَبْحِ ابْنِهِ بَعْدَ کِبَرِ سِنِّهِ وَفَنآءِ عُمُرِهِ یا مَنِ اسْتَجابَ لِزَکَرِیّا فَوَهَبَ لَهُ یَحْیى وَلَمْ یَدَعْهُ فَرْداً وَحیداً یا مَنْ اَخْرَجَ یُونُسَ مِنْ بَطْنِ الْحُوتِ یا مَنْ فَلَقَ الْبَحْرَ لِبَنىَّ اِسْرآئی لَ فَاَنْجاهُمْ وَجَعَلَ فِرْعَوْنَ وَجُنُودَهُ مِنَ الْمُغْرَقینَ یا مَنْ اَرْسَلَ الرِّیاحَ مُبَشِّراتٍ بَیْنَ یَدَىْ رَحْمَتِهِ یا مَنْ لَمْ یَعْجَلْ عَلى مَنْ عَصاهُ مِنْ خَلْقِهِ...
 




تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/7/23 | نویسنده : alamdarbasir
همسر رضا خاتمی با اسم بردن از برخی خوانندگان مبتذل رژیم طاغوت، از آنها ستایش کرد. او همچنین می‌گوید در زمینه چادر و رنگ می‌خواهد تابوشکنی(!) کند.
تا پارسال غیرت چادر را داشت امسال اینستاگرامی شده!
به گزارش علمدار بصیر: زهرا اشراقی در مصاحبه با فرهمند علی‌پور (همکار بی‌بی‌سی) که برای بخش فارسی شبکه سعودی العربیه تنظیم شده می‌گوید: من همیشه مخالف طرز لباس پوشیدن خانم‌های فعال در حکومت بوده‌ام و به هیچ وجه موافق آن نیستم.

وی همچنین با انتقاد از پوشش خانم سخنگوی وزارت خارجه درباره خودش گفت: من چند روز پیش در اینستاگرام چند تا از عکس‌های بدون چادرم را منتشر کردم. چند نفر که خیلی مذهبی هستند گفتند عکس شما بدون چادر است و حجاب شما خوب نیست. من هم در پاسخشان نوشتم که من همین هستم، شما نگاه نکنید!

او درباره سفرهای خارجی خود می‌گوید: من علاقه زیادی به سفر دارم، در این سفرها می‌توان آداب و رسوم کشورهای مختلف را دید. این سفر اخیرم اما برای دیدن دخترم بود. به عنوان تفریح و گردشگری هرگز به خارج از کشور نرفتم معمولا با رضا (همسر) چون پزشک است برای سمینارها و یا برای دیدار دخترم به خارج از کشور می‌روم. سالها پیش لبنان رفتم. دبی هم رفته‌ام، سوریه سالها پیش رفتم، الان که وضعیت خیلی خراب است. ترکیه را هم به خاطر سمینار پزشکی رفتم.
شما در خانه ماهواره هم دارید؟ بله دارم.

همسر رضا خاتمی درباره شبکه‌های ماهواره‌ای مورد علاقه‌اش گفت: بی‌بی‌سی، بی‌بی‌سی فارسی، الجزیره و العربیه رو زیاد می‌بینم البته عربی من خوب نیست. رضا بیشتر بیننده این شبکه‌های خبری عربی است. موزیک و فیلم هم می‌بینم. سریال مورد علاقه شما چیه؟ معمولاً ان‌بی‌سی رو می‌بینم که آخرین فیلم‌های هالیوود رو پخش می‌کنه. سریال حریم سلطان را هم می‌بینم. البته اگر پارازیت‌ها بگذارند. موزیک هم زیاد گوش می‌دهم.

وی درباره گوش دادنش به ترانه‌های خوانندگان طاغوت نیز گفته که چرا، ولی نمیشه گفت که گوگوش [فعال در فتنه سبز] رو دوست دارم. سر و صدا میشه. ولی خب آره صدای هایده را دوست دارم به نظرم هایده اعجوبه موسیقی ایران بوده. هایده و مهستی از زیبایی‌های موسیقی ما هستند. موسیقی پاپ را می‌پسندم، اما برخی از آهنگهای جدید را نه. بچه‌های من هم مثل خودم هستند و سلیقه نزدیکی داریم.

خبرنگار می‌پرسد اهل کافه‌گردی هستید؟ و اشراقی پاسخ می‌دهد: ترجیح میدم دو سه تا کافه‌ای که آشنا هستند بروم تا اینکه همه جا بگردم. یک مشکل که ما داریم این است که به خاطر نوع حجابمان که چادر است،‌ فکر می‌کنم مقداری سخت باشه، خودم فکر می‌کنم شاید کسانی که در کافه نشسته‌اند نگاه غریبی به حضور فردی داشته باشند با این نوع حجاب. ولی دوست و رفیق خیلی زیاد دارم چون خیلی رفیق‌باز هستم. اغلب هم جوان هستند.

او این را هم گفته که «من در زمان آقای خاتمی تلاش کردم تابو‌شکنی کنم، فکر می‌کنم تا حدودی هم موفق شدم. ولی متأسفانه بزرگترین مانع و مخالفینم در خصوص پوشش، خود خانم‌ها بودند.

فکر می‌کنم که می‌شود مسلمان خوبی بود، حجاب را رعایت کرد ولی حجاب زیبایی هم داشت. حجاب باید جاذبه داشته باشد نه اینکه برخی‌ها با نوع حجاب نازیبایی که دارند دافعه می‌آفرینند. خیلی دوست داشتم در این زمینه‌ها خط‌شکن باشم اما زیاد موفق نبودم. ولی دولت آقای روحانی فرصت دوباره‌ای است»!

یادآور می‌شود زهرا اشراقی پیش از این اعلام کرده بود که پس از پیروزی خاتمی در دوم خرداد 76 به یکی از همین کافه‌ها رفته که مشغول شادی بوده‌اند و آنجا یکی از حاضران به وی گفته خانم دیگر چادرت را بردار! همه چی تغییر کرده! اشراقی در آن مصاحبه که 3 دی 1391 با روزنامه زنجیره‌ای اعتماد انجام شده بود مدعی شد «این حرف مثل یک هشدار بود و من همان جا به فکر فرو رفتم که اگر اصلاح‌طلبی تبیین نشود، خطر بزرگی آن را تهدید می‌کند». از ماجرای کافه مذکور دچار نگرانی شده بود. اما اکنون می‌گوید عکس‌های بدون چادر در اینستاگرام منتشر کرده است.
مرجع : کیهان

کد مطلب :





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/7/23 | نویسنده : alamdarbasir
در مراسم بزرگداشت شهید اشرفی اصفهانی
سخنرانی هاشمی با شعار های مرگ بر آمریکا ناتمام ماند
به دلیل سر دادن شعار های مرگ بر آمریکا توسط مردم هاشمی رفسنجانی سخنرانی خود را نیمه تمام رها کرد.

به گزارش علمدار بصیر  به نقل از مرصاد نیوز ، در خلال سخنرانی هاشمی رفسنجانی مردم با سر دادن شعار های مرگ بر آمریکا در چند مرحله سخنان وی را قطع کردند.
سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا باعث شنیده شدن شعارهایی مثل سلام بر خاتمی و درود بر هاشمی و درنهایت بر هم خوردن نظم سخنرای رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام شد.
شنیدن صدای سوت در شبستان مسجد جامع کرمانشاه هم از نکات عجیب در سالروز شهادت شهید اشرفی اصفهانی بود.
هاشمی رفسنجانی با این شرایط ترجیح داد که سخنرانی خود را با این جمله که "فشردگی مراسم زیاد است و به همین دلیل سخنرانی خود را همین جا به پایان می برم" مراسم را به اتمام رساند.
هاشمی چندین بار از مردم خواست که شعارها را متوقف کنند تا وی بتواند به سخنرانی خود ادامه بدهد.
ایران در منطقه ای نا آرام با وجود ولایت فقیه ثبات دارد
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در شرایطی که تمام منطقه و کشورهای اطراف ما در بی ثباتی به سر می برند ما با تکیه بر نظام ولایت فقیه توانسته ایم یک کشور با صلابت و مقتدر داشته باشیم.
 حجت الاسلام اکبر هاشمی رفسنجانی در بخش آغازین سخنرانی خود در مراسم بزرگداشت چهارمین شهید محراب که در مسجد جامع شهر کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: جغرافیدانان می دانند که کرمانشاه یکی از مراکز تمدن ایران است که افتخارات زیادی برای این کشور داشته است.
وی افزود:  این موضوع به خاطر شرایط جغرافیایی مناسب منطقه ای است که کرمانشاه در آن واقع شده است و ویژگی هایی مانند کوه ها، دره ها و… و البته مردم سلحشوری که کرمانشاه دارد آن را به اسوه قهرمانی و شجاعت تبدیل کرده است..
هاشمی رفسنجانی گفت: همواره قدرت و عظمت کرمانشاه را در طول تاریخ دیده ایم مانند مقابله با مغول ها  و  متجاوزان که هنوز هم اگر شرایط مشابهی حاک باشد همینگونه خواهد بود.
وی با اشاره به سالروز شهادت شهید اشرفی اصفهانی گفت: ایشان انسان بزرگی در حوزه علمیه قم بود که نمونه زهد و تقوا و پرهیزگاری زمان خودش لقب گرفته بود. امام با علم به اینکه ایشان شخصیت بسیار بزرگ و دانشمندی است ایشان را به کرمانشاه فرستادند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شهید اشرفی اصفهانی در دفاع مقدس گرم کننده جبهه ها بودند. در صفوف رزمندگان در قرارگاه های نزدیک به خط مقدم حضور ایشان برای رزمندگان دلگرمی بود. من در قرارگاه بودم در یک مورد دیدم که ایشان چه تاثیری بر رزمنده ها داشتند. میدیدم که ایشان لیست وسیله های مورد نیاز جبهه را می گرفت و کمک می کرد.
رفسنجانی ادامه داد: او حتی در بستری بیماری هم به جبهه ها کمک می کرد. خداوند در همین محراب به او سعادت شهادت به دست پست ترین امت را عنایت کرد.
هاشمی رفسنجانی به زندگی مسالمت آمیز اقوام و گروه های مختلف در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: منطقه کرمانشاه به مرکزیت شهر کرمانشاه حرف های زیادی برای گفتن دارد. از شیعه و سنی و اهل حق و عشایر در کنار هم با آرامش زندگی می کنند و نمونه هایی از انسان های شریف و آگاه به گونه ای زندگی کردند که بدون اختلاف در میان قومیت ها کارشان پیش رفته است.
وی تصریح کرد: این صمیمیت مردم به حدی است که وقتی بعثی ها بسیاریاز نقاط حساس استان را نابود کرده بوند و مردم را زیر بمباران داشتند، کرمانشاهی ها از آوارگان جنگ میزبانی می کردند. عشایر دلیر استان هم که زبانزد هستند.
رفسنجانی با اشاره به شرایط ویپه اقتصادی کرمانشاه گفت: کرمانشاه از نظر معادن، ظرفیت های توریستی و باستانی در اوج است و روحیه تمدنی که در خون و پوست و دلهای مردم کرمانشاه است برکسی پوشیده نیست.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام رشادت  مردم کرمانشاه در زمان جنگ را ماندگار عنوان کرد.
وی گفت: استان کرمانشاه جزو اولین استان هایی بود که دشمن به آن وارد شد. در پایان جنگ هم من در جنوب بودم که خبر رسید منافقین به کرمانشاه وارد شدند. با عجله خودمان را به اسلام آباد رساندیم و دیدیم که منافقان اکثر خیابان های شهر را تصرف کرده اند. ما در سه راهی اسلام آباد گیر افتادیم و اگر رشادت شیرمردان این منطقه نبود صحنه های نابودی و فرار ذلیلانه منافقان را نمی دیدیم.
هاشمی رفسنجانی با اشاره به اوضاع منطقه در شرایط کنونی خاطر نشان کرد: میبینیم کشورهایی که در آنها بیداری اسلامی اتفاق افتاد دوباره به وضعیت قبل برگشته اند. در تونس، مصر، عراق و…  هر روز مسلمانان توسط بهمب ها و ماشین های بمب گذاری شده در معرض خطر هستند.
وی ادامه داد: در این شرایط می بینیم که با گذشت سی و چند سال از انقلاب اسلامی مردم ایران در این شرایط هنوز پای کار انقلابند و با جان و دل راه خود را ادامه می دهند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این شرایط و ثبات و صلابتی که نظام ما دارد به خاطر حکومت ولایت فقیه است و به خاطر خون شهدا و ایستادگی خانواده های شهداست.

 





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/7/23 | نویسنده : alamdarbasir

مراسم معارفه معاون جدید رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با حاشیه‌هایی همراه بود.

به گزارش  علمدار بصیر: مراسم تودیع و معارفه معاونان جدید و پیشین امور زنان و خانواده ریاست جمهوری عصر امروز با حضور تعداد زیادی از فعالان زن در سالن شهید بهشتی نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد.

 
* در این مراسم حضور فعالان زن اصلاح‌طلب بسیار چشم‌گیر بود، به‌گونه‌ای که سهیلا جلودارزاده، الهه کولایی، حمیده مروج هسمر محمدرضا عارف، زهرا شجاعی معاون رئیس جمهور دولت اصلاحات، فاطمه راکعی عضو شورای مرکزی حزب منحله مشارکت، فخرالسادات محتشمی‌پور همسر مصطفی تاج‌زاده، پروین داداندیش مسئول امور بانوان ستاد انتخاباتی حسن روحانی، زهرا اشراقی همسر محمدرضا خاتمی حضور داشتند.

 
* در این مراسم منیژه حکمت از کارگردانان سینما و تعداد بسیار زیادی از فعالان زن حضور داشتند به‌گونه‌ای که طبقه همکف و طبقه بالایی سالن شهید بهشتی نهاد ریاست‌جمهوری مملو از فعالان زنی شده بود که بیشتر آنها از اصلاح‌طلبان بودند.

 
* یکی از نکات جالب مراسم تودیع و معارفه معاون رئیس جمهور در امور زنان، عدم حضور اعضای فراکسیون زنان مجلس بود؛ هیچ یک از اعضای فراکسیون زنان در این مراسم حضور نداشتند.

 
* مرضیه افخم اولین سخنگوی وزارت وزارت خارجه در تاریخ جمهوری اسلامی ایران نیز در ابتدای این مراسم حضور یافت و با معاون جدید رئیس جمهور خوش و بشی انجام داد. همچنین حمیده مروج همسر محمدرضا عارف و فخرالسادات محتشمی‌پور همسر مصطفی تاج‌زاده هم که در مراسم حضور داشتند، خوش و بش گرمی با معاون جدید رئیس‌جمهور انجام دادند.

 
* محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور در بخشی از این مراسم با اشاره به عدم حضور رئیس جمهور در این مراسم گفت: بودن بنده در این مراسم بدلی است و قرار بر این بود و شایسته نیز این بود که اصل موضوع یعنی آقای دکتر روحانی تشریف داشته باشند اما رئیس‌جمهور به دلیل فشار کاری زیاد نتوانست در مراسم حاضر شود.

 
* فعالان زن حاضر در این مراسم که ظاهرا خشنودی زیادی از انتصاب معاون جدید رئیس جمهور در امور زنان داشتند، در زمان سخنرانی وی بارها حرف‌های وی را قطع کرده و کف زدند.

 
* نکته آخر اینکه، زهرا اشراقی همسر محمدرضا خاتمی (دبیرکل سابق حزب منحله مشارکت) که مصاحبه اخیرش با یکی از رسانه‌های بیگانه جنجال فراوانی در فضای مجازی به پا کرده، در حاشیه این مراسم در پاسخ به سوال خبرنگاران به توضیحاتی درباره مصاحبه اخیرش پرداخت اما درخواست کرد که این سخنان منتشر نشود.
منبع: تسنیم





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/22 | نویسنده : alamdarbasir

کتاب " سفر قبله"، گزارش سفر هدایت الله بهبودی به کعبه است که نخستین مراسم حج پس از کشتار ایرانیان در مکه در سال 1366 بوده که مقام معظم رهبری بعد از خواندن این کتاب حاشیه نوشته ای متفاوت برای این کتاب می نویسد.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از پایگاه خبری صبح قزوین، کتاب ” سفر به قبله” گزارش سفر هدایت الله بهبودی و چند تن از دوستانش به کعبه است؛ این نخستین مراسم حج پس از کشتار ایرانیان در مکه به سال 1366 بوده و نخستین نگاه نویسنده به این مراسم معنوی می باشد.
در ابتدا این کتاب، نویسنده کمال ناباوری خود را از تشرف به این سفر شرح می دهد و دریچه های امید را به قلب انسان می گشاید که وقتی او بخواهد می شود به همین سادگی که این متن را می خوانی .
در ادامه ملاقات نویسنده با آقای خامنه ای شرح داده شده و نویسنده در این کتاب گزارش روزانه سفر خود را نوشته است.
در کتاب “سفر به قبله” نویسنده با دو دید سیاسی و معنوی به نگارش پرداخته است، که در نگاه سیاسی اشاره به برخورد صعودی ها با ایرانی ها و سیاست های آن ها در کمرنگ جلوه دادن جنبه های مذهبی و در عوض رونق دادن بازاریابی محصولات اروپایی و امریکایی و چینی و… دارد.
نگاه مذهبی به توصیف لحظه های ناب عرفانی ، رنگ باختن تعلقات دنیوی و برابری انسان ها اعم از فقیر و غنی و رئیس و مرئوس و زن و مرد، وعده ها و شروط با خدا ، توصیف جز به جز لحظات احرام ، برائت از شیطان و وسوسه هایش دارد که انسان را مشتاق سفر به آن دیار می کند.
یادداشت رهبر انقلاب درباره شوق سفر حج

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از مطالعه برخی کتاب‌ها یادداشتی در ابتدای آن می‌نویسند، این یادداشت‌ها برخی در نقد و بیان اشکالات موجود در کتاب‌ها و بعضی نیز در تعریف و تحسین نویسنده و نوشته‌اش می باشد.

ایشان بیست سال پیش و بعد از مطالعه‌ی کتاب «سفر به قبله» که سفرنامه‌ی حج هدایت‌الله بهبودی است، که حاشیه‌ نوشته‌ی این کتاب از جنس دیگری بود.

یادداشت و قبله
متن ذیل دستخط دل‌نوشته‌ای است که در حال و هوای دلتنگی زیارت خانه‌ی خدا نوشته شده و به همراه تصویری از حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مراسم حج در سال 1358 منتشر می‌شود:

امام

این کتاب مرا باز در شور و حال حسرت‌آلود زیارت خانه‌ی خدا و حرم رسول‌الله(ص) فرو برد. شور و حال و اشتیاقی که دیگر امیدی هم با آن نیست.
تا به یاد دارم -از سالهای دور جوانی- هرگز دل خود را از آتش این اشتیاق، رها نیافته‌ام. اما حتی در دوران سیاه اختناق که هر روحانی بامعرفت و بی‌معرفتی، با رغبت و یا حتی از سر سیری، آسان می‌توانست در خط حج قرار بگیرد. و من نمی‌توانستم! یا بهتر بگویم: هیچ حمله‌دار و رئیس کاروانی از ترس ساواک شاه، نمی‌توانست و جرأت نمی‌کرد نام مرا در فهرست حاجی‌های خود – چه رسد به عنوان روحانی کاروان- بگذارد.
بله، حتی در آن دوران سخت هم دلم از امید زیارت کعبه و بوسه زدن بر جای پای پیامبر(ص) در مکه و مدینه، خالی نمانده بود … و این امید، اگرچه با حج ده روزه‌ی سال 58 که به فضل شهید محلاتی قسمتم شد، برآورده گشت، اما آتش آن شوق سوزنده‌تر و مشتعل‌تر شد …
در سالهای ریاست جمهوری چشم امید به پس از آن دوران دوخته بودم .. اما امروز ..؟ شور و اشتیاقی بی‌سکون و امیدی تقریبا فرو مرده … تنها تسلا به خواندن اینگونه سفرنامه‌ها یا شنیدن آنها است که خود بازافزاینده‌ی شوق نیز هست.
این کتاب، شیرین، موجز، با روح و هوشمندانه نوشته شده است. زیارت قبول؛ عزیز نویسند! زیارت قبول.





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/22 | نویسنده : alamdarbasir

امام خمینی می فرمایند:انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروه‌ها و لیبرال‌ها می‌خوریم، آغوش کشور و انقلاب همیشه برای پذیرفتن همه کسانی که قصد خدمت و آهنگ مراجعت داشته و دارند گشوده است ولی نه به قیمت طلبکاری آنان از همه اصول، که چرا مرگ بر آمریکا گفتید

به گزارش علمدار بصیر: حمید انصاری قائم مقام موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) در مصاحبه با روزنامه جمهوری اسلامی در خصوص برخی اظهار نظرها در مورد حذف شعار مرگ بر آمریکا سخنانی را گفته که توجه به آنها می تواند قابل تامل باشد.

وی با اشاره به نامه ای که هاشمی رفسنجانی در تاریخ 4فروردین سال 1366 به امام خمینی نوشته گفته است: عین مطلبی که آقای هاشمی در نامه 4 /1/ 1366 به امام در این موضوع نوشته‌اند چنین است: "... در سیاست خارجی و روابط با دولتهای بزرگ و بخصوص آمریکا ابهاماتی وجود دارد که اگر شما رفع نفرمایید معلوم نیست کسی دیگر بتواند به آسانی رفع کند. می‌بینید که دولت‌هایی مثل سوریه، لیبی، چین و خود شوروی روابط عادی دارند؛ ولی در جامعه ما حرف زدن معمولی و تجارت با آنها مشکل آفرین است." (به نقل از نسخه اصل این نامه موجود در آرشیو موسسه) 

 

انصاری در ادامه این مصاحبه تصریح کرده است که حضرت امام هیچ گاه به این نامه پاسخ نداده اند و البته خود او معتقد است که امام خمینی شرایط را برای انجام این کار مساعد نمی دیده اند اما در نامه هاشمی رفسنجانی یک نکته بسیار مهم نهفته است.

او در این نامه از کشورهایی نام می برد که توجه به نام آنها نکات مهمی را یادآور می شود. هاشمی به ارتباط این کشورها با آمریکا اشاره کرده و خواستار ارتباط ایران با آمریکا می شود. به نام این کشورها دقت کنید:

سوریه, لیبی, چین و شوروی

به جز چین که هم اکنون رقیب جدی آمریکاست و به شدت منتقد سیاست های این کشور محسوب می شود سرنوشت سه کشور دیگر می تواند درس عبرت خوبی برای کسانی باشد که خواهان رابطه و مذاکره با آمریکا هستند.

شوروی از هم پاشیده , لیبی به چند کشور تقسیم شده و سوریه دچار بحران بزرگی است که آمریکا و متحدانش برای آن ایجاد کرده اند.

همچنین بعد از این نامه اگرچه امام خمینی به آن جواب ندادند که البته همین جواب ندادن خود حاوی پیامی مهم است اما ایشان چندین بار در مضوع گیریهای خود به طور علنی پاسخ هاشمی را داده اند

به عنوان مثال ایشان در سالگرد کشتار خونین مکه و قبول قطعنام? 598 در تیرماه 1367 می فرمایند: نکته مهمی که هم? ما باید به آن توجه کنیم و آن را اصل و اساس سیاست خود با بیگانگان قرار دهیم این است که دشمنان ما و جهانخواران تا کیْ و تا کجا ما را تحمل می‏کنند و تا چه مرزی استقلال و آزادی ما را قبول دارند. به یقین آنان مرزی جز عدول از هم? هویتها و ارزشهای معنوی و الهی‏مان نمی‏شناسند. به گفت? قرآن کریم، هرگز دست از مقاتله و ستیز با شما بر نمی‏دارند مگر اینکه شما را از دینتان برگردانند. ما چه بخواهیم و چه نخواهیم صهیونیستها و امریکا و شوروی در تعقیبمان خواهند بود تا هویت دینی و شرافت مکتبیِ‏مان را لکه‏دار نمایند. بعضی مغرضین ما را به اِعمال سیاست نفرت و کینه توزی در مجامع جهانی توصیف و مورد شماتت قرار می‏دهند؛ و با دلسوزیهای بیمورد و اعتراضهای کودکانه می‏گویند جمهوری اسلامی سبب دشمنیها شده است و از چشم غرب و شرق و ایادی‏شان افتاده است! که چه خوب است[به]این سؤال پاسخ داده شود که ملتهای جهان سوم و مسلمانان، و خصوصاً ملت ایران، در چه زمانی نزد غربیها و شرقیها احترام و اعتبار داشته‏اند که امروز بی‏اعتبار شده‏اند! ( صحیفه امام-جلد 21)

حضرت امام همچنین در تاریخ دوم فروردین سال 68 خطاب به مسئولان نظام نکته بسیار مهمی را اشاره می کنند. ایشان می فرمایند: انقلاب مردم ایران نقط? شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمداری حضرت حجت ـ ارواحنافداه ـ است که خداوند بر هم? مسلمانان و جهانیان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد. مسائل اقتصادی و مادی اگر لحظه ‏ای مسئولین را از وظیفه ‏ای که بر عهده دارند منصرف کند، خطری بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد. باید دولت جمهوری اسلامی تمامی سعی و توان خود را در ادار? هر چه بهتر مردم بنماید، ولی این بدان معنا نیست که آنها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است منصرف کند.

ایشان در جای دیگر می فرمایند: «انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروه‌ها و لیبرال‌ها می‌خوریم، آغوش کشور و انقلاب همیشه برای پذیرفتن همه کسانی که قصد خدمت و آهنگ مراجعت داشته و دارند گشوده است ولی نه به قیمت طلبکاری آنان از همه اصول، که چرا مرگ بر آمریکا گفتید! چرا جنگ کردید! چرا نسبت به منافقین و ضد انقلابیون حکم خدا را جاری می‌کنید؟ چرا شعار نه شرقی و نه غربی داده‌اید؟ چرا لانه جاسوسی را اشغال کرده‌ایم و صدها چرای دیگر

ایشان همچنین در 8 خرداد 1366 در واکنش به اظهارات ریگان که ملت ایران را وحشی می نامند می فرمایند: که هر کس که مصالح ما را در نظر گرفت و هر کس که گاو شیرده ما شد، این وحشی نیست. و اما آن که سرکشی کرد از این فرمان، این وحشی است!! این منطق امثال ریگان است. و شما باید، ملت های ضعیف باید این منطق را بکوبند، روی این منطق است که دارند عالم را می چاپند، دارند مظلومین را زیر پا له می کنند، اگر یک قدری سستی کنید له می شوید...  ملت ها باید به فکر باشند، ملت ایران باید به فکر باشد، اگر لحظه ای سستی کند تا ابد له است

امام خمینی همچنین در تاریخ 25 فروردین سال 66 یعنی 21 روز بعد از نامه هاشمی رفسنجانی در سخنرانی خود می فرمایند: مرگ بر همه ظالمهای دنیا, مرگ بر آنهایی که دارند مردم را و ملتها را می چاپند و با تبلیغات خودشان, خودشان را یک ملت یا دولت صلح طلب معرفی می کنند.

منبع:دانا





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/22 | نویسنده : alamdarbasir
محسنی اژه‌ای در مورد گمانه‌زنی‌ها برای آزادی سران فتنه به مناسبت عید قربان، گفت: قرار نیست همچین اتفاقی بیفتد چون قبلاً به مناسبت‌های مختلف عفو برای زندانیان امنیتی داشته‌ایم دیگر عفوی برای آنها در این دو عید نخواهیم داشت.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از فارس،حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در پنجاه و سومین نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار داشت: آرامش در هر جامعه‌ای اعم از کوچک و بزرگ ارزش بالایی دارد و اگر آرامش نباشد، کارها به درستی انجام نمی‌شود.

وی افزود: از سوی دیگر به طور طبیعی مردم، دستگاه‌های نظارتی و رسانه‌ها و مطبوعات در جهت تعالی، رشد و آگاهی مردم و انعکاس نقاط ضعف دستگاه‌ها وظیفه دارند که این اقدام شایسته و لازم است اما گاهی اوقات بر پایه یکسری حرف‌های بی‌اساس و تحقیق‌ نشده در جامعه التهاب ایجاد می‌شود.

سخنگوی دستگاه قضایی تصریح کرد: این اطلاعات نادرست نه تنها نفعی برای کشور ندارد، بلکه در بسیاری از موارد به ضرر کشور تمام می‌شود.

وی خطاب به نمایندگان رسانه‌های جمعی گفت: ‌من از شما می‌خواهم اخبار را به نحوی منتقل کنید که در جامعه شایعه‌پراکنی و حرف‌های بی‌پایه و اساس ایجاد نشود.

وی افزود: متاسفانه این روزها چندین شایعه ایجاد شد که بر اساس تحقیق‌ها مشخص شد که اینها خلاف واقعه است.

محسنی اژه‌ای گفت: در شایعه اول نام تعدادی از افراد دولت یازدهم در فیس‌بوک پیدا شد و صفحه‌ای به نام آنها باز شده بود و با تصویر خود آنها مطالبی به نقل از این افراد منتشر شد که هر کدام یکی پس از دیگری تکذیب شد و افراد دولت یازدهم اظهار کردند که نیازی به صفحه فیس‌بوک ندارند.

سخنگوی دستگاه قضایی ادامه داد: ‌بر اساس پیگیری‌های سیستم‌های اطلاعاتی فردی که این کار متقلبانه را انجام می‌داد دستگیر شد و در حال حاضر در زندان است و باید پیگیری شود که انگیزه این فرد از این اقدام چه بوده که باعث شد چند هفته فضای کشور متشنج شود.

وی افزود: البته فعلا یک فرد بازداشت شده و ممکن است افراد دیگری مرتبط با این پرونده وجود داشته باشم.

سخنگوی دستگاه قضایی شایعه دوم را مربوط به اس‌ام‌اس‌های استامینوفن کشنده دانست و گفت: عامل این کار شناسایی شده و در مرحله تحقیقات است البته فعلا از یک نفر تحقیق شده و ممکن است افراد دیگری هم باشند.

وی نکته بعدی را کلاهبرداری‌هایی دانست که در جامعه صورت می‌گیرد و گفت: اینگونه کلاهبرداری‌ها هم بار قوه قضائیه و هم بار ناجا را سنگین می‌کند.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: البته تعداد پرونده‌های ما در بحث کلاهبرداری نسبت به کل پرونده‌ها زیاد نیست اما همین پرونده‌ها هم دردسرساز است و گاهی بخش‌های دولتی را زیر سئوال می‌برد.

دادستان کل کشور ادامه داد:‌ اخیرا افرادی شرکت‌هایی را تاسیس کردند و مدعی می‌شدند که می‌توانند با سند از بانک وام بگیرند و در این زمینه با فرد صاحب سند صحبت کردم اما در مرحله اولیه فرد کلاهبردار نمی‌گوید که باید سند بنام وی شود و تنها می‌گوید باید وثیقه‌گذاری صورت گیرد.

وی افزود: در مرحله بعدی فرد کلاهبردار به صاحب سند می‌گوید که بانک اظهار داشته که تا زمانی که سند به نام شما باشد، وامی نمی‌دهد بنابراین صاحب سند باید سند ملک یا مغازه خود را به نم فرد کلاهبردار کند و با این تصور که این یک انتقال صوری است انتقال سند صورت می‌گیرد اما پس از مدتی به مشکل برمی‌خوریم.

سخنگوی دستگاه قضایی ادامه داد: بر این اساس از یک سو سند به نام فرد کلاهبردار شده حتی اگر قسط‌ها پرداخت شده باشد، فرد نمی‌آید سند را به نام صاحب آن کند و از سوی دیگر گاهی هم پیش می‌آید که هم سند ملک از بین می‌رود و هم فرد با قسط‌های بانک و جریمه مواجه می‌شود.

محسن اژه‌ای تصریح کرد: ما با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، و همچنین سایر دستگاه‌های ذیربط صحبت کرده‌ایم که اجازه ندهند چنین مشکلاتی بوجود بیاید.

وی یکی دیگر از خبرهای غیر واقعی را مربوط به قضات منفصل از خدمت دانست و گفت: مطلب دیگر در خصوص خبری است که قضاتی از کار خود منفصل شدند و دستگاه قضایی در مقاطع مختلف با اهتمام بیشتری می‌خواهد تا اگر افرادی در داخل قوه قضائیه متخلف هستند، مجازات گردند و حتی اگر کسی به نام دستگاه قضایی تخلفی می‌کند که بیشتر هم اینگونه بوده باید با آن برخورد کرد.

دادستان کل کشور افزود: اگر در دستگاه قضایی فردمتخلفی پیدا شود باید با او برخورد کرد و این عیب دستگاه قضایی نیست بلکه حسن آن است که با ادامه تخلفات در قوه قضائیه برخورد می‌کند.

محسنی اژه‌ای ادامه داد: ما با قاضی یا وکیل متخلفی که خود قانوندان است و تخلف می‌کند به شدت برخورد می‌کنیم.

پرونده فساد در فوتبال به دستگاه قضایی ارجاع نشده است/ شباهت برخی با جومونگ

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در ادامه نشست خبری امروز خود با خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه یقه‌سفیدها کیستند و چرا معرفی نمی‌شوند، گفت: گاهی افرادی به دلیل پست و جایگاهی که دارند خود را مصون می‌دانند اما ما نباید هر مطلب و شایعه‌ای که می‌شنویم بلافاصله آن را مطرح کنیم.

وی افزود: ما قانون داریم که تا پرونده‌ای قطعی نشده نباید اعلام شود و حتی در پرونده فساد سه هزار میلیاردی هم کسانی در حد وزیر مطرح شدند اما پرونده آنها هنوز بسته نشده چرا که جرم آنها ثابت نشده است.

دادستان کل کشور تصریح کرد: البته برخی در این پرونده حبس‌های طولانی گرفتند اما باز هم نمی‌شود تا جرمی اثبات نشده آن را اعلام کرد.

محسنی اژه‌ای در ادامه گفت: من نمی‌دانم شما سریال جومونگ را می‌بینید یا نه در این سریال بعضی که عطش قدرت دارند حاضر می‌شوند جنازه سردار پر افتخار خود را از خاک بیرون بکشند، سر آن را جدا کنند و به امپراطور تحویل دهند. این مثال را برای این زدم که بگویم گاهی ممکن است کارهایی انجام شود اما دیگران نفهمند.

وی افزود: بنابراین اگر موضوعی مطرح شود حتما‌ً تحقیق در مورد آن صورت می‌گیرد و اگر ثابت شود فرد به مجازات خود می‌رسد.

دادستان کل کشور افزود: البته برخی از افراد در برخی رده‌ها کارهایی می‌کنند که اثبات آن به آسانی میسر نیست اما در کل ما یقه‌سفید نداریم و با هرکس که تخلفی کند برخورد می‌کنیم.

وی افزود: فشار آوردن به قوه قضاییه غیرقابل انتظار نیست اما ما تلاش می‌کنیم که زیر بار فشارهای بیرونی نرویم.

محسنی اژه‌ای در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس، مبنی بر اینکه معاون اول قوه قضاییه اطلاع‌رسانی در مورد پرونده فساد در فوتبال را به شما واگذار کرده آیا دستگاه قضایی در این زمینه ورود کرده است یا نه، گفت:‌ من پرونده‌ها را پیگیری کرده‌ام اما موردی که فردی از فردی شکایت کرده باشد را پیدا نکردم.

وی افزود: از سوی دیگر من همه ورزشکاران را نمی‌شناسم که بخواهم بگویم چه کسی شکایت داشته اما امروز اتفاقاً موضوع را پیگیری کرده‌ام و یکی دو موردی را که وضعیت آن روشن بود از دادستان تهران پرسیدم که ایشان گفتند شکایتی صورت نگرفته است.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: در بحث فساد در فوتبال شکایتی به دستگاه قضایی تا این لحظه نشده اما دستگاه‌های نظارتی اعم از مجلس و قوه قضاییه همچنان موضوع را بررسی می‌کنند.

گمانه زنی برای آزادی سران فتنه درست نیست

غلامحسین محسنی اژه‌ای در پاسخ به سئوالی در مورد اینکه آیا پرونده موسوی، کروبی و رهنورد از قوه قضائیه گرفته شده و به شورای عالی امنیت ملی سپرده شده است، گفت: اتفاق خاصی نیافتاده و پرونده نیز به جایی محول نشده است.

وی ادامه داد: در جریان فتنه 88 ظلم بزرگی به مردم و نظام وارد شد که در ان افرادی دخالت داشتند که بعضی از آنها به خارج از کشور رفته و برخی هم در داخلی حضور دارند.

اژه‌ای تاکید کرد: آنهایی که در داخل بر مظان اتهام قرار دارند باید نسبت به جبران ظلمی که به نظام و مردم کرده‌اند اقدام کنند و ضمن توبه خسارتهایی که زده‌اند را تامین کنند که تاکنون در این زمینه اتفاق خاصی نیفتاده است.

اژه‌ای در ادامه در مورد گمانه‌زنی‌ها برای آزادی سران فتنه به مناسبت عید قربان، گفت: قرار نیست همچین اتفاقی بیفتد چون قبلاً به مناسبت‌های مختلف عفو برای زندانیان امنیتی داشته‌ایم دیگر عفوی برای آنها در این دو عید نخواهیم داشت.

سخنگوی قوه قضائیه در مورد پرونده ایران زمین نیز گفت: در این زمینه 13 نفر شکایت کرده‌اند که پرونده آن تشکیل شده و در مرحله تحقیق از شکات به سر می‌برد.

وی در پاسخ به سئوالی در مورد اینکه آیا قرار است دادگاه مربوط به دانشگاه ایرانیان با دادگاه آذرماه محمود احمدی‌نژاد ادغام شود، گفت: اگر چنانچه اتهامی متوجه شخصی باشد و در مرحله رسیدگی به آن مورد دیگری نیز به آن اضافه شود هردوی این اتهام‌ها در صورت صلاحیت دادگاه با هم تلفیق شده و در یک دادگاه به ان رسیدگی می‌شود.

اژه‌ای تاکید کرد: اما اینکه آیا این دو اتهام با یکدیگر همزمان رسیدگی می‌شود یا خیر، بسته به این دارد که پرونده دانشگاه ایرانیان تا زمان دادگاه آذرماه تشکیل شده باشد بنابراین باید تا آن زمان صبر کنیم.

سخنگوی قوه قضاییه همچنین در مورد بازداشت یکی از افراد رده بالای دولت گذشته به همراه فرزندش گفت: خود من هم این خبر را شنیده‌ام اما هرچه جست‌وجو کردم به موردی نرسیدم.

وی در مورد کلاهبرداری شرکت‌های زیرمجموعه اپراتورهای تلفن همراه، گفت: در این زمینه اطلاعی ندارم و اگر کسی اطلاعی دارد به دستگاه ذیربط مراجعه و اطلاعاتش را در اختیار آنها بگذارد.

دادستان کل کشور در مورد استفاده اعضای هیئت دولت از فیسبوک، گفت: فردی دستگیر شده است، اعتراف کرده صفحه 5 وزیر و یک نفر غیر وزیر را در فیسبوک مدیریت می‌کرده است اما در مورد اینکه افرادی از قبل خودشان صفحه‌ای داشته باشند یا خیر اطلاعی ندارم.

خروج خاوری از کشور با حکم مأموریت/دادگاه جهرمی به زودی برگزار می‌شود

غلامحسین محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به این سئوال که جهرمی در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود نحوه خروج خاوری از کشور را باید از اژه‌ای پرسید، گفت: ما باید برای پرداخت این موضوع به زمان حادث شدن اتفاق بازگردیم، روزی که خاوری قصد خروج از کشور را داشت اتهامی متوجه او نبود چرا که پرونده در مراحل ابتدایی خود به سر می‌برد.

وی تاکید کرد: خاوری برای خروج از کشور از طرف دولت مأموریت داشت و دولت رسماً به ما اعلام کرد که خاوری برای انجام ماموریت از کشور خارج می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: حتی اگر بحث ماموریت نیز نبود باید بدانیم که در آن زمان اتهام خاصی متوجه خاوری نبوده است.

اژه‌ای در ادامه در پاسخ به سئوالی در مورد سرنوشت پرونده جهرمی و اینکه وی مدعی شده است که بی‌گناه است گفت: باید بدانیم که هیچکس نمی‌گوید من متهم هستم؛ دادگاه جهرمی انشاالله بزودی برگزار می‌شود چرا که کیفرخواست به دادگاه رفته است.

اژه‌ای در مورد پرونده مهدی هاشمی و اینکه خواهر او فائزه مدعی شده بود که اتهامات به مهدی پوچ هستند، گفت: همانگونه که قبلاً گفتم از هر متهمی که سئوال کنید می‌گوید من بی‌گناه هستم.

وی ادامه داد: پرونده مهدی هاشمی یک بار با صدور کیفرخواست به دادگاه رفت اما به دلیل نقص در پرونده باردیگر به دادسرا بازگشت.

سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد: زمانیکه کیفرخواست صادر می‌شود قاضی دادسرا فرد را مجرم شناخته که برای او کیفرخواست صادر کرده است.

محسنی اژه‌ای همچنین از جلسه روز گذشته بازپرس با مهدی هاشمی خبر داد و گفت: پرونده به زودی تکمیل می‌شود و به دادگاه می‌رود و هرچه دادگاه حکم کند ما مطیع نظر دادگاه خواهیم بود.

دادستان کل کشور همچنین در مورد اینکه آیا برای فیلمی که احمدی‌نژاد در مجلس پخش کرد کیفرخواستی صادر شده است یا خیر، گفت: در این مورد کیفرخواستی صادر نشده است.

وی در مورد حادثه بزرگراه تهران قم نیز گفت: این حادثه دارای چند بعد است که یکی از آن مربوط به دستگاه قضا و ما باید مقصر حادثه را شناسایی کنیم.

دادستان کل کشور همچنین ادامه داد: اینکه چه عواملی نیز در این حادثه دخیل بوده از نظر اینکه بتوانیم جلوی حوادث دیگر را بگیریم و پیشگیری از وقوع جرم انجام شود نیز بی ربط به دستگاه قضاء نیست.

وی همچنین در مورد اینکه روند تحویل اجساد این حادثه به اعضای خانواده‌شان زمان برده است، گفت: به دلیل سختی شناسایی، مرجع تشخیص دادن هویت جنازه باید در مورد هویت نظر می‌‌داد که این کار زمان‌بر بوده است بنابراین اتفاق غیر عادی‌ای رخ نداده است.

سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد: دادستان قم را مسئول رسیدگی به این پرونده کرده‌ایم.

حجم فساد برادران «ر» بالاست/زندانیان امنیتی به خاطر عفو آزاد شدند

حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای در ادامه نشست خبری خود در خصوص آزادی زندانیان در اعیاد قربان و غدیر و گفت: من نمی‌توانم تعداد مشخصی را ذکر کنم و بگویم که دقیقا چه تعداد از افراد مشمول آزادی اعیاد قربان و غدیر می‌شوند اما مطمئن هستم که تعدادشان بالاتر از هزار نفر است.

وی افزود: من قبلا هم گفته بودم که به مناسبت‌های مختلف عفو زندانیان را داریم اما در مورد زندانیان امنیتی چون برخی از آنها به تازگی آزاد شده‌اند و برخی دیگر هم پرونده‌شان در حال بررسی است آزادی نداریم ضمن اینکه کسانی که آزاد می‌شوند تنها مختص تهران نیستند بلکه زندانیان کل کشور را شامل می‌شوند.

محسنی‌اژه‌ای در ادامه در خصوص مرگ مشکوک یک دختر دانشجو در همدان گفت: هر مرگی چه خودکشی باشد و چه قتل عمد یا غیرعمد برای آن پرونده تشکیل می‌شود.

در مورد این دختر دانشجو نیز پرونده تشکیل شد و آنچه که تا الان مشخص شده مبنی بر این است که وی خود را حلق‌آویز کرده و هنوز شواهدی مبنی بر حضور فردی در این ماجرا مشاهده نشده است.

دادستان کل کشور گفت: در هر صورت این پرونده هنوز بسته نشده و رسیدگی به آن ادامه دارد.

خبرنگار دیگری در خصوص اتمام دوره ممنوع‌الخروج شدن خاتمی از سخنگوی دستگاه قضایی سؤال کرد و دلیل آن را پرسید که اژه‌ای گفت: در هر صورت کسانی در جریان فتنه 88 ظلم کرده‌اند از جمله شخصی که شما نام بردید اما در حال حاضر هیچ اتفاق خاصی نیفتاده و تنها گمانه‌زنی است.

وی افزود: هر چیزی که قبلا بوده بر همان مبنا پابرجا است و هیچ اتفاق تازه‌ای نیفتاده است.

یکی از خبرنگاران گفت: برخی از زندانیان امنیتی که آزاد شده‌اند دوره محکومیتشان به پایان رسیده بنابر این چرا می‌گویید که به آنها عفو خورده است؟

اژه‌ای گفت: هیچ کس محکومیتش تمام نشد که اگر این گونه بود آزاد می‌شد و اینطور نیست که کسی محکومیتش به پایان رسیده بلکه به او عفو خورده است.

وی افزود: من قبلا هم گفتم که 80 نفر آزاد شدند که همه آنها محکوم به حبس نبوده اند برخی جزای نقدی و برخی دیگر شلاق داشتند که حکم آنها تقلیل پیدا کرده ضمن اینکه همه آنها مرتبط با فتنه نبوده‌اند.

یکی از خبرنگاران گفت: اخباری منتشر شده مبنی بر بازخواست معاونان و مدیران کل دولت سابق از سوی قوه قضائیه به دلیل مسائل اقتصادی است. آیا دستگاه قضایی نمی‌خواهد رسیدگی به اتهامات اقتصادی را به حد بالایی از افراد دولت توسعه دهد؟

اژه‌ای گفت: در قانون اساسی مشخص شده که برخی از مقامات به هنگام ورود به یک سمت اموال دارایی خود را طی یک لیستی به قوه قضائیه ارائه دهند.

وی افزود: مدتی پیش طرحی در مجلس ارائه شد که افرادی به هنگام قبول مسئولیت و پس از پایان دوره مسئولیت باید لیست اموال را ارائه دهند ضمن اینکه براساس این طرح تعداد زیادی از دولتی‌ها مشمول می‌شوند البته این موضوع در مجمع تشخص در حال بررسی است و هنوز به پایان نرسیده اما هر زمان که به قانون تبدیل شد حیطه افراد نیز گسترش پیدا می‌کند اما در حال حاضر ما با اختیار خود نمی‌توانیم این دایره دولتی را گسترش دهیم.

یکی از خبرنگاران گفت: در بحث واژگونی تریلی حامل زباله و کاروان عروس و داماد شهرداری اخبار کذبی را منتشر کرده و اظهار داشته که پس از سانحه کارها را انجام داده و جنازه‌ها را از پزشکی قانونی تحویل گرفته است ضمن اینکه اظهار داشته کاروان عروسی در کنار اتوبان در حال پایکوبی بوده آیا مدعی‌العموم نسبت به این اظهارات واکنشی نشان می‌دهد

سخنگوی قوه قضاییه گفت: تمامی این اظهار نظر‌ها باید بررسی شود تا مشخص کنیم که چه کسی مقصر اصلی بوده است اما در این زمینه هنوز نظر قطعی صورت نگرفته است.

وی افزود: من فکر می‌کنم سؤال شما این بود که اگر کسی ادعای خلافی را منتشر کند و براساس این ادعا به کسی زیان وارد شود بعد می‌تواند شکایت کند که باید بگویم من اطلاع ندارم اظهار نظر شهرداری دقیقا چه بوده است.

یکی از خبرنگاران گفت: وکیل ستار بهشتی هفته گذشته اعلام کرده که زمان دادرسی در 5 آبان‌ماه منتفی شده و پس از رفع اختلاف وی با بازجو زمان مجدد تعیین می‌شود.

دادستان کل کشور گفت؛ من نمی‌دانم وکیل ستار بهشتی چه گفته اما اختلافات پیش از زمان تعیین دادرسی بوده که به آن رسیدگی شده بنابر این زمان تغییر نکرده و دادرسی 5 آبان‌ماه است.

وی در خصوص سیاه‌نمایی‌های احمد شهید گفت: این موضوع از جمله بحث‌هایی است که وزارت امور خارجه، ستاد حقوق بشر و روابط بین‌الملل قوه قضائیه باید پیگیری کند.

محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس؛ مبنی بر ارائه آخرین جزئیات پرونده برادران «ر» گفت: حجم فساد در این پرونده بالا بوده اما هنوز کیفر خواستی صادر نشده و پرونده به دادگاه نرفته است.

وی در پایان در خصوص شرکت ساخت و ساز  «پرمهر» که 2 هزار و 500 شاکی دارد گفت: متاسفانه برخی پرونده‌ها با 2 هزار و 500 شاکی همراه است اما چون در این پرونده به خصوص شما اسم بردید من نمی‌توانم راجع‌به آن صحبت کنم اما ابعاد مختلفی دارد و برخی با شخصیت‌های حقیقی و حقوقی معامله کرده‌اند که باید موضوع بررسی شود که امیدواریم هم دستگاه قضایی و هم شما خبرنگاران در این زمینه به درستی اطلاع‌رسانی کنید.





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/22 | نویسنده : alamdarbasir
در پیام ولی امر مسلمین جهان به کنگره حج مطرح شد
دوران کنونی دوران بیداری و هویت یابی مسلمانان است
رهبر معظم انقلاب در پیامی به کنگره حج فرمدند: بار دیگر اعلام می‌کنم که هر گفته و عملی که موجب برافروختن آتش اختلافات میان مسلمانان شود و نیز اهانت به مقدسات هریک از گروههای مسلمان یا تکفیِر یکی از مذاهب اسلامی، خدمت به اردوگاه کفر و شرک و خیانت به اسلام، و حرام شرعی است.

به گزارش علمدار بصیر ، پیام فارسی و عربی مقام معظم رهبری به کنگره عظیم حج در جمع زائران بیت الله الحرام در عرفات توسط حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی عسکر قرائت شد.

بسم الله الرحمن الرحیم

و الحمدلله رب العالمین و الصلوة و السلام علی سیدالانبیاءوالمرسلین وعلی اله الطیبین الطاهرین المنتجبین

فرارسیدن موسم حج را باید عید بزرگ امت اسلامی به شمار آورد. فرصت مغتنمی که این روزهای گرانبها در همه? سالها برای مسلمانان جهان پدید میآورد، کیمیای معجزه گری است، که اگر قدر آن را شناخته و چنانکه شایسته است به کار گرفته شود بسیاری از آسیب‌ها و آسیب پذیری‌های دنیای اسلام علاج خواهد شد.

حج، چشمه? جوشان فیض الهی است. یکایک شما حاجیان سعادتمند، اکنون این اقبال بلند را به دست آورده اید که در این اعمال و مناسکِ آکنده از صفا و معنویت، دل و جان را شستشویی بسزا داده، از این منبع رحمت و عزت و قدرت، ذخیره ای برای همه عمر خویش بردارید. خشوع و تسلیم در برابر خدای رحیم، تعهد به وظایفی که بر دوش مسلمانان نهاده شده است؛ نشاط و حرکت و اقدام در کار دین و دنیا؛ رحم و گذشت در تعامل با برادران؛ جرات و اعتماد به نفس در برابر حوادث دشوار؛ امید به کمک و دستگیری خداوند در همه جا وهمه چیز؛ و کوتاه سخن، ساخت و پرداخت انسانی در طراز مسلمانی را دراین عرصه الهیِ آموزش و پرورش، می توانید برای خویش تدارک ببینیدو خودِ آراسته به این زیورها و بهره یافته از این ذخیره‌ها را برای کشور خویش و ملت خویش، و در نهایت برای امت اسلامی، سوغات برید.

امت اسلامی امروز بیش از هر چیز به انسان هایی نیاز دارد که اندیشه و عمل را در کنار ایمان و صفا و اخلاص و مقاومت در برابر دشمنان کینه ورز در کنار خودسازی معنوی و روحی، فراهم سازند. این یگانه راه نجات جامعه بزرگ مسلمانان از گرفتاری هایی است که یا آشکارا به دست دشمن و یا با سستیِ عزم و ایمان و بصیرت، از زمان‌های دور در آنها فرو افتاده است.

بی شک دوران کنونی دوران بیداری و هویت یابی مسلمانان است؛ این حقیقت را از خلال چالشهایی که کشورهای مسلمان با آن روبرو شده اند نیز به روشنی می‌توان دریافت.

درست در همین شرایط است که عزم و اراده متکی به ایمان و توکل و بصیرت و تدبیر، می‌تواند ملتهای مسلمان را در این چالش‌ها به پیروزی و سرافرازی برساند و عزت و کرامت را در سرنوشت آنان رقم زند جبهه مقابل که بیداری و عزت مسلمانان را بر نمی‌تابد با همه? توان به میدان آمده و از همه? ابزارهای امنیتی، روانی، نظامی، اقتصادی و تبلیغاتی برای انفعال و سرکوب مسلمانان و به خود مشغول ساختنِ آنان بهره می‌گیرد.

نگاهی به وضعیت کشورهای غرب آسیا از پاکستان و افغانستان تا سوریه و عراق و فلسطین و کشورهای خلیج فارس و نیز کشورهای شمال آفریقا از لیبی و مصر و تونس تا سودان و برخی کشورهای دیگر، حقایق بسیاری را روشن می‌سازد. جنگ‌های داخلی، عصبیت‌های کور دینی و مذهبی؛ بی ثباتی‌های سیاسی؛ رواج تروریسم قساوت آمیز؛ ظهور گروهها و جریان‌های افراط گر که به شیوه اقوام وحشی تاریخ، سینه انسان‌ها را می‌شکافند و قلب آنان را با دندان می‌درند؛ مسلّحینی که کودکان و زنان را می‌کشند و مردان را سر می‌برند و به نوامیس تجاوز می‌کنند و حتی در مواردی این جنایات شرم آور و مشمئز کننده را به نام و زیر پرچم دین مرتکب می‌شوند، همه و همه محصول نقشه شیطانی و استکباری سرویس‌های امنیتی بیگانگان و عوامل حکومتی همدست آنان در منطقه است که در زمینه‌های مستعدّ داخلی کشورها امکان وقوع می‌یابد و روز ملت‌ها را سیاه و کام آنان را تلخ می‌کنند.

یقیناً در چنین اوضاع و احوالی نمی‌توان انتظار داشت که کشورهای مسلمان، خلاء‌های مادی و معنوی خود را ترمیم کنند و به امنیت و رفاه و پیشرفت علمی و اقتدار بین المللی که برکات بیداری و هویت یابی است، دست یابند. این اوضاع محنت بار، می‌تواند بیداری اسلامی را عقیم و آمادگی‌های روحی پدید آمده در دنیای اسلام را ضایع سازد و بار دیگر، سالهای دراز، ملت‌های مسلمان را به رکود و انزوا و انحطاط بکشاند و مسائل اساسی و مهم آنان همچون نجات فلسطین و نجات ملت‌های مسلمان از دست اندازی آمریکاو صهیونیسم را به دست فراموشی بسپارد.

علاج بنیانی و اساسی را میتوان در دو جمله? کلیدی خلاصه کرد که هر دو از بارزترین درس‌های حج است:

اول: اتحاد و برادری مسلمانان در زیر لوای توحید

و دوم: شناخت دشمن و مقابله با نقشه‌ها و شیوه‌های او

تقویت روح اخوت و همدلی درس بزرگ حج است. در اینجا حتی جدال و درشت گویی با دیگران ممنوع است. پوشش یکسان و اعمال یکسان و حرکات یکسان و رفتار مهربان در اینجا به معنی برابری و برادری همه? آن کسانی است که به این کانون توحید معتقد و دلبسته اند. این پاسخ صریح اسلام به هر آن فکر و عقیده و دعوتی است که گروهی از مسلمانان و معتقدان به کعبه و توحید را از دائره? اسلام بیرون بداند. عناصر تکفیری که امروز بازیچه صهیونیست‌های غدار و حامیان غربی آنان شده و دست به جنایت‌های سهمگین می‌زنند و خون مسلمانان و بی گناهان را می‌ریزند و کسانی از مدعیان دینداری و ملبسین به لباس روحانیت که در آتش اختلافات شیعه و سنی و امثال آن می‌دمند، بدانند که نفس مراسم حج، باطل کننده مدعای آنان است.

اینجانب همچون بسیاری از علمای اسلام و دلسوزان امت اسلامی بار دیگر اعلام می‌کنم که هر گفته و عملی که موجب برافروختن آتش اختلافات میان مسلمانان شود و نیز اهانت به مقدسات هریک از گروههای مسلمان یا تکفیر یکی از مذاهب اسلامی، خدمت به اردوگاه کفر و شرک و خیانت به اسلام، و حرام شرعی است.

شناخت دشمن و شیوه‌های او نیز دومین رکن است. اولا وجود دشمن کین توز را نباید به دست غفلت و فراموشی سپرد و مراسم چند باره رمی جمرات در حج، نشانه? نمادین این حضور ذهنِ همیشگی است. ثانیاً در شناخت دشمن اصلی که امروزه همان جبهه استکبار جهانی و شبکه جنایتکار صهیونیسم است، نباید دچار خطا شد، و ثالثاً شیوه‌های این دشمن عنود را که تفرقه افکنی میان مسلمانان و ترویج فساد سیاسی و اخلاقی، و تهدید و تطمیع نخبگان، و فشار اقتصادی بر ملتها، و ایجاد تردید در باورهای اسلامی است، باید به خوبی تشخیص داد و وابستگان و ایادی دانسته و نادانسته? آنان را از این راه شناسایی کرد.

دولت‌های استکباری و پیشاپیش آنان آمریکا، به کمک ابزارهای رسانه ای فراگیر و پیشرفته، چهره واقعی خود را می‌پوشانند و با دعوی طرفداری از حقوق بشر و دموکراسی، رفتاری خدعه آمیز در برابر افکار عمومی ملت‌ها در پیش می‌گیرند. آنان در حالی دم از حقوق ملت‌ها می‌زنند که ملت‌های مسلمان، هر روز بیشتر از گذشته، آتش فتنه‌های آنان را با جسم و جان خود لمس می‌کنند.

یک نگاه به ملت مظلوم فلسطین که دهها سال است روزانه زخم جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش را دریافت می‌کند؛ یا به کشورهای افغانستان و پاکستان و عراق که تروریسم زائیده? سیاست‌های استکبار و ایادی منطقه ای آنان، زندگی را به کام ملت‌های آنان تلخ کرده است، یا به سوریه که به جرم پشتیبانی از جریان مقاومت ضد صهیونیستی، آماج کینه? سلطه گران بین المللی و کارگزاران منطقه ا ی آنان شده و به جنگ خونین داخلی گرفتار آمده است، یا به بحرین یا به میانمار که هر یک به نحوی، مسلمانان محنت زده مغفول و دشمنانشان مورد حمایت اند یا به ملت‌های دیگری که از سوی آمریکا و متحدانش، پی در پی به تهاجم نظامی و یا تحریم اقتصادی یا خرابکاری امنیت تهدید می‌شوند، می‌تواند چهره واقعی این سردمداران نظام سلطه را به همه نشان دهد.

نخبگان سیاسی و فرهنگی و دینی در همه جای جهان اسلام باید خود را به افشای این حقایق، متعهد بدانند این وظیفه? اخلاقی و دینی همه? ما است. کشورهای شمال آفریقا که متاسفانه امروز در معرض اختلافات عمیق داخلی قرار گرفته اند بیش از همه باید به این مسئولیت عظیم، یعنی شناخت دشمن و شیوه‌ها و ترفندهایش، توجه کنند. ادامه? اختلافات میان جریان‌های ملی و غفلت از خطر جنگ خانگی در این کشورها، خطر بزرگی است که خسارت آن برای امت اسلامی به این زودی‌ها جبران نخواهد شد.

ما البته تردید نداریم که ملت‌های به پا خاسته? آن منطقه که بیداری اسلامی را تجسم بخشیدند باذن الله اجازه نخواهند داد که عقربه? زمان به عقب برگردد و دوران زمامداران فاسد و وابسته و دیکتاتور تکرار شود، لیکن غفلت از نقش قدرتهای استکباری در فتنه انگیزی و دخالتهای ویرانگر، کار آنان را دشوار خواهد کرد و دوران عزت و امنیت و رفاه را سالها به عقب خواهد افکند. ما به توانایی ملت‌ها و قدرتی که خداوند حکیم در عزم و ایمان و بصیرت توده‌های مردم قرار داده است، از اعماق دل باور داریم و آن را در بیش از سه دهه در جمهوری اسلامی ایران، به چشم خود دیده و با همه? وجود خود آزموده ایم؛ همت ما، فراخوان همه? ملت‌های مسلمان به این تجربه برادرانشان در این کشور سرافراز و خستگی ناپذیر است.

از خداوند متعال صلاح حال مسلمانان و دفع کید دشمنان را خواستارم و حج مقبول و سلامت جسم و جان و ذخیره? سرشار معنوی را برای شما حجاج بیت الله الحرام مسالت می‌کنم.

والسلام علیکم و رحمة الله

سیّد علی خامنه ای

پنجم ذی الحجه 1434 مصادف با 19 مهر ماه 1392

 

 

منبع: فارس





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/22 | نویسنده : alamdarbasir

نقل قول‌های اخیر هاشمی از امام(ره) مبنی بر موافقت با حذف شعار مرگ بر آمریکا، واکنش‌های فراوانی را به همراه داشت ولی با نگاهی به سخنان امام خمینی (ره) می‌توان بهترین پاسخ را برای اظهارات هاشمی پیدا کرد

به گزارش علمدار بصیر: اظهارات اخیر هاشمی رفسنجانی درباره حذف شعار مرگ بر آمریکا و نقل خاطره‌‌ای بدون سند مبنی بر موافقت امام(ره) با این موضوع طی روزهای گذشته حاشیه های فراوانی را ایجاد کرد.

خاطره‌هایی جنجالی از هاشمی

مساله از آنجا آغاز شد که در کتاب خاطرات هاشمی با نقل چند اظهارنظر از رهبر کبیر انقلاب این موضوع که امام(ره) موافق حذف شعار مرگ بر آمریکا بودند،‌ مطرح می شود.

بنابر این گزارش، با نگاهی به خاطرات هاشمی مشخص می شود که وی در بخش هایی از خاطرات خود موضوع حذف شعار مرگ بر آمریکا و  بررسی های صورت گرفته در این‌باره را مطرح و البته تصریح می‌کند که امام(ره) نیز با این تصمیم موافق ولی منتظر فرصت مناسب بودند.

هاشمی: امام موافق حذف شعار مرگ بر آمریکا بود/ یادم نیست دقیقا چه نوشتم!

پس از انتشار این اظهارنظر که با توجه به شرایط پیش روی کشور و ذوق زدگی برخی رسانه ها پس از مذاکره تلفنی روسای جمهور ایران و آمریکا،‌ واکنش های فراوانی را به همراه داشت، هاشمی در بخشی از صراحت نامه خود با یادآوری حذف شعار «مرگ بر آمریکا» و با تاکید بر اینکه مطلب نقل شده از امام درباره حذف شعار مرگ بر آمریکا صحیح است، گفت: «تمام مطلب همان بود که نوشته بودم. الان هم دقیقاً یادم نیست که چه نوشتم. به هرحال موافق نبودیم که در مجامع عمومی مرگ کسی را شعار دهیم.

وی ادامه داد: مثلاً در اجتماعات ما «مرگ بر بنی صدر» شعار داغ مردم بود که در نماز جمعه خواهش کردم که نگویند. «مرگ بر بازرگان» بود که خواهش کردم نگویند. «مرگ بر شوروی» بود که گفتم الان با شوروی مشکل آنچنانی نداریم. درباره آمریکا هم گفته بودم. من ذاتاً با حرف‌های تند و فحاشی‌ها مخالفم و آن‏ها را مفید نمی‌دانم.»

البته هاشمی برای اینکه محکم بودن مطالب مطرح شده توسط خود در کتابش را اثبات کند به صورتی هدف دار در پاسخ به این سوال که شما آیا کتاب های شما هم ممیزی می شود یا خیر پاسخ می دهد: «به سه جا می‌دهیم؛ یکی به وزارت ارشاد می‌دهیم. البته آنها باید بگویند موافقیم یا مخالف که می‌گویند موافقیم و چیز دیگری نمی‌گویند و دخالت نمی‌کنند. یکی هم به مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) می‌دهیم تا اشاراتی یا بیاناتی که از امام آمده با مستندات تطبیق داده شود. یک نسخه را هم قبل از چاپ به رهبری می‌دهم. هدفم این است که به دلیل آنکه ایشان در همه کارها با من شریک بودند تا اگر در موردی اشتباه کردم یا توضیحات اضافی لازم است به من بگویند.»

موضع گیری دفتر نشر آثار امام/ «موضوع حذف شعار مطرح نبود»

بالاخره و پس از چند روز کش مکش بر سر این خاطره بالاخره موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در این مورد موضع گیری کرد.

حمید انصاری قائم مقام موسسه تنظیم و نشر آثار امام با اشاره به حواشی چند روز گذشته درباره اظهارنظرهای هاشمی و خاطره نقل شده از وی، گفت: خاطره‌ای که آقای هاشمی رفسنجانی در موضوع حذف شعار نسبت به امام ذکر کرده است، مربوط به موافقت و دستور امام بر قطع این شعار از رسانه‌های دولتی است. مطلبی که در سال 62 روی میز بررسی و تصمیم‌گیری مسئولین نظام و رهبری انقلاب قرار داشت همین بود نه بحث بر سر دستور و یا توصیه به مردم برای حذف این شعار.

 

بنابر این گزارش، البته هاشمی رفسنجانی در 4 فروردین 1366 در نامه ای به امام(ره) خواستار تصمیم‌گیری درباره رابطه با آمریکا شده بودند.

این نامه که ظاهرا در 4 صفحه بوده و در موسسه حفظ و نشر آثار اما(ره)م موجود است، اما پاسخی از سوی ایشان را به همراه نداشته است.

 

ولی امام خمینی(ره) در موضع گیری های بعدی در قالب سخنرانی و پیام های مختلف پاسخ های شفافی را به درخواست هاشمی برای تعیین تکلیف رابطه با آمریکا و همچنین مساله حذف شعار مرگ بر آمریکا را می دهند.

امام در پاسخ به هاشمی چه می گوید؟

آرزو داریم شعار مرگ بر آمریکا از کعبه و کلیساهای جهان سرداده شود

اما در این میان شاید روشن ترین موضع درباره شعار «مرگ بر آمریکا» از سوی شخص امام گرفته شده باشد؛ اظهارنظر هایی که در سال های پایانی عمر با برکت ایشان نقل شده مشخص می کند رهبر کبیر انقلاب اسلامی چه نظری درباره آمریکا و شعار علیه آن داشته اند.

بنابر این گزارش، مطالب آورده شده در این گزارش به نقل از امام دقیقا مطالب منتشر شده در صحیفه امام بوده و به اظهارنظر امام درباره آمریکا در آخرین سال های عمر ایشان اختصاص دارد که نشان می دهد نظر امام تا آخرین لحظه درباره شعار مرگ بر آمریکا چه بوده است.

امام خمینی در پیامی به مناسبت سالگرد کشتار خونین مکه و قبول قطعنامه در 29 تیر 1367 با اشاره به ادعاهای آل سعود برای توجیه کشتار حج گذاران، می فرماید: دست‏نشاندگان امریکا آتش زدن پرچم امریکا را به حساب آتش زدن حرم، و شعار مرگ بر شوروی و امریکا و اسرائیل را به حساب دشمنی با خدا و قرآن و پیامبر گذاشته‏اند؛ و نیز مسئولین و نظامیان ما را با لباس اِحرام به عنوان رهبران توطئه معرفی کرده‏اند!

ایشان در اظهارنظری که نشان از برنامه استراتژیک جمهوری اسلامی برای برداشتن نشان دادن چهره ننگین آمریکا است،‌ تصریح می کنند: از خدا می‏خواهیم که این قدرت را به ما ارزانی دارد که نه تنها از کعب? مسلمین، که از کلیساهای جهان نیز ناقوس مرگ امریکا و شوروی را به صدا درآوریم.

امام خمینی شعار مرگ بر آمریکا را مایه امید مردم فلسطین برای حرکت به سمت آزادی قدس دانسته و می فرمایند: این همان فریاد ملت ماست که در ایران شاه را و در بیت‏المقدس غاصبین را به نومیدی کشاند و این تحقق همان شعار برائت است که ملت فلسطین در تظاهرات حج دوشادوش خواهران و برادران ایرانی خود فریاد رسای آزادی قدس را سر داد و «مرگ بر امریکا، شوروی و اسرائیل» گفت؛ و بر همان بستر شهادتی که خون عزیزان ما بر آن ریخته شد او نیز با نثار خون و به رسم شهادت آرمید.

ما شعار مرگ بر آمریکا را در عمل ثابت کرده‌ایم

امام خمینی در پیامی که به منشور روحانیت مشهور است، در 13 اسفند سال 1367 می فرمایند: ما شعار سرنگونی رژیم شاه را در عمل نظاره کرده‏ایم، ما شعار آزادی و استقلال را به عمل خود زینت بخشیده‏ایم، ما شعار «مرگ بر امریکا» را در عمل جوانان پرشور و قهرمان و مسلمان در تسخیر لان? فساد و جاسوسی امریکا تماشا کرده‏ایم، ما هم? شعارهایمان را با عمل محک زده‏ایم.

ایشان در ادامه تصریح می کنند: انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروهها و لیبرالها می‏خوریم، آغوش کشور و انقلاب همیشه برای پذیرفتن هم? کسانی که قصد خدمت و آهنگ مراجعت داشته و دارند گشوده است ولی نه به قیمت طلبکاری آنان از هم? اصول، که چرا مرگ بر امریکا گفتید!

رهبر انقلاب همچنین با موضع گیری جدی درباره رابطه ذلیلانه با آمریکا فرمودند: تا من هستم دست ایادی امریکا و شوروی را در تمام زمینه‏ها کوتاه می‏کنم و اطمینان کامل دارم که تمامی مردم در اصول همچون گذشته پشتیبان نظام و انقلاب اسلامی خود هستند

آمریکا لحظه ای از دشمنی با اسلام دست بر نمی دارد

رهبر فقید انقلاب اسلامی همچنین در پیامی به مناسبت سالروز تاسیس بسیج در دوم آذرماه 1367 به کینه عمیق آمریکا و شوروی نسبت به انقلاب اشاره کرده و می فرمایند: چه در جنگ و چه در صلح بزرگترین ساده‏اندیشی این است که تصور کنیم جهانخواران خصوصاً امریکا و شوروی از ما و اسلام عزیز دست برداشته‏اند؛ لحظه‏ای نباید از کید دشمنان غافل بمانیم. در نهاد و سرشت امریکا و شوروی کینه و دشمنی با اسلام ناب محمدی ـ صلی‏اللّه‏ علیه و آله و سلم ـ موج می‏زند.

امام خمینی در پیام دیگری که به منشور برادری مشهور شد در 10 دیماه 1367 درباره لزوم هوشیاری جریان های سیاسی کشور دربرابر آمریکا با تاکید بر اینکه موضع گیری ها باید علیه آمریکا باشد،‌ می فرمایند: موضعگیری ها باید به گونه‏ای باشد که در عین حفظ اصول اسلام برای همیش? تاریخ، حافظ خشم و کین? انقلابی خود و مردم علیه سرمایه‏داری غرب و در رأس آن امریکای جهانخوار و کمونیسم و سوسیالیزم بین‏الملل و در رأس آن شوروی متجاوز باشند.

ایشان ادامه می دهند: دو جریان با کمال دوستی مراقب امریکای جهانخوار و شوروی خائن به امت اسلامی باشند؛ هر دو جریان از حیله‏گری های این دو دیو استعمارگر غافل نشوند و بدانند که امریکا و شوروی به خون اسلام و استقلالشان تشنه‏اند.

نظر امام درباره خاطره های بی سند!

آما روشن ترین موضع گیری رهبر فقید انقلاب در وصیت نامه ایشان مطرح می شود که ایشان تند ترین مواضع را درباره آمریکا می گیرند.

امام خمینی در بخش ابتدایی وصیت نامه خود می فرمایند: ملت ما بلکه ملتهای اسلامی و مستضعفان جهان مفتخرند به اینکه دشمنان آنان که دشمنان خدای بزرگ و قرآن کریم و اسلام عزیزند، درندگانی هستند که از هیچ جنایت و خیانتی برای مقاصد شوم جنایتکارانه خود دست نمی‌کشند و برای رسیدن به‌ ریاست و مطامع پست خود دوست و دشمن را نمی‌شناسند. و در رأس آنان امریکا این تروریست بالذات دولتی است که سرتاسر جهان را به آتش کشیده و هم پیمان او صهیونیست جهانی است که برای رسیدن به مطامع خود جنایاتی مرتکب می‌شود که قلمها از نوشتن و زبانها از گفتن آن شرم دارند.

ایشان با اشاره به جنایات امریکا و همپیمانان آن علیه مسلمین جهان به ویژه جنایت آل سعود در حج سال 66 تصریح می کنند: در این عصر که عصر مظلومیت جهان اسلام به دست امریکا و شوروی و سایر وابستگان به آنان و از آن ‌جمله آل‌سعود، این خائنین به ‌حرم بزرگ الهی _ لعنه الله و ملائکته و رسله علیهم ـ است به طور کوبنده یادآوری و لعن و نفرین شود.

تاکید امام در وصیت نامه خود (به عنوان آخرین یادگار ایشان برای ملت ایران)  بر لزوم لعن و نفرین آمریکا و یاران منطقه ای و جهانی،‌ نشان از موضع شفاف وی درباره آمریکای جهان خوار است.

البته رهبر انقلاب با هوشیاری تمام در وصیت نامه خود با هوشیاری چند قید را اضافه کرده اند که مهمترین آن درباره اظهارنظرهایی است که پس از فوت امام به نقل از ایشان منتشر می شود.

ایشان در یکی از قید های وصیت نامه خود تصریح می کنند: اکنون که من حاضرم، بعض نسبت‌های بی‌واقعیت به من داده می‌شود و ممکن است پس از من در حجم آن افزوده شود؛ لهذا عرض می‌کنم آنچه به من نسبت داده شده یا می‌شود، مورد تصدیق نیست مگر آن‌که صدای من یا خط و امضای من باشد، با تصدیق کارشناسان؛ یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.

بنابر این گزارش؛ مواضع شفاف امام درباره امریکا آنهم در آخرین سال های عمر ایشان نشان می دهد که رهبر فقید انقلاب هیچگاه موضع خود را دربرابر دشمنی های آمریکا تغییر نداده و موضع صریح ایشان درباره شعار مرگ بر آمریکا، تحت تاثیر نقل قول ها و خاطره های بدون سند قرار نمی گیرد.

خاطره نقل شده از هاشمی حتی اگر ( به گفته قائم مقام موسسه تنظیم و نشر آثار امام) مبنی بر موافقت امام بر حذف مرگ بر امریکا و شوروی از رسانه ملی هم باشد با اظهارات صریح امام آنهم در پیام های رسمی که از رادیو تلویزیون پخش شده است، در تناقض و تضاد جدی قرار دارد.

حال باید به این سوال جدی پاسخ داده شود که چرا دقیقا در شرایط کنونی کشور که برخی با ذوق زدگی رابطه مستقیم با آمریکا را بدون رعایت پیش شرط های ایران از سوی این کشور  مطرح می کنند،‌ باید خاطره های اینگونه از امام آن هم بدون سند دقیق منتشر شود؟

 

 

منبع: فارس





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/22 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون