سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
در جمع خبرنگاران و در فرودگاه جان اف کندی عنوان شد
رئیس جمهور اسلامی ایران در بدو ورود به فرودگاه جان.اف.کندی نیویورک به تشریح برنامه های خود در این سفر پرداخت.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در شصت و هشتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده است، در بدو ورود به فرودگاه جان اف کندی، در گفتگو با خبرنگاران در تشریح اهداف و برنامه های سفر خود، اظهار داشت: در جریان این سفر علاوه بر سه سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اجلاس خلع سلاح و مجمع وزرای امور خارجه غیرمتعهدها ، دیدارها و ملاقات هایی با سران منطقه، مقامات اروپایی و برخی رهبران خواهیم داشت.

وی حضور در جمع اندیشمندان آمریکایی، مدیران ارشد رسانه‌ها، رهبران مسلمانان، رهبران ادیان آسمانی و دیدار با ایرانیان مقیم آمریکا را از دیگر برنامه‌های خود در این سفر و در راستای دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی برشمرد و تصریح کرد: دلگرمی اصلی ما در این سفر، پشتیبانی ملت ایران از دولت تدبیر و امید، حمایت های مقام معظم رهبری و دعای خیر همه مسلمانان است و امیدواریم بتوانیم در جهت تبیین اهداف نظام و احقاق حقوق ملت ایران گام‌های خوبی برداریم.





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/7/2 | نویسنده : alamdarbasir
"مسیرعشق، زیرصفر” که در سبک ماجرایی ساخته شده است، شاید موفق‌ترین بازی ساخته شده با موضوع دفاع مقدس محسوب می‌شود.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از مشرق نیوز پس از گذشت بیش از بیست‌ و پنج سال، از یکی بزرگ‌ترین اتفاقات مهم کشور مادری‌مان ایران، یعنی هشت سال جنگ تحمیلی، آثار هنری بسیاری در حوزه‌های مختلف برای پاسداشت و ادای دین به این رویداد بزرگ تولید و عرضه شده است. آثار بسیاری که بیش‌تر از زاویه دید هنرمندان به آن رویداد مهم و تاریخی روایت شده و کمتر به بطن ماجرای جنگ پرداخته است.

در هنرهای تجسمی، رمان و داستان، موسیقی و سینما این آثار از نظر کمیت در سال‌های گذشته خوب ولی همچنان از نظر کیفیت با سطح جهانی آثار هنری فاصله‌ی بسیار دارد. اگر این نگاه را در حوزه‌ی بازی‌های ویدئویی(کامپیوتری) بیاندازیم، به دلیل نوپا بودن این حوزه در کشورمان متوجّه خواهیم شد، از هر دو منظر کمّی و کیفی این حوزه مغفول مانده است.

در این مطلب سعی داریم تا نگاهی به بازی‌های تولید شده با موضوع دفاع مقدس بپردازیم و روند تولید آثار در این حوزه را با مدل تفاوت‌های جنگ نرم و جنگ سخت معرفی کنیم.

بازی‌ها

ساخت بازی‌های رایانه‌ای ایرانی از سال 1381 آغاز و با عرضه‌ بازی رانندگی در تهران در سال 1382 و فروش بسیار خوبی همراه شد. از همان ابتدا بازی‌هایی با موضوع جنگ ایران و عراق و هشت سال دفاع مقدس ساخته شد. یک از این بازی‌ها بازیِ والفجر 8 نام دارد.

 

والفجر 8

عملیات والفجر 8 از موفق‌ترین و مشهورترین عملیات‌های نظامی ایران در طول 8 سال دفاع مقدس محسوب می‌شود که از موفقیت‌های این عملیات می‌توان به تصرف جزیره " فاو" در خاک عراق اشاره کرد. موسسه فرهنگی و اطلاع‌رسانی " تبیان" ناشر و حامی مالی این بازی و با محوریت قرار دادن واقعیت‌های عملیات " والفجر 8 " اقدام به طراحی و ساخت این بازی در سبک استراتژیک نموده است.

در این بازی، بازی‌باز می‌بایستی گروهی از رزمندگان را به گونه‌ای هدایت و ماموریتهای متفاوتی را انجام دهد. این بازی با موتور گیم‌میکر ساخته شده که موتوری بسیار ابتدایی محسوب می‌شود و بازی‌ ساخته شده به دلیل ابتدایی بودن از ایرادات بسیار زیادی رنج می‌برد.

این بازی در پنج مرحله اصلی و 16 مرحله فرعی طراحی شده است. بازی‌باز در این بازی نقش رزمنده را دارد که از زاویه‌ی استراتژی از طریق ارتباط با فرمانده گردان تفحص و عملیات، مأموریت‌ها را کنترل می‌کند.

مخاطب بازی می‌بایستی در این بازی با شناسایی مواضع دشمن در منطقه‌‌ی اروند کنار رزمنده‌‌ی خود را با غواصی به عراق رسانده و درگیری آغاز می‌شود.

"حبیب داستانی" تولیدکننده بازی رایانه‌ای «والفجر8» در اظهارنظری بیان کرده: «60 درصد از بازی رایانه‌ای «والفجر8» به صورت مستند طراحی شده است و در طراحی و تولید این بازی رایانه‌ای گروهی از کارشناسان نظامی بر مستند بودن بازی نظارت کرده‌اند».

این بازی رایانه‌ای که در حدود دو سال طراحی‌اش به طول انجامیده و با حمایت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تولید شده است. این بازی با قیمتی در حدود 3 هزار تومان در فروشگاه های اینترنتی در دسترس است.

 

 

عملیات انهدام

بازی رایانه‌ای سه بعدی "عملیات انهدام"به پیشنهاد آقای حبیب داستانی(سازنده‌ی بازی والفجر 8)، مدیرعامل شرکت رسانه گستر بنیسی و سفارش «بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدّس استان قم» به صورت مشارکتی تهیه و تولید گردیده است. سبک این بازی اوّل شخص تیراندازی محسوب می‌شود.

بازی‌باز در قالب رزمنده‌ای به نام کمیل وظیفه دارد مأموریت‌های مختلف داستان عملیات والفجر هشت را به وسیله‌ی فرماندهان خود انجام دهد. این بازی در پنج مرحله توسعه یافته؛ مرحله اول بررسی اروندکنار و وارد شدن مخفیانه به نخلستان ایران است.

مرحله دوم اروندرود است و که بازی‌باز وظیفه دارد به صورت غواص در این مرحله عملیات شناسایی را انجام دهد و با شنا کردن از سمت رودخانه اروند به سمت ساحل عراق خط نخست دشمن را از بین ببرد.

مرحله سوم بازی معروف به پاکسازی کانال‌هاست و بازی‌باز باید علاوه بر پاکسازی کانال‌ها و از بین بردن سنگرهای دشمن، سنگر فرماندهان، اتاق رادار را هم پاکسازی کرده و خود را به جاده آسفالتی که به سمت شهر فاو کشیده شده برساند.

مرحله چهارم در شهر فاو روی می‌دهد و بازی‌باز وظیفه دارد با ورود به این شهر بندری پس از درگیری به دشمن خود را ابتدا به مسجد بزرگ فاو و سپس به منابع بزرگ نفت برساند.

در مرحله نهایی و پنجم بازی بازی‌باز پس از خروج از منابع نفتی می‌بایست وارد صحرا شده تا دو سایت موشکی بزرگ عراق را منهدم کند و با تانک‌های زیادی از دشمن مبارزه کرده و آنها را از بین ببرد و وارد کارخانه نمک شود.

به گفته‌ی مسئول پخش و فروش شرکت عصر بازی، «عملیات انهدام» در بین بازی‌های عرضه شده در ایران، دارای سطح گرافیکی خوب و مناسبی است. که به نظر نمی‌رسد این صحبت‌ها واقعیت را بپوشاند. واقعیتی که نشان می‌دهد بازی‌های ساخته شده نظیر این بازی به نظیر نقاشی‌های کودکانه در مقابل آثار هنری هنرمندان روی بوم نقاشی می‌مانند. امّا از وجه دیگر هدف سازندگان در تولید این آثار پسندیده و شایان تقدیر است.

 

شکست حصر

"شکست حصر" نام بازی‌ اوّل شخص دیگری از موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان، که در تولید بازی‌های رایانه‌ای نه چندان قوی ید تولایی دارد، می‌باشد.

بازی‌باز در این بازی فضاهای متنوع و زیبایی را تجربه کرده و با استفاده از ادوات مختلف جنگی با دشمن مبارزه خواهد کرد. در داستان این بازی آمده، تعدادی از فرماندهان ایرانی در هتلی در مرکز آبادان در محاصره نیروهای عراقی قرار گرفته و منتظر دریافت نقشه‌هایی برای عملیات شکست حصر آبادان است، هستند. بازی‌باز در مرحله اول بازی نقش سربازی را که باید نقشه‌ها را به هتل و به دست فرماندهان برساند، ایفا می‌کند.

مردم تقریباً شهر را ترک کرده در تمام شهر نیروهای عراقی وجود دارند و به نیروهای دشمن برخورد می‌کنیم. در ادامه بازی، بازی‌باز می‌بایست نقش کماندویی ایرانی که همراه با یکی دیگر از هم‌رزمان خود در حومه شهر از هلیکوپتر پیاده می‌شوند تا خود را به شهر برسانند را بازی کند و نقش عملیات را دریافت کند.

 

 

مسیرعشق، زیرصفر

بازی ایرانی "مسیرعشق،زیرصفر” که توسط شرکت رسانا شکوه کویر در سبک ماجرایی ساخته شده است، شاید موفق‌ترین بازی ساخته شده با موضوع دفاع مقدس محسوب می‌شود. این بازی که هنوز به طور رسمی به بازار عرضه نشده است، توانسته در برنامه‌ریزی که برای عرضه در اردوی فرهنگی زیارتی”راهیان نور” داشت به رقم حیرت‌انگیز فروش 20 هزار نسخه برسد که در نوع خود و برای یک بازی ایرانی رقمی بالا محسوب می‌شود.

 

از نکات جالب این بازی می‌توان به داستان آن اشاره کرد که بعد از دو بازیِ دیگری که به عملیات والفجر می‌پردازند، این بازی هم به عملیات والفجر پرداخته است.

داستان بازی به عملیات والفجر مقدماتی می‌پردازد که طی آن یکی از برجسته‌ترین خلبانان نیروی هوایی یعنی عاصف محمودی با مجموعه‌ای از اسناد بسیار حیاتی به دام عراقیان می‌افتد و هر حرکت دیپلماتیکی شک برانگیز و پر خطر خواهد بود. راه نجات، اعزام یکی از برجسته‌ترین نیروهای تکاور به منطقه است.

این نیرو رسول نام دارد، که باهوش و عاشق کارش است و بدون شک او بهترین گزینه ممکن است. اگر همه چیز بر اساس برنامه‌ریزی پیش رود و خیانتی اتفاق نیافتد او مأموریتش را به درستی به پایان خواهد رساند.

این بازی قرار است توسط شرکت "مدرن" در اواخر اردیبهشت برای کامپیوترهای شخصیدر سراسر کشور منتشر شود.

 

مشکلات تولید بازی‌های ویدئویی در ایران

از ابتدای تأسیس بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در ایران به مصوب سال 1385 توسط شورای انقلاب فرهنگی، بیش از هفت سال می‌گذرد و به عنوان مهم‌ترین نهاد سیاستی و حمایتی در تولید و حمایت از بازی‌ها، این نهاد از ابتدا تا به حال علاوه بر کمبود سیاست‌های درست و صحیح در تولید بازی‌ها که البتّه به دلیل نوپا بودن این حوزه، نمی‌توان ایراد بسیار زیادی هم وارد کرد، از کمبود شدید بودجه رنج می‌برد. بودجه‌ای که در سال 91 مبلغ 10 میلیارد تومان برای این بخش درنظر گرفته شده(که در مقایسه با سینما هزینه‌ی ساخت یکی از فیلم‌ها هم نمی‌شود)، در سال 90 تنها 1?5 میلیارد تومان از این مبلغ تخصیص داده شد.

آقای دکتر بهروز مینایی مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در اظهار نظری می‌گوید:"عدم تخصیص بودجه سالانه به بازی های رایانه ای این صنعت را به طور کلی نابود خواهد کرد".

وی با بیان اینکه بودجه تخصیص یافته به بازی های رایانه ای در سال 91 حدود 90درصد کاهش را نسبت به سال 90 نشان می‌دهد، گفته: "دولت در بودجه پیشنهادی سال 92 به طور کل جدول بودجه بازی‌های رایانه ای را حذف کرده است".

این تصمیم دولت و مجلس بسیار عجیب و غریب است. درست در زمانه‌ای که بازی‌های ویدئویی یکی از پرخرج‌ترین و در مقابل پرسودترین صنایع، با نسبت رشد سرمایه یک به صد و بیست و سه، به شمار می‌رود و تمامی‌ کارگردانان و کمپانی‌های فیلم‌سازی غربی، اعم از دیزنی، فاکس قرن بیستم، دریم ورکز، مترو گلدن مایر، وارنر برادرز و ... به تولید بازی می‌پردازند تا سهمی از این بازار پر سود ببرند، اعضای دولت بدون هیچ کارشناسی بودجه‌ی این حوزه را ابتدا کاهش و سپس قطع کرده اند.

همه‌ این اتفاقات زمانی رخ می‌دهد که سازمان سینمایی و دولت از پروژه‌هایی نظیر "لاله" حمایت می‌کنند که هزینه‌های بیست میلیاردی و با موضوعاتی بسیار ضعیف ساخته می‌شود. بودجه‌ای که با مدیریت مناسب بر آن می‌توان بیش از بیست بازیِ بزرگ و موفق نظیر گرشاسب و سیاوش در حوزه‌ی بازی‌های ویدئویی ساخت.

حتّی اگر توجیه دولت و مجلس برای قطع بودجه، نبود برنامه و ارائه نکردن برنامه توسط بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای است، این نبود برنامه از اوایل انقلاب در تمامی هنرها نظیر موسیقی و سینما وجود دارد، آیا بودجه‌ این حوزه‌های تقلیل و کاهش یافته؟!

 

بازی‌های ویدئویی به عنوان ابزار قدرت نرم

تمامی بازی‌های ساخته شده در داخل از نبود، کارشناسان و افراد وارد به این حوزه رنج می‌برد. این موضوع در بازی‌های ساخته شده با موضوع دفاع مقدس هم دیده می‌شود، که سهم بسیار زیادی هم از این تولیدات دارد.

در میان بازی‌های تولید شده توسط غرب، به عنوان مثال نام بازی ندای وظیفه(Call Of Duty) را همه شنیده‌اند؛ این بازی تا شماره‌ی سوم فقط و فقط به موضوع جنگ‌های جهانی می‌پرداخت. به حدی این بازی پر فروش و مورد استقبال قرار می‌گرفت که دیگر بازی‌های هم سبک نظیر میدان‌ نبرد(Battlefield) هم به موضوع جنگ جهانی می‌پرداخت. تعداد بازی‌هایی که به این موضوع می‌پرداختند به حدی رشد کرد که مخاطب دیگر از این موضوع زده شد و ندای وظیفه موضوع خود را به جنگ‌های نوین تغییر داد و با توجّه به سابقه‌اش در ساخت این سری به پیشرفتی دست یافت، که تا به الان کسی نتوانسته رکورد فروش‌اش را در حوزه‌ی سرگرمی بزند.

نکته‌ مهم در این مثال این است که، بازی‌های شاخص غربی با مبنا و پایه قرار دادن جنگ‌های جهانی علاوه بر توفیق مخاطب و فروش توانستند به رکورد فروش در بین سایر سرگرمی‌ها هم دست پیدا کنند، امّا تولیدات داخلی ما هر چند مسیر را به طور اتفاقی درست انتخاب نموده، امّا در پیشروی و توفیق کاری از پیش نبرده، بلکه نگاه مخاطبین به تولیدات داخلی در حوزه‌ی بازی‌های ویدئویی را نیز نگاه حمایتی کرده، نه نگاه کیفی. چرا که مخاطب امروز فقط برای حمایت بازی‌ها را می‌خرد نه از روی کیفیت بازی‌ها. که در این میان بعضی از مدیران و سازندگان بازی‌ها فکر می‌کنند فروش محصولاتشان به دلیل مرغوبیت این آثار است.

امّا همان‌گونه که در میدان منازعه‌ی سخت، حجم گسترده‌ی نیروها، تجهیزات و مهمات بدون وجود تدبیر، استراتژی و طراحی عملیات بی‌فایده است، نمی‌توان پذیرفت که این حجم گسترده‌ از کنسول‌ها، بازی‌ها و سایر ادوات نرم در اختیار دشمن، بدون تدبیر و استراتژی در حال نفوذ به عمق قلب و ذهن نسل جوانِ ایرانی است.

در مقابل حجم بسیار زیادی از این جوانان نیازمند مهمات و اسلحه‌هایی هستند تا در مقابل دشمن از خود دفاع کنند. فرماندهانی که با چشمانی متحیر به نیروهای در اختیارشان نگاه می‌کنند و مردمان بی دفاعی که در پشت سرشان، بدون آگاهی در حال تلف شدنند.

همین طور باید گفت، افرادی که در جنگ نرم امروز در حال بارگذاری پیام‌های خود بر روی مهمات نرم‌، تا نسلِ آینده‌ی ایران را پرورش دهند، باید علاوه بر دقّت به پیام‌شان، بر این مهمات هم چیره باشند. نسل آینده‌ی ایران بیش‌ از پیش با این هنر- صنعت- رسانه دست به گریبان خواهد بود و اگر مسئولین فرهنگی کشور به فکر جهت‌دهی برای ساخت بازی­ هایی برای جلوگیری از اغوا و در نهایت ارشاد انسان ایرانی نباشند، به ژنرالِ نظامیِ 5 ستاره‌ای می‌مانند که به سلاح­های قدیمیِ جنگِ سخت، دل­خوش کرده و از تکنولوژی‌های روزآمد بی‌خبر است و با این وضع دیر یا زود کشورش را در تصرف بیگانگان خواهد دید.





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/7/2 | نویسنده : alamdarbasir
نشریه آمریکایی به بررسی نقش فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از زبان مأمورین سیا و سایر مقامات کشورها پرداخته وی را یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های خاورمیانه معرفی می‌کند.

به گزارش علمدار بصیر: نشریه آمریکایی نیویورکر در مقاله‌ای به بررسی نقش سردار قاسم سلیمانی،‌ فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، در تحولات خاورمیانه و نیز ویژگی‌های شخصی وی پرداخته است.
دکستر فیلکینز می‌نویسد:‌ سردار سلیمانی 15 سال پیش هدایت نیروهای قدس را به‌عهده گرفت و از آن زمان تاکنون وی در تلاش است تا وضعیت خاورمیانه را به‌نفع ایران تغییر دهد... . وزارت خزانه‌داری آمریکا وی را به‌علت نقشی که در حمایت از اسد ایفا می‌کند، در لیست تحریم‌ها قرار داده است.
نویسنده سپس به نقل قولی از جان ماگوئیر، مأمور سابق سازمان سیا در عراق، اشاره می‌کند: "سلیمانی قدرتمندترین مأمور در خاورمیانه است اما هیچ‌کس از او چیزی نشنیده است".
فیلکینز سردار سلیمانی را چنین توصیف می‌کند: وقتی سلیمانی در مجامع عمومی ظاهر می‌شود زیاد خود را در معرض دید قرار نداده به‌ندرت با صدای بلند صحبت می‌کند، و رفتاری از خود نشان می‌دهد که عرب‌ها از آن تعبیر به "خلب" می‌کنند که به‌معنای کاریزمای پنهانی است.
یکی از مقامات ارشد عراقی به نگارنده گفت: "زمانی که 10 نفر در اتاق حضور دارند و سلیمانی وارد می‌شود جلو آمده کنار شما نمی‌نشیند. وی به‌آرامی در آن طرف اتاق به‌تنهایی می‌نشیند. او صحبتی نکرده و اظهارنظری نمی‌کند. تنها می‌نشیند و گوش می‌کند. و البته در این لحظه همه تنها درباره او می‌اندیشند".
سلیمانی علاقه خاصی نسبت به سربازان شهید داشته و اغلب با خانواده‌های آنها دیدار می‌کند. وی در مصاحبه‌ای با یکی از رسانه‌های ایرانی گفته بود: "زمانی که فرزندان شهیدان را می‌بینم می‌خواهم که آنها را ببویم و از خود بی‌خود می‌شوم".





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/7/2 | نویسنده : alamdarbasir
مقاماتی که در نوشتن سخنرانی نتانیاهو دخیل بوده اند به روزنامه نیویورک تایمز مطالبی را در این زمینه اعلام کرده اند.

 

به گزارش علمدار بصیر: جروزالم پست نوشت:

 

نخست وزیر اسرائیل قرار است در سازمان ملل اعلام کند که ایران همان ترفندهای کره شمالی را در زمینه برنامه هسته ای دنبال می کند.

 

مقاماتی که در نوشتن سخنرانی نتانیاهو دخیل بوده اند به روزنامه نیویورک تایمز مطالبی را در این زمینه اعلام کرده اند. نتانیاهو قرار است در سخنرانی خود در سازمان ملل اعلام کند که برنامه هسته ای ایران و روش آن در این زمینه مانند کره شمالی بوده و ایران همان رویه کره شمالی را در پیش گرفته است.

 

مقامات اسرائیل همچنین به نیویورک تایمز اعلام کردند که نتانیاهو در ابتدا می خواهد تاریخچه برنامه هسته ای ایران و کره شمالی را بررسی کند و شباهت های آن را با برنامه هسته ای ایران خاطر نشان کند.

 

طبق گفته های مقامات اسرائیلی، نتانیاهو همچنین در سازمان ملل خواستار توقف غنی سازی در ایران خواهد شد و اعلام می کند که ایران باید تمامی اورانیوم هایی را هم که غنی کرده است از خاکش خارج کند و همچنین سایت غنی سازی اورانیوم در قم و نطنز را نیز تعطیل کند و علاوه بر این ها راکتور آب سنگین اراک را نیز متوقف کند.

501





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/1 | نویسنده : alamdarbasir
به نظر می‌رسد که حضرت امام (ره) مخالف این پیشنهاد آقای هاشمی رفسنجانی بودند چون اگر موافق بودند در این زمینه دستور می‌دادند و حتی خود آقای هاشمی رفسنجانی را مسئول و مأمور پیگیری آن می‌کردند.
 


به گزارش خاورستان: سیاست روز نوشت: بیش از 34 سال است که آمریکا با جمهوری اسلامی ایران خصومت دارد این خصومت در این سال‌ها افزایش هم یافته است. یافتن راهی برای پایان دادن به این دشمنی‌ها همواره در دولت‌های گوناگون پیگیری شده است اما هر بار به خاطر ماهیت آمریکا به بن بست خورده است.

 

این بن بست همیشه از سوی دولتمردان آمریکایی ایجاد شده چه دولت‌های دموکرات و چه دولت‌های جمهوری‌خواه. ماهیت آمریکا با این دو حزب هیچگاه تفاوت نکرده است. دولتی که زیر یوغ صهیونیست‌ها قرار دارد شاید هیچگاه نتواند با ایران به توافق برسد.

 

آیت الله هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگویی با فصلنامه مطالعات بین‌المللی - که گزیده آن در پایگاه اطلاع‌رسانی وی منتشر شده است درباره مذاکره با آمریکا گفته است:« سبکی که الان داریم که با آمریکا نه حرف بزنیم و نه رابطه داشته باشیم، قابل تداوم نیست. مگر اروپا با آمریکا، چین با آمریکا و روسیه با آمریکا چه تفاوتی از دید ما دارند؟ اگر با آنها مذاکره داریم، چرا با آمریکا مذاکره نکنیم؟ معنای مذاکره هم این نیست که تسلیم آنها شویم. مذاکره می‌کنیم اگر مواضع ما را پذیرفتند یا ما مواضع آنها را پذیرفتیم، تمام است.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام« پذیرفتند و پذیرفتیم» و آنگاه «تمام است» را چقدر راحت بیان می‌کند؟! آیا واقعاً به همین راحتی است که او می‌گوید؟

 

آیا آمریکا به همین راحتی و آسانی می‌پذیرد که دست از حمایت از رژیم جعلی و اشغالگر صهیونیستی بردارد؟

 

آیا آمریکا به سادگی می‌تواند بپذیرد که جمهوری اسلامی ایران به فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای خود در چارچوب قوانین آژانس ادامه دهد؟

 

آیا آمریکا می‌پذیرد که در این 34 سال چه جنایاتی را علیه ایران و مردم کشورمان انجام داده و اکنون حاضر به جبران آنها هست؟

و بسیاری مسائل دیگر ...

 

وی در این گفت‌وگو به بیان دیدگاه‌های خود درباره مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز راهبرد پیش روی ایران در عرصه سیاست خارجی پرداخت و افزود: من کاری به این ندارم که ایدئولوژی‌های مختلف چگونه هستند و ممکن است تحجّر و دگماتیسم در برخی ایدئولوژی‌ها باشد، ولی اسلامی را که من می‌شناسم و به آن معتقدم و بسیاری هم مثل من فکر می‌کنند، اسلام دُگم نیست.

 

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو خاطرنشان کرد: من در سال‌های آخر حیات امام(ره) نامه‌ای را خدمتشان نوشتم؛ تایپ هم نکردم. برای اینکه نمی‌خواستم کسی بخواند و خودم به امام دادم. در آن نامه هفت موضوع را با امام مطرح کردم و نوشتم که شما بهتر است در زمان حیاتتان، اینها را حل کنید، در غیر این صورت ممکن است اینها به صورت معضلی سدّ راه آینده کشور شود. گردنه‌هایی است که اگر شما ما را عبور ندهید، بعد از شما عبور کردن مشکل خواهد بود.

 

هاشمی رفسنجانی یکی از موضوعات مطرح شده در نامه‌اش به امام(ره) را مساله رابطه ایران و آمریکا عنوان کرد و گفت: یکی از این مسایل رابطه با آمریکا بود. نوشتم بالاخره سبکی که الان داریم که با آمریکا نه حرف بزنیم و نه رابطه داشته باشیم، قابل تداوم نیست. آمریکا قدرت برتر دنیاست. مگر اروپا با آمریکا، چین با آمریکا و روسیه با آمریکا چه تفاوتی از دید ما دارند؟ اگر با آنها مذاکره داریم، چرا با آمریکا مذاکره نکنیم؟ معنای مذاکره هم این نیست که تسلیم آنها شویم. مذاکره می‌کنیم، اگر مواضع ما را پذیرفتند یا ما مواضع آنها را پذیرفتیم، تمام است.

 

گرچه آقای هاشمی رفسنجانی این جمله را برای چندمین بار است که بیان می‌کند، اما هیچگاه از پاسخ حضرت امام(ره) به نامه دست خط خود سخنی نگفته است. اگر حضرت امام (ره) به این نامه پاسخی داده‌اند مکتوب یا شفاهی بهتر است آیت الله هاشمی رفسنجانی از پاسخ آن هم سخن بگوید تا همگان بدانند که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران نظرشان درباره نامه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام چه بوده است تا بتوان درباره خواسته آقای هاشمی قضاوت کرد که در آن زمان چنین درخواستی آیا ظرفیت مطرح شدن و پیگیری کردن داشته است تا عملیاتی شود؟

 

اگر حضرت امام(ره) مخالف این پیشنهاد آقای هاشمی رفسنجانی بودند اکنون آن زمان است که وی دلایل این مخالفت را بیان کند. اگر امام(ره) پاسخی داده‌اند چه مخالف و چه موافق باید روشن شود که این پاسخ چه بوده است.

 

اما به نظر می‌رسد که حضرت امام (ره) مخالف این پیشنهاد آقای هاشمی رفسنجانی بودند چون اگر موافق بودند در این زمینه دستور می‌دادند و حتی خود آقای هاشمی رفسنجانی را مسئول و مأمور پیگیری آن می‌کردند.

 

مواضع حضرت امام (ره) درباره آمریکا ثبت و ضبط شده است و به راحتی می‌توان آن‌ها را دریافت کرد. پس چگونه است که آقای هاشمی رفسنجانی که خود نیز مواضع ضد آمریکای‌اش در آن زمان روشن است اینگونه سخن می‌گوید. بازخوانی سخنان و مواضع آیت الله هاشمی می‌تواند کمک کند به افکار عمومی تا متوجه شوند که او در آن زمان چه مواضع انقلابی داشته است اما اکنون چرخش در مواضع انقلابی دیده می‌شود. یک سیاستمدار انقلابی دیدگاه‌های خود را در قبال کشوری چون آمریکا که سالهاست با جمهوری اسلامی ایران خصومت دارد صریح بیان می‌کند که البته پیش از این چنین رفتاری از ایشان دیده می‌شد اما اکنون نرمش‌هایی دیده می‌شود که با آرمان‌های انقلاب اسلامی و حضرت امام (ره) در تضاد است.

 

بر کسی پوشیده نیست که بسیاری از مشکلاتی که هم اکنون کشورمان دچار است به خاطر خصومت‌ها، دشمنی‌ها و تحریم‌های آمریکا و غرب است اما می‌توان با کمی درایت و مدیریت بسیاری از این فشارها را از میان برداشت و آنگاه با اقتدار به مذاکره پرداخت.

 

مذاکره برای مذاکره نتیجه مطلوبی برای ما نخواهد داشت. اگر مذاکره با آمریکا به نتیجه نرسد، آنها فشارهای خود را هم بیشتر خواهند کرد. پس باید هنگامی قدم در راه نهاد که اوضاع اقتصادی را سامان دهیم.

 

اکنون هم که آمریکایی‌ها جرأت اقدامی را علیه جمهوری اسلامی ایران ندارند به خاطر وجود نیروهای مسلح مقتدر و آماده‌ای است که روز گذشته بخشی از آن به نمایش گذاشته شد.نیروهای مسلح ایران حماسه نظامی را رقم زده‌‌اند و دولت نیز باید با تکیه بر این حماسه، حماسه سیاسی را تکمیل کند و حماسه اقتصادی را هم به بروز و ظهور برساند.





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/1 | نویسنده : alamdarbasir
مفتی سابق تونس ضمن انتقاد از مسئولان این کشور درباره رسوایی بزرگ اعزام دختران تونس به سوریه، این دختران را قربانی افکار وهابی و افراطی دانست.

به گزارش عتلمدار بصیر به نقل از خبرگزاری سوریه(سانا)، عثمان بطیخ مفتی سابق تونس به خانواده های تونسی درباره فریب و اعزام دختران این خانواده ها به سوریه از طریق گروه های غیرقانونی با هدف جهاد نکاح هشدار داد و افزود: رفتار دختران تونسی باید تحت کنترل قرار گیرد و از شستشوی مغزی آنها از سوی افراطی ها جلوگیری شود.

وی بیان کرد: من از اولین کسانی بودم که درباره پدیده اعزام دختران تونسی به سوریه و تبعات آن هشدار دادم.

مفتی سابق تونس افزود: آنچه برای من دردآور است قربانیان جهاد نکاح را دختران کم سن و سال تشکیل می دهند و افراطی های وهابی از قربانیان بهره برداری می کنند و وعده بهشت را به آنها می دهند و اینگونه برای آنها وانمود می کنند که اقدام خود جهاد در راه خداست.

وی بیان کرد: من همواره درباره اعزام دختران تونسی به سوریه هشدار دادم اما گوش شنوایی وجود نداشت و مسئولان تونسی سکوت اختیار کردند و نتیجه آن قربانی شدن ده ها دختر بود.

بطیخ درباره راه حل پیشنهادی خود برای حل این معضل در جامعه تونسی که با بازگشت صد زن تونسی حامل شده جنجال به پا کرده است افزود: امامان جماعت مساجد باید با این افکار مقابله کنند.

از سوی دیگر فاضل عاشورعضو اتحادیه ائمه جماعت تونس تاکید کرد: ما تصمیم گرفته ایم علیه نور الدین الخادمی وزیر امور دینی تونس به خاطر حمایت وی از شخصیت های دینی که فتوا جهاد نکاح داده اند اقامه دعوا کنیم.مسئولان تونسی عامل این رسوایی هستند و همه باید تبعات سکوت خود را در قبال انتشار تفکر وهابی در مساجد تونسی بپذیرند.

وی افزود: ما درباره خطر گسترش تفکرات وهابی و افراطی و ضرورت اخراج افراطی ها از مساجد به الخادمی گوشزد کردم اما مشاوران وی که حامی این گروه ضاله هستند به سبب منافع شخصی خود از این گروه حمایت کردند.

عاشور بیان کرد: من خواستار ممانعت از سفر جوانان تونسی به سوریه، مالی، افغانستان و دیگر مناطق دنیا هستم و تحرکاتی را علیه وهابیت شروع خواهم کرد.
از سوی دیگر روزنامه الشروق اظهارات تکان دهنده ای از دختری نوزده ساله به نام لمیاء که به واسطه فتواهای شخصیت های دینی حامی جهاد نکاح به بنغازی لیبی و ترکیه و سپس به حلب سوریه رفته، پرداخته است.

لمیاء از حضور دختران تونسی از مناطق القصرین،الکاف، التحریر، المروج، بنزرت، قفصه و صفاقس در نزد تروریست های شهوت پرست و مرگ یکی از این دختران هنگام فرار از چنگ تروریست ها بر اثر شکنجه و نیز روابط نامشروع خود با تروریست های پاکستانی، افغانی، لیبیایی، تونسی، عراقی، سعودی و سومالیایی پرده برداشت.

الشروق در گزارش خود از این قربانی می افزاید: لمیاء هنگام بازگشت به تونس و در گذرگاه مرزی در بن قردان با توجه به اعلانیه ای که خانواده وی درباره گم شدن اش داده اند توقیف می شود و تحقیقات از وی مشخص می کند که لمیاء عضو گروه زنانی که به سوریه رفته اند، است.پس از آزمایش های پزشکی مشخص می شود که لمیاء باردار و خود و جنینش مبتلا به ایدز هستند.

منبع:تسنیم





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/1 | نویسنده : alamdarbasir
بابک زنجانی: من چهار پنج دوره صادرکننده نمونه شدم و به هنگام دریافت جایزه‌ام این عکس‌ها را گرفته‌ام. تاحال سه چهار بار آقای هاشمی را از نزدیک دیده‌ام. بعد از انتخابات خدمت ایشان رفتم و توضیحی درباره کارهایم به ایشان دادم بیشتر از 8 سال است که عکس آقای هاشمی در اتاقم است.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از کیهان ، در حالی که بیژن زنگنه بابک زنجانی را متهم به عدم پرداخت 2 میلیارد دلار از درآمدهای فروش نفت به دولت کرده، زنجانی از اولین همکاری‌اش با مرحوم نوربخش در بانک مرکزی دولت سازندگی سخن گفت و نیز از چند بار ملاقات با هاشمی‌رفسنجانی پس از انتخابات خبر داد.وی که می‌گوید میزان دارایی‌اش به 25 هزار میلیارد تومان می رسد، در مصاحبه با نشریه آسمان تصریح کرد: وقتی خدمت سربازی‌ام تمام شد آقای نوربخش 4-5 جا را انتخاب کرده بود و برای کنترل بازار به آنها دلار می‌داد تا در بازار پخش کند.

 

آن وقت‌ها دلار رسمی 300 تومان بود و بیرون قیمت دلار در حال رشد بود و همه می‌گفتند ارزش دلار می‌خواهد هزار تومان شود. مردم می رفتند شب‌ تا صبح در صف بانک‌ها می‌خوابیدند تا دلار بگیرند و در بازار آزاد بفروشند. آقای نوربخش به من گفت بیا ایران مجموعه‌هایی که دلار به بازار تزریق می‌کند تا قیمت بالا نرود و 4-5 نفر بودند کارکن به من اعتماد پیدا کرده بود.

او با بیان این‌که سربازی‌اش را به طور اتفاقی نزد مرحوم نوربخش در بانک مرکزی ]دوره سازندگی[ گذرانده، می‌افزاید: برای تحویل ارزی که قرار بود به منظور کنترل بازار توزیع کنیم برای هر کس سقفی تعیین شده بود . سقف بقیه بالا بود 50 میلیون دلار و 100 میلیون دلار... سقف اعتباری من 20 میلیون دلار بود.می‌دانستند که من عصرها کار خرید و فروش ارز انجام می‌دهم. چون من در دوران خدمت سربازی‌ام در بانک، صبح‌ها می‌آمدم و می‌گفتم که مثلاً امروز فلان کار را کردم، اینقدر کاسبی کردم. به هنگام رانندگی وقتی آقای نوربخش را می‌آوردم، ازکارهایم می‌پرسیدند. من هم تعریف می‌کردم که به طور مثال در بازار مغازه گرفتیم. اینطور شد. آنطور شد. خلاصه در ماشین کارهایم را توضیح می‌دادم.وی در پاسخ این سؤال که اولین ارزی که از بانک مرکزی برای توزیع در بازار گرفتید تا قیمت دلار کنترل شود چقدر بود؟ می‌گوید: 17 میلیون دلار. اولین کارمزدی هم که گرفتم 17 میلیون تومان بود. با آن پول هم یک دفتر در میرداماد خریدم.

زنجانی درباره اینکه چند وقت یکبار از بانک مرکزی دلار می‌گرفت، می‌گوید: هر روز می‌گرفتم. دلارها را در بانک مرکزی می‌گرفتم و در بازار می‌فروختم و پول ریالی‌اش را به بانک واریز می‌کردم.

 

زنجانی گفت: حدود 6-7 ماه این کار را انجام دادم. وقتی این کار را انجام می‌دادم با شرکت‌های مختلفی که در کار ارز ورود داشتند آشنا شده بودم. مداوم به من زنگ می‌زدند که بیا فلان کار را انجام بدهیم. کسانی که بیرون از کشور هم ارز داشتند زیاد با من تماس می‌گرفتند.

این میلیاردر در پاسخ سؤال آسمان مبنی بر اینکه بعد از فوت مرحوم نوربخش و بانک مرکزی چکار کردید؟ گفت: آن موقع بررسی کرده بودم و متوجه شده بودم که در بین کسانی که پول‌های زیادی می‌آورند «سالامبور» فروش‌ها ]کسانی که پوست گوسفند می‌فروشند[، ارزهای زیادی به داخل کشور می‌آورند. از 10 میلیون دلار گرفته تا 30 میلیون دلار. آنها پوست گوسفند را جمع می‌کردند و به خارج از کشور می‌بردند. در ترکیه و ایتالیا می‌فروختند و پولش را به داخل کشور می‌آوردند. آن زمان با یکی از این «سالامبور»فروش‌ها آشنا شدم. گفتم این کار چطور است. گفت: شما چرا کار ارزی می‌کنید. بیا در کار سالامبور. کار خوبی است. استخدام بانک مرکزی نبودم. در دفتر میرداماد بودم که آمدم کار سالامبور فروشی را به صورت قوی با 800 میلیون تومان منابع مالی شروع کردم.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه درباره عکس‌های مشترکش با هاشمی، خاتمی و روحانی که در رسانه‌ها منتشر شده گفت: من پیش این آقایان رفتم تا جایزه بگیرم و برای 10-15 سال پیش است.

 

زنجانی می‌افزاید: من چهار پنج دوره صادرکننده نمونه شدم و به هنگام دریافت جایزه‌ام این عکس‌ها را گرفته‌ام. تاحال سه چهار بار آقای هاشمی را از نزدیک دیده‌ام. بعد از انتخابات خدمت ایشان رفتم و توضیحی درباره کارهایم به ایشان دادم بیشتر از 8 سال است که عکس آقای هاشمی در اتاقم است.

وی که صاحب چندین بانک و مؤسسه اعتباری در مالزی و تاجیکستان و ترکیه است، همچنین با اشاره به ارتباطات خود با وزارتخانه‌هایی نظیر نفت برای دور زدن تحریم و فروش نفت گفت: من تاکنون حدود 24 میلیون بشکه نفت فروخته‌ام و به قیمت روز با مهلت پرداخت 60 روزه و 90 روزه در تاریخ‌های مقرر پولش وصول و به حساب شرکت نفت واریز شده است.

زنجانی در پاسخ این سؤال که موضوع بدهی 2 میلیارد و 800 میلیون دلاری شما به وزارت نفت به کجا رسیده است؟ گفت: 2میلیارد و 800 میلیون دلار نیست.

در حساب‌های مربوط به وزارت نفت در بانک First Islamic یک میلیارد و دویست میلیون یورو یک پول است. این برای همان مشتری‌ای است که من گرفتم ریختم به حساب و آن مشتری الان طلبکار است. 240 میلیون دلار یک پول دیگر است که برای بانک است و من گرفتم و ریختم در حساب شرکت نفت.به نظر می‌رسد صرف‌نظر از نوع ارتباطات گذشته نامبرده با مدعیان اصلاح‌طلبی و هیاهوی یک سویه برخی رسانه‌های اصلاح‌طلب علیه وی، ضرورت دارد دستگاه قضایی و کمیسیون انرژی مجلس موضوع مورد مناقشه را بررسی کند و گزارش شفاف و روشنی در این باره ارائه کند.





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/1 | نویسنده : alamdarbasir
نیاز سازندگان خودرو در دنیا به ترمزهایی با کیفیت، کمترین امتیاز منفی و از لحاظ هزینه و قیمت، سازندگان را به سوی ارائه ایده‌های جدید سوق داده است. بسیجی نخبه «مهرداد علی‌محمدی» با اختراع «ترمز الکترومکانیکی» به این نیاز به خوبی پاسخ داده است.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از مهندس نیوز، مهرداد علی‌محمدی، عضو کانون بسیج مهندسین صنعتی استان مرکزی اظهار داشت: نیاز سازندگان خودرو در دنیا به ترمزهایی با کیفیت، کمترین امتیاز منفی و از لحاظ هزینه و قیمت، سازندگان را به سوی ارائه ایده‌های جدید سوق داده است.

وی در ادامه توضیح داد: سازندگان خودرو در کشور ما و در سایر نقاط دنیا سیستم ترمزهای تولیدات خود را بیشتر به سوی برقی هدایت کرده‌اند. در سال های اخیر در کشور ما نیز کارهای تحقیقاتی مهمی بر روی سیستم ترمز تحقیقاتی صورت نگرفته است. الکترومکانیکی مشتمل بر دو سیستم مکانیکی و الکتریکی بوده است. نتایج تحقیقاتی که شرکتهای خودرو سازی بزرگ دنیا از جمله شرکت مرسدس بنز حاکی از آن است که در سال های اخیر چندین طرح در زمینه ترمز ارائه داده شده است. از طرفی همچنان مردم از سیستم سیمی قدیم استقبال بیشتری می‌کنند که این دلیل ایمنی بالاتر سیستم های قدیمی از سیستم های جدید است. بررسی های که در بحث سیستم سیمی و الکتریکی انجام گرفت، حاکی از ایمن بودن سیستم سیمی نسبت به الکتریکی است. درحال حاضر ترمزهای زیادی با سیستم های جدید ارائه شده است اما سعی براین شده که تماما الکتریکی باشد که این موضوع برای اجراء و نصب سیستم روی خودرو مشکلاتی همانند افزایش هزینه که باعث افزایش قیمت تمام شده خودرو می‌شود و درصد ایمنی (سیستم‌های الکتریکی درصد ایمنی خیلی کمتر از سیستم‌های سیمی دارند) را به همراه دارد.

علی‌محمدی عدم استقبال مردم از سیستم‌های الکتریکی را افزایش هزینه و درصد پایین ایمنی این نوع سیستم‌ها دانست و گفت: این دو عیب باعث شده مردم زیاد از استقبال خوبی نداشته باشند. هدف اصلی از ارائه این طرح این بود که اولا سیستم دستی به الکتریکی تبدیل شود که سبب بهبود ایمنی شود و ثانیا قیمت تمام شده سیستم به وضعیت اقتصادی مردم کشورمان همخوانی داشته باشد (یک سیستم برقی با درصد ایمنی بالا و با کمترین هزینه، مردم ازاین شرایط سریعاً استقبال می­کنند).

وی در ادامه به بیان طرزکار ترمز الکترومکانیکی پرداخت و بیان کرد: زمانی که از ترمزالکترومکانیکی برای نگه داشتن خودرو استفاده می کنیم بازدن کلید به وضعیت یک سیستم فعال شده و اهرم ترمزها کشیده می­شود اتومبیل نگه داشته می شود. در این سیستم میکروسوئیچ 1- 1 و 2- 1 غیرفعال می شوند و باگردش شفت گیربکس موتور اهرم ترمز به سمت بالا آمده و در انتها با کلیدی که جریان از داخل آن عبورکرده تا موتورگردش کند قطع می شود و این عمل باعث می شود جریان موتور قطع شود و همزمان میکروسوئیچ های 1- 2 و 2- 2 فعال می شوند، این کورس کمتر از دو ثانیه طی خواهد شد.

در هر چرخ دو عدد میکروسوئیچ قرار داده شده است که یکی کار وصل مدار و دیگری کار قطع مدار را در هر چرخ به عهده دارد که این میکروسوئیچ‌ها با شماره 1- 1 و 2- 1 و 1- 2 و 2- 2 نامگذاری شده‌اند و برای برگشت با زدن کلید به حالت دو سیستم غیرفعال می شود و جریان بالعکس به موتور رسیده و با چرخش بالعکس موتور اهرم را آزاد می‌کند و میکروسوئیچ­های 1- 1 و 2- 1 فعال می­شوند و 1- 2 و 2- 2 غیرفعال می‌شوند.

علی‌محمدی در ادامه گفت: ترمزالکترومکانیکی همانند یک دیفرانسیل ضدلغزش عمل می کند به طوری که اگر یکی از چرخ ها در چاله، برف و... افتاده باشد توسط سنسور دوری که در مدار قرار گرفته است، می­توان متوجه شد که کدام چرخ داخل چاله است، از این طریق چرخ داخل چاله ترمزش فعال و چرخ داخل آسفالت را غیرفعال می‌شود و با زدن کلید ترمزالکترومکانیکی در حالت یک و قرار دادن خودرو در حالت دنده اتومبیل به راحتی از گودال و در حداقل زمان ممکن بیرون می آید. در مواقعی که یکی از چرخهای خودرو در گودال افتاده است نیازی به پیاده شدن از خودرو نیست بلکه توسط مانیتوری که درکنار چراغ های پشت آمپر قرار داده می‌شود می­توان متوجه شد بدین صورت که کامپیوتر سیگنالی از سنسور دوری که در چرخ قرار گرفته دریافت می­کند و همزمان کامپیوتر چراغ چرخ مورد نظر را روشن می کند و راننده به راحتی می­تواند متوجه شود که کدام یکی از چرخ ها در گودال افتاده است. با این سیستم راننده می­تواند سریعا از سیستم دیفرانسیل ضدلغزش استفاده کند و خودرو را بدون آسیب از گودال به بیرون هدایت نماید.

وی با اشاره به مزایای ترمز الکترومکانیکی اظهار داشت: سیستم ترمزالکترومکانیکی را می­توان در چهار نوع مختلف ارائه کرد و می توان در کلیه خودروهای در حال تولید نصب کرد. یکی از مزیت های ترمزالکترومکانیکی این است که زمان فعال و غیرفعال شدن این سیستم توسط سیستم سخنگو اعلام می شود و راننده متوجه فعال بودن این سیستم می شود. هم چنین در خودروهای با قیمت پایین می توان ازدیودهای نوری کم مصرف به جای سیستم سخنگو استفاده کرد. طرح سیستم ترمزالکترومکانیکی در حدود سه ثانیه سیستم را فعال و غیرفعال میشود و اگر خودرو در حالت خاموش باشد تاثیری در عمر و شارژ باتری ندارد ولی استاندارد استفاده از ترمز زمانی است که خودرو روشن باشد.

به گفته علی‌محمدی، کاهش خطای دستی توسط سیستم قطع و وصل مدار و استفاده از سیستم سخنگو یا لامپ دیود، ایمنی بالای آن نسبت به نوع دستی، امکان ساخت آن با استفاده از منابع داخلی و نیروی انسانی متخصص در کشور، امکان ارائه آن دربازارهای جهانی، تحولی نوع در سیستم ترمزهای دستی، افزایش فضای داخلی اتاق خودرو به دلیل حذف اهرم ترمز دستی، استفاده راحت آن برای تمامی افراد بویژه افراد مسن، معلولین و بانوان، عمل کردن سیستم الکترومکانیکی همانندیک دیفرانسیل ضدلغزش، تحولی­نودرسیستم­ترمز­دستی­خودرو، اقتصادی بودن این طرح با شرایط موجود در کشور





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/1 | نویسنده : alamdarbasir
به یک کارگر ساده نیازمندیم

علمدار بصیر: ساده نباش، چه قدر تو ساده ای، آدمی به سادگی و ... تو ندیدم. سادگی، روزگاری صفتی شایسته و نماد صداقت بود اما خیلی ها این روزا معتقدند سادگی دیگه کارایی نداره در نقطه مقابل باید راه راه، پیچ پیچی یا خط خطی بود! البته این نظر اوناست که هر کسی هفت خط باشد به بالاترین درجه در این زمینه دست یافته است اما باز هم در همین دنیای زرنگ ها و تیز و بزها نمی دانم چه سری است که همه دنبال آدم های صاف و ساده می گردند. حتی برخی روی شیشه های مغازه هایشان اعلان نصب می کنند که به یک کارگر ساده یا یک شاگرد ساده نیازمندیم.اما با وجود بیکاری فراگیر و نیاز آحاد جامعه به شغل معلوم نیست چرا این اعلان ها چند ماه چند ماه روی شیشه می ماند، شاید چون دیگر سادگی صفت خوبی نیست بنابراین هیچ کس هر چند ساده هم باشد حاضر نیست انگ سادگی به پیشانی اش بخورد!





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/1 | نویسنده : alamdarbasir
هراس رسانه‌های صهیونیستی از قدرت‌نمایی "موشک‌های بالستیک ایرانی":
بازتاب فوری توان موشکی کشورمان نشان از اقتدار و توان بازدارندگی صد در صدی نیرو های مسلح در دفاع از تمام ارضی و ثبات منطقه‌ای است به طوری‌که دیروز رژیم صهیونیستی یقین کرد اگر دست از پا خطا کند در آماج حملات موشکی ایران قرار خواهد گرفت .

به گزارش علمدار بصیر به نقل از  باشگاه خبرنگاران ؛ طبق معمول در اولین روز هفته دفاع مقدس رژه نیروهای مسلح در مرقد مطهرامام (ره) در حضور ریس جمهور با  شکوه خاصی برگزار شد. پس از رژه یگان‌های مسلح ارتش و سپاه و نیروی انتظامی، انواع ادوات و تجهیزات دفاعی همچون تانک، توپ، موشک‌های دریایی و سامانه‌های راداری به نمایش گذاشته شد. در این میان  حضور "موشک‌های بالستیک زمین به زمین" بیش از  سایر جنگ افزارها جلب توجه می‌کرد.

در مراسم دیروز، آخرین توانمندی‌های موشکی از جمله 12 موشک زمین ‌به ‌زمین سوخت جامد سجیل (با برد 2 هزار کیلومتر) و 18 موشک "قدر-اف" و "قدر-اچ"  از مقابل جایگاه عبور کردند. نمایش موشک‌های دور برد بلافاصله در رسانه‌های خارجی انعکاس یافت.

 

اذعان رسانه‌های صهیونیستی-غربی به قدرت موشکی ایران

 

جروزالم پست، اسرائیل نشنال نیوز  ،دیلی استار ،فاکس نیوز ،گلف نیوز ، یدیعوت‌آحارونوت، ایندایا تایمز، رادیو صدای روسیه ،فرانس 24 از جمله سایت‌ها و شبکه‌های خبری بودند که موشک‌های به نمایش در آمده در این مراسم را پوشش دادند.    

روزنامه صهیونیستی، جروزالیم‌پست با اشاره به قدرت موشکی نیروهای مسلح ایران نوشت: "ایران در این رژه نظامی 30 موشک دور برد با برد 2000 کیلومتر به نمایش گذاشت که می‌تواند اسرییل را هدف قرار دهد."

 

 این روزنامه با اشاره به سخنرانی رییس‌جمهور در این مراسم خاطر نشان کرد: "ریس جمهور ایران به آمادگی تهران برای مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای "بدون پیش شرط" تاکید کرد."

سایت دیلی‌استار  هم با اشاره به نمایش موشک‌های دوربرد در این مراسم  نوشت: " ایران در این مراسم  30 موشک دوربرد با برد 2000 کیلومتر  به نمایش گذاشت. این اولین بار است که ایران این تعداد موشک را بصورت یکجا به نمایش گذاشته است، موشک‌هایی که می‌تواند سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دهد."

 

 

این سایت خبری تحلیلی در ادامه با اشاره به تعداد  و نوع موشکها نوشت " ایران در سالروز آغاز جنگ ایران و عراق در مراسم رژه نظامی   12 موشک سجیل و 18 موشک قدر به نمایش گذاشت".

 دیلی استار در ادامه  به پایگاه‌های آمریکا در منطقه  نیز اشاره کرده و می‌نویسد:"هر دو موشکی که در این مراسم به نمایش در آمد نه تنها قادر است اسراییل را بلکه پایگاه‌های آمریکایی را نیز هدف قرار دهد."

رادیو صدای روسیه هم به انعکاس موشک‌های به نمایش در آمده در رژه نیروهای مسلح پرداخت و در سایت خود نوشت: " در مراسم دیروز رژه نیروهای مسلح ایران موشک‌هایی که به نمایش در آمد می‌تواند اسراییل و پایگاه‌های آمریکا در منطقه را هدف قرار دهد."

 سایت عربی زبان  گلف‌نیوز هم نوشت " ایران 30 موشک با برد 2000 کیلومتری را در رژه دیروز به نمایش گذاشتند. این اولین بار است که این تعداد موشک‌های دوربردی که می‌تواند سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دهد به نمایش در آمده است."

 

 این سایت عربی اشاره‌ای هم به سخنان ریس‌جمهور کشورمان کرده و به نقل از وی می‌نویسد: " ایران در 200 سال گذشته به هیچ کشوری حمله نظامی نکرده است. دیروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی هیچ حمله تجاوزگرانه را آغاز نخواهند کرد، اما در مقابل  متجاوزان تا رسیدن به پیروزی خواهند ایستاد".

این سایت در ادامه می‌افزاید: " موشک سجیل" برای اولین بار در نوامبر  2008  و موشک قدر هم در سپتامبر سال بعد آزمایش شد. هر دو موشک دو مرحله‌ای هستند و استفاد از سوخت جامد باعث می‌شود مدت زمان پرتاپ آن به حداقل برسد ".

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت هم ضمن اشاره به 30 موشک دوربرد که در این مراسم به نمایش در آمد به بخشی از سخنان  ریس‌جمهور در مراسم رژه نیروهای مسلح نوشت:" دکتر روحانی با اشاره تلویحی به رژیم صهیونیستی گفت: رژیمی برای امنیت منطقه تهدید به حساب می‌آید که تمام معاهدات بین‌اللملی درخصوص منع اشاعه سلاح‌های کشتار جمعی را  نقض کرده است".

 

موشک سجیل نخستین موشک زمین به زمین برد بلند دو مرحله ای سوخت جامد در کشور است که توسط متخصصان اقتدار آفرین سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع طراحی و ساخته شده است .موشک سجیل به دلیل سامانه پرتاب متحرک با قابلیت حمل موشک آماده پرتاب، اولین موشک دور برد سوخت جامد ایران و خط شکن موشک‌های ایرانی بشمار می‌رود.

موشک سجیل دارای 2000 کیلومتر برد، 23623 کیلوگرم وزن، 17.57متر طول، 1.25 متر قطر و سر جنگی به جرم 500 کیلوگرم است.  این موشک در زمان 835 ثانیه - حدود 13 دقیقه و 55 ثانیه- به بیشینه برد خود می‌رسد.دقت بسیار بالای سجیل ناشی از بکارگیری سامانه‌های دقیق هدف‌گیری ناوبری و هدایت است.

نام سجیل به معنی "گل پخته " به سوره فیل در قرآن اشاره می‌کند که بر اساس آن خداوند پرندگانی را که با نوک خود سنگ‌هایی از جنس گل پخته حمل می‌کردند برای نجات شهر مکه از دست متجاوزان  اصحاب پادشاه ابرهه فرستاد.

 

قدر-110 موشک بالستیک با برد متوسط است که توسط ایران طراحی و ساخته شده است. برخی منابع به برد 2500 تا 3000 کیلومتری این موشک اشاره کرده‌اند با این تفاسیر این موشک توان ضربه زدن به دورترین نقاط اروپا را داراست و بیش از 70 درصد آسیا را در تیررس توان موشکی ایران قرار می‌دهد.

موشک قدر-110 قابلیت مانور  بهتری را نسبت به شهاب 3 دارا است و زمان آماده‌سازی آن برای شلیک نسبت به نسخه‌های اولیه شهاب 3 پایین‌تر بوده و در حدود 30 دقیقه می‌باشد، در حالی که در نسخه‌های اولیه شهاب این زمان بالغ بر چندین ساعت بود. سر جنگی این موشک ماسوره انفجاری، ضربتی و مجاورتی است و به صورت عمود پرواز شلیک می‌شود.

 بدون شک بازتاب توانمندی‌های موشکی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران در رسانه های جهان  بخصوص در رسانه های رژیم صهیونیستی  نشان از قدرت بازدارندگی و آمادگی نیروی های مسلح کشورمان دارد.در این میان اذعان  رسانه های رژیم صهیونیستی  به توان موشکی ایران بیش از سایر رسانه ها حائز اهمیت است و این رژیم نامشروع  دیگر  به یقین رسیده که قدرت بلامنازع موشکی ایران دیروز دیگر از چنان توانمندی هایی برخودار شده است که در روز نبرد قادر خواهند بود تمام منافع و پایگاه‌های نظامی نظام سلطه در منطقه و البته وجب به وجب سرزمین‌های اشغالی را مورد هدف قرار دهند





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/7/1 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون