سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
به دنبال رواج یک شایعه‌
قدرت‌الله ایزدی: من صحیح و سالم هستم
شایعه مبنی بر درگذشت قدرت‌الله ایزدی(آقارشید) بازیگر و کمدین محبوب اصفهانی تکذیب شد.

به گزارش علمدار بصیر: پیامکی امشب با این مضمون که «قدرت‌الله ایزدی(آقا رشید)دار فانی را وداع گفت» توسط یک پایگاه خبری ـ تحلیلی در ابتدا منتشر شد و سپس در بین مردم هنردوست رد و بدل شد و به قدری این پیامک، جدی گرفته شد که در مدت پنج دقیقه این پیامک در تمام شهر انتشار پیدا کرد.

سایت‌های خبری هم در ساعت 21 و 10 دقیقه این خبر را اعلام و این بازیگر تئاتر و سینما را در سن 57 سالگی به اجبار از صحنه روزگار محو کردند!

با توجه به آنکه خبر بیماری و مرگ برای این بازیگر، در گذشته هم شایع شده بود، برای اطمینان از صحت این خبر خبرنگار فارس با این بازیگر شوخ‌طبع تماس گرفته و پس از چند بار مشغول بودن خط، صدای قدرت‌الله ایزدی از پشت خط به گوش ‌رسید که در جواب این سؤال که: «آقای ایزدی خودتان هستید؟»، با همان شوخ‌طبعی همیشگی گفت: «بله خودم هستم، بابا بیچاره شدم و این شایعه‌ای است که دشمنان درآورده‌اند و خدا را شکر که صحیح و سالم هستم و هیچ مشکلی ندارم».





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/29 | نویسنده : alamdarbasir
«محمدجواد ظریف» مردی که قرار است وزیر امور خارجه آینده ایران باشد، به مدت بیش از دو دهه با آمریکا تعامل داشته است. آیا او می‌تواند پیشرو ایجاد روابط خوب میان دو کشور گردد؟

به گزارش علمدار بصیر: مجله امریکایی «تایم» در گزارشی نوشت: ایران و امریکا هیچ گونه روابط دیپلماتیک رسمی با هم ندارند. هیچ از این دو کشور سفیری در پایتخت کشور دیگر ندارد و دیپلمات‌های ارشد آن‌ها نیز مذاکره چندانی با یکدیگر نمی‌کنند. سه دهه تنش به این معناست که سیاستمداران امریکایی و ایرانی بیشتر از آن که برای رسیدن به مصالحه تلاش نمایند، در دیو صفت نشان دادن یکدیگر کوشش کرده‌اند. اما «محمد جواد ظریف» مدت‌هاست ثابت کرده که یک استثنای مهم برای این قانون است: این دیپلمات حرفه‌ای ایرانی مدرک دکتری خود را از دانشگاه دنور دریافت کرد، فرزندان او در امریکا زاده شدند، و در زبان انگلیسی وی ردپای اندکی از لهجه خارجی به چشم می‌خورد. او به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل متحد از سال 2002 تا 2007، توانست ارتباطات بسیاری در واشنگتن ایجاد کند. ما از یک فرد ایرانی سخن می‌گوییم که می‌تواند همانند امریکایی‌ها صحبت نماید؛ و او قرار است وزیر امور خارجه آینده ایران باشد.

? حضور ظریف می‌تواند تغییری امیدوار کننده را در سیاست‌های خارجی ایران به همراه داشته باشد?

انتصاب «ظریف» در 4 اوت توسط «حسن روحانی» و پس از مراسم تحلیف وی اعلام شد. انتظار می‌رود که رأی اعتماد نمایندگان مجلس به او جنبه تشریفاتی و فرمالیته داشته باشد. برخی تحلیلگران می‌گویند، حضور وی در کنار «روحانی» می‌تواند تغییری امیدوار کننده را در سیاست‌های خارجی ایران به همراه داشته باشد و روند خصمانه‌ای که «محمود احمدی‌نژاد»، رئیس جمهور سابق، در پیش گرفته بود را عوض کند؛ دوران هشت ساله وی انزوای جمهوری اسلامی را تشدید کرد و باعث شد تحریم‌های بین‌المللی جدیدی علیه کشور تصویب شود و اقتصاد ایران به ورطه نابودی کشانده شود. «روحانی»، که یک روحانی میانه‌روست، از زمانی که داشته استفاده کرده تا پیشنهاد صلح و آشتی را به امریکا ارائه دهد و آرزوی خود برای مذاکرات «جدی و اساسی» را ابراز نماید. «ظریف» در رأس این تلاش‌های جدید می‌باشد. «هومن مجد»، یک نویسنده ایرانی-امریکایی و مفسر مستقر در نیویورک، اظهار می‌دارد که، «من فکر می‌کنم باید بسیار خوش‌بین باشیم. ظریف در مصالحه و دیپلماسی بسیار ماهرتر است و این ویژگی در دوران احمدی‌نژاد عملاً وجود نداشت.»

?«ظریف» یک شخصیت شناخته شده در واشنگتن است?

«ظریف» 53 ساله، یک شخصیت شناخته شده در واشنگتن است، که در برخورد با سخنگویان امریکایی حدود 20 سال تجربه دارد. از آن جا که ایران روابطی رسمی با امریکا ندارد، مأموریت او در سازمان ملل متحد اهمیت دوچندانی می‌یابد. به گفته «آلوارو دسوتو» ، یکی از مقامات ارشد سابق سازمان ملل متحد، «در میان دیپلمات‌های ایرانی به طور سنتی هوشمندی و ظرافت وجود دارد. تاریخ و فرهنگ هزاران ساله ایرانیان دیپلماسی آن‌ها را عمیقاً تحت تأثیر قرار می‌دهد، هیچ شکی در این امر نیست.» «ظریف» به خصوص توانسته بود خودش را از دیگران متمایز سازد و همکاران وی او را به عنوان یک فرد با استعداد و مؤدب می‌شناسند که بسیاری از دایره دیپلماتیک منهتن را مجذوب خود ساخته بود. او با مطبوعات امریکایی روبرو شد، از جمله در برنامه چارلی رز حضور یافت، و توانست هم با اعتماد به نفس و هم با خلوص نیت و صداقت سخن بگوید.

? ظریف همراه با «روحانی» در سال 2003 یکی از مذاکره کنندگان ارشد ایران بود?

او همراه با «روحانی» در سال 2003 یکی از مذاکره کنندگان ارشد ایران بود که توانستند به یک «معامله بزرگ» در مورد برنامه هسته‌ای تهران دست یابند. این مذاکرات پس از آن که دولت «بوش» ، ایران را همراه با کره شمالی و عراق در «محور شرارت» قرار داد، از هم پاشید. دو سال قبل از آن، یعنی در سال 2001، «ظریف» نماینده اصلی ایران در کنفرانس بن بود، کنفرانسی که بازیکنان منطقه‌ای را پس از حمله امریکا به افغانستان و سرنگونی طالبان گرد هم جمع کرد. «جیمز دابینز»، همتای آمریکایی او در این اجلاس (که اخیراً به عنوان نماینده ویژه دولت «اوباما» در افغانستان برگزیده شده است)، در ژانویه 2010 در گزارش سه ماهه واشنگتن، هم در مورد شوخ‌طبعی و هم در مورد جدیت ایرانیان در انجام امور مطالبی نوشت. آن دو بارها هنگام صرف «کیک و قهوه صبحگاهی» با یکدیگر دیدار کرده بودند و با همکاری هم به معاهده‌ای دست یافتند که چند هفته بعد منجر به راه‌اندازی دولت «حامد کرزای»، رئیس جمهور افغانستان شد. این پرونده، موفق‌ترین نمونه از دیپلماسی مشترک ایران و امریکا از زمان انقلاب سال 1979 بوده است.

? روابط میان واشنگتن و تهران با روی کار آمدن «ظریف» ، یک شبه باعث گرم شدن نخواهد شد?

اما روی کار آمدن «ظریف» ، یک شبه باعث گرم شدن روابط میان واشنگتن و تهران نخواهد شد. به گفته «ادوارد لوک»، از مقامات عالی‌رتبه سابق سازمان ملل که در حال حاضر ریاست دانشکده مطالعات صلح خوآن کراک را در دانشگاه سن دیه گو بر عهده دارد، «کسانی که در حال شادمانی و جشن گرفتن هستند باید اندکی محتاطانه‌تر رفتار کنند. ما با برخورد و لحن گفتمان بهتری مواجه خواهیم شد، اما اصول اساسی رابطه با امریکا آخرین چیزی است که تغییر خواهد کرد، نه نخستین چیز.»

? دولت «روحانی» باید از یک گرداب عظیم اقتصادی گذر کند?

البته مسلم است که «ظریف» به عنوان وزیر امور خارجه یک دستور کار جهانی خواهد داشت، و صرفاً بر امریکا متمرکز نخواهد بود، و در یک دوران حساس در کشورش روی کار خواهد آمد. «لوک» اظهار می‌دارد، «او باید کمی مراقب باشد، باید جناح راست خود را زیر نظر داشته باشد.» دولت «روحانی» باید از یک گرداب عظیم اقتصادی که میراث دوران «احمدی‌نژاد» است گذر کند و خسارات را در منطقه کنترل سازد. روابط با بازیگران کلیدی منطقه نظیر عربستان سعودی، به کمترین میزان خود رسیده است. «تریتا پارسی» ، رئیس شورای ملی ایرانیان امریکایی، که در پی ساخت پلی میان واشنگتن و تهران است، اظهار می‌دارد، «اوضاع کنونی با بهار عربی، درگیری‌های سوریه، و تنش‌های مصر نیز پیوند خورده است. امریکا بخش اصلی مشکلات نیست.»

?«ظریف» به آیت‌الله «خامنه‌ای» نزدیک است ?

علاوه بر این، سیاست هسته‌ای ایران توسط آیت‌الله «علی خامنه‌ای» ، رهبر جمهوری اسلامی، تعیین می‌شود که بیش از یک دهه است دشمنی‌ها با امریکا را تشدید کرده است. گفته می‌شود که «ظریف» به آیت‌الله «خامنه‌ای» نزدیک است و بعید به نظر می‌رسد که تغییرات چندانی در سناریوهای تهران ایجاد نماید. پس از انتخاب «احمدی‌نژاد» در سال 2005 «ظریف» توانست سمت خود در سازمان ملل متحد را به مدت یک سال و نیم حفظ نماید، در حالی که بسیاری از همتایان او در هیئت دیپلماتیک ایران شغل‌های خود را از دست دادند. به گفته «مجد»، «ظریف حتی اگر با احمدی‌نژاد موافق نبوده باشد، باز هم وطن پرست و به حکومت و کشورش وفادار است.» علاوه بر این، به گفته «پارسی»، بعد از ناامیدی‌هایی که «ظریف»، «روحانی» و دیگران، هنگام تلاش برای مذاکره با امریکا تجربه کردند، «آن‌ها بودند که نابود شدند»؛ پس بازگشت آن‌ها به قدرت ممکن است به معنای یک رویکرد محتاطانه‌تر ایرانیان در مذاکرات هسته‌ای باشد، و نه رویکردی آشتی‌جویانه‌تر که احتمالاً امریکا توقع دارد شاهد آن باشد.

? نشانه‌ای از کاهش یافتن ستیزه‌جویی واشنگتن به چشم نمی‌خورد?

در همین حال، علیرغم تغییر گارد تهران، نشانه‌ای از کاهش یافتن ستیزه‌جویی واشنگتن به چشم نمی‌خورد. هفته گذشته در همان روزی که خبر انتصاب «ظریف» به بیرون درز کرد، مجلس نمایندگان آمریکا یک تحریم سخت جدید علیه ایران تصویب کرد، که در ماه سپتامبر و پس از تعطیلات تابستان به مجلس سنا خواهد رفت. روز دوشنبه، 76 نفر از سناتورهای امریکا نامه‌ای خطاب به «باراک اوباما» را امضا کرده و خواستار آن شدند که فشارها بر ایران را بیشتر کند. به گفته «ولی نصر» ، از مشاوران سابق سیاست خارجی دولت اوباما و رئیس دانشکده مطالعات پیشرفته بین‌الملل جان هاپکینز در واشنگتن دی‌سی، این شرایط و جو خصمانه نمی‌تواند به یک دیپلماسی کارآمد و بهره‌ور منجر شود. «نصر» به تایم گفته، «اگر رویکرد امریکا همچنان تلاش برای تشدید تحریم‌ها باشد، فرقی نمی‌کند که دیپلمات ارشد ایران چه کسی باشد. هیچ پیشرفتی حاصل نخواهد شد.» به اعتقاد «نصر»، با این که ممکن است «ظریف» شخصیتی باشد که امریکا بتواند با او معامله کند، اما تنها زمانی موفق خواهد شد که «بتواند به تهران نشان دهد که دیپلماسی مفید خواهد بود.» «نصر» می‌گوید، این امر مستلزم آن است که علائمی نیز از جانب واشنگتن وجود داشته باشد که نشان دهد آن‌ها نیز خواستار تعامل و ایجاد روابط خوب با ایران هستند.

? ظریف ممکن است بتواند به ایجاد عصری جدید در ارتباطات میان ایران و امریکا کمک کند?

پیش از آن که امیدهایی که رهبران جدید ایران را احاطه کرده است، تبدیل به پیشرفتی ملموس در صحنه دیپلماتیک گردد، اتفاقات زیادی باید رخ دهد. اما اگر «ظریف» ، گیرایی و جدیتی که در سازمان ملل از خود نشان داده بود را به کار ببندد، ممکن است بتواند به ایجاد عصری جدید در ارتباطات میان ایران و امریکا کمک کند. به گفته «پارسی»، «در نظام‌های سیاسی [همانند آن چه در ایران وجود دارد]، که نهادها در آن‌ها چندان قدرتمند نیستند، اشخاص می‌توانند تفاوت چشمگیری در شرایط ایجاد نماید. و ظریف توانایی انجام این کار را دارد.»

منبع: اشراف





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/5/28 | نویسنده : alamdarbasir
در احکامی جداگانه؛
محمود احمدی نژاد در احکام جداگانه‌ای مسئولان دانشگاه جامع بین‌المللی ایرانیان را منصوب کرد.

به گزارش علمدار بصیر: محمود احمدی‌نژاد رئیس دانشگاه جامع بین‌المللی ایرانیان در احکام جداگانه‌ای مسئولان این دانشگاه را منصوب کرد.

 
وی در این احکام، سید شمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد دولت دهم را به عنوان رئیس مجتمع اقتصادی و مالی، محمدرضا شمس اردکانی را به عنوان رئیس مجتمع علوم پزشکی، حمید بقایی را به عنوان معاون پشتیبانی و بهروز مرادی را به عنوان معاون طرح و برنامه و نمایندگی‌های دانشگاه جامع بین‌المللی ایرانیان منصوب کرد.
 
متن این احکام که به صورت جداگانه خطاب به این افراد صادر شده به شرح زیر است:
 
استحضار دارید که پیشرفت، تعالی و سعادت جامعه مستلزم حرکت مستمر و هدفمند علمی، پویایی تفکر و اندیشه‌ورزی است. رشد علمی و اعتلای اندیشه، شاخص ظرفیت‌ها و البته شایستگی‌های هر فرد و هر ملتی در تراز ملی و بین‌المللی محسوب می‌شود.
هم‌افزایی حرکت‌های پرشتاب علمی گسترده امروز دانشمندان و متفکران ایران زمین در قالب یک دانشگاه پیشرو در علم و فناوری در تراز جهانی یک ضرورت و نیازمند تلاش عالمانه، دلسوزانه و پیگیر است.
دانشگاه بین‌المللی ایرانیان بر این باور و در ساحت این اندیشه برپا شده است و جهاد علمی و فرهنگی را روح حاکم بر کار و ماموریت اصلی خود می‌داند.
امیدوارم با توکل بر خداوند و استعانت از امام عصر (عج) و با همراهی و همدلی سایر همکاران و استفاده از آرای صاحب‌نظران حوزه و دانشگاه در انجام وظایف محوله موفق باشید.
 




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/5/28 | نویسنده : alamdarbasir
اظهارات تامل برانگیز سرپرست وزارت علوم در سال 88؛
جعفر توفیقی، سرپرست فعلی وزارت علوم در تحصن سال 88 مسجد دانشگاه تهران گفته بود: در این انتخابات رای مردم به نفع کسانی دستکاری شد که حریم اخلاق و ادب را شکستند. در طول این 30 سال هیچگاه این چنین به مردم توهین نشده بود.

به گزارش علمدار بصیر: مشروح سخنرانی جعفر توفیقی، سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دولت یازدهم بدین شرح است:

 
مجری: دعوت می‌کنیم از آقای توفیقی معاون وزیر علوم و رئیس ستاد دانشگاهیان رئیس جمهور منتخب ما جناب آقای میرحسین موسوی (تشویق حضار)
 
جعفر توفیقی:
 
بسم الله الرحمن الرحیم.
 
- من ابتدا تشکر می‌کنم از احساس مسئولیت اساتید محترم دانشگاه تهران و دانشجویان عزیز دانشگاه تهران در برگزاری این تحصن و انتظار هم البته از دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه پیشتاز کشور در عرصه‌های علمی و سیاسی این گونه هست.
 
- امیدوارم که ان‌شاءالله با این حرکت که سراسر آرامش هست و اعتراض، ان‌شاءالله بتوانیم به حقوق حقه ملت ایران و دانشجوبان و دانشگاهیان ایران دست پیدا کنیم.
 
- بنده هم حسب وظیفه در جمع شما حاضر شدم که در این اعتراض سهم بسیار کوچکی را در واقع ایفا بکنیم. واقعیت مطلب عمق تاسف و تاثر به اندازه‌ای است که آدم نمی‌تواند احساسات خودش را درست بیان کند و به معنای واقعی در این جلسه صحبتی را بکند. ولی چند جمله من از باب مشارکت در این حرکت بسیار غرور‌آمیز خدمت شما عرض می‌کنم. ان‌شاءالله سایر دوستان مباحث را تکمیل می‌کنند.
 
- واقعیت مطلب؛ من تصور می‌کنم که ملت ما در آستانه یک فرصت بسیار استثنایی قرار داشت. یعنی این حضور مردم، پیر و جوان, استاد و دانشجو, کارگر و کارمند بی‌سابقه است. این حجم حضور در پای صندوق‌های رای آن هم بعد از سی سال که از تجربه انقلاب اسلامی گذشته است، ایرانیان داخل و خارج از کشور، به نظر من کشور را در آستانه یک فرصت بسیار استثنایی قرار داده بود و اگر ما اجازه می‌دادیم که انتخابات روند معمول خودش را طی بکند به نظر من این نظام پایه‌های خودش را برای همیشه تثبیت می‌کرد برای اینکه یک حضور 40 و 50 میلیونی مردم با سلایق مختلف با عقاید مختلف با گرایش‌های سیاسی مختلف و یک رای بسیار قاطع به آقای مهندس موسوی به نظر من و احترام کشور و احترام دولت به این رای به نظر من استثنایی‌ترین فرصتی بود که ما بعد از انقلاب بدست آورده بودیم.
 
- ولی به نظر من بدترین سناریو را انتخاب کردیم یعنی در این دو راهی انتخابات، انتخابی که الان شد و انتخابی که می‌توانست بشود بدترین انتخاب را کردیم یعنی درست نقطه مقابلش و کشور در آستانه تزلزل، مردم در آستانه? تزلزل، توهین به شخصیت مردم به عقیده? مردم و به رای مردم و از هم پاشی این اتحاد اجتماعی، یعنی ما اختیار داشتیم که اتحاد اجتماعی را انتخاب بکنیم. اتحاد سیاسی را انتخاب بکنیم و اختیار داشتیم که از هم گسیختگی و از هم پاشیدگی اجتماعی را انتخاب بکنیم. به نظر من با بی‌تدبیری، بدترین انتخاب را در واقع به عمل آوردیم و الان وضعیت را شما می‌بینید، نارضایتی مردم، دانشجوها، اساتید، نخبگان که یک اعتراض واقعا سراسری است.
 
- بنده امیدوار هستم که ان‌شاءالله تا بیش از این دیر نشده دوستان تامل کنند و برگردند به این مسیری که انتخاب غلطی را که شد ان‌شاءالله اصلاح بکنند. بدتر از آن هجمه‌ای است که ما الان به دانشجوها داریم می‌کنیم. و واقعا باید تشکر بکنیم که اساتید این‌گونه از هجومی که به دانشجویان مظلوم و بی‌دفاع شده دارند حمایت می‌کنند و این یک چهره‌ی خوبی برای نظام به نظر من نیست.
 
- عکس‌هایی که در دنیا پخش می‌شود فیلم‌هایی که در دنیا پخش می‌شود تجاوزهایی که به حریم خوابگاه‌ها وارد می‌شود و دانشجویان فرهیخته و مظلوم ما اینگونه دارند مورد هجمه قرار می‌گیرند و به سرعت فراموش کردند دوستان که همین‌هایی که الان زیر باتوم و اسلحه و این فشار دارند لطمه می‌بینند همان کسانی بودند که حماسه 22 خرداد را آفریدند و حماسه راهپیمایی دیروز (25 خرداد 88) که واقعا از ابتدای انقلاب شاید یکی از همایش‌های بی‌نظیر بود و حضور مردم در صحنه بود.
 
- واقعیت مطلب همه ما حالا دانشجویان جوان را عرض نمی‌کنم اما هم سن و سال‌های خودم که سی سال انقلاب را تجربه کردیم ما حوادث زیادی داشتیم که مردم را متالم و نارارحت کرد. ماجرای 7 تیر ماجرای 8 شهریور، شهید بهشتی، شهید رجایی که این‌ها حوادثی بود که واقعا مردم را ناراحت می‌کرد. اندوهگین می‌کرد متاثر می‌کرد ولی واقعیتش من تجریه? خودم این است هیچ حادثه‌ای به اندازه این اتفاق که افتاد روحیه و شخصیت مردم را جریحه‌دار نکرد و متاسف و متاثرشان نکرد و در این سطح ملی این که ما به رای مردم توهین کنیم و در رای مردم دستکاری کنیم و متاسفانه رای را به اسم کسانی بگذاریم که کمترین اخلاق و ادب و همه چیز را در واقع فرو ریخته‌اند بنیان‌های اخلاقی را فرو ریختند (تشویق حضار و صدای الله اکبر).
 
- ای کاش واقعا بنده آرزو می‌کنم و ای کاش نمی‌دانستیم که این 24 میلیون رای به اسم چه کسی رفته است. ای کاش این ویژگی‌ها پشت پرده باقی می‌ماند و ما فقط یک تخلف کوچک انتخاباتی را شاهد بودیم. ای کاش اینجوری می‌شد ولی همه مردم دیدند در هفته‌های گذشته در 4 سال گذشته سیاست‌ها را تدبیرها را اخلاق را بینش‌ها را دیدند و الان عمق تاسف جایی است که این 24 میلیون رای به دست من و شما به اسم چه کسانی رفت؟ این به نظر من بسیار برای مردم روحیه مردم را و شخصیت مردم را جریحه دار می‌کند. ای کاش به اسم یک آدمی می‌رفت که ما درست نمی‌شناختیمش. ای کاش برای کسانی می‌رفت که ما شناخت درستی نداشتیم و مردم ندیده بودند دروغ گفتن صریح را و تهمت زدن‌های صریح آن‌ها را به شخصیت‌های کشور و به ارکان انقلاب.
 
- این که ما تمام انقلاب را زیر سوال ببریم. دستاوردهایش را زیر سوال ببریم جنگ را زیر سوال ببریم بهترین فرماندهان جنگ را زیر سوال ببریم فقط برای این که رای بیاوریم. فقط می‌خواهیم فضایی ایجاد کنیم که در آن فضا می‌خواهیم رای بیاوریم.
 
- به نظر من از هر جنبه که نگاه کنیم واقعا ابعاد این تاسف و تاثر و تالم بسیار گسترده است و ما رای شخصیت با تقوا سالم و مدیر با تجربه‌ای مثل آقای مهندس موسوی را بگیریم و به اسم کسانی بنویسیم که ... (تشویق حضار) که در واقع انقلابیون چند روزه هستند، مدیران چند روزه هستند و جالب است که خدمت‌تان بگویم عمده? نقطه ضعف‌هایی که به دیگران می‌گیرند خودشان ده‌ها برابر این نقطه ضعف‌ها از مدرک تحصیلی از نظر کارشناس بودن از نظر در انقلاب حضور داشتن از نظر تاثیری که در جنگ گذاشتند تمام ایرادهایی که به دیگران می‌گیرند از نظر ادب، اخلاق، بی‌تدبیری، شما صد برابر این را در خود همین‌ها می‌توانید مشاهده بکنید.
 
- وقت را بیش از این نمی‌گیرم، بنده وظیفه دارم به عنوان یک مسئول کوچک در وزارت علوم سابق حمایت خودم را از اعتراض شما از اعتراض اساتید به خصوص حمایت خودم را از دانشجویانی که تجربه داشتم و با آن‌ها برخورد داشتم،‌ سال‌ها با این‌ها نشست و برخاست کردم، دانشجویانی که همیشه مظلوم واقع می‌شوند و جالب که باتوم‌ها اول باید به سر آن‌ها بخورد، در اتاق‌های‌شان و در حریم امن خوابگاه‌شان پناهگاهی نداشته باشند و فریادرسی نداشته باشند، حمایت خودم را در واقع از این اعتراض اعلام می‌کنم و محکوم می‌کنم این برخوردی که با فضای امن دانشگاه می‌شود با دانش می‌شود با دانشجو می‌شود و در شرایطی که دانشجو هیچ سلاحی برای دفاع از خودش ندارد متاسفانه شدیدترین تجاوزها به حریم دانشجو و دانشگاه انجام می‌گیرد.
 
" موفق و پیروز باشید والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته" (تشویق حضار)
 
منبع: نسیم آنلاین




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/5/28 | نویسنده : alamdarbasir

روزنامه اصلاح طلب شرق در اقدامی مشکوک با مقایسه تبعات تحریم هشت سال اخیر دشمنان با تبعات کودتای 28مرداد، نوشت: مذاکرات هشت سال گذشته دستاوردی نداشته و تنها باعث شده غرب خود را مجاز به اضافه کردن تحریم ها بداند.

به گزارش علمدار بصیر: روزنامه اصلاح طلب شرق امروز در صفحه اول خود ودر تحلیلی قابل تامل که البته از این روزنامه هم چندان عجیب نیست، با مقایسه تبعات تحریم هشت سال اخیر دشمنان با تبعات کودتای 28مرداد، همسو با  دعاهای رسانه های غربی مدعی شد مذاکرات در هشت‌سال گذشته هم دستاورد مشخصی برای ایران نداشته و تنها سبب شده، غرب با اعلام به نتیجه نرسیدن مذاکرات، خود را مجاز به اضافه کردن تحریم‌ها بداند و این دامی است که گسترده‌اند. به نظر می‌رسد آثار اینگونه اقدامات، کمتر از تبعات کودتای 28 مرداد نیست

این روزها روزنامه های اصلاح طلب با سرکردگی روزنامه شرق در مسیری حرکت می کنند که بعضا در سمت و سوی خواسته های غرب است. روزنامه شرق که پس ازفتنه 88 با دستگیری سردبیر تندرو خود مدتی را در محاق سپری کرد و سپس با افت شدید تیراژ روبرو شده بود این روزها با تصور اینکه شرایط دوران فتنه سپری شده همان رویه غلط قبلی را با شدت بیشتری در حال ادامه دادن است.

برای مثال در موضوع سوریه و یا سایر بحث های مرتبط با خاورمیانه و بیداری اسلامی این روزنامه رسما بر خلاف موضع رسمی جمهوری اسلامی حرکت می کند! و خطی را دنبال می کند که امروز برخی سیاستمداران مرعوب داخلی بعنوان تحلیل از شرایط به آن می پردازند و مثلا به علت ترس ذاتی خود در مقابل آمریکا به دنبال مذاکره باخت برای ایران و برد برای آمریکا هستند!

مواضع عجیب شرق کم نیست. به عنوان مثال دیگر این روزنامه اخیرا با انتشار مطلبی درباره هولوکاست" داستان «هولوکاست» از آغاز تا پایان یک دولت " به بهانه سخنان رئیس جمهور در مراسم صدا و سیما سعی کرد با تحریف تاریخی و جناحی حقیقت یک واقعه ساختگی را زیر سوال برده و علی رغم دستاوردهای بزرگ و موفق طرح مسئله هولوکاست در شکست هیمنه دروغین غرب و رژیم صهیونیستی در دنیا؛ آنرا به نوعی اشتباه معرفی کند!

این روزنامه سعی کرد با استناد به عصبانیت برخی محافل غربی از طرح مسئله " هولوکاست"، بگوید: اسرائیل برنده این موضوع بوده است!

علاوه بر آن به عنوان نمونه دیگر روزنامه شرق چند سال پیش نیز این به دلیل انتشار مصاحبه ای با ساقی قهرمان از عناصر مخالف نظام جمهوری اسلامی که به فساد اخلاقی از نوع همجنس بازی! نیز مشهور است، از سوی مدعی العموم توقیف شده است. این روزنامه چندی پیش نیز در ادامه عملکرد ضدامنیتی خود گفت وگویی با فردی به نام مهرداد عمادی که عنوان جعلی مشاور اقتصادی اتحادیه اروپا را به کار می برد انجام داد بود ، وی از اصلی ترین مخالفان نظام جمهوری اسلامی است که در مصاحبه های خود با رسانه های بیگانه به شدت از ادامه و تشدید تحریم ایران در عرصه بین المللی دفاع می کند.

 سخنان روشنگرانه رهبر معظم انقلاب در اول اردیبهشت 1379 بود. سخنانی که 12 سال از آن می گذرد ولی همچنان بوی تازگی می دهد و برای شرایط امروز ما نیز قابل درک است.

«من قلباً از بعضى از پدیده‏ هایى که در کشور هست، رنج مى‏برم. من نمى‏خواهم آنچه را که برایم رنج ‏آور است، با افکار عمومى مطرح کنم؛ اما این نکته که آن روز گفتم داستان غم‏ انگیزى است. حقیقتاً همین‏طور است.
بنده دو سال قبل از این در یکى از خطبه‏ هاى نمازجمعه گفتم که دستگاه‌هاى استکبارى دنیا - و در رأس همه امریکا - از تبلیغات براى ساقط کردن و ایجاد اغتشاش در کشورها استفاده مى‏کنند. بعد به آن مراکز تبلیغاتى خطاب کردم و گفتم: ولى بدانید این توطئه که شما بخواهید به‏ وسیله رادیوهایتان در ایران اسلامى، همان برنامه ‏هایى را که در اروپاى شرقى و در بعضى از کشورهاى دیگر به‏ وجود آوردید، به‏ وجود بیاورید، این نشدنى است؛ این خیال خامى است. متأسّفانه امروز مى‏بینم همان دشمنى که به‏ وسیله تبلیغات خود، همّتش این بود که افکار عمومى یک کشور را به سمتى متوجّه کند، به‏ جاى رادیوها آمده در داخل کشور ما پایگاه زده است! بعضى از این مطبوعاتى که امروز هستند، پایگاه‌هاى دشمنند؛ همان کارى را مى‏کنند که رادیو و تلویزیونهاى بى.بى.سى و امریکا و رژیم صهیونیستى مى‏خواهند بکنند.
من نه با آزادى مطبوعات مخالفم، نه با تنوّع مطبوعات. اگر به‏ جاى بیست عنوان روزنامه، دویست عنوان روزنامه در این کشور در بیاید، بنده خوشحالتر هم خواهم بود و از این‏که روزنامه‏ هاى کشور زیاد شوند، هیچ احساس بدى ندارم. اگر مطبوعات، آن‏طورى که در قانون اساسى هست، مایه روشنگرى باشند؛ مصالح کشور را رعایت کنند، به نفع مردم قلم بزنند، به نفع دین قلم بزنند، هرچه بیشتر باشند، بهتر است. اما امروز مطبوعاتى پیدا مى‏شوند که همه همّتشان، تشویش افکار عمومى و ایجاد اختلاف و بدبینى در مردم و خوانندگانشان نسبت نظام است! ده عنوان، پانزده عنوان‏ روزنامه، گویا از یک مرکز هدایت مى‏شوند؛ با تیترهاى شبیه به هم در قضایاى مختلف. قضایاى کوچک را بزرگ مى‏کنند و تیترهایى مى‏زنند که هرکس این تیترها را مى‏بیند، خیال مى‏کند که همه چیز در کشور از دست رفته است! اینها امید را در جوانان مى‏ میرانند...»«من قلباً از بعضى از پدیده‏ هایى که در کشور هست، رنج مى‏برم. من نمى‏خواهم آنچه را که برایم رنج ‏آور است، با افکار عمومى مطرح کنم؛ اما این نکته که آن روز گفتم داستان غم‏ انگیزى است. حقیقتاً همین‏طور است.





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/5/28 | نویسنده : alamdarbasir
اظهارات عجیب مردی که به رسانه ای شدن علاقه بسیاری دارد؛

صادق زیباکلام در صفحه فیسبوک خود نوشت: یقین دارم مسئولین صدا و سیمای حبشه هم با یک استاد دانشگاهشان که بعضا نظرات متفاوتی از مسئولین حکومتی شان دارند، این گونه بر خورد نمی کنند.

به گزارش علمدار بصیر: صادق زیباکلام، فعال اصلاح طلب و استاد دانشگاه تهران که همیشه با اظهارات عجیب و غریب خود مورد توجه رسانه ها قرار می گیرد و پیش از این اظهاراتش درباره رابطه با آمریکا و تبرئه اتهامات این کشور، برنامه هسته ای ایران، دولت یازدهم، انتخابات ریاست جمهوری و حتی مشروطه جنجال زیادی بر پا کرده بود، این بار نیز طی مطلبی در صفحه فیسبوک خود نوشت:

"شنبه شبِ 26 مرداد 1392 ساعت 9:30 آقای علیزاده از مسئولین شبکه جام جم تماس گرفتند و گفتند که به مناسبت سالروز کودتای 28 مرداد، شبکه جام جم برنامه زنده ای را تدارک دیده است. فرمودند جناب آقای دکتر محمود کاشانی دعوت را پذیرفته اند و تهیه کنندگان برنامه می خواهند که شما هم در برنامه حضور داشته باشید. برنامه به صورت زنده ساعت 8:45 شب 28 مرداد پخش می شود و آقای دکتر مرتضی حیدری هم مجری برنامه هستند.

بنده با کمال میل پذیرفتتم و آفیش آن هم در صفحه فیس بوک زده شد. اما دیشب حدود ساعت10 آقای علیزاده با صدایی گرفته تماس گرفتند و اظهار داشتند که حراست صدا و سیما اعلام کرده است که صادق زیباکلام به هیچ وجه حق ورود به هیچ قسمتی از سازمان را ندارد. ایشان اضافه کردند که در صورت اعتراض تهیه کنندگان برنامه، مسئولین حراست سازمان، آنها را معلق می نماید. این مجموعِ دو مکالمه من با آقای علیزاده بود. بنابراین و با کمال تأسف برنامه امشب لغو شده است.

اما در خصوص آنچه آقای علیزاده فرمودند که حراست سازمان بنده را ممنوع الورود به صدا و سیما کرده اند، بنده فقط می توانم بگویم که اروپا و آمریکا که جای خود دارند، حتی هند، برزیل، آرژانتین، ترکیه و ... هم جای خود دارند، یقین دارم مسئولین صدا و سیمای حبشه هم با یک استاد دانشگاهشان که بعضا نظرات متفاوتی از مسئولین حکومتی شان دارند، این گونه بر خورد نمی کنند. (ما چکونه، ما شدیم)".

شایان ذکر است که زیباکلام پیش از این هم با اظهارات عجیب خود، در میان محافل خبری چهره شده بود. وی چند ماه پیش در یک برنامه تلویزیونی مدعی شد که اقدامات رضاخان "به جز خدمت دستاورد دیگری نداشته است!"

البته باید دقت کرد که وی را نباید زیاد جدی گرفت. معمولا تحلیلهای زیباکلام عمق لازم و نگاه استراتژی ندارد زیرا وی اصلا مرد میدان نبرد حقیقی نیست و وی بیشتر سعی می کند با نظرات مختلف در زمانهای خاص به هر قیمتی رسانه ای باقی بماند. بعضی ها به قیمت باقی ماندن اسمشان در تاریخ حاضرند دست به هر کاری بزنند و هر سخنی را بر زبان بیاورند.
 
اظهارات زیباکلام در نوع خود سخنان جدید و بدیعی و گاهی خام نیز به نظر می رسد. این نخستین باری نیست که صادق زیباکلام تلاش می‌کند تا خودش را متفاوت از سایرین نشان دهد. زیباکلام پیش از این حتی دکتر مصدق را هم به خاطر کنار نیامدن با آمریکا مورد سرزنش قرار داده و گفته بود: "اگر دکتر مصدق بعضی راه‌حل‌هایی را که با میانجی‌گری امریکا به وجود آمده بود می‌پذیرفت، امتیازاتی را ازاین طریق به دست ‌می‌آورد".
 
 در ماجرای ملی شدن صنعت نفت هم او چندین بار با سخنان عجیب خود درباره رهبران این جنبش و همچنین حمایت عجیب و شدید او از دیکتاتوری رضاخان، صدای محققین و دانشجویان و حتی مردم را بلند کرد.
 
او در یک برنامه تلویزیونی که اسفند سال 89، آیت‌الله کاشانی را مخالف ملی شدن صنعت نفت نامید و در عین حال به تمجید از رضا میرپنج پرداخت و خودش و ایرانیان را وامدار فعالیت‌های اصلاحی او دانست! در‌‌ همان زمان این اظهارات با اعتراض شدید افکار عمومی روبرو شد اما زیباکلام نه تنها به خاطر این اظهارات عذرخواهی نکرد بلکه در جدید‌ترین دسته گل خود، نتیجه سال‌ها پژوهش و مطالعه درباره جنبش مشروطه را نیز زیر سوال برد و گفت: مشروطه منحرف نشد بلکه شیخ فضل‌الله در مقابلش ایستاد!
 
ظاهرا قرار نیست سریال اظهارات غیرمنطقی جناب استاد به این زودی‌ها به پایان برسد؛ در این میان برخی رسانه های اصلاح طلب هم علاقه زیادی برای انتشار و جنجال سازی از اینگونه مطالب ساختارشکنانه نشان می دهند.




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/5/28 | نویسنده : alamdarbasir

علاوه بر اخراج و جابجایی اتوبوسی مدیران دولت قبل، در اقدامی قابل تامل و عجیب شاهد حذف همه اخبار مربوط به رئیس جمهور سابق و اعضای سابق دولت، حتی کلیه اخبار مربوط به مصوبات، لوایح و قوانین که در بانک اطلاعاتی پایگاه اطلاع رسانی دولت هستیم!

به گزارش علمدار بصیر: پایگاه اطلاع رسانی Dolat.ir که زیرمجموعه شورای اطلاع رسانی دولت است در اقدامی قابل تامل علاوه بر حذف همه اخبار مربوط به رئیس جمهور سابق و اعضای سابق دولت، حتی کلیه اخبار مربوط به مصوبات، لوایح و قوانین که در بانک اطلاعاتی این پایگاه موجود بوده است را بدون ارائه هیچ توضیحی حذف کرد.

این موضوع از آن جهت قابل نقد است که محتوای بایگانی این سایت به نوعی بازتاب دهنده تصمیمات کلان کشور که در سال‌های گذشته اتخاذ شده بوده و حذف آن با شأن سایت دولت که موظف به اطلاع رسانی درخصوص تصمیمات و عملکرد دولت بوده، نیست.

از آنجا که محتوای تولیدشده در پایگاه اطلاع‌رسانی دولت و سایر پایگاه‌های خبری دولتی، هویت حقوقی و نه حقیقی دارند، اقدامات عجیبی چون حذف بایگانی این سایت با تغییر دولت، مطمئنا اقدامی اعتدالی محسوب نمی‌شود.
ضمنا در حالی که محتوای سایت ریاست جمهوری صرفا مربوط به دیدارها و سخنرانی‌ها و اخبار شخص رئیس‌جمهور بود، محتوای سایت پایگاه اطلاع‌رسانی دولت مربوط به اخبار تمامی دستگاه‌های دولتی، کلیه لوایح دولت و مصوبات آن و قوانین جدید و ابلاغی است.

بنابراین، حذف بایگانی سایت پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، به مراتب زیان‌بارتر از حذف آرشیو سایت ریاست جمهوری است.

 نیمه اول مردادماه سال جاری نیز همزمان با تحویل کلید پاستور از سوی احمدی نژاد به رییس جمهور جدید، بلافاصله و قبل از هر اقدامی، آرشیو سایت ریاست جمهوری از دسترس خارج شد تا از این طریق، دسترسی هواداران بی شمار رییس دولت های نهم و دهم به تصاویر، فیلم ها و اظهارات محمود احمدی نژاد کاملا محدود و غیرممکن شود.
چند روز بعد از این اقدام نیز در حرکتی عجیب و معنادار عبارت "اللهم عجل لولیک الفرج" از بالای صفحه اصلی سایت ریاست جمهوری (گوشه، سمت چپ سایت) خذف شد که البته برخی رسانه ها و سایت ها نسبت به انتشار این خبر اقدام کردند.

همچنین در زمان ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد، نمادهای زیادی از عبارت "اللهم عجل لولیک الفرج" در ساختمان های نهاد ریاست جمهوری وجود داشت که اکنون در حال جمع آوری شدن است.

 

حذف اللهم عجل لولیک الفرج از سایت ریاست جمهوری
*سایت ریاست جمهوری در زمان دولت احمدی نژاد

 

حذف اللهم عجل لولیک الفرج از سایت ریاست جمهوری
*سایت ریاست جمهوری بعد از پایان دولت احمدی نژاد (تصویر بالا)
 

 

حذف آرشیو سایت ریاست جمهوری
*نمونه ای از حذف آرشیو سایت ریاست جمهوری (تصویر بالا)
حذف آرشیو سایت ریاست جمهوری
*حذف تمام اخبار مربوط به احمدی نژاد در خردادماه و قرار دادن فقط یک خبر مربوط به دکتر روحانی
حذف آرشیو سایت ریاست جمهوری
*تصویری از آرشیو مردادماه 92 که شامل اخبار برنامه ها و اظهارات دکتر روحانی است

 

 

 





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/5/28 | نویسنده : alamdarbasir
درباره منش پهلوانی مهدی‌زاده؛ قهرمان کاراته جهان
در ایامی که دعواهای فوتبالیستها بر سر قرارداد های میلیاردی است، والیبالیست ها در لیگ جهانی ستاره می شوند و بسکتبالیست ها قهرمان آسیا؛ امیر مهدی‌زاده قهرمان کاراته جهان مدال طلای خود را به ایتام اهدا می کند.

در این مراسم کلاهی به سر کرده‌ بود که کمتر مورد توجه واقع شود و در حال خودش؛ داشت کفش زائرین را واکس می‌زد اما دوربین خبرنگارها که بصورت اتفاقی او را دیده‌بود به سراغش رفت. او پهلوانی را تمام کرد و مدالی را که با مدد حضرت عباس(علیه السلام) و 12سال زحمت بدست آورده بود با رضایت خاطر به ایتام داد؛ خدا هم ثوابش را داد و هم مدالش را برگرداند و هم بعنوان هدیه او به همراه اعضای خانواده‌اش را مهمان کرد تا به سفرهای معنوی و زیارتی حج عمره، کربلای معلی و مشهد مقدس اعزام شوند.

به گزارش علمدار بصیر:امیر مهدی‌زاده که در پیکارهای قهرمانی جهان 2012 فرانسه به مقام قهرمانی دست یافته بود در برنامه شهر یاکریم شبکه استانی نور حضور یافت و مدال طلای قهرمانی جهان خود را به ایتام اهدا کرد.

 
در چند سال گذشته دعواهای زیادی بر سر قراردادهای میلیاردی فوتبالیستها در محافل ورزشی و غیر ورزشی برپا شده است. مردم اعتقاد دارند نباید بیت المال را خرج این ورزشکارانی کرد که در بسیاری از اوقات رفتارهای دور از اخلاق نیز از آنها سر می زند.
 
اما در همین بین در دو سال گذشته اتفاقات بسیار خوبی در ورزش کشور افتاد. افتخار آفرینی های کشتی گیران در مسابقات المپیک با وجود عدم حمایت های مالی آنچنانی که در فوتبال می شود، نایب قهرمانی احسان حدادی در پرتاب دیسک المپیک و مدالهای رنگارنگ دیگر که ایران را برای اولین بار در جایگاه دوازدهم دنیا نشاند.
 
درخشش والیبالیستهای کشور در مسابقات لیگ جهانی که ثمره کار مستمر این فدراسیون در 15 سال گذشته بر روی نیروهای نونهالی بود که امروز ثمر داده اند. بدون هزینه های میلیاردی نقل و انتقال و همچنین قهرمانی بستکبالیست ها در مسابقات جام ملت های آسیا!
 
همه این افتخارات بدون آن هزینه های چند صد میلیاردی که در فوتبال می شود حاصل شد اما جنبه مهمتر این افتخارات اخلاق است که باید در ورزش ما باشد. ورزش برای ما ایرانیان دو جنبه قهرمانی و پهلوانی دارد و جنبه پهلوانی و اخلاقی آن برای ما ایرانیان مسلمان بسیار پر رنگ است. در این هیاهوی قهرمانی ها رفتارهای «مهدی زاده»ها برای ما دلنشین است.
 
امیر مهدی‌زاده که در پیکارهای قهرمانی جهان 2012 فرانسه به مقام قهرمانی دست یافته بود در برنامه شهر یاکریم شبکه استانی نور حضور یافت و مدال طلای قهرمانی جهان خود را به ایتام اهدا کرد.
 
این قهرمان کاراته کشور گفت: برای به دست آوردن این مدال 12 سال زحمت کشیدم و در این راه شکست‌های مختلفی را متحمل شدم و این مدال را که نمونه آن در تاریخ کاراته کشورمان فقط چهار عدد بوده و حاصل عمر ورزشی من است به ایتام شهرم تقدیم می‌کنم زیرا اعتقاد دارم ما تکلیف بزرگ و وظیفه سنگینی در قبال آنها داریم و نباید نسبت به آن‌ها بی‌تفاوت باشیم.
 
وی بیان کرد: امیدوارم این مدال در این مراسم گلریزان آنقدر ارزش پیدا کند که با مبلغ پیشنهادی خیرین بتوان گره‌ای از مشکلات خانواده‌های نیازمند و ایتام باز کرد.
 
مهدی‌زاده که در مصاحبه‌های گوناگون به دفعات از کمک و یاری حضرت ابوالفضل العباس (ع) در کسب این مدال در روز تاسوعای حسینی یاد کرده بود این بار هم در تشریح حضور خود در این جشن گلریزان گفت: حضرت ابوالفضل العباس با دستان بریده خود دست از کمک برنداشت و من هم با شرکت در این جشن حداقل کاری که می‌توانستم برای کمک به ایتام و نیازمندان داشته باشم، انجام دادم.
 
این حرکت امیر مهدی‌زاده و سخنان وی در این گلریزان به قدری با اخلاص مطرح شد و قابل ستایش بود که حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد کارشناس مسائل مذهبی که یکی از میهمانان این برنامه بود بر دستان این پهلوان جوان بوسه زد و گفت: این جوان‌هایی که هستی خود را در راه انفاق و احسان گذاشته‌اند و در ایثار و وفاداری و گذشت پیرو حضرت ابوالفضل العباس(ع) هستند قابل ستایشند و من دست سخاوتمندانه آنها را می‌بوسم و امیدوارم امثال این جوان‌ها را در کشور بیشتر ببینیم.
 
احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی که از دیگر میهمانان این برنامه بود در مورد این قهرمان ملی گفت: آقای مهدی‌زاده که در یک خانواده معتقد انقلابی پرورش یافته است با وجود اینکه وضعیت مالی مناسبی ندارند و سال‌ها برای کسب این مدال زحمت کشیده است و اهدای این مدال که در تاریخ ورزش کشور بسیار معدود است، قابل تحسین و ارزشمند است.
 
در این گلریزان ایتام قم که با حضور خیرین برگزار می‌شد، مدال این قهرمان توسط یکی از خیرین به مبلغ 700 میلیون ریال خریداری شده و مبلغ پرداخت شده صرف ایتام کمیته امداد خواهد شد.
 
این فرد خیّر با اهدای دوباره مدال به این جوانمرد و فضای حاکم بر برنامه و سخنان تأثیرگذار امیر مهدی‌زاده قهرمان جهان درباره ایتام موجب شد خیرین دیگر تعهّد کنند ایشان را به همراه اعضای خانواده به سفرهای معنوی و زیارتی حج عمره، کربلای معلی و مشهد مقدس اعزام کنند.
 
اما منش پهلوانی مهدی‌زاده به همین جا محدود نمی شود. وی در روز میلاد امام زمان(عج) با حضور در مسجد جمکران اقدام به واکس زدن کفش زائران این مکان مقدس کرده بود. مهدی‌زاده نذر کرده بود که در صورت قهرمانی در مسابقات جهانی فرانسه، کفش زائران مسجد جمکران را واکس بزند.
 
مهدی‌زاده در این مراسم کلاهی به سر کرده بود که کمتر مورد توجه واقع شود اما دوربین خبرنگارها که بصورت اتفاقی او را دیده بود به سراغش رفت و با او مصاحبه کرد. قهرمان کاراته جهان گفت که اصلا انتظار نداشتم در آن جمعیت دوربین تلویزیون هم حضور داشته باشد. امیدوارم با رسانه‌ای شدن این حرکت تاثیر خوبی روی نوجوانان و جوانان داشته باشم. از امام زمان خواستم تا از مسیر خود دور نشوم و کمکم کند در میادین قهرمانی موفق شوم.
 




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/5/28 | نویسنده : alamdarbasir

خاتمی سالهاست که می داند در میدان سیاست چگونه بازی کند و علی رغم میل مخالفانش در میدان باقی بماند و گوی را خالی نکند.

به گزارش علمدار بصیر: چندی است که سید محمد خاتمی با دیدار با هنرمندان و شرکت در مراسم های مختلف هنری و همچنین شرکت در اکران های خصوصی و بازدید از پشت صحنه فیلم های مختلف به عرصه رسانه بازگشته است و توانسته علاوه بر اینکه خود را از حصر رسانه ای خارج کند به نقش آفرینی سیاسی نیز بپردازد و از چهره مشهور و پرطرفدار هنرمندان، بازیگران و کاگردانان به نفع خود بهره ببرد و مورد توجه تمام طرفداران این هنرمندان قرار بگیرد و در بدنه اجتماعی آنها هم نفوذ پیدا کند.

به گزارش سرویس فرهنگی صراط نیوز، خاتمی سالهاست که می داند در میدان سیاست چگونه بازی کند و علی رغم میل مخالفانش در میدان باقی بماند و گوی را خالی نکند. او در این روزها که با فشار رقبایش به علت دست داشتن در فتنه روبروست سعی دارد با در پیش گرفتن روشی خاص علاوه بر اینکه از زیر این فشارها بیرون بیاید به اهداف خاص خود نیز برسد.

 

خاتمی در طول چهار سال گذشته به علت دست داشتن و نقش فعال داشتن در فتنه 88 بشدت بدنه اجتماعی خویش را از دست داده و مورد انتقادهای تند رقبای سیاسی اش قرار گرفته است و حتی علاوه بر اینکه در روزنامه ها و رسانه های اصلاح طلب هم از او اسمی برده نمی شد بلکه بعد از شرکت در انتخابات مجلس نهم نیز مورد انتقاد، هجوم اصلاح طلبان و کاملاً در گوشه رینگ قرار گرفت.

خاتمی حتی تا مدتی در رسانه های اجتماعی نظیر فیسبوک از طرف اصلاح طلبان بعنوان یک خیانتکار خوانده می شد و این باعث شده بود که به لحاظ عملکرد سیاسی او در موضع انفعالی قرار بگیرد و بدنه اجتماعی اش را از دست بدهد و از طرف رقبایش هم بعلت شرکت فعال در فتنه88 مورد انتقاد قرار گرفت.

خاتمی اما، در این موضعِ انفعالی باقی نمانده است تا دست سرنوشت او را به هر کجا که می خواهد ببرد بلکه او با استفاده از سیاست ورزی عقلانی تصمیم گرفته است تا از حصر رسانه ای بیرون بیاید و دوباره در میدان سیاست نقش آفرینی فعالانه ای داشته باشد و بدنه اجتماعی از دست رفته اش را بازیابی نماید و قصد دارد این کار را از راه سینما جلو ببرد.

 

خبرنامه دانشجویان ایران می نویسد، خاتمی از این راه و با استفاده از شهرت هنرمندان و محبوبیت آنها نزد طرفدارانشان سعی در بازسازی بدنه اجتماعی فعال خود دارد تا بتواند علاوه بر نقش آفرینی فعال در فضای سیاسی جایگاه خویش را بعنوان رهبری جریان اصلاحات نیز تثبیت کند و رقبایش در این جریان که ادعای رهبری اصلاحات را دارند از میدان بدر کند و خود به رهبری بی چون و چرای این جریان برسد چرا که او در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم برای تحمیل نظرش یعنی کاندیداتوری محمد رضا عارف که گزینه نزدیک به او بود به هاشمی رفسنجانی باخت و مجبور شد در روزهای آخر به کاندیداتور حسن روحانی بعنوان کاندیدای نزدیک به هاشمی رفسنجانی تن بدهد و از عارف بخواهد که انصراف دهد.

 

 

 





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/5/28 | نویسنده : alamdarbasir
زوج جوان لبنانی مراسم ازدواجشان را در محل وقوع انفجار در ضاحیه لبنان برگزار کردند تا فریاد زنده بودن مقاومت را به گوش دشمنان حزب‌الله برسانند.

به گزارش علمدار بصیر: درحالی که کمتر از یک هفته از وقوع انفجار تروریستی در منطقه ضاحیه در جنوب لبنان که منجر به شهیدشدن حدود 30 نفر و مجروح شدن صدها نفر از مردم این منطقه شد نمی گذرد که زوج جوانی مراسم ازدواجشان را در همان محل وقوع انفجار برگزار کردند تا فریاد زنده بودن مقاومت را به گوش دشمنان حزب الله برسانند.

 

 

این زوج مراسم خود را در الرویس، میدان محل انفجار تدارک دیدند و صدها نفر از مردم محلی در حالی در این مراسم عروسی شرکت کرده بودند که اشک شوق و اشک فراق نزدیکانشان توأمان در چشمانشان حلقه زده بود.

 

عروس و داماد بعد از رها کردن نمادین کبوترهایی به یاد شهدای انفجار تروریستی به میان مردم رفتند که با شعارهایی همچون "هیهات منا الذلة" و "لبیک یا نصرالله" از آنها استقبال کردند. این مراسم که از تلوزیون لبنان نیز پخش شد به دفعات شاهد این شعار پرمعنا و یکصدای جمعیت بود که بارها تکرار شد "لبیک یا زینب".

شعار "لبیک یا زینب" در راستای تایید صحبت های اخیر سیدحسن نصرالله است، وی در اولین صحبتش بعد از انفجار ضاحیه گفته بود:

اولین پاسخ ما به انفجار تروریستی ضاحیه دو برابر کردن نیروهای حزب الله در جنگ با ارهابی های سوریه است. و اگر لازم باشد خودم (سیدحسن نصرالله) برای مبارزه با تکفیری ها به سوریه و برای مبارزه با صهیونیست ها به اسرائیل می روم.

منبع: فرهنگ نیوز





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/5/28 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون