" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
سخنگوی دولت احمدی‌نژاد درباره اخباری که درخصوص پرداخت پاداش 80 میلیونی به وی در آخرین روزهای کاری دولت دهم منتشر شده است، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش علمدار بصیر: غلامحسین الهام سخنگوی دولت دهم ر پاسخ به این سوال که آیا شایعاتی مبنی بر پرداخت هدیه 80 میلیونی از سوی دولت به شما در آخرین روزهای دولت دهم، صحت دارد؟ گفت: بنده نیز مثل بقیه افرادی که نشان دولتی دریافت کردند، طبق مصوبه دولت نشان درجه 2 لیاقت و مدیریت گرفتم. برخی آن را قیمت‌گذاری کردند و قیمت "نشان" را می‌نویسند.

وی با بیان اینکه علاوه بر من، افراد متعددی در طول این 8 سال نشان گرفتند، افزود: برخی از معاونین من در وزارتخانه و برخی دیگر از وزرا و معاونین‌شان نشان عدالت گرفتند.لیست اسامی این افراد در مصوبات دولت موجود است.

سخنگوی دولت دهم با اشاره به اعطای این نشان‌ها در دولت آقای خاتمی و تمامی دولت ها تصریح کرد: این افتخار است که کسی مفتخر به دریافت نشان شود. برای اعطای نشان باید موضوع در کمیسیون مربوطه مطرح شود و آنها براساس معیارهایی که دارند، بررسی کنند و بعد از آن، افراد را مفتخر به اعطای نشان می‌کنند.

الهام با بیان اینکه این کمیته به خیلی از افراد همچون سرلشگر فیروزآبادی رئیس ستاد فرماندهی کل و آیت‌الله گیلانی نشان داده است، گفت: این کمیته حتی به شخصیت‌های خارجی همچون آقای چاوز رئیس‌جمهور ونزوئلا نیز نشان اعطا کرده است.

وی ادامه داد: نشان بنده، نشان درجه 2 لیاقت و مدیریت است. این را می‌توان در رسانه‌ها منتشر کرد. وزرای صنعتی مثل مهندس نیکزاد نیز به حق نشان درجه یک خدمت گرفتند. با خدماتی که ایشان انجام داده است، قطعا لیاقت این مدال را دارد. البته من به عنوان یک شخص خودم را لایق دریافت نشان نمی‌دانم زیرا خدمت به کشور بسیار بالاتر از این حرفاست و من یک فرد کوچکی در این مجموعه هستم.

سخنگوی دولت دهم با بیان اینکه زمانی که نشانی اعطا می‌شود، نمی توان آن را رد کرد، تصریح کرد: من لایق دریافت نشان نبوده و نیستم ولی وقتی مجموعه‌ای تصمیم گرفته و اعطای نشان کرده، این یک توفیق و موفقیت برای یک فرد است؛ این نشان جنبه 2 طرفه و قبول و رد ندارد. من به این افتخار، افتخار می‌کنم و خوشحالم از دولتی که شاخصش عدالت‌گستری بوده این نشان را دریافت کرده‌ام.

وزیر دولت نهم درخصوص چرایی اینکه دولت یازدهم برخلاف دولت احمدی‌نژاد که از وزیر دولت خاتمی (رحمتی) استفاده کرد، از هیچ وزیر دولت دهم استفاده نکرد، گفت: علاوه بر این در دولت آقای احمدی‌نژاد، آقای آقازاده رئیس سازمان انرژی اتمی نیز از دولت قبل بودند؛ حتی احمدی‌نژاد از طریق من و همچنین خودش از آقای عارف خواستند که معاون اول بمانند. البته به افراد دیگری هم پیشنهاد تداوم همکاری داده شد. الان این دولت، صرفا دولت آقای هاشمی و کارگزارانی است.

الهام در پاسخ به این سوال که آیا شما از آقای احمدی‌نژاد جدا شده‌اید یا به دانشگاه احمدی‌نژاد و اخیراً به ساختمان لادن می‌روید، اظهار داشت: من با خواست احمدی‌نژاد با ایشان همکاری می‌کنم.

وی درباره اینکه آیا در ساختمان لادن و دفتر رئیس‌جمهور سابق رفت و آمد داید، گفت: به آقای احمدی‌نژاد سر می‌زنم ولی در آنجا دفتر ندارم. من آنجا مستقر نیستم ولی آنجا می‌روم و خدمت آقای احمدی‌نژاد می‌رسم.

سخنگوی دولت دهم درباره ارزیابی‌اش از عضویت احمدی نژاد در مجمع تشخیص مصلحت نظام، اظهار داشت:ایشان به مقام معظم رهبری عرض کردند که در خدمت نظامم و هر جا ایشان بخواهند خدمت می‌کنند. این دیگر تصمیم مقام معظم رهبری است که از ایشان خواستند به مجمع برود ولی به هر حال من ظرفیت آقای احمدی‌نژاد و توانمدی‌اش را برای خدمت، توانمندی بسیار بیشتری می‌بینم. امیدوارم که این ظرفیت در کشور بالفعل بماند.

الهام در پاسخ به این سوال که آیا احمدی‌نژاد 4 سال دیگر به صحنه رقابت‌های ریاست‌جمهوری خواهد آمد یا نه، گفت: ان‌شا‌الله در این 4 سال حکومت مطلوب کریمه محقق شود و ایشان حکومت کنند و نسخه و پیوند اصلش واصل شود و حکومت ولایت فقیه به حکومت جهانی امام عصر(عج) متصل شود.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
رئیس اسبق دستگاه اطلاعات نظامی وزارت جنگ اسرائیل با بیان اینکه راه‌اندازی رآکتور آب سنگین اراک، ایران را در مسیر مصونیت در برابر حمله نظامی قرار می‌دهد، می‌گوید باید از عملیاتی شدن این رآکتور جلوگیری شود.

به گزارش علمدار بصیر: «عاموس یادلین» رئیس سابق دستگاه اطلاعات نظامی وزارت جنگ رژیم‌صهیونیستی امروز به کشورهای مذاکره‌کننده با ایران توصیه کرد که تنها به توقف غنی‌سازی 20درصد قانع نشده و از عملیاتی شدن رآکتور آب سنگین اراک هم جلوگیری کنند.

 
وی در بخشی از یادداشتی که در روزنامه «نیویورک‌تایمز» منتشر کرده، با بیان این ادعا که راهبرد هسته‌ای ایران برای تولید بمب، سه بُعد دارد، آورده است: اگر قرار است معامله‌ای با ایران انجام شود، باید تمام این سه بُعد، در نظر گرفته شود.
 
غنی‌سازی تا 20درصد، ذخیره‌سازی حجم انبوهی از اورانیوم با غنای پایین و نهایتا غنی‌سازی پلوتونیوم سه مسیری است که به ادعای یادلین، ابعاد اصلی راهبرد هسته‌ای ایران را تشکیل می‌دهند.
 
این مقام اطلاعاتی سابق اسرائیل در ادامه اولا از کشورهای غربی می‌خواهد که در مذاکرات خود حق بازرسی آژانس از همه تاسیسات هسته‌ای ایران را به دست آورند و ثانیا توجه آن‌ها را به رآکتور آب سنگین اراک معطوف می‌کند و می‌گوید غنی‌سازی پلوتونیم مسیر دومی است که ایران می‌تواند از طریق آن به بمب هسته‌ای دست یابد.
 
وی بر پایه همین استدلال، می‌نویسد: مذاکره‌کننده‌های غربی باید از ایرانی‌ها بخواهند که راکتور اراک را تعطیل کنند. این موضوع بسیار مهم است. چراکه غرب احتمالا به دنبال آن است که از حمله نظامی به یک راکتور «داغ» که می‌تواند تبعات زیست‌محیطی گسترده‌ای داشته باشد، جلوگیری کند. به محض اینکه که رآکتور اراک عملیاتی شود، عملا در برابر حملات نظامی مصون می‌شود و در نتیجه غرب یکی از اهرم‌های فشار اصلی خود را برای جلوگیری از دستیابی ایران به توان تولید سلاح هسته‌ای، از دست می‌دهد.
 
یادلین در پایان می‌نویسد: مذاکرات با ایران باید از سر گرفته شود، هرچه زودتر، بهتر. اما سران کشورهای غربی همچنان باید از دو اهرم فشار خود یعنی تحریم و تهدید معتبر نظامی بهره ببرند و همزمان اطمینان یابند که هر توافقنامه‌ای هر سه بُعد برنامه هسته‌ای ایران را در نظر گرفته باشد. پیام اعتدال از جانب تهران، نباید اجازه دهد که پیشرفت‌های مداوم ایران به سمت بمب، نادیده گرفته شود.
 
منبع: فارس




تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت روحانی از روز دوشنبه در مجلس شورای اسلامی آغاز می شود و هر کدام از وزرا سوابق و برنامه های خود را به محک نظرات نمایندگان مجلس شورای اسلامی می گذراند.

صلاحیت 18 وزیر پیشنهادی دولت یازدهم تا اواخر این هفته در مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار خواهد گرفت که در این میان علاه بر سوابق مدیریتی و سیاسی، تخصص آنها نیز برای تصدی هر وزارتخانه بسیار مهم خواهد بود.

به گزارش علمدار بصیر: در نوشتار پایین، نگاهی کوتاه خواهیم انداخت به سوابق، تحصیلات و تخصص هر کدام از وزرا که به از سوی روحانی برای گرفتن رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی شدند.

 

نام ونام خانوادگی وزارتخانه پیشنهادی سال تولد تحصیلات سابقه مدیریتی سابقه وزارت
علی جنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 1328 تحصیلات حوزوی در مدرسه حقانی استاندار خراسان، معاون امور بین‌المللی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سفیر ایران در کشور کویت، قائم مقام سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاون سیاسی وزیر کشور وی سابقه وزارت ندارد
سیدمحمود علوی وزارت اطلاعات 1333 تحصیلات حوزوی در سطح اجتهاد، کارشناس امور تربیتی از دانشگاه قم،‌ کارشناسی ارشد و دکتری در رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی از دانشگاه فردوسی مشهد معاونت نظارت و بازرسی و معاونت روابط عمومی و تبلیغات سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از سال 68 تا 70، رئیس سازمان عقیدتی ارتش از سال 79 تا 88، عضو مجلس خبرگان رهبری وی سابقه وزارت ندارد
محمد جواد ظریف وزارت امور خارجه 1338 فارغ التحصیل رشته مطالعات بین‌الملل از دانشگاه دنوور مشاور سرکنسول‌گری ایران در سانفرانسیسکو،‌دستیار ارشد وزارت امور خارجه،سفیر و نماینده دایمی ایران در سازمان ملل متحد، عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای در سال‌های 82 تا 84، معاون بین‌الملل دانشگاه آزاد، معاون حقوقی و بین‌املل وزارت امورخارجه سابقه وزارت ندارد
مصطفی پورمحمدی وزارت دادگستری 1338 مقدمات و سطح عالی اصول فقه و فلسفه، خارج فقه و اصول دادستان انقلاب در استان‌های خوزستان، هرمزگان و خراسان، معاون خارجی وزارت اطلاعات در دولت هاشمی رفسنجان، رئیس سازمان بررسی کل کشور وزیر کشور در دولت ا ول محمود احمدی‌نژاد
حسین دهقان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح   دکتری مدیریت از دانشگاه تهران فرماندهی یگان‌های مختلف سپاه در دوران دفاع مقدس، جانشین وزارت دفاع در دولت‌های هفتم و هشتم، ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت‌ نهم، رئیس کمیسیون سیاسی دفاعی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام سابقه وزارت ندارد
محمدعلی نجفی وزارت آموزش و پرورش 1330 لیسانس ریاضی از دانشگاه صنعتی شریف، کارشناسی ارشد از موسسه فناوری ماساچوست ریاست سازمان برنامه وبودجه در دولت اول و دوم سیدمحمد خاتمی وعضویت در سومین دوره شورای شهر تهران وزیر فرهنگ و آموزش عالی از سال‌های 1360 تا 1364/وزیر آموزش و پرورش از سال 1368 تا سال 1376
عباس آخوندی وزارت راه و شهرسازی 1336 کارشناس ارشد راه و ساختمان و دکتری اقتصاد سیاسی از کالج هالوی لندن معاون سیاسی و اجتماعی وزارت کشور در زمان وزارت ناطق نوری، قائم مقام مدیرعامل سازمان صدا و سیما، رئیس بنیاد مسکن، عضو شورای رقابت وزارت مسکن و شهرسازی از سال‌های 1372 تا 1376
جعفر میلی‌منفرد وزارت علوم تحقیقات و فناوری 1332 دکتری مهندسی برق از دانشگاه پاریس، کارشناس ارشد مهندسی برق از دانشگاه پاریس و دیپلم تخصصی از مدرسه عالی پاریس رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت علوم، سرپرست دانشکده فیزک دانشگاه صنعتی امیر کبیر، معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر سرپرست وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال 1383
علی ربیعی وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی 1334 دکتری تخصصی مدیرت استراتژی از دانشکده علامه طباطبایی معاون وزیر اطلاعات در زمان وزارت ری‌شهری تا سال 1374،‌مسئول اجرایی در شورای عالی امنیت ملی، عضو شورای مرکزی خانه کارگر سوابق وزارتی ندارد
محمود واعظی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات 1331 فوق‌لیسانس مهندسی الکترونیک و دکتری روابط بین‌الملل مدیرعامل شرکت مخابرات،‌مشاور وزیر امور خارجه، رئیس ستاد روابط اقتصادی خارجی، معاون سیاسی اروپا و وزارت امور خارجه، معاون پژوهش‌های سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلح نظام سابقه وزارت ندارد
علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصاد و دارایی 1340 دکتری تخصصی اقتصاد از مدرسه اقتصاد لندن دبیرکمیسیون اقتصادی هیئت دولت از دولت‌های پنجم تا هشتم، عضو شورای پول و اعتبار، معاون هماهنگی امور فنی و اقتصادی نهادی ریاست جمهوری، معاون اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، سابقه وزارتی ندارد
حسن قاضی‌زاده هاشمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی 1338 دکتری پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتری تخصصی چشم‌پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی کشور، مشاور وزیر بهداشت، رئیس دانشگاه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دبیر شورای سیاست‌گذاری رشته چشم‌پزشکی سابقه وزارتی ندارد
محمود حجتی وزارت جهاد کشاورزی 1334 کارشناس مهندسی عمران استاندار سیستان و بلوچستان، مدیر اجرایی سد کرخه وزیر راه و ترابری دولت هفتم، وزیر جهاد کشاورزی دولت هشتم
محمدرضا نعمت‌زاده وزارت صنعت، معدن و تجارت 1324 لیسانس مهندسی محیط زیست از دانشگاه برکلی مدیرعامل شرکت پتروشیمی و معاون وزیر نفت وزیر کار و وزیر صنایع در دولت هاشمی رفسنجانی

 

 

بیژن نامدار زنگنه وزارت نفت 1331 کارشناسی ارشد مهندسی راه و ساختمان معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد وزیر نیرو در دولت‌های پنجم و ششم، وزیر جهاد کشاورزی در سال‌های 62 تا 67 و وزیر نفت در دولت‌های هفتم و هشتم
حمید چیت‌چیان وزارت نیرو 1336 دکتری مهندسی صنایع عضو هیئت مدیره شرکت توانیر، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، معاون برنامه‌ریزی وزارت نیرو، قائم مقام وزیر نیرو سابقه وزارتی ندارد
مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان 1338 تحصیلات فوق‌لیسانس علوم سیاسی معاون رئیس سازمان تربیت‌بدنی، عضویت رد شورای عالی اداری کشور، عضویت در شورای عالی اطلاع‌رسانی کشور، 12 سال سابقه استانداری در استان‌های گیلان، مرکزی و زنجان سابقه وزارتی ندارد

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
یک گزارش اطلاعاتی آلمان از سناریویی پرده برداشت که ادعا می‌شود طرح جنگی قریب الوقوع اسرائیل علیه لبنان است.

به گزارش علمدار بصیر: یک گزارش اطلاعاتی آلمانی اوایل هفته جاری از کلیات جدیدترین سناریوی اسرائیلی‌ها برای حمله شدید و خشن به لبنان پرده برداشته و اعلام کرد که این حمله سخت‌تر و شدیدتر از حمله سال 2006 خواهد بود.

اسرائیل پایان دادن به نقش حزب‌الله لبنان و گروه‌های همپیمان را هدف اصلی سناریوی خود می‌داند و مدعی است که در کمتر از یک ماه با اشغال جنوب لیتانی واقع در مرزهای سرزمین‌های اشغالی این سناریو به پایان خواهد رسید، اسرائیلی‌ها بر اساس این سناریو امیدوارند بتوانند با اشغال این منطقه که یک چهارم مساحت تمام لبنان است؛ مانند اردن و مصر معاهده‌ای را نیز به لبنان تحمیل کنند.


اسرائیلی‌ها بر اساس رؤیاهای خود مدعی هستند که این معاهده می‌تواند هم‌زمان با معاهده صلحی باشد که با دولت جدید سوریه بعد از براندازی دولت بشار اسد امضا خواهد شد.

این گزارش که برای هفتمین سالروز جنگ 33 روزه در لبنان تهیه شده و روزنامه السیاسه کویت برخی از محتویات آن را فاش کرده است؛ از زبان مقامات ارشد نظامی اسرائیلی پیش‌بینی می کند که جنگ با لبنان هر لحظه می‌تواند انجام شود، این در حالی است که جهان بر تحولات سوریه و مصر و شمال آفریقا متمرکز شده است. صهیونیست‌ها معتقدند این جنگ سخت ترین جنگ در خاورمیانه از شصت سال پیش تاکنون خواهد بود و حتی از جنگ عراق در سال 1991و اشغال بغداد در سال 2003 نیز سخت‌تر خواهد شد.

البته اسرائیلی‌ها پیش‌بینی می‌کنند که در طول این جنگ هزاران موشک به شهرها و مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی و پایگاه‌های نظامی و تاسیسات اقتصادی و نفتی آنها شلیک شود، آنها می‌دانند که ممکن است تاسیسات هسته‌ای و انبارهای سلاح آنها نیز هدف موشک باران حزب‌الله لبنان قرار گیرد و صدها هزار نفر از ساکنان شمال سرزمین های اشغالی به سمت داخل و سواحل آن مهاجرت کنند، همچنین ممکن است از سلاح‌های شیمیایی یا بیولوژیکی در شهرهای مختلف مثل تل‌آویو، حیفا، یافا و شهرهای ساحلی استفاده شود.

در بخش اول این گزارش اطلاعاتی آلمانی که تحت عنوان روز بعد از آغاز جنگ در لبنان تهیه شده، آمده است که این حمله باید خشن، سریع و با قدرت تجاوزی بالا باشد. ویژگی‌های این حمله از نگاه صهیونیست‌ها باید به این صورت باشد:‌

-جنگ با عملیات زمین سوخته آغاز می‌شود و منطقه جنوب لیتانی که 700 هزار شیعه دارد، باید خالی از سکنه شود، برخی از آنها باید بعد از جنگ و اشغال منطقه توسط اسرائیل به اراضی سوریه یا کشورهای همسایه نظیر اردن و ترکیه و عراق کوچ داده شوند، همچنین این منطقه باید کاملا عاری از سلاح باشد.

 

- در این جنگ منطقه لیتانی که از غرب به الناقوره و صور و از شرق تا دشت‌های جبل الشیخ و از شمال به ساحل لیتانی تا حد فاصل مرز لبنان و سرزمین‌های اشغالی را شامل می‌شود، باید به 5 مربع تقسیم شود که بعد از اینکه تا بالاترین حد ممکن اهالی آن کوچ داده شدند، به اشغال اسرائیل در آید. این منطقه باید کاملا تخریب شده و با خاک یکسان شود تا در طول دهها سال نیز امکان بازسازی آن ممکن نباشد.

- استقرار نیروهای اسرائیلی در این منطقه با تمرکز بالای زمینی و حمایت 800 تانک و هزار خودروی نظامی و سامانه‌های موشکی و توپخانه‌ای در مرزهای هرمل انجام می شود. این نیروها باید تا زمان امضای معاهده سازش مورد نظر صهیونیست‌ها در این منطقه باقی بمانند و همچنین باید معاهده سازش مشابهی با سوریه در دولت بعد از بشار اسد امضا شود تا  در سایه ادامه مذاکرات با طرف فلسطینی امنیت برای این رژیم در منطقه ایجاد شود.

- بر اساس این سناریو ارتش لبنان نیز از حجم ویرانی‌های اسرائیل در این حمله مستثنی نخواهد بود و باید به همان اندازه حزب‌الله هدف حملات تخریبی قرار بگیرد و پایگاه‌ها و رهبران آن از بین بروند.

- این سناریو مدعی است که جنگ مورد اشاره در جبهه شمالی سرزمین‌های اشغالی باید تا قبل از پایان دادن به برنامه هسته‌ای ایران، آخرین جنگ اسرائیل در منطقه باشد.

 

منبع:مشرق

 





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir

پس از مدت‌ها کشمکش میان آمریکا و روسیه، ادوارد اسنودن پیمانکار جنجالی سیا و آژانس امنیت ملی آمریکا، از روسیه پناهندگی گرفته تا اسنودن به برگ برنده پوتین تبدیل شود.

به گزارش علمدار بصیر: ماجرا از آنجا آغاز شد که "ادوارد اسنودن" پیمانکار پیشین آژانس امنیت ملی آمریکا و سازمان سیا، در ماه ژوئن سال جاری میلادی از جاسوسی آمریکا از بسیاری کشورها و مقامات جهان پرده برداشت. این جاسوسی‌ها در قالب برنامه وسیع تحت عنوان پریزم (PRISM) از مردم سراسر جهان بویژه اروپا انجام شده است.

PRISM برنامه مشترک فوق‌محرمانه‌ای بین آژانس امنیت ملی‌ آمریکا (NSA)، اف‌‌بی‌آی و سیا است که با چندین شرکت ارائه دهنده خدمات فنآوری و مخابراتی برای دریافت اطلاعات کاربران این شرکت‌ها منعقد شده است. ادوارد جوزف اسنودن که از کارمندان یکی از شرکت‌های طرف قرارداد (NSA) بود در ماه ژوئن اطلاعات بسیار محرمانه‌ای را در اختیار روزنامه‌های واشنگتن‌پست و گاردین قرار داد.

اسنودن کیست؟

ادوارد جوزف اسنودن در ایالت کارولینای شمالی آمریکا متولد شده و دانشجوی رشته کامپیوتر در کالج آروندل مریلند بود که موفق به اتمام دوره تحصیلش نشد. در سال 2007 وارد ارتش آمریکا شد و شرکت در جنگ عراق یکی از آرزوهای او بود اما طی تمرینات نظامی از ناحیه هر دو پا دچار شکستگی شد و پس از آن به عنوان نگهبان یکی از ساختمان‌های محرمانه متعلق به سازمان امنیت ملی در دانشگاه مریلند، وارد سیستم اطلاعاتی-امنیتی ایالات متحده شد. اندکی بعد اسنودن به بخش امنیت IT سازمان سیا منتقل شد.

اسنودن پس از آن با پوشش دیپلماتیک به ژنو رفت و مسئولیت نگهداری و حفظ شبکه‌های رایانه‌ای سازمان سیا در این کشور شد. وی در سال 2009 سیا را ترک کرد و به یکی از مجموعه‌های متعلق به سازمان امنیت ملی آمریکا در پایگاه‌ نظامی این کشور در ژاپن منتقل شد. وی به مدت سه ماه نیز مدیر سیستم‌های رایانه‌ای در پایگاه سازمان امنیت ملی در هاوایی مشغول به کار بود و پس از آن به هنگ‌کنگ رفت و به افشاگری علیه سیستم اطلاعاتی آمریکا پرداخت.

اسنودن چه اطلاعاتی را به چه انگیزه‌ای افشا کرد؟

پس از انتشار این اطلاعات، وی به گفتگو با نشریات معتبر جهان پرداخت و از برنامه جهانی آمریکا برای جاسوسی از شهروندان کل جهان پرده برداشت. اسنودن در مصاحبه با هفته‌نامه آلمانی اشپیگل فاش کرد سازمان سیا برای شنود ارتباطات شهروندان اروپایی، با سازمان اطلاعات فدرال آلمان (BND) همکاری می‌کند.

اسنودن در افشاگری خود از همکاری شرکت‌های ارتباطی و مخابراتی و همچنین ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی (نظیر شبکه‌های اجتماعی، گوگل، اپل، یاهو) با آژانس امنیت ملی آمریکا خبر داد که اطلاعات حساب‌های کاربری اعضا و مشترکان خود را در اختیار این آژانس قرار می‌دهند.

یکی از اسنادی که توسط جوزف اسنودن منتشر شد نشان می‌داد که بر اساس برنامه جاسوسی پریزم، شرکت‌های مربوطه بعد از دریافت درخواست از دادستان کل آمریکا و رئیس اطلاعات ملی آمریکا، هر گونه اطلاعات درخواستی را در قالب چندین فایل به واحد فنآوری ردیابی اطلاعاتی اف‌بی‌آی (Data Intercept Technology Unit) می‌دهد و سپس این اطلاعات به NSA منتقل می‌شود. این اطلاعات شامل ایمیل‌ها، مکالمات ضبط شده، نامه‌نگاری‌ها، اطلاعات فردی و ... است.

مردم بسیاری از کشورهای جهان در حمایت از اسنودن و مخالفت با نقض حریم خصوص توسط آمریکا، تظاهرات کردند.

به گزارش مشرق، اسنودن از لحاظ شخصیتی فردی به شدت حساس نسبت به حریم خصوصی است و بر روی لپ‌تاپ وی همیشه برچسب‌هایی متعلق به سازمان‌های مدافع آزادی اینترنت و حریم خصوصی دیده می‌شد. اسنودن در فضای مجازی ردپای بسیار کمی از خود برجای گذاشته است و تنها اطلاعاتی که می‌توان پس از افشاگری‌هایش از وی بدست آورد، اطلاعاتی محدود درباره خانواده‌اش است و دیگر هیچ. حتی عکس‌های موجود نیز منحصر به چند تصویر قدیمی است.

اسنودن برنامه افشاگری خود را از ابتدای سال 2013 میلادی و با برقراری ارتباط با یک فیلمساز و دو خبرنگار روزنامه‌های گاردین و واشنگتن پست آغاز کرد. وی از طریق پست‌الکترونیک و با زبانی رمزنگاری شده با نام مستعار با این خبرنگاران در تماس بود و پیش از افشاگری به آن‌ها گفته بود که قطعا با دردسری بزرگ مواجه خواهد شد. اسنودن به خبرنگاران هشدار داد تا زمانیکه این اطلاعات منتشر نشده است، جان آن‌ها در خطر خواهد بود چرا که آن‌ها تنها افراد مطلع هستند و نیروهای امنیتی آمریکا به راحتی آن‌ها را خواهد کشت.

اسنودن در ماه می به بهانه درمان بیماری از محل خدمت خود در هاوایی مرخص شده و بدون برجای گذاشتن ردپایی از خود، به هنگ‌کنگ می‌رود. دو هفته بعد و در 6 ژوئن نیروهای امنیتی که تازه به اتفاقات رخ داده پی برده بودند وارد خانه اسنودن می‌شوند اما اثری از وی پیدا نمی‌کنند. اسنودن همان روز اطلاعات دریافتی از برنامه جاسوسی پریزم را از طریق واشنگتن‌پست و گاردین افشا می‌کند.

سه روز بعد اسنودن هویت خود را آشکار می‌کند و از ایسلند درخواست پناهندگی می‌کند اما سفیر این کشور در چین تاکید می‌کند که کشورش نمی‌تواند با درخواست اسنودن موافقت کند. وکیل اسنودن تلاش برای دریافت پناهندگی را آغاز می‌کند و در همین حال وزیر امنیت سابق هنگ‌کنگ به اسنودن توصیه می‌کند که هنگ‌کنگ را ترک کند یا اینکه احتمالا به آمریکا مسترد خواهد شد.

در اوج کشمکش‌ها بر سر اعطای پناهندگی یا استرداد اسنودن به آمریکا، دیمیتری پسکوف،‌ رایزن رسانه‌ای پوتین اعلام کرد روسیه درصورت دریافت درخواست پناهندگی از سوی اسنودن تمایل دارد درباره آن مذاکره کند.

اسنودن در مورد انگیزه‌هایش از افشای برنامه جاسوسی آمریکا می‌گوید: می‌دانم رسانه‌ها دوست دارند به مناقشات سیاسی بعد شخصی ببخشند و می‌دانم که دولت آمریکا از من تصویر یک شیطان را خواهد ساخت. واقعا می‌خواهم تمرکز اصلی مردم برروی این اطلاعات و مدارک محرمانه باشد به این امید که شهروندان در سرتاسر جهان به این بیاندیشند که می‌خواهند در چه جهانی زندگی کنند؟ تنها انگیزه من از این افشاگری آگاه کردن مردم از این بود که چه‌کارهایی به نام آن‌ها و علیه آن‌ها درحال انجام شدن است.

وی در گفتگو با گاردین تصریح کرد که زندگی خوب و راحت خود را قربانی این کرده‌ است تا مردم جهان آگاه شوند و نمی‌توانسته به دولت آمریکا این اجازه را بدهد آزادی‌های اساسی انسان‌ها در سراسر جهان را با دستگاه‌های عظیم جاسوسی که ساخته شده یا در حال ساخته شدن است، از بین ببرد.

افشاگری اسنودن ضربه‌ای به برنامه جاسوسی آمریکا بود

اما جنس اطلاعات منتشر شده از سوی اسنودن با افشاگری‌های پیشین (وبسایت ویکی‌لیکس و بردلی منینگ نظامی آمریکایی) تفاوتی عمده داشت. در افشاگری‌های پیشین، تنها "اطلاعات محرمانه محض" منتشر می‌شد اما اسنودن این‌بار روش‌ها و شیوه‌های جاسوسی و جمع‌آوری اطلاعات سرویس‌های اطلاعاتی – امنیتی آمریکا را افشا کرد. در واقع اسنودن افشا کرد که سرویس‌ها اطلاعاتی آمریکا به بهانه تأمین امنیت مردم این کشور، برنامه‌های جاسوسی خود را تا قلب اروپا و شنود و رصد ارتباطات شهروندان اروپا گسترش داده است.

این افشاگری‌ها گرچه همواره با بدبینی‌هایی نسبت به ساختگی بودن آن و پروژه «اطلاعات‌سوزی محدود» همراه بوده است، اما واکنش مقامات امنیتی و سیاسی را در پی داشت. مایکل هیدن رئیس سابق سازمان سیا و آژانس امنیت ملی افشاگری‌های اسنودن را بسیار حائز اهمیت توصیف کرده است چرا که به دلیل افشای شیوه‌های دسترسی و جمع‌آوری اطلاعات، ضربه بزرگی به جامعه اطلاعاتی آمریکا وارد آورده است و ممکن است اطلاعات بیشتری را به چین و روسیه هم داده باشد.

به اعتقاد هیدن ماجرای اسنودن در سال‌های آینده بر فعالیت‌ دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا تاثیر منفی خواهد گذاشت و چین و روسیه از همه راه‌های ممکن برای بهره‌برداری از اطلاعات و تجهیزات همراه اسنودن استفاده خواهند کرد.

اسنودن پس از افشاگری، از هنگ‌کنگ به روسیه و فرودگاه مسکو رفت اما به دلیل باطل شدن مدارکش از سوی دولت آمریکا اجازه ورود به خاک این کشور به وی داده نشد. یک‌ ماه و نیم اقامت اسنودن در فرودگاه مسکو سوژه رسانه‌های جهان بود و وکیل وی تلاش می‌کرد از یکی از کشورهایی که درخواست پناهندگی به آن‌ها ارسال شده بود، پناهندگی بگیرد.

اسنودن به 21 کشور جهان درخواست پناهندگی ارسال کرده بود که از کشورهای بولیوی، ونزوئلا و اکوادور با درخواست وی موافقت کردند اما اسنودن مهره‌ای نبود که پوتین و روسیه از آن به راحتی بگذرند و تقدیم کشورهای دیگر کنند.

بازی پوتین با مهره اسنودن با آمریکا آغاز شد و پیام‌های مقامات آمریکا برای استرداد وی به این کشور برای رئیس‌جمهور روسیه ارسال ‌شد. اما تجربه چالش‌های قبلی روسیه و آمریکا بویژه در مسئله سوریه و سپر دفاع موشکی آمریکا نشان می‌داد روسیه از کنار این فرصت بی‌نظیر برای به چالش کشیدن آمریکا به راحتی نخواهد گذشت.

پاسپورت روسی صادر شده برای اسنودن

در پی اعطای پناهندگی روسیه به اسنودن، زمستان روابط واشنگتن و مسکو سردتر از گذشته شده و اوباما نیز دیدار خود با پوتین را به همین دلیل لغو کرده است. از سوی دیگر روسیه نیز از لغو این دیدار ابراز تأسف کرده و آن را دلسردکننده خوانده است.

نمایندگان کنگره آمریکا نیز به شدت از اقدام روسیه خشمگین شده‌اند و از دولت خواسته‌اند به این اقدام واکنش شدید نشان دهد. جان مک‌کین سناتور جمهوری‌خواه از دولت خواسته است روابطش با روسیه را مورد بازبینی اساسی قرار دهد و از ناتو نیز خواسته تا به پیش‌روی و استقرار سامانه‌های موشکی در شرق اروپا ادامه دهد.

اسنودن، برگی دیگر در دستان روسیه

پس از یک‌ماه و نیم کشمکش پوتین در "اقدامی نمایشی" از اسنودن خواست تا دیگر اطلاعات خود را افشا نکند – و صرفاً بصورت محرمانه داشته‌های خود را تحویل اطلاعات روسیه دهد!-. پوتین همچنین تاکید کرد اجازه نخواهد داد اسنودن به روابط کشورش با شرکای آمریکایی خود لطمه وارد کند.

نهایتا روسیه با اعطای پناهندگی یکساله به اسنودن، این مهره باارزش را در دستان خود نگاه داشت تا در آینده در مذاکرات خود با اوباما، با دستی پُرتر از قبل حاضر شود. اهمیت اطلاعاتی، نرم‌افزاری و سیاسی اسنودن به حدی بالا بود که حتی ایران نیز می‌توانست – هرچند به عنوان ژستی سیاسی و تبلیغاتی – اعلام کند حاضر به دادن پناهندگی به اسنودن است. اما مقامات دستگاه دیپلماسی که چندان توجهی به این مسائل ندارند و تولد نوه ملکه انگلیس برایشان بااهمیت‌تر از موضوع اسنودن است، این فرصت را به سادگی از دست دادند.

تاکنون کشورهای غربی معاند، حتی به بی‌ارزش‌ترین چهره‌ها و مهره‌های سوخته سیاسی ضد ایرانی پناهندگی اعطا کرده و می‌کنند و از آن به عنوان توپخانه‌ای علیه جمهوری اسلامی بهره می‌گیرند و البته پس از تمام شدن تاریخ مصرفشان به گوشه‌ای پرتاب می‌کنند، اما وزارت خارجه کشورمان یک ماه و اندی فرصت داشت تا بر روی امواج پرونده اسنودن سوار شود و برای یکبار هم از حالت انفعالی خارج شود، اما نشد.

بسیاری از «تئوریسین‌های توطئه»، پرونده‌های نظیر اسنودن را «پروژه اطلاعات‌سوزی محدود و کنترل شده» برای انحراف افکاری عمومی جهان و تمرکز بر نقطه اشتباه می‌دانند که در بازه‌های زمانی مختلف و با هدف‌های تعیین شده انجام می‌شود.

این گروه، هم‌زمانی رسانه‌ای شدن افشاگری‌های اسنودن با مذاکرات سازش تشکیلات خودگران فلسطین با اسرائیل و پیروزی‌های ارتش سوریه در جنگ داخلی از جمله توجیهات رسانه‌ای – تبلیغاتی برای ظهور پدیده‌ای به نام اسنودن در بازه زمانی کنونی و تمرکز چندماهه براین مسئله و با هدف پیش‌برد اهداف آمریکا در مسائل دیگر به دور از توجه رسانه ها و افکار عمومی جهان می‌دانند.

گفتنی است سابقه افشاگری‌های اطلاعاتی طی سال‌های اخیر بر ضد دولت آمریکا پیش از اسنودن، به جولیان‌ آسانژ مدیر وبسایت ویکی‌لیکس و بردلی منینگ افسر ارتش آمریکا باز‌می‌گردد که اطلاعات محرمانه‌ای را در اختیار ویکی‌لیکس قرار داده بود و اکنون در انتظار محاکمه و احتمالا محکومیت حبس طولانی مدت قرار دارد.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
راستی اگر کشته شدگان روز عاشورا از افراد شناخته شده در گرفتن مراسم برای ابی عبدالله بودند در ظهر عاشورای 88 چرا در مراسم خود نبودند و در جمع هل هله کنندگان و سوت زنندگان و آتیش زنندگان خیمه های ابی عبدالله بودند؟! عجب از این حرمت گزاران دستگاه حسین(ع)!

به گزارش علمدار بصیر: مسیح علی نژاد یا همان جوجه اردک زشت! طی نامه ای به حسن روحانی اعلام کرده است که پنج تن از خانواده های کشته شدگان حوادث پس از انتخابات مایل هستند طی دیداری با رییس جمهوری، شرح حالی از آنچه بر خودشان و پرونده های قضایی مربوط به اعضای خانواده شان گذشته است را ارایه دهند.

بنا بر این گزارش مسیح علی نژاد روزنامه نگار فراری که در چهارسال گذشته در خارج از کشور با پول سرویس های بیگانه مشغول خوش گذرانی و ازدواج جهت اقامت بوده است! و هرزگاهی برای خالی نبودن عریضه و نشان دادن اینکه پیگیر حوادث پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری ایران می باشد، مبادرت به دروغ بافی هایی تحت عنوان نامه پراکنی می زند تا وجدان خود را برای چند صباحی از زیر فشار کسانی که به دروغهای آنان گوش کرده بودند و نا خواسته جانشان را از دست داده بودند راحت نماید.

در همین راستا وی اخیرا به عنوان مدعی العموم! نامه ای به رییس جمهور نوشته است که ابتدا جهت آگاهی به بخشی از این اظهارات فیلسوف مابانه جوجه اردک زشت توجه نمایید:

** بسیاری از کشته شدگان بدون اینکه فعال سیاسی یا وابسته به یک گروه و حزب سیاسی باشند به راهپیمایی های اعتراضی پیوستند چرا که به گفته خانواده هایشان باور نمی کردند با دست های خالی و غیر مسلح در خیابان های شهر مورد هدف گلوله قرار بگیرند. برخی از این کشته شدگان به گفته ی خانواده هایشان به عنوان رهگذارانی بودند که در شلوغی های مربوط به راهپیمایی های خیابانی، قربانیِ رفتار خشونت آمیز ماموران امنیتی شدند.
**کشته شدگانِ روزِ عاشورا بارها در سخنان مسولان به تبلیغ علیه مقدسات دینی متهم شده اند، جالب است که بدانید جمعی از کشته شدگان این روز، کسانی هستند که برای ایام عاشورا در محله های خود جز افراد شناخته شده هیات های عزاداری امام سوم شیعیان بودند.
** در مورد کشته شدگان روز بیست و پنجم بهمن ماه سال 89؛ خانواده محمد مختاری و صانع ژاله در گفتگوهایی که با آنها انجام شده شرح می دهند که چگونه برخی از ماموران تنها ساعاتی پس از کشته شدن فرزندان شان به خانه های آنها رفته و با درخواست قطعه عکسی از جوانان شان تلاش کرده اند تا کشته شدگان را بسیجی معرفی کنند.

به گزارش عصر امروز جوجه اردک زشت ما در این عبارات متناقض! چند نکته را از روی حواس پرتی یا شاید هم به خاطر رفتن پی خوشگذرانی هول هولی نوشته و به محتوای آن توجه نکرده است نکته اول اینکه چرا فتنه گران، بر خلاف خواسته مردم راهپیمایی راه انداختند تا کسانی بدون گناه و به عنوان تماشاچی در آن شرکت کنند که جانشان را در آن شلوغی از دست بدهند پس اول کسانی که باید جواب بدهند سران فتنه همچون موسوی، کروبی و خاتمی هستند.

راستی اگر کشته شدگان روز عاشورا از افراد شناخته شده در گرفتن مراسم برای ابی عبدالله بودند در ظهر عاشورای 88 چرا در مراسم خود نبودند و در جمع هل هله کنندگان و سوت زنندگان و آتیش زنندگان خیمه های ابی عبدالله بودند؟! عجب از این حرمت گزاران دستگاه حسین(ع)!

و اما بحث افراد شرکت کننده در 25 بهمن 88 از همه اینها جداست آنهایی که شما نام برده اید تکلیفشان با نظام مشخص است و لازم نیست شما از جانب آنها و خانواده آنها سخن بگویید و اما کسانی که در جبهه مخالف بودند چون آنها به دعوت منافقین و کسانی لبیک گفته بودند که دستشان به خون مردم این کشور آلوده است لذا این افراد همچون موسوی و کروبی و فراریان به خارج از کشور خائن به کشور و نظام هستند و باید محاکمه شوند.

 

منبع:عصرامروز





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
محمد خاتمی و برخی اصلاح طلبان در جریان فتنه 88 بدون توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و راهکارهای قانونی، 8 ماه امنیت ملی کشور را دچار مشکلات عدیده ای نمودند و سعی داشتند شکست سیاسی شان را در کف خیابانها با زورآزمایی تبدیل به حقی کنند که از آن آنها نبود.

به گزارش علمدار بصیر: سید حسن خمینی در تازه ترین اقدامش در صفحه فیس بوک منتسب به وی به حمایت از محمد خاتمی پرداخته است.

در همین زمینه گفتنی است که همسر ایشان هم در نامه ای به خاتمی از خدم حضور وی در مجلس تحلیف ریاست جمهوری دلجویی کرده که با اقدام خاتمی در سال 88 که قانون را به بازی گرفت جای تعجب و گله دارد.

بنا بر این گزارش مدتهاست برخی از اعضای بیت حضرت امام(ره) جانب قانون را رها کرده و به حمایت از عناصری می پردازند که در فتنه 88 نقش پر رنگی داشته اند و این موضوع که چه اتفاقی افتاده است تا کسانی که باید بیشترین حمایت را از قانون اساسی که میراث گران بهای امام راحل (ره) می باشد داشته باشند ولی برعکس آن عمل می کنند جای سوال دارد؟

انتظار مردم از بیت حضرت امام (ره) همواره  این بوده است تا در کنار مردم به ترویج قانون گرایی بپردازند و حمایت بی چون چرای خود را از قانون اعلام کنند.

محمد خاتمی و برخی اصلاح طلبان در جریان فتنه 88 بدون توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و راهکارهای قانونی، 8 ماه امنیت ملی کشور را دچار مشکلات عدیده ای نمودند و سعی داشتند شکست سیاسی شان را در کف خیابانها با زورآزمایی تبدیل به حقی کنند که از آن آنها نبود. 

این در حالی است که در جریان اعتراضات فرا قانونی سال 88 صدمات و خسارات زیادی به کشور وارد شد و باعث کشته شدن برخی از جوانانی شد که بازیچه قدرت طلبی سران فتنه شدند.

منبع:عصرامروز





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
مخالفان مسلح سوری موسوم به "گردان سیف‌الله" در بیانیه‌ای از آغاز عقب‌نشینی عناصر این گروه تروریستی از مناطق تحت سیطره آنها در شمال لاذقیه به‌دلیل کمبود سلاح و مهمات خبر دادند.
به گزارش علمدار بصیر:گروهی از مخالفان مسلح سوری موسوم به "گردان سیف‌الله المسلول" اعلام کرد که به‌دلیل تمام شدن مهمات پس از دو روز درگیری و عدم پاسخگویی مسئولان ارسال کمکهای تسلیحاتی به نیازهای آنها مجبور به عقب‌نشینی از مناطق شمالی شهر لاذقیه می‌شوند.

گردان سیف‌الله با انتشار بیانیه خود در شبکه ماهواره‌ای "شامنا" اعلام کرد که "فرماندهی گردان سیف‌الله المسلول از این مناطق عقب‌نشینی می‌کند زیرا مهمات آنها پس از درگیری دوروزه تمام شده است و با وجود اطلاع رسانی درباره کمبود سلاح، هیچ‌گونه سلاحی از سوی مسئولان مربوطه به دست ما نرسیده است".

این در حالی است که ارتش آزاد مستقر در کوههای الترکمان در پی محاصره آنها از سوی ارتش سوریه در چندین روستا و منطقه در لاذقیه، از یکی از سرکرده‌های شورای نظامی به‌نام "مصطفی هاشم" کمکهای تسلیحاتی درخواست کرد.

یکی از معارضان سوری در صفحه فیس‌بوک خود اعلام کرد که گروه‌های مسلح وابسته به ارتش آزاد سوریه به‌شدت از کمبود سلاح و مهمات رنج می‌برند و نیاز مبرمی به کمک دارند و امیدوارند که مصطفی هشام به درخواست آنها پاسخ دهد.

ارتش سوریه که چند روزی است عملیات خود را برای پاکسازی اطراف لاذقیه از گروه‌های تروریستی آغاز کرده است، در تازه‌ترین پیشروی خود توانست بر دو منطقه استراتژیکی و مهم "بلاطه" و "استربه" مسلط شود و کنترل آنها را از اختیار گروه‌های مسلح خارج کند.

بنا به این گزارش، ارتش صبح امروز عملیات نظامی گسترده‌ای را در اطراف لاذقیه آغاز کرده است و هم اکنون پیشروی ارتش به‌سمت مناطق "الخنزوریه"، "اوبین" و "الشیخ نبهان" است که در صورت تسلط ارتش بر این مناطق استراتژیک، سربازان سوری می‌توانند گروه‌های مسلح در مناطق سلمی و کفر دلبه را به‌طور کامل در حلقه محاصره خود قرار دهند.

در همین حال خبرگزاری سانا گزارش داد که ارتش سوریه مواضع گروه‌های مسلح سوری در روستای دورین از توابع منطقه صلنفه، واقع در اطراف لاذقیه را مورد هدف قرار داد و به‌دنبال آن شماری از تروریست‌های غیرسوری کشته شدند.

بک منبع امنیتی سوریه اعلام کرد که از این میان، کریم ایه المامون ملقب به ابوالزبیر المغربی از مراکش و محمد علی علیوه درز ملقب به ابوعبدالرحمن المصراتی دارای تابعیت لیبی و ابواشرف التونسی با تابعیت تونس کشته شدند.

ارتش سوریه طی هفته جاری همچنین دو روستای استراتژیکی "بیت الشکوحی" و "النبی شعیا" در اطراف لاذقیه را نیز آزاد کرد و امنیت را به این دو منطقه بازگرداند.

ارتش عملیات خود را در لاذقیه پس از آن گسترده‌تر کرد که گروه مخالف دولت بشار اسد موسوم به "دیده‌بان حقوق بشر سوریه" در بیانیه‌ای اعلام کرد که گروه‌های تروریستی شنبه گذشته پس از درگیری با ارتش بر چندین روستای لاذقیه سیطره یافتند، به چندین مرکز امنیتی ارتش سوریه و روستاهای اطراف آن در حومه لاذقیه حمله کردند که در پی آن بیش از 50 تن کشته شدند.

در جریان حملات عناصر مسلح وابسته به گروه "جبهه النصره" به این روستاها، تروریست‌های مسلح 120 غیرنظامی ساکن این مناطق را به قتل رسانده و 50 زن را نیز ربوده و به مکان نامعلومی منتقل کردند.

طی چند روز اخیر نبرد ارتش سوریه با تروریست‌های مسلح در استان لاذقیه متمرکز شده است.

تروریست‌ها در تلاشند بر مناطق کوهستانی مشرف بر دریا مسط شوند تا بتوانند نبرد را به‌سمت سواحل بکشانند، اما نیروهای ارتش سوریه در"نبی یونس" استقرار یافته‌اند تا مانع حرکت آنها شوند.

مرجع : تسنیم

 





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
مدیرکل دفتر آموزش‌های آزاد، غیرانتفاعی و غیردولتی وزارت علوم با اشاره به عدم اجرای مراحل اداری دانشگاه جامع بین‌المللی در شورای گسترش وزارت علوم گفت: بعید است دانشگاه احمدی‌نژاد برای سال تحصیلی جدید دانشجو پذیرش کند.

به گزارش علمدار بصیر:  علی نادری مدیرکل دفتر آموزش‌های آزاد، غیرانتفاعی و غیردولتی وزارت علوم  ، درباره فعالیت دانشگاه‌ جامع بین‌المللی منسوب به  احمدی‌نژاد برای سال تحصیلی آینده گفت: این دانشگاه مجوز خود را از شورای عالی انقلاب فرهنگی گرفته، اما هنوز  اساسنامه آن در اختیار ما قرار نگرفته است.

وی با بیان "ما هنوز اسامی هیئت مؤسس این دانشگاه را نمی‌دانیم"، افزود: چون این دانشگاه به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است اعضای هیئت مؤسس آن نیاز به گزینش ندارند اما باید مراحل اداری آن برای فعالیت طی شود.

مدیرکل دفتر آموزش‌های آزاد، غیرانتفاعی و غیردولتی وزارت علوم ادامه داد: برای دریافت مجوز از سوی شورای گسترش ابتدا مکان دانشگاه برای بازدید کارشناس باید به ما اعلام شود، چنانچه مکان مناسب بود و با استانداردهای وزارت علوم همخوانی داشت مجوز قطعی به آنها داده می‌شود، زیرا این دانشگاه مجوز اولیه خود را از شورای عالی انقلاب فرهنگی گرفته و مجوز قطعی توسط شورای گسترش وزارتخانه در اختیار هیات مؤسس قرار می‌گیرد.

نادری با بیان اینکه این فرایند چند ماه طول می‌کشد، تأکید کرد: بعید است دانشگاه جامع بین‌المللی برای مهرماه پذیرش دانشجو داشته باشد مگر اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی مستقیماً سهمیه تعداد دانشجو را برای این دانشگاه به سازمان سنجش اعلام کرده باشد.

وی تصریح کرد: طبق روال قانونی موجود برای دریافت مجوز دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی، متقاضیان این دانشگاه‌ها ابتدا مجوز اصولی دریافت می‌کنند، پس از بازدید از مکان مورد نظر دانشگاه مجوز قطعی برای آنها صادر می‌شود، اعلام مجوز برای تعداد دانشجو و رشته‌های مورد نظر دانشگاه در مرحله آخر قرار دارد که توسط شورای گسترش به سازمان سنجش اعلام می‌شود.
منبع : تسنیم





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
صادق زیباکلام تحلیل‌گر سیاسی به دویچه‌وله می‌گوید که حسن روحانی برای گرفتن رای اعتماد همه وزرای پیشنهادی خود از مجلس "معامله، مصالحه و توافق" کرده‌ است.

به گزارش علمدار بصیر: صادق زیباکلام تحلیل‌گر سیاسی به دویچه‌وله می‌گوید وزارت ارشاد، وزارت علوم و وزارت خارجه "زیر و رو" خواهند شد. او می‌گوید حسن روحانی برای گرفتن رای اعتماد همه وزرای پیشنهادی خود از مجلس "معامله، مصالحه و توافق" کرده‌ است.

 

در حالی که هنوز بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی حسن روحانی در مجلس شورای اسلامی آغاز نشده است برخی رسانه‌های اصول‌گرا از عدم رای اعتماد مجلس به برخی وزرای اصلاح‌طلب حسن روحانی خبر می‌دهند.

 

صادق زیباکلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران و تحلیلگر مسائل سیاسی در گفت‌وگو با دویچه‌وله به توان اجرایی کابینه پیشنهادی حسن روحانی برای عملی کردن وعده‌های انتخابی او پرداخته است.

 

به گفته صادق زیباکلام، حسن روحانی برای کسب رای اعتماد همه وزرای پیشنهادی خود از مجلس، "معامله و مصالحه و توافق" کرده‌ است. این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران مهم‌ترین تغییرات کابینه در دولت حسن روحانی را در وزراتخانه‌های ارشاد، علوم و وزارت خارجه می‌داند و می‌گوید: «وزارت ارشاد و وزارت علوم زیر و رو خواهند شد. در وزارت خارجه تغییرات و تحولات عمده خواهد بود.»

 

چکیده‌ای از مهم‌ترین سخنان صادق زیباکلام به انتخاب دویچه وله در این گفت‌وگو را می‌خوانید:

• من نام کابینه آقای روحانی را «50 – 50» گذاشته‌ام. برای این‌که این کابینه هم نیمه خالی دارد و هم نیمه پر. بسیاری از اصلاح‌طلبان و بسیاری از کسانی که به آقای روحانی رای داده‌اند، دل‌شان می‌خواست که کابینه دست‌کم از این جوان‌تر باشد و چهره‌هایی که انتخاب می‌شوند، نزدیک‌تر به اصلاح‌طلبان باشند. اما اصولگرایان تندرو و رادیکال هنوز این اسامی به صحن علنی مجلس ارسال نشده، شروع کرده‌اند به جبهه‌گیری که به این‌ها نباید رای اعتماد داده شود. البته به برخی‌شان، ازجمله آقای دکتر محمدعلی نجفی که قرار است به وزارت آموزش و پرورش بروند یا آقای دکتر میلی‌منفرد که قرار است به وزارت علوم بروند. همین‌طور آقای آخوندی و آقای ربیعی که به اصلاح‌طلبان نزدیک بودند. اصولگرایان تندرو به این افراد ایرادات زیادی وارد کرده‌اند. اصل ایرادات این است که آن‌ها به اصلاح‌طلبان نزدیک هستند و آن‌چه اصولگرایان می‌گویند «جریان فتنه»، یعنی حوادثی که بعد از اعلام نتایج انتخابات 22 خرداد اتفاق افتاد، آن‌ها بعدا جزو آن جریانات بودند و بعضا هم آن جریان را محکوم نکرده‌اند. لذا باید به این‌ها رای اعتماد داده نشود.

 

• من اما تصور می‌کنم که فقط یک جریان تندرو و رادیکال است که درون و بیرون مجلس با این کابینه مخالف است و رای اعتماد به آن نخواهد داد. دوتا از چهره‌هایی که باز روی آن‌ها هم حرف و سخن بوده، یکی آقای دکتر علوی برای وزارت اطلاعات است که روی او خیلی حرف و سخن بوده و دیگری آقای دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی برای وزارت کشور است. روی آقای رحمانی فضلی خیلی حرف و سخن و اما و اگر در مطبوعات اصلاح‌طلب، در سایت‌های نزدیک به اصلاح‌طلبان و فضای اجتماعی بوده که زیاد از آقای روحانی انتقاد کرده‌اند که چرا آقای رحمانی فضلی را شما برای وزارت کشور در نظر گرفته‌اید. با توجه به اینکه وزارت کشور عملا مهم‌ترین وزارتخانه‌ی آقای روحانی یا هر رئیس‌جمهور دیگری است.

 

وزارت کشور از وزارت اطلاعات هم مهم‌تر است

• من معتقدم وزارت کشور از وزارت اطلاعات هم مهم‌تر است. برای اینکه شما فقط در نظر بگیرید که سی و خرده‌ای استان داریم، صدها فرماندار و صدها بخش‌دار داریم و یک شبکه گسترده‌ای است که به وزارت کشور منتهی می‌شوند. بنابراین خیلی‌ها ایراد گرفته‌اند که چرا آقای رحمانی فضلی؟ من می‌خواهم از انتخاب آقای رحمانی فضلی دفاع بکنم و سه چهار دلیل دارم. دلیل اول این است که اولا در وزارت کشور دست و بال آقای روحانی خیلی باز نیست. به این شکل نیست که هر کسی را که آقای روحانی اراده کند، بتواند به مجلس برای وزارت کشور معرفی کند.

 

• ما می‌دانیم نامزدی که در ابتدا آقای روحانی برای وزارت کشور در نظر گرفته بودند، حجت‌الاسلام علی یونسی بود که با ایشان مخالفت شد. کسان دیگری معرفی شدند و آن‌ کسان دیگر هم مورد تایید آقای روحانی نبودند. بنابراین آقای رحمانی فضلی در حقیقت نوعی مصالحه بود. شخصیتی بود که می‌توان گفت نه آقای روحانی مخالف او بود و نه آن مراکز دیگر قدرت با او مخالف بودند.

 

• نکته دوم این‌که ما می‌دانیم آقای رحمانی فضلی خیلی نزدیک به آقای علی‌ لاریجانی ا‌ست. شاید آقای روحانی با انتخاب آقای رحمانی فضلی خواسته به شکلی آن وزرایی را که لب مرزی هستند، مثل آقای ربیعی و نجفی و غیره، برای این‌ها به نوعی از آقای لاریجانی تضمین بگیرد. چون به‌هرحال فراکسیون "پیروان امام و رهبری"، که می‌توان گفت در حقیقت بزرگترین فراکسیون اصولگرا است، از آقای لاریجانی حرف شنوی دارند و دست‌کم سه چهارم‌شان حداقل در مجلس نگاه‌شان به آقای لاریجانی‌ است‎.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون