|
معاون حقوقی رئیس جمهور، دانشآموخته رشته حقوق بینالملل و عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران است و در کارنامه خود سابقه یک دوره نمایندگی مردم تهران در مجلس را دارد.
به گزارش علمدار بصیر: الهام امینزاده که امروز با حکم حسن روحانی به عنوان معاون حقوقی رئیس جمهوری منصوب شده، دکترای حقوق بینالملل خود را از دانشگاه گلاسگو انگلستان (دانشگاه محل تحصیل دکتر روحانی)دریافت کرده و عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران است. وی در هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از پارلمان ایران در اجلاس کامبوج برای تدوین منشور حقوق بشر آسیایی حضور یافت و در حال حاضر در دانشگاههای امام صادق(ع) و علامه طباطبایی نیز، کرسی تدریس دارد. از فعالیتهای پارلمانی او در دور هفتم مجلس می توان به نایب رئیسی کمیته سیاست خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، طراح و مدافع قوانینی در خصوص بیمه دندانپزشکی، حقوق زنان، مجروحین شیمیایی مصوب در مجلس اشاره کرد. ریاست منتخب کشورهای آسیایی در کمیته زن و جوان در کشورهای پاکستان و فنلاند، ریاست هیئت پارلمانی شرکتکننده در سمینار حقوق زنان نروژ، عضویت در کمیته حقوقی شورایعالی ایرانیان خارج از کشور، ریاست گروه دوستی ایران و فنلاند و نایب رئیسی کمیته سیاست خارجی کمیسیون امنیت ملی از دیگر فعالیتهای پارلمانی امینزاده است. برخی سخنرانی های علمی معاون حقوقی رئیس جمهور به شرح ذیل است: "اسراییل و مسأله آب در خاورمیانه" در دانشگاه شهرکرد در سال 1386، "اصلاح ساختار سازمان ملل متحد" در دانشگاه علامه طباطبایی در سال 1377، "تغییر ساختار سازمان ملل متحد" در دفتر مطالعات وزارت خارجه در سال 1378، "ترروریسم و حق تعیین سرنوشت" در سال 1379، "جامعه بین الملل و مقابله با تروریسم" در پردیس قم در سال 1380، "انفجار برجهای تجارت جهانی و جنگ در افغانستان" در دانشگاه امام صادق(ع) در سال 1380. "دفاع مشروع و تروریسم" در دانشکده علوم قضایی در سال 1382، "حق شرط در معاهدات حقوق بشری" در پژوهشگاه علوم انسانی در سال 1382، "بررسی اقدامات نظامی دولتهای ائتلافی در عراق" در دانشگاه اصفهان در سال 1382، "ابعاد حقوقی اشغال عراق" در سال 1383، "سلاح های شیمیایی و حقوق بین الملل" در همایش ملی کاربرد سلاحهای شیمیایی در سال 1384، "ایران، معاهده NPT و پروتکل الحاقی" در دانشگاه تربیت مدرس در سال 1383، "آسیا و حق تعیین سرنوشت برای ملتهای تحت اشغال" در مجمع پارلمانهای آسیا برای صلح در مانیل (فیلیپین) در سال 1384، "ضرورت همگرایی آسیایی" در مجمع پارلمانهای آسیا برای صلح در اسلامآباد (پاکستان) در سال 1385، "تاسیسات بین المللی حقوق زن و موضع جمهوری اسلامی ایران" در سال 1386 و "ایران و حقوق بین الملل فضا" در اولین همایش بین المللی حقوق فضا در تهران در سال 1386، از دیگر سخنرانی های علمی امینزاده است. منبع: فارس
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/5/21 | نویسنده : alamdarbasir
هانیه توسلی با این تصاویر علاقه خاص خود را به محمدرضا شیرخانلو نشان می دهد.
هانیه توسلی با این تصاویر علاقه خاص خود را به محمدرضا شیرخانلو نشان می دهد.
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/5/21 | نویسنده : alamdarbasir
رئیس دیوان عدالت اداری عنوان کرد:
رئیس دیوان عدالت اداری گفت: بنده به عنوان رئیس دیوان عدالت اداری نسبت به لغو 2 مصوبه دولت دهم از سوی معاون اول رئیسجمهور تذکر دادهام و اگر فرآیند اصلاح نشود دیوان عدالت ورود خواهد کرد.
به گزارش علمدار بصیر: حجت الاسلام محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عدالت اداری در گفتوگو با فارس درباره لغو 2 مصوبه دولت دهم از سوی اسحاق جهانگیری گفت: بنده نسبت به لغو این دو مصوبه تذکر لازم را دادهام. وی افزود: وقتی یک مصوبه به لحاظ قانونی و پس از طی فرآیند لازم تصویب میشود دیگر نمیتوان با نظر شخصی آن را ابطال کرده و از درجه اعتبار ساقط بدانیم.
منتظری گفت: قانون برای لغو و ابطال هر مصوبه 3 راه در نظر گرفته ابتدا اینکه در خود هیئت دولت و توسط هیئت دولت این مصوبه اصلاح شود دوم اینکه شخص رئیس مجلس این مصوبه را غیر قانونی بداند و برای اصلاح آن اقدام کند و سوم اینکه دیوان عدالت اداری ورود پیدا کرده و مصوبه را ابطال کند.
وی افزود: اگر در مسیر لغو این دو مصوبه از سوی آقای جهانگیری این روند طی شده باشد که هیچ و گرنه اگر تشریفات قانونی رعایت نشده باشد این کار غیرقانونی قلمداد میشود.
رئیس دیوان عدالت اداری درباره اینکه آیا دیوان عدالت برای بازگرداندن مصوبه و ابطال لغو آن ورود پیدا خواهد کرد یا خیر گفت: ما تذکر لازم را دادهایم اما اگر این فرآیند اصلاح نشود ما موضوع را در دستور کار خود قرار خواهیم داد.
منتظری تصریح کرد: آقای جهانگیری هیئت دولت نیست و تنها یک شخص هستند در صورتی که راههای ابطال یک مصوبه مشخص است. منبع: دانا
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/5/21 | نویسنده : alamdarbasir
واقعیت آن است که اصلاح طلبان هرگز روحانی را به عنوان گزینه واقعی خود نمی دانستند اما از آنجایی که شانس روحانی را بیشتر از عارف ارزیابی کرده بودند، با حمایت از روحانی سعی در حفظ حیات سیاسی خود کردند.
به گزارش علمدار بصیر: گروهی از اصلاحطلبان نزدیک به مجمع روحانیون اقدام به برپایی جلسهای در گیلاوند دماوند کرده و به بررسی وزرای پیشنهادی کابینه روحانی پرداختهاند. در این جلسه یکی از افرادی که خود را برای وزارت اطلاعات یا کشور آماده کرده بود با ابراز گلایه و نگرانی از وزرای پیشنهادی گفته است این کابینه را هاشمی چیده و او در حال انتقامگرفتن از اصلاحطلبان و مجلسششمیهاست. باید توجه داشت که دکتر روحانی هر چه از نامیدن خود به عنوان اصلاح طلب طفره رفت، اما از منتسب کردن خود به هاشمی رفسنجانی و استفاده از اعضای حزب کارگزاران در ستاد های انتخاباتیش ابایی نداشت. نفوذ کارگزاران در ستاد های روحانی تا جایی بود که در همان روزهای آغازین تبلیغات انتخابات یازدهم، برخی از اصلاح طلبانی که برای حمایت از روحانی بر خاسته بودند از حجم نفوذ کارگزاران انتقاد کرده و حتی تهدید به عدم حمایت کردند.
در انتخابات یازدهم روحانی هرگز خود را به عنوان اصلاح طلب معرفی نکرد در حالی که عارف کاملا با پرچم اصلاح طلبی وارد عرصه شد و این در حالی است که بعد از انتخابات اصلاح طلبان پیروزی روحانی را پیروزی اصلاح طلبی تلقی کردند. اما باز هم روحانی این جو سازی های سیاسی را تایید نکرد و در مقابل اصلاح طلبان در مواجهه با سیاست سکوت رییس جمهور منتخب، احساس خطر کرده و به تهدید وی روی آوردند. هشدار رییس ستاد عارف به روحانی مبنی بر در نظر گرفتن وزن سیاسی اصلاح طلبان در چیدمان کابینه و پیش گویی خاتمی از گزینه وزارت ارشاد دولت روحانی در این راستا قابل ارزیابی است.
نفوذ کارگزاران در ستاد های روحانی تا جایی بود که در همان روزهای آغازین تبلیغات انتخابات یازدهم، برخی از اصلاح طلبانی که برای حمایت از روحانی بر خاسته بودند از حجم نفوذ کارگزاران انتقاد کرده و حتی تهدید به عدم حمایت کردند.
واقعیت آن است که اصلاح طلبان هرگز روحانی را به عنوان گزینه واقعی خود نمی دانستند اما از آنجایی که شانس روحانی را بیشتر از عارف ارزیابی کرده بودند، با حمایت از روحانی سعی در حفظ حیات سیاسی خود کردند. آنها می دانستند در صورت حمایت از عارف که گزینه واقعیشان بود شکست خورده و شانس حضور در کابینه قدرت را از دست خواهند داد. از این رو با حمایت از روحانی سعی کردند تا با یک فرار به جلو خود را عامل پیروزی روحانی معرفی کنند و با این حمایت نمایشی جایگاه سهم خواهی را برای خود محفوظ نگاه دارند. منبع: دانا
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/5/21 | نویسنده : alamdarbasir
تنها امید باقی مانده برای بودن یک خانم در کابینه تدبیر و امید حضور معصومه ابتکار در پست رییس سازمان محیط زیست است.
به گزارش علمدار بصیر: گاه در گوشه و کنار می شنویم که در فلان کشور زنان حق رای دادن ندارند. یا در آن یکی کشور زنان اجازه رانندگی و اخذ گواهی نامه ندارند در همین زمان ما بعنوان یک ایرانی و مسلمان سرمان را بالا میگیریم و با غرور می گوییم در کشور ما آزادی و برابری حقوق زن و مرد وجود دارد و در تمامی صحنه ها زنان در کنار مردان حضور دارند. مگر نه اینکه زنان این سرزمین در زمان سخت و دشوار جنگ دوشادوش مردان جنگیدند و در سازندگی و آبادانی کشور نقش بسیاری داشته و دارند. از این رو به بررسی لیست 33 نفره کابینه دکتر حسن روحانی می پردازیم، کابینه ای که در آن سهم زنان صفر درصد می باشد! چگونه می توان برای یک دولت برنامه ریزی کرد در حالی که 50 درصد جامعه یعنی زنان در آن سهمی نداشته باشند، و مطرح کردن این موارد باعث شود انگشت اتهام به سمت زنان جامعه بچرخد که سهم خواهی می کنند. شاید بخاطر این باشد که شعار های حسن روحانی مبنی بر حضور زنان در تصمیمات سیاسی کشور به فراموشی سپرده شده. شاید رنگ شعار اعتدال حضور زنان در کنار مردان در کابینه کم رنگ و کم رنگ تر می شود. تنها امید باقی مانده برای بودن یک خانم در کابینه تدبیر و امید حضور معصومه ابتکار در پست رییس سازمان محیط زیست است.البته این در حالیست که با ارایه زود هنگامه لیست وزرا توقع می رود در انتخاب رییس برای این سازمان تسریع گردد.تاخیر در انتخاب مدیری شایسته نگرانی های را ایجاد خواهد کرد.هر چند گاه شایعاتی مبنی بر انتخاب اشخاصی با تخصص های نامربوط برای تصدی این معاونت چراغ امید را در دل حامیان و طرفداران محیط زیست و تمامی کسانی که اعتقاد دارند جای حداقل یک زن در کابینه دولت یازدهم کم است را کم نور تر می کند. حامیان و طرفداران محیط زیست کشور هم چنان به دولت تدبیر و امید امیدوار هستند. منبع: تیتر یک
تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
موسسه پرهیز از خشونت برای دموکراسی (NID) با هزینه دولت آمریکا راه اندازی شده است.
در این موسسه افرادی از اصلاح طلبان تندرو، سلطنت طلبان و گروهک نفاق دور هم جمع شده اند تا بتوانند راه حلی برای براندازی ! جمهوری اسلامی پیدا کنند.به گزارش علمدار بصیر به نقل از سایت مرصاد، موسسه پرهیز از خشونت برای دموکراسی (NID) با هزینه دولت آمریکا راه اندازی شده است. در این موسسه افرادی از اصلاح طلبان تندرو، سلطنت طلبان و گروهک نفاق دور هم جمع شده اند تا بتوانند راه حلی برای براندازی ! جمهوری اسلامی پیدا کنند. فاطمه حقیقت جو مدیر این موسسه است نفر بعدی محمد تهوری رابط سازمان منافقین ، آرش نراقی جاسوس سازمان سیا، رامین جهانبگلو از طراحان فتنه 88 زیبا افتخاری مشاور ربع پهلوی، رونالد شارپ عضو بنیاد فورد، پیام اخوان از سازمان منافقین ساکن کانادا و عده ای از طراحان و مدیران استراتژیک دانشگاه های آمریکا و بنیاد سوروس که نقش جدی در فتنه 88 داشتند این موسسه را یاری می کنند. موسسه NID به دلیل جاسوسی از اخبار طبقه بندی مربوط به ایران مورد توجه نمایندگان کنگره آمریکا و سازمان CIA قرار گرفته است. این موسسه قرار است پنل های آموزش مجازی در زمینه های مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و حقوقی را در اینترنت برگزار کند تا با آموزش های هدفمند بتواند جذب نیرو کند تا این نیروها در قدم اول مجری فراخوان های آنان در ایران باشند و در قدم دوم جاسوسی را در دستور کار قرار دهند. ارتباط تنگاتنگ موسسه فاطمه حقیقت جو با سازمان منافقین یک فایده اساسی برای آنان داشته است به این معنی که تجربه 50 سال کار تشکیلاتی منافقین در اختیار موسسه NID قرار گرفته است. فاطمه حقیقت جو نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی دوره ششم بود که نقش پر رنگی در فتنه آبستراکسیون اصلاح طلبان در سال 1382 داشت در آخرین جلسه خود اعلام کرد از پتانسیل تمام گروه ها برای آزادی ایران!؟ (براندازی) استفاده خواهد کرد. خیال خام و خواب آشفته حقیقت جو و همفکرانش این گونه تعبیر شد که رئیس قوه قضاییه گفت: کسانی که اهل فتنه سال 88 بودند و راه حضرت امام (رضوان الله تعالی علیه) را برنمیتافتند، دوباره سر برآوردهاند و گویی افعی جانشان گرما خورده است و به جنبش افتادهاند اما اشتباه میکنند چرا که امت تفکرات این گروه را برنمیتابد. اسناد ارتباط فاطمه حقیقت جو با گروهک های ضد انقلاب و دولت های بیگانه متخاصم با جمهوری اسلامی از سایت او استخراج شده است. فاطمه حقیقت جو رئیس و مدیر ارشد اجرایی (CEO) نماینده اصلاح طلبان در مجلس ششم محمد تهوری،همسر فاطمه حقیقت جو،مدیر ارشد برنامه ریزی استراتژیک و رابط سازمان منافقین
رامین جهانبگلو، عضو هیئت مدیره از طراحان براندازی نرم در فتنه 88 پیام اخوان مشاور فاطمه حقیقت جوعضو سازمان منافقین استاد دانشگاه کانادا نازی افتخاری مشاور ربع پهلوی و استاد دانشگاه کالیفرنیای جنوبی رونالد شارپ عضو بنیاد فورد و شورای سیاست گذاری خارجی آمریکا آرش نراقی ، رامین جهانبگلو به همراه یحیی نژاد مدیر سایت صهیونیستی بالاترین
تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
حقیقت پور با بیان اینکه انگلیس باید برای بازگشایی سفارتخا نه اش از ایران عذرخواهی کند،گفت:انگلیسی ها باید برای بازگشایی سفارت خانه کشورمان درخواست کنند.
به گزارش علمدار بصیر: حقیقت پور، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگویی، با اشاره به مطرح شدن موضوع بازگشایی سفارت ایران از سوی برخی افراد، گفت: برای بازگشایی صرف پیش شرطی وجود ندارد. وی تاکید کرد: انگلستان در اقدامی یکجانبه سفارت خود درا یران را تعطیل کرد و در این رابطه فشاری از سوی ایران وجود نداشته و کسی هم به آنها نگفته بروند لذا خود انگلستان برای بازگشایی باید برگردد. نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدام یکجانبه و غیر دیپلماتیک انگلیس در رابطه با تعطیل کردن سفارت ایران در این کشور ،افزود: وزارت خارجه باید بر اساس عرف بین الملل ، دلایل اقدام ناشایست انگلیس را پیگیری کند. حقیقتپور اظهار کرد: در اقدام یکجانبه انگلیس، مردم مورد آسیب قرار گرفتند لذا این موضوع باید با انعقاد یادداشت تفاهم و عذر خواهی انگلیسیها از مردم ایران انجام شود. نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکیدکرد: انگلیسیها باید برای بازشگایی سفارت ایران در کشورشان به ما درخواست دهند. منبع:آفتاب ری
تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
فهرست معاونین محمود احمدینژاد در دولتهای دهم و یازدهم به مرور طولانیتر شد و حتی از دو رقمی هم شد. معاونتهایی که شمار انها در دولت جدید دچار تغییراتی احتمالی خواهد شد.
حسن روحانی در همان مراسم تحلیف خود در مجلس شورای اسلامی فهرست نامزدهای پیشنهادی وزرات در دولت یازدهم را به مجلس ارائه کرد. هفته دوم دوره ریاست جمهوری وی شاهد معرفی معاونان رئیس جمهور خواهد بود، ولی احتمالا چند ماهی طول خواهد کشید تا ساختار و تعداد معاونتهای رئیس جمهور شکل جدید خود را پیدا کند.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از «تابناک»، طبق اصل صد و بیست و چهارم قانون اساسی، رییس جمهور میتواند برای انجام وظایف قانونی خود معاونانی داشته باشد. معاون اول رییس جمهور هم با موافقت وی اداره هیأت وزیران و مسوولیت هماهنگی سایر معاونتها را به عهده خواهد داشت. معاونتهایی که تعیین تکلیف شدهاند هر چند دوره دوم ریاست جمهوری محمود احمدینژاد با انتصاب مشایی به معاونت اول و اصرار بر بقای و حواشی مرتبط با آن تحت تاثیر شدید قرار گرفت ولی اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس دولت یازدهم بدون حاشیهای خاص به معاونت اول رئیس جمهور رسید و احتمالا نقش پررنگی در مدیریت مسائل اقتصادی در دولت جدید خواهد داشت. در دولت اول احمدینژاد پرویز داوودی معاون اول بود ولی در دوره دوم ریاست جمهوری وی جای خود را به مشایی و بعد از آن محمدرضا رحیمی داد. حجت الاسلام تیمور علی عسگری نیز معاون پارلمانی رئیس جمهور خواهد بود. وی پیش از این نمایندگی مردم مشهد در مجلس هفتم و مشاورت پارلمانی هاشمی رفسنجانی را بر عهده داشته است. معاونتهایی با گزینههای مطرح چند سازمان و پست معاونت ریاست جمهوری احتمالا در آینده نزدیک دچار تغییر ساختار مهمی نخواهد شد. بعضی از این معاونتها گزینههای مطرحی هم دارند. معاونت اجرایی رئیس جمهور اگر چه چند روز پیش از این، برخی خبرگزاری ها از تصدی سمت معاونت اجرایی از سوی مرتضی بانک خبر دادند اما طولی نکشید که این خبر تکذیب شد. محمد شریعتمداری گزینه جدیدی است که برای این معاونت ریاست جمهوری مطرح شده است. به نظر میرسد عدم قطعیت و اعلام نامزدهای معاونت اجرایی رئیس جمهور تا حدی تحت تاثیر سرنوشت وزارت رفاه در دولت جدید قرار گرفته است. اگر علی ربیعی در کسب رای اعتماد مجلس برای این وزارتخانه به موفقیت برسد آن گاه رئیس جمهور با تمرکز بهتر معاون اجرایی خود و نیز رئیس آینده سازمان تامین اجتماعی را انتخاب خواهد کرد. سازمان محیط زیست بعد از خانم واعظ جوادی که پس از خروج از دولت کاملا از نگاه رسانهها دور مانده است، ریاست سازمان حفاظت از محیط زیست در دولت احمدینژاد به محمدجواد محمدیزاده استاندار پیشین خراسان رسید. غیبت زنان در ترکیب وزرای پیشنهادی برای دولت یازدهم باعث انتقاداتی شد که در بخشی از پاسخ رئیس جمهور به آن، اعلام شد که زنانی به عنوان معاون رئیس جمهور معرفی خواهند شد. معصومه ابتکار معاون پیشین رئیس جمهور در دوره اصلاحات و رئیس سازمان محیط زیست از جمله زنانی است که موضوع حضور وی در دولت یازدهم مدتها در رسانهها مطرح بوده است. فاطمه هاشمی دختر بزرگ علی اکبر هاشمی رفسنجانی تمایل خود برای کار دولت را انکار کرده است و بعید است گمانهها در مورد حضور وی در سازمان محیط زیست به حقیقت بپیوندد. دکتر علی محمد نوریان رئیس پیشین سازمان محیط زیست، محمدرضا تابش، محمد مجابی، علی اصغر محمدی فاضل ، محمد باقر صدوق، سورنا ستاری و دکتر مجید عباسپور دیگر نامهایی هستند که برای این معاونت ریاست جمهوری مطرح شدهاند. سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری محمدشریف ملکزاده بعد از این که علی اکبر صالحی را به مجلس و جلسه استیضاح کشاند این شانس را یافت که به خانه حاشیههای دولت احمدینژاد یعنی سازمان میراث فرهنگی برود. سید رضا صالحی امیری اصلیترین گزینه این روزهای ریاست این سازمان است. بنیاد شهید و امور ایثارگران حسین دهقان از مهمترین گمانهها برای ریاست بنیاد شهید در دولت یازدهم بود که سر از وزارت دفاع در آورد. بعد از وی حسین علایی، محسن انصاری قائم مقام فعلی بنیاد شهید، رحماندوست نماینده مجلس، حسین مظفر و مهرعلیزاده مطرح ترین افرادی هستند که برای تصدی مسئولیت در این بخش مطرح شدهاند. معاونتهایی با سرنوشت نامعلوم همان گونه که محمود احمدینژاد در دولتهای نهم و دهم معاونتهای جدیدی را ایجاد و یا حذف کرد، پیشبینی میشود که رئیس جمهور جدید نیز برای اجرای برنامههای خود در اداره کشور تغییراتی را در ساختار دولت اجرایی کند. سازمان انرژی اتمی رئیس سازمان انرژی اتمی در دولت یازدهم ممکن است دیگر معاون رئیس جمهور نباشد. هر چند در ابتدای پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری، افرادی چون علی اکبر صالحی، آقازاده و با حتی حسین فریدون برادر رئیس جمهور به عنوان روسای احتمالی سازمان انرژی اتمی مطرح شدند ولی بعید نیست در منظومه فکری رئیس جمهور جدید و برای دور کردن مساله هستهای از مسائل سیاسی و امنیتی، سازمان انرژی اتمی به سویی برود که موضوع انرژی در آن برجسته شود. در همین چارچوب است که احتمال داده شده است که سازمان انرژی اتمی به صورت معاونتی در وزارت نیرو در آید. سازمان مدیریت و برنامهریزی خروج فرهاد رهبر از دولت دهم به معنای تغییری مهم در ساختار دولت دهم و به عبارت دیگر انحلال سازمان مدیریت برنامهریزی و تشکیل دو معاونت جدید ریاست جمهوری بود. این روزها، معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی در اختیار بهروز مرادی و معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در اختیار غلامحسین الهام است. این دو احتمالا به زودی از دولت خارج خواهند شد ولی حروج آنها شاید با تغییری همراه باشد که در ماهها بعد اتفاق خواهد افتاد. احیای سازمان مدیریت از جمله وعدههای روحانی در انتخابات است. نوبخت، نیلی و منظور اصلیترین گزینههای مطرح برای چنین سازمانی خواهند بود. معاون علم و فناوری معاونت علم و فنآوری نیز میراث دولت احمدینژاد برای دولت یازدهم است که به ترتیب واعظزاده و سلطانخواه مسئولیت ان را در دولتهای نهم و دهم بر عهده داشتهاند. این روزها اخباری از انحلال احتمالی این معاونت شنیده میشود که با انتقاداتی مواجه شده است. این در حالی است که پس از حذف نام توفیقی از فهرست نامزدهای وزارت علوم احتمال داده شده است که وی کار این معاونت را بر عهده بگیرد. معاونتهایی با شانس بقای پایین در دوات دهم، محمدرضا میرتاجالدینی معاون اجرای قانون اساسی احمدینژاد، علی سعیدلو معاون امور بینالمل و مریم مجتهد زاده معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده بودهاند. ضمن این که در دورهای کوتاه و کمتر از سه ماه عبدالرضا شیخ الاسلامی معاونت رئیس جمهوری در امور اجتماعی را بر عهده داشت. انتصاب معاون اجرای قانون اساسی یکی از ریشههای اخنلاف احمدینژاد با دیگر قوا بود که روشن نیست چنین کاری در دولت یازدهم نیز تکرار خواهد شد یا خیر. چند ماهی فرصت لازم است تا نوع نگاه رئیس جمهور جدید به اجرای قانون اساسی و سازوکار آن روشن شود. انتصاب نمایندگانی از جانب احمدینژاد برای امور مناطق مختلف جهان نیز با مخالفتهای شدید و تعبیر موازی کاری در سیاست خارجی مواجه شد. مدتی بعد علی سعیدلو همکار قدیمی احمدینژاد و گزینه ناکاو وزارت نفت در دولت نهم به عنوان معاون بینالملل احمدینژاد منصوب شد. به نظر میرسد روحانی بیشتر کار بینالملل را به وزارت خارجه واگذار کند، هر چند که شدت تغییرات مسائل در حوزه بینالمللی و به خصوص خاورمیانه و یا مشغله وزیر خارجه و نیز سابقه رئیس جمهور در این حوزه ممکن است سبب بروز تغییراتی شود. انتصاب خانم مجتهدزاده به معاونت جدید التاسیس امور زنان و خانواده رئیس جمهور در آخرین روزهای کاری احمدینژاد مورد توجه چندانی قرار نگرفت. به نظر میرسد با وعده رئیس جمهور برای تکشیل وزارت زنان، عمر چندانی برای این معاونت ریاست جمهوری باقی نمانده باشد. معاونتهایی که شاید ایجاد شوند در روزهای اخیر نام علی یونسی به عنوان معاون احتمالی سیاسی – امنیتی رئیس دولت یازدهم مطرح شده است. هر چند این امر فعلا در حد یک گمانه زنی رسانهای است ولی باید منتظر ماند تا روشن شود در صورت اتخاذ چنین تصمیمی و تشکیل یک معاونت جدید، رابطه این معاون رئیس جمهور با وزرایی چون کشور و اطلاعات چگونه خواهد بود.
تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
علمدارر بصیر:
تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
ساعت بازی امروز عصر سایپا و پرسپولیس بار دیگر تغییر کرد.
به گزارش علمدار بصیر: سازمان لیگ در اول راه با تغییر مداوم برنامه ها و ساعت بازی رسانه ها و تماشاگران فوتبال را دچار سردرگمی های زیادی کرده است.
روز گذشته اعلام شده بود بازی سایپا و پرسپولیس ساعت 19:30 برگزار می شود اما امروز غلامرضا بهروان مسئول کمیته مسابقات لیگ برتر در گفت و گو با رادیو ورزش اعلام کرد این بازی ساعت 19:25 برگزار می شود. اینکه چرا این مسابقه 5 دقیقه زودتر برگزار می شود نامعلوم است. گفتنی است که بهروان در ادامه صحبت های خود اعلام کرد که ترجیح می دهد بازی هایی که در ورزشگاه آزادی برگزار می شود بعد از اذان مغرب باشد چون تماشاگر بیشتری می آید. البته به نظر می رسد مسئولان سازمان لیگ در برنامه ریزی های خود تنها کسانی که مدنظر قرارداد نداده اند رسانه ها هستند. فارس در این زمینه نوشت: اینکه مسابقات در ساعات پایانی روز برگزار می شود و خبرنگاران مجبور هستند تا پاسی از نیمه های شب به کار خود ادامه دهند برای مسئولان سازمان لیگ مهم نیست و تنها به این فاکتور توجه می شود که مثل کشورهای اروپایی باید بازی های مهم در ساعات پایانی شب برگزار شود. البته تجربه هم نشان داده بازی هایی که دیرهنگام برگزار می شود به صورت چشمگیری تماشاگر به ورزشگاه ها نمی کشاند و برای آشتی هواداران با فوتبال باید به دنبال راهکارهای دیگر بود. بهروان در گفت و گوی خود با رادیو ورزش همچنین صادقانه گفت که قول نمی دهند برنامه های لیگ تا پایان فصل پایدار بماند.
تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/20 | نویسنده : alamdarbasir
|
|
تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون |