سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان

دبیرکل حزب‌الله لبنان تاکید کرد که مقاومت در سال 2006، شکست راهبردی بر رژیم صهیونیستی وارد آورد.

به گزارش علمدار بصیر: نصرالله: مقاومت در سال 2006 شکست راهبردی بر اسرائیل وارد آورد

به گزارش خبرگزاری فارس، سید «حسن نصرالله» در گفت‌وگو با شبکه المیادین گفت: هر مکانی که اسرائیلی‌ها در داخل لبنان به آن وارد شوند ما با آن مقابله کرده و هرگز به اسرائیلی‌ها اجازه ورود به لبنان را نخواهیم کرد.

وی در خصوص سکوت قشر سیاسی در مقابل تجاوزات مکرر اسرائیل به لبنان، اظهار داشت: این چیز عجیبی نیست زیرا برخی گروه‌ها در لبنان، اسرائیل را دشمن نمی‌دانند.

نصرالله درباره درخواست «میشل سلیمان» رئیس جمهور لبنان برای ارائه شکوائیه علیه تجاوزان اسرائیل در اللبونه به سازمان ملل گفت که این موضع ضعیفی است.

وی گفت: در اللبونه درگیری از دور رخ داد و اسرائیل تلاش کرد تا موضوع و رخدادها را پنهان کند و سانسور شدیدی علیه رسانه‌های خبری اسرائیل اعمال شد.

وی اظهار داشت: این حق ماست که در برابر نفوذ اسرائیل به سرزمینمان سکوت نکنیم، این تجاوزات اسرائیل دارای اهداف عملیاتی است و سکوت در برابر آن ممکن نیست.

نصرالله درباره عملیات اللبونه نیز تصریح کرد که اسرائیل غافلگیر شد و این از اطلاعاتی که درز شده است، مشخص است.

وی تاکید کرد: پس از 25 می 2000  مردم آزادسازی سرزمین را جشن گرفتند و ما از روز دوم گفتیم که باید برای جنگ اسرائیل علیه لبنان آماده شویم، مقاومت در لبنان در سال 2006 شکست راهبردی تاریخی به اسرائیل وارد آورد و اسرائیلی‌ها در این مورد اتفاق نظر دارند، اسرائیل انتقام تاریخی با مقاومت در لبنان دارد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان در ادامه اظهار داشت: زمانی که دو سرباز اسرائیلی به اسارت گرفته شدند ما برای رویارویی در هر جنگی آماده بودیم و از قبل برای آن آمادگی داشتیم و تصور می‌کردیم که این جنگ تا سال 2006 به تاخیر افتاده است، مقاومت هیچ نگرانی نداشت بلکه همه چیز نبرد روشن بود زیرا از قبل برای آن آماده شده بود.

وی افزود: در جنگ جولای 2006، هدف اصلی وارد آوردن بیشترین خسارت به دشمن بود، ما در برخی مکان‌ها آزادی تصمیم‌گیری را به برادرانمان دادیم و آنها نیز تصمیم گرفتند که تا آخرین نفس در مارون الرأس بمانند و ما در عیتا نیز تعداد زیادی از برادرانمان را داشتیم و در یک برهه‌ای ارتباط ما با آنها قطع شد و ما تصور کردیم که آنها شهید شده‌اند اما زمانی که دوباره ارتباط ما با آنها برقرار شد حاج عماد مغنیه با من صحبت کرد و من به آنها گفتم که ما آنها را به باقی ماندن در این مکان و نبرد مجبور نمی‌کنیم اما آنها خود تصمیم گرفتند تا آخرین لحظه باقی بمانند.

وی تصریح کرد: در بنت جبیل نیز برادران تصمیم گرفتند باقی مانده و تا آخرین لحظه بجنگند و مانع از نفوذ اسرائیلی‌ها به داخل شوند و محاسبه ما از روز اول بر این بود که جنگ حداقل چند ماه به طول می‌انجامد و ما برای آن آمادگی داشتیم.

 

 

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/5/24 | نویسنده : alamdarbasir
پیرمؤذن با فریادهای «شیره، شیره» در حالی از نعمت‌زاده در صحن علنی حمایت می‌کرد که این روش در حمایت از فوتبالیست‌ها و در استادیوم‌های ورزشی رایج است، بماند که یک نماینده دیگر در واکنش به او و بعد از هر بار «شیره» گفتن می‌گفت «پاکتی است».

به گزارش علمدار بصیر: ششمین جلسه از سومین روز بررسی رای اعتماد وزرای پیشنهادی حسن روحانی دقایقی پیش پایان یافت که این جلسه با حواشی جالبی نیز همراه بود.
* حجت‌الاسلام پور محمدی گزینه پیشنهادی وزارت دادگستری به هنگام نطق خود گفت که بین جلسه صبح و عصر مجلس برای نماینده‌‌ای که برای مخالفت با او نطق کرد، نماز خوانده است و گفت: ثواب این نماز برای کوچک‌زاده یا بخشایش اردستانی.
* حسین دهقان وزیر پیشنهادی دفاع که تنها وزیر پیشنهادی بدون مخالف است تنها خودش نطق کرد و با توجه به اینکه نماینده مخالفی نداشت به جای دفاع از خود، از شهدای بزرگ انقلاب اسلامی از قبیل چمران، همت، باکری‌ها و آوینی یاد کرد.
* لاریجانی خطاب به یکی از نمایندگان که در پایان نطق خود و در وقت اضافه شعر می‌خواند، گفت در رای اعتماد به کابینه دولت دهم، نمایندگان از روز سوم به شعرخوانی اقدام می‌کردند اما در این دوره از دو روز مانده به پایان بررسی رای اعتماد شعرخوانی‌ها آغاز شده است.
* به هنگام اظهارات عطاءالله حکیمی نماینده مخالف نعمت‌زاده در حالی که وی چند مرتبه به کهولت سن وزیر پیشنهادی صنعت اشاره می‌کرد هر بار با فریادهای پیرمؤذن که با صدای بلند می‌گفت «شیره» مواجه شد؛ پیرمؤذن آنقدر برای نعمت‌زاده فریاد «شیره» زد که یکی از نمایندگان در واکنش به او و با صدای بلند گفت «پاکتی است». «شیره» روشی تشویقی رایج در استادیوم‌های ورزشی برای تشویق فوتبالیست‌هاست که استفاده از این روش در خانه ملت قابل توجه است.
* همچون جلسات گذشته نمایندگان در اطراف صندلی‌های وزرای پیشنهادی جلوس کرده و در حال رایزنی با آنها بودند که باهنر ضمن تذکر به آنها گفت برخی نمایندگان دولت جا برای نشستن ندارند و نمایندگان به سر صندلی‌های خود بنشینند تا نمایندگان دولتی سر پا نمانند.
* در بین وزاری پیشنهادی، معمولا در این سه روز همه آنها در تمام زمان جلسه علنی در جلسه حضور نداشتند اما محمود علوی تنها وزیر پیشنهادی است که در این سه روز از ابتدا تا انتهای جلسه علنی در خانه ملت حضور داشت.
* با توجه به تمدید یک ساعته جلسه روز گذشته و حدس رئیس مجلس از تنش‌های دیروز مبنی بر خستگی نمایندگان، جلسه امروز مثل جلسه دیروز تمدید نشد.
منبع: فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir

تعدادی از نمایندگان مجلس با ارسال نامه ای از روحانی خواستند تا زنگنه از کاندیداتوری وزارت نفت اعلام انصراف کند. همچنین تعدادی از نمایندگان درخواست کرده اند جلسه بررسی رأی اعتماد به وزیر نفت غیر علنی برگزار شود.

به گزارشعلمدار بصیر: یک نماینده مجلس در گفت‌وگویی با اعلام این خبر گفت: از تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تهیه و ارسال نامه ای از حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور کشورمان خواسته اند تا بیژن زنگنه از  کاندیداتوری وزارت نفت اعلام انصراف کند.

گفته می شود این درخواست به دلیل پیش آمدن شائبات زیادی است که نسبت به دوران وزارت زنگنه در وزارت نفت و برخی پرونده های نظیر " کرسنت" و " مهدی هاشمی" بوده است.

درپی معرفی جناب زنگنه از طرف دکتر روحانی به مجلس شورای اسلامی جهت سپردن سکان نفتی کشور، تخلفات بیژن نامدار زنگنه ملقب به شیخ الوزراء ژنرال بی ستاره صنعت نفت از زبان متخصصین و مسئولان نفتی کشور مطرح گردید.

جناب زنگنه یک دوره بسیار طولانی مدتی را در عرصه های مختلف مدیریتی فعالیت کردند که حدودا 22 سال آن مناصب وزارت در دوره های مختلف بوده است 62-67 وزارت جهاد، 67-76 وزارت نیرو در دوران سازندگی و دست آخر در دوره اصلاحات 76 – 84 وزیر نفت دولت آقای خاتمی بودند به همین سبب به ایشان لقب شیخ الوزارء داده شد.

زنگنه دارای سوابق تخلفات بزرگ اقتصادی و سیاسی است. وی ضمن اینکه یکی از نقش‌آفرینان فتنه و آشوب سال 88 در مرکزیت ستاد موسوی بود، یکی از عوامل و متهمان اصلی امضای قرارداد خائنانه فروش گاز به امارات (شرکت کرسنت) است. این قرارداد 25 ساله به واسطه دلالی و رشوه‌های کلان برخی دلالان، 14 برابر زیر قیمت امضا شد و موجب اعتراض گسترده کارشناسان اقتصادی و نفتی شد.

نکته جالب در این میان این است که دکتر روحانی در سال 81 ضمن نامه‌ای به رئیس جمهور وقت (خاتمی) تأکید کرده که «عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی غیر معتبر که بنابر گزارشات دریافتی از وزارت نفت طی سال‌های گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز گرفتار آن خواهیم بود.» روحانی همان زمان معتقد بود: «شرایط بازار موجب گردیده که قیمت و شرایط قراردادی مذاکره شده در مقایسه با منطقه بسیار پایین و غیرمطلوب باشد.»

روحانی در آن نامه با هشدار درباره اینکه قرارداد کرسنت [با پیگیری شخص زنگنه] احتمالاً آثار منفی اقتصادی درازمدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ منفعت سیاسی نیز در پی نخواهد داشت، تأکید کرده بود از حدود یک سال پیش سؤالاتی از وزیر نفت (زنگنه) درباره قرارداد کرسنت مطرح کرده که با وجود دستور خاتمی، پاسخی دریافت نشده است.

روحانی در این نامه تصریح می‌کند قرارداد مذکور از طریق واسطه‌ها و عدم ارتباط مستقیم دولتی با یک شرکت غیرمعتبر به امضا رسیده است.

بنابر گزارش منابع مطلع، زنگنه درباره قرارداد کرسنت از سوی مراجع قضایی احضار شده از جمله به این دلیل که از مصوبه شورای اقتصاد عدول کرده و بدون تأیید هیئت وزیران و مجلس، ‌اقدام به انعقاد قرارداد کلان اقتصادی با شرکت خارجی کرده است. او همچنین متهم به تبانی در انعقاد قرارداد با قیمت غیرعادلانه است.

همچنین از سویی دیگر رسایی نماینده مجلس گفته است:ما پیشنهاد دادیم یا جلسه غیر علنی برگزار شود ویا اینکه آقای زنگنه خودشان انصراف دهند.

خاطرنشان می شود در دوره  محمود احمدی نژاد نیز صادق محصولی  وزیر پیشنهادی رییس جمهور برای تصدی وزارت نفت  نیز به دلیل برخی شائبات از نامزدی این وزارت انصراف داد. محصولی بعد از اینکه حاشیه هایی نسبت به  تصدی مسئولیت وزارت نفت برایش رخ داده بود در نامه ای به رییس مجلس شورای اسلامی، انصراف خود را از نامزدی وزارت نفت اعلام کرد.

این در حالی بود که  پس از آخرین جلسه فراکسیون اصولگرایان گفته شده بود که دفاع خوب محصولی از انتقادات نظرات نمایندگان را جع به وی را تعدیل کرده است.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir
داستان شهید گمنام روستای ظفرآباد دلفان روایتی است عجیب اما قابل تامل. شهیدی که اشتباهاً به جای کسی دیگر دفن می شود و ...

به گزارش علمدار بصیر:  داستان این مهمان داستان عجیب و تامل برانگیزی است .در سال 1367 به خانواده حجت محرابی خبر می رسد که فرزندشان به شهادت رسیده است و خانواده وی پیکر شهیدی که شباهت زیادی با او دارد را تحویل و به خاک می سپارند. پس از 2 سال معلوم می شود که وی زنده است و قرار است در مبادله اسرا به وطن برگردد. شنیدن این روایات عجیب از زبان خود آقای محرابی یقیناً جذاب تر خواهد بود.

حجت محرابی می گوید که در سال 66 به جبهه اعزام و در تیر ماه 67 در قصرشیرین اسیر شدم اما نامم دربین لیست اسرای صلیب سرخ نبود. همزمان با اسارت وی یکی از هم ولایتی هایش به خانواده حجت خبر می دهد که شاهد شهادت فرزندشان بوده و خانواده وی پس از مراجعه به تهران و شباهت جنازه یک شهید به فرزندشان و تایید مسئولین تشخیص هویت، جنازه شهید را تحویل گرفته و پس از یک مراسم باشکوه آنرا به خاک می سپارند.

 با شروع مبادله اسرا در سال 69 حجت محرابی آزاد شده و وارد خاک وطن می شود دریغ از اینکه بداند سنگ قبری حک شده به نام او در قبرستان روستای ظفرآباد وجود دارد.

نام حجت محرابی در بین اسرای آزاد شده از طرف صدا و سیما اعلام می شود اما خانواده او به گمان اینکه شباهت اسمی بوده قضیه را جدی نمی گیرند. زمانی که حجت محرابی به همراه 3 اسیر دیگر شهرستان دلفان به نزدیکی نورآباد می رسند به سپاه ناحیه دلفان اسامی اسرا را اطلاع می دهند که بازهم نام وی دیده می شود و پس از اطلاع رسانی به خانواده وی مراسم استقبال انجام می گیرد.

او می گوید زمان که در آغوش خانواده ام بودم نگاه های حیران و متعجب همه مرا غافلگیر کرده بود و زمانی که به سپاه رسیدیم آنموقع متوجه شدم داستان از چه قرار است.

وی می گوید از آنزمان هر پنج شنبه بر سر مزاری می روم که یک روز همه گمان می کردند من در آن دفن شده ام و حس عجیبی نسبت به این شهید دارم. حسی که انگار سالهاست او را می شناسم و با او زندگی می کنم.

او از اینکه قبر این شهید مظلوم همچنان به حال خود رها شده ابراز تاسف می خورد و می گوید حاضر است هر کمک مادی و معنوی برای ساماندهی این قبر انجام دهد.

با حجت محرابی به سر مزار این شهید مظلوم و گمنام می رویم. اولین چیزی که نظر ما را بخود جلب می کند مکان نامناسبی است که این شهید والامقام در ان آرام گرفته است.

 

منبع:سفیر افلاک





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir
دو سازمان نظارتی مهم کشور، یعنی سازمان بازرسی و دیوان محاسبات، که روسای آنها جزء وزرای پیشنهادی روحانی هستند، اطلاعاتی را در زمان کاندیداتوری روحانی به وی داده اند تا وی در مناظرات از این اطلاعات بهره بگیرد.

به گزارش علمدار بصیر:  هفته گذشته اسحاق جهانگیری در اولین بخشنامه خود در سمت معاون اول رئیس‌جمهور، مواردی را عنوان کرد.

 
متن بخشنامه اسحاق جهانگیری که مبتنی بر توقف اجرای تصمیمات دولت گذشته بود و به تمامی وزارتخانه‌ها،شرکت‌ها، مؤسسات و سازمان‌های دولتی ابلاغ شده است به شرح زیر است:
 
«نظر به ایرادهایی که در اجرای اصل 138 قانون اساسی نسبت به طرح مهر‌آفرین (موضوع تصویب‌نامه شماره 17644/ت48702هـ) مورخ30/9/91 و اصلاحات آن)اعلام شده است مقتضی است کلیه وزارتخانه‌ها، مؤسسات، سازمان‌ها، شرکت‌های دولتی، استانداری‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی؛ موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری از هرگونه استخدام و جذب نیروی انسانی، تبدیل وضعیت، نقل و انتقال و مأموریت، انتصاب و جابه‌‌جایی کارکنان اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی یا هر عنوان دیگر و نیز اصلاح تشکیلات و ساختار اداری تا تصمیم‌گیری دولت نسبت به اصلاح مصوبات مربوطه اجتناب نمایند.
 
مسئولیت نظارت بر حسن اجرای این بخشنامه بر عهده وزرا، معاونین محترم رئیس‌جمهور، رؤسا و بالاترین مقامات دستگاه‌ اجرایی مربوطه اعم از ملی و استانی می‌باشد.
 
اسحاق جهانگیری - معاون اول رئیس جمهور»
 
 
در واقع در اولین بخشنامه معاون اول روحانی تعیین شده است که از یکم خردادماه 1392 به بعد هر چه مصوبه دولت دهم بوده است، کان لم یکن ‌شود.
 
اما موضوع جالب داستان اینجاست که حدود دو ماه پیش سازمان بازرسی کل کشور طی نامه‌ای به وزارتخانه‌ها اعلام کرده است که هر چه مصوبه و قرارداد از ابتدای خردادماه دارید، به ما اعلام کنید.
 
در تاریخ 26 تیرماه 1392 که مشخص نبود چه کسانی به عنوان وزرای پیشنهادی روحانی معرفی می‌شوند، سازمان بازرسی کل کشور نامه‌ای را به تمام وزارتخانه‌ها درباره مصوبه‌ها، انتصابات و استخدام‌ها و دیگر پروژه‌های اجرایی که از یکم خردادماه عملیاتی شده است، داده است.
 
متن این نامه که در تاریخ 26 تیرماه 1392 از سوی سازمان بازرسی کل کشور به هیئت بازرسی مستقر در وزارتخانه‌ها ارسال شده است، به شرح زیر است، ضمناً یادآور می‌شود اصل متن نامه موجود است.
 
در این نامه آمده است:
 
در اجرای ماده 8 قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور و ماده 30 آیین‌نامه اجرایی قانون مرقوم، موجب تشکر است ترتیبی اتخاذ فرماییدبا قید فوریت هر یک از معاونت‌های ستادی و عملیاتی آن دستگاه ضمن تهیه گزارشی از اقدامات انجام یافته در حوزه تحت مدیریت به تفکیک، اطلاعات و مدارک لازم را در مورد تصمیمات و اقدامات، حول محورهای مشروحه ذیل از تاریخ1 خردادماه 1392تا تاریخ منتهی به وصول نامه و به طور مستمر تا تاریخ 31 شهریورماه 1392 در اختیار هیئت بازرسی مستقر در وزارتخانه قرار دهند.
 
1ـ تصویب نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها صادره از سوی دستگاه که منجر به اعطای مجوز با ایجاد تعهد بر ذمه دولت می‌گردد.
 
2ـ تصمیمات شوراها و کمیته‌های زیرمجموعه دستگاه اجرایی
 
3ـ انتخابات و استخدام‌های دستگاه اجرایی
 
4ـ فروش هرگونه اموال، دارایی‌ها و واگذاری‌ها و همچنین انجام معاملات بزرگ دستگاه اجرایی که به صورت ترک تشریفات انجام می‌یابند.
 
5ـ قراردادهای منعقده و تفاهم‌نامه‌های مبادله‌شده فی‌مابین دستگاه اجرایی و اشخاص حقیقی و حقوقی
 
6ـ اطلاعات مربوط به هرگونه پرداخت و همچنین تهاترهای صورت‌گرفته با رقم بالاتر از ده میلیارد ریال
 
 
از سویی دیگر گزارش دیوان محاسبات کشور درباره مسکن مهر ‌که متن آن نیز موجود است، دقیقاً همان حرف‌هایی است که آقای روحانی در مناظره‌ها علیه دولت نهم و دهم استفاده کرد.
 
در طول دولت دهم نیز دو دستگاه دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور که اکنون روسای هردو آنها به عنوان وزیر کابینه روحانی معرفی شده اند ایرادات بسیاری به دولت می گرفتند و حتی پور محمدی که روزی وزیر دولت احمدی نژاد بود علیه وی دست به افشاگری زد و در حقیقت مزد خود را با افشاگری پرداخت. افشاگری که هیچگاه نیز در هیچ دادگاهی ثابت نشد
 
منبع:دانا




تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir

 

"محمد عباسی" در حالی وزارت ورزش و جوانان را ترک می‌کند که سفرهای بسیاری را تجربه کرد؛ اما ثمر آن به صورت شفاف به اطلاع مردم نرسید.
به گزارش علمدار بصیر: همواره موضوع سفر خارجی، در ورزش مطرح بوده است. نبود نظارت فراگیر، کثرت بهانه ها برای انجام فعالیت های برون مرزی، عدم مطالبه دقیق نتایج اینگونه اقدامات و ...، از عواملی است که موجب شده تا این موضوع به معضلی جدی تبدیل شود. در این بین، برخی موارد دیده می شود که از عرف و شکل عادی خود خارج می شود.

یکی از این نمونه ها مربوط به محمد عباسی، وزیر سابق ورزش و جوانان است. وی که به یک باره از وزارت تعاون به خیابان سئول نقل مکان کرد، در مدت زمان حضورش در ورزش که حدود دو سال بود، شمار قابل توجهی اعزام خارجی داشت. سفرهایی که درباره نتایج و دستاوردهای آن اطلاع رسانی دقیقی به مردم نشده است.

این اتفاق در حالی روی داده که به نظر می رسد برخی از سفرها در قامت تماشاگر بوده که خود دارای ابهام فراوانی است. به طور مثال، چه لزومی برای همراهی وزیر ورزش در دیدار تیم ملی فوتبال وجود دارد؟ تا کنون دیده نشده که یک وزیر از کشوری دیگر چنین اقدامی را انجام دهد. این حرکت غیر متعارف، فقط بار شدن هزینه بر دوش بیت المال و تعطیلی چند روزه وزارت خانه را در پی داشته است.

به نظر می رسد با تشکیل دولت جدید، بایستی در این باره اقدامی اساسی صورت گیرد تا وزرای ورزش در قبال سفرها، هزینه های میلیونی و تشریفاتی آن چنانی، خود را مسئول بدانند. سابقه نشان داده که این سفرها و امضای تفاهم نامه های همکاری، ثمری برای ورزش کشور نداشته است.


تاریخ

مقصد

مناسبت

آذر ماه 90

ژاپن

دیدار تیم ملی والیبال ایران و ژاپن

فروردین ماه 91

روسیه

حضور در کنوانسیون جهانی ورزش‌های المپیکی

خرداد ماه 91

ترکیه

بازدید از اردوی تیم ملی فوتبال

مرداد ماه 91

انگلیس

المپیک لندن

شهریور ماه 91

انگلیس

پارالمپیک لندن

آبان ماه 91

هندوستان

حضور در اجلاس جهانی کبدی و دیدار مقامات مسئول این کشور

آبان ماه 91

ماکائو

دیدار با مسئولان کمیته بین المللی المپیک

بهمن 91

ترکیه

امضای تفاهم نامه همکاری و دیدار با مسئولان ورزش این کشور

اردیبهشت ماه 92

قطر

دیدار تیم ملی فوتبال ایران و قطر در مرحله مقدماتی جام جهانی برزیل

خرداد ماه 92

آلمان

اجلاس جهانی مبارزه با دوپینگ

خرداد ماه 92

فرانسه

نامشخص

خرداد ماه 92

کره جنوبی

دیدار تیم ملی فوتبال ایران و کره جنوبی در مرحله مقدماتی جام جهانی برزیل

خرداد ماه 92

کره جنوبی

حضور در بازی های داخل سالن آسیایی

خراد ماه 92

بلغارستان

حضور در المپیک ناشنوایان

تیر ماه 92

جمهوری آذربایجان

امضای تفاهم نامه همکاری و دیدار با مسئولان ورزش این کشور

با توجه به مدت زمان حضور محمد عباسی در وزارت ورزش و جوانان، به نظر می رسد شمار سفرهای برون مرزی بیش از حد معمول بوده است. برخی از این سفرها نیز فاقد دلیل است. عموم دیدارها نیز نتیجه عملیاتی و مثبتی برای ورزش کشور در پی نداشته است. باید در دولت یازدهم، تدبیری جدی برای رفع این مشکلات شود.

مرجع : مشرق




تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir
خبرگزاری رویترز در تحلیلی به قلم "آنگوس مک دوآل" درباره چشم‌انداز روابط ایران و عربستان نوشته است: «دشمنی عربستان تلخ‌تر از آن است که رئیس جمهوری جدید ایران بتواند آن را ترمیم کند.»

به گزارش علمدار بصیر: سایت دویچه وله(DW)، نوشت: «مسئول سیاست خارجی شورای مشورتی عربستان، تفاوت روحانی و احمدی‌نژاد را در حد تفاوت پپسی و کوکاکولا دانسته است. یک روزنامه انگلیسی زبان چاپ ریاض نیز، روحانی را به یک ساحر جدید با ترفندهای قدیمی تشبیه کرده است.»

 

به گزارش دویچه وله، در مقاله طولانی رویترز که در آن از گزارش‌های "یگانه تربتی" نیز استفاده شده، نویسنده به بررسی نقاط سبز و قرمز روابط دیپلماتیک ایران و عربستان پرداخته است. محور تحلیل‌های این مقاله ریاست جمهوری حسن روحانی و تاثیراتی است که او می‌تواند بر روابط ایران و عربستان بگذارد.

 

این در حالی است که رئیس جمهوری در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود درباره رابطه ایران و عربستان گفت: «من امیدوارم ما بتوانیم در دولت آینده روابط خیلی خوبی با همسایه‌های خود به خصوص با عربستان سعودی داشته باشیم».

 

روابط ایران و عربستان از سال 1987 با حمله پلیس این کشور به زائران ایرانی که در حال تظاهرات علیه آمریکا بودند، به تیرگی گرایید. جمله معروف امام خمینی(ره) در آن زمان به عنوان مشی دیپلماتیک ایران در قبال عربستان شناخته شد. ایشان پس از این واقعه گفت: «ما اگر از صدام هم بگذریم، از آل سعود و مسئله حجاز نمی‌توانیم بگذریم».

 

کمک‌های عربستان سعودی به عراق در هشت سال جنگ تحمیلی علیه ایران نیز مانع دیگری بر سر راه روابط دیپلماتیک بین این دو کشور بوده است.

 

در سال 2009، منوچهر متکی وزیر امور خارجه وقت ایران به عربستان سفر کرد اما دیدار او با پادشاه عربستان، ملاقات خوبی نبود. چند روز بعد از این دیدار، پادشاه عربستان به مشاور ضد تروریسم دولت آمریکا گفت: «من به وزیر امور خارجه ایران گفتم که شما فارس‌ها اجازه دخالت در امور اعراب را ندارید.»

 

با افشای اسناد ویکی‌لیکس نیز اظهارنظر دیگری از پادشاه عربستان درباره ایران فاش شد. براساس این اسناد، ملک عبدالله به مشاور ضد تروریسم دولت آمریکا گفته بود: «هدف ایران، مشکل‌آفرینی است. شکی نیست که چیزهای مشکوکی درباره آنها وجود دارد. خدا ما را از شر آنها محافظت کند.»

 

"رابرت جردن" سفیر آمریکا در عربستان درباره چشم‌انداز روابط ایران و عربستان بعد از ریاست جمهوری روحانی به رویترز گفته است: «پادشاه عربستان، روحانی را از خیلی پیشتر می‌شناسد. من فکر می‌کنم آنها روابط خوبی با هم دارند؛ بهتر از رابطه‌ای که با احمدی‌نژاد داشتند. این دو برای برقراری رابطه توام با احترام متقابل توانایی دارند.»

 

اما در مقابل عبدالله العسگر، رئیس کمیته امور خارجه در شورای مشورتی عربستان (نهادی با کارکردهای مشابه پارلمان در عربستان) به رویترز گفته است: «تفاوت بین روحانی و احمدی‌نژاد مثل تفاوت بین کوکاکولا و پپسی است. من فکر نمی‌کنم ادبیات روحانی شبیه احمدی‌نژاد باشد و مانند او تند صحبت کند اما در عرصه عملی معتقدم او نیز باید در همان چارچوبی کار کند که احمدی‌نژاد کار می‌کرد.»

 

روزنامه انگلیسی زبان "گازته" چاپ جده نیز هفته گذشته در سرمقاله خود نوشت: «تهران با همان ترفندهای قبلی کار خواهد کرد اما با یک ساحر جدید.»

 

منبع:عصرامروز





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir
کسانی که در فتنه 88 دست داشته اند، نسبت به واژه "فتنه" حساسیت ویژه ای دارند. استفاده عضو ارشد سابق ستاد آقای کروبی و وزیر پیشنهادی کنونی از این واژه حساسیت آن ها و عصبانیتشان را برانگیخت و بی بی سی فارسی را ناگزیر به واکنش کرد.

به گزارش علمدار بصیر:   استفاده از لفظ "فتنه" از سوی محمد علی نجفی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش، واکنش بی بی سی فارسی و عصبانیت خارج نشینان را به همراه داشته است.

 

 

اردشیر امیر ارجمند و جمشید برزگردر گفت و گویشان با بی بی سی فارسی تلاش داشتند ضمن اظهار تأسف از اقدام نجفی، این موضوع را به گونه ای توجیه نمایند و وی را تحت فشار بخوانند.

 

 

"اردشیر امیرارجمند" که عنوان مشاور عالی میرحسین موسوی را یدک می کشد، در استفاده نجفی از لفظ فتنه، گفت: «پذیرش مسؤولیت در شرایط فعلی از سوی شخص فرهیخته ای مثل آقای نجفی یک فداکاری است.... بنده شخصا متأسف هستم که آقای نجفی برای حماسه سال 88 از لفظ فتنه استفاده کردند.»

 

 

 

 

وی در ادامه سخنانش، آتش زدن سطل های زباله، شکستن شیشه ها، آتش زدن مسجد و تیراندازی در فتنه 88 را "اعتراض مسالمت آمیز و حماسه" خواند و آن را با راهپیمایی های مردم در سی و چهار سال انقلاب مقایسه کرد و گفت: «اگر آن حوادث[فتنه 88] اردوکشی خیابانی بوده است پس مردم ایران در سی سال نظام جمهوری اسلامی اردوکشی خیابانی کرده اند؛ مانند تظاهرات مردم در 9 دی!»

 

 

 

گوینده بی بی سی با قطع سخنان امیرارجمند از او خواست به این سؤال پاسخ دهد که «اصلاح طلبان می گفتند اگر تریبونی در اختیارشان قرار گیرد حتما به این مسائل اشاره می کنند. الان در مجلس تریبونی در اختیار یکی از اعضای ارشد ستاد آقای کروبی قرار گرفته؛ ولی ایشان برداشت دیگری را عنوان کردند.

 

 

امیرارجمند که می داند مدعیان تقلب در صورت در اختیار داشتن تریبون حرفی برای اثبات مدعای خود ندارند، ضمن انتقاد، استفاده از لفظ فتنه از سوی آقای نجفی را توجیه کرد: «شرایطی که ایشان در آن قرار دارد سخت است. من گفتم که متأسفم از این که ایشان از لفظ فتنه استفاده کرده؛ اما این مسأله را نباید به کل رویکرد آقای نجفی و امثال ایشان تعمیم داد.»

 

 

مشاور عالی آقای میرحسین موسوی در بخش دیگری از گفته هایش اصلاح طلبان را نصیحت کرد و گفت: «امیدواریم که آن ها در بحث های آینده شان با صداقت بیشتری برخورد کنند و توجه داشته باشند بحث مصلحت اندیشی زمانی خوب است که موجب برآمدن حقیقت شود؛ ولی اگر قرار باشد حقیقت پای مصلحت ذبح شود دیگر قابل قبول نیست.»

 

 

گوینده بی بی سی فارسی خطاب به دیگر کارشناسش هم گفت: «آقای برزگر خیلی ها انتظار نداشتند آقای نجفی درباره انتخابات 88 و وقایع بعد از آن، این طور صحبت کند.»

 

 

جمشید برزگر که کارمند بی بی سی فارسی است، با عنوان کارشناس این شبکه، تعداد دفعات استفاده از واژه فتنه در دو روز اول را 150 بار شمرد و آن را به تفتیش عقاید مرتبط کرد و افزود: «طبیعی است که از نظر هواداران جنبش سبز خوشحال کننده نخواهد بود که عضو ستاد انتخاباتی یکی از نامزدهایی که الان در حصر خانگی به سر می برد، از آن حوادث به عنوان فتنه یاد بکند.»

 

 

 

برزگر اقدام آقای نجفی را در راستای رأی آوردن دانست و اظهار داشت: «ممکن است عده ای فکر کنند صحبت های آقای نجفی و صحبت های فردای برخی دیگر مثل ربیعی و میلی منفرد، برای آن باشد که رأی اعتماد بگیرند و بتوانند برنامه های خودشان را پیش ببرند. این نگاه موافقان است.»

 

 

وی در پایان هم گفت: «با ادبیاتی که وزراء پیشنهادی مورد خطاب و انتقاد قرار گرفتند آن ها در موقعیت دشواری بودند که بخواهند طور دیگری حرف بزنند و در نهایت به سمتی حرکت کردند که به ادبیات اصولگرایان نزدیک شدند و البته این در سطح اجتماعی پیامد خوبی برای آقای روحانی نخواهد داشت.»

منبع:جام





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir
یک نماینده بلندپایه فلسطین هشدار داد که تداوم سیاست خانه‌سازی اسرائیل در مناطق اشغالی می‌تواند سبب شکست مذاکرات سازش شود.
هشدار فلسطینی ها به اسرائیل

به گزارش علمدار بصیر به نقل از جام، یاسر عابد ربو، یکی از نمایندگان بلندپایه فلسطینی‌ها، روز سه‌شنبه (13 اوت / 22 مرداد) به خبرگزاری فرانسه گفت که ادامه شهرک‌‌سازی در شرق اورشلیم (بیت‌المقدس) و کرانه باختری رود اردن با تضمین‌هایی که آمریکا داده است، تناقض دارد و می‌تواند سبب شکست مذاکرات سازش شود. دور تازه این مذاکرات قرار است روز چهارشنبه (14 اوت) آغاز شود. میانجی‌گری این مذاکرات را آمریکا به‌عهده دارد.

 

به گزارش دویچه وله(DW)، روزنامه هاآرتص در شماره روز سه‌شنبه به نقل از ژوزف پپه آلالو، عضو شورای شهر اروشلیم نوشت که اجازه ساخت 942 آپارتمان در شرق این شهر صادر شده است. آلالو که عضو حزب چپ مرتس است، این تصمیم را "وحشتناک" توصیف کرد و گفت: «این تصمیم وحشتناک فلسطینی‌ها، آمریکایی‌ها و همه دنیا را تحریک می‌کند.»

 

یک سخنگوی جنبش "صلح اکنون" اسرائیل نیز اعلام کرد که مصوبه شورای شهر اروشلیم 300 آپارتمان اضافی را نیز در بر می‌گیرد. اما هنوز روشن نیست که آیا این تصمیم نهایی است یا باید مراحل اداری دیگری را طی کند.

 

برنامه‌های پیاپی اعلام شده اسرائیل برای خانه‌سازی در اراضی اشغالی فلسطین از روز یکشنبه (11 اوت) تاکنون با اعتراض‌های شدید روبرو شده است. در آستانه آغاز دور جدید مذاکرات صلح میان فلسطین و اسرائیل، وزیر مسکن اسرائیل اعلام کرده بود که 1200 واحد مسکونی جدید در کرانه باختری رود اردن بنا خواهد شد.

 

به نوشته دویچه وله، پیش از اعلام این خبر، انتشار خبر مربوط به آزادی 26 زندانی فلسطینی از زندان‌های اسرائیل این خوش‌باوری را ایجاد کرده بود که اسرائیل تصمیم دارد با دادن امتیازاتی کوچک به فلسطینی‌ها، در مسیر موفقیت مذاکرات سازش بکوشد اما خبر احداث 1200 واحد مسکونی جدید، دوباره موجی از ناباوری و ناامیدی در میان ناظران ایجاد کرد.

 

یوری آریل‌، وزیر مسکن اسرائیل ضمن رد انتقادهایی که در زمینه شهرک‌سازی وارد شده است، گفت: «هیچ کشوری در دنیا از کشورهای دیگر در مورد این که کجا خانه بسازد و کجا نسازد، اجازه نمی‌گیرد. ما به ساخت خانه ادامه می‌دهیم.»

 

وی اعلام کرد که مزایده برای 793 واحد مسکونی در شرق اورشلیم و 394 واحد دیگر در کرانه باختری رود اردن به زودی به اجرا گذاشته خواهد شد. وی روز چهارشنبه گذشته (7 اوت) نیز از طرح ساخت 800 واحد مسکونی دیگر در شرق اروشلیم و کرانه باختری رود اردن خبر داده بود.

 

بلافاصله پس از اعلام این مطلب، صائب عریقات سرپرست هیئت فلسطینی در مذاکرات سازش، برنامه دولت اسرائیل برای ساخت واحدهای مسکونی را اقدامی عمدی برای شکست مذاکرات پیش رو خواند. یک ‌روز پیش از آن بنیامین نتانیاهو و صائب عریقات در نامه‌هایی جداگانه خطاب به جان کری، وزیرخارجه آمریکا طرف مقابل را به مانع‌تراشی در راه گفت‌وگوهای صلح متهم کردند.

 

در واکنش به سیاست شهرک‌سازی اسرائیل روز دوشنبه این هفته (12 اوت) ایالات متحده آمریکا ضمن ابراز نگرانی شدید اعلام کرد که این سیاست را نخواهد پذیرفت. همزمان سخنگوی بان‌کی‌مون دبیرکل سازمان ملل متحد نیز اعلام کرد که شهرک‌سازی در اراضی اشغالی همواره غیرقانونی بوده و همچنان غیرقانونی است.

 

جان کری، وزیرخارجه آمریکا ضمن تاکید بر غیرقانونی بودن شهرک‌سازی از فلسطینی‌ها خواست که واکنش منفی نشان ندهند. وی گفت که ضرورت ادامه مذاکرات صلح اکنون بیشتر شده است. پیش‌تر ماری هارف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته بود که خبر شهرک‌‌سازی در زمانی بسیار حساس اعلام شده است.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir
رویکرد اعتدالی که ریاست محترم جمهور مطرح کرده اند این روزها با مشی برخی از اطرافیان و رسانه های حامی ایشان به شدت مورد خدشه وارد شده است اینکه نمایندگان مجلس را تهدید کنند به اینکه اگر رای ندهید افراد تندرو را معرفی می نماییم با رویکرد اعتدال همخوانی ندارد.
به گزارش علمدار بصیر:  سایت اعتدال که همراه سیاست های رییس جمهور محترم می باشد در اقدامی عجیب و خارج از عرف در مصاحبه با یک عنصر اصلاح طلب، مجلس شورای اسلامی را به سبب رای ندادن احتمالی به وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و علوم تهدید به معرفی کاندیداهای تندروی دیگری به جای این افراد کرد!

بنا بر این گزارش این سایت در مصاحبه با امیرطاهرخانی تحت عنوان "زمان دور زدن قانون به سر آمده است" نوشته است: " شاید گزینه های دیگری برای وزارت علوم و آموزش و پرورش مطرح بود اما چون بحث تعامل دولت و مجلس مطرح بود آقای روحانی متعادل‌ترین گزینه های خود را پیشنهاد داده است و امکان این وجود دارد که در صورت رای نیاوردن برخی از گزینه های پیشنهادی؛ گزینه‌های اولیه به مجلس معرفی شوند!"

امیرطاهرخانی ضمن متهم کردن مجلس به بی قانونی و با اشاره به برخی شائبه هایی که در مورد برخی وزرا و حضورشان در حوادث انتخابات 88 مطرح شده است،گفت: طبیعی اگر وزرای فعلی رای نیاورند گزینه‌های اولیه معرفی می‌شوند است که همه باید در چارچوب قانون عمل کنیم و گذشته است زمانی که قانون را دور می زدند و قانون تنها به عنوان عامل فشار بر عده ای بود و بی قانونی رواج پیدا کرده بود.

وی در ادامه بدون ارائه منطقی مشخص برای اظهارات مخالف خود با نمایندگان مردم در مجلس، آنها را متهم به برخورد قهری نموده و اظهار داشته است: " اگر چه ممکن است اقلیتی از نمایندگان که با دولت گذشته بوده اند برخوردهای قهری داشته باشند اما این برخوردها تاثیری بر کلیت مجلس نخواهد داشت و وزرا خواهند توانست رای خوبی بیاورند. "

به گزارش عصر امروز رویکرد اعتدالی که ریاست محترم جمهور مطرح کرده اند این روزها با مشی برخی از اطرافیان و رسانه های حامی ایشان به شدت مورد خدشه واقع شده است، اینکه نمایندگان مجلس را تهدید کنند به این مطلب که اگر رای ندهید افراد تندرو را معرفی می نماییم با رویکرد اعتدال همخوانی ندارد.

به نظر می رسد افراطیون اصلاح طلب از اینکه کسانی از جریان فتنه نتوانند به کابینه راه یابند به شدت احساس نگرانی کرده اند و تلاش دارند با اینگونه مواضع مجلس محترم را در موضع انفعالی قرار بدهند تا به اهداف خام خود برسند.

 
منبع:عصر امروز




تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون