" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
استقبال متفاوت سرخابی‌ها از دربی؛
هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر درحالی به پایان رسید که استقلال و پرسپولیس دو نتیجه کاملا متفاوت پیش از دربی هفته آینده کسب کردند.
به گزارش علمدار بصیر: با پایان هفته هفتم لیگ برتر 24 گل از خط دروازه‌ها گذشت تا تماشاگران شاهد پرگل‌ترین هفته لیگ سیزدهم تا امروز باشند.

پرسپولیس نوار بردهای متوالی فولاد را پاره کرد
بدون شک مهم‌ترین اتفاق این هفته پیروزی قاطع و پرگل پرسپولیس مقابل فولادی‌های صدرنشین بعد از 5 برد متوالی شاگردان فرکی و شکست استقلال تهران در خانه همنام اهوازی شان بود.

سنت‌شکنی جالب در اهواز: برنده‌ها باختند، بازنده‌ها بردند
با بردی که استقلال خوزستان در بازی مقابل تهرانی‌ها به دست آورد هر دو تیم از روند تکراری هفته‌های اخیرشان فاصله گرفتند؛ استقلال تهران بعد از 4 برد متوالی به اهواز آمده بود و پیروزی‌های پیاپی این تیم در هفته‌های سوم تا ششم دومین رکورد برتر لیگ سیزدهم در این زمینه به شمار می‌رفت (رکورد اول را فولاد با 5 برد متوالی در اختیار داشت)، از سوی مقابل، استقلال خوزستان در حالی مقابل حریفش قرار گرفت که در سه هفته اخیر سه باخت پی‌درپی را تحمل کرده بود اما در بازی شنبه شب طلسم نتایج هر دو تیم شکسته شد؛ استقلال تهران بعد از 4 برد متوالی شکست خورد و آبی‌های خوزستان بعد از سه باخت متوالی پیروز شدند.
همان اندازه که این برد روحیه شاگردان دایی را در آستانه دربی بالا برد اما استقلال هدیه حریف سنتی را که با شکست فولاد صدرنشین به آنها فرصت داده بودند تا حتی با کسب یک تساوی به صدر جدول صعود کنند را رد کرد.

آماری جالب از هفته هفتم
در دیگر بازی‌ها نفت تهران تیم سوم جدول نیز بعد از سه برد متوالی مغلوب ذوب‌آهن شد، ملوان در زمین مس به یک برد باارزش رسید و مس را بیش از پیش دچار بحران کرد، سپاهان اگرچه در رشت از میزبانش پیش افتاد اما به مساوی رضایت داد و دو تیم تبریزی مقابل رقبای تهرانی و کرجی خود به برتری رسیدند و 6  امتیاز به حساب آذری‌ها واریز کردند.

تا پایان هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر، استقلال با 13 گل زده همچنان آمار برترین خط حمله‌ لیگ را در اختیار دارد و پرسپولیس نیز با تنها دریافت سه گل بهترین خط دفاعی لیگ را در اختیار دارد. ضعیف ترین خط حمله لیگ را هم مس کرمان با دو گل زده و ضعیف‌ترین خط دفاعی لیگ برتر را هم فجرسپاسی با 12 گل خورده در اختیار دارد.

 

از نکات دیگر جدول رقابت‌های لیگ برتر تا پایان هفته هفتم، بدون برد ماندن مس کرمان است. شاگردان محمود یاوری هنوز موفق به کسب هیچ بردی نشده‌اند و استقلال تهران و فولاد خوزستان هم تنها تیم‌هایی هستند که هنوز هیچ دیداری را با تساوی به پایان نبرده‌اند.

نتایج کامل بازی‌های هفته هفتم و جدول رده‌بندی:

 

 

استقلال خوزستان 2 – استقلال تهران 0

گل‌ها: عادل کلاه‌کج (39) و علی بیگدلی (75)

 

پرسپولیس تهران 3 – فولاد خوزستان 1

گل‌ها: فرزاد حاتمی (5- گل به خودی)، جلال حسینی (12)، مهدی سیدصالحی (69) برای پرسپولیس- اسماعیل شریفات (94) برای فولاد

 

داماش گیلان 1 - سپاهان اصفهان 1

گل‌ها: روح الله سیف‌الهی(69) برای داماش و رادومیر جالوویچ (43) برای سپاهان

صبای قم 3 - فجرسپاسی شیراز 0
گل‌ها:
 اکبر صادقی (54)، فرید کریمی (3+90) و ابوالفضل ابراهیمی (5+90)

مس کرمان 1 - ملوان بندرانزلی 3
گل‌ها:
سمیر بکریچ(59) برای مس کرمان و سهیل رحمانی (8)، سیدجلال رافخایی (29) و مهدی دغاغله (86) برای ملوان

راه‌‌آهن سورینت 1 - گسترش فولاد تبریز 2
گل‌ها:
حسین پاشایی (32) برای راه‌آهن و سید ایمان موسوی (68) و مهرداد بایرامی (52) برای گسترش فولاد

ذوب‌آهن اصفهان 3 - نفت تهران 2
گل‌ها: مهدی رجب‌زاده (8)، روح الله عرب (32) و اسماعیل فرهادی (64) ذوب‌آهن‌ و علی قربانی (68) و احمد آل نعمه (4+90) برای نفت تهران

تراکتورسازی تبریز 1 - سایپای البرز 0

گل: محمد نصرتی (89)

جدول رقابت‌های لیگ برتر تا پایان هفته هفتم:

 

 

  تیم بازی برد مساوی باخت گل زده گل خورده تفاضل امتیاز
1 فولاد 7 5 0 2 10 8 2 15
2 استقلال 7 5 0 2 13 9 4 14
3 پرسپولیس 7 4 1 2 7 3 4 13
4 نفت تهران 7 4 1 2 12 9 3 13
5 تراکتورسازی 7 3 3 1 7 4 3 12
6 سپاهان 7 3 2 2 9 7 2 11
7 صبای قم 7 3 1 3 9 7 2 10
8 گسترش فولاد 7 2 3 2 9 9 0 9
9 ذوب آهن 7 2 3 2 3 5 2- 9
10 سایپا 7 2 3 2 3 5 2- 9
11 استقلال خوزستان 7 2 2 3 10 10 0 8
12 ملوان 7 2 2 3 6 6 0 7
13 داماش گیلان 7 1 4 2 7 8 1- 6
14 راه آهن سورینت 7 1 2 4 6 8 2- 5
15 مس 7 0 4 3 2 7 5- 4
16 فجرسپاسی 7 1 1 5 4 12 8- 4

 

* در جدول فوق از استقلال تهران، ملوان و داماش یک امتیاز به دلیل رای کمیته انضباطی کسر شده است.

جدول گلزنان لیگ برتر: میهمان ناخوانده از تبریز رسید

4 گل: رضا نوروزی (نفت تهران)- رضا عنایتی (صبای قم)- محمد غلامی(سپاهان)- مهرداد بایرامی (گسترش فولاد)

3 گل: لوسیانو پریرا (فولاد)- مهدی رجب‌زاده (ذوب‌آهن)- فرهاد مجیدی و محمد قاضی(استقلال)

2 گل:بختیار رحمانی (فولاد)- میلاد میداوودی (استقلال خوزستان)- محمد حیدری (فجرسپاسی)- سیدجلال رافخایی (ملوان)- جواد نکونام (استقلال)- علی قربانی (نفت تهران)- بهادر عبدی (راه‌آهن سورینت)- محمدامین حاج‌محمدی (نفت تهران)- مهدی دغاغله (ملوان)- فرزاد حاتمی (فولاد)- علی کریمی (تراکتورسازی)- میرمهدی قریشی (گسترش فولاد)- رادومیر جالوویچ (سپاهان)- روح‌الله سیف‌الهی (داماش گیلان)- فرید بهزادی کریمی (صبای قم)- مسعود حسن‌زاده (داماش گیلان)- ایمان مبعلی (استقلال خوزستان)- عادل کلاه کج (استقلال خوزستان) سیدمهدی سیدصالحی (پرسپولیس)

**از جمع سه گلزن 4 گله هفته قبل هیچ کدام موفق به گلزنی نشدند تا یک چهره جدید از تیم‌تازه‌وارد گسترش فولاد تبریز با ثبت چهارمین گل فصلش به این جمع پیشتاز اضافه شود.

**از میان نوروزی، عنایتی و غلامی سه گلزن قدیمی‌تر و 4 گله در لیگ امسال، رضا عنایتی جمعه شب حتی پشت ضربه پنالتی هم ایستاد تا شاید طلسم 5 گله شدن را بشکند اما برای سومین بار در این فصل پنالتی را از دست داد و شگفتی‌ساز شد.

**میهمان جدید 4 گله‌ها مهرداد بایرامی است که امشب در ورزشگاه تختی تهران گل پیروزی‌بخش تیمش را به راه‌آهنی‌های میزبان زد و چهارمین باخت متوالی این تیم را رقم زد.

برنامه هفته هشتم

 
 

مشرق





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/6/10 | نویسنده : alamdarbasir
عضو شورای چهارم شهر تهران، از دیدار برخی از اعضای این شورا با هاشمی رفسنجانی و خاتمی برای اعمال نفوذ در تعیین شهردار آینده تهران خبر داد.

اخباری را دریافت کرده‎ایم، که پدر آقای هاشمی، دعوت‎هایی را هم بصورت تک به تک و هم بصورت دسته جمعی از شورای شهر چهارم کرده‎اند، خود ایشان هم همین کار را انجام می دهد و البته کنار این دعوت‎ها، آقای سید محمد خاتمی هم چند بار از اعضای شهر خواسته که به دیدارش بروند و حتی توصیه‎هایی هم در این مورد به اعضا داشته‎اند.

به گزارش علمدار بصیر:مجتبی شاکری عضور شورای چهارم شهر تهران در گفتگو با رجانیوز با اشاره به رای زنی‎ها پیرامون انتخاب شهردار آینده تهران گفت: شورای شهر در جلسه ی هفته گذشته در نشستی که داشت، ماموریت‎هایی را به سه کارگروه واگذار کرد که کارگروه اول به منظور اصلاح آیین‎نامه داخلی شورای شهر، کارگروه دوم به منظور اصلاح کمسیون‎های شورا و کارگروه سوم به جهت "شاخص" های انتخاب شهردار و رییس شورا شکل گرفت. البته ناگفته نماند که این کارگروه ها از سلیقه‎های مختلف تشکیل شد و حاصل آن به شورا اعلام شد که مهمترین آن ها کارگروه سوم بود.

عضو شورای شهر تهران افزود: شاخص هایی که کارگروه سوم به شورا اعلام کرد در چهار بخش تقسیم‎بندی می‎شد. شاخص‎های "مدیریتی"،" رویکردی"، "شخصیتی و "اعتقادی" که با زیر مجموعه بیست شاخص دیگر، طراحی شده بود و اعضای شورا می‎توانستند گزینه ی های مدنظرشان را بر اساس این شاخص‎ها امتیاز دهی کنند.

شاکری به ابتکار پیشنهادی برای انتخاب شهردار در شورای شهر چهارم اشاره کرده و گفت: پیشنهادی مطرح شد که با پرکردن این فرم‎ها، ده نفر از گزینه‎هایی که بالاترین امتیاز را کسب می‎کنند، انتخاب شوند و در بین این ده نفر مطرح شده، برنامه هایشان مورد بررسی قرار گرفته شود و در انتها پس از تایید، دو نفر از بهترین گزینه‎ها به مرحله ی نهایی راه پیدا کنند و در آخر رای گیری نهایی صورت بگیرد و شهردار تهران انتخاب شود.

وی در پاسخ به این سوال که نام آن ده نفری که برای دادن برنامه مطرح شدند، مشخص شده است یا نه گفت: خیر، شورا هنوز ورود پیدا نکرده به این پروسه و فعلا فقط بحث تئوریک و مدل انتخاب به توافق نهایی رسیده است

این عضو شورای شهر چهارم درباره گرایش سیاسی شهردار آینده تهران گفت: شاخص هایی که خدمتان عرض کردم یکی از مواردش این بود که شهردار می‎بایست پرچم دار گفتمان اسلامی باشد یعنی اگر هیچ مولفه و مشخصه ی سیاسی از اندیشه های امام و مقام معظم رهبری را دارا نباشد به طور حتم گزینه مردود است.

عضو شورای چهارم شهر تهران افزود: ولی در کنار این شاخص مهم، 19 شاخص دیگر هم وجود دارد، کسانی که به دنبال سیاسی کاری در درون و بیرون شورا هستند خواستار نادیده گرفتن تمام آن 19 شاخص مهم دیگر هستند و این شاخص که از آن صحبت کردیم را برجسته تر کنند که خب این کار شدنی نیست چون مجموعه ی شاخص ها کنار همدیگر، تعیین کننده ست.

وی در مورد جریاناتی که به دنبال مطرح کردن نام محسن هاشمی به عنوان گزینه شهرداری تهران هستند گفت: در مورد آقای محسن هاشمی، این دوستانی که از بیرون و داخل شورا دنبال کار سیاسی هستند، از ابتدا در واقع همین فرد را گزینه اصلی مطرح نمودند و به نظر می‎رسد که دعوت کردن و نام بردن از شخصیت های دیگر، تقریبا حالت فرمالیته و نمایشی داشته و خیلی به طور واقع گرایانه نبوده است.

دعوت هاشمی رفسنجانی از اعضای شورا برای شهردار شدن پسرش

شاکری به تلاش پدر محسن هاشمی برای شهردار شدن پسرش اشاره کرده و گفت: ما اخباری را دریافت کرده‎ایم، که پدر آقای هاشمی، دعوت‎هایی را هم بصورت تک به تک و هم بصورت دسته جمعی از شورای شهر چهارم کرده‎اند، خود ایشان هم همین کار را انجام می دهد و البته کنار این دعوت‎ها، آقای سید محمد خاتمی هم چند بار از اعضای شهر خواسته که به دیدارش بروند و حتی توصیه‎هایی هم در این مورد به اعضا داشته‎اند.

این عضو شورای شهر تهران درباره نتیجه این دیدارها گفت: آنچه که اکثریت شورای شهر مدنظر دارند که طی جلسه ای که در چهارشنبه هفته ی گذشته شورایی 40 نفری با مجمع نمایندگان شورای اسلامی شهر تهران داشته‎اند که در آن جلسه هم نمایندگان ایده‎ها و مسائل مدنظرشان را مطرح کردند. در آنجا هم همین تاکید صورت گرفت که حتما باید شهردار تجربه موفق و تجربه ی مدیریت کلان را دارا باشد. البته یکی از نمایندگان هم در همان جلسه مطرح کرد که شورای شهر چهارم از این که فردی به عنوان شهردار برگزینند که صلاحیتش برای عضویت شورای شهر تهران رد شده ست، پرهیز کنند.

وی ادامه داد: اگر همین فردی که صلاحیتش برای عضویت در شورای شهر تهران رد شد، به عنوان شهردار انتخاب شود، مجلس تحمل نخواهد کرد. برخی از افراد هم کارآمدی آقای محسن هاشمی را مطرح کردند که زمانی که ایشان مسئولیت داشتند، در یک سال دو و نیم کیلومتر خط مترو ساخته شد ولی در عین حال امسال در واقع 18 کیلومتر در سال ساخته می شود یعنی آنچه که در بیرون تبلیغ می‎شود که ایشان مدیریت ویژه‎ای داشتند خلاف واقعیت است.

جزئیات دیدار هاشمی و خاتمی با اعضای شورای شهر تهران

شاکری درباره جزئیات دیدارهای اخیر برخی اعضای شورای شهر با آقایان هاشمی و خاتمی گفت: دو نکته در این دیدارها تکرار می‎شود، نکته ی اول اینکه جریان اصلاح طلبی را برای پروژه ی سنگر به سنگر آماده نگه دارند. فهرستی از انتقادهایی که مطرح است در حال حاضر را دامن بزنند و مدام تکرار کنند. نظیر بحث محیط زیست، شهرسازی، شفاقیت مالی، حقوق شهروندی و مسائلی از این دست را تکرار کنند در حالی که این مسائل را شورای شهر سوم در همین مصوبه ی سه شنبه ی گذشته که جلسه ی آخر شورای شهر سوم بود، در آنجا تفریق بودجه ای سال های 89 – 90-91 شهرداری تهران را تصحیح کرد اما مجددا در این ملاقات‎هایی که صورت گرفت و مصاحبه و مطالبی که ارگان‎های مطبوعاتی اصلاح‎طلبان به آن ها پرداختند ، هنوز این مسئله را بازتاب می‎دهند که مسئله‎های مالی و اداری شهرداری به ارگان های قضایی انتقال یافت، لذا تلاش آن ها سیاه نمایی وضعیت موجود است و تشویق فهرست اصلاح طلبان راه یافته به شورای شهر به گرایش به سمت محسن هاشمی.

وی درباره گزینه‎های مطرح برای تصدی شهرداری تهران نیز گفت: در این امتیازدهی‎هایی که صورت گرفته، چهره‎هایی اصولگرایی که در موردشان بحث شد از آقایان رستم قاسمی، بذرپاش، مصطفی سلیمی، محسن رضایی، قالیباف، میرکاظمی، نیکزاد و همچنین چهره هایی که به اصلاح طلبان نزدیک تر هستند مثل آقایان محسن هاشمی، مهرعلیزاده، عارف و خانم ابتکار مورد بحث قرار گرفت.

شاکری درباره فضای فعلی جهت‎گیری‎ها در شورای چهارم شهر تهران نیز عنوان کرد: کار شهرداری، کاری است که کارنامه شفاف نیاز دارد و الآن این دو قطبی محسن هاشمی – قالیباف را جریان اصلاحات به وجود آورده‎اند اما در استنتاجی اولیه که صورت گرفته، آقای قالیباف نسبت به محسن هاشمی امتیاز برتری دارد ولی تصمیم نهایی روز 31 نمایان می شود.

منبع:رجا





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/6/10 | نویسنده : alamdarbasir
در گزارش زیر مجموعه جنگ‌ها و عملیات‌های نظامی آمریکا علیه کشورهای دیگر، که 5 رئیس جمهور آخر آمریکا دستور آن را صادر کردند آمده است.

به گزارش علمدار بصیر: دوره رونالد ریگان بیروت (1982-1983) نیروهای نظامی آمریکا به عنوان بخشی از نیروهای حافظ صلح در لبنان مستقر شدند و به دنبال بمبگذاری در یک پایگاه نظامی مشترک نیروهای نظامی آمریکا و فرانسه، رونالد ریگان دستور حملات محدودی را صادر کرد.

گرانادا(1983) به دنبال کودتا در گرانادا، ارتش آمریکا با 7 هزار نیروی نظامی به این کشور حمله کرد. این حمله نظامی با محکومیت بریتانیا و سازمان ملل مواجه شد اما 6 کشور حوزه کارائیب از آن حمایت کردند.

لیبی(1986) حمله هوایی برای تنبیه رژیم معمر قذافی به دنبال انفجار بمب در یک باشگاه شبانه در برلین که منجر به کشته شدن 2 آمریکایی و مجروح شدن 79 نفر شد، صورت گرفت.

جورج بوش پدر پاناما(1989) به دنبال اعلام جنگ توسط «مانوئل نوریگا» دیکتاتور پاناما علیه آمریکا به خاطر تحریم، آمریکا با بیش از 26 هزار نیروی نظامی به این کشور حمله کرد.

عراق(1991) به دنبال حمله عراق به کویت، آمریکا با ائتلاف متشکل از 33 کشور و طی یک عملیات نظامی گسترده صدام حسین را مجبور به ترک خاک کویت کرد.

سومالی(1992) نیروهای نظامی آمریکا تحت قطعنامه شورای امنیت به منظور پاسداری از صلح در این کشور مستقر شدند. دوره بیل کلینتون عراق(1993) به دنبال طرح ترور علیه جورج بوش پدر توسط عراق، آمریکا به مقرهای اطلاعاتی عراق حمله موشکی کرد.

سومالی(1993) آمریکا تحت قطعنامه سازمان ملل نیروهای نظامی خود که در سومالی مستقر بودند را افزایش داد.

هائیتی(1994) این ماموریت نیز تحت قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل و در راستای ماموریت حفاظت از صلح صورت گرفت. بوسنی(1994-96) نیروهای نظامی آمریکا و ناتو به مدت 18 ماه علیه صرب‌های بوسنی حمله هوایی و موشکی کردند و بر فراز این کشور منطقه پرواز ممنوع اعمال کردند.

عراق(1996) به دنبال حمله به جتهای جنگی آمریکا توسط ارتش عراق، دولت آمریکا جنوب عراق را هدف حملات موشکی خود قرار داد و در این منطقه منطقه پرواز ممنوع اعمال کرد.

سودان و افغانستان(1998) به دنبال بمبگذاری در سفارت آمریکا در کنیا و تانزانیا که منجر به کشته شدن 220 نفر از جمله 12 آمریکایی شد، ارتش آمریکا به اردوگاه‌های شبه نظامیان در افغانستان و سودان حمله موشکی کرد.

عراق(1998) به دنبال همراهی نکردن صدام حسین با بازرسان سلاح‌های شیمیایی سازمان ملل، آمریکا برای تنبیه صدام اهدافی را در بغداد هدف حملات موشکی و هوایی قرار داد. کوزوو(1999) ارتش آمریکا و ناتو به مدت بیش از 3 ماه پایگاههای نظامی، نیروگاههای برق، پلها و دیگر تاسیسات زیربنایی یوگسلاوی سابق را هدف حملات موشکی و هوایی قرار دادند.

دوره جورج بوش پسر افغانستان(2001) به دنبال وقوع حملات 11 سپتامبر 2001، ارتش آمریکا و ناتو با بیش از 100 هزار سرباز از 48 کشور به رهبری آمریکا به افغانستان حمله کردند، جنگی که همچنان ادامه دارد.

عراق(2003)حمله به عراق با هدف سرنگونی حکومت صدام حسین. این جنگ به رهبری آمریکا و ائتلافی متشکل از 48 کشور صورت گرفت. آمریکا بیش از 160 هزار نیروی نظامی در خاک عراق پیاده کرد. دوره باراک اوباما لیبی(2011) این جنگ که با ائتلاف بین المللی و با هدف توقف جنگ داخلی در لیبی صورت گرفت شامل حملات موشکی و اعمال منطقه پرواز ممنوع بود.

اسامه بن لادن(2011) ارتش آمریکا با طراحی یک عملیات نظامی موفق شد اسامه بن لادن رهبر القاعده را پس از سالها در پاکستان تسلیم کند. به جنگ‌های باراک اوباما باید حملات مکرر هواپیماهای بدون سرنشین این کشور به مناطقی در پاکستان و یمن و افغانستان طی سالهای اخیر نیز اشاره کرد که منجر به کشته شدن صدها غیرنظامی، کودک و زن شده است.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/6/10 | نویسنده : alamdarbasir
صدها آمریکایی مخالف جنگ همزمان با سخنرانی رئیس جمهور این کشور در مقابل کاخ سفید تظاهرات ضد جنگ برگزار کردند.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از سی‌ان‌ان، همزمان با سخنرانی باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا درباره سوریه، صدها فعال ضد جنگ در این کشور در مقابل کاخ سفید تظاهرات برگزار کردند.

معترضان در حالی که پلاکاردهایی با عنوان «به سوریه حمله نکنید» در دست داشتند، «فریاد دست از سر سوریه بردارید نیز سر می‌دادند».

خبرنگار سی‌ان‌ان که از داخل کاخ سفید گزارش می‌داد، تصریح کرد که صدای معترضان تا محل سخنرانی اوباما (باغ رُز) شنیده می‌شود.

خبرنگار این شبکه اظهار داشت که اکنون صدها نفر در مقابل درب شمالی کاخ سفید تظاهرات کرد‌ه‌اند.

 

اوباما در سخنرانی دیشب خود گفت: تصمیم گرفتیم علیه سوریه دست به اقدام نظامی بزنیم... با این حال اجرای این تصمیم به زمان وابسته نیست و می‌تواند فردا، هفته آینده یا ماه آینده انجام شود.

این درحالی است که در روزهای اخیر هزاران نفر از مخالفان جنگ در پایتخت‌های کشورهای غربی در حمایت از سوریه  تظاهرات کرده‌اند.

معترضان در لندن، پاریس، واشنگتن و نیویورک خواستار توقف جنگ افروزی علیه دمشق هستند.

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/6/10 | نویسنده : alamdarbasir
روابط عمومی دانشگاه ایرانیان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد مبلغ دریافتی از دولت برای کمک به این دانشگاه، به حساب ریاست جمهوری بازگردانده شد.

به‌گزارش علمدار بصیر: روابط عمومی دانشگاه جامع بین‌المللی ایرانیان با صدور اطلاعیه‌ای توضیحاتی درباره استفاده از کمک‌های دولتی به این دانشگاه، ارائه کرد.

در این اطلاعیه تصریح شده کمک انجام شده به دانشگاه از سوی دولت گذشته طبق موازین قانونی و با مصوبه هیئت وزیران و البته امری مرسوم در دولت‌ها بوده و اموال دانشگاه ایرانیان نیز در صورت انحلال متعلق به دولت خواهد بود.

متن این اطلاعیه که نسخه‌ای از آن عصر دیروز (شنبه) در اختیار خبرگزاری فارس قرار گرفت، به شرح ذیل است:

«در پی انتشار مطالب غیرواقعی و نادرست در موضوع کمک دولت دهم به راه‌اندازی دانشگاه جامع بین‌المللی ایرانیان لازم است نکاتی را به آگاهی عموم برساند:

1. بر خلاف آنچه در خبرهای مورد اشاره آمده است، کمک انجام شده به دانشگاه ایرانیان بر طبق موازین قانونی و بر اساس مصوبه دولت صورت گرفته و جناب آقای دکتر احمدی‌نژاد در آخرین مصاحبه تلویزیوین خود آن را اعلام کردند.

2. کمک نهاد ریاست جمهوری و دولت به نهادها و اشخاص حقیقی و حقوقی و غیر دولتی امری معمول و قانونی است و در همه دولت‌ها مرسوم بوده است؛ در دولت‌های نهم و دهم هزاران نفر و صدها نهاد عمومی و غیر دولتی از این کمک‌ها استفاده کرده‌اند.

3. توسعه مراکز دانشگاهی و حمایت از فعالیت‌های علمی در کشور از جمله موارد تأکید و حساسیت دولت‌های نهم و دهم بوده است و در همین رابطه باید به کمک بیش از 450 میلیارد ریالی نهاد ریاست جمهوری در دولت دهم به خوابگاه‌های دانشگاه تهران اشاره کرد.

4. دانشگاه جامع بین المللی ایرانیان متعلق به شخص یا اشخاص خاصی نیست و اموال و دارایی‌های دانشگاه در صورت انحلال متعلق به دولت است.

5. در عین استحقاق قانونی کامل دانشگاه برای استفاده از کمک مورد اشاره، به منظور پاسداشت از جایگاه والای تلاش مقدس علمی و جلوگیری از ایجاد کمترین شائبه و هر گونه بهانه‌جویی کمک مذکور به حساب نهاد ریاست جمهوری بازگردانده شده است.

6. تاسیس دانشگاه جامع بین‌المللی ایرانیان بر اساس پیشنهاد جمعی از نخبگان علمی ایرانی در داخل و خارج از کشور و به‌منظور استفاده از ظرفیت‌های حداکثری علمی ایرانیان در سراسر جهان و دستیابی به مرزهای دانش و نیل به تراز جهانی صورت گرفته است. بدیهی است راه‌اندازی دانشگاهی در این مقیاس، از جهت تأمین احتیاجات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نیازمند حمایت‌های جدی دولت محترم و افراد نیکوکار ارجمند و عموم مردم عزیز است.

از این رو ضمن ارسال درخواست خدمت ریاست محترم دولت یازدهم برای صدور دستور کمک به دانشگاه، از افراد خبر و نیکوکار و عموم مردم عزیز دعوت می‌نماید کمک‌های نقدی خود را به حساس 999 بانک ملت (یا کارت به شماره 7727-7011-3377-6104) و نیز حساب 88 بانک ملی در سراسر کشور واریز نمایند؛ به زودی محل مراجعه برای اعطای سایر کمک‌ها اعلام خواهد شد.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/6/10 | نویسنده : alamdarbasir
استقبال از دربی با باخت
شکست استقلال مقابل برادر کوچک‌تر/
تیم فوتبال استقلال مقابل همتای اهوازی خود شکست خورد.

به گزارش علمدار بصیر: آخرین دیدار هفته هفتم از ساعت 19 بین دو تیم استقلال و استقلال خوزستان در ورزشگاه تختی اهواز برگزار شد که با نتیجه دو بر صفر به سود استقلال خوزستان به پایان رسید.

عادل کلاه‌کج در دقیقه 39 از اشتباه مدافعان استقلال تهران استفاده کرد و در موقعیت تک به تک با مهدی رحمتی گل استقلال خوزستان را به ثمر رساند.

در دقیقه 76 علی بیگدلی با عبور از خط دفاع استقلال و یک شوت دقیق گل دوم استقلال خوزستان را به ثمر رساند.

دقیقه 45+2 استقلال دروازه استقلال خوزستان را باز کرد اما قبل از آن داور اعلام به خطا کرده بود.

محمدرضا اکبریان داور مسابقه به حسین کعبی از استقلال خوزستان و پژمان منتظری از استقلال کارت زرد نشان داد.

آبی‌پوشان با توجه به شکست فولاد مقابل پرسپولیس در صورت کسب یک مساوی هم می‌توانستند صدرنشین شوند. ولی با این باخت با 14 امتیاز در رده دوم جدول باقی‌ماند و استقلال خوزستان هشت امتیازی شد و به رده یازدهم صعود کرد.

استقلال پس از 4 هفته پی در پی پیروزی این شکست را پذیرا شد و استقلال خوزستان پس از سه شکست متوالی به پیروزی رسید.

به این ترتیب استقلال قبل از دربی نتوانست صدرنشین شود و با یک شکست به دربی پایتخت قدم می‌گذارد. استقلال جمعه 15 شهریور باید با پرسپولیس دیدار کند.

ترکیب استقلال خوزستان:

پرویز کریمی، حامد محمودی، رامتین سلیمان‌زاده،‌ عادل کلاه‌کج، مهدی خیری( از دقیقه 78 شاهرخ شمس)، ادریس ترائوره، ابراهیم صالحی( از دقیقه 68 علی بیگدلی)، حسین کعبی، ایمان مبعلی، عبدالهادی خنیفر و میلاد میداودی( 85- مهدی چاه کوتاه زاده)

سرمربی: عبدالله ویسی

ترکیب استقلال تهران:

سیدمهدی رحمتی، حنیف‌عمران‌زاده، پژمان منتظری، امیرحسین صادقی،پژمان منتظری، هاشم بیک‌زاده( از دقیقه 10 فردین عابدینی)، ساموئل، جواد نکونام، خسرو حیدری( از دقیقه 60 سیاوش اکبرپور)، آرش برهانی( از دقیقه 46 آندرانیک تیموریان) و محمد قاضی

سرمربی: امیر قلعه نویی





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/6/10 | نویسنده : alamdarbasir

سخنان شنبه‌شب اوباما تناقضاتی جدی در بر داشت که نشان داد وی نه‌تنها با افکار عمومی بازی می‌کند بلکه سعی دارد بلاتکلیفی خود در خصوص حمله به سوریه را مخفی کند.

به گزارش علمدار بصیر: در شرایطی که رسانه‌های بین‌المللی جنجال کم‌نظیری را در خصوص حمله قریب‌الوقوع به سوریه آغاز کرده‌اند و طی روزهای اخیر «یک جنگ اعصاب تمام‌عیار» را علیه دولت سوریه و ملتی که 2.5 سال درگیر بحران بوده به راه انداخته‌اند، سخنان شنبه‌شب باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص قطعی بودن حمله نظامی و نامشخص بودن زمان آن، سوال‌هایی جدی در اذهان مخاطبان ایجاد کرد.

اوباما، رئیس‌جمهوری که با وعده تغییر به میدان آمد و تنها تغییر واقعی اعمال شده توسط او لغو ممنوعیت اظهار تمایلات جنسی سربازان همجنس‌گرای آمریکایی در حین خدمت در ارتش بود، شنبه‌شب ابراز داشت: «تصمیم گرفتیم علیه سوریه دست به اقدام نظامی بزنیم... با این حال اجرای این تصمیم به زمان وابسته نیست و می‌تواند فردا، هفته آینده یا ماه آینده انجام شود.» وی همچنین تاکید کرده است که به‌دنبال اخذ تایید از کنگره آمریکا برای این اقدام نظامی است.

این سخنان یک تناقض جدی دارد: از یک‌سو اوباما می‌گوید تصمیم به اقدام نظامی علیه سوریه اخذ شده است و از دیگرسو، صراحتا از تصمیم به دریافت تاییدیه کنگره برای اقدام نظامی سخن می‌گوید!

از سوی دیگر، وی پس از مدت‌ها جنجال رسانه‌ای، اکنون به مطول کردن زمان انتظار برای حمله نظامی به سوریه روی آورده است.

در یک نگاه کلان در خصوص سخنان شنبه‌شب آقای اوباما می‌توان 2 مورد ذیل را ملحوظ داشت:

1- در سخنان اوباما مشهود است که وی هنوز به مرحله تصمیم‌گیری در خصوص سناریوی پیش رو نرسیده و همچنان در مرحله تصمیم‌سازی است و در این بین از نوعی بلاتکلیفی هم رنج می‌برد. اوباما می‌خواهد قاطعانه بگوید که حمله می‌کند اما تردید دارد. این به اصطلاح لیبرال آمریکایی، در محیط روانی خود سخت محافظه‌کار است و فراموش نکرده که در سال 2007 خود به رئیس‌جمهور سابق به‌خاطر عدم کسب رضایت کنگره در عملیات نظامی حمله کرده بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به صراحت از در خطر بودن امنیت ملی آمریکا در سوریه سخن گفته اما خود نیز می‌داند که چنین خطری وجود ندارد که اگر وجود داشت بر طبق قانون، نیازی به مجوز کنگره نداشت.

از طرفی اوباما طی چند روز اخیر با وجود تمام جنجال‌های رسانه‌ای، به آن اندازه که هزینه کرد موفق به کسب حمایت بین‌المللی نشد و باید اذعان کرد که رای مجلس عوام بریتانیا را نمی‌توان ضربه‌ای کوچک به حیثیت طرح ضدسوری او دانست.

2- رئیس‌جمهور آمریکا که به خوبی با استفاده از «شارلاتانیزم رسانه‌ای» رسانه‌های جریان غالب موفق به ایجاد جنگ اعصاب در خصوص حمله زودهنگام به سوریه شده، اکنون تصمیم دارد بار روانی بلاتکلیفی خود را به افکار عمومی جهان تحمیل کرده و بدون دردسر به عبور از مرحله تصمیم‌سازی اندیشیده و به اخذ تصمیم نهایی برسد. راهبرد وی تاکنون ایجاد بی‌صبری در افکار عمومی در خصوص حمله نظامی بوده و اکنون با «احاله مسئولیت» به کنگره، این نهاد قانونی را در برابر افکار عمومی قرار داده است.

وی اکنون در برابر متحدین بی‌صبر عرب و صهیونیست خود نیز کمتر به مشکل برمی‌خورد. اگر کنگره رای به حمله نظامی داد، می‌تواند با یک حمله محدود نظامی، خیال خود را راحت کند و اگر هم کنگره مخالفت کرد، او هم مثل دیوید کامرون خود را بری از تصمیم کنگره نشان می‌دهد. اگر روزی هم برسد که جنگ به افتضاحی چون اشغال عراق بینجامد، کنگره شریک جرم اوست و همچون بوش احساس تنهایی نخواهد کرد.

کنگره آمریکا ظاهرا تصمیم‌گیری در خصوص حمله نظامی به سوریه را به هفته دوم سپتامبر موکول کرده است و بنابراین در صورتی که تصمیم به حمله گرفته شود، اجرای آن احتمالا با سالگرد حادثه مشکوک یازده سپتامبر همزمان خواهد شد. این برای دولت آمریکا یک حسن دارد و یک ضرر.

حسن این امر برای اوباما و یارانش این است که یادآوری حادثه تلخ یازده سپتامبر کمک می‌کند تا کمتر تلخی جنگ در خاطرها رسوخ کند و اوباما کمتر نیاز به توضیح برای افکار عمومی داشته باشد. اما ضرر آن است که وی باید بالاخره برای بخشی از افکار عمومی آمریکا توضیح دهد که چگونه در سالگرد حادثه یازده سپتامبر در جبهه همان تروریست‌هایی قرار گرفته که مدت‌هاست آمریکا ادعا می‌کند که فاجعه یازده سپتامبر کار آنها بوده است.

حمله به ارتش سوریه، فرصتی بزرگ را برای تروریست‌های وابسته به القاعده فراهم می‌کند و این چیزی نیست که اوباما قادر به ارائه توضیح دقیق در خصوص آن باشد، حتی اگر هزار بار دیگر بگوید که در اثر حمله شیمیایی در سوریه بیش از هزار نفر کشته شدند. اوباما شنبه‌شب نه‌تنها افکار عمومی را به‌بازی گرفت، بلکه بلاتکلیفی خود را هم پنهان کرد اما اگر بازنده این بازی باشد هزینه سنگینی خواهد پرداخت.

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/6/10 | نویسنده : alamdarbasir
شبکه دوم اسرائیل مدعی شد، سخنرانی روز گذشته جان کری چراغ سبزی بود برای آغاز جنگ بر علیه سوریه، این شبکه توضیح داد که جنگ بر علیه سوریه محدود بوده و با شلیک 100 موشک تاماهاوک به 50 هدف مشخص انجام خواهد گرفت.
 
به گزارش علمدار بصیر به نقل از النشره، کارشناسان نظامی و سیاسی این شبکه به اتفاق رخ دادن این جنگ را قطعی دانسته و تاکید کردند که سخنرانی روز گذشته جان کری وزیر خارجه آمریکا چراغ سبزی برای آغاز جنگ برعلیه سوریه می‌باشد و این حمله حداکثر تا 48 ساعت آینده رخ خواهد داد.
 
لازم به ذکر است که جان کری روز گذشته طی بیانیه‌ای گفت: مداخله نظامی آمریکا در سوریه مانند افغانستان، عراق و لیبی نخواهد بود. وی با اذعان به اشتباهاتی که واشنگتن در این کشورها مرتکب شده است مدعی شد که این اشتباهات در سوریه تکرار نخواهد شد.
 
وی همچنین تاکید کرد که آمریکا به خوبی می داند که روسیه هر تلاشی در شورای امنیت برای صدور قطعنامه علیه سوریه را وتو خواهد کرد.
 
کری در جای دیگری از سخنان خود گفت: بازرسان سازمان ملل ثابت کرده‌اند که سلاح شیمیایی در سوریه استفاده شده است اما نمی‌توانند اثبات کنند که کدام طرف درگیری از این تسلیحات استفاده کرده است.
 
وزیر خارجه آمریکا همچنین گفت: مردم آمریکا از جنگ خسته‌اند اما خستگی ما را از مسئولیت معاف نمی‌کند. وی در ادامه افزود: تاریخ درباره همه ما قضاوت خواهد کرد.




تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/6/9 | نویسنده : alamdarbasir




تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/6/9 | نویسنده : alamdarbasir
بیشتر مردم شاید، نام همه وزرای کابینه حسن روحانی، رئیس جمهور دولت یازدهم را ندانند اما بالابودن میانگین سنی این وزرا، آنقدر در رسانه ها نوشته شده و در جلسات رای اعتماد مجلس به وزرا تکرار شده است که دیگر تقریبا همه می دانند کابینه دولت یازدهم جوان نیست

به گزارش علمدار  بصیر: متوسط سنی اعضای دولت، 58 سال است و بر این اساس کهنسال ترین کابینه در تاریخ جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

 

معمولا چه در علوم سیاسی و چه در سایر علوم انسانی، هیچ پدیده ای سیاه یا سپید مطلق نیست و مثل موهای خیلی از وزرای کابینه جدید، خاکستری است. درباره پدیده کهنسالی وزرای کابینه دکتر روحانی هم همین اصل صادق است و گرچه به ادعای منتقدان، سالمندی وزرای جدید، چشم اسفندیار دولت یازدهم است و شاید ژنرال هایی که زنگنه از آنها نام برده به علت سن بالای شان، خسته تر از آن باشند که از عهده پرکاری های پست وزارت بر آیند اما در عوض بر اساس ادعای موافقان شان، با تجربه و کارآزموده اند و به همین علت دست به آزمون و خطا نمی زنند و سرمایه های کشور را به خطر نمی اندازند.

روحانی چه پیش از انتخابش به عنوان رئیس جمهور و چه پس از انتخابات که با انتقادات درباره بالا بودن میانگین سنی کابینه اش رو به رو شد، قول داد به وزرایش گوشزد کند معاونان و مشاورانی جوان را به کار گیرند چرا که به هر حال با وجود سیاست های جمعیتی نادرست در سال های گذشته، کشورمان هنوز جوان است به طوری که از هر 5 نفر، یکی 15 تا 24 ساله است هرچند مرز های عرفی تعریف شده برای جوانی در کشورمان بسیار بیشتر از 24 سالگی است.  

البته معنای جوانی هم به قول سیمون دوبوار، نویسنده و فیلسوف فرانسوی، بسته به نوع هدفی که فرد در هر سن دنبال می کند متفاوت است مثلا 30 سالگی برای اسکی بازی که می خواهد در مسابقات جام جهانی شرکت کند، زیاد است و برای آنکه می خواهد رئیس جمهور کشوری شود، بسیار کم است اما به هر حال در عرف اجتماعی ما و برای عهده دار شدن مسئولیت های مدیریتی، حتی مرز چهل سالگی هم هنوز جزئی از جوانی به حساب می آید.  

حالا دیگر وزرای دولت روحانی کارشان را آغاز کرده اند و عزل و نصب ها در برخی سازمان ها آغاز شده است اما شواهد نشان می دهد هنوز از مدیران جوان و کارآمد خبری نیست و ظاهراً قرار نیست مغز های دنیا دیده با دست های جوان و قدرتمند پیوند بخورند و وزرا، نصیحت رئیس جمهور را فراموش کرده اند.

نقل قولی از گالیله وجود دارد که « من بر دوش غول ها، دورها را دیده ام » منظور گالیله این بوده است که نخبه های جوان و نوپا اگر با غول ها یعنی نسل های قبلی با تجربه و آگاه همراه شوند، دیدن دوردست ها برای کسب موفقیت در هر حوزه ای ممکن می شود و حالا باید دید آیا در ادامه عزل و نصب های دولت یازدهم، غول ها یا همان ژنرال های ما هم ، تصمیم می گیرند نیروهای جوان و با انگیزه کشور را به کار گیرند یا روال خاکستری گزینی ، در بدنه دستگاه های دولتی نیز ادامه خواهد داشت؟

منبع:جام جم





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/6/9 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون