سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
با پایان شمارش آراء چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی، بی بی سی فارسی در معرفی دو اصلاح طلب دچار اشتباهی فاحش شد و نشان داد که مدیران و تهیه کنندگان این شبکه حتی تفاوت چهره های اصلاح طلب را تشخیص نمی دهند.

به گزارش علمدار بصیر: با اعلام نهایی نتایج چهارمین دوره انتخابات شورای شهر تهران، مشخص شد از میان 31 منتخب، اکثریت را اصولگرایان به دست آورده اند. اصولگرایان 18 کرسی و اصلاح طلبان هم 11 کرسی را به دست آورده اند و دو نفر هم در لیست هر دو گروه قرار داشته است.

 

 

معصومه ابتکار نه الهه راستگو

 

 

بی بی سی فارسی در اعلام نتایج انتخابات شورای شهر تهران در مورد اصلاح طلبان مرتکب دو گاف شد. گاف اول بی بی سی این بود که در حالی که عکسی از معصومه ابتکار به نمایش گذاشته شده بود،  گزارشگر این شبکه می گفت: «الهه راستگو نماینده سابق مجلس چهره دیگر نام آشنای اصلاح طلبان است.»

 

 

الهه راستگو

 

گرچه شاید در نگاه اول این یک اشتباه معمولی و رسانه ای به نظر برسد؛ اما تکرار این اشتباه در تمام بخش های خبری دیشب بی بی سی فارسی، نشان می دهد که اطلاعات کارگردانان، تهیه کنندگان و مجریان این شبکه بسیار پائین است و حتی فرق دو چهره مطرح اصلاح طلب؛ یعنی خانم الهه راستگو و خانم معصومه ابتکا را هم نمی توانند تشخیص دهند.

 

 

اما این تنها گاف دیشب بی بی سی فارسی نبود؛ بلکه مجری این شبکه که برای تحلیل انتخابات شوراها با "صدیقه وسمقی" به گفت و گو پرداخته بود، نام او را "صدیقه وسقمی" خواند که از سوی خود خانم وسمقی تصحیح شد.





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/3/28 | نویسنده : alamdarbasir
معاون اول قوه قضاییه گفت: سخنگوی دستگاه قضایی کشور درباره احضار احمدی نژاد به دادگاه توضیح خواهد داد.

به گزارش علمدار بصیر: سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره اخبار منتشر شده در رسانه‌ها در خصوص احضار محمود احمدی نژاد به دادگاه گفت: درباره این موضوع سخنگوی قوه قضاییه در نشست خود با رسانه‌ها توضیحات لازم را ارائه خواهد کرد.
وی همچنین درباره خلق حماسه سیاسی و حضور مردم در انتخابات نیز گفت: رهبر معظم انقلاب زمینه ساز وقوع حماسه سیاسی در سراسر کشور بودند.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب زمینه را برای رقابت سالم تمام 8 کاندیدای ریاست جمهوری با استفاده از رسانه ملی ایجاد کردند.
سید ابراهیم رئیسی همچنین درپاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره کمبودهای دستگاه قضایی کشور گفت: کمبود بودجه دستگاه قضایی یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه قضایی کشور است.
وی افزود: بودجه قوه قضاییه باید به صورت جهشی و واقعی و متناسب با مأموریت‌های این قوه همان‌گونه که در قانون اساسی نوشته شده است دیده شود.
منبع: فارس





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/3/28 | نویسنده : alamdarbasir
سرمربی تیم ملی والیبال ایران با آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال گفت: امیدارم شادی ایرانی ها پس از انتخابات با پیروزی تیم های ملی فوتبال و والیبال تداوم داشته باشد.

 

به گزارش علمدار بصیر: خولیو ولاسکو در پس از بازگشت از روسیه و در آستانه بازی با صربستان به پرسش جمعی از خبرنگاران درباره شرایط اردو و تمرینات و همچنین رویارویی فوتبال ایران و کره جنوبی پاسخ گفت.

 

*تمرینات تیم ملی چطور است؟

 

در حال حاضر شرایطی که در بازی‌های رخ می‌دهد را مرور می‌کنیم و بر اساس شرایط بازی تمرینات را دنبال میکنیم. برای بازی با صربستان برنامه ریزی کرده ایم که از چه منطقه ای حمله کنیم و تمرین های خود را بیشتر روی تاکتیک های این دیدار متمرکز کرده ایم. حریفانی که ما باید آنها بازی می‌کنیم سرویس‌های خوبی می زنند و باید بیشتر روی دریافت ها تمرکز کنیم.

 

*با توجه به حضور پتکوییچ پاسور تیم ملی صربستان در لیگ ایران و شناخت او از ملی‌پوشان ایرانی برنامه شما برای مهار او و همچنین پشت خط زن صربستان چیست؟

 

برای بازی با صربستان تغییراتی خواهیم داشت. تصمیم داریم در هر بازی با ترکیب متفاوتی به میدان برویم. زیرا در لیگ جهانی اصل همین است. شرایط هر بازی با مسابقه قبلی تفاوت دارد. خیلی‌ها فکر می‌کنند که باید در لیگ جهانی پیروز شویم، اما این درست نیست. ما باید تجربه کسب کنیم و یاد بگیریم. لیگ جهانی فرصتی برای یادگیری بیشتر و ارتقای سطح والیبال ایران است.در دنیای امروز همه تیم ها از هم شناخت دارند. بازیکنان هم توانایی های حریفان خود را می شناسند. طبق قوانین فدراسیون جهانی وقتی تیمی امروز بازی می‌کند باید تا فردا فیلم بازی خود را در سایت جهانی قرار دهد. همه بازی یکدیگر را می‌بینند. برای مهار بازیکنان خوب صربستان از جمله پشت خط زن هم باید خوب بازی کنیم. همین و بس.

 

*دو تعویض شما در بازی با روسیه جواب نداد و برخی نیز معتقد بودند این تعویض اشتباه بود، نظر شما در این باره چیست؟

 

گاهی دو تعویض‌ها جواب می دهد و گاهی هم خیر. البته این سوال شما خبرنگاران نیست. می دانم این صحبتی است که مربیان ایرانی مطرح می‌کنند و حالا از شما خواستند که از من بپرسید. هیچ اشکالی ندارد من می پذیرم اما اگر مربیان ایرانی مرد هستند رو در رو با من حرف بزنند، نه اینکه روزنامه نگاران را بفرستد سراغ من. بیاید و بگوید من فلانی هستم و خطاب به من بگوید ولاسکو تو نمی فهمی که تعویض کردی!

 

*اما این نظر بسیاری از مردم از جمله مربیان و حتی خبرنگاران نیز هست....

 

از هیچ کس ترسی ندارم. لظفا من را در برابر مردم قرار ندهید. اگر کسی نقدی دارد رو در رو بیان کند. اصلا نمی خواهم وارد این فضا شوم. آن دو تعویض برابر روسیه به درد نخورد. شاید در یک بازی دیگر بسیار موثر واقع شود. این را نمی گویم که شما خبرنگاران از من حمایت کنید. هیچ وقت نمی خواهم حمایت کسی را به این شکل جلب کنم. همیشه واقعیت را می گویم.

 

*نظر شما درباره بازی با روسیه چیست؟

 

گاهی خوب بودیم و گاهی نتوانستم خوب کار کنیم. امتیاز توپ های رفت و برگشت را ما گرفتیم، اما خوب سرویس نزدیم. سرویس بیشتر به مسایل روانی بر می گردد. البته اشتباه های زیادی داشتیم. بازیکنان به فکر ارائه بازی بهتر هستند. این خیلی خوب است که می دانند زیاد با روسیه اختلاف ندارند. والیبال با فوتبال فرق دارد. هر اشتباه یک امتیاز به حریف می دهد اما در فوتبال اگر هافپک توپی را لو بدهد ممکن است اتفاقی نیفتد. ما فعلا در حال کسب تجربه هستیم و بازیکنان هم در حال یادگیری هستند. شاید سال آینده و سال های بعد زمان بهتری برای فکر کردن به نتیجه و سورپرایز در لیگ جهانی باشد.

 

*صربستان را می بریم؟

 

واقعا نمی‌توانم نتیجه را پیش‌بینی کنم نه اینکه نخواهم اظهار نظر کنم. زمانی که فکر می‌کنیم برنده هستیم کار سخت تر است. هیچ گاه نباید خود را از پیش برنده بدانیم. در سال 1990 بارها با کوبا بازی کردیم و نتیجه را واگذار کردیم، اما در فینال رقابت‌های جهانی به هم رسیدیم و همه فکر می‌کردند که آنها پیروز خواهند شد؛ همه رسانه‌ها گفتند که کوبا قوی‌تر از ایتالیا است، حتی در فینال گیم اول را هم واگذار کردیم، اما در نهایت 3 بر یک پیروز شدیم. حالا هم همین حالت است و ما نباید بگوییم که حتما تیمی را شکست می‌دهیم. آرژانتین هم در نخستین سال حضورش در لیگ جهانی همه بازی ها را باخت. باید تفکر حرفه ای داشته باشیم و گام به گام به اهداف خود نزدیک شویم.

 

* تیم ملی فوتبال ایران امروز(سه شنبه) باید در یک بازی حساس از سد کره جنوبی بگذرد تا به جام جهانی برود نظر شما در این باره چیست؟

 

بازیکنان ایرانی نباید برای حرف‌های مربی کره اهمیتی قائل باشند، باید در زمین توانایی خود را نشان دهند و مطمئن باشند فیفا در زمین مراقب همه چیز هست. پس بهتر است بازیکنان ایرانی فقط به آن چه در زمین رخ می دهند توجه کنند. من امیدوارم ایران به جام جهانی فوتبال برود. بعد از خوشحالی مردم پس از انتخابات پیروزی فوتبال و والیبال هم می تواند مردم را شادمان کند. امیداروم این اتفاق بیافتد و مردم ایران شاد شوند. شادی ایرانی ها تداوم داشته باشد. من زیاد با شانس اعتقادی ندارم و دوست ندارم بگویم خوش شانس باشید. در ایتالیا اصطلاحی هست به معنی اینکه باید وارد دهان گرگ شویم و قوی باشیم. من این آرزو را برای تیم های ملی فوتبال و والیبال ایران دارم.

 

وی در پایان به زبان ایتالیایی خطاب به ملی‌پوشان فوتبال و والیبال ایران گفت: In Paoca Al Lupo (وارد دهان گرگ شویم!)

منبع: ایسنا





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/3/28 | نویسنده : alamdarbasir
روحانی: این دوره گذشته است و بسیار راه‌های اعتمادساز فراوانی موجود است.

به گزارش علمدار بصیر: نشست خبری "دکتر حسن روحانی" "رئیس جمهور منتخب ایران" در دوره یازدهم، روز گذشته، در "مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام" با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی برگزار شد. وی در این نشست که یک ساعت و سی دقیقه به طول انجامید درباره مسائل گوناگون به خبرنگاران داخلی و خارجی پاسخ داد.

رییس‌جمهور منتخب، درباره ادامه تصمیم مبنی بر غنی‌سازی اورانیوم گفت: "این دوره گذشته است و بسیار راه‌های اعتمادساز فراوانی موجود است". حسن روحانی یادآوری کرد که ما با "ژاک شیراک" در "مذاکرات سال 2005" به توافق پایانی رسیدیم که چگونه اعتماد بین‌المللی حاصل شود و غنی سازی ادامه یابد آلمان نیز قبول کرد اما انگلیس با فشار آمریکا موافقت نکرد و کار ناقص ماند. یکی از راه حل‌ها همین توافقات من با آقای شیراک است".

در این گزارش سعی شده است با مطالعه سایت‌ها و خبرگزاری‌های داخلی و خارجی اطلاعاتی در خصوص جزئیات توافق حجت الاسلام و المسلمین روحانی و ژاک شیراک به کاربران ارائه شود، اما متاسفانه اطلاعات زیادی در خصوص جزئیات این توافقات در فضای مجازی موجود نیست. باشگاه خبرنگاران سعی بر آن دارد که در این گزارش به همان مقدار که در خصوص این دیدار و توافقات صورت گرفته در آن در فضای مجازی اطلاعات موجود است، شما را در جریان توافقات صورت گرفته قرار دهد. 

 

 

توافقات دکتر روحانی و ژاک شیراک در چه مورد بود؟

بنابر منابع موجود در فضای مجازی و کتاب‌ها و مقالات منتشر شده، گفتگوها و مذاکرات زیادی بین ایران و هیئت اروپایی در سال 2005 در فرانسه انجام شده است.

به گزارش بی‌بی‌سی، در سال 2005، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، نماینده اصلی ایران در "مذاکرات اتمی" با "اتحادیه اروپا"، دیداری 75 دقیقه‌ای با ژاک شیراک و همچنین "میشل بارنیه"، "وزیر خارجه فرانسه" در "کاخ الیزه" داشت و بنا بر گزارشات هر دو طرف از جریان گفتگوها خرسند بودند، به‌طوری که حسن روحانی پس از این دیدار در گفتگو با خبرنگاران گفت: "ما معتقدیم که گفتگوهای ما با پرزیدنت شیراک به ما اجازه خواهد داد تحرک تازه‌ای به مذاکرات ببخشیم."

دکتر روحانی پس از پایان این جلسه در پاسخ به خبرنگاران گفت: "ملاقات بسیاری خوبی با آقای رئیس جمهوری داشتیم. ما در زمینه مسائل منطقه‌ای با هم بحث کردیم. در زمینه مسائل هسته‌ای مذاکرات مفصلی داشتیم. ما معتقدیم این مذاکرات تحرک جدیدی را به روند مذاکرات ایران و اروپا خواهد بخشید".

حسن روحانی درباره اینکه آیا رئیس جمهوری فرانسه پیامی از جانب "جرج بوش"، "رئیس جمهور آمریکا" برای شما داشته است، گفت: "نه، پیامی نبود. ولی برخی از مطالبی که راجع به ایران با آقای بوش صحبت کرده بودند، در این مذاکرات ما بحث کردیم".

دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی در باره اینکه آیا درست است که ایران گفته است ترجیح می‌دهد آمریکا در مذاکرات ایران با سه کشور اروپائی شرکت نکند، افزود: "فعلا طرف مذاکرات ما سه کشور اروپائی هستند".

به گزارش خبرگزاری‌ها، بعد از پایان مذاکرات حسن روحانی با ژاک شیراک، سخنگوی مطبوعاتی کاخ الیزه اطلاعاتی در این باره در اختیار خبرنگاران گذاشت.

وی گفت: در طول یک ساعت و 15 دقیقه مذاکره، محور اصلی مسئله فعالیت‌های هسته‌ای ایران و موقعیت کنونی در منطقه بود و در این زمینه در پیوند با مسائل عراق و لبنان تبادل نظر شد. وی افزود آقای روحانی به پاریس آمده است تا در چارچوب مذاکرات با سه کشور اروپائی زیر نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی تحولات هسته‌ای ایران را تشریح کند.

سخنگوی مطبوعاتی کاخ الیزه در ادامه گفت: رئیس جمهوری فرانسه دیدگاه‌های فرانسه را به همراه شرکای اروپائی خود در این مذاکرات یادآور شد و افزود ایران کشور بزرگی است که باید نقش حساس خود را در منطقه ایفا کند و بر موقعیت جدیدی که در خاورمیانه برقرار شده تاکید کرد و خواهان آن شد که ایران خود را با شرایط منطقه تطبق دهد. به ویژه در شرایط اقدامات اسرائیل و فلسطینی‌ها برای رسیدن به صلح و انتخابات عراق و موقعیت لبنان، رئیس جمهوری فرانسه موضع ایران را حساس قلمداد کرد.

منبع:باشگاه خبرنگاران





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/3/28 | نویسنده : alamdarbasir
استفاده از نماد کلید برای استفاده در کارزار انتخاباتی برای اولین بار در ایران نبود. پیش از این نامزد ریاست جمهوری کنیا نیز از این نماد استفاده کرده بود.

 

به گزارش علمدار بصیر: گاتانگا یکی از هفت حوزه انتخابیه شهر مورانگای کنیا است. پیتر کِنِت (Peter Kenneth) نماینده مجلس حوزه انتخابی گاتانگا یکی از افرادی است که برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری کنیا آماده شده بود. او امید کمی به تصاحب ریاست جمهوری نداشت چرا که در سمت های سیاسی مختلفی فعالیت داشت که از جمله آنها می توان به معاونت وزیر کشور در امور برنامه ریزی و چشم انداز 2030 کنیا اشاره کرد.
 
این سیاستمدار 48 ساله کنیایی در تبلیغات انتخاباتی خود از "کلید" استفاده کرد و قول داد در 13 قفل معیشتی مردم کنیا از جمله آب، غذا و بیکاری ، گشایش ایجاد خواهد کرد.

منبع:دیدبان





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/3/28 | نویسنده : alamdarbasir
به نظر می‌رسد در جریان یازدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست‌جمهوری، بیش‌تر اهل قلم از دو نامزد حمایت کردند، که نشانه‌ی تقابل دو دیدگاه در عرصه‌ی سیاسی و فرهنگی کشور است.

 

به گزارش علمدار بصیر: یکی از بخش‌هایی که در انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر بیش از دوره‌های قبل به آن پرداخته شد و یکی از مناظره‌های تلویزیونی صدا و سیما هم به آن اختصاص پیدا کرد، بخش فرهنگ و هنر بود که در آن نامزدهای مختلف به اعلام برنامه‌ها و تبیین نوع نگاه خود به این مقوله‌ی مهم پرداختند، هرچند با توجه به ملموس‌تر بودن برخی از ابزارهای فرهنگی و هنری مانند سینما، این موضوع باعث شد کاندیداها در ارائه‌ی برنامه‌های‌شان به برخی دیگر از بخش‌های فرهنگ و هنر کم‌تر بپردازند. در مجموع، نامزدهایی که بیانیه‌هایی را با امضای هنرمندان منتشر کردند، حسن روحانی، محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی بودند.

اما اهل قلم مشخصا به تهیه‌ی فهرست برای حمایت از دو نامزد یعنی حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی و سعید جلیلی پرداختند. همچنین هنرمندان حامی اصلاحات از کناره‌گیری محمدرضا عارف تقدیر کردند.

پیش از برگزاری یازدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست‌جمهوری برخی از نویسندگان و شاعران همانند دیگر طیف‌های جامعه شخصا یا به صورت گروهی وارد گود تبلیغات برای نامزدهای مورد نظر خود شدند. نام این افراد معمولا در فهرست‌هایی از سوی ستادهای تبلیغاتی نامزدها به رسانه‌ها راه می‌یافت. برخی دیگر از این افراد نیز در صفحه‌های شخصی در فیس‌بوک خود تلاش داشتند تا مخاطبان و علاقه‌مندان خود را برای رأی دادن به کاندیدای مورد نظرشان ترغیب کنند که‌ در برخی موارد در فضای مجازی منجر به بحث‌های جدی در این زمینه می‌شد.

در طیف هنرمندان حامی اصلاحات که کاندیدای مورد نظر و حمایت‌شان در نهایت حسن روحانی بود و موفق شد رییس‌جمهور منتخب مردم ایران شود، نویسندگان، شاعران و مترجمانی در یک بیانیه در کنار هنرمندان دیگر عرصه‌ها با تشکر از محمدرضا عارف به خاطر کناره‌گیری از انتخابات، از حسن روحانی اعلام حمایت کردند. تعدادی از این افراد اهل قلم عبارت‌اند از: خشایار دیهیمی، حسین سناپور، ساعد باقری، سهیل محمودی، عبدالجبار کاکایی، فاطمه راکعی، افشین علاء، محمود حسینی‌زاد، فریدون عموزاده خلیلی، محمدحسن شهسواری، مصطفی رحماندوست، طاهره ایبد، مهدی حجوانی، بیوک ملکی، علی‌اصغر سیدآبادی و رضا ساکی.

همچنین افراد دیگری بودند که در فضای مجازی در عرصه‌ی تبلیغات برای حسن روحانی تبلیغ و یا اعلام کردند که به او رأی می‌دهند که از جمله می‌توان به افرادی همچون ‌عباس مخبر و اسدالله امرایی و جمعی از چهره‌های جوان‌ اشاره کرد.

از سوی دیگر، افرادی به حمایت از سعید جلیلی پرداختند که نام برخی از آن‌ها به این شرح است: یوسفعلی میرشکاک، علیرضا قزوه، محمدرضا سرشار، قادر طهماسبی (فرید)، ناصر فیض، شهریار زرشناس، حمید داوودآبادی، حسین اسرافیلی، مصطفی محدثی خراسانی، غلامرضا کافی، علی داوودی، علی‌محمد مؤدب، هادی منوری، رحیم مخدومی، پروانه نجاتی، امیر عاملی، محمدمهدی سیار، محمود حبیبی کسبی، قادر طراوت‌پور و رضا اسماعیلی.

منبع: ایسنا





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/3/28 | نویسنده : alamdarbasir
بازی حساس تیم ملی کشورمان سه‌شنبه 28 خرداد مقابل تیم کره در اولسان برگزار می‌شود، دیداری که به نظر نمی‌رسد کی‌روش با ترکیب بسیار متفاوتی نسبت به بازی با لبنان در آن ظاهر شود.

 

به گزارش علمدار بصیر: تیم ملی کشورمان در آخرین دیدار مرحله سوم مقدماتی جام جهانی 2014 عصر امروز به مصاف تیم کره جنوبی می‌رود.

این دیدار و دیدار همزمان آن میان ازبکستان و قطر سرنوشت صعود تیم‌های گروه a را مشخص خواهد کرد.

تیم ملی کشورمان در بازی با لبنان یک تغییر نسبت به دیدار با قطر داشت و آن هم جایگزینی محمدرضا خلعتبری به جای امیر حسین صادقی بود.

در بازی با لبنان ترکیب تیم ملی کشورمان عبارت بود از رحمان احمدی، پژمان منتظری، سید جلال حسینی، خسرو حیدری، هاشم بیک‌زاده، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، رضا قوچان‌نژاد، مجتبی جباری، مسعود شجاعی و محمدرضا خلعتبری.

در این گزارش قصد داریم تا نگاهی به ترکیب تیم ملی داشته باشیم، ترکیبی که البته ممکن است در بازی با کره جنوبی با تغییراتی همراه باشد.

**رحمان احمدی

حاشیه‌های تیم ملی در بخش گلری در نوع خود جالب بود در حالی که سید مهدی رحمتی با تجربه به مهره مطمئن در تیم ملی تبدیل شده بود حاشیه‌هایی به وجود آمد و وی فعلا از ترکیب تیم ملی کنار گذاشته شده است.

کی‌روش برای جایگزین رحمتی، رحمان احمدی را انتخاب کرد.

رحمان احمدی 5 بازی ملی در کارنامه خود داشته است و در باشگاه هایی نظیر سایپای البرز، سپاهان و پرسپولیس بازی کرده است.

از جمله افتخارات وی می‌توان به قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران در سال 86-85 به همراه تیم سایپا البرز، قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران در سال 88-89 با تیم سپاهان اصفهان و تکرار همین قهرمانی در فصل 91-90 اشاره کرد.

احمدی در این چند دیدار عملکرد نسبتا قابل قبولی داشته است.

**رضا قوچان‌نژاد

قوچان‌نژاد بدون شک یکی از بهترین مهر‌ه‌های تیم ملی در دیدارهای گذشته بود. برای خوبی وی همین بس که در 6 بازی، 4 گل به ثمر رساند.

قوچان‌نژاد در باشگاه‌هایی از جمله هیرنفین، کامبور، سنت تروبدن حضور داشته است، وی در پست مهاجم بازی می‌کند.

قوچان‌نژاد بسیاری از موقعیت‌ها تیم ملی را به گل تبدیل می‌کند.

**پژمان منتظری

منتظری مدافع تیم ملی کشورمان عملکرد قابل قبولی داشته و سابقه حضور در تیم‌هایی مثل فولاد، استقلال، امید ایران و تیم ملی را دارد.

از جمله افتخارات فوتبالی منتظری می‌توان به قهرمانی در  لیگ برتر در سال 83-84 با فولاد و قهرمانی در لیگ برتر در سال‌های 88-87 و 92-91 با تیم استقلال اشاره کرد.

منتظری همواره یکی از مهره‌های تاثیر گذار تیم‌های باشگاهی خود بوده و در تیم ملی هم خوب کار کرده است.

وی در 14 بازی ملی حضور داشته است و یک گل هم به ثمر رساند.  

**جواد نکونام

نکونام یکی از با تجربه‌ترین مهره‌های تیم ملی است. مهره ‌ای که در بسیاری از اوقات مدیریت خوبی درون زمین بر روی بازیکنان دارد.

وی سابقه بازی در تیم‌هایی از جمله پاس تهران، الوحده، شارجه، اوساسونا، استقلال و تیم ملی داشته است.
 
نکونام در 131 بازی ملی 36 گل به ثمر رسانده است.

از جمله افتخارات دوران فوتبالی وی می‌توان به قهرمانی در لیگ برتر 92-91 با تیم استقلال اشاره کرد.

قهرمانی مسابقات فوتبال غرب آسیا در سال 1383 با تیم ملی و قهرمانی در مصلی 3-82 در لیگ برتر با پاس و... از جمله افتخارات تیمی نکونام بوده است.
 
وی در پست هافبک در تیم ملی بازی می‌کند.
 
*مجتبی جباری

جباری مهره حاشیه ساز استقلال در تیم ملی یک هافبک طراح است وی در 23 بازی ملی حضور داشته و 3 گل نیز زده است.

وی هافبک سرعتی است که می‌تواند در طراحی حملات تیم نقش بسیار پررنگی داشته باشد.

جباری در تیم‌هایی از جمله ابومسلم و استقلال حضور داشته است از جمله افتخارات وی می‌توان به قهرمانی در لیگ برتر با استقلال در سه فصل اشاره کرد.

**محمدرضا خلعتبری

محمدرضا خلعتبری یکی از استعدادهای خوب فوتبال کشورمان است. هافبک تهاجمی که گاه به عنوان یک مهاجم تراز اول با همه فاکتورهای مناسب حمله کار می‌کند.

وی در تیم ملی ایران 55 بازی ملی در کارنامه خود داشته که 5 گل نیز به ثمر رسانده است.

خلعتبری در تیم‌هایی از جمله ابومسلم، ذوب آهن، الغرافه، الوصل و سپاهان بازی کرده است.

وی در زمینه پاس‌دهی قدرت و تبحر خاصی دارد.

وی در لیگ برتر 88-87 با 9 پاس گل بهترین پاسور گل لیگ برتر شد. همین طور وی در لیگ برتر 92-91 در تیم سپاهان 13 پاس گل داد.

خلعتبری دوبار در لیگ برتر با تیم ذوب آهن به نائب قهرمانی دست پیدا کرد.

**سید جلال حسینی

سید جلال حسینی نیز در پست مدافع یکی از گزینه‌های مورد اطمینان فوتبال کشورمان است که کی‌روش نیز آن را مناسب ملی پوش شدن می‌داند. حسینی در باشگاه‌هایی از جمله ملوان، سایپا، سپاهان و پرسپولیس بازی کرده است.

وی در 74 بازی ملی 5 گل زده در کارنامه خود دارد. از جمله افتخارات حسینی می‌توان به 3 دوره در لیگ برتر با تیم سپاهان و یک دوره قهرمانی با سایپا اشاره کرد.

سید جلال حسینی دوبار به عنوان بهترین دفاع سال فوتبال ایران انتخاب شد.

**خسرو حیدری

خسرو حیدی یکی از بهترین‌ هافبک راستاهای تیم ملی است.

وی در برخی موارد کارهای ترکیبی بسیار خوبی انجام می‌دهد بازیکن فنی که میل زیادی نیز به کارهای تهاجمی دارد.

حیدری در باشگاه‌هایی از جمله استقلال، پاس تهران، ابومسلم، پاس تهران و سپاهان بازی کرده است.
 
از جمله افتخارات وی می‌توان به قهرمانی در لیگ برتر به همراه تیم‌های استقلال و سپاهان اشاره کرد. حیدری 42 بازی ملی در کارنامه دارد.

**آندرانیک تیموریان

آندرانیک تیموریان در پست هافبک دفاعی گزینه مورد اعتماد کی‌روش است.

وی در تیم‌هایی از جمله عقاب، ابومسلم، بولتون، فولهام، تراکتور سازی تبریز و استقلال تهران حضور داشته است.

وی در 71 دیدار نیز برای تیم ملی بازی کرده است و 8 گل نیز به ثمر رسانده است.

آندو در بازی با لبنان نیز در ترکیب تیم ملی قرار گرفت.

**مسعود شجاعی

یکی دیگر از بازیکنانی که سابقه لژیونری در تیم ملی دارد مسعود شجاعی است. شجاعی در پست هافبک بازی می‌کند وی در تیم‌هایی از جمله صنعت نفت آبادان، سایپا کرج، الشارجه امارات و اوساسونا حضور داشته است.

شجاعی در 24 بازی برای تیم ملی، 4 گل به ثمر رسانده است.

**هاشم بیک‌زاده

بیک‌زاده نیز که در پست میانی بازی می‌کند در تیم‌هایی از جمله فجر، استقلال و سپاهان بازی کرده است.

وی سابقه قهرمانی با تیم‌های استقلال و سپاهان را در پرونده کاری خود دارد.

*** بازیکنان کره را بهتر بشناسیم

ترکیب اصلی تیم ملی کره هنوز مشخص نشده است اما بازیکنان زیر برای دیدارهای پیش روی کره فرا خوانده شدند.

الف) دروازه بانان:

جون سونگ ایونگ 28 ساله با 49 بازی، کیم یونگ کوآنگ با 29 سال سن و 17 بازی، لی بیوم یونگ با 24 سال سن و صفر بازی ملی، دروازه بان این تیم را تشکیل می دهند.

ب) مدافعان:

جنگ هون سو 22 ساله بدون سابقه بازی ملی، کیم کی هی 23 ساله با دو سابقه ملی، کوآک تای هیو 31 ساله با 31 بازی ملی و پنج گل زده، پارک جوهو با 26 سال سن و 11 بازی ملی، جونگ این هوآن با 27 سال سن و پنج بازی ملی، کیم چینگ سو با 27 سال سن و چهار بازی ملی، شین گوآنگ هون با 26 سال سن و سه بازی ملی، کیم چی وو با 29 سال سن و 26 بازی ملی و چهار گل زده و کیم یونگ گوآن با 23سال سن و نه بازی ملی و 1 گل زده مدافعان این تیم را تشکیل می دهند.

ج) هافبک ها:

پارک جونگ وو با 24 سال سن و سه بازی ملی، لی میونگ جو 23 سال سن و یک بازی ملی و دو گل زده، کیم بوکوینگ 23 ساله 17 بازی ملی و دو گل زده، هان کوک یونگ 23 ساله با سابقه یک بازی ملی و صفر گل زده، لی سونگ جی 25 ساله با پنج بازی ملی و صفر گل زده، لی سونگ جی با 25 سال سن، پنج بازی ملی و صفر گل زده، لی چونگ یانگ با 24 سال سن 45 بازی ملی و پنج گل زده، کیم نام با 36 سال سن 97 بازی ملی و دو گل زده، هوانگ جی سو با 32 سال سن دو بازی ملی و صفر گل زده هافبکان این تیم را تشکیل می دهند.

د) مهاجمان:

سون هیونگ مین با 20 سال سن 14 بازی ملی و دو گل زده، جین دونگ ون 22 ساله با 21 بازی ملی و هشت گل زده، لی کیون هو با 28 سال سن 49 بازی ملی و 16 گل زده، کیم شین ووک 25 ساله با 15 بازی ملی و یک گل زده، لی دونگ گوک با 34 سال سن، 96 بازی ملی و 30 گل زده مهاجمان این تیم را تشکیل می دهند.

کادر فنی:

سرمربی کره ای ها: چوی کنگ هی، کمک مربی: چوی داک چو، مربی: شین هونگ جی و مربی دروازه بانان آن ها کیم یونگ جو نام دارد.

منبع:باشگاه خبرنگاران





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/3/28 | نویسنده : alamdarbasir
مسئولان سفارت ایران خبر دادند؛
مسئولان سفارت ایران در کره جنوبی از تلاش سفارت برای حضور همه جانبه ایرانی‌های مقیم کره در ورزشگاه اولسان برای حمایت از تیم ملی خبر دادند.

 

 

به گزارش علمدار بصیر: امروز و در جریان دیدار وزیر ورزش و جوانان با ملی پوشان فوتبال در کره جنوبی، مسئولان سفارت ایران در این کشور نیز حضور داشتند.
آنها پس از صحبت های وزیر با ملی پوشان از تمهیدات سفارت برای حضور همه جانبه ایرانی های مقیم کره در ورزشگاه اولسان و حمایت از تیم ملی ایران خبر دادند.
طبق اعلام سفارت ایران، در برخی شهرهای کره فقط 10 ایرانی زندگی می کنند با این حال برای همه آنها وسیله نقلیه فرستاده خواهد شد تا خود را به ورزشگاه برسانند و ملی پوشان ایران در اولسان تنها نباشند.
 
دیدار ایران و کره جنوبی ساعت 16 و 30 دقیقه امروز در ورزشگاه اولسان برگزار می شود.





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/3/28 | نویسنده : alamdarbasir
جرقه خشم و نارضایتی سران صهیونیستی که پیش از انتخابات زده شده بود، با "حماسه آفرینی" ملت ایران و پیروزی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر "حسن روحانی" اوج گرفت و سوالاتی را در خصوص موضع رئیس جمهور منتخب در قبال این رژیم اشغالگر در اذهان شکل داد.

 

 

 

به گزارش علمدار بصیر: بعد از برگزاری انتخابات تاریخی جمعه 24 خرداد 92 و پیروزی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر "حسن روحانی" در رقابت‌های انتخاباتی، ندای شور و شادی ملت ایران از تحقق حماسه سیاسی در شهرهای کشورمان پیچید. مطبوعات و رسانه‌های جهان نیز به طور کامل به بازتاب اشتیاق و امیدواری مردم ایران پرداختند.

 

 

*** شادی ایرانیان و خشم اسرائیل

وب سایت آلمانی "اشتاندارد" روز یکشنبه 16 ژوئن 2013 (26 خرداد) مطلبی با عنوان «خیلی‌ها در ایران پیروز شدند/ پیروزی "روحانی" باعث تقویت کل سیستم خواهد شد» منتشر کرد و "گادرون هارر" (Gudrun Harrer) در آن نوشت: «انتخابات ایران، تمام دروغ‌هایی که مشروعیت آن را زیرسؤال می‌برد، برملا کرد... انتخابات دموکراتیک در ایران، اتفاقی بود که مردم کشورهای همسایه و حاشیه خلیج فارس، حتی خواب آن را هم نمی‌بینند.»

 

*** رژیم اسرائیل، باز هم با اقبال عمومی دنیا زاویه گرفت!

سخن رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه "حماسه" از قبل از انتخابات، شروع شده بود و روز جمعه 24 خرداد به اوج خود رسید، را می‌توان روی روشن سکه دانست. روی تاریک و سیاه سکه، این بود که خشم دشمنان ملت و نظام (در رأس آن‌ها رژیم اسرائیل) و جریان‌های اپوزیسیون نیز از قبل از انتخابات، شروع شده بود و با پایان رأی‌گیری و اعلام رسمی نتایج، به اوج خود رسید:

 

جرقه خشم و نارضایتی سران صهیونیستی، آنجا زده شد که پیش از انتخابات، دیدند تعامل دوستانه نامزدهای انتخاباتی، حتی کورسوی امیدی برای تکرار فتنه‌ای جدید مانند سال 88 یا حداقل مشابه آن باقی نگذاشته است. یقیناً پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌هایی که طی ماه‌های اخیر در همایش‌ها و نشست‌های جریان‌های ضدانقلاب نسبت به انتخابات ایران صورت می‌گرفت، با آنچه که در واقعیت رخ داد، سازگار نبود.

رقابت‌های انتخاباتی سالم و دوستانه میان نامزدهای گوناگون، بصیرت، اخلاق و فهم متحدانه مردم در گرایش به شش نامزد مختلف و علی‌الخصوص برپایی مناظرات شفاف، عالمانه و منصفانه با میلیون‌ها بیننده داخلی و خارجی، همگی دست به دست هم داد تا رشته‌های تفرقه، تنش و تحریم انتخابات، در دستان دشمنان پنبه شود.

 

پس از اینکه اپوزیسیون خارج‌نشین، از ایجاد خلل و جنجال در رقابت میان نامزدهای انتخاباتی ناامید شد، چشم به برگزاری انتخابات، موضع‌گیری‌های مسئولین و از همه مهم‌تر میزان مشارکت مردم دوخت. اما باز هم هیچ بهانه‌ای برای اختلاف‌افکنی و فتنه‌انگیزی نیافت. حضور پرنشاط مردم در پای صندوق‌های رأی، گام دیگری در عصبانی‌تر کردن تمام نظریه‌پردازانی بود که تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی مردم ایران را دلیلی برای یأس وعدم شرکت آنان در انتخابات اظهار می‌کردند. "برند اربل" (Bernd Erbel) سفیر آلمان در تهران گفت: «انتخابات روز جمعه نشان داد که دولت و مردم در کنار یکدیگر و به طور مشتاقانه در انتخابات حاضر شده‌اند و این بیانگر بلوغ فکری ملت ایران است.»

تبریک سران کشورهای جهان و اذعان به تحقق عین دموکراسی در کشور، باعث شد به همه ثابت شود که انتخابات در ایران، همواره تجلّی خواست مردم است. بدیهی است که گسترش روابط ایران با کشورهای دنیا به ضرر اسرائیل است؛ به ویژه آنکه به اذعان "یووال اشتاینیتز" (Yuval Steinitz) وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی، «تغییر دولت‌ها، تاکنون هرگز مواضع هسته‌ای ایران را تغییر نداده و دولت "روحانی" هم از این قاعده مستثنی نیست.»

 

*** ایران، میان جهان و رژیم صهیونیستی شکاف می‌اندازد:

سران و مقامات ارشد کشورهای ایتالیا، آلمان، فرانسه، روسیه، استرالیا، اسپانیا، بلژیک، ترکیه، لبنان، فلسطین، سوریه، مصر، نیجریه، امارات، قطر، کویت، بحرین، عراق، افغانستان، طی روزهای 25 و 26 خرداد 92 هر یک با ابراز خرسندی از شکوه شرکت کم‌نظیر مردم ایران برای تعیین سرنوشت کشور خود در چهار سال آینده، پیروزی دکتر "حسن روحانی" به عنوان رئیس‌جمهور آینده ایران را تبریک گفتند.

اما در این میان، نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ساز مخالف زد و تبریکات و خوش‌بینی جامعه جهانی نسبت به تعامل با ایران را "توهم" خواند؛ روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارنوت نیز در مورد شخصیت رئیس جمهور منتخب مردم ابراز نگرانی کرد: «او، فرد بانفوذی است و با جدیت، بهبود اوضاع اقتصادی و رفع مشکلات کشور را دنبال خواهد کرد... باید مراقب باشیم که "اوباما" و "اشتون"، به دام روحانی نیفتند!»

 

پیش‌بینی می‌شود حماسه 24 خرداد، انتخاب رئیس‌جمهور منتخب ملت و افزایش اعتبار، قدرت و وجهه بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان در آینده، باعث شود تحریم‌های چندین ساله علیه ایران با محکومیت افکارعمومی و سران اغلب کشورها مواجه شود. روزنامه "هاآرتص"، "اعتدال‌گرا" بودن دکتر روحانی را عامل جلوگیری اجماع جهانی علیه ایران می‌داند. همین احتمال کاهش فشارها و تحریم‌هاست که افسار خشم نتانیاهو را گسیخته است. اقبال عمومی از رئیس‌جمهور آینده ایران و ارتقای جایگاه جهانی کشورمان، قادر است جهان را در یک سو و رژیم جنگ‌طلب و ضد حقوق بشری اسرائیل را در سوی دیگری قرار دهد.

 

اعتراض و خشم مقامات صهیونیستی، ابتدا از وحدت نامزدهای انتخاباتی ایران شروع شد، در همدلی و تثبیت مردم‌سالاری دینی ادامه یافت، با تبریک 5 نامزد دیگر به نامزد منتخب ملت و اعلام آمادگی برای همکاری صمیمانه با وی، گسترش یافت. عصبانیت رژیم صهیونیستی، سرانجام با تبریک سران کشورهای دنیا و اظهار تمایل آنان به تعامل با ایران، به اوج خود رسید.

سؤال اینجاست که رژیم صهیونیستی تا کجا قصد دارد با اراده ملت‌ها بجنگد و حتی با دولت‌های اروپایی که عموماً متحدان و محافظان منافع این رژیم بوده و هستند، ستیزه‌جویی کند؟ آیا دولت آینده جمهوری اسلامی ایران قادر خواهد بود با عمق بخشیدن به مناسبات خارجی کشورمان، رژیم اسرائیل را روز به روز در چالش بیشتری با هم‌پیمانان خود وارد کند؟ آیا روند انزوا و زوال اسرائیل، شتاب خواهد گرفت؟...

منبع:باشگاه خبرنگاران





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/3/28 | نویسنده : alamdarbasir
شریعتمداری تصریح کرد: احضار احمدی‌نژاد در شرایط حساس کنونی که انتخابات پرشور و حماسی اخیر، دشمنان بیرونی نظام را با حیرت روبرو کرده است حرکتی فراتر از یک «اقدام نسنجیده» است.

 
 
 

به گزارش علمدار بصیر: حسین شریعتمداری امروز سه شنبه 28/03/92  طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:
دیروز پایگاه اطلاع‌رسانی دولت از احضاریه‌ای که دادگاه برای دکتر احمدی‌نژاد فرستاده است خبر داد. به گزارش این پایگاه «شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران، محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور را با شکایت علی لاریجانی، رئیس‌مجلس شورای اسلامی به دادگاه احضار کرده است». تاریخ رسیدگی به این شکایت 5 آذرماه 1392 یعنی نزدیک به 4 ماه بعد از پایان مسئولیت 8ساله رئیس‌جمهور محترم تعیین شده است!
خبر شکایت از رئیس‌جمهور و احضار ایشان به دادگاه بلافاصله پس از اعلام در صدر اخبار رسانه‌های خارجی قرار گرفت و در داخل کشور این پرسش را پدید آورد که چه کسانی و با چه انگیزه‌ای دست به اینگونه اقدامات می‌زنند؟! آیا مسئولان محترم قوه ‌قضائیه از صدور و ابلاغ این احضاریه برای رئیس‌جمهور محترم باخبر بوده‌اند؟ اگر پاسخ مثبت است، کدام انگیزه و چه ضرورت فوری و فوتی در میان بوده است که تأخیر در صدور و ابلاغ این احضاریه را جایز ندانسته! و برای ابلاغ آن در شرایط حساس کنونی کشور عجله داشته‌اند؟! آنهم احضاریه‌ای که با تاریخ تشکیل دادگاه بیش از 6ماه فاصله دارد؟!
این اقدام دستگاه قضایی، در شرایط حساس کنونی که انتخابات پرشور و حماسی اخیر، دشمنان بیرونی نظام را با حیرت آمیخته به عصبانیت روبرو کرده است حرکتی فراتر از یک «اقدام نسنجیده» است و اگر کار برخی از نفوذی‌های بدخواه مردم و مسئولان محترم قضایی نباشد به یقین پای بی‌تدبیری در میان است که شایسته دستگاه قضا نیست و در هر حال حرکتی جفاکارانه در حق رئیس‌جمهوری است که اگرچه طی چندماه اخیر نمونه‌هایی از اقدامات و مواضع غیرقابل دفاع داشته است ولی خدمات بی‌وقفه و فراوان ایشان در بسیاری از زمینه‌ها با هیچ دولت دیگری حتی قابل مقایسه هم نیست. آیا شرط انصاف و رسالت تقدیر از آن همه زحمات و خدمات دکتر احمدی‌نژاد، ارسال احضاریه برای ایشان است؟!
و اما، چنانچه مسئولان محترم دستگاه قضایی کشور از این اقدام بی‌خبر بوده‌اند و کسانی دور از چشم-ان‌شاءالله تیزبین!- آنها برای دومین شخصیت بلندپایه نظام برگه احضاریه به دادگاه فرستاده‌اند، این افراد چه کسانی هستند؟! و از این اقدام چه انگیزه‌ای داشته‌اند؟!
ممکن است گفته شود که دستگاه قضایی مصلحت‌اندیش نیست و نمی‌تواند در انجام وظیفه و رسالت قضایی خود کوتاهی کند! که در این صورت باید پرسید، اولا؛ چرا احضاریه برای دادگاهی که 6ماه دیگر نوبت آن است، امروز فرستاده می‌شود؟ آیا مسئولان محترم قضایی احتمال می‌داده‌اند بعد از پایان دوره مسئولیت آقای احمدی‌نژاد، دسترسی به ایشان نداشته باشند؟! که اگر اینگونه هم باشد، هنوز 2 ماه تا پایان دوران ریاست‌جمهوری دکتر احمدی‌نژاد فرصت داشته‌اند! و اساسا مگر شخصیتی مانند احمدی‌نژاد می‌تواند بعد از پایان مسئولیت، مجهول‌المکان! باشد؟! ثانیا؛ آیا دستگاه محترم قضایی در موارد مشابه دیگر نیز با همین سرعت و قاطعیت! برخورد می‌کند؟! یعنی احساس مسئولیت آقایان محترم فقط در برخورد با رئیس‌جمهور برانگیخته می‌شود؟!





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/3/28 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون