سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
براساس داده‌های بانک جهانی دولت هاشمی عملکردی ناامیدکننده در جذب سرمایه‌های خارجی داشته و اقتصاد ایران در این دوره تنها 665 میلیون دلار سرمایه خارجی جذب کرده که این رقم یک‌پانزدهم دولت خاتمی و یک‌بیست و نهم دولت احمدی‌نژاد بوده است.
 


به‌گزارش عصر امروز به نقل از تسنیم، آمارهای منتشرشده از سوی بانک جهانی نشان می‌دهد ایران در جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی طی سالهای 1989 تا 1996 که مطابق با دولت‌های اول و دوم هاشمی رفسنجانی است عملکردی ناامیدکننده داشته است.

اقتصاد ایران طی 8 سال ریاست جمهوری هاشمی در مجموع توانسته است 665.1 میلیون دلار سرمایه گذاری مستقیم خارجی جذب کند که این رقم یک‌پانزدهم دولت خاتمی و یک‌بیست و نهم دولت احمدی نژاد بوده است.

بالاترین رقم سالانه جذب سرمایه گذاری خارجی در دولت هاشمی مربوط به سال 1990 است. ایران در این سال 362 میلیون دلار سرمایه گذاری مستقیم خارجی جذب کرده است.

بر اساس این گزارش در سالهای نخستین دولت خاتمی جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران همچنان غیرقابل توجه بوده است اما از سال 2001 این روند تغییر کرده و میزان جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران به رقم 1.084 میلیارد دلار رسیده و در سالهای بعد این رقم افزایش یافته است.

در سالهای 1997 تا 2004 که تقریباً مطابق با دوره ریاست جمهوری خاتمی است اقتصاد ایران مجموعاً 10.452 میلیارد دلار سرمایه گذاری مستقیم خارجی جذب کرده است که این رقم 15 برابر رقم جذب‌شده در دوره 8ساله قبل از آن است.

در دولت احمدی نژاد به‌رغم این که رویکرد تسامح و تساهل و کرنش در برابر غرب که از سوی دولت اصلاحات اتخاذ شده بود کنار گذاشته شد روند سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران نه‌تنها کندتر نشد بلکه سرمایه‌های بیشتری وارد ایران شد.

طی سالهای 2005 تا 2012 که تقریباً برابر با دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد بوده بالغ بر 19.404 میلیارد دلار سرمایه گذاری مستقیم خارجی جذب اقتصاد ایران شده است. این رقم 29 برابر سرمایه خارجی جذب‌شده در دولت هاشمی بوده و نسبت به دوره 8ساله دولت به‌اصطلاح اصلاحات نیز رشد 85درصدی داشته است.




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از کاندیداها به علت کهولت سن و چالش‌های به وجود آمده در دولت‌های پنجم و ششم صلاح نیست در صحنه انتخابات ریاست جمهوری باشد.
 


به گزارش عصر امروز، فرج‌الله عارفی امروز در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر انتخابات مردم و گروها باید کمک کنند، اظهار داشت: باید انجمن‌ها، گروه‌ها و تشکل‌ها برای باشکوه برگزار شدن انتخابات از مردم دعوت کنند.

برای شناخت فرد اصلح باید به گذشته آن نگاه کرد

وی با تأکید بر اینکه جریان‌های سیاسی مصالح و منافع نظام و مردم را بر منافع شخصی خود ترجیح ندهند، افزود: برای شناخت فرد اصلح باید به گذشته آن نگاه کرد، گذشته افراد، توانایی‌های جسمی، پرهیز کردن از تجمل‌گرایی، توجه به مردم محروم، انقلابی و ولایی بودن، ثابت قدم ماندن بر اصول نظام جمهوری اسلامی ایران و شاخص‌هایی که مقام معظم رهبری اعلام می‌کنند، بهترین راه برای شناخت فرد اصلح است.

عارفی در پاسخ به سئوالی در مورد افرادی که برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کرده‌اند، تصریح کرد: از میان کسانی که در انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند، بخشی به منظور خدمت و بخشی اندکی نیز به دلیل مسائل سیاسی و جناح بازی حضور پیدا کرده‌اند.

بخش عمده‌ای از ثبت‌نام کنندگان توانایی اداره امور کشور را ندارند

وی در مورد توانایی افراد ثبت‌نام کننده در انتخابات برای اداره امور کشور بیان داشت: با ابراز تأسف بخش عمده‌ای از این افراد توانایی اداره امور کشور را ندارند.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ثبت‌نام دو تن از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: یکی از این افراد به دلیل کهولت سن، تجربه مدیریت هشت ساله و مسائل و مشکلاتی که در آن دوره رخ داد و کشور را به چالش کشاند به نظر می‌رسد مصلحت نباشد که در صحنه کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری حضور پیدا کند.

مردم باید بدانند در دولت‌های پنجم و ششم چه بحران‌هایی در کشور به وجود آمده است

عارفی عنوان کرد: مردم باید بدانند در دولت‌های پنجم و ششم چه رخ داده و چه بحران‌هایی در کشور به وجود آمده است که اگر مقام معظم رهبری و مراجع دخالت نکرده بودند، نظام با چالش جدی روبه رو می‌شد.

وی با اشاره به ثبت‌نام فرد دیگری در انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: با ابراز تأسف یکی دیگر از کاندیداها با ارائه نظریه مکتب که ناشی از اتاق‌های فکر و ایجاد انحراف در مکتب اسلامی در خارج از کشور بوده در پی ایجاد تنش در جامعه است و اینگونه وانمود می‌کند که نظام اسلامی کارآیی ندارد.

کاندیداهای مکتب‌های انحرافی شایسته ریاست جمهوری نیستند

عارفی خاطرنشان کرد: امروزه بر همه دنیا اثبات شده که مکتب اسلام به دلیل توجه به انسان و عدالت مورد اقبال جهانی واقع شده است و یکی از ثبت‌نام‌کنندگان که در این زمینه ایجاد انحراف می‌کند، شایسته اداره کشور نیست.


نماینده مردم شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعلام افراد تائید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان در روز سه شنبه گفت: هر کس که تائید نشد، باید به قانون پایبند باشد و در برابر آن تمکین کند.




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir

 

کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در درباره راهکار وحدت کاندیداهای اصولگرا گفت: ما دو راهکار را برای اجماع اصولگرایی در نظر گرفته ایم راهکار اول اینکه بعد از تایید صلاحیت هر نامزدی در جبهه اصولگرایی آنها با هم جلساتی را داشته باشند و در ضمن پرداختن به همدیگر را جزء خط قرمز خود قرار دهند زیرا معتقدیم همین که کاندیداهای اصولگرایی با هم بنشینند و گفتگو کنند زمینه های نزدیک شدن آنها به هم ایجاد می شود.
 


به گزارش عصر امروز به نقل از مهر، علیرضا زاکانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در حاشیه نشست دانشجویی که امروز دوشنبه در دانشگاه خواجه نصیر طوسی برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه نظر شورای نگهبان در مورد احراز صلاحیت شما چیست، گفت: ما به شورای نگهبان برنامه دادیم و منتظر نظر شورای نگهبان هستیم و هنوز یکروز برای اعلام نظر شورای نگهبان باقی مانده است.

زاکانی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه هزینه های انتخاباتی شما به چه شکل است، گفت: ما هنوز به آن صورت خرجی نکردیم ولی در آخر کارزار انتخاباتی ریز هزینه ها را در اختیار عموم به صورت شفاف قرار خواهیم داد و آخرین اطلاعی که از مسئولان منابع مالی دارم این است که تا الان نزدیک 7 میلیون تومان برای انتخابات پس انداز کرده ایم.

وی ادامه داد: کار طراحی تبلیغات انجام شده ولی در زمینه کار چاپی فعالیتی صورت نگرفته است، باید خودمان را در ساده ترین وجه به مردم معروف کنیم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در صورت عدم احراز صلاحیت چه می کنید؟، تصریح کرد: در صورت احراز صلاحیت یا عدم احراز صلاحیت از شورای نگهبان تشکر می کنم.

زاکانی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه راهکار شما برای وحدت کاندیداهای اصولگرایی چیست؟، بیان کرد: ما دو راهکار را برای اجماع اصولگرایی در نظر گرفته ایم راهکار اول اینکه بعد از تایید صلاحیت هر نامزدی در جبهه اصولگرایی آنها با هم جلساتی را داشته باشند و در ضمن پرداختن به همدیگر را جزء خط قرمز خود قرار دهند زیرا معتقدیم همین که کاندیداهای اصولگرایی با هم بنشینند و گفتگو کنند زمینه های نزدیک شدن آنها به هم ایجاد می شود.

وی در مورد راهکار دوم نزدیکی اصولگرایان نیز گفت: کسانیکه از نظر گفتمانی نزدیکی بیشتری به هم دارند باید اعلام کنند و تمهیداتی را فراهم کنند تا بعد از اینکه تلاش خود را انجام دادند و فعالیت های تبلیغاتی خود را کردند در یک مقطع زمانی بر اساس اقتضائات اقبالی به نفع یکدیگر کنار روند تا تکثر کاندیدای اصولگرایی را نداشته باشند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پایان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در صورتیکه لنکرانی کاندیدای جبهه پایداری رد صلاحیت شود، با توجه به حمایت آیت الله مصباح از لنکرانی عاقبت جبهه پایداری چه خواهد شد، گفت: چه عرض کنم شما بهتر است این سوال را از اعضای جبهه پایداری بپرسید.




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
یک چهره اصلاح طلب از عدم تایید صلاحیت هاشمی رفسنجانی ابراز نگرانی کرده است.
 


به گزارش عصر امروز، محمد جواد حق شناس،عضو حزب اعتماد ملی در گفتگو با آریا، گفت: اظهارات و موضع گیری های اخیرموجب شده دل نگرانی های در خصوص تایید صلاحیت آقای هاشمی برای دلسوزان و علاقمندان نظام ایجاد شود.

وی ابراز عقیده کرد : با معیارهای شناخته شده ای که وجود دارد و تمام حقوقدان ها و آشنایان به چارچوب های رقابت سیاسی بر آن اشراف دارند یکی از معیارهای دقیقی که می تواند مصداق رجل سیاسی و مذهبی با توجه به ویژگی هایی همچون مدیر ،مدبر بودن و آشنایی با مسائل سیاسی داشتن و مسلط به مباحث کشور بودند از لحاظ کمی،کیفی و ملاکی یقیننا آقای هاشمی است.

حق شناس گفت:بنده فکر می کنم اصولگرایان در این دوره تلاش خواهند کرد با تعدد کاندیداها رقابت را به دور دوم بکشاندند بنابراین می توان پیش بینی کرد که 4گزینه از این طیف وارد رقابت شوند.

وی رقابت مشایی و هاشمی را بعید دانست.

حق شناس اضافه کرد :جبهه اصلاح طلبان و جبهه اعتدال گرایان توافق کرده اند بعد از اعلام نتیجه شورای نگهبان نشست مشترکی را برگزار کنند تا در خصوص حمایت از یک کاندیدای مشترک به اجماع برسند.




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری گفت: بر اساس وظیفه دینی و ملی، با توجه به تجربه‌های اجرایی گذشته ولی با دیدگاه‌ها و برنامه‌های نو، برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم، تقویت عقلانیت و اعتدال در جامعه، تأمین آسایش و امنیت و ترمیم سیاست خارجی آمده‌ام و با فضل خدا، همدلی و یاوری صمیمانه مردم به پیمودن این راه دشوار ولی ممکن و قابل حصول امیدوارم.
 


به گزارش عصر امروز به نقل از خبرگزاری ها، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از استادان، پژوهشگران، نویسندگان و فضلای حوزه علمیه قم، افزود: پس از پایان 8 سال جنگ تحمیلی که مشکلات عدیده سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، کشور را به شدت رنج می‌داد و شرایط عمومی جامعه، به دلیل کسری بودجه، ویرانی‌های به جا مانده در پنج استان جنگ‌زده کشور، وضعیت بد اقتصادی، بیکاری و نابودی زیرساخت‌ها و رکود تولید و کسب و کار، به گونه‌ای بود که تصور قبول مسئولیت اجرایی کشور و بهبود شرایط، بسیار سخت بود، ولی با دست خالی و کمک امام(ره) و رهبری و همت و برنامه‌ریزی‌های عقلانی مسئولان و یاری و همدلی صمیمانه مردم از همه قشرها و قومیت‌ها، توانستیم به تدریج کشور را از ورشکستگی اقتصادی و انزوای جهانی خارج کنیم و امور کشور را به روال طبیعی باز گردانیم.

وی با بیان اینکه "روحانیون، نماد آگاهی و هدایت جامعه هستند"، به نقش بی‌بدیل آنان به رهبری امام(ره) در بسیج توده‌های مردم علیه ظلم و استبداد در طول تاریخ ایران اشاره کرد و گفت: نباید سوءمدیریت برخی افراد و جریان‌ها، به پای روحانیت و رهبری انقلاب نوشته شود و باید بتوانیم دست در دست هم با اصلاح تدریجی امور و استفاده از منابع انسانی و طبیعی خدادادی کشور، بار دیگر توان مدیریت حاکمیت دینی را با تکیه بر اسلام و پرهیز از پیرایه‌های انحرافی با جلب اعتماد و اطمینان مردم به جهانیان نشان دهیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از آنچه تشدید بداخلاقی‌های سیاسی، دروغ‌پراکنی‌ها، شایعه‌سازی‌ها، جعل و تحریف اخبار به ویژه در آستانه برگزاری انتخابات با هدف تخریب و بدنام کردن رقیب یا رقبا توسط برخی محافل سیاسی و رسانه‌ای خاص خواند انتقاد و ابراز تاسف کرد و افزود: تداوم این‌گونه بداخلاقی‌ها و تخریب‌ها، مانند یک قیچی دو لبه روزی دامنگیر خود آنها نیز خواهد شد که البته نتیجه نهایی آن، آگاهی بیشتر مردم نسبت به کانون اصلی این جریان‌ها خواهد بود.

هاشمی رفسنجانی اضافه کرد: سوءاستفاده‌های سیاسی و جناحی از اعتقادات پاک دینی و باورهای ارزشی مردم، متأسفانه موجبات سست شدن اعتقادات مردم به‌ویژه جوانان و سوءاستفاده دشمنان اسلام و معاندان داخلی و خارجی را فراهم می‌کند.

وی در مذمت دشنام و بداخلاقی و بی‌ادبی در دین مبین اسلام، به روایتی از زمان پیامبر اکرم(ص) اشاره کرد و گفت: شخصی در نزد پیامبر اسلام(ص) به شخص دیگری هتاکی و اهانت کرد آن شخص در جواب اهانت گفت "علیکم‌السلام"، پیامبر فرمودند "فرشته‌ای که ناظر این رفتار زشت فرد هتاک است می‌گوید، سلام و سلامتی زیبنده خود توست و تو در نزد خداوند بر فرد هتاک، برتری و رجحان داری".

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به مشکلات کشور در حوزه‌هایی نظیر اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی خاطرنشان کرد: متأسفانه گروه یا جریان‌های سیاسی که در گذشته با تعریف و تمجیدهای غلط بی‌حد و حصر خود، موجبات شکل‌گیری شرایط موجود را فراهم کرده‌اند، امروز به جای اذعان به اشتباهات و جلوگیری از تداوم آن، همچنان اصرار به پیمودن همان مسیر دارند.

هاشمی رفسنجانی افزود: امیدواریم برای حفظ و تقویت نظام و انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن که حاصل خون شهدا و مجاهدت مبارزان و ایثارگران و صبر و تحمل خانواده‌های معزز شهداست بتوانیم با وحدت و همدلی و اعتماد، به رفع مشکلات کمک کنیم.

بر اساس این گزارش، در ابتدای این دیدار برخی از استادان، پژوهشگران و فضلای حوزه علمیه قم دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سروش محلاتی، نگرانی‌ها و دغدغه‌های خود را در زمینه‌های مشکلات معیشتی مردم، آینده نظام و انقلاب اسلامی بیان کرد و حجت‌الاسلام دلیر نیز حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در عرصه انتخابات را موجب امیدواری برای رفع مشکلات اخلاقی جامعه دانست.

حجج اسلام والمسلمین مهریزی، عرب کاشانی، شریف‌نیا و مرتضوی نیز در سخنان جداگانه‌ای، مشکلات و دغدغه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور را بیان کردند و ضرورت برنامه‌ریزی و اصلاح امور را مورد تأکید قرار دادند و بر ضرورت مشی اعتدال و پرهیز از توهین و تخریب کاندیداها در سیاست‌های انتخاباتی تاکید کردند.




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: اسامی نامزدهای ریاست جمهوری یکم خردادماه توسط وزارت کشور اعلام می شود.
 


به گزارش عصر امروز، "سید صولت مرتضوی" عصر دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری براساس قانون از 22 اردیبهشت ماه توسط شورای نگهبان آغاز و 31 اردیبهشت ماه به پایان می رسد.

مرتضوی اظهارداشت: پس از پایان بررسی صلاحیت داوطلبان، براساس قانون شورای نگهبان اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده را به وزارت کشور اعلام خواهد کرد و وزارت کشور نیز دو روز مهلت دارد نسبت به انتشار اسامی نامزدها از طریق رسانه ها اقدام کند.

وی ادامه داد: تبلیغات رسمی نامزدهای یازدهمین دوره ریاست جمهوری از ساعت هشت صبح سوم خرداد ماه آغاز و به مدت 20 روز یعنی تا تاریخ 22 خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: در 23 خرداد ماه نامزدها ممنوعیت تبلیغات دارند و 24 خردادماه نیز شاهد حضور گسترده مردم در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری و چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا خواهیم بود.

مرتضوی همچنین با اشاره به برگزاری جلسه مشترک نامزدهای تایید صلاحیت شده انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری با اعضای هیات اجرایی مرکزی انتخابات تصریح کرد: این اتفاق برای اولین ‌بار و با تصویب هیات اجرایی صورت خواهد گرفت.

همزمان با انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری که روز جمعه 24 خرداد ماه 1392 برگزار می شود، انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و میاندوره ای نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز در چهار حوزه انتخابیه شهرستان های دماوند و فیروزکوه در استان تهران، شهر ایلام در استان ایلام، تویسرکان در استان همدان و تنکابن در استان مازندران برپا می شود.




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
 
مخالفان سوری از ربوده شدن فرمانده معارضان سوری در شهر «رقه» سوریه خبر دادند.

به گزارش تسنیم به نقل از دیلی استار، دیده بان حقوق بشر در سوریه در بیانیه ای اعلام کرد که «عبدالله الخلیل»، فرمانده معارضان سوری شهر رقه به همراه چند تن از فعالان حقوق بشر توسط گروهی از وکلای مسلح ربوده شده است. این مرکز حقوق بشری انگلیسی ربودن فرمانده معارضان رقه را محکوم کرده و خواستار آزادی فوری وی شده است.

الخلیل صبح دیروز هنگامی که از مقر شورای محلی معارضان در رقه خارج شد، بهمراه فعالان حقوق بشری ربوده شد. رقه از زمان آغاز جنگ داخلی در سوریه در سال 2011، اولین و تنها مرکز استانی است که کنترلش به دست معارضان سوری افتاد.

این رئیس معارضان سوری که ریاست شورای محلی رقه را نیز بر عهده داشت با گروه های شورشی نیز همکاری داشت. دیده بان حقوق بشر ماه گذشته نیز اعلام کرده بود الخلیل توسط نیروهای امنیتی سوریه ربوده شده و کمتر از دو ماه در اختیار ارتش سوریه بوده و از او در 17 مکان مختلف نگهداری می کردند.




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
 
باقری‌لنکرانی پس از جلسه مشترک عصر امروز، انصراف خود را از کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری به نفع «سعید جلیلی» اعلام کرد.

به گزارش فارس، کامران باقری‌لنکرانی داوطلب یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پس از جلسه مشترک با سعید جلیلی دیگر نامزد انتخابات، از کاندیداتوری ریاست جمهوری انصراف داد.

جلیلی و لنکرانی عصر امروز و ساعتی پیش جلسه مشترکی داشتند. سعید جلیلی،‌کامران باقری لنکرانی و پرویز فتاح سه گزینه‌ای بودند که جبهه پایداری به منظور انتخاب اصلح با آنها برای کاندیداتوری رایزنی کرده بود.




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
 
یکی از فرزندان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی خبرهای مربوط به رد صلاحیت پدرش را «خبرسازی رسانه ای» دانست و گفت: سایت‌ها، نماینده شورای نگهبان نیستند که به جایش اظهارنظر کنند لذا باید از منبع رسمی این خبر را شنید.

محسن هاشمی فرزند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در گفت‌وگو با تسنیم، درباره برخی خبرها مبنی بر عدم‌ احرازصلاحیت هاشمی رفسنجانی توسط شورای نگهبان، گفت: ما این خبرها را از سایت‌ها شنیده‌ایم و بیشتر آن را خبرسازی رسانه‌ای می‌دانیم.

وی افزود: سایت‌ها، نماینده شورای نگهبان نیستند که به جایش اظهارنظر کنند لذا باید از منبع رسمی این خبر را شنید.




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
 
رییس دفتر رییس جمهور در حکمی عقیل امامی را به عنوان سرپرست مرکز روابط عمومی و رسانه دفتر ریاست جمهوری منصوب کرد.
به گزارش ایسنا، متن این حکم به شرح ذیل است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
جناب آقای عقیل امامی
نظر به تعهد و تجارب جناب‌عالی و بنا به پیشنهاد معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی به موجب این حکم به عنوان «سرپرست مرکز روابط عمومی و رسانه» منصوب می‌شوید.

اهتمام ویژه نسبت به انجام وظایف و مأموریت‌های محوله از جمله اطلاع‌رسانی و انعکاس سریع و دقیق برنامه‌های ریاست محترم جمهوری و بهبود کیفی برنامه‌های رسانه‌ای و خبری ایشان، رصد و تحلیل اخبار رسانه‌های داخلی و خارجی، تعامل سازنده با کلیه رسانه‌ها و همچنین ارتقای فضای معنوی و فرهنگی مجموعه نهاد از اهم مسئولیت‌های جنابعالی به شمار می‌آید.

از خداوند متعال توفیق روزافزون شما را در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) مسألت می‌نمایم.

سید حسن موسوی




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون