سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
ی

حجت‌الاسلام محسن قرائتی از وجود نداشتن فضای انتقاد در کشور گلایه کرد.
 
علمدار بصیر:رئیس ستاد اقامه نماز، شب گذشته در برنامه تلویزیونی پایش حضور یافت و با اشاره به خاطره ای از برگزاری اجلاس نماز در یکی از استان ها گفت:در جلسه ای با حضور استاندار میهمانان را معرفی کردیم و وقتی نام یکی از میهمانان را بردم استاندار برآشفته شد و گفت اگر ایشان بیاید من را عزل می کنند. قرائتی با اشاشره به اینکه آن استاندار بعدا عزل شد گفت: نباید صرف اینکه از یک نفر خوشمان نمی آید فضایی اینطوری ایجاد شود.

وی با اشاره به آیه ای از قرآن گفت: مورچه ای خطاب به حضرت سلیمان گفت تو و لشکرت شعور ندارید و آن پیامبر خدا به او لبخند زد. پاسخ دادن به اعتراض ها و انتقادها باید اینگونه باشد. وی در این برنامه تلویزیونی گفت: اختلاف‌سلیقه یک نعمت است ولی باید مواظب باشیم درگیری و تخریب نباشد. رئیس ستاد اقامه نماز تصریح کرد: بعضی‌ خط قرمزها سلیقه‌ای است؛ چه دلیلی دارد بعضی‌ها که به شما نزدیک هستند مصونیت داشته باشند این برای زمان شاه است.

حجت الاسلام محسن قرائتی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری گفت: کاندیداها گول پلوی خود را نخورند؛ آنقدر هستند که پلوی کاندیدا را می‌خورند ولی به او رای نمی‌دهند. وی افزود: اینکه الان چیزی نگوییم و زمان انتخابات سند و عکس رو کنیم خیلی نامردی بوده و نشانه پستی است. وی در خصوص نامزد شدن تعداد زیادی از افراد برای حضور در انتخابات گفت: احساس تکلیف خیلی‌ها برای ریاست جمهوری «خیال» است.

منبع:خبرآنلاین





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/2/31 | نویسنده : alamdarbasir

دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی، پیغام جان کری وزیر امور خارجه آمریکا به وی را تکذیب کرد.  در توضیح دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی آمده است:
 
در پی انتشار خبری کذب در برخی رسانه‌های داخلی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی WND آمریکا مبنی بر پیغام محرمانه «جان کری» به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی توضیح ضروری ذیل جهت تنویر افکار عمومی به اطلاع می‌رسد.
 
در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری متاسفانه برخی رسانه‌های مغرض داخلی با اعتقاد به اینکه هدف، هر وسیله‌ای را توجیه می کند و بدون توجه به منافع و مصالح ملی کشور و صرفا با هدف تخریب و بدنام کردن رقیب انتخاباتی خود علاوه بر خبرسازی و شایعه پراکنی داخلی از منابع معاند و ضد انقلاب خارجی نیز کمک گرفته و بلندگوی مطامع و اهداف سوء رسانه‌های مغرض و معاند خارجی می‌شوند.
 
هر چند از رسانه‌های خارجی انتظاری جز دشمنی با نظام جمهوری اسلامی ایران نمی‌رود ولی تاسف‌انگیز اینکه چرا برخی رسانه های داخلی بلافاصله از اخبار منتشره در منابع خارجی که به مذاق سیاسی و جناحی آنان سازگار است استفاده کرده و بلندگوی آنان می‌شوند.
 
سوال اساسی از این رسانه‌ها این است که آیا حاضرند همه اخبار این رسانه‌ها علیه همه مسئولان و نظام جمهوری اسلامی ایران را پوشش داده و بازتکرار کنند؟!!
 
دفتر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با ابراز تاسف از اقدام ضدانسانی و ضداخلاقی این‌گونه رسانه‌های داخلی که بلندگوی رسانه‌های معاند ضدانقلاب می‌شوند و تکذیب شدید این مطلب،حق قانونی خود را برای پیگرد حقوقی این موضوع و برخورد قانونی با رسانه های خاطی محفوظ می‌دارد.





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/2/31 | نویسنده : alamdarbasir
س

 وقتی از ریشه‌یابی علت به وجود آمدن برخی مسائل و مشکلاتی که در جامعه به وجود می‌آید سخن گفته می‌شود همه ما ریشه آن را در بداخلاقی و عدم توجه به این مقوله بسیار مهم می‌دانیم اما این سوال مطرح است که خود ما چقدر در گفته‌ها، تحلیل‌ها،موضع‌گیری‌ها، اظهارنظرها و قضاوت‌هایمان اخلاق و رضایت خدا را مدنظر قرار می‌دهیم؟!
 
علمدار بصیر:در کتب فرهنگ لغت و اصطلاحات چنین نوشته‌اند که واژه بداخلاقی به معنای «تندخویی و بدخویی 1" می‌باشد و در اصطلاح عبارت است از «یک سلسله ملکات نفسانی که در وجود انسان شکل گرفته و با توجه به آن صفات، اعمال و کارها بدون نیاز به فکر و تأمل از انسان صادر می‌شود2".
 
براساس این تعریف، اخلاق عبارت از صفات انسانی است و اخلاق نیکو به ملکاتی گفته می‌شود که منشأ صدور اعمالی گردد که از نظر شرع و عقل شایسته و پسندیده باشد و اخلاق سوء نیز عبارت از یک سلسله ملکاتی است که اعمال زشت و افعال ناپسند از آنها سرچشمه بگیرد3". که برای آن انواع گوناگونی همچون؛ بداخلاقی در خانه، بداخلاقی شغلی، بداخلاقی سیاسی و بداخلاقی اجتماعی ذکر شده است.
 
اما وقتی نگاهی به کلام پیامبر بزرگوار اسلام و ائمه معصومین(ع) می‌کنیم می‌بینیم چقدر درباره این موضوع مهم سخن گفته و پیروان خود را بر رعایت آن در هر شرایط و موقعیتی توصیه کرده و از ترک آن به هر بهانه‌ای نهی و نفی کرده‌اند. امام صادق(ع) از لقمان چنین نقل می‌کنند که به پسرش گفت: "ای پسرم! از بی‏‌قراری و بداخلاقی و کم صبری بپرهیز، که هیچ کس با این خصوصیّات، پایدار نمی‏‌ماند. در کارهایت آرام و نرم باش، و بر خود هزینه برادران ِدینی را هموار کن، و با همه مردم، اخلاق نیکو داشته باش4".
 
امیرالمؤمنین امام علی(ع) نیز درباره نسبت تقوا با اخلاق، می‌فرمایند: " تقوا رییس اخلاق است5"
 
ایشان همچنین در سفارش برای به دست آوردن مکارم اخلاق فرمودند: "بر شما باد به تحصیل مکارم اخلاق، که آن، مایه رفعت و سربلندی است؛ و دوری کنید از خوی‌های پست، که آن، انسان‌های شریف را پست می‏‌کند و مجد و بزرگواری را از بین می‏‌برد6".
 
مولای متقیان در جایی دیگر با توصیه بر این‌که "در راه کسب مکارم اخلاق پشتکار و پایداری ورزید " می‌فرمایند: "از بهترین مکارم اخلاق دوری کردن از حرام‌هاست7".
 
منابع:
 
1- دهخدا، علی‌اکبر؛ لغت‌نامه، انتشارات و چاپ دانشگاه تهران، 1377ش، چاپ دوم، ج3، ص3838
 
2- نراقی، مهدی؛ جامع‌السعادات،قم، انتشارات اسماعیلیان، 1383ش، چاپ چهارم، ج1، ص26
 
3- اسماعیلی یزدی، عباس؛ فرهنگ اخلاق،قم، انتشارات جمکران، 1385ش، ص20
 
4- قصص الأنبیاء: ص 198 ح 245 ، بحار الأنوار : ج 13 ص 419 ح 14
 
5- نهج البلاغة: الحکمة 410 منتخب میزان الحکمة : 604
 
6- بحار الأنوار: 78 / 53 / 89 منتخب میزان الحکمة : 184
 
7- غررالحکم: 9382 منتخب میزان الحکمة : 144





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/2/31 | نویسنده : alamdarbasir

محمود احمدی نژاد لحظاتی پیش به منظور افتتاح چند پروژه عمرانی و صنعتی وارد کرمان شد. ا
 
علمدار بصیر:رئیس جمهور به همراه برخی از اعضای هیئت همراه لحظاتی پیش  به منظور بهره برداری از چندین پروژه عمرانی و صنعتی وارد فرودگاه کرمان شد. افتتاح کارخانه ذغال شویی پابدانا،افتتاح کارخانه کک سازی شرکت فولاد زرند ایرانیان، بهره  برداری از هفت هزار و 750 مسکن شهری و روستایی از جمله برنامه های احمدی نژاد در سفر به کرمان است.
 
همچنین طی این سفر 738 کیلومتر راه اصلی، راه روستایی و باند دوم بزرگراه های کرمان با ارزش 510 میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

منبع:مهر





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/2/31 | نویسنده : alamdarbasir

خ
منبع: دنیا





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/2/31 | نویسنده : alamdarbasir

 

ظ

ستون سر مقاله امروز کیهان،به مقاله ای از حسین شریعتمداری با  عنوان«شکایت آیت‌الله ! »اختصاص یافت:
 
«شرایط سنی من به گونه‌ای است که توان لازم برای مسئولیت سنگین ریاست جمهوری و اداره امور اجرایی کشور را ندارم و معتقدم رئیس جمهور شدنم خلاف شرع و به زیان نظام خواهد بود».این دیدگاه و نظر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، چند ماه قبل و در حالی ابراز شده بود که علاوه بر اصرار اصحاب وطن‌فروش فتنه 88، برخی از مقامات و مراکز آمریکایی و اروپایی نیز ایشان را برای نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تشویق و ترغیب می‌کردند.
 
همان روزها- 15 مهرماه 1391 یعنی 7 ماه قبل- مرکز استراتژیک «شورای امنیت ملی ایالات متحده آمریکا- U.S. NATIONAL SECURITY COUNCIL- طی گزارشی درباره انتخابات ریاست جمهوری ایران از ابراز تمایل آمریکا به نامزدی آقای هاشمی خبر داده و آورده بود «از نگاه غرب آقای رفسنجانی به‌عنوان یک شخصیت میانه‌رو بهترین گزینه برای ریاست جمهوری آینده ایران است».
 
 در این گزارش آمده بود «اگرچه رسانه‌ها و تحلیل‌گران آمریکایی و اروپایی تاکنون در چند نوبت پایان عمر سیاسی آقای اکبر رفسنجانی را اعلام کرده‌اند که ناکامی وی در بازگشت به مقام ریاست جمهوری در انتخابات ژوئن 2005- خرداد 84- خروج از امامت جمعه تهران و برکناری از ریاست مجلس خبرگان از جمله این موارد بوده است ولی حضور پررنگ وی در اجلاس سران عدم تعهد در کنار رهبر ایران و خوشامدگویی وی به مقامات عالی‌رتبه میهمان و جایگاه تعیین شده برای او در کنار «بان کی‌مون»، میهمان ویژه اجلاس را باید یک رنسانس برای این بازمانده سیاسی بزرگ ایران تلقی کرد که نشان می‌دهد این شخصیت هفتاد و چندساله با رویکردی میانه‌رو نسبت به غرب این امکان را دارد که یک بار دیگر در کانون قدرت ایران ایفای نقش کند (به‌تاکید این اندیشکده آمریکایی روی قید «یک بار دیگر» یعنی آخرین فرصت برای بهره‌گیری از آقای هاشمی توجه کنید)».
 
رصد رسانه‌ها و مراکز استراتژیک آمریکایی و اروپایی و مقایسه آن با تحرک انتخاباتی مدعیان اصلاحات در داخل کشور حکایت از آن دارد که بعد از گزارش تحلیلی مرکز آمریکایی یاد شده، تلاش گسترده اصحاب فتنه با محوریت- البته ظاهری- آقای خاتمی و تلاش پیرامونی، اما پررنگ جریاناتی نظیر مجمع روحانیون، برخی از فتنه‌گران زندانی و یا پناهنده به کشورهای آمریکایی و اروپایی با هدف راضی کردن آیت‌الله رفسنجانی به نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم آغاز می‌شود.
 
 نکته درخور توجه آن که اصحاب فتنه نیز همخوان با شورای آمریکایی مورد اشاره، از نامزدی آقای هاشمی با عنوان «آخرین شانس» و «تنها فرصت باقیمانده» برای بازگشت رانده‌شدگان فتنه 88 به نظام یاد می‌کنند. ولی پاسخ آقای هاشمی رفسنجانی همچنان منفی است و این پاسخی هوشمندانه است چرا که بازگشت به نظام، آرزوی برباد رفته اصحاب فتنه است و حال آن که آقای هاشمی رفسنجانی با حکم رهبر معظم‌انقلاب در جایگاه برجسته «ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام» قرار دارد بنابراین بیرون از حلقه نظام نیست که برای ورود به این حلقه ریسک کند و در مقابل اصرار جریانات یاد شده توضیح می‌دهد که مجمع تشخیص یک مرکز مستشاری است و ایشان می‌تواند تجربیات چند ده ساله خود را به عنوان رئیس مجمع به نظام ارائه بدهد ولی ریاست‌جمهوری و کشیدن بار سنگین آن با سن و سال ایشان مناسبتی ندارد.
 
 این چالش مطابق شواهد موجود نزدیک به 2 ماه ادامه می‌یابد و در این فاصله الف: چند گروه مختلف- و در برخی از موارد با اعضای مشترک- به دیدار آقای هاشمی می‌روند و با سخنان تکراری و مشابه از آمادگی جامعه برای پذیرش ریاست‌جمهوری ایشان خبر می‌دهند و این که مردم از آقای هاشمی انتظار دارند به عنوان منجی وارد گود شود!
 
ب: رسانه‌های خارجی در تفسیر و تحلیل‌های پی در پی و با توهم‌پراکنی درباره آماده بودن زمینه‌ها برای نامزدی و نهایتا پیروزی ایشان، آقای هاشمی را به کاندیداتوری تشویق می‌کنند.
 
ج: سایت‌های اینترنتی و روزنامه‌ها و نشریات زنجیره‌ای در اقدامی هماهنگ بیشترین مقالات، مصاحبه‌ها و گزارش‌های خود را به ضرورت نامزدی آقای رفسنجانی اختصاص می‌دهند.
 
د: مدعیان اصلاحات و عوامل فتنه‌گری که پیش از این بی‌ادبانه‌ترین اهانت‌ها نظیر عالیجناب سرخپوش! عامل اصلی قتل‌های زنجیره‌ای! سیاستمدار تاریک اندیش! دیکتاتور! و... روا می‌داشتند در یک چرخش یکصد و هشتاد درجه‌ای به تعریف و تمجید از ایشان می‌پردازند!
 
هـ: تمامی جریانات ضد انقلابی که در فتنه 88 با یکدیگر ائتلاف کرده بودند در اقدامی بی‌سابقه از ادعاهای قبلی نظیر تقلب در انتخابات دست کشیده و به استقبال از نامزدی آقای هاشمی برمی‌خیزند.
 
و: نکته درخور توجه این که تمامی جریانات داخلی و خارجی یاد شده و مراکز استراتژیک آمریکایی و اروپایی از کاندیداتوری آقای رفسنجانی با کلید واژه‌های مشابهی نظیر «آخرین پنجره»! «آخرین شانس»! «فرصت غیرقابل‌تکرار»!، «بازی‌آخر» و مانند آن یاد می‌کنند و...
 
و سرانجام آقای هاشمی رفسنجانی تحت تاثیر عوامل یاد شده و مخصوصا اصرار نزدیکان خود که از یکسو با اصحاب فتنه در ارتباط پیوسته هستند و از سوی دیگر آقای هاشمی بارها نشان داده است تاب مقاومت در برابر اصرار آنها را ندارد، تسلیم می‌شود و چند روز قبل از ثبت‌نام، موافقت خود را اعلام می‌کند و بدین ترتیب «قربانی» برای قربانی شدن چند باره- و این دفعه برای آخرین بار- آماده می‌شود!
 
آقای خاتمی در حالی که از خوشحالی در پوست خود نمی‌گنجد، خبر اعلام آمادگی آقای رفسنجانی را به نشستی که به طور پی‌درپی با حضور تعدادی محدود از اصحاب فتنه و بدون حضور آقای هاشمی تشکیل می‌شود می‌رساند و در همان نشست تصمیم گرفته می‌شود که؛
از معرفی آقای هاشمی به عنوان کاندیدای اصلاح‌طلبان به شدت اجتناب شود تا اولا؛ حساسیت مردم نسبت به اصلاح‌طلبان مانع رویکرد به ایشان نشود.
 
ثانیا؛ شکست وی در انتخابات به حساب شکست اصلاح‌طلبان نوشته نشود. ثالثا؛ برای جلب نظر هواداران داخلی و بیرونی فتنه حمایت اصلاح‌طلبان از نامزدی ایشان به صورت پررنگ و علنی مطرح شود. درباره این بند از تصمیم یاد شده، اختلاف نظری پدید می‌آید و آقای «م» می‌گوید: باید حمایت اصلاح‌طلبان از هاشمی به گونه‌ای باشد که گروه‌های اصلاح‌طلب مخالف ایشان انگیزه بیشتری برای فعالیت به نفع نامزدی وی را داشته باشند و جای اصلاح‌طلبان را در این حرکت خالی احساس نکنند.
 
 آقای «م» می‌افزاید؛ حمایت پررنگ اصلاح‌طلبان از هاشمی، این تلقی را نیز پدید می‌آورد که اصلاح‌طلبان- منظورش اصحاب فتنه است و نه همه اصلاح‌طلبان- مجوز ورود به نظام را یافته‌اند! در پی این تذکر، تصمیم گرفته می‌شود که از نامزدی آقای رفسنجانی با عنوان گزینه هاشمی- خاتمی یاد شود. تصمیم‌های اتخاذ شده در آن نشست بلافاصله به تیم رسانه‌ای فتنه در داخل و خارج کشور ابلاغ می‌شود و فردای آن روز آقای خاتمی در مصاحبه‌ای این جمله از قبل توافق شده را مطرح می‌کند که «خدا‌کند هاشمی بیاید»!
 
تمامی شواهد یاد شده که فقط اندکی از بسیارهاست کمترین تردیدی باقی نمی‌گذارد که مجموعه هماهنگ اصحاب فتنه در داخل کشور و مدیران بیرونی آنها در ماجرای پیش روی به آقای هاشمی فقط «نقش یک قربانی» را داده‌اند، چرا که علی‌رغم هیاهوی این روزها به خوبی می‌دانند آقای هاشمی در صورت تایید صلاحیت هم شانسی برای پیروزی ندارد چرا که حمایت تمام‌قد ایشان از فتنه 88 بر کسی پوشیده نیست و تبلیغات این روزها که هاشمی در پی نجات اقتصاد کشور است نیز با توجه به حامیان و اطرافیان وی و سابقه ناموفق اقتصادی ایشان در دوران 8 ساله دولت سازندگی جایی برای باور اینگونه تبلیغات باقی نگذاشته است، ضمن آن که تجربه پی‌درپی این سال‌ها نشان داده است توده‌های مردم وفادار به اسلام و انقلاب در بزنگاه‌ها با بصیرتی مثال‌زدنی به صحنه می‌آیند و حماسه‌های به‌یاد ماندنی می‌آفرینند.
 
بنابراین با استناد به مختصات صحنه کنونی می‌توان بدون کمترین تردیدی گفت؛ اصحاب فتنه و مدیران بیرونی آنها برای هاشمی یک بازی دو سر باخت تدارک دیده‌اند. اول؛‌اعلام نامزدی با توجه به آن که پیش از این به صراحت از کاندیداتوری خود با عنوان «اقدام خلاف‌شرع و زیان به نظام» یاد کرده بود و دوم؛ باخت ایشان در وزن‌کشی انتخابات و اگر رد صلاحیت احتمالی نیز به آن اضافه شود می‌توان این بازی را «سه سر باخت»! تلقی کرد.
 
و از سوی دیگر اصحاب فتنه برای خود- به خیال خام- بازی دو سر‌بُرد در نظر گرفته‌اند، چرا که از یکسو آقای هاشمی را بی آن که وی را نامزد جبهه اصلاحات معرفی کنند به قربانگاه باخت در انتخابات برده‌اند و از سوی دیگر در پوشش حمایت از وی، وارد عرصه‌ای شده‌اند که مطابق قانون و به دلیل وطن‌فروشی و خیانت، مجاز به ورود نبوده‌اند.
 
و اما، در این میان وظیفه الهی، خطیر و سنگینی بر عهده شورای محترم نگهبان است. این وظیفه خطیر در یک کلمه نجات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از دام خطرناکی است که دشمنان بیرونی و دنباله‌های داخلی آنها پیش پای ایشان پهن کرده‌اند. شورای محترم نگهبان اسناد و دلایل قانونی قابل توجهی برای رد صلاحیت ایشان در اختیار دارد و با استناد به آن می‌تواند چرخه فریبی که برای وی تدارک دیده‌اند را مختل کند.
 
حالت آقای هاشمی را بعد از پایان این بازی دو سر باخت در نظر بگیرید، آیا به ایشان حق نمی‌دهید که آرزو کند کاش نامزد نشده بود و یا کاش شورای نگهبان صلاحیت وی را احراز نکرده بود؟! تا از این دام نجات پیدا می‌کرد؟! آیت‌الله هاشمی در صورت احراز صلاحیت وی از سوی شورای نگهبان حق دارد فردای قیامت از اعضای محترم این شورا شکایت کند که چرا ایشان را از دامی که پیش روی او گسترده بودند، نجات نداده‌اند؟!





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/2/31 | نویسنده : alamdarbasir






































تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/2/31 | نویسنده : alamdarbasir

مرتضی حیدری مجری رادیو و تلویزیون می گوید بهتر بود تلویزیون برگزاری مناظره‌ها را از سال 88 به بعد با قوت و قدرت ادامه می داد.

علمدار بصیر:مرتضی حیدری در تشستی که در خبر آنلاین درباره چگونگی برگزاری مناظره های تلویزیونی برگزار شد با اشاره به مناظره های تلویزیونی سال 88 گفت: «من معتقدم سازمان صدا و سیما با برگزاری مناظرات 88 کار بسیار دقیق و حرفه ای انجام داد و باید برای آن مناظرات مدال دریافت میکرد و حتی معتقدم خیلی بهتربود مناظره ها را با قوت و قدرت تا به امروزهمچنان ادامه می داد، از الان به بعد هم بهتر است این کار را انجام بدهد. یعنی جای مناظره های جدی و چالشی در حوزه های مختلف همچنان در سازمان صدا و سیما بسیار بیش از این است. درحال حاضربرنامه هایی در صدا و سیما با محوریت برگزاری مناظره داریم،اما به نظر من جای برنامه هایی با مفهوم درست مناظره و با آن جدیت همچنان خالی است . در گرما گرم مبارزات انتخابایتی ، مناظرات کاندیداها و طرفداران آنها و در فاصله 4 ساله بین انتخابات، مناظره نمایندگان دولت و جریانات سیاسی.»

او ادامه داد: «اما چرا عده ای تحلیلشان بعد از مناظرات سال 88 این بود که مناظره ها باعث مناقشات و در گیری ها شد. به نظر من اینها ارتباطی به هم ندارد. مثلا الان بروید درباره یک موضوع مناظره برگزار کنید و هزار و یک حرف هم بزنید.اگرطرح مسائل و صحبت در مورد آنها زمینه اجتماعی نداشته باشد امکان ندارد درگیری در جامعه صورت بگیرد.»

مجری برنامه تلویزیونی «پایش»گفت: «اتفاقا مناظره ها می تواند به آرامش بخشی در جامعه کمک کند تا اینکه موجب نا آرامی شود به دلیل اینکه شما تلویزیون تماشا می کنید و احساس می کنید یک نفرحرف دل شما را در مناظره می زند و به اصطلاح سبک می شوید اما اگر احساس کنید این حرف در دلتان مانده است و هیچ جا شنیده و گفته نمی شود ممکن است آن را در خیابان فریاد بزنید.برای من بسیار پیش آمده است که وقتی در برنامه هایم حرفی را مطرح می کنم که برگرفته از دغدغه های مردم است همینطور پیامک می آید که می گویند:« ممنون که این حرف را زدی. واقعا دل من خنک شد.»البته من برای دل خنک شدن آن فرد حرفی نزدم ولی این عکس العمل ها را از مخاطبانم می گیریم. بنابراین مناظره نه تنها موجب نا آرامی و به هم ریختن جامعه نمی شود بلکه باعث اطمینان بخشی ، آرامش بخشی و تخلیه پتانسیل هیجانی جامعه مخاطبین هم می شود.»

منبع:الف





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/2/31 | نویسنده : alamdarbasir
 
اصغر فرهادی در مراسم فرش قرمز فیلم «گذشته» سینماپرس-گروه سینما/ فرهادی در مصاحبه خود که در جشنواره کن صورت گرفت ناراحتی مردم ایران را از ساخت فیلم ضد ایرانی «آرگو» بیان کرد.

به گزارش سینماپرس، فرهادی درباره فیلم سینمایی «آرگو» (Argo) در گفت و گو با هالیوود ریپورتر گفت: مردم ایران ناراحتی‌شان و واکنششان به فیلم «آرگو» به خاطر این نیست که این فیلم آمده راجع به این مسئله که داخل ایران رخ داده، صحبت کرده، یا از این ناراحت نیستند که این فیلم به اشکالِ گرفتن سفارت امریکا پرداخته است، آنها هیچ مشکلی با این ندارند. حتی مشکلی ندارند که چرا راجع به آن کسانی که سفارت را گرفتند فیلم‌سازی شده، آنچه مردم ایران را آزار می دهد تصویری است که این فیلم از آنها نشان می دهد. آن‌ عده‌ای از ایرانی ها که به سفارت امریکا رفتند و آنجا حضور داشتند برای دفاع از خودشان بود. این چیزی بود که مردم ایران را اذیت کرد.

فرهادی درباره استقبال از جدیدترین اثر خود گفت: سعی می‌کنم راجع به استقبال از «گذشته» فکر نکنم، نه به این معنی که برایم مهم نباشد، به هر حال، هر فیلمسازی یا هر آدمی از اینکه کاری که کرده است مورد استقبال قرار بگیرد خوشحال می‌شود. ولی، اصولا سعی می‌کنم که برای خودم توقع ایجاد نکنم. اگر اتفاقی افتاد خوشحال می‌شوم و اگر اتفاقی نیافتاد هم چیزی را از دست نداده‌ام.

ایران یا خارج از ایران فرقی نمی‌کند
این کارگردان در ادامه حرف‌های خود گفت: سئوالی که از من خیلی پرسیده می‌شود این است که حالا، اینجا بیرون از ایران فیلم می‌سازید آیا چیزی عوض شده است؟ حالا که محدودیت‌ها کمتر شده، طوری دیگر فیلم می‌سازید؟ مثالی که می‌توانم بزنم این است که شما شیوه راه رفتنتان را وقتی 40 سال یک جور راه میروید، یک دفعه وقتی می‌روید به فضای دیگر شکل راه رفتنتان عوض نمی‌شود. آن فضا حتی اگر فضای صاف‌تر و کم خطرتری باشد، همانطور مثل پیش از این، چون عادت کرده‌اید راه بروید.

فیلمسازان خوب ایران هنوز در دنیا ناشناخته‌اند
فرهادی درباره حضور فیلم‌های ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی نیز گفت: در سینمای ایران فیلم‌های زیادی ساخته می‌شود، مثل همه جای دنیا بخشی از این فیلم‌ها، فیلم‌هایی هستند که لایه‌های دیگری هم دارند و عمیق‌ترند و تماشاگران را به فکر می‌برند و آن تعداد که بخشی از آن‌هایی هستند که سفر می‌کنند و متاسفانه یک بخشی از فیلم‌های خوب هنوز در واقع ناشناخته است و فیلم‌های خوب ایرانی و فیلمسازان خوب ایرانی هنوز ناشناخته‌اند در دنیا، متاسفانه.




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
مشاور نماینده ولی فقیه سپاه پاسداران گفت: نظام میراث پدری است که تا آخر عمر باید در رهن کسی قرار بگیرد و اینگونه نیست که اگر شورای نگهبان به احراز کاندیدایی نرسید، اصل نظام زیر سوال برود.
 


به گزارش عصر امروز به نقل ار تسنیم، مجتبی ذوالنور مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در واکنش به اظهارات علی مطهری مبنی بر اینکه " اگر بنا باشد صلاحیت هاشمی برای ریاست‌جمهوری رد شود، به یک معنی اصل انقلاب و اصل نظام جمهوری اسلامی زیر سوال می‌رود"، گفت: چندین قشر از جامعه نخبگانی نسبت به آقای هاشمی رفسنجانی نظر دارند و می‌گویند که آقای هاشمی امروز نمی‌تواند رئیس‌جمهور نظام اسلامی باشد.


ذوالنور با بیان اینکه به غیر از اعضای شورای نگهبان، کارشناسان متعدد جناح‌ها و گروه‌های مختلف سیاسی نیز دلایلی را برای عدم احراز صلاحیت هاشمی رفسنجانی مطرح می‌کنند، تصریح کرد: یکی از آن دلایلی که برای عدم احراز صلاحیت آقای هاشمی از سوی جریانات و جناح‌های مختلف سیاسی مطرح می‌شود، "کهولت سن" است. به هر حال فردی که بالای 70 سال سن دارد، نمی‌تواند ریاست قوه اجرایی را بر عهده بگیرد، کمااینکه یکی از شخصیت‌های برجسته مجمع روحانیون مبارز نیز می‌گوید هاشمی 24 ساله با هاشمی 70 ساله امروز که توانش تحلیل رفته است، خیلی فرق می‌کند.


مشاور نماینده ولی فقیه سپاه پاسداران با بیان اینکه اطرافیان آقای هاشمی می‌گویند اگر هاشمی چند ساعت در روز نخوابد، تحمل کار را ندارد، اظهار داشت: کارهایی که امروز توسط آقای هاشمی رفسنجانی انجام می‌شود، معمولا کارهای تحقیقاتی و پژوهشی است و مانند کار اجرایی پر استرس و طاقت فرسا نیست. پس با توجه به شرایط امروز آقای هاشمی می‌توان گفت که با این وضعیت جسمی نمی‌توانند اداره قوه اجرایی کشور را بر عهده بگیرند.


ذوالنور با بیان اینکه هاشمی امروز با آقای هاشمی دوره ریاست جمهوری‌اش تفاوت دارد، تصریح کرد: بالاخره یکی از شروطی که همیشه متدینین، دوستداران انقلاب، آیت‌الله جنتی، اعضای شورای نگهبان و ... تاکید دارند، این است که اگر کسی در فتنه 88 موضع شفافی نداشته باشد، افراد عمومی کشور و مردم نمی‌پذیرند که این شخص احراز صلاحیت شود. متاسفانه هاشمی رفسنجانی تاکنون موضع شفافی را ارائه نداده است و از موضع قبلی خود در فتنه 88 عدول نکرده است. شاید اگر همین الان هم از آقای هاشمی در مورد فتنه 88 بپرسید، ایشان به حرف‌های گذشته خود و مخصوصا به خطبه دوران فتنه خودش ارجاع بدهد.


مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه اگر آقای هاشمی بگوید که گناه دیگری را نمی‌توانید به پای من بنویسید، تصریح کرد: باید ببنیم آقای هاشمی نسبت به نظر خانواده خود، نظر مثبت یا منفی دارد؟ اگر نظر منفی دارد، باید خودش نسبت به فتنه 88 و اطرافیانش اعلام توبه، برگشت و یا انزجار کند ولی تاکنون متاسفانه ندارد.


مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با طرح سوالی مبنی بر اینکه اگر شورای نگهبان با دلایل متقنی تشخیص داد که شخصی به صرف اینکه در گذشته سنش مقتضی بوده و توان اداره کشور را داشته و مواضعش نیز همسوی با نظام بوده و در گذشته تایید صلاحیت شده است، باید امروز هم تایید صلاحیت شود، اظهار داشت: امروز وقتی شخصی در این موارد تغییر کرده باشد بر مبنای فرمایش حضرت امام که میزان حال فعلی افراد است، ممکن است شورای نگهبان به احراز صلاحیت نرسد.


وی افزود: اگر شورای نگهبان در این موارد عاقلانه‌ کار می‌کند چه ربطی به زیر سئوال رفتن دارد؟ مگر نظام وابسته به اشخاص است؟ مگر نظام میراث پدری است که تا آخر عمر باید در رهن کسی قرار بگیرد. اینگونه نیست که اگر شورای نگهبان به احراز کاندیدایی نرسید، اصل نظام زیر سوال قرار بگیرد.


ذوالنور در پاسخ به این سوال که آیا اگر هاشمی رد صلاحیت شود، احتمال دارد از مقام معظم رهبری بخواهند که ایشان حکم حکومتی بدهند، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب حکم حکومتی به کسی نمی‌دهد، زیرا کار شورای نگهبان مصحلت اندیشی نیست. شورای نگهبان از اول انقلاب تا امروز بر اساس وظایف قانونی عمل کرده است.


وی افزود: ما نمونه‌هایی از اظهارنظر امام‌خمینی و مقام معظم رهبری در امر شورای نگهبان داریم که می‌گویند شورای نگهبان در کار خود تجدید نظر کنند، نه اینکه شورای نگهبان اشتباه کرده است و رهبری و یا امام خمینی (ره) اشتباه آنها را متذکر شده است. رهبر معظم انقلاب و امام خمینی (ره) ممکن است مصحلتی را تشخیص بدهند و یا راهی که نفع بیشتری برای نظام دارد را تشخیص بدهند و در آن صورت این نظر را داشته باشد.


مشاور نماینده ولی فقیه سپاه پاسداران ادامه داد: اگر مقام معظم رهبری هر حکمی بفرمایند برای همه فصل الخطاب و مبنا همان فرمایش مقام معظم رهبری است. لذا اگر رهبر معظم انقلاب تشخیص بدهند، وظیفه قانونی شورای نگهبان است باید به نظر مقام معظم رهبری عمل کنند، زیرا مقام معظم رهبری ولی و حاکم اسلامی است و بنا بر تشخیص و دید و افقی که دارند و موضع برتری که نسبت به بقیه دارند و مصالح نظام و اشخاص را رصد می‌کنند، هر حکمی بدهند، همان حکم مطاع است. ولی چنین چیزی رفتی و گرفتنی نیست و تشخیص خود مقام معظم رهبری است.




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون