سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان

خانواده دختر 9 ساله که آتش نشان فداکار تهرانی هنگام نجات جان او دچار مرگ مغزی شد، با خانواده شهید امید عباسی دیدار کردند.  جلال ملکی،سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران در گفتگو با مهر اظهار داشت: خانواده دختر 9 ساله ای که شهید امید عباسی روز سه شنبه هنگام نجات جان او دچار مرگ مغزی شد، امروز عصر به خانه این آتش نشان در شهران رفته و از خانواده این آتش نشان فداکار تجلیل کردند.  نامگذاری یکی از معابر به نام شهید عباسی  رییس کمیته نام‌گذاری معابر و اماکن عمومی ‌شورای اسلامی شهر تهران نیز با اشاره شهادت آتش نشان نشان فداکار "امید عباسی"، از نام گذاری معبر یا میدانی به نام این آتش نشان در تهران خبر داد.

 

معصومه آباد با اعلام این خبر گفت: در پی بروز آتش سوزی در یکی از واحدهای مسکونی غرب تهران، آتش نشان فداکار "امید عباسی" همه تلاش خود را برای نجات یک مادر و دو فرزندش که گرفتار آتش شده بودند به کار می بندد و در این راه به دلیل دودزدگی و حرارت بالا در وضعیت وخیمی قرار می‌گیرد و به علت شدت مصدومیت به کما رفته و پس از چند روز با رضایت خانواده این آتش نشان اعضای بدن وی به بیماران اهدا می شود.  آباد افزود: به پاس قدردانی از این اقدامات انسانی و پاسداشت یاد و خاطره این آتش نشان فداکار، شورای اسلامی شهر تهران معبر یا میدانی را به نام وی نامگذاری خواهد کرد.  گفتگو با مجروح حادثه  آتش سوزی ساختمان ده طبقه و نجات دختر خردسال از میان اخگر های گداخته آتش، آخرین سکانس زندگی «امید عباسی» بود، لبخند امید به زندگی از یاد و خاطره هیچ یک از همرزمان وی نمی رود حتی «امیر حسین خلج» که برای اولین و آخرین بار وی را در این حادثه دید و چه وداع تلخی...  گفتگویی که ادامه می خوانید مرور این حادثه از زبان «امیر حسین خلج» آتش نشان ایستگاه 100 است که در کنار دیگر دوستانش در حال عملیات و خاموش کردن آتش سوزی منزل مسکونی بود.  ماجرای آتش سوزی و عملیات خاموش کردن آن چگونه اتفاق افتاد؟  با اعلام ستاد فرماندهی و به صدا درآمدن زنگ آتش سوزی به سرعت خودمان را به محل حادثه در بزرگراه همت غرب، شهرک شهید باقری رساندیم، یک ساختمان 10طبقه دیده می شد که دقیقا در طبقه دهم آتش ودود سیاهی به بیرون زبانه می کشید. شدت آتش سوزی و حرارت بالای آن آسانسور را از کار انداخته بود.ما با پای پیاده و با تجهیزات، طبقات را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشتیم و به طبقه دهم رسیدیم. لوله کشی و آبرسانی را بلافاصله آغاز کردیم و از چند جهت مشغول خاموش کردن آتش سوزی شدیم و سه نفر از اعضای این خانواده که یک مادر و دو فرزند بودند را سالم به پایین ساختمان منتقل کردیم.  چطور با امید عباسی روبرو شدید؟  عملیات در مراحل پایانی بود که من صدایی شنیدم، شدت حرارت و دود خیلی زیاد بود و چشم به سختی اطراف را می دید. جلوتر رفتم و دیدم یکی از نیروها بر روی زمین افتاده..دستگاه تنفسی ام را سریع بازکردم و بر روی دهان آن آتش نشان - که تا به آن روز او را ندیده بودم - گذاشتم و دوستان دیگرم را صدا کردم و با کمک هم او را به پایین آوردیم.  آن صحنه و آن عملیات اولین و آخرین باری بود که من امید عباسی را می دیدم...  امید پس از پیدا کردن دختر بچه 9 ساله در آتش، بادادن ماسک تنفسی اش به او،بر اثر شدت حرارت و حجم بالای دود بر روی زمین افتاده بود...  شما چگونه دچار آسیب دیدگی شدید؟  دود ناشی از سوختن وسایل منزل، فضا را پر کرده و تنفس را مشکل می کرد، من هم دچار دود زدگی شده بودم، بعد که امید را به بیرون منتقل کردیم من به او تنفس مصنوعی دادم و یکی از مدیران نیز در حال انجام ماساژ قلبی وی بود.نبضش خیلی ضعیف می زد، با کمک بچه ها امید را به آمبولانس اورژانس منتقل کردیم و ما را با هم به بیمارستان آوردند و من در بخش آی سی یو(مراقبت های ویژه) بستری شدم و هم اکنون در وضعیت بهتری قرار دارم.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir

اظهارات آیت الله احمدجنتی دبیر شورای نگهبان و خطیب نماز جمعه تهران درباره تایید و رد صلاحیت برخی نامزدهای انتخابات و کدهایی که وی درباره رویکرد شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت نامزدهای شورای شهر داشت واکنش های متفاوتی را در پی داشت. ج
 
علمدار بصیر:علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق قبل از دستور به توضیحاتی درباره سخنان دبیر شورای نگهبان برآمد. اما دلیل واکنش لاریجانی به خطبه های نماز جمعه آیت الله جنتی چه بود؟ آیت الله جنتی روز گذشته با انتقاد از روند بررسی صلاحیت های داوطلبان انتخابات شوراها گفت: متأسفانه مسئله نظارت بر صلاحیت نامزدهای شورای شهر و روستا نزدیک به صفر است. مگر مجلس می تواند صلاحیت ها را بررسی کند. در واقع اشاره دبیر شورای نگهبان به سازوکار بررسی صلاحیت نامزدهای شوراهاست که طبق قانون بخش اصلی آن برعهده مجلس است.

در روزهای گذشته اخباری از ردصلاحیت برخی چهره های هنری و البته چهره های شاخص شوراهای فعلی تهران هم شنیده شد اما نهایتا رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها،اخبار برخی رسانه‌ها در روزهای اخیر مبنی بر ردصلاحیت برخی نامزدها را برداشت خودشان دانست و گفت که رد یا تأیید صلاحیت افراد در هیئت‌های اجرایی به منزله نهایی شدن صلاحیت‌ها نیست و نظر نهایی در این زمینه توسط هیئت نظارت ارائه می‌شود.

هیات نظارتی که کولیوند از آن صحبت کرده است متشکل از نمایندگان 31 استان کشور است. این هیات طبق قانون وظیفه نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را به عهده دارد. در واقع 93 نماینده مجلس – برای هر استان سه نماینده- وظیفه بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات شوراها و رسیدگی به شکایات آن ها در صورت رد صلاحیتشان در هیات های اجرایی را برعهده دارند. به همین دلیل هم بود که سخنان آیت الله جنتی مبنی بر اینکه نظارت بر صلاحیت نامزدهای شورای شهر و روستا نزدیک بر صفر است با واکنش رئیس مجلس شورای اسلامی همراه شد.

علی لاریجانی در واکنش گفته که اطلاعات دبیر شورای نگهبان را غیردقیق خوانده و گفته که همگان می دانید که تا دو روز پیش پرونده ها در هیات های اجرایی توسط دولت رسیدگی می شده است  از دو روز قبل نظارت کار خود را آغاز کرد که توسط نمایندگان شهرها و استانها است. به محض اینکه این زمان فرارسید همه نمایندگان روز پنجشنبه و جمعه وقتشان را صرف همین امر کردند یعنی ما پنجشنبه را جلسه علنی نداشتیم به خاطر نظارت درست بر امر شوراها.

وی افزود: تا آنجا که من اطلاع دارم همه نمایندگان در شهرها و استانهای خود مشغول رسیدگی به این موضوع بودند و همه پنجشنبه و جمعه آنها صرف همین امر شد. حتی امروز علت تاخیر آغاز جلسه امروز ما به همین دلیل بود که تا آخر شب دوستان مشغول این کار بودند و  نتوانستند به موقع خود را برسانند.

منبع:مهر





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir
بزرگداشت سی‌امین سالگرد شهادت مسیح کردستان؛
شهید بروجردی با چه سلاحی وارد پایگاه ضدانقلاب شد
روستا پر از ضدانقلاب و مردمی بود که روستایشان پایگاه ضدانقلاب‌ شده بود و حالا به خاطر اختلافی که با بعضی از آنها پیدا کرده بودند، می‌خواستند به خیل پیشمرگان بپیوندند.
شهید بروجردی با چه سلاحی وارد پایگاه ضدانقلاب شد

علمدار بصیر:سردار شهید «محمد بروجردی» به سال 1333 در روستای «دره گرگ» از توابع شهرستان بروجرد به دنیا آمد؛ وی در دوران انقلاب اقداماتی از جمله مبارزه جدی و عملی علیه حضور آمریکا در کشور، خلع سلاح قرارگاه پلیس، حضور در عملیات نظامی 15 خرداد 1357، انفجار در نیروگاه برق و کاخ جوانان منطقه شوش، خلع سلاح کلانتری 14 در میدان خراسان و شرکت در آزادسازی پادگان جمشیدیه و رادیو تلویزیون را انجام داد.

شهید بروجردی در رابطه با اکثر این حرکت های انقلابی، مسئولیت شناسایی، جمع‌آوری اطلاعات و طرح‌ریزی عملیات را به عهده داشت و در آخرین عملیات از ناحیه پا مجروح شد.

نخستین روزهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، زمانی که عوامل داخلی ابرقدرت‌ها، فتنه و آشوب را در مناطق کردنشین به راه انداختند، با فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر مقابله و سرکوب ضدانقلاب، عازم پاوه شد؛ حضور آن شهید در کردستان (که تا آخرین لحظات حیاتش ادامه داشت) منشأ خیرات و برکات زیادی شد. پس از تصویب طرح تشکیل سازمان پیشمرگان کُرد مسلمان، مسئولیت این کار به میرزا محمد سپرده شد.

اقدامات مؤثر این تشکیلات در کردستان، سازماندهی ضدانقلاب و نقشه‌های اجنبی‌پرستان را برهم زد و آرزوی ایجاد اسرائیل دوم در کردستان را در دل آمریکا و ایادیش دفن کرد و سرانجام این مسبح کردستان، در تاریخ اول خرداد 1362 در حالی که با عده‌ای دیگر از همرزمانش در مسیر جاده مهاباد، نقده حرکت می‌کردند بر اثر انفجار مین به شهادت رسید.

در سی‌امین سالگرد شهادت سردار شهید «محمد بروجردی» روایتی از همرزم این شهید را می‌خوانیم:

در جوانرود، منطقه‌ای بود به نام «زلان» که تا «قلقله» حدود 30 کیلومتر. تمام آن در دست ضدانقلابی‌ها بود. یکی از اهالی منطقه آمده بود و دنبال مسئولی می‌گشت و حرفی برای گفتن داشت و می‌گفت: «خیلی از مردم منطقه حاضر شده‌اند که پیشمرگ مسلمان شوند، حاضرند که با مسئولان صحبت کنند».

بروجردی فوراً چند نفر را برداشت و همراه او شد؛ با آن که منطقه خیلی خطرناک و در اختیار ضدانقلاب بود، بی‌هیچ امکانات نظامی و تنها با یک کُلت معمولی به آنجا رفت تا پای صحبت مردم بنشیند...

روستا پر از ضدانقلاب و مردمی بود که روستایشان پایگاه ضدانقلاب‌ شده بود و حالا به خاطر اختلافی که با بعضی از آنها پیدا کرده بودند، می‌خواستند به خیل پیشمرگان بپیوندند.

شهید بروجردی با سلاح عقیده و منطق وارد روستا شد؛ همه روستائیان و ضدانقلاب‌ دهانشان از شگفتی باز مانده بود.

ـ عجب آدمی! نگاش کن! چه جوری اومده.

ـ چه دلی داره، نه اسلحه‌ای نه چیزی...

حس اعتماد شهید بروجردی به مردم مسلمان کُرد، آنان را بر این باور رساند که او برای جنگیدن به کردستان نیامده است؛ به همین خاطر اکثر مردم با اولین برخورد سلاح بر زمین گذاشته و تسلیم شدند.

منبع:عصر امروز





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir
سخنگوی شورای نگهبان شرایط احراز صلاحیت کاندیداها و مسائل مرتبط با آن را تشریح کرد.
علمدار بصیر:عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان شب گذشته در برنامه «شب آفتابی» که از شبکه تهران پخش شد، اظهار داشت: جامعه ایران یک جامعه باز سیاسی است و همه مردم و کسانی که دلسوز نظام هستند احساس وظیفه دارند که نسبت به مسائل کلان کشور اظهارنظر کنند. شورای نگهبان

سخنگوی شورای نگهبان بر همین اساس به اقشار مختلف همچون روحانیون و دانشجویان اشاره کرد که بیانیه‌هایی خطاب به شورای نگهبان نوشتند و گفت: این نشانه مردم‌سالاری است و ما نمی‌توانیم کسی را منع کنیم.

کدخدایی با بیان اینکه شورای نگهبان شنونده مطالب است و اصولی دارد و براساس قانون اعلام نظر می‌کند، اظهار داشت:‌ اعضای شورای نگهبان مثل بقیه مردم در دانشگاه‌ها، حوزه و جامعه حضور دارند.

سخنگوی شورای نگهبان در ادامه با اشاره به اینکه تأیید صلاحیت در انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات مجلس متفاوت است، گفت: ما در انتخابات مجلس هیئت‌های نظارت شورای نگهبان را داریم که وظیفه بررسی و تأیید و رد صلاحیت شرکت‌کنندگان را برعهده دارند، اما در انتخابات ریاست جمهوری بحث ردصلاحیت را نداریم. در ریاست جمهوری ما فقط احراز شرایط را داریم که تنها برعهده خود شورای نگهبان است.

وی افزود: ما در انتخابات ریاست جمهوری هیئت نظارت و اجرایی نداریم بنابراین آنچه در قانون انتخابات ریاست جمهوری آمده احراز شرایط کاندیداها براساس اصل 115 قانون اساسی است.

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به اینکه شروط این اصل به 9 شرط تقسیم‌بندی می‌شود، ادامه داد: اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی، ایمان و تقوا، مدیر و مدبر بودن همگی از این شرایط است و تخطی از آن امکانپذیر نیست.

کدخدایی در ادامه با اشاره به نحوه تعیین این اصول درباره این افراد گفت: در قانون اساسی در دو مرحله بررسی صلاحیت کاندیداها صورت می‌گیرد در یک مرحله باید کاندیداها به عنوان رجال مذهبی و سیاسی شناخته شوند و این افراد باید بیایند و ثبت‌نام کنند. بعد از میان رجال سیاسی و مذهبی کسانی که دارای شرایطی همچون ایرانی‌الاصل و سایر شرایط باشند گزینش می‌شوند.

وی افزود: ما در قانون انتخابات مجلس موانعی برای ثبت‌نام کاندیداها داریم اما در قانون انتخابات ریاست جمهوری بدین شکل نیست، اما این به معنای این نیست که هرکسی می‌تواند در انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کند چرا که ما بر اساس فرض اولیه قانون شرط شرکت رجال مذهبی و سیاسی را داریم.

سخنگوی شورای نگهبان در ادامه با اشاره به شرایط و محدودیت‌های ذکر شده در قانون اساسی برای ثبت‌نام کاندیداها در انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید این شرایط در قوانین عادی لحاظ شود که ما برای اولین‌بار این مسئله را در آیین‌نامه داخلی شورای نگهبان در نظر گرفته‌ایم و این مسئله در این آیین‌نامه تصریح شد که افراد معروف و کسانی که اثر مشخصی در مباحث مذهبی و سیاسی داشته باشند می‌توانند در انتخابات شرکت کرده و با عنوان رجال مذهبی و سیاسی شناخته شوند تا بعداً از بین آنها کسانی که سایر شرایط را دارند می‌توانند در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند.

کدخدایی در ادامه با اشاره به اینکه بررسی صلاحیت نزدیک به 40 نفر از کل ثبت‌نام‌کنندگان برای شورای نگهبان جدی است، گفت: من به هیچ عنوان هیچ کدام از این فهرست‌های 7 نفره یا 12 نفره را تأیید نمی‌کنم چرا که شورای نگهبان براساس اعداد کار نمی‌کند و براساس معیار کار می‌کند و ممکن است شورای نگهبان هر 40 نفر برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را تأیید صلاحیت کند.

وی با اشاره به شرط مدیر و مدبر بودن در قانون گفت: ما در سال‌های بعد از انقلاب افراد متعددی را داشتیم که در پست‌های کلان سمـت‌هایی داشته‌اند که از سابقه آنها می‌توان شرط مدیر و مدبر بودن را استنتاج کرد و افرادی هم که سابقه مدیریت کلان نداشته‌اند می‌توانند برنامه‌های خود را بررسی و به شورای نگهبان ارائه کنند.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: در این دوره هم برنامه‌های یک یا دو نفر نیز در شورای نگهبان بررسی شد و ممکن است آنها برای ارائه برخی توضیحات درباره برنامه‌های‌شان به شورای نگهبان دعوت شوند.

کدخدایی در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه گفته می‌شود شورای نگهبان در تأیید صلاحیت‌ها توازن سیاسی را رعایت می‌کند، گفت: آیا در سال 88 تمام کاندیداهای معرفی شده توازن سیاسی نداشتند؟ اغلب آنها به یک جناح سیاسی خاص تعلق داشتند و شورای نگهبان تنها به احراز صلاحیت‌ها توجه می‌کند.

وی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا آرزو داشتید به جای حقوقدان وارد کار دیپلماتیک شوید، گفت: این بیشتر توصیه معلمان ما در دوران دبیرستان ما بود وگرنه با توجه به فضای رژیم گذشته ما ترجیح می‌دادیم که وارد چنین عرصه‌ای نشویم.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا شما در دوران جنگ تحمیلی نیز در جنگ حضور داشتید و یا نه، گفت: ما در این مورد شرمنده‌ایم و من در جبهه جنگ حضور نداشتم البته کتاب‌های مرتبط با جنگ را نیز می‌خواندم.

کدخدایی درباره اینکه آیا کاندیدایی به دلیل تبلیغات زودهنگام رد شده است یا نه، گفت: ما در ریاست جمهوری چنین مسئله‌ای را نداشتیم اما در انتخابات دیگر یکی دو مورد تبلیغات غیرواقعی را داشتیم البته تا زمانی که صلاحیت‌ها و بررسی آنها به اتمام نرسد کاندیداها حق تبلیغات را ندارند و ما در یکی دو مورد به برخی از کاندیداها به صورت مکتوب تذکر داده‌ایم.

وی افزود: برخی از سفرهای کاندیداها سفرهایی کاری است که مسئولان محترم دارند و مصداق تبلیغات نیست اما برخی سفرها که خارج از آن است و با راه انداختن کارناوال‌ها و با تبلیغات گسترده همراه است به عنوان تبلیغات زودهنگام مطرح است.

سخنگوی شورای نگهبان درباره اینکه آیا داشتن تبلیغات غیرواقع باعث رد صلاحیت کاندیداها می‌شود، گفت: اینکه برخی کاندیدها شعارهایی را به مردم ارائه می‌کنند اینها اگر خلاف واقع باشد در درجه اول التزام افراد به اسلام مخدوش است و می‌تواند در بررسی صلاحیت‌ها مورد توجه قرار گیرد.

کدخدایی درباره اینکه آیا کسی که هیچ برنامه‌ای برای اداره کشور ندارد، تأیید صلاحیت می‌شود، گفت: من عرض کردم افرادی که سوابق مدیریتی و اجرایی نداشتند نیازمند بررسی برنامه‌ها و گفت‌وگوی بیشتر با آنها هستیم.

وی در ادامه در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه اگر شخص رجل سیاسی باشد شرایط چطور است، گفت: اگر شخص سوابق مدیریتی داشته باشد صلاحیت وی تأیید می‌شود و اگر سوابق مدیریتی نداشته باشد قطعاً‌ ما نیازمند بررسی بیشتر برنامه‌های او برای احراز صلاحیت هستیم البته سوابق مدیریتی نیز بررسی می‌شود که این سوابق مثبت بوده و یا منفی و براساس آن تصمیم‌گیری می‌شود.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سؤالی درباره سخنان دبیر این شورا در نماز جمعه مبنی بر عدم اشرافی‌گری کاندیداها گفت: ایشان نظر خود را در این باره مطرح کردند که جامعه ممکن است به اشرافی‌گری تمایلی نداشته باشد و این گونه مسائل تا زمانی که به عنوان یک امر خلاف مطرح نشود در شورای نگهبان بررسی نخواهد شد.

کدخدایی درباره اینکه آیا ممکن است مصالح عالی قانون را نقص کند، گفت: ما باید مصالح عالی نظام را در نظر گرفته و معیارهای قانونی را با توجه به آنها در مورد افراد محک بزنیم این به مفهوم این نیست که مصلحت جایگزین قانون شود مصالح عالی نظام سیاست‌های کلی است که آنها هم به نوعی منطبق بر قوانین است و به مفهوم این نیست که ما معیارها را نادیده بگیریم. ممکن است تعداد افرادی که مورد بررسی قرار گرفتند گرایش‌های سیاسی افراد، همه از یک طیف سیاسی باشند آیا ما باید عقب بنزنیم و نادیده بگیریم؟ خیر از نظر ما مصالح عالی نظام فراتر از اینگونه صحبت‌ها است و دلیل بر این نمی‌‌شود که ما افراد را در چارچوب حزب و گروه قرار بدهیم.

وی افزود: مصالح عالی نظام مسائلی است که در سیاست‌های کلان نظام مطرح شده است و مطلبی نیست که به صورت سلیقه‌ای بررسی کنیم و با سلایق بسیار فرق می‌کند.

کدخدایی در پاسخ به سؤالی درباره فرآیند کنونی بررسی صلاحیت کاندیداها گفت: بر طبق قانون ما به محض رسیدن اسامی یک فرصت 5 روزه برای بررسی صلاحیت‌ها داریم و آنچه مهم است احراز اصل 115 قانون اساسی است آنچه ما به دنبال آن هستیم انطباق رفتارهای افراد با این شرایط است اگر این شرایط وجود داشته باشد ما به دنبال مسائل دیگر نمی‌رویم از تعدادی که هم‌اکنون ثبت‌نام کردند هر تعدادی که واجد شرایط شوند اسامی آنها برای شرکت در انتخابات به وزارت کشور ارائه می‌شود.

وی در ادامه افزود: ما جلسات متعددی را در شورای نگهبان داشته‌ایم و در این هفته نیز احتمالاً یک یا دو جلسه خواهیم داشت تا بتوانیم روز سه‌شنبه نتایج احراز صلاحیت‌ها را به وزارت کشور ارائه کنیم.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: به اطلاع‌رساندن احراز صلاحیت‌ها از طریق وزارت کشور انجام می‌شود البته به دلیل گستردگی تعداد نامزدها در این دوره 5 روز مهلت بررسی کاندیداها تمدید شد و ما باید روز سه‌شنبه نتایج را به وزارت کشور اعلام کنیم و وزارت کشور می‌تواند ظرف 2 روز نتایج را به کاندیداها اعلام کرده و پس از آن تبلیغات آغاز می‌شود.

کدخدایی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا راهی برای پیگیری کردن منشأ برخی از شایعات درباره احراز صلاحیت برخی کاندیداها وجود دارد و یا نه، گفت: ما از دوستان خود در رسانه‌های مختلف دعوت می‌کنیم تا از دامن زدن به این شایعات خودداری کنند آنچه برعهده ما است اعلام رسمی اسامی است که ما هم آن را ظرف یک یا دو روز آینده اعلام خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره نحوه اخذ رأی از ایرانیان خارج از کشور گفت: انتخابات ریاست جمهوری تنها انتخاباتی است که ما از ایرانیان خارج از کشور اخذ رأی می‌کنیم و خوشبختانه هیئت اجرایی اخذ رأی از ایرانیان خارج از کشور تعیین شده‌اند که وظیفه این نظارت بر گرفتن آرا از ایرانیان خارج از کشور در نمایندگی‌های سیاسی را برعهده دارد و ان‌شاءالله صندوق‌های بیشتری در اختیار نمایندگی‌های سیاسی از طریق وزارت امور خارجه قرار بگیرد تا ان‌شاءالله مثل مردم داخل کشور مشارکت گسترده‌ای را در خارج از کشور از سوی ایرانیان مقیم خارج از کشور شاهد باشیم.

سخنگوی شورای نگهبان درباره همزمانی دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراها و امکان تداخل این دو گفت: ما در گذشته در هر سال شاهد برگزاری یک انتخابات بودیم و فضای کشور هر سال با انتخابات روبه‌رو بود در چند سال گذشته پیشنهادی مطرح شد که برخی از انتخابات‌ها به صورت همزمان برگزار شود. این مسئله از جهت اینکه فضای انتخابات یک بار به جای دو بار درگیر شود می‌تواند کمک بزرگی به این مسئله باشد که مردم هر ساله درگیر بحث انتخابات نباشند به هر حال قانون موظف کرد که انتخابات ریاست جمهوری با شوراهای شهر و روستا به صورت همزمان برگزار شود البته همانگونه که می‌دانید نظارت بر انتخابات شوراها برعهده مجلس است و آنها هم در حال انجام دادن کار خود هستند.

کدخدایی در ادامه تصریح کرد: اما اجرای هر دوی این انتخابات برعهده وزارت کشور است و ما در انتخابات ریاست جمهوری با وزارت کشور همکاری‌های لازم را داریم و در انتخابات شوراها هیچ گونه دخالتی نداریم البته ما در این دوره انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس را در 4 حوزه و انتخابات خبرگان رهبری را در 2 حوزه داریم که ما در آنها انجام وظیفه می‌کنیم.

وی درباره اینکه آیا شورای نگهبان تکلیف نیز برای رسانه‌ها مشخص کرده یا نه، گفت: ما قانون‌گذار نیستم و تنها از رسانه‌ها کمک می‌خواهیم و خواهش می‌کنیم که در بیان مطالب و اخبار مستند همکاری لازم را داشته باشند تا فضای سیاسی کشور به سمت مشارکت گسترده حرکت کنیم.
منبع:عصر امروز

 





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir
فرانک ریبری هافبک فرانسوی بایرن مونیخ و حمیت آلتینتاپ بازیکن سابق بایرن مونیخ و رئال و هافبک کنونی گالاتاسرای در جریان دیدار دوستانه بایرن مونیخ با الوحده با پوشیدن لباس احرام عمره مفرده را به جا آوردند.


 




تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir


معاون وزیر خارجه آمریکا تلویحا از هاشمی و مشایی جانبداری کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وندی شرمن با انتقاد از «سرکوب سرسختانه در انتخابات ایران» گفت: «احتمالا نامزدهایی هستند که از نظر گفت‌و‌گوهای هسته‌ای با ایران، برای ما جذاب‌ترند؛ هر چند پرونده اتمی ایران در دست رهبر این کشور است و نه هیچ کس دیگر و اوست که حرف آخر را در این زمینه می‌زند.»
ت
وی که در کمیسیون روابط خارجی سنای آمریکا سخن می‌گفت، ضمن محکوم کردن «سرکوب سرسختانه» در فرایند انتخابات ایران گفت؛ شورای نگهبان در ایران، از معیارهایی گنگ و مبهم برای حذف نامزدها استفاده می‌کند. بدون یک فرایند شفاف، برای ما دشوار است که بگوییم انتخابات ایران آزاد، منصفانه و نماد اراده ایرانیان است.

این مقام آمریکایی با وجود آن که مدعی بود از هیچ نامزدی حمایت نمی‌کند، گفت: «محافظه‌کاران بسیار می‌کوشند که مشایی و رفسنجانی را حذف کنند؛ زیرا گمان می‌کنند که این دو نفر به اندازه کافی استوار و سرسخت نیستند.»

در همین حال جفری گدمین رئیس پیشین رادیو اروپای آزادی و مدیر اجرایی مؤسسه لگاتوم، در فارین پالیسی، نوشت: انتخابات امری خطیر است. و از همین روست که وقتی جان کری اخیرا گفت ایران «دولتی انتخابی دارد» و زمانی که چاک هیگل، در جلسه بررسی رای اعتماد برای وزارت دفاع آمریکا، ایران را دارای «حکومتی مشروع و انتخابی» دانست، چشم‌ها از حیرت خیره شد. دمکراسی تنها با برگزار کردن انتخابات میسر نمی‌شود. آری، ایران دارای حکومتی انتخابی‌ است، اما همچنان که جان کری و چاک هیگل هم می‌دانند، همه انتخابات‌‌ها برابر خلق نشده‌اند!

وی آنگاه در توضیح علت زیر سوال بردن انتخابات در ایران نوشت: اکنون شورای نگهبان تحت امر رهبری شامل 12 نفر از فقها و حقوقدانان، صلاحیت کاندیداها را بررسی می‌کند و احتمالا صلاحیت لیبرال‌ها، مخالفان نظام اسلامی و اصلاح‌طلبان تأیید نخواهد شد. با این وصف وقتی جان کری و چاک هیگل درباره انتخابات در ایران سخن می‌گویند به راستی در ذهنشان چه می‌گذرد؟

از سوی دیگر وب‌سایت رادیو فرانسه در تحلیلی به قلم «رضا - ت» از همکاران رادیو آمریکایی فردا به تحلیل سخنان وندی شرمن علیه انتخابات ایران و سرکوب سازمان یافته مخالفان پرداخت و تصریح کرد که برای آنها هاشمی گزینه مطلوب‌تری است چرا که او می‌تواند روند مذاکرات را به شیوه سالهای 2003 تا 2005 برگرداند.

اشاره رادیو فرانسه به سالهایی است که اصلاح‌طلبان با فشار از سمت دولت و مجلس، از تیم هسته‌ای خواستند تعلیق همه برنامه‌های هسته‌ای و ماقبل آن را بپذیرند؛ اتفاقی که دو سال و نیم طول کشید اما غرب به حداقل تعهدات خود پایبندی نشان نداد.

اغتشاشگران در دفتر عالیجناب سرخ‌پوش


یکی از عناصر آشوبگر بازداشتی نکات جالبی درباره مواضع متناقض محافل ضد انقلاب و از جمله خودش نسبت به هاشمی‌رفسنجانی بازگو کرد.«فواد-ش» در نوشته ای که از سوی پایگاه گویانیوز منتشر شد، ضمن مرور خاطرات خود تصریح می‌کند که در سال 72 هاشمی را عامل فقر و بدبختی مردم قلمداد می‌کرد و در سال 76 خوشحال شده از اینکه دوران ریاست هاشمی تمام شده است.

او ادامه می‌دهد: زمستان سال 78 هاشمی کاندیدای مجلس شده بود. با «سلطان علی پروین» عکس یادگاری می‌انداخت. من هم پرسپولیسی دو آتیشه کلی فحش به علی پروین دادم که چرا با «عالیجناب سرخ‌پوش» عکس انداخته. هر روز روزنامه‌ها را در راه برگشت از مدرسه به خانه در اتوبوس می‌خواندم. به حرفای بچه‌های دبیرستانی گوش می‌دادیم. همه اکبر گنجی می‌خواندند. می‌گفتند باید هاشمی رای نیاورد. عاقبت همه هم بهش گفتند‌«آغاسی».

18 تیر سال 1380 در سالگرد کوی دانشگاه تهران روبروی درب اصلی کوی شعار می‌دادیم:‌«عالیجناب سرخپوش ما همه گنجی شدیم.» و هنوز هاشمی منفور بود. من این صحنه‌ها را هیجان‌زده ثبت می‌کردم در ذهنم.وی آنگاه به خطبه‌های هاشمی در نمازجمعه 26 تیر 1388 اشاره می‌کند و می‌نویسد: آن روز شعار می‌دادیم هاشمی هاشمی سکوت کنی خائنی! من در عمرم نماز نخوانده بودم. آن روز هم نمازی نمادین خواندم با کفش و بدون وضو. آخر نماز هم با یک خانم جوان کنار دستم که نمی‌شناختم، دست دادم با خنده قبول باشید گفتیم.

تا میدان ولی‌عصر رفتیم و آنجا صف ما را درهم شکستند، چشممان از گاز اشک‌آور خیس بود. اما در قلبمان خوشحال که هاشمی با ماست.«فواد در ادامه با بیان اینکه در جریان اغتشاشات بازداشت شد، خبر می‌دهد که چند روز پیش از ثبت‌نام هاشمی جزو شماری از روزنامه‌نگاران ]و برخی افراد بازداشت شده[ بوده که در محل مجمع تشخیص مصلحت نظام به ملاقات هاشمی رفته و با او ملاقات کرده است!

فیگارو: آمریکا در عراق به ایران باخته است

یک روزنامه فرانسوی در تحلیلی نوشت: عراق از کشور دشمن ایران به دوست ایران تبدیل شده و جمهوری اسلامی توسط متحد خود تحریم‌ها را دور می‌زند.

فیگارو می‌نویسد: پس از مداخله نظامی آمریکا در عراق، متحدان مذهبی ایران روی کار آمدند. صالحی وزیر خارجه ایران در عراق بزرگ شده و به عربی کاملاً مسلط است و از آن سو هوشیارزیباری وزیر خارجه عراق با فارسی آشناست چرا که در دوره دیکتاتوری صدام در ایران زندگی می‌کرد. بی‌شک نفوذ امروز ایران بی‌سابقه است.

فیگارو اضافه کرد: مجازات تحریم‌ها علیه ایران در عراق دور زده می‌شود. بین‌النهرین سابق به یک منطقه مفید برای جمهوری اسلامی تبدیل شده و برای نمونه، در زمینه بانکی، ایران روابطش را با مؤسسات عراقی افزایش داده است تا از طریق آنها مجازاتهای بین‌المللی را دور بزند. تاجری که هم با ایران و هم با شیعیان عراقی معامله دارد می‌گوید «بسیاری از شرکتهای عراقی که در مناقصه‌های مربوط به پروژه‌ها در بخشهای نفتی، ساختمان‌سازی، برق و انرژی شرکت می‌کنند در اصل شرکتهای ایرانی هستند که فقط ظاهرشان عراقی است.»

فیگارو ادامه می‌دهد: در چنین شرایطی، تعجب‌برانگیز نیست که در هتلهای بغداد همواره تاجران ایرانی مشاهده می‌شوند. این همسایه قوی به دومین طرف تجاری مهم برای عراق تبدیل شده است و ایران هر سال حدود 7 میلیارد دلار جنس به عراق صادر می‌کند. در خیابانهای شلوغ پایتخت عراق، تاکسیهای زرد رنگ سایپا (یک مدل اتومبیل ساخت ایران) پدیدار شده‌اند.

تجارت با عراق کاملاً به نفع ایران است. ایران محصولات ارزان‌قیمت را به طور گسترده به سوی بازار عراق سرازیر کرده است. اما ایران صرفاً در مناطق شیعه‌نشین جنوب عراق، که گاه تصاویر خامنه‌ای در آنجا مشهود است، فعال نیست. بلکه در مناطق سنی‌نشین الانبار، نیز مشارکت و همکاری دارد.

ستاد موکت شده را باور کنیم یا ریخت و پاش ده‌ها میلیارد تومانی را؟

نوچه اسفندیار رحیم مشایی ادعا کرد مشایی از معجزات امام‌خمینی و در تراز شهید همت و باکری و آوینی است!
بهمن شریف‌زاده ضمن سخنانی در دانشگاه امام خمینی قزوین گفت: امام خمینی قبل و بعد از انقلاب تغییر داشتند به طوری که قبل از انقلاب عرفان را در محافل خصوصی بیان می‌کردند ولی پس از انقلاب این مباحث را در جمع مردم بردند. همت و باکری نیز بصیرت عرفانی خارق‌العاده‌ای داشتند که از معجزات امام خمینی(ره) بودند و امروز می‌توان گفت که مشایی نیز از معجزات امام خمینی(ره) است همانطور که همت، باکری و آوینی نیز از این دست معجزات هستند.

در همین حین یکی از حضار به نشانه اعتراض فریاد زد آیا شما شهیدهمت را با مشایی برابر می‌دانید؟ که شریف‌زاده در پاسخ گفت: بله.
وی اضافه کرد: مشایی روز گذشته در ستاد انتخاباتی خود در یک ساختمان محقر بر روی یک صندلی که روی آن موکت قرار داشت صحبت کرد و آن فضا را گرما فراگرفته بود و نمی‌توان گفت که مشایی برای تبلیغات از بیت‌المال هزینه می‌کند.

ادعای سخنرانی مشایی در یک ساختمان که زمین آن موکت شده در حالی است که طی یک سال گذشته به بهانه‌های مختلف گردشگری و شعر بهاری و جشن هنرمندان و... ده‌ها میلیارد تومان برای تبلیغات هنگفت به نفع اسفندیار رحیم‌ مشایی از بیت‌المال هزینه شده است. عملکرد چند سال گذشته مشایی در میراث فرهنگی، دفتر رئیس‌جمهور و دبیرخانه جنبش عدم تعهد نیز به خیانت وی در امانت و همکاری با مفسدان اقتصادی و فرهنگی و سیاسی دلالت می‌کند. اکنون معلوم شده که وی و حامیان خاصش از طریق بازی با بیت‌المال و ولخرجی‌های بی‌حساب درصدد جذب عناصر فرهنگی، اقتصادی و سیاسی کاسب برای تبلیغات بعدی انتخاباتی بوده‌اند.

با این اوصاف مشاور چاپلوس مشایی باید توضیح دهد که آیا شهدای والامقام انقلاب نظیر همت و باکری و آوینی مدعی دوستی با مردم اسرائیل و مفسدان فرهنگی، اقتصادی و سیاسی بوده یا در ضرورت حجاب خدشه کرده و یا از مکتب ایرانی+ اومانیسم و پایان دوره اسلامگرایی دم زده‌اند؟!

شایان ذکر است در تداوم نزدیکی حلقه انحرافی به جریان فتنه، روزنامه شهروند وابسته به سازمان هلال‌احمر، با صادق زیباکلام مصاحبه کرد و از قول وی نوشت: من امیدوارم صلاحیت آقای مشایی تأیید شود زیرا رد صلاحیت او نقض اصلی‌ترین رکن مردم‌سالاری است.
2 هفته پیش روزنامه خورشید وابسته به سازمان تامین اجتماعی که در خدمت حلقه انحرافی فعالیت می‌کند تصریح و پیش‌بینی کرده بود که حامیان مشایی نهایتا به اردوگاه اصلاح‌طلبان و حامیان خاتمی بپیوندند.

با این اوصاف جا دارد آقای شریف‌زاده به سوال دیگری نیز پاسخ دهد و آن اینکه آیا انتشار دو روزنامه از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی و هلال‌احمر با هزینه‌های هنگفت چند میلیاردی از بیت‌المال صرفا با هدف تبلیغ از آقای مشایی، خیانت و سوءاستفاده و دستبرد به بیت‌المال ملت نیست؟!

برای اپوزیسیون بی‌عرضه هاشمی یک فرصت است!

یک پایگاه اینترنتی ضد انقلاب علت حمایت خود از هاشمی رفسنجانی را توضیح داد.
ایران گلوبال در نوشته‌ای به قلم رضا-ف نوشت: سابقه زشت هاشمی بر کسی پوشیده نیست. اما من با این وجود به او رأی خواهم داد. من یک سرنگونی خواهم و اگر هرکس دیگری بجز هاشمی کاندید می‌شد به حمایت از تحریم انتخابات می‌پرداختم. حمایت از اصلاح‌طلبانی مانند خاتمی که هیچ فرصتی را برای کرنش از دست نمی‌دهند و اصلاحاتی که امکان آن وجود ندارد؛ چیزی جز فریبکاری نیست. اما من به هاشمی رأی می‌دهم تا با تشدید درگیری درون نظام به تحول امکان نفس کشیدن بدهم. مقابله او با حاکمیت امری غیرقابل تردید است.

نویسنده ادامه می‌دهد: شاید بتوان استدلال کرد که رژیم برای بازارگرمی انتخابات هاشمی را وارد میدان کرده است. شکی نیست که رژیم خواهان مشارکت مردم در انتخابات است اما این بدین معنا نیست که رژیم خواستار وارد شدن هاشمی به صحنه است. امروز هنوز معلوم نیست که آقای هاشمی تأیید صلاحیت شود اما هم تأیید و همچنین عدم تأیید صلاحیت او هر دو برای نظام معضل‌آفرین است.

عدم تأیید صلاحیت او برای حاکمیت بدون هزینه نخواهد بود. یکی از این هزینه‌ها همبستگی بیشتر برای مقابله با نظام است. اگر تأیید صلاحیت شود و در انتخابات شکست بخورد؛ مشکل نظام بیشتر خواهد بود. این شکست ضربه بزرگی به نیروهای طرفدار هاشمی و اصلاحات وارد خواهد ساخت. هاشمی یا باید پس از این شکست به گوشه‌ای خزیده و تحقیر روزافزون را تحمل کند و یا باید به واکنش بپردازد. امکان شکستن رژیم در چنین فضایی بسیار افزایش می‌یابد. چنین امکان و فرصتی را نباید از دست داد.

ایران گلوبال در ادامه نوشت: اگر هاشمی پیروز شود؛ بازهم مجبور به مقابله با جناح حاکم است. هاشمی بدون تردید باید برای بازپس گرفتن قدرت وارد میدان شود. عواملی که هاشمی را در هشتاد سالگی وارد صحنه انتخابات کرده است؛ او را وادار به مقابله با جناح حاکمیت خواهد کرد. این فرصت مناسبی برای شکست رژیم است و از همین رو من به هاشمی رأی می‌دهم تا شدت درگیری را قدرت بخشم تا فرصتی برای مبارزه با رژیم پدید آید.

نویسنده تصریح می‌کند: شرکت در این انتخابات و تقویت هاشمی برای من نه انتخاب میان «بد و بدتر» بلکه رأی به افزایش تنش در درون رژیم است. حتی اگر پیش‌بینی من خطا بوده و این تنش به اندازه کافی وسعت نگیرد؛ شکاف میان رژیم همچنان معضلی برای رژیم خواهد بود(!)

وی خاطرنشان می‌کند: در شرایطی که خفقان هر روز شدت می‌پذیرد و برنامه‌ای عملی برای سرنگونی رژیم وجود ندارد؛ من فرصتی چنین را نادیده نمی‌گیرم تا هیچ فرصتی برای سرنگونی رژیم از دست نرود حتی اگر بهای آن شرکت در انتخابات تقلبی رژیم باشد.
البته باید به نویسنده این تحلیل گفت، شما رأی بدهید، عیبی ندارد بمیرید و بدهید!





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir





 
مرجع : قدس آنلاین

 





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir

سه چوبان در روستای کسانک در شهرستان اهر سه چوبان را مصدوم و راهی بیمارستان کرد.

خبرگزاری فارس: رعد و برق 3 چوبان را زد

حبیب حسینقلی‌زاده مسئول روابط عمومی فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: سه نفر در روستای «کسانک» از توابع شهرستان اهر دچار مصدومیت ناشی از رعد و برق شدند.

وی افزود: این سه نفر که در حال چوپانی و چرای گوسفندان بودند در اثر رعد و برق دچار سوختگی‌هایی از ناحیه دست و کمر شدند.

وی درباره سن مصدومان گفت: یکی از مصدومان 8 ساله و دو نفر دیگر حدودا 30 ساله هستند.

حسینقلی‌زاده با اشاره به اینکه مصدومان در روستای کسانک اهر دچار حادثه شدند، گفت: بارندگی و لغزنده بودن مسیر جاده منتهی به روستا و محل چراگاه نفرات اعزامی از اورژانس اهر را مجبور به پیاده‌روی چهار کیلومتری برای رسیدن به مصدومان کرده است.

این مقام مسئول در حوزه بهداشت و درمان استان از انتقال حادثه دیدگان به بیمارستان اهر خبر داد.

وی از هموطنان خواست از حرکت دادن مصدومان حادثه رعد و برق جدا خودداری کنند و در صورت ضروری بودن جابه‌جایی حتما از وسایلی نظیر برانکارد استفاده کرده و از حرکت دادن و یا راه رفتن مصدومان جلوگیری شود.

وی وجود لختگی ناشی از برق گرفتگی را دلیل این امر عنوان کرد و گفت: در صورت حرکت مصدوم امکان انتقال این لخته‌ها به قلب و ریه و سایر اعضای بدن وجود دارد که این امر پیامدهای جبران‌ناپذیری را برای بیمار به دنبال خواهد داشت.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir

بایرن مونیخ در شرایطی که در خانه حریف با 2 گل عقب افتاده بود درنهایت به پیروزی پرگل مقابل گلادباخ رسید.

خبرگزاری فارس: پیروزی بایرن در شب وداع هاینکس/گل فوق العاده ریبری+فیلم

  بایرن مونیخ در آخرین دیدار پیکارهای این فصل از بوندس لیگا در خانه مونشن‌گلادباخ به میدان رفت و با نتیجه 4 بر 3 به پیروزی رسید.

در این دیدار مونیخی‌ها ابتدا با گل‌های استرانزی 4 و هانکه 5 از میزبان عقب افتادند؛ اما در ادامه خاوی مارتینس یکی از گل‌های بازی را در دقیقه 7 جبران کرد.

نوردویت در دقیقه 10 بار دیگر گلادباخ را پیش انداخت اما ریبری در دقیقه 18 اختلاف را به یک گل رساند تا در نیمه دوم شاگردان هاینکس دو گل دیگر توسط ریبری در دقیقه 53 و روبن 59 به ثمر برسانند و درنهایت با پیروزی و کسب 91 امتیاز به کار خود در این فصل از پیکارهای بوندس‌لیگا پایان دهند.

مونیخی‌ها این فصل را با اختلاف 25 امتیاز نسبت به بوروسیا دورتموند به پایان رساندند.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir

سعودی‌ها به یک واسطه ترک اعلام کرده‌اند که حاضرند در قبال عفو معاون سابق فراری رئیس‌جمهور عراق، شیخ «نمر النمر» را آزاد کنند.

خبرگزاری فارس: عربستان: «طارق الهاشمی» عفو شود تا شیخ «النمر» را آزاد کنیم

علمدار بصیربه نقل از پایگاه خبری «مجلس اعلای اسلامی عراق»، گفته می‌شود که عربستان سعودی به یک واسطه ترکیه‌ای اعلام کرده حاضر است در برابر لغو اتهامات علیه «طارق الهاشمی» معاون سابق فراری رئیس جمهور عراق، شیخ «نمر النمر»، روحانی بلندپایه شیعه عربستان، را آزاد کند.

به گفته این منابع، این واسطه ترکیه‌ای اخیرا در دیدار با مقامات عراق این پیشنهاد عربستان سعودی را با آنها در میان گذاشته است.

این در حالی است که عربستان سعودی، اخیرا فشارهای خود بر شیعیان این کشور را افزایش داده است.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون