سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
یا زینگ هانگ مرد چینی به عنوان پر مو ترین مرد جهان شناخته شده است.

 





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
قضات تعلیق شده کهریزک در حالی امروز آخرین دفاعیات خود را مطرح می کنند که رئیس دادگاه و شکات اعلام کردند امروز آخرین جلسه دادگاه برگزار خواهد شد. ن

 
علمدار بصیر:دقایقی قبل آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات قضات تعلیق شده کهریزک در سال اجتماعات دادگستری استان تهران و به ریاست قاضی مدیرخراسانی آغاز شد.در این جلسه اولیای دم قربانیان، متهمان و وکلای آنها حضور دارند و قرار است آخرین دفاعیات متهمان گرفته شود.
 
در جریان فتنه 88 امیر جوادی فر، محسن روح الامینی و محمد کامرانی پس از بازداشت به زندان کهریزک منتقل و پس از سه روز به گواهی پزشکی قانونی بر اثر ضربات وارده به نسوج نرم و شرایط بد نگهداری کشته شدند اما با واکاوی بیشتر دلیل کشته شدن آنها از سوی سازمان قضایی نیروهای مسلح دو تن از مباشران انتظامی به اعدام محکوم شدند و حکم چندین نفر دیگر هم توسط دیوان عالی کشور تایید شده است.در حالی که متهمان محکوم شده به اعدام در یک قدمی چوبه دار قرار داشتند اولیای دم رضایت خود را اعلام کردند.
 
این احکام درحالی اجرا شد که خانواده کشته شدگان خواستار محاکمه قضات متهم در این پرونده بودند. عبدالحسین روح المینی  پدر یکی از کشته‌شدگان حادثه کهریزک در حاشیه مراسم سومین سالگرد قربانیان حادثه گفت: روزشماری می کنیم تا زمان رسیدگی به پرونده این قربانیان آغاز شود.
 
وی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روزشماری می کنیم تا زمان رسیدگی به پرونده این قربانیان آغاز شود درخصوص پیگیری های صورت گرفته در پرونده کهریزک گفت: در هفته قوه قضائیه که در مشهد برگزار شد بنده گلایه هر سه خانواده را درباره این پرونده به خدمت مسئولان بلندپایه قوه قضائیه اعلام کردم.
 
قرار جلب دادرسی

 با این وجود در ابتدای تحقیقات برای سه قاضی تعلیق شده پرونده قرار منع تعقیب صادر شد. پس از صدور قرار منع تعقیب برای دادستان سابق تهران در پرونده معروف به بازداشتگاه کهریزک شاکیان پرونده به این قرار اعتراض کردند.  در ادامه نیز پرونده برای رفع اختلاف به شعبه 1060 دادگاه عمومی تهران فرستاده شد. رئیس این شعبه پس از بررسی اعتراض شاکیان پرونده و قرار صادر شده از سوی دادسرا اقدام به صدور قرار جلب به دادرسی کرد.
 
در ادامه نیز پرونده برای رسیدگی به شعبه 15 دادسرای تهران فرستاده شد. سخنگوی قوه قضائیه درباره طولانی شدن روند رسیدگی به این پرونده گفت : در این پرونده اختلافات حقوقی جدی وجود دارد. برای نمونه ترک فعل و فعل چه تفاوتهایی با هم دارد و معاونت در ترک فعل چگونه تحقق می یابد؟ از دیگر اختلاف نظرهای حقوقی این پرونده بحث اعتراض به قرار منع تعقیب است. دادگاه قرار منع تعقیب را نقض و جلب به دادرسی داده است. حال قاضی که قائل نیست به مجرمیت چگونه باید قرار مجرمیت صادر کند. موضوع دیگر در این پرونده اعمال ماده 18 است که درباره آن اختلاف نظر وجود دارد.
 
همزمان با انجام تحقیقات در رابطه با بخش دوم پرونده، علی اکبر حیدری فر یکی از متهمان به اتهام تیراندازی در یک پمپ بنزین در اصفهان تحت تعقیب قرار گرفت و با قرار دادسرای تهران راهی زندان شد.
 
کیفرخواست متهمان
 سرانجام 40 ماه پس از ماجرا کهریزک پرونده قضات تعلیق شدند با صدور کیفرخواست به دادگاه فرستاده شد .در کیفرخواست متهمان پرونده آمده است:
 
در پرونده شماره 900037 جریانی در شعبه پانزدهم بازپرسی دادسرای کارکنان دولت، آقایان:
 
1- «س.م» فرزند احمد متولد 1346 شهرستان تفت، قاضی معلق قوه قضاییه ساکن تهران متهم است به مشارکت در بازداشت غیرقانونی و معاونت در تنظیم گزارش خلاف واقع از طریق امر یا ترغیب ماموران مربوطه به تنظیم گزارش خطاب به خود.
 
2- «ع.ح» فرزند محمدعلی دادیار معلق از خدمت دادسرای عمومی و انقلاب تهران متهم است به مشارکت در بازداشت غیرقانونی.
 
3- «ح.ز.د» فرزند عبدالخاق معاون معلق از خدمت دادسرای عمومی و انقلاب تهران حسب شکایت آقایان جوادی فر و عبدالحسین روح الامینی متهم است به مشارکت در بازداشت غیرقانونی.
 
مستندا به بند «ن» ماده 3 قانون تشکیل دادگاه های عمومی و انقلاب و اصلاحات بعدی و تبعیت از تصمیم دادگاه بر جلب به دادرسی که طی دادنامه شماره 90099702300800308 مورخ 11/ 10/ 1390 صادره از شعبه 1060 دادگاه عمومی جزایی تهران صادر گردیده است لذا مستندا به مواد 575 ، 540 ، 43 و 726 قانون مجازات اسلامی با رعایت ماده 47 همان قانون درخواست محاکمه و مجازات آنها را دارم»
 
البته همزمان با رسیدگی به این پرونده اعلام شد به کیفرخواست متهم ردیف اول پرونده، اتهام معاونت در قتل نیز اضافه شده است.
 
سرانجام هشتم اسفند سال گذشته رسیدگی به این پرونده در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران و به ریاست قاضی سیامک مدیرخراسانی آغاز شد. بعد از 9 جلسه محاکمه ، رئیس دادگاه در جمع خبرنگاران اعلام کرد ، دوشنبه 30 اردیبهشت آخرین جلسه دادگاه کهریزک برگزار می شود و در این جلسه آخرین دفاعیات متهمان اخذ خواهد شد.

منبع:مهر





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
عضو ائتلاف برای پیشرفت وحدت و رسیدن به یک کاندیدای واحد را ضرورت امروز جریان اصولگرایی دانست و گفت: در میان کاندیداهای اصولگرا باید دید کسی وجود دارد که همه رای ها را برای آن یک نفرجمع کنیم. آیا می شود کسی مانند احمدی نژاد سال 84 پیدا شود و یک سونامی ایجاد کند و رای ها را به سمت خودش جذب کند.
کنار رفتن برای مصلحت نظام از هر کاری برای من آسان تر است

علمدار بصیر:غلامعلی حداد عادل در گفتگو با مهر، در مورد وضعیت ائتلاف برای پیشرفت با توجه به تغییر ارایش سیاسی انتخابات گفت: فلسفه این ائتلاف این بود که از تعدد نامزدهای اصولگرا جلوگیری شود اما ان موقع پیش بینی نمی شد که چه کسانی وارد صحنه خواهند شد.

عضو ائتلاف برا پیشرفت، افزود: آقایان ولایتی و قالیباف دردوره های قبل اسمشان مطرح بود. و بنده هم به سبب حضورم در مجلس و مجمع در مظان کاندیداتوری بودم و هنگامیکه به من گفته شده حاضری درائتلاف شرکت کنید که نهایتا خروجی اش یک نفر باشد من دیدم حرف درستی است.

حدادعادل با بیان اینکه ائتلاف برای پیشرفت از همان ابتدا از پیوستن دیگر کاندیداها به این ائتلاف استقبال کرد گفت: ما همان ابتدا گفتیم نفر دیگری که خودش را می خواهد کاندیدای ریاست جمهوری کند می تواند به عنوان نفر چهارم و پنجم به این ائتلاف بپیوند و ما با این گفتمان جلو آمدیم.

وی با بیان اینکه امروز رسیدن به یک کاندیدای نهایی ضرورت جریان اصولگرایی است گفت: امروز باید به سراغ یک کاندیدا برویم و سبد رای اصولگرایان را تکه تکه نکنیم؛ اما حالا باید دید در میان کاندیداهای جریان اصولگرا کدامیک این صلاحیت را دارند که بتوانند آرا را به خود جذب کنند.

عضو ائتلاف برا پیشرفت، با بیان اینکه وحدت میان اصولگرایان یک مسئله فراتر از ائتلاف است گفت: باید دید کسی وجود دارد که به نفع آن کنار برویم و همه رای ها را برای آن جمع کنیم. آیا می شود کسی مانند احمدی نژاد سال 84 پیدا شود و یک سونامی ایجاد کند و رای ها را به سمت خودش جذب کند. ما در چنین شرایطی به چنین شخصی احتیاج داریم.

نماینده مردم تهران با اشاره به کاندیداهای موجوددر جریان اصولگرایی گفت: امروز آقایان جلیلی، زاکانی، لنکرانی، قالیباف، ولایتی و بنده در این جریان مطرح هستیم اما می توانیم در بین این آقایان کسی را پیدا کنیم که چنین فضایی را ایجاد کند و امروز بزرگترین مسئله ما این است.

حداد عادل با تاکید بر اینکه کنار رفتن برای مصلحت نظام از هر کاری برای من آسان تر است گفت: در مورد آقای زاکانی هم بنده می دانم که طرز تفکرشان همین طور است. البته کسی باید محور شود که اعتماد متدینین و اصولگرایان را به سمت خودش جلب کند.

عضو ائتلاف برا پیشرفت، همچنین در پاسخ به این سئوال که چه زمان ائتلاف گزینه نهایی خود را انتخاب خواهد کرد گفت: منتظر اعلام صلاحیت ها هستیم و برای تصمیم گیری و اعلام تاریخ رسیدن 3 نفر به یک نفر باید صبر کنیم صحنه خلوت تر شود. ممکن است تا نیمه های فرصت تبلیغات هر سه نفر از این فرصت استفاده کنیم.

منبع:عصر امروز





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir

 

در حدود 800 روز قبل گروه آریا پس از اخذ مجوز از بانک مرکزی اقدام به پذیره نویسی برای ایجاد بانک آریا توسط یکی از شعب بانک ملت کردند ولی بعد مشخص شد که کارمندان این شعبه با بانک آریا تبانی کرده و تمامی سهام را به دوستان و کارمندان شرکت امیرمنصور آریا فروخته اند. این اقدام همراه با آغاز رسیدگی به پرونده فساد 3 هزار میلیاردی بود که موجب توقف فعالیت این بانک تازه تاسیس شد. هرچند که بعد از 2 سال مطالبات مشتریان بانک در حال پرداخت است ولی آغاز محاکمه متهمان بانک آریا برگ جدیدی از پرونده فساد بزرگ بانکی رو می کند.
آخرین جزئیات پرونده بانک آریا

علمدار بصیر: 21 اسفند ماه سال 89 بود که خبر پذیره نویسی بانک آریا در بانک ملت منتشر شد. پذیره نویسی که با انتشار 200 میلیارد تومان اوراق همراه بود و الباقی سرمایه را که 200 میلیارد تومان دیگر بود باید گروه آریا تامین می کرد. هنوز خبرپذیره نویسی همه گیر نشده بود که خبر داغ اختلاس 3 هزار میلیاردی و ارتباط آن با بانک آریا موجب شد تا ادامه فعالیت این بانک متوقف شود. ولی در این میان شهروندانی که سرمایه خود را برای پذیره نویسی به بانک ملت داده بودند سرگردان شدند. حالا بیش از 800 روز از پذیره نویسی و توقف فعالیت این بانک می گذرد و سهامداران بدون اینکه سودی دریافت کنند ارزش پول آنها هم کاهش یافته است. مراجعه شهروندان و طلبکاران بانک آریا به بانک مرکزی بی فایده بود چرا که مسئولان بانک گفتند از دست ما خارج است و توپ را به زمین قوه قضائیه پاس دادند. اما یک مساله بی پاسخ مانده است و آن این است که آیا بانک مرکزی می توانست در همان روزهای ابتدایی توقیف بانک بدهی و مطالبات مردم را پرداخت می کرد؟

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی: تبانی یکی از شعب بانک ملت با گروه آریا

عزت‌اله یوسفیان ملا عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی می گوید: در زمان پذیره نویسی سهام بانک آریا گروه امیر منصور آریا برای اینکه تمام سهام این بانک انحصاراً متعلق به خودش باشد از طریق تبانی با یکی از بانک‌ها به هدف خود رسید. بر اساس آنچه در گزار‌ش‌ها آمده گروه امیر منصور با یکی از شعب بانک‌ها به نحوی تبانی کرد که تمام کارمندان شعبه برای وی حکم "نوکر" را داشتند و قبل از باز شدن درب شعبه تمامی سهام را به اعضاء و آشنایان گروه امیر منصور فروختند.

800 روز سرگردانی شهروندان طلبکار از بانک آریا

فرشید فرحناکیان وکیل پایه یک دادگستری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: موسسان بانک آریا موفق به اخذ مجوزهای لازم جهت ثبت تاسیس و پذیره نویسی عمومی شده اند ولی نتوانسته اند مجوزهای لازم جهت ثبت تشکیل برای عمل به مفاد ماده 18 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب 1347 را به دست آورند. اما مردم سرمایه های خود را در این بانک توقیف شده در پوشش پذیره نویسی پس انداز کرده اند و از مسئولان می خواهند که سرمایه آنها را بازگرداند. ولی در این میان مسئولان بانک مرکزی اعلام کردند که وجوه مردم در پذیره نویسی بانک آریا با دستور قضایی به مردم بازگردانده می شود. اما قانون تجارت برای جبران این حسن اعتماد و این سوءمدیریت راه حلی به مراتب ساده تر پیش بینی کرده است که بانک مرکزی به آن عمل نکرد.

وی در ادامه اظهار داشت: به موجب ماده 19 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب 1347: «در صورتی که شرکت تا شش ماه از تاریخ تسلیم اظهارنامه مذکور در ماده 6 این قانون به ثبت نرسیده باشد، به درخواست هر یک از موسسان یا پذیره نویسان مرجع ثبت شرکت ها که اظهارنامه به آن تسلیم شده است گواهینامه یی حاکی از عدم ثبت شرکت صادر و به بانکی که تعهد سهام و تادیه وجوه در آن به عمل آمده است ارسال می دارد تا موسسان و پذیره نویسان به بانک مراجعه کرده و تعهدنامه و وجوه پرداختی خود را مسترد دارند در این صورت هر گونه هزینه یی که برای تاسیس شرکت پرداخت یا تعهد شده باشد به عهده موسسان خواهد بود.» بنابراین نظر به اینکه به موجب ماده 22 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب 1347: «استفاده از وجوه تادیه شده به نام شرکت های سهامی در شرف تاسیس ممکن نیست مگر پس از به ثبت رسیدن شرکت یا در مورد مذکور در ماده 19.» و همچنین به موجب ماده 14 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب 1347 می توان گفت که بانک مرکزی می توانست خیلی آسان وجوه مردم را پرداخت کند.

فرحناکیان گفت: اگر به ماده 273 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب 1347 که در آمده است در صورت صدور حکم قطعی بر بطلان شرکت یا بطلان عملیات یا تصمیمات شرکت کسانی که مسوول بطلان هستند متضامنا مسوول خساراتی خواهند بود که از آن بطلان به صاحبان سهام و اشخاص ثالث متوجه شده است توجه شود می توان دریافت که بانک مرکزی هم در این پرونده پاسخگو است.

وی اظهار داشت: آنچه در این پرونده برای من جالب است این است که دو مقام مسوول در سازمان بورس اوراق بهادار که به موجب ماده 25 قانون بازار اوراق بهادار مصوب 1384 به عنوان نهاد تخصصی و تفتیشی، امرنظارت بر ورود به بازار اولیه سرمایه بدان سپرده شده، دو نوع رویکرد در پاسخگویی خود در پیش گرفتند. مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس که اساسا خود را در مقام هیچ نوع توضیحی قرار نمی دهند و با احاله آن به مقامات بانک مرکزی از عدم مسوولیت خود خرسندند. مدیر نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس هم که در مقام ارایه راه حل برای حق الناس برمی آمده در برابر بندگان خدایی که با اعتماد به مسوولیت پذیری آنها در صدور مجوز اعلامیه پذیره نویسی عمومی، اقدام به پذیره نویسی بانک آریا کرده، غیر مسوولانه ترین راه حل ممکن را ارایه می کند.

قاضی سراج: پرداخت پول شهروندان سرمایه گذار در بانک آریا آغاز شده است

حالا 800 روز از این پرونده می گذرد. دیگر نه قیمت طلا قیمت 2 سال قبل است و نه قیمت پراید و شهروندانی که پذیره نویسی کرده اگر به همان پول خود برسند ضرر بسیار هنگفتی را متحمل شده اند. ناصر سراج قاضی پرونده رسیدگی به فساد 3 هزار میلیارد تومانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: پرونده بانک آریا دست من نیست ولی پول شهروندانی که جزو کارمندان آریا نبودند توسط اجرای احکام دادگاه در حال بازگرداندن است.

سه شنبه روز دادگاه متهمان پرونده بانک آریا/ آمدن یا نیامدن مه آفرید

هر چند پرداخت وجوه پذیره نویسان با تاخیر چند ساله همراه بود ولی آخرین اخبار حکایت می کند که دادگاه متهمان و موسسان بانک آریا روز سه شنبه برگزار می شود. این نخستین دادگاه بانک آریا است که 26 متهم داشته و کیفرخواست آن به شعبه اول دادگاه انقلاب ارائه شده است. غلامعلی ریاحی وکیل متهم ردیف اول پرونده بانک آریا در گفتگو با خبرنگار مهر می گوید: دادگاه روز سه شنبه برگزار می شود و من هم به عنوان وکیل این پرونده حضور دارم ولی اینکه آیا مه آفرید هم می آید یا نه قاضی پرونده حرفی نزده است. خود قاضی گفته احتمال دارد مه آفرید هم باشد یا نباشد برای همین هنوز مشخص نیست.

منبع:مهر





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
مشاور رئیس سازمان حج و زیارت گفت: در مصوبه شورای عالی حج مواردی احصا شده است که زوج‌های جوان جزء آن نبود و مبنای اعزام بر حسب زوج‌های جوان برداشته شده است.
سهمیه عمره زوج‌های جوان حذف شده است

علمدار بصیر: بنیامین شکوه فر در گفت‌وگو با فارس گفت: در مصوبات شورای عالی حج چیزی با عنوان سهمیه عمره زوج‌های جوان نداریم یعنی مبنای اعزام زائرین برحسب زوج جوان بودن حذف شده است.

وی ادامه داد: مصوبه شورای عالی حج مواردی را احصا کرده است که این مورد جزء آن نبوده است.

مشاور رئیس سازمان حج و زیارت ادامه داد: اگر زوج‌های جوان دانشجو باشند در قالب عمره دانشجویی اعزام می‌شوند اما در قالب سهمیه عمره زوج‌های جوان اعزام نداریم.

به گزارش فارس، سهمیه ویژه‌ عمره مفرده از سوی سازمان حج و زیارت به زوجینی که از تاریخ عقدشان بیش از یک سال نمی‌گذشت، اختصاص پیدا می‌کرد و هزینه سفر عمره مفرده این دسته از زوجین مانند سایر افرادی که در اولویت تشرف قرار داشتند، محاسبه می‌شد و تنها این زوجین به صورت خارج از نوبت به عمره مشرف می‌شدند. اما در سال جاری بر اساس سیاست سازمان حج و زیارت در حذف سهمیه‌های خاص سهمیه عمره زوج‌های جوان حذف شد.

رئیس سازمان حج و زیارت مهرماه سال گذشته با تأکید بر سیاست هدفمندسازی سهمیه‌های حج عمره و حذف سهمیه‌های خاص، گفته بود: حق مردم متعلق به آنهاست و دادن و بخشیدن حقوق مردم به دیگران معنا ندارد.

منبع:عصر امروز





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
بر اساس گزارش پلیس هند، یک زن 33 ساله طی چند سال گذشته با فریب چندین مرد اموال آنان را سرقت و اقدام به فرار کرده بود.

علمدار بصیر:پلیس هند اعلام کرد: بعضی گزارش‌ها حاکی از آن دارد که این متهم 33 ساله نزدیک به 50 بار اقدام به ازدواج کرده است.



پلیس شهر «چنای»اعلام کرد: در حال حاضر 7 شکایت رسمی علیه این زن به ثبت رسیده و این احتمال وجود دارد با دستگیری متهم بر تعداد قربانیان افزوده شود.
متهم پس از فریب دادن قربانیانش اقدام به ازدواج با آنان می‌کرد و پس از مدتی به بهانه‌های مختلف جواهراتش را می‌فروخت و با پول آن فرار می‌کرد. 
پلیس پس از دستگیری متهم، بازجویی از او را آغاز کرد و این احتمال وجود دارد که متهم جرائم دیگری نیز مرتکب شده باشد.

منبع:ایسنا





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
آنچه که باید در این بین در رسانه ها ی کشور بدان پرداخته شود تنها رنگ انتخاباتی و سن و سال هاشمی نباید باشد بلکه باید به شکافتن دوران مدیریتی پرداخته شود که همه جوره سعی می شود تا با بزرگنمایی مشکلات امروز، دور از اذهان مردم نگاه داشته شود.
دولت هاشمی را بهتر بشناسیم

علمدار بصیر:با حضور هاشمی رفسنجانی گمانه زنی های نخبه گان سیاسی اعم از موافق و مخالف هیاهویی از اعتراض ها و تاییدات را به ارمغان آورده است.
 
بنا بر این گزارش آنچه که مورد غفلت واقع شده است نقد واقع بینانه می باشد تا با اتکای آن بتوان در برابر مردم فضای واقعی حضور برخی مدیران مانند هاشمی را ترسیم کرد که با انتخابی درست حضور سیاسی مردم به حماسه ای بی بدیل مبدل گردد.

هرچند پروپاگاندا و ایجاد فضایی مبهم برای نشان دادن این موضوع که هاشمی رفسنجانی مانند یک قهرمان تصمیم به حضور گرفته است نیز خود عاملی گردید تا این حضور به نوعی عجیب و دور از انتظار نشان داده شود. اما بی تردید این حضور حتمی و قابل پیش بینی بود. 

در این بین ایجاد هیاهوی سخنگوی ستاد آقای هاشمی رفسنجانی خود از آن دست مواردی است که می توان بدان توجه خاص نمود! علی مطهری اصولگرایی که در دوره دوم ریاست جمهوری احمدی نژاد، به بلندگوی مخالف وی تغییر ماهیت می دهد و تقریبا پرچم دار حرکت بر علیه دولت می شود.

اینکه یک اصولگرا به عنوان سخنگوی ستاد هاشمی! انتخاب می شود و اتفاقا از بیت شهید مطهری برخاسته است برگ برنده ای می تواند باشد برای رسیدن به اهدافی که درآینده قرار است بدان پرداخته شود تا در زمان مناسب میوه این درخت از قبل کاشته شده در بدنه اصولگرایی چیده شود و در ابتدای این راه مطهری مدعی می شود پژوی آقای جنتی از بنز هاشمی گران تر است! 

آنچه که باید در این بین در رسانه ها ی کشور بدان پرداخته شود تنها رنگ انتخاباتی و سن و سال هاشمی نباید باشد بلکه باید به شکافتن دوران مدیریتی پرداخته شود که همه جوره سعی می شود تا با بزرگنمایی مشکلات امروز، دور از اذهان مردم نگاه داشته شود.

به عنوان مثال می شود به مدیریت " توسعه اقتصادی " تیم هاشمی اشاره نمود که در آن پیدایش آنهمه فقر ناچیز است و اولین حلقه های آن اقدامات در چند زمینه است که فقط یکی از آنها گسترش نابرابری بوده است. 

دورانی که در آن رئیس جمهور نظام هر دو سه هفته یکبار با حضور در نماز جمعه به بیان دستاوردهای اقتصادی می پردازد. تا شاید به این نحو بتواند در ضمیر بی اطلاع مردمی که به وی اعتماد داشته اند و دل بسته اند رسوخ کند تا اقدامات خود را توجیه نماید.

جامعه سنتی که در اوج جنگ با تمام نداری ها ،دل رحم تر و با محبت تر از گذشته به رفع مشکلات هموطنان شان می پرداختند در دولت سازندگی به شکلی از اقتصاد کپی شده از غرب بر می خورد. برنامه ا ی که از زبان فردی بیرون می آید که افتخار همراهی با امام خمینی را درکارنامه دارد و این خود در جامعه بی اطلاع از حقیقت، آنقدر مهم است که مردم آینده شان را با برنامه های هاشمی رفسنجانی گره بزنند.

تغییر سیاست کشور بعد از سال 1368 ،پیش لرزهایی بر اسکلت تازه ساز انقلاب می افکند تا جایی که در مهرماه سال 73 سید احمد خمینی یادگار امام  نیز طاقت نمی آورند و در نقدِ سیاست دولت سازندگی مبنی بر بازگشت سرمایه داران بزرگ به کشور و در دست گرفتن نبض اقتصادی کشور می گوید: "متأسفانه امروز هم خون مستضعفین را سرمایه داران بزرگ و کوچک می مکند. بعضی خیال می کنند به بخش خصوصی بها دادن به معنای آزادی عمل سرمایه داران به شکلی است که هر اندازه خواستند خون مظلومین را در شیشه بکنند". به نقد عملکرد دولت سازندگی می پردازند.

در هشت سال دولت مردان سازندگی اتفاقاتی رخ می دهد که با روح انقلاب اسلامی و اهداف امام خمینی در تضاد کامل است. فرایند تبدیل ثروت به ارزش در کشور در این دوران اتفاق می افتد. موردی که نیاز به تحلیل و نقدهای فراوانی دارد، اتفاقات نامبارکی مانند اعتراضات مردم در اسلامشهر و قزوین نیز نتیجه فعالیت های این دولت است.

نمایش ثروت اندوزی به سرعت همه گیر می شود و در همین دوران است که با ایجاد مراکز تجارت آزاد مانند آنچه در کیش صورت می گیرد مردم به سمت مصرف گرایی تشویق می شوند و درب های تجارت آزاد عملا میخی بر تابوت فعالیت های اقتصادی می کوبد. البته اقتصاد تک قطبی کشور نیز خود محرکی می شود تا آقایان نخبه! بر میزان تنبلی شان بیفزایند و با ذوق زدگی به سمت ثروت های بادآورده روی بیاورند که اساسا اعتقاد به خودباوری را در ضمیر خود و درنهایت ذهن مردم از بین می بردند.

در سال 1370 واردات انواع کالا افزایش چشمگیری می یابد بطوریکه در همین سال ارزش کالا های وارد شده بر اساس آمار رسمی 2026 میلیارد ریال بوده است. این آمار در سال 1365 و در بحبوحه جنگ و احتیاج کشور 4 برابر کمتر از آمار سال 1370 را نشان می دهد ، یعنی 568 میلیارد ریال .

در سال 1365 اتومبیل های وارداتی 1 میلیون ریال را به خود اختصاص می دهند اما در سال 1372 به 270 میلیارد ریال می رسد. شاید این واردات در آن زمان به نوعی موفقیت اقتصادی محسوب می شده است. در جامعه ای که قطعا اطلاعات کافی شان نسبت به این زمان که از رسانه های مختلف بهره می برند بسیار ناچیز بوده است. 

اما واقعیت این است که از واردات این وسایل چیزی عاید مردم نمی شده است. و عملا این تلاش ها به مذاق ثروت مندانی خوش می آمده است که در زمان جنگ دست از حمایت کشور برداشته بودند و هر کدام شان به گوشه ای پناه برده بودند تا جان سالم به در ببرند!


ادامه دارد ...





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
ئد
در حالی که ماجرای تایید و رد صلاحیت ها به خبر یک رسانه ها تبدیل شده است و بازار شایعات در این خصوص داغ است و از سوی دیگر، برخی از گروه‌ها و چهره‌های سیاسی...

علمدار بصیر:جوان آنلاین نوشت: در حالی که ماجرای تایید و رد صلاحیت ها به خبر یک رسانه ها تبدیل شده است و بازار شایعات در این خصوص داغ است و از سوی دیگر، برخی از گروه‌ها و چهره‌های سیاسی اقدام به انتشار نامه‌هایی خطاب به آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان در راستای احراز صلاحیت‌ها کرده‌اند، سخنگوی شورای نگهبان در برنامه زنده تلویزیونی «شب آفتاب» حاضر شد تا درباره یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری اظهارنظر کرده و افکار عمومی را نسبت به عملکرد شورای نگهبان آگاه کند.

وی در این باره به چگونگی عملکرد شورای نگهبان در احراز صلاحیت کاندیداهای ریاست‌جمهوری پرداخته و بیان می‌کند که در قانون اساسی در دو مرحله بررسی صلاحیت کاندیداها صورت می‌گیرد اول تایید رجل سیاسی بودن فرد است و در دومین مرحله کسانی که شرایط مندرج در قانون دارند، گزینش می‌شوند.

سخنگوی شورای نگهبان در ادامه با اشاره به اینکه تأیید صلاحیت در انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات مجلس متفاوت است، گفت: ما در انتخابات مجلس هیات‌های نظارت شورای نگهبان را داریم که وظیفه بررسی و تایید و رد صلاحیت شرکت‌کنندگان را برعهده دارند، اما در انتخابات ریاست جمهوری بحث ردصلاحیت را نداریم. در ریاست جمهوری ما فقط احراز شرایط را داریم که تنها برعهده خود شورای نگهبان است. ما در انتخابات ریاست جمهوری هیات نظارت و اجرایی نداریم بنابراین آنچه در قانون انتخابات ریاست جمهوری آمده احراز شرایط کاندیداها براساس اصل 115 قانون اساسی است.

وی با اشاره به اینکه شروط این اصل به 9 بند تقسیم می‌شود، ادامه داد: اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی، ایمان و تقوا، مدیر و مدبر بودن همگی از این شرایط است و تخطی از آن امکانپذیر نیست.

کدخدایی در ادامه با اشاره به نحوه تعیین این اصول درباره این افراد گفت: در قانون اساسی در دو مرحله بررسی صلاحیت کاندیداها صورت می‌گیرد در یک مرحله باید کاندیداها به عنوان رجال مذهبی و سیاسی شناخته شوند و این افراد باید بیایند و ثبت‌نام کنند. بعد از میان رجال سیاسی و مذهبی کسانی که دارای شرایطی همچون ایرانی‌الاصل و سایر شرایط باشند، گزینش می‌شوند.

وی افزود: ما در قانون انتخابات مجلس موانعی برای ثبت‌نام کاندیداها داریم اما در قانون انتخابات ریاست‌جمهوری بدین شکل نیست، اما این به معنای این نیست که هرکسی می‌تواند در انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کند چراکه ما بر اساس فرض اولیه قانون، شرط شرکت رجال مذهبی و سیاسی را داریم.

سخنگوی شورای نگهبان در ادامه با اشاره به شرایط و محدودیت‌های ذکر شده در قانون اساسی برای ثبت‌نام کاندیداها در انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید این شرایط در قوانین عادی لحاظ شود که ما برای اولین‌بار این مسئله را در آیین‌نامه داخلی شورای نگهبان در نظر گرفته‌ایم و این مسئله در این آیین‌نامه تصریح شد که افراد معروف و کسانی که اثر مشخصی در مباحث مذهبی و سیاسی داشته باشند می‌توانند در انتخابات شرکت کرده و با عنوان رجال مذهبی و سیاسی شناخته شوند تا بعدا از بین آنها کسانی که سایر شرایط را دارند می‌توانند در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند.

کدخدایی در ادامه با اشاره به اینکه بررسی صلاحیت نزدیک به 40 نفر از کل ثبت‌نام‌کنندگان برای شورای نگهبان جدی است، گفت: من به هیچ عنوان هیچ کدام از این فهرست‌های 7 نفره یا 12 نفره را تأیید نمی‌کنم چرا که شورای نگهبان براساس اعداد کار نمی‌کند و براساس معیار کار می‌کند و ممکن است شورای نگهبان هر 40 نفر برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را تأیید صلاحیت کند.

گفتنی است، بر طبق قانون یک فرصت 10 روزه برای بررسی احراز صلاحیت‌ها وجود دارد و اعضای شورای نگهبان باید بر‌اساس اصل 115 قانون اساسی این شرایط را مورد بررسی قرار ‌دهند.
از سوی دیگر، وزیر کشور از برگزاری جلسه مشترک کاندیداهای تایید صلاحیت‌شده با اعضای هیات اجرایی مرکزی انتخابات خبر داد و گفت «این اتفاق برای اولین‌بار در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم تجربه می‌شود.»

مصطفی محمدنجار، پس از پایان چهارمین جلسه هیات اجرایی مرکزی انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: «شورای نگهبان با توجه به وظایف قانونی‌اش از مهلت پنج‌روزه باقیمانده برای بررسی صلاحیت‌ها مطابق قانون استفاده کرد و نامه‌ای هم برای ما فرستادند.»

وزیر کشور افزود: «شورای نگهبان پایان روز سه‌شنبه نتایج تایید صلاحیت‌های کاندیداها را به ما اعلام می‌کند و وزارت کشور طبق قانون 48 ساعت فرصت دارد تا اسامی کاندیداهای مورد تایید را به اطلاع عموم و خود کاندیداها برساند. وی اضافه کرد: بعد از بحثی که با اعضای هیات مرکزی اجرایی انتخابات داشتیم، قرار شد در این 48‌ساعت جلسه مشترکی با کاندیداهای تایید صلاحیت‌شده برگزار شود و بایدها و نبایدها و نکاتی که برای برگزاری انتخاباتی باشکوه لازم است به اطلاع کاندیداها رسیده شود، به آنها گفته خواهد شد.»

نجار با بیان اینکه «در این نشست مشترک مباحث مربوط به منشور اخلاقی انتخابات و مباحث قانونی که کاندیداها باید رعایت کنند مطرح خواهد شد و انشاءالله بعد از این نشست اسامی به اطلاع عموم خواهد رسید»، گفت: «با توجه به اینکه هیات‌های اجرایی انتخابات پیش از این وجود نداشته و مطابق قانون برای این دوره تشکیل شده است، این جلسه نیز برای اولین‌بار تشکیل می‌شود.»

وزیر کشور در ادامه اظهار کرد: «پس از مهلت 48‌ساعته وزارت کشور، تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری آغاز می‌شود و تا 24ساعت قبل از آغاز رای‌گیری فرصت دارند بر اساس قانون تبلیغات خود را انجام دهند. «

وی همچنین به جلسه هیات اجرایی مرکزی انتخابات اشاره کرد و با اشاره به اینکه در این جلسه شیوه‌نامه انتخابات در هشت بند مورد تایید اعضا قرار گرفت که برای اجرا ابلاغ خواهد شد، افزود: «شیوه‌نامه و روش کار هیات‌های اجرایی در جلسه امروز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و گزارش‌های ارسالی نیز از بخش‌های مختلف قرائت شد.»





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
به دنبال موفقیت‌های مختلف فیلم سینمایی «ملک سلیمان1»، دنباله این فیلم ایرانی در آینده نزدیک ساخته می‌شود؛ «ملک سلیمان» فیلمی است که از آن به عنوان اثری سه‌گانه یاد می‌شود. «ملک سلیمان» یکی از بهترین آثار سینمایی ایران با جلوه‌های ویژه بصری است؛ اثری که در سایت سینمایی IMDB نیز امتیاز قابل قبول 7/6 از 10 را کسب کرده است. اکنون عوامل این فیلم امیدوار به کسب موفقیت‌های بیشتر با ساخت نسخه دوم این فیلم هستند.ن

علمدار بصیر:روزنامه جوان نوشت: 
سلیمان نبی؛ یک انتخاب ویژه سینمایی
ملک سلیمان، فیلمی ایرانی است که برخی حوادث زندگی حضرت سلیمان را به تصویر می‌کشد. یک شخصیت جالب توجه که پرداختن به او حاکی از زیرکی در انتخاب و گزینش مناسب دست‌اندرکاران ساخت این فیلم است چراکه حضرت سلیمان در سه مذهب عمده جهان جزو چهره‌های برجسته و شناخته شده است. تفاوت نگاه اسلام به حضرت سلیمان با دیگر ادیان این است که اسلام به پیامبران به عنوان انسان‌هایی بی‌گناه می‌نگرد. این نگاه اسلامی نیز در فیلم «ملک سلیمان1» به نمایش در آمد و گوشه‌ای از قدرت و فضیلت‌های سلیمان نبی را پیش چشم مخاطب گشود.
قسمت اول فیلم «سلیمان» را شهریار بحرانی کارگردانی کرد. او پیشتر فیلم بین‌المللی «مریم مقدس» را نیز ساخته و روانه سینما و بازار بین‌المللی فیلم کرده بود. امین زندگانی در «ملک سلیمان» نقش حضرت سلیمان را ایفا کرد و به خوبی هر چه تمام‌تر توانست در عین به تصویر کشیدن مهربانی و شکیبایی سلیمان، قدرت و اقتداری را که او از سوی خداوند در اختیار داشت به نمایش بگذارد.
در تاریخ قرآن و اسلام گفته می‌شود که حضرت سلیمان از سلطنت باشکوهی روی زمین برخوردار بوده و خداوند بزرگوار برای حفظ این ملک، قدرت‌های مختلفی را در اختیارش قرار داده بود. قدرت تکلم با حیوانات و استفاده از باد به هنگام نیاز و تحت اطاعت خود داشتن همه اجنه دنیا از جمله این توانایی‌ها بود. بخش اعظمی از «ملک‌سلیمان1» نیز حول محور جن‌ها و قدرت و تسلط حضرت سلیمان بر آنها می‌چرخید.

داشته‌های «ملک سلیمان1 »
یکی از نقاط قوت فیلم «ملک سلیمان1» انتقال نکات اخلاقی از طریق شخصیت‌ها و نیز به تفکر واداشتن مخاطب از طریق بردن او به عمق حوادث فیلم بود. از جمله بزرگ‌ترین مضامین فیلم نمایش تأثیر گناه بر شخصیت‌ها و کل جامعه بود. همه پیامبران الهی با مأموریت پاکسازی جامعه از شر گناه و هدایت مردم به پرهیزگاری مبعوث شدند. حضرت سلیمان هم از سایر پیامبران مستثنی نبود و این ویژگی نبوت او به بهترین شکل ممکن در چند سکانس از فیلم به نمایش درآمد.
«ملک سلیمان1» دارای صحنه‌های نبرد و جلوه‌های ویژه زیبایی بود که در کمتر فیلم سینمایی ایران مشهود است. این ویژگی از دیگر خصیصه‌های متمایز «ملک سلیمان» از دیگر آثار سینمایی ژانر مذهبی ایران است که ابعاد جهانی شدن آن را گسترده‌تر کرد. این فیلم علاوه بر کسب جوایز سیمرغ بلورین بهترین موسیقی، بهترین جلوه‌های بصری، بهترین صداگذاری، بهترین چهره‌پردازی و بهترین بازیگر نقش مکمل مرد بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر فیلم برگزیده انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان شد. «ملک سلیمان1» در سال 89 به اکران درآمد و بیش از نصف بودجه 5 میلیارد تومانی ساختش را در گیشه جبران کرد. درست یک سال بعد یک کمپانی خارجی تحت تأثیر این فیلم بازی رایانه‌ای «ملک سلیمان» را وارد بازار کرد که این موضوع حاکی از اثرگذاری جهانی این فیلم ایرانی بود. حالا ملک سلیمان که زمانی پرخرج‌ترین فیلم سینمای ایران بود در آستانه تولید قسمت دوم خود قرار دارد. این قسمت از نیمه دوم سال جاری آماده فیلمبرداری می‌شود.

سلیمان که بود؟
سلیمان پیامبر دانایی است که در سن 9 سالگی از سوی پدرش داوود که شاه سرزمین است تاج ولیعهدی را بر سر می‌گذارد. پس از مرگ پدر پادشاه می‌شود و خداوند او را به پیامبری برمی‌گزیند. سلیمان نبی تأسیس یک سلطنت و ملک الهی را از خدا می‌خواهد و به دنبال این خواسته باد، اجنه و شیاطین تحت کنترل او درمی‌آیند. سلیمان با دعوت از سرزمین‌های همجوار به یگانه‌پرستی، مأموریت الهی خود را آغاز می‌کند و در این بین بلقیس ملکه سرزمین صبا نیز به یگانه‌پرستی ایمان می‌آورد. او در پایان مأموریت الهی خود در حالی که به عصا تکیه زده است با دنیا بدورد می‌گوید؛ اجنه و شیاطین از ملک او خارج شده و به جهان خود بازمی‌گردند. اما در قسمت اول این فیلم چه گذشت و در قسمت‌های دوم و سوم چه روی خواهد داد؟

آنچه در قسمت اول گذشت
در قسمت اول «ملک سلیمان»، سلیمان از خداوند درخواست ملکی آرمانی و بهشت وعده داده شده‌ای را می‌کند و می‌خواهد که خداوند این بهشت را تا پایان دنیا به کسی نبخشد. برای اینکه این اتفاق بیفتد سلیمان باید با دنیای شیاطین و جنگی بی‌رحمانه و قریب‌الوقوع مواجه شود؛ رؤسای قبایل بنی‌اسرائیل که سرشتشان مملو از کفر و توهین به مقدسات است ندای کمک او را بی‌پاسخ باقی می‌گذارند؛ وقتی فاجعه اتفاق می‌افتد مردم شیطانی می‌شوند و دیوانه می‌شوند و سلیمان به سختی این بحران را کنترل می‌کند. اما به محض اینکه این موجودات شیطانی بر جسم انسان‌ها غلبه می‌کنند سلیمان با دعا از خدا درخواست کمک می‌کند و به کمک خداوند بر یورش آنها غلبه می‌کند.

جنگ سلیمان با تهمت کفر و جادوگری
در قسمت دوم «ملک سلیمان» که فیلمبرداری آن از نیمه دوم سال جاری آغاز می‌شود مردم با یادگیری سحر و جادو از اجنه و شیاطین و هاروت دو فرشته شهر بابل از راه حق منحرف می‌شوند. سپس به سلیمان(ع) تهمت کفر و جادوگری می‌زنند. این وضع آنقدر ادامه می‌یابد که جز حضرت سلیمان و کمی از یارانش، همه کافر می‌شوند... داستان این قسمت از فیلم ارتباط مستقیم با این آیه سوره بقره دارد: «و پیروی کردند از آنچه شیاطین در عهد فرمانروایی سلیمان می‌خواندند، و سلیمان کافر نبود اما شیاطین کافر بودند که به مردم سحر می‌آموختند و نیز آنچه بر آن دو فرشته هاروت و ماروت در بابل نازل شد در حالی که آن دو به هر کس که سحر می‌آموختند می‌گفتند: کار ما فتنه است، مباد کافر شوی(1) و مردم از آن دو جادوهایی می‌آموختند که می‌توانستند بدان میان زن و شوی جدایی افکنند و آنان جز به اذن خدا نمی‌توانستند به کسی زیانی برسانند، و آنچه مردم می‌آموختند به آنها زیان می‌رسانید نه سود و خود می‌دانستند که خریداران آن جادو را در آخرت بهره‌ای نیست. خود را به بد چیزی فروختند اگر می‌دانستند.»

سلیمان سوار بر باد می‌شود
در قسمت سوم، سلیمان با باد به سرزمین‌های مختلف سفر می‌کند و به کمک جن‌ها برج‌ها و بناهای عظیمی را در این سرزمین‌ها می‌سازد؛ او در عین حال در «قدس» کاخی کریستالی از آبگینه بنا می‌کند و سپس ملکه صبا را می‌بیند و او را به دین یگانه‌پرستی دعوت می‌کند. 

ملک سلیمان یکی از بی‌نظیرترین داستان‌های مذهبی جهان را دربردارد و جای تعجب است که تاکنون این سوژه از نظر و سیطره بنگاه‌های سوژه‌پرداز هالیوودی دور مانده است. اکنون «ملک سلیمان2» که از نظر موضوعی یکی از منحصربه‌فردترین داستان‌های مذهبی جهان را دارد مرحله تکمیل سناریوی خود را پشت سر می‌گذارد. این مرحله حداقل پنج یا شش‌ماه زمان نیاز دارد و هنوز بودجه تولید این قسمت از فیلم مشخص نشده است.

منبع:عصر امروز





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
ن

با نزدیک شدن به فصل اجاره بها، قیمتها نسبت به ماه قبل تفاوت چندانی را نداشته و دولت هم هنوز برنامه خود را برای اجرای طرح تعزیراتی ارایه نکرده است.
 
علمدار بصیر:از چند روز دیگر فصل نقل و انتقالات در بازار مسکن شروع می شود و اغلب مستاجران با پایان فصل امتحانات برای سال تحصیلی جدید به دنبال آپارتمان مناسب هستند که همین موضوع بازار اجاره بها را از ابتدای خرداد تا پایان شهریور رونق بیشتری می دهد.
 
در حال حاضر که به روزهای رونق اجاره بها نزدیک می شویم قیمتها نسبت به یکماه گذشته با ثبات نسبی همراه بوده است و تفاوت زیادی را نسبت به فروردین ماه تجربه نمی کند. البته در این بازار هم مالکانی هستند که فراتر از بازار و تورم، قیمت های نجومی را برای اجاره بهای واحدهای خود تعیین می کنند.
 
از سوی دیگر هر ساله در این روزها، وزارت راه و شهرسازی با درنظر گرفتن شاخص تورم، طرح تعزیراتی را در بازار مسکن اجرا می کند که براساس آن مالکان اجازه افزایش بیش از یک رقم مشخص را ندارند اما هنوز از این طرح خبری نیست و دولت دراین باره اظهار نظری نکرده است.
 
در سال گذشته وزارت راه و شهرسازی این رقم را حداکثر 14 تا 15 درصد اعلام کرده بود اما نرخ تورم مسکن افزایش 20 تا 25 درصدی اجاره بها را نشان می داد که دولت سعی کرد با کاهش این رقم، اجاره بها را کنترل کند.
 
به نظر می رسد در سال جاری و با توجه به جهش قیمت ها در اواخر سال گذشته، تعیین نرخ اجاره افزایش بیشتری داشته باشد و مالکان هم به قیمت های پایین تر از 20 درصد راضی نباشند.
 
قیمت برخی از آپارتمانها در تهران
 براساس گزارش میدانی، یک دستگاه آپارتمان با متراژ 50 مترمربع و یک خوابه در شریعتی بهار شیراز با 10 میلیون تومان ودیعه و 720 هزار تومان، اجاره داده می شود و آپارتمان دیگری در تقاطع مولوی - ولیعصر به مساحت 42 مترمربع به قیمت 25 میلیون تومان اجاره داده می شود.
 
یک واحد 45 متری و یکخوابه در پونک - طالقانی با پارکینگ با 10 میلیون تومان رهن و ماهیانه 1 میلیون و 700 هزار تومان به اجازه گذاشته شده است و برای آپارتمان دیگری با متراژ 45 مترمربع، یک خوابه، طبقه دوم، بدون پارکینگ، 9 میلیون تومان رهن و ماهیانه 600 هزار تومان اجاره دریافت می شود.
 
یک دستگاه آپارتمان 45 متری، طبقه 4 در اسکندری بالای سپه هم با قیمت 31 میلیون تومان رهن داده می شود و در شریعتی، معلم یک آپارتمان 50 متری با 14 متر انباری با نرخ 7 میلیون تومان رهن و 400 هزار تومان ماهیانه، اجاره داده می شود.
 
برای یک واحد 47 متری بدون پارکینگ و انباری در نامجو خواجه نصیر هم 29 میلیون تومان رهن تعیین شده است و واحد دیگری در ظفر به مساحت 55 مترمربع، یک خوابه، مبله و لوکس با 30 میلیون تومان ودیعه و یک میلیون و 500 هزار تومان به اجاره می رسد.
 
همچنین آپارتمان 55 متری در خیابان هاشمی با انباری و آسانسور 35 میلیون تومان رهن کامل داده می شود و یک دستگاه آپارتمان 50 متری در خیابان آذربایجان، طبقه اول و یکخوابه با 15 میلیون تومان رهن و 520 هزار تومان به اجاره می رسد.

منبع:الف





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون