سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور 56ساله ی ایران که با قدرت رسیدن وی در سال84، امید برای تحول در نظام سیاسی دولت های سابق در دل مردم ایران روزنه کرد. وی در سال های دوره اول ریاست خود، تقریباً خطوط قرمز نظام در مورد آمریکا، انرژی اتمی و جناح هاشمی- اصلاحات را رعایت می کرد.
پایان دوراهی، احمدی نژاد نسخه ی 1391

به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز احمدی نژاد پس از پیروزی در انتخابات88، دچار تحولات سیاسی متعددی شد. او در آغاز این دوران با انتخاب مشایی به عنوان معاون اول و مقاومت در مقابل حکم حکومتی امام خامنه ای، طلایه های سرکشی خود در قبال نظام را نمایان کرد. در این دوره احمدی نژاد و اطرافیانش به طور جدی دست به خلق مکتبی فکری- ایدئولوژیک زدند. ایشان با دامن زدن به احساسات ملی گرایانه و صحبت از تمدن بزرگ و پرداختن به ایران باستان سعی در به وجود آوردن چهره ای ملی گرا برای خود نمود تا بتواند از این راه در بین سطوح جامعه ایرانی بالاخص اکثریت جوان کشور پایگاه اجتماعی درست کند.

در همین مسیر احمدی نژاد دست به تصفیه کابینه از غیر خودی-ها زد که نمونه ی آن عزل تحقیرآمیز منوچهر متکی هنگام ملاقات با مقامات سنگال بود.

احمدی نژاد با موفقیت در عزل متکی، جسارت بیشتری یافت و پس از آن وزیر اطلاعات، حجت الاسلام مصلحی را مجبور به کناره گیری کرد. در حقیقت او قصد داشت با عزل وزیر، از دوران سرپرستی مجدد خود بر وزارت اطلاعات جهت بسط نفوذش در سیستم اطلاعاتی ایران استفاده کند. اما این نقشه با هوشیاری امام خامنه ای روبرشد و وزیر به کار خود برگشت، در واکنش به این ناکامی، احمدی نژاد، 11روز از رفتن به سرکار امتناع کرد. 

سال91 

اقدامات احمدی نژاد در سال 91 از جنس دیگری بود، در این سال اقدامات احمدی نژاد به طور دیگری پیش می رفت. او در این سال به حضور مشایی در دستگاه دولت شدت بخشید، بدون توجه به هشدارهای امام در مورد دوری از اختلاف، یک شنبه سیاسی را پدید آورد. سپاه را متهم به قاچاق و مهندسی انتخابات برای آینده و انتخابات ریاست جمهوری کرد. از مذاکره با آمریکا در سفر خود به سازمان ملل استقبال کرد و در ماه های پایانی سال مدام شعار "زنده باد بهار" سر داد.

احمدی نژاد در این سال بر اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها با آن شیب تند، مسکن ویژه و مهر ماندگار علی رغم مخالفت های مجلس و کارشناسان اصرار می کرد. از سوی دیگر وی صحبت از استخدام های ناگهانی و عریض و طویل در دستگاهای دولتی کرد. استخدام هایی که در صورت وقوع، نظام اداری و مالی کشور را آسیب زا می نمود. از دیگر بحران آفرینی های وی در این سال حمایت از سعید مرتضوی در قبال تعقیب قضایی و اتهام زنی به قوه قضاییه بود. او در راستای حمایت از مرتضوی قوه قضاییه ایران را "سازمانی ویژه خانوادگی" نامید.
احمدی نژاد نهایتاً این سال را با داستان ختم چاوز و پیام نورزی مملو از بهار خود، به پایان سپرد.

اهداف احمدی نژاد
اصرار احمدی نژاد و اطرافیانش بر استمرار قدرت در دست خود، حاکی از این است که تمام اقدامات مذکور برای نیل به اهدافی مشخص است که در ذیل به پاره ای از آن اشاره می شود: 

1- مشروعیت زدایی از رقبای مطرح
احمدی نژاد با "بگم بگم"های یک شنبه سیاه و اتهام زنی به برخی و نسبت دادن اتهامات مالی به آنها، به دنبال این است که از رقبای به زعم خود جدی، مشروعیت زدایی کند.

2- محدود کردن سپاه
حملات احمدی نژاد به سپاه و نسبت دادن اتهاماتی همچون "قاچاق" و "تلاش برای مهندسی انتخابات" برای این است که سپاه را از طریق مخدوش کردن چهره اجتماعی از وظیفه اصلی اش یعنی پاسدارای از انقلاب باز دارد.

3- گرفتن حکم حکومتی برای تایید صلاحیت کاندیدای مورد حمایت 
وی به دنبال این است که با اتخاذ سیاست های تنش زا، رهبری را مجبور کند برای جلوگیری از تشدید اختلافات، با صدور حکم حکومتی صلاحیت نامزد مورد حمایتش را تایید نماید.

4- جذب قشر جوان
احمدی نژاد به دنبال این است که با تکیه بر شعارهای ملی گرایانه و نزدیک کردن هنرپیشگان و... به خود و عدم پایبندی به اجرای سیاست های امنیت اخلاقی، طیف های فکری مختلف جوانان را به خود جلب کند.

5- وجاهت ملی بخشیدن به نیروهای خود 
او با تعریف و تمجید از نیروهای خود، اعطای نشان-های ملی و تبلیغ آنان در مجامع عمومی همچون فرودگاه امام به دنبال این است که برای نامزد مورد حمایت خود مشروعیت ملی کسب کند تا از این راه با عدم صلاحیت سیاسی- عقیدتی آنان مقابله کند.

6- استفاده ابزاری از مذاکره با آمریکا
احمدی نژاد با حمایت از مذاکره با آمریکا و بیان عبارتی همچون "من خودم شخصا مذاکره می کنم" از یک سو به دنبال کسب حمایت بیگانگان و ابزارهای مطبوعاتی آنهاست و از سوی دیگر سعی می کند رای نیروهای داخلی طرفدار مذاکره با آمریکا را جلب نماید. 
 
7- گسترش سیطره خود بر نهادهای حساس
اخراج وزاری حساس کشور، خارجه و اطلاعات و دوران سرپرستی احمدی نژاد بر وزارت اطلاعات از جمله راه های احمدی نژاد برای محکم کردن جای پای خود برای انتخابات بود.

8- تشکیل لشگری اداری
انجام استخدام های غول آسای اداری به نوعی تلاش احمدی نژاد جهت تصرف ادارات دولتی توسط نیروهای طرفدارش است که با تصفیه کارمندان سابق این نهادها تحت عنوان "بازنشستگی" شروع شده است. 

9-ایجاد کارتل های مالی برای ادامه فعالیت خود
رانت دهی به اطرافیان باعث تشکیل کارتل های مالی در جوار او شده است که سبب می شود بتوانند از این طریق ابزار تاثیرگذاری اقتصادی را برای خود فراهم نمایند. 

10- یارگیری از نیروهای اخراجی 
حمایت از نیروهای اخراجی همچون مرتضوی و برخی دوم خردادی ها باعث شده است که احمدی نژاد بتواند از روابط و اطلاعات این افراد در کنش- واکنش سیاسی آتی خود استفاده کند. 

ابزار های احمدی نژاد در مسیر نیل به اهداف فوق
 
1- سیاست بگم بگم
رفتار افشاگرانه احمدی نژاد و واکنش های بگم بگم او به طور طبیعی باعث ایجاد التهاب می شود، فضایی که برای او جهت امتیازگیری حیاتی است.

2-  هنجار شکنی
شعارهای ملی گرایانه، اتفاقات مراسم دفن چاوز، مطرح کردن موضوع "حضور زنان در ورزشگاه"، برگزاری جشن های مختلف، طرح صحبت هایی همچون "مشکل کشور موی فلان خانم و لباس فلان پسر نیست" و ... از جمله ابزارهای احمدی نژاد برای جلب توجه نیروهای خاموش و منفعل جامعه است. 

3- غیر قابل پیش بینی معرفی کردن خود
نوع رفتار غیر قابل پیش بینی احمدی نژاد، غالبا باعث می شود طرف مقابلش به خود لاک دفاعی بگیرد که این مسئله به خودی خود باعث ارتقای موقعیت او در قبال حریف می شود. 

 4- ائتلاف با اصلاح طلبان
جدال احمدی نژاد با نیروهای سنتی و وفادار انقلاب باعث شده است او در بین برخی از افراد جناح اصلاح طلب و ضد انقلاب، هوادارانی بدست آورد که این مسئله زمینه ائتلاف او با پاره ای از اصلاح طلبان را هموار نماید.

5-اختیارات ریاست جمهوری
بخشی از اختیارات ریاست جمهوری همچون اعمال کنترل بر فضای مجازی از طریق وزارت ارتباطات، دستور استخدام و... از دیگر ابزارهای احمدی نژاد می باشد. 

جمع بندی
به طور کلی باید در نظر داشت احمدی نژاد و جریان مطبوع او ایمان دارند در صورت شکست در انتخابات پیش رو، هیچ جایی در آینده سیاسی ایران نخواهند داشت. جریان انحرافی با اعمالش نه در نظام جایی دارد و نه در بین گروه های قدرت طلب همچون اصلاح طلب- هاشمی.
 
از سوی دیگر مدیریت ضعیف کشور توسط دولت احمدی نژاد باعث شده است که او نتواند در دراز مدت، پایگاه اجتماعی خود را حفظ کند. در نتیجه احمدی نژاد و حامیانش تمام توان خود بر روی انتخابات پیشرو گذاشته و سعی می کنند با توسل به سیاست های"بگم بگم"و "اعمال غیر قابل پیش بینی" به امتیاز گیری از نظام بپردازند. از این رو باید انتظار هر عملی از سوی وی را داشت.





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
ل

هاشمی حرف جدیدی ندارد و حرف او قدیمی است چون تخصص شان این نیست و وقتی هم تخصص نباشد همه حرف ها شعاری می شود. مشرق در گفت و گوی مشروحی با محسن رضایی نوشت:
 
*بالاخره از بعد از جنگ و رحلت حضرت امام (ره) برادران بزرگتر، برادران کوچکتر را در چاه انداختند و کاری که در زمان یعقوب انقلاب نتوانستند انجام بدهند، بعد از امام (ره) انجام دادند. لذا نگرانی هایی که نسبت به ما داشتند منجر به تخریب ما شد. هم دولت آقای هاشمی،هم خاتمی و هم احمدی نژاد به شکل های مختلف ما را تخریب کردند. مثلا در دولت آقای هاشمی به یک شکلی تخریب می کردند. در دولت آقای احمدی نژاد هم می گفتند که چرا شما جام زهر به امام دادید؟ یا مثلا در دولت آقای خاتمی وفتی که آقای شمخانی کاندیدا شد، گفتند که چکمه پوش ها آمدند. این حرفی بود که مشارکتی ها می زدند.

*{در پاسخ به این سوال که منظورتان از برادر بزرگترها چه کسانی است} همان کسانی که دولت ها را شکل می دادند و کشور را اداره می کردند. کسانی که دولت و مجلس را اداره می کردند و امور اجرایی سیاست دست شان بود.

*احمدی نژاد در تخریب برادران انقلاب راه هاشمی و خاتمی را رفت.

*احمدی نژاد را که از استانداری برداشتند از او خواستیم که بیاید در دبیرخانه مجمع کار کند که بیش از حد تضعیف نشود همیشه به او و سایر کسانی که زمانی در مسئولیت بودند محبت می کردیم.

* بیش از 8 سال است که اصولگرایان نمی توانند روی یک نفر به توافق برسند. به همین دلیل من همیشه مستقل آمده ام. سال 84 مستقل بودم، سال 88 هم مستقل بودم. الان هم مستقل آمده ام. ائتلاف درست می کنند و بعد خودشان زیر آن می زنند.

*اصلی ترین رقیب من فقر و بیکاری و گرانی و تحریم های اقتصادی است. و بعد هم اگر آقای هاشمی بماند و کنار نرود آقای هاشمی رقیب من خواهد بود. خیلی از این آقایان سوابقی که آقای هاشمی دارد را ندارند. مثلا قبل از انقلاب سابقه ندارند، در جنگ نبودند، ارتباط نزدیکی با حضرت امام (ره) نداشتند. ضمن اینکه در رابطه با آینده کشور یعنی اقتصاد، مثل آقای هاشمی حرف جدیدی هم ندارند. در حالی که همه این ویژگی ها را در خودم و دوستانم می بینم.
 
*دولتی که ما تشکیل می دهیم بخشی از آن از دولت های گذشته خواهد بود. از دولت آقای احمدی نژاد هم افرادی خواهند ماند. چون من معتقد به حرکت اتوبوسی نیستم و اگر افرادی هستند که زحمت کشیده اند و صلاحیت و شایستگی حضور در دولت را دارند چه دلیلی دارد حتما آنها را به این دلیل که عضو دولت آقای احمدی نژاد بوده اند حذف کنیم.

*هاشمی آن زمان که دولت را در دست داشتند و تحریم های اقتصادی هم نبود در اداره کشور با مشکل مواجه بودند الان که ما تحریم اقتصادی هم داریم. باید ببینیم برنامه ایشان چی هست و چه تغییراتی با گذشته می خواهد داشته باشد.





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
ی

عماد افروغ می گوید: بین دولت سازندگی و دولت مستقر در سیاست های پراگماتیستی و عمل گرایانه و بی توجهی به مشورت تفاوتی ندیده ام و این قطبیت را تصنعی می دانم.
 
عماد افروغ استاد دانشگاه در گفت وگو با خبرآنلاین در پاسخ به این سؤال که فکر می کنید تعدد نامزد ها در عرصه انتخابات به نفع فضای سیاسی کشور است، یا حضور نامزدهای جدی و محدود که رقابت نزدیکی دارند،اظهار داشت: مهم تعداد نیست، چرا که حتی در نظام حزبی نیز باید جریانات و اشخاص حاضر در صحنه، معرف سلایق مختلف و بالفعل جامعه باشند و واقعیت طیف گونه جامعه را بازتاب دهند.
 
وی در پاسخ به اینکه آیا حضور شخص مورد نظر ریاست جمهور می تواند معرف همان جریان سوم باشد، تاکید کرد: او به هیچ وجه نمی تواند معرف جریان سوم باشد و شخصاً هیچ گاه بین او و سیاست ها و رفتارهایش با جریان طرفدار دولت و به اصطلاح مقابل او تفاوتی در عمل ندیده ام.
 
این نماینده سابق مجلس هفتم گفت: جامعه ما نه خصلت قطبیت شده گی اقتصادی سرمایه داری و نه قطبی شده گی سیاسی نظام های سوسیالیستی را دارد. اگر امروز جلوی واقعیت طیف گونه جامعه را بگیریم،جامعه را با بحران عقلانیت و بی توجهی به شرایط و واقعیت اجتماعی مواجهه ساخته ایم.





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
الشرق الأوسط خبر داد
آمادگی 50 کشور عربی و اسلامی برای صلح با رژیم صهیونیستی

روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الأوسط از آمادگی 50 کشور عربی و اسلامی برای صلح با رژیم صهیونیستی خبر داد.

خبرگزاری فارس: آمادگی 50 کشور عربی و اسلامی برای صلح با رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری فارس، در اقدامی بی‌سابقه از زمان تاسیس رژیم جعلی اسرائیل، لابی (گروه فشار) در کنست (پارلمان) این رژیم برای برقراری صلح بین اسرائیل، ملت فلسطین و امت عربی تشکیل شد.

«حیلیک بار» رئیس این لابی در اظهاراتی به الشرق الأوسط گفت که این لابی برای تغییر تعامل اسرائیل با طرح صلح عربی و جلب اکثریت آراء پارلمانی به نفع صلح تلاش می‌کند.

وی گفت که این لابی سعی دارد موضع دولت‌های اسرائیل طی 11 سال اخیر که به طور شرم‌آوری طرح صلح عربی را نادیده گرفته‌اند، تغییر دهد.

بار تصریح کرد: عاقلانه نیست که 22 کشور عربی که از حمایت بیش از 50 کشور اسلامی برخوردارند بیایند و بگویند که آماده امضای توافقنامه صلح فراگیر و کامل با اسرائیل در صورت امضای توافق صلح با فلسطینیان هستند اما تو آن را نادیده بگیری و با احترام لازم با آن برخورد نکنی.

وی تاکید کرد که این یک اشتباه آشکار دیپلماسی اسرائیل است که باید هر چه سریع‌تر اصلاح شود.

وی که نماینده حزب کار اسرائیل در پارلمان و دبیرکل این حزب است، برای نخستین بار در تاریخ اسرائیل این لابی را تشکیل داده و پیش از برگزاری نخستین نشست آن 20 نماینده پارلمان به این لابی پیوستند.





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
هیات مدیره باشگاه نفت تهران در نشست یکشنبه شب خود درحالی یحیی گل‌محمدی را به عنوان سرمربی این تیم انتخاب و جانشین منصور ابراهیم‌زاده کرد که داود مهابادی و افشین پیروانی دیگر گزینه‌های هدایت تیم فوتبال این باشگاه بودند.ی
علمدار بصیر:روابط عمومی باشگاه نفت تهران خبر داد: نشست هیات مدیره باشگاه نفت تهران عصر روز یکشنبه برگزار شد که این نشست تا ساعت 23 ادامه داشت. در نهایت اعضای حاضر در نشست پس از بررسی شرایط 3 گزینه برای هدایت این تیم، یحیی گل‌محمدی را به عنوان سرمربی تیم فوتبال نفت تهران در رقابتهای فصل آینده فوتبال ایران انتخاب کردند.

گل‌محمدی هم صبح امروز دوشنبه موافقت خود را برای هدایت تیم نفت اعلام کرد تا به مدت یک فصل هدایت این تیم را در رقابتهای لیگ برتر برعهده بگیرد. داوود مهابادی و افشین پیروانی دیگر گزینه‌های نفت تهران برای هدایت این تیم در لیگ سیزدهم بودند.

این مربی جانشین منصور ابراهیم‌زاده شد که به دلیل مذاکره با مسئولان باشگاه پرسپولیس و عدم تفاهم مالی با مسئولان باشگاه نفت، پس از رساندن این تیم به عنوان پنجم دوازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر، به همکاری‌اش در این تیم تهرانی پایان داده شد.

منصور ابراهیم‌زاده گزینه جانشینی یحیی گل‌محمدی در تیم پرسپولیس بود اما در نهایت به تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز پیوست و گل‌محمدی هم جانشین این مربی در تیم نفت تهران شد.

تیم نفت در لیگ سیزدهم، چهارمین تجربه حضور خود در مسابقات لیگ برتر را تجربه می‌کند. این تیم در دهمین دوره لیگ برتر عنوان سیزدهم را بدست آورد و در لیگ‌های یازدهم و دوازدهم در هفته پایانی در رده پنجم قرار گرفت و در هر دو دوره در هفته پایانی شانس حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد.





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir

علمدار بصیر به نقل از مشرق نیوز





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
روز کارتون:
ابزار سخنرانی انتخاباتی! / کارتونی از محمد کارگر
ابزار سخنرانی انتخاباتی! / کارتونی از محمد کارگر

ابزار انتخاباتی!/ کارتونی از طاهر شعبانی





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
رقابت های جهانی هاکی روی یخ

رقابت های هاکی روی یخ قهرمانی جهان

 

جشن قهرمانی اتلتیکو مادرید در رقابت های فوتبال جام حذفی اسپانیا

جشن قهرمانی اتلتیکو مادرید در فینال جام حذفی اسپانیا

 

کنسرت محمدرضا لطفی - تبریز

کنسرت محمد رضا لطفی - تبریز

 

بازداشت شماری از اعضای گروه های تبهکار در السالوادور

بازداشت تبهکاران در السالوادور

 

حضور نیکلا سارکوزی، رئیس جمهور سابق فرانسه، در محل برگزاری دیدار تیم های پاری سن ژرمن و برست در پاریس، منجر به قهرمانی پاری سن ژرمن

حضور نیکلا سارکوزی، رئیس جمهور سابق فرانسه، در محل دیدار تیم های پاری سن ژرمن و برست

 

آئین نمادین بهره برداری از موزه هنر در فرانسه

آئین نمادین بهره برداری از موزه هنر در فرانسه

 

پیگیری رقابت های تنیس ای تی پی در رم ایتالیا

پیگیری رقابت های تنیس ای تی پی در رم ایتالیا

 

ادامه رقابت های تنیس روی میز قهرمانی جهان در فرانسه

ادامه رقابت های تنیس روی میز قهرمانی جهان در فرانسه

 

لحظه تلخ وداع بکهام با جهان حرفه ای فوتبال، در لباس تیم پاریسن ژرمن  و با کسب افتخار قهرمانی در لیگ فرانسه

لحظه تلخ وداع بکهام با جهان حرفه ای فوتبال، در لباس تیم پاریسن ژرمن  و با کسب افتخار قهرمانی در لیگ فرانسه

 


لحظه تلخ وداع بکهام با جهان حرفه ای فوتبال، در لباس تیم پاریسن ژرمن  و با کسب افتخار قهرمانی در لیگ فرانسه

 

لحظه تلخ وداع بکهام با جهان حرفه ای فوتبال، در لباس تیم پاریسن ژرمن  و با کسب افتخار قهرمانی در لیگ فرانسه

 





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
پسر جوان وقتی زن جوان را سد راه ازدواج خود با دختر مورد علاقه اش دید او را با ضربه های چاقو کشت. قاتل هم اکنون با تایید حکمش اعدامش در یک قدمی‌چوبه دار قرار دارد.ی
علمدار بصیر: عصر روز 18 مرداد ماه سال 90 تماس مردم با پلیس خبر از وقوع یک درگیری خونین در یکی از خیابان‌های شمال تهران می‌داد.ماموران اورژانس قبل از پلیس در صحنه حاضر شده بودند تا یک دختر و پسر جوان را که به شدت زخمی‌شده بودند به بیمارستان برسانند.دختر جوان که زهرا نام داشت قبل از رسیدن به بیمارستان جان سپرده اما پسر که نامش سعید بود زنده ماند.


یکی از فروشندگان که مغازه ای در همان حوالی داشت به ماموران گفت:«در مغازه بودم که صدای داد و فریاد شنیدم.دیدم دختر جوانی در حالی که می‌دود دائما فریاد می‌زند سعید نزن.پسری هم به دنبال او می‌دوید و در حالی که چاقویی در دست داشت چند ضربه به او زد.بعد از اینکه دختر به خاطر خونریزی روی زمین افتاد پسر با همان چاقو چند ضربه به خودش زد. بعدش زنی میانسال که می‌گفت مادر پسر است آمد و چاقو را با خودش برد.»

با تکمیل تحقیقات میدانی از شاهدان مشخص شد که سعید با زدن ضربه های چاقو زهرا را به قتل رسانده و بعد اقدام به خودزنی کرده است.بعد از آنکه روند درمانی سعید در بیمارستان تکمیل شد از او بازجویی شد.سعید در بازجویی ها تایید کرد که زهرا را با ضربات چاقویی که چند ساعت قبل از قتل خریداری کرده بود کشته است. با اعتراف سعید به قتل زهرا بازپرس دادسرای جنایی برای او به اتهام مباشرت در قتل قرار مجرمیت صادر کرد که با تایید قرار مجرمیت و صدور کیفرخواست پرونده برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.

دادگاه این پرونده قتل در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی عبداللهی برگزار شد .مادر زهرا به عنوان ولی دم پس از تقاضای قصاص از دادگاه گفت:«دخترم با شوهرش اختلاف داشت به همین خاطر مدتی می‌شد که با ما زندگی می‌کرد.این آقا را نمی‌شناسم و قبل از این او را ندیده بودم.فقط تقاضای قصاص او را دارم.»

در ادامه پس از تفهیم اتهام سعید مبنی بر مباشرت در قتل زهرا بر اساس کیفر خواست صادر شده از او خواسته شد برای دفاع از خود در جایگاه قرار بگیرد.او زمانی که در جایگاه ایستاد درباره انگیزه اش برای این کار گفت:«مدتی بود که با زهرا آشنا شده بودم و در حد ارتباط تلفنی این رابطه ادامه پیدا کرد.ادامه این رابطه باعث شد تا زهرا به من وابسته شود اما من قصد داشتم با فرد دیگری ازدواج کنم.من نمی‌دانستم که زهرا ازدواج کرده و همسر دارد فقط این را به من گفته بود که از شوهرش جدا شده است.وقتی که برای خواستگاری دختری به اسم لیلا رفتم زهرا خیلی ناراحت شد. به من گفت که نمی‌گذارد به خواسته ام برسم.عاقبت هم توانست شماره تلفن لیلا را از گوشی من پیدا کند به او زنگ بزند.روز قبل از حادثه او به لیلا زنگ زده بود و گفته بود که ما با هم رابطه داریم در حالی که اصلا چنین چیزی نبود. فردای آن روز به زهرا زنگ زدم که بیاید با هم صحبت کنیم. پشت تلفن به او التماس کردم که زندگی ام را خراب نکند اما او دست بردار نبود. عصر آن روز وقتی که داشتم سر قرار می‌آمدم دیدم که زهرا با کسی تلفنی صحبت می‌کند و راجع به من و خودش چیزهایی می‌گوید. عصبانی شدم. رفتم از یکی از مغازه های همان اطراف یک چاقو خریدم. به طرف زهرا رفتم او فکر می‌کرد شوخی می‌کنم اما وقتی اولین ضربه را زدم شوکه شد و فرار کرد ولی دیگر دیر شده بود. چند ضربه دیگر به او زدم آخر سر هم مچ دست خودم را با چاقو زدم تا از این زندگی راحت شوم.اتهام قتل عمدی را قبول دارم اما با برنامه قبلی این کار را نکردم. زهرا من را عصبانی کرد و باعث شد این کار را انجام بدهم. الان هم از کاری که کرده ام خیلی پشیمانم و نباید عصبانی می‌شدم.»

قضات دادگاه پس از شنیدن اظهارات سعید و وکیل مدافع او وارد شور شدند و برای او به اتهام قتل حکم قصاص صادر کردند.با تایید این حکم از وی شعبه 16 دیوان عالی کشور شمارش معکوس برای اجرای حکم قصاص سعید آغاز شده است.

منبع:قانون





تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir
این روزها باراک اوباما از هر طرف با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می‌کند اما حالا ماجرای باران آمدن در جریان نشست خبری با رجب طیب اردوغان هم برای او دردسرساز شده است.

علمدار بصیرقضیه از این قرار است که در جریان نشست خبری با نخست وزیر ترکیه در فضای باز کاخ سفید نم‌ نم‌باران شروع شد و اوباما از دو تفنگدار دریایی که برای تشریفات مراسم حضور داشتند خواست تا برای جلوگیری از خیس شدن خودش و اردوغان بالای سر آنها دو چتر را نگه دارند. حالا محافظه‌کاران و برخی مقام‌های نظامی آمریکا این اقدام باراک اوباما را توهین به لباس نظامی و نقض قوانین و پروتکل‌های تفنگداران دریایی خوانده‌اند و ماجرا جنجالی شده است.

بر اساس قوانین نظامی آمریکا،تفنگداران دریایی در زمانی به تن داشتن یونیفرم حق استفاده از چتر را ندارند. مقام‌های نظامی آمریکا با انتقاد از باراک اوباما تأکید کرده‌اند که او به عنوان فرمانده نیروهای مسلح آمریکا در‌واقع دستور نقض قوانین نظامی را در جلوی دوربین‌ها داده و احتمالاً با وجود پست خود از این ماجرا کلاً بی‌‌خبر بوده است. در جریان نشست خبری اوباما به دو تفنگدار دریایی می‌گوید با چتر آماده باشند تا در صورت بارش باران از آنها استفاده شود. قوانین استفاده از چتر برای نیروهای ارتش آمریکا هم به همین شکل است و نیروهای نظامی تنها در زمانی که یونیفرم نداشته باشند می‌توانند زیر باران از چتر استفاده کنند.
 
 
 
علاوه بر نقض قوانین، استفاده از نیروی نظامی برای نگه داشتن چتر هم باعث انتقاد از اوباما شده است. در شبکه‌های اجتماعی این موضوع جنجالی شده و کاربران استفاده از تفنگداران دریایی را برای نگه داشتن چتر را نوعی توهین تلقی کرده‌اند. روزنامه واشنگتن پست گزارش داده که رئیس جمهوری آمریکا به جای استفاده از نیروهای نظامی برای نگه داشتن چتر می‌توانست خیلی راحت نشست خبری خود با نخست وزیر ترکیه را در زیر سقف برگزار کند!  
منبع:بولتن




تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/2/30 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون