|
روزنامه اسرائیلی اعتراف کرد:
اسرائیل باید برای دولت جدید السیسی لابی کند اما نه به طور علنی، زیرا در خاورمیانه هر حکومتی که از حمایت اسرائیل برخودار می شود، مشروعیت خود را هم از دست می دهد.
به گزارش علمدار بصیر: روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در خبری در تیتر یک خود نوشت: «اسرائیل باید به طور مخفیانه به نفع ژنرال السیسی لابی کند. تحلیل گران اسرائیلی بر این باورند که اسرائیل باید به نفع دولت السیسی لابی کند و حمایت هایی را از این حکومت بوجود بیاورند اما نه به طور علنی، زیرا در خاورمیانه هر حکومتی که از حمایت اسرائیل برخودار می شود، مشروعیت خود را هم از دست می دهد.»
این روزنامه به نقل از تحلیل گران اسرائیل می نویسد: «این حمایت ها باید مخفیانه باشد زیرا اگر علنی شود، مخالفان السیسی علیه اسرائیل دست به عملیات های تروریستی هم خواهند زد و همه می دانند حمایت اسرائیل از دولتی در خاورمیانه موجب عدم مشروعیت آن دولت خواهد شد. اخیرا گزارش هایی منتشر شده، حاکی از آن است که اسرائیل در حال لابی با طرف های آمریکایی و اروپایی است تا حمایت هایی را برای دولت جدید السیسی بوجود آورد. به هر حال تحلیل گران اعلام کردند که اسرائیل باید هر کمکی که می تواند به دولت جدید بکند اما مخفیانه و این کمک ها می تواند از دادن وام به دولت السیسی باشد تا کمک های غذایی.»
روزنامه نیویورک تایمز نیز در خبری در روز یکشنبه نوشت: «اسرائیل در حال رایزنی هایی برای ایجاد حمایت هایی برای دولت السیسی است زیرا این دولت بهترین گزینه مناسب برای اسرائیل خواهد بود.»501
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/29 | نویسنده : alamdarbasir
نخستوزیر ترکیه اظهار داشت: آنکارا مدرکی درباره دخالت اسرائیل در برکناری محمد مرسی در دست دارد.
به گزارش علمدار بصیر: «رجب طیب اردوغان» نخست وزیر ترکیه گفت که اسرائیل در پشت کودتای نظامی 3 جولای در مصر است. آنکارا مدرکی درباره دخالت اسرائیل در برکناری محمد مرسی در دست دارد. وی امروز (سهشنبه) در نشستی با اعضای حزب عدالت و توسعه اظهار داشت: الان غرب میگوید دموکراسی این نیست که نامی از صندوق رای بیرون بیاید، یا حداقل فقط این نیست که یک نام از صندوق رای بیرون آید، اما همه میدانیم که آنچه از صندوق رای برمیآید، در واقع همان خواسته مردم است. اردوغان گفت: این چیزی است که در مصر به اجرا درآمده است. چه کسی در پشت این ماجرا بوده است؟ اسرائیل. ما مدرک داریم. وی تاکید کرد: اخوان المسلمین در قدرت نخواهد ماند، حتی اگر در انتخابات پیروز شود، چراکه دموکراسی از صندوق رای بیرون نمیآید. منبع:فارس
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/29 | نویسنده : alamdarbasir
جمعی از فعالین سیاسی فتنه و دانشجویان اخراجی دانشگاه علامه طباطبایی با راه اندازی کمپینی در فیسبوک خواستار برکناری رئیس این دانشگاه شدند.
به گزارش علمدار بصیر: در حالی که دکتر کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پایان مسئولیت وزارتی خود در نامه ای از فعالیت ها و تلاش های دکتر سید صدرالدین شریعتی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی تقدیر و تشکر کرده؛ حجم انتقادها و اخبار کذب برای تخریب رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در روزهای اخیر افزایش یافته است. اخیرا برخی فعالان فتنه نیز با راه اندازی یک کمپین در شبکه اجتماعی فیسبوک اقدام به عقده گشایی کرده و خواستار برکناری شریعتی شده اند.
مهدیه گلرو، زندانی سیاسی، یکی از فعالان فتنه، نائب دبیر سابق انجمن دانشگاه علامه طباطبایی، عضو ستاد انتخاباتی کروبی که در اعترافات خود با همکاری با سازمان منافقین اعتراف کرده بود، در مطلبی توهین آمیز در صفحه فیسبوک خود درباره شریعتی نوشته است: "با آمدنش همه چیز تغییر کرد و حالا سرپرست وزارت علوم در اولین اقدامش او را ازجایی که به ناحق سالها تکیه زد کنار میگذارد.گاهی فکر میکنم افرادی که در این سالها با آنها سروکله زده ایم از دارالمجانین فرار کرده بودند! "
همچنین دکتر مصطفی شریف، یکی از اساتید این دانشگاه در گفتگو با سایت فرارو اظهار داشت: "مدیریت دانشگاه به عنوان نهادی که افراد در بالاترین سطوح تحصیلات در آن فعالیت دارند باید با مدیریت یک پادگان، کارخانه و مزرعه متفاوت باشد. برخورد منطقی، علمی و غیر خودسرانه لازمه مدیریت بر یک چنین نهادی است. با درکنار نهادن این ویژگی ها و نگاه به هشت سال گذشته می توان اتفاقات وحشتناکی را در دانشگاه ذکر کرد."
جو سازی رسانه های همسو
سایت اصلاح طلب فرارو حتی به این مقدار نیز بسنده نکرده و در گزارشی با عنوان "کودتای شریعتی" نوشت: "رییس دانشگاه علامه طباطبایی در امتداد اقدامات هشت ساله اخیر خود در این دانشگاه اقدام به اخراج و بازنشسته کردن بسیاری از اساتید باتجربه دانشگاه کرده است."
سایت تابناک در مطلبی با عنوان "زور کسی به این رییس دانشگاه میرسد؟" نوشت: هشت سال حضور صدرالدین شریعتی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، از این مجموعه که اولین یا دومین مجموعه آموزش عالی برتر کشور در حوزه علوم انسانی بود، یکی از آسیب دیدهترین مجموعههای دانشگاهی را رقم زد؛ مجموعهای که تن نیمه جانش با تیرخلاصی که در واپسین روزهای حضور رئیسش پذیرا شد، تحویل مدیران دانشگاهی دولت یازدهم داده خواهد شد.
چندی پیش در برخی رسانه ها اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه رئیس دانشگاه علامه 100 نفر از کارکنان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و مربیان را خلاف رویه های معمول به عنوان عضو هیأت علمی جذب کرده است.
حجت الاسلام صدرالدین شریعتی در گفتگو با خبرگزاری مهر در پاسخ به این شایعات اظهار داشت: همه اینها دروغ است. جذب یک روند دوساله دارد تمام اینها جو سازی است که علیه دانشگاه علامه می شود این هم یکی از آنها است، جذب اعضا همه بر اساس قانون بوده است.
وی افزود: "وقتی خبری را می خواهند اعلام کنند باید بررسی کنند همین طور منتشر می کنند و آبروی شخص را می برند و حیثیت وی را زیرسئوال می برند بعد هم می گویند ببخشید البته بعضی وقت ها ببخشید هم نمی گویند."
شریعتی تقاص چه چیزی را پس می دهد؟!
می توان گفت که انتقادهای ناروا و کذبی که اخیرا در سطح وسیعی برای تخریب دکتر صدرالدین شریعتی مطرح می شوند، حاصل ممانعت شریعتی از فعالیت اساتید سکولار و برخی دانشجویان فتنه گر و دست اندرکار در طول فتنه در ایام فتنه 88 در این دانشگاه است.
واکنش انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه
توهین ها و حملات آنچنان ادامه پیدا کرد که انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی در نامهای خطاب به رئیس قوه قضائیه خواستار برخورد با توهین برخی رسانه ها به حجت الاسلام والمسلمین دکتر شریعتی رئیس این دانشگاه شد.
این تشکل دانشجویی خطاب به رئیس قوه قضائیه بیان کرد: به خوبی در یاد دارید که چه کسانی با دستور اربابان صهیونیستشان فتنهانگیزی کرده و به فرموده مقام مقام معظم رهبری «کشور را تا لبه پرتگاه بردند». اکنون همان جماعت خبیث در چرخ افتاده و در حال تکرار داستان غمبار مطبوعات و رسانههای فاسدی هستند که روزی نایب امام عصر(عج)، آنها را «توپخانه رسانهای دشمنان اسلام» و مصداق اتم و اکمل «شارلاتانیزم مطبوعاتی» خواندند.
بنابراین گزارش، انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه سالهاست که رئیس مظلوم این دانشگاه یکی از سهمیهداران فحشهای روزانه بیبیسی، صدای آمریکا و البته همپیمانان داخلی آنهاست، اعلام کرد: این جماعت در پناه امنیت نامشروعی که ما در اختیار ایشان نهادهایم، نقش ستون پنجم دشمن را بازی کرده و بیش از دو دهه است که هر روز حادثهای تلخ را در این برزخ امن برای نظام رقم میزنند.
این تشکل دانشجویی حملات ناجوانمردانه به شریعتی را به این دلیل دانست که وی اسلامیسازی علوم انسانی را به عنوان امر ولایت فقیه، در دستور کار خود قرار داده است.
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/29 | نویسنده : alamdarbasir
اختصاص یافتن اکثریت سهم کابینه روحانی به طیف هاشمی موجب ایجاد اختلاف و دودستگی میان اصلاح طلبان شد و این اختلاف به شورای شهر هم کشیده شده است.
به گزارش علمدار بصیر: روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد در گزارشی با عنوان " کدام محسن شهردار تهران می شود؟" به طور تلویحی از وجود اختلاف و دو دستگی در میان اعضای اصلاح طلب شورای شهر تهران خبر داد. هرچند این روزنامه اصلاح طلب سعی کرده محسن هاشمی رفسنجانی و محسن مهر علیزاده «معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در دولت سید محمد خاتمی» را از گزینه های اصلی شهرداری تهران معرفی کند ولی اخبار منتشره از روابط اصلاح طلبان، بروز اختلاف و شکاف در رسیدن به کاندیدای واحد از سوی اصلاح طلبان را آشکار کرده و تصمیم گیری در این زمینه را با دشورای مواجهه کرده است. پس از آنکه اکثر پست های کابینه پیشنهادی حسن روحانی به طیف هاشمی رفسنجانی اختصاص یافت، اختلاف اصلاح طلبان با طیف هاشمی شکل جدی تری به خود گرفته است؛ بسیاری از اصلاح طلبان ترکیب فعلی را پیش بینی نمی کردند و انتظار سهم بیشتری از کابینه روحانی را داشتند که به دنبال این اتفاقات، زمزمه هایی از بروز اختلاف و پدید آمدن شکاف میان هاشمی و اصلاح طلبان به گوش می رسد. اختلاف اصلاح طلبان با هاشمی به حدی رسیده است که آنها حاضر نیستند در موضوع انتخاب شهردار تهران با طیف هاشمی رفسنجانی همراهی کنند. پیش از این، از محسن هاشمی به عنوان مهم ترین گزینه اصلاح طلبان برای شهرداری تهران یاد می شد اما در پی اتفاقات اخیر، مخالفت های مراجع ذیصلاح و عدم رای مساعد اعضای شورای شهر به وی، نام او از لیست گزینه های اصلاح طلبان برای شهرداری تهران کنار گذاشته شده است و این طیف اصلاح طلب در تلاشند محسن مهرعلیزاده را به شورای شهر قالب کنند و به هر نحو ممکن مانع از حضور فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی شوند و از پیشروی بیشتر طیف هاشمی بکاهند. بر اساس شنیده ها، اصلاح طلبان قصد ندارند از نظر خود در خصوص انتخاب شهردار جدید کوتاه بیاییند. همه این دست و پا زدن ها در حالیست که فضای اکثریت شورای شهر تهران رأی به تداوم شهرداری قالیباف و یا گزینه های دیگر مورد نظر اصولگرایان دارد. گفتنی است در حال حاضر، 15 اصولگرا (شامل جبهه پایداری) و 13 اصلاح طلب به شورای شهر راه یافته اند و دست کم سه نفر شامل هادی ساعی، عباس جدیدی و حسین رضازاده اگرچه در برخی لیست ها نامشان وجود داشته اما ماهیتا غیرسیاسی و مستقل به حساب می آیند.
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/29 | نویسنده : alamdarbasir
علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی در احکامی جداگانه مدیرکل حوزه ریاست و سه معاون جدید این سازمان را منصوب کرد.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از سازمان انرژی اتمی، علیاکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران طی احکامی جداگانه مدیرکل حوزه ریاست و سه نفر از معاونان جدید این سازمان را منصوب کرد. در این احکام پژمان رحیمیان در سمت مشاور و مدیرکل حوزه ریاست، بهروز کمالوندی به عنوان معاون روابط راهبردی و امور مجلس (بینالملل)، سید مهدی میرین بابازادگان در سمت معاون توسعه و برنامهریزی و اصغر زارعان به عنوان معاون امنیت و حفاظت سازمان معرفی شدهاند. علیاکبر صالحی وزیر امور خارجه سابق روز پنجشنبه 24 مرداد ماه طی حکمی از سوی حسن روحانی به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی و جایگزین فریدون عباسی شد.
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/29 | نویسنده : alamdarbasir
وزیر امور خارجه امارات عربی متحده امشب در تماس تلفنی با همتای ایرانی خود انتصاب وی به این سمت را تبریک گفت.
به گزارش علمدار بصیر: شیخ عبدالله بن زاید وزیر امور خارجه امارات عربی متحده امشب (سهشنبه) در تماس تلفنی با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان کسب رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی و انتصاب وی را به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت. طرفین در این گفتوگوی تلفنی با اشاره به مشترکات دو کشور و پیوندهای تاریخی و فرهنگی، بر توسعه هر چه بیشتر مناسبات تاکید کردند. ظریف با تشکر از حضور هیئت اعزامی عالیرتبه امارات متحده عربی در مراسم تحلیف رئیس جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که در دوره جدید شاهد توسعه بیش از پیش روابط باشیم. وزیر امور خارجه کشورمان از ایرانیان مقیم امارات به عنوان پلی برای توسعه روابط دو کشور در زمینههای مختلف یاد کرد.
منبع:فارس
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/29 | نویسنده : alamdarbasir
روزنامه الرأی کویت مدعی شد که بشار اسد بعد از انفجار تروریستی اخیر در ضاحیه جنوبی بیروت با سید حسن نصرالله تماس تلفنی برقرار کرد.
به گزارش علمدار بصیر منابع سیاسی به روزنامه الرأی کویت اعلام کردند که سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان اخیرا تماسی تلفنی از سوی بشار اسد رئیس جمهور سوریه دریافت کرده است، این تماس تلفنی بعد از انفجار اخیر در منطقه الرویس در ضاحیه جنوبی بیروت و برای تسلیت گفتن به علت این انفجار بوده است. این خبر البته از سوی حزبالله لبنان یا رسانههای مربوط به این حزب تایید نشده است. بر اساس این گزارش اسد در این دیدار همبستگی خود را با خانوادههای شهدای این انفجار اعلام و بر آمادگی سوریه برای همکاری با دستگاه های امنیتی لبنان و فرماندهی حزبالله برای صدور هر بیانیه یا تعامل با سوری هایی که از میان گروه های تکفیری در این حادثه تروریستی دست داشتهاند، تاکید کرد.
منابع امنیتی ارشد در حزب الله لبنان به الرأی گفتند که بررسی اطلاعات موجود در انفجار الرویس نشان می دهد که این بمب با تکههای آهن همراه بوده است و این نشان از آن دارد که این بمب ساخت داخل بوده. این منابع همچنین از تشدید تدابیر امنیتی در ضاحیه جنوبی بیروت و ورودیهای آن خبر داده و تاکید کرد که افراد مشکوک برای ورود به ضاحیه توقیف میشوند و مورد بازجویی قرار میگیرند.
این منابع به تلاشهای ویژه برای جلوگیری از انفجار دیگر در ضاحیه اشاره کرده و اعلام کردند در صورت وقوع انفجاری جدید، واکنشها غیر قابل انتظار خواهد بود و مهار آنها نیز مشکل است. این منابع همچنین از روند تحقیقات جاری از سوی دستگاههای مربوطه در لبنان بویژه اطلاعات ارتش و امنیت داخلی ابراز رضایت کردند.
تاکنون منابع رسمی حزب الله و دولت سوریه هیچ واکنشی نسبت به این خبر نداشته اند.
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/29 | نویسنده : alamdarbasir
مدیرمسئول روزنامه کیهان، ایجاد بحران در مصر را نوعی فرصت به صهیونیستها برای خروج از بنبست منطقهای و همچنین ترفندی برای پیشگیری از وقوع انقلاب اسلامی در عربستان و اردن دانست.
به گزارش علمدار بصیر: حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در گفتوگوی با اشاره به تحولات اخیر مصر، اظهارداشت: امروزه کشور مصر درگیر توطئهای است که آمریکا، اسرائیل و برخی دولتهای مرتجع عرب برای مهار بیداری اسلامی دستاندرکار آن هستند. وی با بیان اینکه ایجاد بحران در مصر نوعی فرصت به رژیم جعلی صهیونیستی برای خروج از بنبست منطقهای است، افزود: هنگامی که اخوانیها قدرت را در مصر به دست گرفتند، ظرفیت انبوه از حمایت مردمی را با خود داشتند که خواسته خود را در طول انقلاب به صراحت اعلام کرده بودند. شریعتمداری ادامه داد: اخوانیها به جای حرکت در تراز یک انقلاب اسلامی، به روشهای کلاسیک دولتمداری روی آوردند و ساختار رژیم گذشته از جمله ارتش آمریکایی مصر، دستنخورده باقی ماند. مدیرمسئول روزنامه کیهان تأکید کرد: مرسی برای بهبود اقتصادی مصر به کمکهای آمریکا، عربستان و قطر روی آورد و حال آنکه باید میدانست آمریکا، اتحادیه اروپا و سران مرتجع عرب اصلیترین دشمنان انقلاب مصر هستند و کمکهای مالی آنها بدون چشمداشت و طمع در بازگرداندن مصر به اردوگاه غرب نیست. وی ادامه داد: یعنی حرکتی که امروزه با بهرهگیری از ارتش سرتاپا آمریکایی مصر در ائتلاف با جریانات سلطنتطلب، حامیان مبارک، احزاب چپ و مارکسیست، ناصریها و سلفیها و حرکت تمرد در پی آن است. شریعتمداری افزود: اخوانیها امروزه تاوان اعتماد به آمریکا و نرمش با اسرائیل را میپردازند و حال آنکه خروج از یوق آمریکا قطع رابطه با اسرائیل، لغو معاهده کمپدیوید و پیوستن به اردوگاه مقاومت خواستههای اعلامشده مردم در انقلاب مصر بود. وی در عین حال تصریح کرد: مرسی نه فقط معاهده کمپدیوید را لغو نکرد بلکه برای سران رژیم صهیونیستی نمایندهای با پیام برادرانه فرستاد و به جای پیوستن به اردوگاه مقاومت به سوی عربستان، قطر و اردن رفت و حتی رابطه با سوریه را که یکی از سنگرهای اصلی مقاومت است قطع کرد. مدیرمسئول روزنامه کیهان گفت: مرسی به ساختار ارتش دست نزد تا آنجا که امروزه 17 تن از استانداران استانهای بزرگ مصر از بازنشستگان ارتش و وفادار به السیسی هستند. شریعتمداری خاطر نشان کرد: شرایط کنونی مصر نمیتواند دوام داشته باشد؛ چرا که قتلعام مردم از سوی ارتش قابل ادامه نیست و به همین علت، طرف مقابل سعی میکند از گروهها و احزاب و جریاناتی نظیر حرکت تمرد برای مقابله با تظاهرات اخوانیها استفاده کند تا در نهایت، کشتار را به حساب درگیری دو بخش از مردم با یکدیگر بنویسد. وی اضافه کرد: اخوانیها باید چهره مخدوش شده خود را بازسازی کنند تا بتوانند موقعیت و پایگاه مردمی آسیبدیده را ترمیم کند؛ اخوانالمسلمین اصلیترین و شاید بتوان گفت تنها جریان انقلابی در میان اهل سنت است و سابقهای چند ده ساله دارد و در سایر کشورهای اسلامی نیز طرفداران پروپاقرصی نظیر عبدالله گل و اردوغان در ترکیه، عمر البشیر در سودان، راشدالغنوشی در تونس داشته ولی این جریان انقلابی اهل سنت در اولین آزمون زمامداری و حکومتداری خود پیروز بیرون نیامده است. مدیرمسئول روزنامه کیهان گفت: چنانچه هرچه زودتر با کنار گذاشتن اختلافات با برخی جریانات مردمی و مسلمان دیگر و نیز پاکسازی ائتلاف کنونی از سلفیها که نفوذیهای تابلودار آمریکا و اسرائیل هستند، جبهه سالم و مردمی تشکیل ندهد، بحران ادامه خواهد داشت و جنگ داخلی میتواند نتیجه فاجعهانگیز آن باشد. شریعتمداری افزود: مخصوصاً آنکه مجموعه آمریکا، اسرائیل و سران مرتجع عرب بر تصمیم خود برای ادامه بحران اصرار دارند؛ چرا که در ادامه بحران، نجات رژیم صهیونیستی از فروپاشی و مقابله با بیداری اسلامی را دنبال میکند. وی در پایان خاطر نشان کرد: راه حل بحران مصر در یک کلام بهکارگیری همان فرمولی است که رهبر معظم انقلاب با پیشبینی شرایط کنونی آن کشور ارائه کرده بودند. منبع: فارس
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/29 | نویسنده : alamdarbasir
ضربالمثل گل بود و به سبزه نیز آراسته شد این بار یک نمونه بارز در ارومیه پیدا کرده است.
به گزارش علمدار بصیر: «اُبِلیسک» ستونی با قاعده چند ضلعی و رأس هرمی است که ظاهراً سمبل «اُبِلیسک» در زمان حضرت ابراهیم علیهالسلام هم وجود داشته است، لذا پیامبر بزرگ خدا با این ذهنیت در حرم الهی نماد شیطان را به صورت «ابلیسک» میسازد و آن را رمی میکند، تا با این عمل تمام اوهامی را که تا امروز هم ادامه یافته است، طرد کند، این نماد، امروزه در میدانهای بزرگ کشورهای اروپایی و آمریکا ساخته شده و مردم هرروز به گِرد آن میچرخند! این درحالی که سنگ بنای «ابلیسک» از مصر باستان باقی و در شهرهایی نظیر سیسیل، پاریس، لندن، نیویورک و سزاریا در قسمت اشغال شده فلسطین نصب شده است. ضربالمثل گل بود و به سبزه نیز آراسته شد این بار یک نمونه بارز در ارومیه پیدا کرده است، همین چند روز پیش از بی همتی مسئولین برای نماد سازی در ارومیه سخن گفتیم و این بار از بی خیالی شان میخواهیم بگوییم. در شیخ تپه ارومیه و در باند پائین ساختمانی در حال ساخت است که بی شک توجه تمام همشهریانی را که درآن مسیر تردد می کنند جذب می کند.چند روز پیش در طبقه آخر این ساختمان یک گنبد احداث گردیده و نکته جالب نمادی است که بر روی آن قرار گرفته است،این نماد همان گونه که در بالا توضیح داده شده است به عنوان نماد شیطان شناخته می شود و حالا سر از شهر ما در آورده است. مسئولین محترم که جابجایی یک دیوار در هر ساختمانی را در عرض چند هزارم ثانیه می فهمید و بررسی میکنید حالا چه شده که از کنار این موضوع به راحتی گذشته اید؟ منبع: اروم نیوز
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/29 | نویسنده : alamdarbasir
"علت اختصاص مطلب اصلی این شماره نشریه به آیتالله خامنهای شناخت کم مخاطبان آمریکایی از رهبری است که "قدرت سیاسی بسیار دارد و تصمیماتش با پیامدهای مهم منطقهای و بین المللی همراه است."
به گزارش علمدار بصیر: سایت بی بی سی نوشت: « ماهنامه " فارین افرز" از قدیمی ترین نشریات سیاست خارجی آمریکا در نود و یکمین سالگرد انتشارش به زندگی سیاسی و اجتماعی آیت الله علی خامنهای، رهبر ایران پرداخته است.»
به نوشته بی بی سی، این نخستین بار است که یک مجله معتبر آمریکایی تیتر اول و مطلب اصلیش را به مرور مواضع و جهتگیریهای رهبر کنونی ایران اختصاص میدهد.
رسانه های غربی در زمان پس از انقلاب تلاش ویژه ای در جهت تخریب حضرت امام خمینی (ره)داشتند که با توجه به شخصیت ایشان نتیجه عکس داشت. به همین دلیل پس از رحلت امام اخبار مربوط به مقام معظم رهبری تا سالهای متمادی مورد بایکوت قرار می گرفت تا ضدتبلیغ آنها تبدیل به تبلیغ نشود.
این شماره از مجله همچنین عکس آقای خامنهای را بر روی جلدش چاپ کرده است.
این مقاله با عنوان "خامنه ای کیست؟" را ابتدا اکبر گنجی به زبان فارسی نوشته و سپس خلاصهای از آن به انگلیسی ترجمه شده است.
گنجی میگوید "در واقع آمریکاییها با خواندن این مقاله در مییابند که خامنهای چگونه درباره آنها فکر میکند و سیاستهایشان را چگونه ارزیابی میکند."
گدین روز، مدیر مسول این مجله هم به بی بی سی فارسی گفت علت اختصاص مطلب اصلی این شماره نشریه به آیتالله خامنهای شناخت کم مخاطبان آمریکایی از رهبری است که "قدرت سیاسی بسیار دارد و تصمیماتش با پیامدهای مهم منطقهای و بین المللی همراه است."
آقای روز معتقد است برخلاف روسای جمهوری ایران که تحلیلهای بسیاری از آنها منتشر می شود، ناظران آمریکایی در مورد دیدگاهها و پیشینه فکری آیتالله خامنهای که تصمیم گیرنده اصلی در ایران است اطلاعات محدودی دارند.
او همچنین گفت اکبرگنجی این مقاله را در مقام یک روزنامهنگار و صرفنظر از دیدگاههای سیاسیش نوشته است!
بی بی سی در پایان می نویسد: « آقای گنجی در انتهای این مقاله پس از برشمردن دلایل بدبینی عمیق آقای خامنهای به غرب، رسیدن به یک راه حل دیپلماتیک با تهران را به ویژه با توجه به ادامه سیاست انزوا و تحریم ایران از سوی آمریکا بسیار مشکل ارزیابی کرده ولی در عین حال معتقد است اگرکاخ سفید به رهبری جمهوری اسلامی اطمینان دهد که سیاست تغییر رژیم را دنبال نمیکند و رهبری ایران هم نشان دهد که برنامه هستهای کشورش صلح آمیز است،حل مسالمت آمیز این مناقشه غیر ممکن نیست.»
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/29 | نویسنده : alamdarbasir
|
|
تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون |