سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان

یاسر هاشمی با بیان اینکه آقای هاشمی رویکردی حمایتی درباره کابینه دکتر روحانی در پیش گرفته‌اند و معتقدند دولت با پشتیبانی ارکان نظام و ملت می‌تواند دستاوردهای چشمگیری در عبور از مشکلات به دست آورد، گفت: آیت‌الله هاشمی در انتخاب کابینه فقط مشورت داده‌اند.

به گزارش علمدار بصیر: یاسر هاشمی مشاور حسن روحانی، در حاشیه هم اندیشی فرزندان شهید و ایثارگر دفاع مقدس در پاسخ به این سوال که شایعه دخالت آیت الله هاشمی در ترکیب کابینه تا چه اندازه به واقعیت نزدیک است، به خبرنگار ایلنا پاسخ داد: می‌دانم آقای هاشمی در انتخاب‌ها و انتصاب‌های دکتر روحانی قصد دخالت نداشته و ندارد اما هر لحظه که رئیس جمهور یازدهم نیاز به مشورت با ایشان را دارد، دریغ نمی‌کنند.

رئیس دفتر هیات امنای دانشگاه آ‍زاد اسلامی افزود: می‌توانم بگویم نقش آقای هاشمی رفسنجانی در انتخاب گزینه‌های دولت تدبیر و امید براساس نیاز مشورتی رییس دولت بوده اما اینکه برخی می‌گویند رییس مجمع تشخیص، وزیر یا شخص خاصی را وارد کابینه یا از لیست وزیران حذف کرده از واقعیت فاصله دارد.

وی با بیان اینکه رییس دولت یازدهم از سازمانی کوچک به پاستور نیامده، گفت: دکتر روحانی سال‌ها در حساسترین نهادهای نظام فعالیت داشته و به خوبی بر نقاط ضعف و قوت حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی اشراف دارد به همین دلیل نمی‌توان او را نا‌آشنا به افراد و نیازهای کشور دانست.

مشاور روحانی در پاسخ به این پرسش که با توجه به انتقادهای اعضای جبهه پایدارای در مجلس نسبت به وزرای معرفی شده، به نظر شما کابینه دولت تدبیر و امید تا چه اندازه به شعارهای انتخاباتی رئیس جمهور نزدیک است، اظهار داشت: وزیران پیشنهادی به مجلس افراد متخصص، ‌توانمند و با رویکرد سیاسی معتدل هستند و نگاهی مختصر به سوابق و فعالیت آن‌ها نشان می‌دهد که همواره در خدمت مردم و انقلاب بوده‌اند.

 

منبع:تابناک





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir
"ابوزید الالمانی" از سرکردگان القاعده در جریان درگیری در شهر "دورین" در استان لاذقیه به هلاکت رسید.

به گزاش علمدار بصیر: تروریست معروف به "ابوزید الالمانی" از سرکردگان القاعده در جریان درگیری در شهر "دورین" در استان لاذقیه به هلاکت رسید. این تروریست تبعه آلمان بود.

نیروهای ارتش سوریه امروز شماری از عناصر مسلح را در محور "سلمی" و "ربیعه" در حومه شمالی لاذقیه به هلاکت رساندند.

نیروهای ارتش همچنین با گروهی از عناصر مسلح در منطقه "جبل الاکراد" در حومه لاذقیه درگیر شده و مواضع آنها را هدف قرار دادند.

در حمص نیز ارتش در درگیری با عناصر مسلح در مناطق "القصور"، "القرابیص" و "جوره الشیاح" شماری از آنها را از پای در آوردند.

 

منبع:ابنا





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir

شبکه المیادین خبر داد محمد مرسی تهدید کرده در صورت حمله به معترضان در رابعةالعدویه، دست به اعتصاب غذا می‌زند.

به گزارش علمدار بصیر: شبکه المیادین از قول منابع آگاه در محلی که محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر زندانی شده، خبر داد که وی بسیار کم حرف شده و تنها برای خوردن غذا و دیدن تلویزیون از اتاق خود خارج می‌شود.

بنابراین گزارش مرسی به مامورینی که در محل نگهداری از وی حضور دارند، گفته تنها فردی که می‌تواند به تجمع در میدان رابعه العدویه پایان دهد، خودش است.

همچنین مرسی تهدید کرده در صورتی که ارتش برای متفرق کردن مخالفان در میادین به زور متوسل شود، اعتصاب غذا خواهد کرد.

این درحالی است که وزارت کشور مصر از دو روز قبل اعلام کرده که باید اعتراضات در دو میدان رابعه العدویه و النهضه پایان یابد که این مسئله با مخالفت طرفداران اخوان المسلمین مواجه شده است.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir
اندیشکده «گروه بحران بین‌الملل» به واشنگتن توصیه کرده است که با تهران وارد مذاکره مستقیم اما محرمانه شود و در این مذاکرات علاوه بر برنامه هسته‌ای، موضوعات مرتبط با امنیت منطقه‌ای هم مورد بحث قرار گیرد.

به گزارش علمدار بصیر: یک اندیشکده معتبر اروپایی روز سه‌شنبه به واشنگتن توصیه کرد با تهران وارد مذاکرات مستقیم محرمانه شود. این اندیشکده به کشورهای غربی هم توصیه کرده است که انتظار نداشته باشند دولت جدید ایران، به آن‌ها امتیازات گسترده دهد.

اندیشکده «گروه بحران بین‌الملل» در گزارش خود نوشته است که آمریکا و کشورهای اروپایی باید برای آنکه شانس موفقیت مذاکرات را افزایش دهند، اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران را متوقف کنند.

این اندیشکده در ابتدای گزارش خود می‌نویسد: در منطقه‌ای که تقریبا هیچ‌چیزی جز اخبار بد از آن بیرون نمی‌آید، روی کار آمدن «حسن روحانی» به عنوان رئیس‌جمهور ایران، کورسویی از امید را ایجاد کرده است. البته هنوز بیشتر از پاسخ، سوال وجود دارد. در مورد میزان اختیارات وی، در مورد نگاه او به برنامه هسته‌ای که او مدت‌هاست در جریان آن بوده، و همچنین در مورد میزان انعطاف و صبری که غرب باید نشان دهد. با این حال، با وجود آنکه، دو طرف احتمالا فعلا محتاطانه عمل می‌کنند، اما اکنون زمان آن است که طرح‌های بلندپروازانه‌تری به میز مذاکرات آورده شود و مذاکرات چندجانبه کنونی، با یک کانال مذاکرات دوجانبه بین ایران و آمریکا و دایره‌ای گسترده‌تر از موضوعات مرتبط با امنیت منطقه‌ای، تکمیل شود.

این یادداشت اشاره می‌کند که دولت جدید احتمالا بیش از آنکه بخواهد در زمینه میزان فعالیت‌های هسته‌ای امتیازدهی کند، به دنبال شفاف‌سازی است، و می‌نویسد: تغییر رئیس‌جمهور در ایران به تغییرات مهم در روش و تاکتیک‌های مذاکره منجر می‌شود، اما قطعا تغییری در خواسته اصلی ایران، ایجاد نمی‌کند: به رسمیت شناخته شدن حق غنی‌سازی و کاهش قابل ملاحظه تحریم‌ها. امروز دستیابی به توافق هسته‌ای با زمانی که روحانی آخرین بار در جریان این پرونده بود، بسیار مشکل تر شده است. مواضع سخت‌تر و اعتمادها کمرنگ‌ شده، برنامه هسته‌ای به میزان قابل‌توجهی پیشرفت کرده و تحریم‌ها هم انباشته شده است. همانطور که غربی‌ها نسبت به توانایی‌های روحانی تشکیک می‌کنند، ایران هم نسبت به اینکه غرب به خصوص آمریکا بتواند مدل مورد نظر ایران را بپذیرد و «باراک اوباما» توان برداشتن تحریم‌ها را داشته باشد، بدبین هستند.

چنین بدگمانی‌هایی اجتناب‌ناپذیر است، اما نباید به فلج شدن مذاکرات بیانجامد. مذاکرات بین ایران و گروه 1+5 زمانی به بن‌بست رسید، اما حالا شرایط طوری است که این مذاکرات می‌تواند مانند سابق امیدبخش باشد. برای رسیدن به چنین شرایطی، سه راه مرتبط با هم وجود دارد: تغییر ماهیت اصلی معامله‌ای که باید انجام گیرد از طریق توافقی اعتمادساز در مورد غنی‌سازی 20 درصدی ایران و تعیین بازه زمانی احتمالی برای پایان دادن به مناقشه هسته‌ای، اصلاح مدالیته مذاکرات از مسیر مکمل‌سازی گفت‌وگوهای چندجانبه با مذاکرات محرمانه و دوجانبه ایران و آمریکا و نهایتا گسترش دایره مذاکرات به نحوی که مسائل امنیت منطقه‌ای را نیز در بر بگیرد.

امیدی که با انتخاب روحانی به وجود آمده، می‌تواند به سرعت رشد کند، یا اینکه خیلی زود از بین برود. در حالی که او با تحویل گرفتن پست ریاست‌جمهوری با چالش‌های بیشمار داخلی و خارجی روبرو می‌شود، بهتر است غرب وی را به حرکت در مسیر صحیح تشویق کند.

 

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir

فرار از خانه با یک تصمیم غلط آغاز می‌شود اما یک دنیا پشیمانی و حسرت را در دل جوانان و به ویژه‌ دختران جای می‌دهد.

به گزارش علمدار بصیر: باندهای مافیایی انسان و مواد مخدر در کمین دختران و زنانی نشسته‌اند که فرار را بر قرار ترجیح می‌دهند تا با سوء‌استفاده از آنها به اهداف شوم و پلید خود و سودهای کلان دست یابند.

آبرویی که در یک شب سیاه از دست رفت

مریم دختر 25 ساله‌ای است، اما غم چشم‌هایش بیانگر دردی کهنه در وجودش است، انگار نای سخن گفتن ندارد، اما آرام‌آرام شروع به حرف زدن می‌کند و می‌گوید: پدرم معتاد بود، وضع خوبی نداشتیم، من از 19 سالگی رفتم سرکار، هم خرج خودم را درآوردم و هم به خانواده‌ام کمک کردم.

وی می‌افزاید: مثل یک مرد کار می‌کردم و هیچ منتی هم برای هیچ کس نداشتم، اما چند سال که گذشت، خانواده‌ام فکر کردند که انگار وظیفه من است که کار کنم و خرجی آنها را بدهم، هر چه من تلاش می‌کردم و به آنها می‌رسیدم، اما آنها مثل همیشه به من بی‌توجه بودند و هیچ محبتی به من نمی‌کردند.

این دختر جوان عنوان می‌کند: زندگی خیلی برایم سخت شده بود، به شدت احساس تنهایی می‌کردم و هیچ کس من را درک نمی‌کرد، هر کدام از اعضای خانواده‌ام فقط به فکر خودشان بودند، اما من آنقدر به فکر خانواده‌ام بودم که حسابی از خودم غافل شدم، حتی گاهی متوجه می‌شدم که خانواده‌ام برای اینکه درآمد من را از دست ندهند، جواب رد به خواستگارهایم می‌دادند.

مریم تصریح می‌کند: وقتی که احساس کردم، عمر خودم را هدر دادم، تصمیم به ترک خانه گرفتم و یک چمدان کوچک برداشتم و از خانه زدم بیرون و به یکی از شهرهای بزرگ رفتم، زمانی که به این شهر رسیدم، نمی‌دانستم، کجا باید بروم، رفتم توی یک پارک نشستم، در افکار خودم غرق بودم که یک زن جوان با لبخندی مهربان کنارم نشست.

مریم در حالی که صدایش می‌لرزد آهسته می‌گوید: زمانی که لبخند این زن را دیدم با خودم گفتم ای کاش مادرم یک بار این گونه با من سخن گفته بود، خودم را تنهای تنها می‌دیدم، هیچ جایی را هم برای ماندن نداشتم، زن من را به خانه‌اش دعوت کرد و من هم قبول کردم و همراه وی به راه افتادم و به خانه‌اش رفتم.

دختر جوان با آهی از ته دل ادامه داد چند روز در خانه این زن بودم و وی به گرمی از من پذیرایی کرد تا اینکه یک روز به من گفت، می‌خواهی تو را با یک پسر خوب آشنا کنم، من که به شدت احساس تنهایی می‌کردم و به محبت نیاز داشتم، قبول کردم و آشنایی من با یک پسر جوان آغاز شد، بعد از چند ماه که از آشنایی ما گذشت به خانه ما آمد و در یک شب سیاه من آبرو و پاکدامنی خود را ناخواسته از دست دادم.

دخترک خود با اذعان به اشتباهش در زندگی گفت: بعد از آن رابطه و علاقه ما بیشتر شد، اما یک روز این پسر به من گفت که اگر بخواهی درآمدی داشته باشی باید چند بسته را به آدرسی که به تو می‌دهم، ببری و من هم بدون اینکه بپرسم که بسته‌ها حاوی چه موادی است، قبول کردم و بعد از اینکه پول خوبی به من داد، متوجه شدم که بسته‌های مذکور حاوی موادمخدر است.

مریم می‌افزاید: به همین راحتی من به عنوان دختری که بهترین سال‌های عمرم را زحمت کشیدم به دام یک باند موادمخدر افتادم و آبرو و حیثیت و اعتبار خودم را نابود کردم.

مصرف دارو برای کمرنگ کردن آثار فرار از خانه

سمیرا یک دختر نوجوان دیگری است که هنوز 18 سالش هم تمام نشده است، وی هم یکی از دخترانی است که اقدام به فرار از خانه کرده است، وی می‌گوید: خانواده من وضع مالی به نسبت خوبی دارند، اما من در خانه همیشه احساس تنهایی می‌کردم، زیرا والدینم تمام هوش و حواسشان به خواهر بزرگم است که از ناحیه پا معلول است و انگار نه انگار که من هم بچه آنها هستم.

وی که به شدت از تبعیض ناراحت است، می‌افزاید: در راه مدرسه با یک پسر جوان آشنا شدم و پس از مدتی تصمیم گرفتم که به همراه وی به یک شهر دیگر بروم تا از این راه جواب تمام بی‌مهری‌های خانواده‌ام را بدهم.

این دختر نوجوان عنوان می‌کند: با خودم فکر می‌کردم که با فرار از خانه روزگار بهتری را در پیش دارم، وقتی که از خانه فرار کردم به خانه یکی از دوستان همان پسری رفتم که با هم فرار کردیم، همان شب نخست که بیرون از خانه بودم، دامن من به گناه آلوده شد و بعد از چند روز توسط ماموران نیروی انتظامی که با شکایت خانواده‌ام به دنبال من بودند، دستگیر شدم و من را به خانه برگرداندند.

سمیرا با غمی در گلوی بغض گرفته خود می‌گوید بعد از فرار به شدت از نظر روحی و روانی به هم ریختم و زیر نظر روانپزشک قرار گرفتم و دارو مصرف می‌کنم و خانواده‌ام هم کنترل بسیار شدیدی بر من دارند.

وی به خبرنگار فارس که از وی در مورد اوضاع و احوال پسری پرسید که سمیرا با وی اقدام به فرار کرده است، می‌گوید: بعد از اینکه به خانه آمدم، چند بار با وی تماس گرفتم، اما جوابم را نداد و فقط یک پیام برایم فرستاد با این مضمون که من این خط را عوض می‌کنم و دیگر با من تماس نگیر.

نوجوان بزه‌دیده در حالی که بغض کرده می‌افزاید: احساس می‌کنم، حماقت بزرگی کردم که دست به فرار از خانه زدم و خانواده‌ام را ترک کردم و حالا دیگر آینده‌ای ندارم.

شباهت‌ها و تفاوت‌های فرار دختران

مریم و سمیرا نمونه‌ای از دختران و زنانی هستند که در نزدیکی ما زندگی می‌کنند و برای فرار از مشکلات خود اقدام به فرار کرده‌اند و هر کدام قصه خودشان را دارند، گر چه قصه‌های قبل از فرار از خانه تفاوت‌های زیادی با هم دارد، اما نتیجه این داستان‌ها بسیار به هم شبیه است، بسیاری از این افراد در کمترین زمان بعد از فرار به دام افراد نااهل می‌افتند و مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند و اگر راه آنها به زندان و یا خانه‌های فساد ختم نشود، بی‌شک با مشکلاتی چند برابر مشکلات قبل از فرار به خانه برمی‌گردند.

اما چرا دختران و زنان از خانه فرار می‌کنند و محیط ناامن و افراد ناشناس را بر خانه و خانواده خود ترجیح می‌دهند؟

عوامل فرار دختران از خانه چیست؟

مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: زمانی که می‌خواهیم به آسیب‌های روانی بپردازیم، یکسری عوامل خطر وجود دارد که احتمال بروز آسیب‌های روانی را افزایش می‌دهد و از یک طرف هم عواملی وجود دارد که در برابر آسیب‌های روانی حفاظت‌کننده هستند.

علی بهرام‌نژاد ابراز داشت: عوامل خطر در فرار که موجب بروز این پدیده می‌شود در چند بخش طبقه‌بندی می‌شوند که شامل ویژگی‌ها و خصلت‌های فردی، حیطه خانوادگی، گروه همسالان و حیطه اجتماعی است.

دختران فراری گوشه‌گیر و یا سرکش هستند

وی با اشاره به عوامل خطر حیطه فردی در پدیده فرار بیان کرد: بعضی از شخصیت‌ها به دلیل اینکه در برابر ناکامی‌ها و استرس‌ها شکننده هستند در برابر پدیده‌هایی مانند فرار یا آسیب اجتماعی هم شکننده می‌شوند.

این روانشناس بالینی افزود: افرادی که دارای اعتماد به نفس پایین هستند در برابر بیماری‌های روانی، اجتماعی و آسیب‌ها بسیار شکننده و آسیب‌پذیرند.

بهرام‌نژاد استرس را بخشی از زندگی انسان‌ها خواند و بیان داشت: افرادی که به استرس‌ها پاسخ مناسب دهند و استرس را مدیریت کنند، دچار آسیب نمی‌شوند.

وی گفت: استرس‌هایی در زندگی بعضی از زنان و دختران وجود دارد که آنها راه مقابله با این استرس‌ها را بلد نیستند و می‌خواهند با اجتناب و دوری از استرس‌ها این موقعیت را کنترل کنند که این نوعِ برخورد با استرس موجب فرار می‌شود.

بهرام‌نژاد تصریح کرد: اگر افراد این مهارت را داشته باشند که استرس را در درون خانواده مدیریت کنند، استرس منجر به فرار نمی‌شود.

وی وجود انزوا و یا سرکشی و نافرمانی را از دیگر عوامل شخصیتی بروز فرار دانست و اظهار داشت: گوشه‌گیری و عدم تمایل به فعالیت‌های اجتماعی یکی از ویژگی‌های شخصیتی است که در بسیاری از دختران و زنان فراری وجود دارد.

مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان کرد: بسیاری از دختران و زنان فراری هم افراد سرکشی هستند که قواعد، قوانین و ارزش‌های خانواده را قبول ندارند و این امر منجر به نافرمانی می‌شود و تلاش می‌کنند که خلاف قواعد، قوانین و هنجارهای خانواده رفتار کنند.

هیچ پدیده‌ای به اندازه طردشدگی آسیب‌زا نیست

بهرام‌نژاد بروز برخی مشکلات مانند بلوغ زودرس را از دیگر ویژگی‌های شخصی افرادی دانست که اقدام به فرار می‌کنند و ابراز داشت: بلوغ زودرس یکی از پدیده‌هایی است که منجر به بروز آسیب‌هایی مانند روابط جنسی زودهنگام، مصرف موادمخدر و رفتارهای ضداجتماعی زودرس می‌شود و مقدمه‌ای برای گرایش فرد به آسیب‌هایی مانند فرار است.

وی با بیان اینکه بسیاری از زنان و دختران فراری مبتلا به طردشدگی هستند، افزود: طردشدگی یکی از احساس‌های بسیار دردناک روانی است و هیچ پدیده‌ای به اندازه طردشدگی آسیب‌زا نیست.

بهرام‌نژاد تصریح کرد: افرادی که احساس طردشدگی دارند، احساس می‌کنند که کارآمد و مفید نیستند که این احساس منجر به رفتارهای ضداجتماعی می‌شود.

شکست‌های تحصیلی و عشقی مقدمه‌ای برای فرار از خانه

وی بیان داشت: شکست‌های تحصیلی و عشقی در زندگی می‌تواند، فرد را آسیب‌پذیر کند و زمینه‌ساز فرار از خانه باشد.

بهرام‌نژاد گفت: زمانی که اطلاعات و دانش در زمینه نحوه تعامل با دیگران و پذیرش هنجارهای موجود در خانه محدود است و افراد پیوند اجتماعی مثبت با جامعه ندارند و ارتباط مثبت با همسر، والدین و بزرگسالان پایین است این عوامل منجر به فرار دختران و زنان از خانه می‌شود.

وی تصریح کرد: دخترانی از خانه فرار می‌کنند که ارتباط مثبت والدینی و آنها در خانواده ضعیف و کمرنگ است.

این روانشناس بالینی با اشاره به آسیب‌های مربوط به خانواده که منجر به فرار دختران و زنان از خانه می‌شود، اظهار داشت: خانواده‌هایی که نظارت بر رفتار نوجوانان در آن پایین است و یا قواعد و انتظارات مشخص در آن خانواده نیست و یا خانواده‌هایی که قواعد سخت دارند، فرار دختران در این خانواده‌ها بیشتر روی می‌‌دهد.

درگیری زوج‌ها موجب فرار زنان از خانه می‌شود

بهرام‌نژاد اعتیاد والدین و فقدان انتظارات هماهنگ از فرزندان که متناسب با شرایط بچه‌ها نیست را از دیگر عوامل فرار از خانه خواند و افزود: درگیری بین زوج‌ها و استرس‌های میان زن و شوهر از عوامل فرار زنان از خانه است.

وی بیان داشت: وقتی که رابطه نزدیک و صمیمانه بین والدین با فرزند و یا خواهر و برادرها وجود نداشته باشد، طردشدگی نمود پیدا می‌کند.

این روانشناس بالینی با اشاره به اینکه موضوع مهم در خانواده توجه به اصول تربیتی هماهنگ و ثبات در این امر است، ابراز داشت: سابقه فرار در خانواده از عوامل فرار است و اگر مادر یا پدر زمانی که به مشکل برخورد می‌کرده، خانه را حتی به صورت موقت ترک کرده است این ترک کردن به عنوان یک راهکار حل مسئله برای فرزند الگو شده است.

بهرام‌نژاد تصریح کرد: اگر افراد درجه یک و یا درجه دو خانواده که نقش آنها در ذهن فرد کلیدی است، اقدام به ترک خانه کند، بچه‌ها این کار را از آنها یاد می‌گیرند.

ازدواج اجباری زمینه‌ساز فرار از خانه است

وی با بیان اینکه عدم مشارکت نوجوانان و جوانان در تصمیم‌گیری‌ها، انجام کارهای خانه یا تصمیم‌گیری جمعی از دیگر عوامل فرار دختران است، افزود: در بعضی موارد که بحث ازدواج مطرح می‌شود، دختر را مجبور می‌کنند با فردی ازدواج کند که دلخواهش نیست و دوستش ندارد که این موضوع مقدمه فرار می‌شود.

مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به نقش گروه همسالان در بروز پدیده فرار از خانه اظهار داشت: نگرش مثبت همسالان به مسئله فرار و اینکه دوستان مسئله فرار را تایید می‌کنند و به عنوان یک پدیده نابهنجار از آن یاد نمی‌کنند، بار ارزشی مثبت به آن می‌دهد.

بهرام‌نژاد گفت: ارتباط فرد با افرادی که رفتارهای سالم و سازنده ندارند از جمله عواملی است که می‌تواند موجب فرار از خانه شود به طور مثال وقتی فرد در مدرسه با دانش‌آموزانی که رفتار بزهکارانه دارند، معاشرت داشته باشد این گروه‌های بزهکار فرد را به صورت ناخواسته تشویق به فرار می‌کنند.

وی عدم مشارکت فرد در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی مانند اردوها را در فرار از خانه مؤثر دانست و افزود: زمانی که فرد در این فعالیت‌ها شرکت نمی‌کند این امر منجر به طرد شدن فرد از گروه می‌شود و ممکن است این شخص وقت خود را با پرسه‌ زدن در خیابان و یا به انجام رفتارهای بزهکارانه سپری کند.

مهارت‌های حل مسئله در کاهش فرار از خانه تاثیر دارد

این روانشناس با تشریح عوامل حیطه اجتماعی در بروز پدیده فرار از خانه عنوان کرد: زمانی که مدرسه انتظارات رفتاری و تحصیلی نامشخص از فرد دارد و عدم وجود مراکزی که بتواند در شرایط بحرانی خدمات مناسب را به این افراد ارائه دهد در فرار از خانه و افزایش آسیب‌های ناشی از آن مؤثر است.

بهرام‌نژاد محیط‌های نابسامان مانند حاشیه‌نشینی، فقر، بیکاری و تبعیض را از جمله عواملی خواند که در فرار دختران نقش دارد و اظهار داشت: نبود سازمان‌هایی که بتواند در زمان نابسامانی و تنش در خانواده جایگزین خانواده شود، سبب افزایش آسیب‌های ناشی از فرار می‌شود.

وی عدم وجود موقعیت برای فعالیت‌های اجتماعی، نبود خدمات اجتماعی و نبود ویژه برنامه‌هایی که بتواند، مهارت‌های زندگی را در نوجوان تقویت کند، عنوان کرد: مهارت‌های حل مسئله، کنترل استرس و افزایش خودآگاهی در کاهش فرار از خانه تاثیر دارد.

بهرام‌نژاد اذعان داشت: هر چقدر فرد در زمان فرار از خانه در سن پایین‌تری قرار داشته باشد، مستعد بروز بزهکاری است.

بعضی از فیلم‌ها مروج فرار از خانه هستند

وی در مورد نقش رسانه‌ها در مورد فرار دختران از خانه تصریح کرد:‌ رسانه‌ها اگر آمارهای بیش از اندازه و غلو شده در مورد فرار را اعلام کنند و فرار از خانه به عنوان پدیده‌ای مطرح شود که قبح زیادی ندارد، این امر منجر به افزایش شیوع این پدیده می‌شود.

مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان کرد: وقتی که رسانه‌ها فرار یک دختربچه را به عنوان شیوه حل مسئله مطرح می‌کنند و این موضوع سرتیتر رسانه‌ها می‌شود، این امر در افزایش وقوع فرار از خانه تاثیرگذار است.

بهرام‌نژاد با بیان اینکه آسیب‌ها عوامل منطقه‌ای دارند، گفت: از طریق کالبدشکافی روانی باید عوامل هر منطقه شناسایی و راهکارهای مناسب با آن ارائه شود و روش‌های کاربردی و مؤثر صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه رسانه‌ها تغییراتی در رفتار و ادراک فرد ایجاد می‌کنند، ابراز داشت: رسانه‌ها مرکز اطلاعات کلیدی هستند و زمانی که یک فرد فرار و یا خودکشی می‌کند باید علت این پدیده را در رسانه بیان کرد.

این روانشناس اذعان داشت: عدم نظارت خانواده در هنگام تماشای بسیاری از فیلم‌ها و سریال‌ها حتی در شبکه‌های داخلی توسط فرزندان ممکن است پدیده فرار را ترویج دهد.

بهرام‌نژاد شناسایی ریز فاکتورها در پدیده فرار از خانه را مهم دانست و بیان کرد: کسانی که در معرض خطر هستند باید شناسایی شوند و در مدرسه یا جامعه روی این افراد سرمایه‌گذاری در زمینه آموزش صورت گیرد.

فرار از خانه در خانواده‌های پرتنش بیشتر است

وی خاطر نشان کرد: در بحث فرار دختران باید گروه‌های شناسایی در مدرسه، منزل، محیط کار و محیط‌های اجتماعی این دختران را به عنوان گروه‌های در معرض خطر و افرادی که قادر به تصمیم‌گیری نیستند و مهارت‌های اجتماعی ضعیفی دارند را مورد شناسایی قرار دهند.

بهرام‌نژاد بیان کرد: در مدارس می‌توان بچه‌های کم‌رو، خجالتی، منزوی و گوشه‌گیر و یا دانش‌آموزان دارای رفتارهای خشن، سرکش، نافرمان و اختلال شخصیت هستند و افرادی که مورد سوء‌استفاده جسمی و یا جنسی و آزار قرار گرفته‌اند را شناسایی کنیم و با ارائه آموزش موجب از بین بردن پدیده فرار از خانه در بین این افراد شویم.

وی اذعان داشت: کسانی که در خانواده‌هایی زندگی می‌کنند که درون آن خانواده دلبستگی ضعیفی وجود دارد و احساس آرامش کم است بیشتر از دیگران اقدام به فرار از خانه می‌کنند و با شناسایی خانواده پرتنش، بچه‌های طلاق و ازدواج‌های ناموفق و ارائه آموزش‌های مناسب می‌توان به کاهش پدیده فرار از خانه کمک کرد.

مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان کرد: بچه‌هایی که پیشرفت تحصیلی ضعیف، سابقه غیبت مکرر و فرار از مدرسه دارند در معرض خطر فرار از خانه هم هستند.

بعد از فرار چه اقداماتی باید انجام داد؟

بهرام‌نژاد تصریح کرد: وقتی که فرار از خانه روی می‌دهد، اقدام نخست ارجاع فرد به مکان امن روانی و عاطفی و ارائه خدمات مشاوره‌ای است، زیرا اگر اقدامات تنبیهی، تحقیر و سرزنش وجود داشته باشد، این عامل را تشدید می‌کند.

وی افزود: بعد از وقوع فرار باید مهارت‌های حل مسئله به افراد آموزش داده شود و زمانی که فرد به خانه برمی‌گردد باید تغییراتی در فرآیند و کارکرد خانواده ایجاد شود.

بهرام‌نژاد با بیان اینکه افرادی که اقدام به فرار می‌کنند بعد از بازگشت به خانه به درمان‌های طولانی ‌مدت نیاز دارند، ابراز داشت: این افراد باید شش ماه تا یک سال تحت درمان مشاوره‌ای یا روانپزشکی قرار گیرند و حتی خانواده‌های آنها هم باید این مشاوره‌ها را دریافت کنند.

مشکلات اخلاقی علت فرار دختران نیست

وی اذعان داشت: در بسیاری مواقع آسیب‌های روانشناختی و کژکاری در سیستم روانشناختی فرد از عوامل فرار از خانه است در صورتی‌که خانواده یا جامعه فکر می‌کنند، افرادی که از خانه فرار می‌کنند دارای مشکلات اخلاقی هستند.

این کارشناس ارشد روانشناسی بالینی بیان کرد: اگر این مشکلات اصلاح نشود، فرد به صورت مجدد این رفتار را تکرار می‌کند و احتمال فرار را افزایش می‌یابد.

مداخله روان‌درمانی بهترین شیوه برای کاهش آسیب‌های فرار

بهرام‌نژاد اظهار داشت: بهترین شیوه برای کاهش آسیب‌های ناشی از فرار مداخله روان درمانی، روانپزشکی و حتی دارویی است.

وی افزود: دختران و زنان فراری بعد از فرار در دام افرادی می‌افتند که منتظر این فرصت هستند و آسیب‌هایی مانند تجاوز، انواع سوءاستفاده‌های جسمی و جنسی و روانی از آنها صورت می‌گیرد که این امر منجر به حساس ناخوشایند نسبت به خود می‌شود و حتی ممکن است، روزنه امیدی که برای رفع مشکلاتشان وجود داشته از بین برود.

بهرام‌نژاد با بیان اینکه آسیب‌های ناشی از فرار از خانه منجر به افسردگی و بروز اختلال استرس پس از حادثه می‌شود، گفت: ممکن است، آسیب‌های این پدیده از پدیده نخست هم بیشتر باشد و فرد باید تحت درمان قرار گیرند و اگر درمان نشود، ممکن است که پدیده خودکشی و یا آسیب به دیگران در این افراد تشدید شود.

دختران فراری قربانی بزه‌کاران می‌شوند

عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و الهیات دانشگاه شهید باهنر کرمان در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: ابتدا باید واژه‌ها و اصطلاحات تعریف شود، زیرا تا زمانی که ما نمی‌دانیم در مورد چه موضوعی صحبت می‌کنیم، کار دشوار است.

محمود روح‌الامینی عنوان کرد: «دختران فراری» به عنوان واژه‌ای معمول در ایران به کار برده می‌شود و واژه «دختر» به جنسیت مربوط می‌شود و ما جنس خاصی را مدنظر داریم، اما «فراری» واژه سختی است و به نظرم باید دو مفهوم متفاوت برای این واژه قائل شویم.

وی با طرح دو مفهوم ترک خانواده و فرار از خانواده برای واژه فرار بیان داشت: برای اینکه این دو مفهوم را تفکیک کنیم باید گفت که دختر در ترک خانواده، خانه را ترک می‌کند، اما رابطه خود با کانون خانواده را قطع نمی‌کند، اما دختران فراری با وجود اینکه خانه را ترک می‌کنند، رابطه با خانواده را هم قطع می‌کنند و مرز ما در این دو مورد مشخص است.

این استاد دانشگاه ابراز داشت: به عنوان مثال یک دانشجو خانه را ترک می‌کند، اما فرار نمی‌کند و آثار این دو نوع ترک خانه برای ما قابل توجه است و می‌توان همان آثار فرار را در ترک خانواده هم داشت.

روح‌الامینی با اشاره به اینکه در فرار از خانه باید سن فرد را مشخص کرد، افزود: از منظر جرم‌شناسی افراد زیر 18 سال را کودک و بالای 18 سال را بالغ می‌دانیم.

وی تصریح کرد: اگر دختر بالای 18 سال خانواده را ترک کند با ترک خانه توسط یک کودک آثار آن یکی نیست، زیرا فرد زیر 18 سال نیاز به حمایت دارد و بنابراین ما باید توجه ویژه‌ای به این بحث داشته باشیم و افراد زیر 18 سال از نظر جرم‌شناسی باید زیر نظارت و حمایت والدین و همچنین اطاعت‌پذیر باشند در حالی که برای افراد بالای 18 سال این موضوع مطرح نمی‌شود.

عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و الهیات دانشگاه شهید باهنر کرمان با بیان اینکه افراد زیر 18 سالی که از خانه فرار کرده‌اند به دو دسته دختران فراری بزه‌کار و دختران فراری بزه‌دیده بزه‌کار تقسیم می‌شوند، اذعان داشت: فرار این دختران آثار متفاوتی دارد.

حرف آخر

گر چه آمار مربوط به دختران و زنان فراری جزو آمارهای محرمانه‌ای است که کمتر از سوی مسئولان و نهادهای ذی‌ربط اعلام می‌شود، اما واقعیت جامعه امروز نشان می‌دهد، بحث دختران فراری پدیده‌ای نیست که به راحتی بتوان از کنار آن گذشت، بنابراین می‌توان علاوه بر مطرح کردن علل و عوامل این آسیب اجتماعی به رفع مشکلات افرادی پرداخت که قصد فرار از خانه و کاشانه خود را دارند.

بی‌شک نقش خانواده را در فرار دختران از خانه نمی‌توان کتمان کرد، اما دستگاه‌های مختلف می‌توانند با ارائه آموزش‌های صحیح به خانواده‌ها و همچنین به زنان و دختران آسیب‌دیده از بروز پدیده ناخوشایند دختران فراری جلوگیری کنند.

 

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نطق وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، گفت: آقای نجفی با وجود اینکه در فتنه 88 نقش داشتند، حاضر نشدند در دفاع از خود فتنه 88 را محکوم کند.

به گزارش علمدار بصیر: جواد کریمی قدوسی، نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتگویی، اظهار کرد: بنده با کلیت کابینه پیشنهادی رئیس جمهور یازدهم مخالف هستم.

وی خاطر نشان کرد: بنده از مخالفان وزیر پیشنهادی ارشاد هستم و فردا در رابطه با ایشان در صحنه علنی مجلس شورای اسلامی به سخنرانی خواهم پرداخت.

کریمی قدوسی با اشاره به علت مخالفت خود با وزیر پیشنهادی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، افزود: دغدغه ما عدم بازگشت فضای فرهنگی دوره حاکمیت اصلاح طلبان در دوره آقای خاتمی است.

وی در خصوص مهمترین اولویت های وزارت ارشاد، ابراز کرد: مهمترین وظیفه وزیر ارشاد حفظ فرهنگ ناب محمدی(ص) و آرمان های انقلاب و جایگاه رسمی ملت مسلمان و انقلاب اسلامی ایران در تمامی عرصه هاست.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دفاع وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در صحنه علنی مجلس، بیان کرد: به طور کلی آقای نجفی در دفاع از خودش حاضرنشد فتنه 88 را محکوم کند و حتی یک جمله به کار نبرد که عنوان تقلب ظلم بزرگی بود که فتنه گران به این نظام زدند.
 
وی با اشاره به اینکه آقای نجفی در فتنه 88 از نزدیکان سران فتنه بویژه آقای کروبی بودند، ابراز کرد: در حالی مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر تأکید کردند که باید فتنه 88 از سوی مدعیان این امر محکوم شود، حاضر نشد این موضوع را محکوم کند، ضمن اینکه ایشان اردوکشی های خیابانی را قانونی می دانستند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی افزود: نمایندگان مجلس شورای اسلامی روی 6 یا 7 نفر از وزرای پیشنهادی که در فتنه 88 بودند، مخالفت دارند.

وی یادآور شد: فردا در مخالفت با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی نطق مهمی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی خواهم داشت.
منبع: صبح توس





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
مجری و برخی از حاضران می‌خندند و مجری رو به سرباز دیگری به نام راقی کرده و می گوید: تو در گزارشت گفتی که مبارزانی بدون سر دیده‌ای؟ چطور چنین چیزی ممکن است. راقی گفت: تنها من آنها را ندیده‌ام؛ تمام افراد یگان من این صحنه را رؤیت کرده‌اند
به گزارش علمدار بصیر: پایگاه مقاومت اسلامی لبنان به تازگی داستان‌هایی از عنایت‌های الهی در جنگ 33 روزه که برای عناصر مقاومت اسلامی این کشور اتفاق افتاده را منتشر کرده که هفت داستان کوتاه از آنها را در متن زیر می‌بینید.


· جنود الهی

یکی از رزمندگان حزب‌الله می‌گفت من به همراه چهار نفر از دوستان همرزمم با دشمن مبارزه می‌کردیم. تشنگی بر ما فشار آورده بود و مسافت زیاد و راه ناهموار کوهستانی، توانی برایمان باقی نگذاشته بود. ما باید خود را به پایگاه می‌رساندیم و از آنجا عملیات خود را آغاز می‌کردیم. در نزدیکی پایگاه خانه‌ای وجود نداشت که ما بتوانیم رفع عطش کنیم. در داخل کوهستان غاری بود که زنی سالمند با خانواده کوچک خود در آن زندگی می‌کرد. آنها از ترس حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به منطقه بنت‌جبیل، بدان جا پناه آورده بودند.

به سمت غار مذکور حرکت کردیم و به آن پیرزن سلام کرده و از وی آب طلب کردیم. وی پاسخ سلام ما را داد و برایمان آرزوی توفیق و پیروزی بر دشمن صهیونیستی کرد. افراد این خانواده برایمان آب آوردند و ما مشغول نوشیدن آب شدیم. وی شروع به پر کردن ظروف از آب شد. در این حال یکی از ما پرسید چه نیازی به این همه آب است. این پیرزن با تعجب گفت من عذرخواهی می کنم که آب کافی برای سیراب کردن ارتشی که پشت سرشماست، ندارم.


این زن در پشت سر ما تعداد زیادی نیروهای ملبس به  لباس نظامی مشاهده کرده بود که در حقیقت فرشتگان الهی بودند که خداوند سبحان برای کمک به ما اعزام نموده بود.

با این گفته پیرزن ما با شادی و تعجب و لرزش به همدیگر نگاه می‌کردیم.


· غذای گرم

یکی از جوانان مقاومت لبنان می‌گفت: در هنگام فراگیری آموزش‌های قبل از جنگ، ما می‌توانستیم برای مدتی طولانی گرسنگی را تحمل کرده و غذا را به گونه‌ای تقسیم نماییم که بتوانیم چند روز را بدون غذا سپری کنیم. چنانکه می‌دانید هواپیماهای اسرائیلی از هر روشی استفاده می کردند تا هیچ آذوقه ای به دست ما نرسد. یک روز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به شدت مواضع ما را بمباران کردند و ما چاره ای جز ورود به خانه‌ای که در طی دو سه هفته گذشته خالی از سکنه شده بود، نیافتیم. به محض باز کردن قفل و ورود به آن، با یک سفره غذای گرم که گویی در همان لحظه آماده شده بود، روبرو شدیم. ما فارغ از بمباران دشمن مشغول خوردن شدیم . این غذا آنقدر لذیذ بود که گویا در تمام طول عمرمان چنین غذایی نخورده بودیم.


· معجزه ابراهیم نبی برای عناصر حزب الله

یکی از رزمندگان خط مقدم مقاومت اسلامی می‌گوید: نبرد سختی بین ما و صهیونیست‌ها در جریان بود و دشمن قادر نبود جبهه ما را در هم شکسته و مانع از پرتاب موشک از این جبهه شود. از همین رو با مواد آتش زا محیط پیرامون ما را آتش‌باران کرد. با این اقدام، پایگاه‌های پرتاب موشک در محاصره آتش قرار می‌گرفت و دشمن می‌توانست رزمندگان را شکست دهد.

در چنین شرایطی رزمندگان خود را در حلقه محاصره آتشی بزرگ یافتند، اما خداوندی که آتش را بر ابراهیم خلیل سرد و سالم کرد به رزمندگان کمک کرد. آتش همه چیز را به جز دستگاه‌های پرتاب موشک، مهمات و محل حضور رزمندگان فرا گرفته بود. رزمندگان می دیدند که آتش تا نزدیکی آنها می‌آید و بدون آنکه به آنها آسیبی برساند، از کنارشان عبور کرده و گویی به آنها سلام می‌دهد.

یکی از رزمندگان می‌گوید: آتش مأموریت داشت که به ما آسیبی نرساند. وقتی دشمن دید رزمندگان با وجود این آتش عظیم به مبارزه و پرتاب موشک ادامه می‌دهند، ترس به دلش راه یافت.


· مبارزه مردانی بدون سر

 با پایان یافتن تجاوز رژیم صهیونیستی که با شکست نیروهای زبده این رژیم همراه بود و بعد از سؤال و جواب از افسران میدانی، 300 تن از سربازان اسرائیلی شرکت‌کننده در نبردهای بنت جبیل، الخیام، یعترون و مارون الرأس که از نیروهای یگان ایگور و گولانی بودند برای معالجه راهی مراکز درمانی اروپا شدند. این افراد مطالب عجیبی را به روزنامه‌ها گفته بودند و  فرماندهان آنها مورد سرزنش واقع شده بودند، چرا که گفته می شد آنها مسئول دیوانگی و جنون این سربازان شده‌اند. در زیر به گفته‌های عجیب و غریب این سربازان اشاره شده است:

دانی: ما می‌دیدیم اشباحی با ما می‌جنگند.

مجری: چگونه؟ می توانی توضیح بدهی؟

دانی: بارها به فرماندهان گفتم که این مسئله واقعیت دارد ولی آنها ما را به مصرف مواد مخدر و قرص‌های روانگردان محکوم کرده و برای صحت این موضوع، معاینه های پزشکی بسیاری بر روی ما انجام می‌دادند.

مجری: دانی تو می‌دانی که اشباح وجود خارجی ندارد، می‌توانی درباره توان استتار و خیزش رزمندگان حزب‌الله برایمان توضیح بدهی. سخن گفتن از این اشباح غیرمنطقی به نظر می‌رسد.

دانی:من مطمئنم که آنها شبح بودند، چرا که آنها در آسمان پرواز می‌کردند.

با این گفته دانی، مجری و برخی از حاضران می‌خندند و مجری رو به سرباز دیگری به نام راقی کرده و می گوید: تو در گزارشت گفتی که مبارزانی بدون سر دیده‌ای؟ چطور چنین چیزی ممکن است.

راقی : تنها من آنها را ندیده‌ام . تمام افراد یگان من این صحنه را رؤیت کرده‌اند.

مجری : با دیدن آنها چه کار کردید؟

راقی: فرار کردیم.

مجری: آیا این امور به خاطر ترس، اضطراب و پریشانی میدان نبرد نبوده است؟

راقی: باید به شما بگویم نه تنها من که تمامی سربازان دیدند که مبارزانی بدون سر به ما حمله می‌کنند.

دانی، راقی و دیگر افراد مجموعه آنها برای خارج ساختن تصاویر مهاجمان بی سر از اذهانشان راهی درمانگاه‌های فرانسه و سوئیس شدند.


· معجزه الهی در سقوط جنگنده دشمن

رمز قدرت واقعی رزمندگان در نماز و دعا و پاسداری از آن در سخت‌ترین شرایط نبرد نهفته است. یکی از رزمندگان مؤمن و دوستدار پیامبر (ص) و اهل البیت(ع) بعد از پایان نماز، سجده‌ای طولانی انجام می‌دهد. وی در این سجده به خواب می‌رود و در عالم رؤیا، بانو فاطمه زهراء(س) و حضرت زینب(س) را مشاهده می‌کند.

وی با نگرانی عرض می‌کند: بانوی من هواپیماهای دشمن خانه و کاشانه ما را ویران و زنان و کودکانمان را به کام مرگ فرستاده است آیا کاری برایمان انجام نمی‌دهید؟

بانو فاطمه زهراء(س) می‌گویند (صبر کنید، پیروز خواهید شد.)

 وی می‌گوید: بانوی من! مگر نه این است که ما از شیعیان و دوستداران و  ادامه دهندگان راهتان هستیم. ما را از شر این جنگنده‌ها نجات نمی دهید؟

ایشان می فرمایند: صبر کنید، پیروز خواهید شد.

این رزمنده می گوید: بانوی من آیا کاری با این جنگنده‌ها نمی‌کنید، اگر شده یکی از آنها را ساقط کنید تا قلبمان آرام و دلمان مطمئن شود.

وی می‌گوید: فاطمه زهراء (س) ردایی سفید را در آسمان چرخاند و گفت: صبر کنید، پیروز خواهید شد.

به گفته این رزمنده در این حالت من از خواب بیدار شده و ناگهان متوجه شدم یک جنگنده اسرائیلی در دره مریمین سقوط کرد. بدین ترتیب آنچه بانو فاطمه زهراء(س) گفته بود با سقوط این هواپیما محقق شد و پیروزی حاصل شد.


· شنا بلد نبودند ولی عبور کردند

یکی از رزمندگان مقاومت درباره خاطرات جبهه نبرد با دشمن صهیونیستی می‌گوید: حوادث زیادی وجود دارد، ولی یکی از عجیب‌ترین آنها این است که ما گروهی بودیم که سعی داشتیم خود را به دشمن رسانده و عملیاتی را بر ضد آن انجام دهیم. در بین ما مبارزانی بودند که شنا بلد بودند، این در حالی بود که ما ناچار بودیم از منطقه‌ای که رودخانه‌ای پر آب در آن جریان داشت، عبور کنیم.

من از جمله افرادی بودم که شنا بلد نبودم. احساس کردم کسی مرا به آن سوی آب رساند، وقتی از دیگر افرادی که به مانند من شنا بلد نبودند پرسیدم چطور از آب عبور کرده‌اند آنها نیز همین را گفتند.


· خشاب ها خود به خود پر می شدند

یکی از رزمندگان مقاومت می‌گوید: ما در حمله زمینی با دشمن صهیونیستی در حال پیکار بودیم و این در حالی بود که هریک از ما دارای چهار تا پنج خشاب بود. واقعاً درگیری شدید بود. یکی از عناصر مبارز نیز خشاب‌هایش را در جیب لباس‌هایی که می‌پوشید در  منطقه‌ای جا گذاشته بود.

این برادر ما وقتی درگیری شدید شد به شدت به سمت دشمن آتش گشود به طوری که تنها یک خشاب برایش باقی ماند با این حال وی از شلیک کردن باز نایستاد تا اینکه فشنگ‌هایش تمام شد ناگهان بدون آنکه بداند چه کسی و چگونه خشاب‌هایش را پر کرده است متوجه شد سلاحش فشنگ پرتاب می کند. گویا اصلاً شلیک نکرده بود.
منبع:مشرق




تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
حاشیه‌های فارس از دومین روز رای اعتماد به وزرای پیشنهادی
رئیس مجلس شورای اسلامی با توجه به ازدحام ده‌ها نماینده اطراف روحانی، خطاب به آنها گفت: آنطور که شما دور آقای رئیس‌جمهور جمع شده‌اید، من نگران جان ایشان می‌شوم، بگذارید آقای رئیس‌جمهور کمی هم هوا بخورد.

 

 

 

به گزارش خاورستان: دومین روز  بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی حسن روحانی در مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش در حالی به کار خود پایان داد که  با حواشی جالبی همراه بود.

*جلسه صبح امروز نخست با صحبت یکی از موافقان گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش و سپس اظهارات محمد علی نجفی، وزیر پیشنهادی این وزارتخانه آغاز شد، وی که به دفاع از عملکرد سیاسی خود می‌پرداخت با اعتراض زاکانی مواجه شد و البته بخشی از سخنان او با احسنت احسنت گفتن نمایندگان مورد استقبال قرار گرفت.

* حسن روحانی که روز گذشته قبل از ساعت 8 صبح و پیش از آغاز جلسه علنی در خانه ملت حضور یافته بود امروز ساعت 9:30 دقیقه به صحن آمد و رئیس مجلس نیز به وی خیرمقدم گفت.

* احمد توکلی در جلسه علنی امروز در اقدامی قابل توجه از فیلمبردار جلسه علنی با چایی و بیسکویت پذیرایی کرد؛ وی در حالی از محل پذیرایی مجلس برای فیلمبردار جلسه علنی چایی و بیسکویت آورد که این فیلمبردار به دلیل قرار گرفتن در پشت دستگاه کرین نمی‌توانست برای پذیرایی ، جلسه علنی را ترک کند.

* به هنگام حضور رئیس جمهور در جلسه علنی، بهروز نعمتی نماینده اسدآباد در حال مخالفت با گزینه پیشنهادی روحانی برای وزارت ارتباطات بود که بعد از ورود رئیس جمهور به جلسه علنی ضمن خیرمقدم به ایشان گفت: مخالفت بنده با گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت ارتباطات به معنای مخالفت با دولت نیست.

* علی لاریجانی که امروز به طور تقریبی هر 40 دقیقه یکبار به نمایندگان جهت رعایت جلسه و جلوس‌ کردن در صندلی‌های سبز تذکر می‌داد وقتی محاصره رئیس جمهور بین ده‌ها نماینده مجلس را دید با قطع سخنان ناطق جلسه گفت: اینطور که شماها دور آقای رئیس جمهور جمع شده‌اید من نگران جان ایشان می‌شوم، بگذارید آقای رئیس جمهور هوا هم بخورد.

*رسایی که قصد داشت برای مخالفت با وزیر پیشنهادی اطلاعات پشت تریبون مجلس برود، قبل از حضور در جایگاه با علوی، وزیر پیشنهادی اطلاعات روبوسی کرد که منادی عضو هیئت رئیسه مجلس پشت تریبون گفت: «چه مخالف ایثارگری»!!

 

*در حالی نمایندگان در حال بررسی رای اعتماد به گزینه‌های پیشنهادی رئیس جمهور بودند که یک جانباز شیمیایی از مسجد سلیمان خوزستان با نام مرادی پشت درب مجلس در حال تلاش برای ورود به مجلس و گفت‌وگو با نمایندگان درباره مشکلات عدیده‌ اقتصادی‌اش بود، گفته می‌شود این جانباز چندین بار است که به خانه ملت می‌آید اما بی نتیجه باز می‌گردد.

* برخلاف جلسه صبح روز گذشته، جلسه امروز، جلسه نسبتاً آرامی بود.

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
یکی از سرورهای مورد استفاده آمریکا برای جاسوسی سایبری از کشورهای مختلف در سفارت این کشور در مسکو پایتخت روسیه قرار دارد.

 

 

 

به گزارش علمدار بصیر  به نقل از مسکو تایمز، ادوارد اسنودن که در حال حاضر در مسکو پایتخت روسیه زندگی می کند و از این کشور پناهندگی سیاسی یک ساله دریافت کرده است، به وکیل خود اظهار داشته که اطمینان دارد سفارتخانه آمریکا در روسیه مرکزی مهم برای جاسوسی سایبری ایالات متحده است.

در اسنادی که یک ماه قبل در روزنامه گاردین منتشر شد تصریح شده بود که زیرساخت‌های جاسوسی آمریکا در کشورهای مختلفی و از جمله روسیه قرار دارد. در فایلی که توسط روزنامه گاردین منتشر شده بود نقشه‌ای متشکل از 700 سرور وجود داشت که در قالب برنامه جاسوسی XKeyscore عمل می کردند. این سرورها در 150 کشور جهان فعال هستند که از جمله این کشورها می‌توان به روسیه، اوکراین و چین اشاره کرد.

برنامه XKeyscore اطلاعات متنوعی را در مورد ارتباطات الکترونیکی، فایل‌های ارسالی و دریافتی، صفحات اینترنتی مورد بازدید، میزان و نحوه فعالیت برنامه های پیام رسان و فهرست دوستان هر کاربر و همین طور اطلاعات تماس های تلفن ثابت و سیار جمع اوری کرده و برای آژانس امنیت ملی آمریکا ارسال می‌کند.

برنامه جاسوسی XKeyscore قادر به نظارت و کنترل کل ترافیک اینترنتی یک کاربر بوده و به محض فعال شدن یک کاربر در اینترنت این کار را انجام می‌دهد و حتی می‌تواند نرم‌افزارهای مورد استفاده یک کاربر را شناسایی و فهرست کند.

بر اساس اطلاعاتی که اسنودن منتشر کرده سرورهای جاسوسی آمریکا تنها در کشورهایی وجود ندارند که آمریکا در آنها سفارتخانه‌ای ندارد. از جمله این کشورها می‌توان به ایران اشاره کرد که آمریکا علاقه فراوانی به جاسوسی در آن دارد ولی به علت قطع روابط سیاسی دو طرف در این زمینه با مشکلات جدی مواجه است.

 

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
آیا در این سرزدنها سعی کردید گفتمانی داشته باشید که به گفته خودتان آب بر روی آتش باشید یا به اقرار برخی از خانواده ها سعی در تهیج آنان برای موضع گیری بر علیه نظام را داشته اید که برخی از این خانواده ها به این امر شما واکنش نشان داده اند!

به گزارش علمدار بصیر: وزیر پیشنهادی آموزش پرورش در دفاع از خود حق و نا حق را با هم آمیخته کرده است و طوری از خود دفاع نا به حق کرد که گویی هیچ نقشی در ایام فتنه به عهده نداشته است!

جناب آقای نجف برای آگاهی افکار عمومی و ثبت در تاریخ که شما روی حقایق را با اظهارات دروغ و باطل خود پوشاندید مطالب فوق را بیان می نماییم:

1- گفتید که مصوب شورای شهر بوده که به خانواده خسارت دیده گان سر بزنید که ما هم این مطلب را قبول داریم ولی آیا شما به همه خسارات دیده گان سر زدید یا فقط به دیدار کسانی که در جبهه مخالف بودند رفتید آیا به خانواده شهدای فتنه هم سر زدید و از آنان هم دلجویی کردید؟

آیا در این سرزدنها سعی کردید گفتمانی داشته باشید که به گفته خودتان آب بر روی آتش باشید یا به اقرار برخی از خانواده ها سعی در تهیج آنان برای موضع گیری بر علیه نظام را داشته اید که برخی از این خانواده ها به این امر شما واکنش نشان داده اند!

2- در مورد نام میدان حق شناس همانطور که شما به خوبی می دانید و اعضای شورای شهر هم می دانند و می توان از شهرداری هم استعلام نمود آن میدان نه به نام مرحوم حضرت آیت الله حق شناس بلکه به عنوان فردی که از ملاکان و خیرین منطقه بوده است می باشد و این نشان می دهد که چقدر شما در بیاناتتان صادق هستید؟

3-آقای نجفی اگر فرض را بر این موضوع بگذاریم که شما قصد داشتید دامن نظام را از اتهام ننگ تجاوز در کهریزک پاک نمایید آیا شما بعد از آن ماجرا که همه نهادهای مسئول آمدند و گفتند که بحث دروغ بوده است شما مصاحبه ای کردید و برای افکار عمومی تشریح کردید که آن بحث از اساس دروغ بوده تا ساحت نظام را از شبهه ای که خودتان مطرح کرده بودید پاک نمایید؟

4-جناب نجفی شما که با راهپیمایی مخالفان قبل از سخنان رهبری معظم انقلاب موافق هستید آیا مگر کشور قانون ندارد که هرکسی تا به چیزی شک کرد و اعتراض داشت باید بریزد توی خیابانها و سطلهای زباله را آتش بزند تا عده ای بی گناه کشته شوند تا حرف خود را بزند؟ اصولا قانون برای چه گذاشته شده است برای آنکه به آن بی اعتنایی نمایید و حق خود را در آشوب کف خیابان پیگیری نمایید؟

5-حضرت آقای نجفی بفرمایید چرا بعد از خطبه روشنگرایانه مقام معظم رهبری موضعی اتخاذ نکردید و نگفتید که نباید مردم به خیابانها بیایند آیا این عدم موضع در بزنگاههای نظام نیست که می تواند سر امثال امام حسین (ع) را بالای نیزه ببرد؟ گناه سکوت در فتنه که به ریختن خون بی گناهان دیگر منجر شد اگر بیشتر از عاملان آن نباشد حداقل کمتر نیست چون کسی که به ظلم با سکوتش کمک کند خود ظالم است.

و جناب نجفی گفتنی ها بسیار است مردم و نمایندگان آنان خود به خوبی می توانند سره را از ناسره تشخیص دهند و جدا نمایند تا تحت تاثیر القائات احساسی شما قرار نگیرند. امیدواریم که نمایندگان محترم به وظیفه انقلابی خود در عدم رای به شما عمل نمایند تا از آزمون الهی و انقلابی خود سربلند بیرون بیایند.

 

منبع:عصر امروز





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون