|
نکته جالب در این اتفاق جانب داری مادر نعیما طاهری در اقدام فرزندش است، نعیمه اشراقی به گونه ای از فرزند خود دفاع می کند که گویی فرزندش هنوز به سن تکلیف نرسیده است و همان روسری که به سر دارد نیز لطف کرده است و بر سر مبارک نهاده است.
به گزارش علمدار بصیر: نعیما طاهری دختر نوه امام (ره) است، متاسفانه امروز که دیده می شود وی در کشوری که با جمهوری اسلامی علنا به مخالفت برخاسته است با حجابی نا متعارف و دور از شان یک بانوی ایرانی حاضر شده است.
اما نکته جالب در این اتفاق جانب داری مادر نعیما طاهری در اقدام فرزندش است، نعیمه اشراقی به گونه ای از فرزند خود دفاع می کند که گویی فرزندش هنوز به سن تکلیف نرسیده است و همان روسری که به سر دارد نیز لطف کرده است و بر سر مبارک نهاده است. نعیمه اشراقی در ادامه خطاب به دخترش گفته است: " نعیما! دختر دلبندم، کسب مقام اول مرکز نخبگان ایالت انتاریو کانادا را به تو تبریک می گویم. باید بدانی به وجودت افتخار می کنم نه برای مدال، بلکه برای انسانیت، شرافت، مهربانی و برای دیانتت.... دختری که اغلب جلسات هفتگی تفسیر قرآن را ترک نمی کند و به آنچه از آن می آموزد، عمل می کند... عزیزم، هرگز از تو جز اخلاق نیکو، ادب، عاطفه و وفا ندیدم... اگر شیرینی این پیروزی را به کامت تلخ کردند به فال نیک بگیر که انتقاد و حتی حمله، انسان را مصمم و آبدیده می کند. دخترم، قدم های بعدی را بلندتر و محکم تر بردار و از آنچه می آموزی برای خدمت به هم نوعت استفاده کن، بدان همواره دعای خیر مادرت همراه توست، از خداوند منان برایت بهترین ها را آرزو دارم. " ![]() البته در این گفته های وی نیز نکته هایی دیده می شود که می توان به این نتیجه رسید که اینها فاصله زیادی از آرمانها گرفته اند. در جایی این مادر می گوید: دختری که اغلب جلسات هفتگی تفسیر قرآن را ترک نمی کند و به آنچه از آن می آموزد، عمل می کند این جمله یعنی دختر نابغه شما در تفسیر قرآن، اهمیت حجاب را نفهمیده است که اگر اینگونه باشد باید به برگزاری آن مسابقه علمی شک کرد که چطور همچین فردی در مسابقه علمی کانادا مقام اول می شود؟! زیرا هرکسی که فقط متن قرآن را بدون تفسیر بخواند به اهمیت حجاب پی می برد ولی با این اوصاف ایشان تفسیر را هم خوانده و متوجه نشده پس مسابقه علمی کانادا زیر سوال می رود ... و یا اینکه ایشان فهمیده و عمل نکرده است که در این صورت حرف های مادرش زیر سوال رفته است. و در جایی دیگر مادر ایشان گفته است : " دخترم هرگز از تو جز اخلاق نیکو، ادب، عاطفه و وفا ندیدم... " البته یکی باید در اینجا به خواهر خانم آقای خاتمی این نکته را یاد آور شود که : مگر کسی حرف از اخلاق و عاطفه و وفای دختر شما زده است که شما اینگونه پاسخ خلق الله را می دهید؟! حرف مردم روی حجاب بوده نه عاطفه و وفا. و در جایی دیگر گفته این مادر دلسوز می گوید: اگر شیرینی این پیروزی را به کامت تلخ کردند به فال نیک بگیر که انتقاد و حتی حمله، انسان را مصمم و آبدیده می کند. خانم نعیمه اشراقی مردم توقع دارند که دختر شما با آقای اصغر فرهادی تفاوت هایی داشته باشد، رسانه ها حتی از اصغر فرهادی نیز به عنوان یک ایرانی انتظار داشتند شئونات اسلامی را در خارج از کشور نیز حفظ کند پس یقین بدانید وقتی از یک کارگردان ایرانی مردم ایران چنین انتظاری دارند از نسل امام (ره ) توقعی دو چندان خواهند داشت پس لطفا این مسائل را با مسائل سیاسی خلط نکنید و این تذکرات را حمله خطاب نکنید. ما نیز از موفقیت هم وطنان خود در مقاطع علمی خرسند می شویم ولی ای کاش با ندانم کاری ها بی توجهی به برخی مسائل دینی که برای مسلمانان بسیار قابل توجه است این شادی ها و کسب مقام ها به تلخی ها مبدل نشود و هم وطنان در عرصه های علمی و دینی یکسان پیشرفت داشته باشند. /ر ![]() منبع:عصر امروز
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/6/14 | نویسنده : alamdarbasir
به نظر می رسد هنجار شکنی های برخی از منسوبین به بیت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی این نظریه را که این افراد هیچگونه خاصیت و ویژگی جز نسبت ژنتیکی داشتن با آن امام عزیز ندارند ؛ را در بین دوستداران و دلسوزان نظام مقدس انقلاب اسلامی تقویت مینماید.
به گزارش علمدار بصیر: نعیمه اشراقی طی روزهای اخیر با انتشار تصویری عجیب از دختر خود در صفحه شخصی اش در فیس بوک ؛ تعجب همگان را برانگیخته است.
بنابراین گزارش؛ وی به بهانه برگزیده شدن دخترش در یکی از مسابقات داخلی دانشجویان دانشگاه محل تحصیل وی؛تصاویری را از او در هنگام دریافت جایزه منتشر و در توضیح آن آورده است : "نعیما طاهری دختر جوان ایرانی در مسابقه OCE از ایالت انتاریو کانادا مقام اول را کسب کرد. حدس بزنید این دانشجوی ایرانی کیست؟ دخترم نعیما دانشجوی رشته روابط بین الملل، در این مسابقه هزاران دانشجو برای کسب رتبه اول با هم رقابت می کنند.
نکته قابل توجه در این تصویر منتشره از سوی نعیمه اشراقی این است که وی اقدام به دستکاری در نحوه پوشش دخترش نموده است و به نوعی با این کار تلاش خود را در جهت پنهان نمودن پوشش اصلی او به کار بسته است!
این اقدام خانم اشراقی در پوشاندن لباش بلند به دختر خود( فوتوشاپ) این سوال را مطرح می کند که اگر وضع لباسش زننده است چرا اجازه داده که دخترش اینگونه در مجامع عمومی ظاهر شود و اگر بد نیست پس چرا او را پوشانده است.
گفتنی است سخنان وی درباره بحث حجاب در جامعه در بهمن ماه سال گذشته جنجال های فراوانی به پا نمود.
نعیمه اشراقی در مصاحبه خود با یک روزنامه اصلاح طلب نظر در مورد حجاب بی پروایی را به حد اعلا رساند و علی رغم تاکیدات حضرت امام (ره) و مراجع عظام مبنی بر حفظ حجاب اسلامی می گوید: " به نظر من، بسیار بهتر بود که ما حجاب را اجباری نمی کردیم. به خاطر اینکه ما با اجباری کردن حجاب، می خواستیم حاشیه امنیت جامعه را بالا ببریم، اما دقیقا برعکس ش عمل کردیم و امنیت را پایین آوردیم. وقتی ما در جامعه حجاب را اجباری کردیم، محدودیت و ممنوعیت ایجاد کردیم، روابط دختر و پسر را ممنوع کردیم، همه این مسائل از خیابان ها به درون خانه ها رفت. کسانی که به مسائل دینی اعتقادی ندارند، وقتی در خیابان به خواسته های خود نمی رسند، در خانه ها، از مواد مخدر، مشروب و … استفاده می کنند و روابط غیراخلاقی میان دختر و پسر شکل می گیرد. در نتیجه ما امنیت را برای نسل جوان پایین آوردیم. من چون در دو شهر لندن و تورنتو مدتی زندگی کرده ام، تفاوتهای این دو شهر را با شهری مانند تهران دیده ام و می دانم. مشکلات دختر جوانی که در تهران، از منزل خارج می شود و مسیری را طی می کند تا به مقصد برسد، خیلی بیشتر از مشکلات دختر جوانی در شهری مانند تورنتو است. در آنجا، یک دختر جوان با یک خانم مسن و یا یک آقا فرقی ندارد و هیچ کس به او تعرضی نمی کند و امنیت بالا است!"
در ذیل میتوانید تصاویر مربوط به صفحه شخصی نعیمه اشراقی در فیس بوک و همچنین تصاویر اصلی مربوط به دختر وی را مشاهده نمایید:
لازم به ذکر است که ما قصد دخالت در حریم خصوصی افراد را نداریم و هر کسی در حریم خصوصی اختیار پوشش خود را دارد. این تصاویر اصلی را سایت دانشگاه منتشر کرده است لذا جنبه خصوصی پیدا نمی کند.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/6/14 | نویسنده : alamdarbasir
مَردی, شب موقع برگشتن از ده پدری تو شمال اطرف اردبیل، جای این که از جاده اصلی بیاد، یاد باباش افتاده که می گفت؛ جاده قدیمی با صفا تره و از وسط جنگل رد میشه!
اینطوری تعریف میکنه: من بی عقل حرف بابام رو باور کردم و پیچیدم تو خاکی، 20کیلومتر از جاده دور شده بودم که یهو ماشینم خاموش شد و هر کاری کردم روشن نمیشد.وسط جنگل، داره شب میشه، نم بارون هم گرفت. اومدم بیرون یکمی با موتور ور رفتم دیدم نه میبینم، نه از موتور ماشین سر در میارم! راه افتادم تو دل جنگل، راست جاده خاکی رو گرفتم و مسیرم رو ادامه دادم. دیگه بارون حسابی تند شده بود. با یه صدایی برگشتم، دیدم یه ماشین خیلی آرام و بیصدا بغل دستم وایساد. من هم بیمعطلی پریدم توش.اینقدر خیس شده بودم که به فکر این که توی ماشینو نیگا کنم هم نبودم. وقتی روی صندلی عقب جا گرفتم، سرم رو آوردم بالا واسه تشکر، دیدم هیشکی پشت فرمون و صندلی جلو نیست!!!
خیلی ترسیدم. داشتم به خودم میاومدم که ماشین یهو همون طور بیصدا راه افتاد. هنوز خودم رو جفت و جور نکرده بودم که تو یه نور رعد و برق دیدم یه پیچ جلومونه! تمام تنم یخ کرده بود. نمیتونستم حتی جیغ بکشم. ماشین هم همین طور داشت میرفت طرف دره. تو لحظههای آخر خودم رو به خدا این قدر نزدیک دیدم که بابا بزرگ خدا بیامرزم اومد جلو چشمم. تو لحظههای آخر، یه دست از بیرون پنجره، اومد تو و فرمون رو چرخوند به سمت جاده.
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/6/14 | نویسنده : alamdarbasir
داستان بازرسی از زنان آمریکایی در خیابان ها و معابر به بهانه آنکه شاید مست باشند یا حامل مواد مخدر، گاهی به جاهای باریک منتهی می شود.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از سایت رادیو فرانسه، همه روزه تعداد بسیاری از زنان با نوعی برخورد زننده که همراه با هتک حرمت آنان است از سوی پلیس آمریکا مواجه می شوند.
ویدئویی از بازرسی بدنی خانم همیلتون و رندلس
سپس او گفت که من بوی ماریجوانا در داخل خودرو حس می کنم و من پاسخ دادم که من هیچ ماریجوانایی ندارم. او خودرو را گشت و چیزی پیدا نکرد. اینجا بود که گفت نیاز است بخش های خصوصی بدن من را بازرسی کند. او جنی بویی، پلیس زنی که همراهش بود را صدا کرد و این زن نیز شروع کرد به بازرسی از نقاطی از بدنم که نام بردن از آنها شرم آور است.
من احساس می کنم که مورد بی حرمتی قرار گرفته ام و دیگر نمی توانم به هیچ پلیسی اعتماد کنم. من پیشتر گمان می کردم که پلیس ها کسانی هستند که می توانم وقتی مشکلی دارم با آنها گفتگو کنم. من گمان می کردم آنها کسانی هستند که قرار است از ما حمایت کنند. من دیگر نمی دانم وقتی به مشکلی برخوردم به چه کسی مراجعه کنم.
اینها سخنان تکان دهنده یک زن آمریکایی است که توسط پلیس های زن این کشور مورد بازرسی بی شرمانه قرار گرفته اند.
«من فقط یک عذرخواهی میخواهم»
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/6/14 | نویسنده : alamdarbasir
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/6/14 | نویسنده : alamdarbasir
زمین فوتبال به ابزار مهمی برای ائتلاف و معیاری برای موفقیت سیاستهای ائتلافجویانه اروپایی تبدیل شده است. به همین دلیل معیاری به وجود میآید که سیاستمداران محلی، منطقهای و ملی نمیتوانند آن را نادیده بگیرند.
به گزارش علمدار بصیر: مسئله حجاب در سالهای اخیر در وزرش بانوان و به خصوص در فوتبال بانوان سر و صداهای زیادی را به همراه داشته است و این حواشی زمانی جدیتر شد که داور بحرینی در دیدار تیم ملی فوتبال بانوان ایران مقابل اردن در رقابتهای مقدماتی المپیک از قضاوت بازی خودداری کرد تا با تصمیم فیفا ایران از گردونه مسابقات حذف شده و از راهیابی به المپیک محروم شود. این در حالی که بود ایران پیش از آن با همان لباس در مسابقات حاضر میشد. اشکالتراشیهای فیفا باعث شد تا فدراسیون ایران دست به کار شود و اولین نامه را برای تجدید نظر در این خصوص به فیفا ارسال کند. پس از آن با تلاشها برای تغییر کیفیت و شکل لباس بانوان مسلمان به نحوی که مورد تأیید فیفا باشد و امنیت بازیکنان را به خطر نیاندازد صورت گرفت. در این مسیر علاوه بر ایران، بن علی نایب رئیس فیفا نیز تلاشهای زیادی کرد.
دانمارک، کشوری که در سالهای اخیر شرایط سختتری را برای مهاجران اعمال کرده است؛ یکی از مدافعان پوشش حجاب برای زنان فوتبالیست در زمین مسابقه بوده است. فدراسیون فوتبال دانمارک در سال 2008 از زینبالخطیب حمایت کرد؛ ستاره 15 ساله با اصلیتی فلسطینی که بنری را در اروپا در حمایت از زنانی که میخواهند حق بازی در زمین مسابقه با پوشش را داشته باشند، حمل میکرد. حمایت این کشور کمپینی را در به تصویر کشیدن پوشش سر به عنوان یک فرهنگ و نه یک نماد مذهبی به راه انداخت. این تمایز سرانجام هیئت رئیسه فدراسیون بینالمللی فوتبال را مجاب کرد که در سال 2012 این قانون را وضع کنند که زنان مذهبی بتوانند از پوشش سر به عنوان احتیاجات مذهبی و همچنین با توجه به رعایت موارد امنیتی استفاده کنند. حمایت دانمارک از الخطیب بسیار برجسته بود، در زمانی که مجلس فرانسه، بلژیک و اسپانیا که محدودیتهایی علیه زنان مسلمان اعمال کردند. خطیب اولین بازیکن ملیپوش باحجاب در اروپا بود که با موفقیت در تیمش حاضر میشد. وی از مقنعهای مشکی که به سرش چسبیده استفاده میکرد که در زمانی که میخواست مهارتهای فوتبالیاش را به نمایش بگذارد یا با سرش به توپ ضربه بزند مشکلی برایش به وجود نیاید. فدراسیون فوتبال دانمارک از حجاب ستاره نوک حمله تیم فوتبال بانوان زیر 18 سالش به عنوان یک تعهد فرهنگی و نه یک تعهد مذهبی دفاع کرد و آن را با هدبند رونالدینیو گائوچینیو، هافبک برزیلی مقایسه کرد که او هم قوانین فیفا را زیر پا گذاشته است.
حمایت فدراسیون فوتبال دانمارک از خطیب نمونهای برای ائتلاف مربیان و مقامات زن اروپایی و آسیایی و بازیکنان خاورمیانه با ریاست شاهزاده علی بن الحسین اردن است که تلاش زیادی برای برداشتن ممنوعیت حجاب در فیفا انجام داد.
زمین فوتبال به ابزار مهمی برای ائتلاف و معیاری برای موفقیت سیاستهای ائتلافجویانه اروپایی تبدیل شده است. به همین دلیل معیاری به وجود میآید که سیاستمداران محلی، منطقهای و ملی نمیتوانند آن را نادیده بگیرند. فارس
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/6/14 | نویسنده : alamdarbasir
بیانیه چهاردهمین اجلاس رسمى مجلس خبرگان رهبرى
اعضای مجلس خبرگان رهبرى به آمریکا، اسرائیل و برخى دولتهای اروپایى هشدار دادند آغازگر فاجعهاى جدید در خاورمیانه نباشند.
به گزارش علمدار بصیر: بیانیه چهاردهمین اجلاس رسمى مجلس خبرگان رهبرى «دورهى چهارم» صادر شد که متن این بیانیه به شرح ذیل است: بسم الله الرحمن الرحیم مجلس خبرگان رهبرى در پایان چهاردهمین اجلاس رسمى خود، ضمن تسلیت ایام شهادت جانسوز امام صادق علیهالسلام؛ رئیس و پیشواى بزرگ مذهب جعفرى، لازم مىداند نکاتى را به استحضار مردم شریف و مسئولان محترم برساند:
1 ـ حضور پرشکوه مردم در یازدهمین دورهى انتخابات ریاست جمهورى و چهارمین دورهى شوراهاى اسلامى شهر و روستا، حماسهى بزرگ سیاسى را رقم زد. ملّت فهیم و صبور ایران، بار دیگر عظمت، هوشیارى، نجابت و متانت خود را در گذر از دوران ویژهى گذشته به نمایش گذاشت که شکر این نعمت، جز با رعایت مطالبات دینى و حقوق اساسى مردم، حفظ وحدت، خدمتگزارى مدبرانه و صادقانه از طرف مسئولان محترم، امکانپذیر نمىباشد.
2 ـ از همهى مراجع معظم تقلید و نخبگان حوزوى، دانشگاهى، سیاسى و فرهنگى و همهى مسئولان مختلف نظام؛ به ویژه وزارت کشور، شوراى محترم نگهبان، صدا و سیما، قوهى قضاییه، نیروهاى نظامى و انتظامى و همهى کسانى که در تشویق، هدایت و برنامهریزى و برگزارى انتخابات و صیانت از آراء مردم نقش داشتند، تشکر و قدردانى مىکنیم.
3 ـ مدیریت بى نظیر و بیانات و توصیههاى گهربار مقام معظم رهبرى«دامظلهالعالى»، این بار نیز کارگشا بود و بستر وحدت و همدلى را ایجاد و کشور را در مسیر عزت و سربلندى قرار داد. شکر این نعمت بزرگ با پیمودن راه اصیل امام امت و شهیدان والا مقام و تلاش بى وقفهى مسئولان؛ بخصوص رئیس جمهور محترم و اعضاى دولت؛ به ویژه در عمل به فرامین و توصیههاى رهبرى در جلسهى تنفیذ و هفتهى دولت، میسور خواهد بود.
4 ـ از ریاست محترم جمهور که با اتخاذ مواضع اصولى و معرّفى وزیران در اولین فرصت ممکن، آهنگ خدمت را با سرعت همراه نمودند، تشکر نموده و از ایشان، وزراى محترم و شوراهاى منتخب مىخواهیم که به فرهنگ اسلامى و ترویج باورها و ارزشهاى دینى اهتمام بیشترى داشته باشند و در منطبق نمودن سبک زندگى مردم با موازین دینى بکوشند و با رعایت منشور اخلاقى خود، نظام و مردم را در پیمودن راه ناهموار آینده، کمک نمایند و با رفع مشکلات اقتصادى و خلق حماسهى اقتصادى، کام مردم را از شهد خدمت، شیرین کنند و بدانند که رسیدن به تمدن بزرگ اسلامى و مقابله با تهاجم فرهنگىدشمن در سایهى تحقق خواست و مطالبات رهبرى، مراجع عظام و علماى اعلام، محقق خواهد شد.
5 ـ در سال تحصیلى جدید از دانشآموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینى و همچنین از آموزگاران، مدرّسان، اساتید و مسئولان مربوطه مىخواهیم تا براى پیشرفت در عرصههاى آموزش، پژوهش، پرورش و اخلاق و معنویت، لحظهاى درنگ به خود راه ندهند. از دانشمندان ایران اسلامى و دستگاههاى مسئول نیز مىخواهیم تا شتاب پیشرفت همه جانبهى علمى و عملى را تندتر نموده و زمینهى پیشرفت کشور را بیش از پیش فراهم سازند.
6 ـ از آزادى خواهان و مدافعان حقوق بشر و از کشورهاى اسلامى و منطقه مىخواهیم تا اوضاع جهانى و منطقهاى را رصد کرده و دست استکبار را در توطئههاى مختلف ببندند. از علماى جهان اسلام، مراکز علمى و دانشگاهى و نخبگان مىخواهیم نسبت به جریان سلفى تکفیرى که بدعت در دین بوده و سنخیتى با قرآن و اسلام ندارد با حساسیت برخورد کرده و این جریان و هر نوع برادرکشى را محکوم نمایند.
اسلام ستیزى، ایران ستیزى، شیعه ستیزى و مصادره بیدارى اسلامى از یک طرف و قتل و غارت و ناامنى و جنایتهاى وحشتناک تروریستى و کشتار بىرحمانهى مردم از سوى دیگر، دو روى یک سکهاند که همگى در جهت ایجاد درگیرى داخلى و تفرقه و در نهایت به استکبار، استعمار و استبداد مىانجامد. مسئله سوریه که بیش از سى ماه در آتش جنگ تروریستهایى که از طریق استکبار جهانى، صهیونیزم و عمّال دستنشانده آنان مىسوزد، قلب هر انسان آزادهاى را به درد مىآورد. هر نوع دخالت بیگانگان در این کشور اسلامى، خلاف مقررات بینالمللى و به شدت محکوم است. همچنین آنچه امروز در فلسطین، مصر، لبنان، عراق، پاکستان، افغانستان، بحرین و سایر کشورهاى اسلامى مىگذرد و به ضرر مردم و ارزشهاى والاى انسانى و اسلامى است را با تمام وجود محکوم مىکنیم و همگان را بار دیگر به رصد توطئهى دشمنان انسانیت، رهنمون مىشویم و تأکید مىکنیم که جمهورى اسلامى ایران، هیچ تمایلى به دخالت در امور داخلى کشورهاى دیگر نداشته و ندارد.
7 ـ حق تعیین سرنوشت مردم هر کشور، از حقوق مسلّم آنان است و سلب این حق، از جرایم نابخشودنى نظام سلطه است که یکى از بارزترین مصادیق آن در کشور اسلامى بحرین اتفاق افتاده است. اگر چه مىتوان ردپایى از این روش استکبارى را در دیگر کشورهایى که به برکت بیدارى اسلامى به پا خواستهاند؛ مشاهده نمود، امّا اطمینان داریم آثار بیدارى اسلامى در میان ملتها، چراغى خاموش ناشدنى است و آینده منطقه را در سایه حاکمیت اراده ملتهاى مسلمان رقم زده و کوتاه شدن دست سلطهگران و وابستگان به آنان از این کشورها را در پى خواهد داشت.
8 ـ فلسطین و قدس شریف، مسئلهى اوّل جهان اسلام است. با تأکید بر خط مقاومت نجات بخش، هرگونه سازش در رابطه با حقوق ملت فلسطین و سرزمینهاى اسلامى را محکوم مىکنیم.
9 ـ به آمریکا، اسرائیل و برخى دول اروپایى هشدار مىدهیم تا آغازگر فاجعهاى جدید در خاورمیانه نباشند و بیش از پیش دست خود را به خون مردم بىگناه آلوده نکنند و اگر مدعى آزادى و دموکراسى هستند اجازه بدهند مردم کشورها در بارهى سرنوشت خود آزادانه تصمیم بگیرند.
در پایان یاد و خاطره شهیدان رجایى، باهنر و شهداى هفدهم شهریور و همهى شهداى راه اسلام و انقلاب و حضرت امام؛ بنیان گذار جمهورى اسلامى ایران را گرامى داشته، براى آنان علوّ درجات را مسئلت داریم.
والسلام علیکم و رحمة الله مجلس خبرگان رهبرى 13/6/92 منبع:فارس
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/6/14 | نویسنده : alamdarbasir
روحانی در اجلاس مجلس خبرگان رهبری:
رئیسجمهور با بیان اینکه دولت کمک به سوریه را ادامه خواهد داد گفت: هرگونه اقدام خصمانه علیه کشورهای منطقه به ویژه سوریه را به شدت محکوم میکنیم.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام حسن روحانی صبح امروز (چهارشنبه) در چهاردهمین اجلاس رسمی دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری در سخنانی با تشکر از نمایندگان و هیات رییسه این مجلس، گفت: امیدواریم خداوند توفیق دهد تا بتوانیم رسالتی را که در این مقطع حساس بر دوش داریم به خوبی انجام دهیم. رییسجمهور با بیان اینکه انتخابات 24 خرداد در حقیقت پاسخی به بسیاری از شبهات، دغدغهها و مسائل مطرح شده در سطح داخلی و جهانی نسبت به مردم سالاری دینی بود، گفت: حضور شکوهمند مردم در این انتخابات در حقیقت تایید مجددی بر مشروعیت سیاسی و قانونی نظام جمهوری اسلامی بود. روحانی تصریح کرد: در هر انتخاباتی که در کشور برگزار می شود مشروعیت سیاسی نظام بار دیگر مورد تایید آحاد ملت قرار می گیرد که البته در انتخابات ریاست جمهوری مردم سالاری و رای مردم با تایید مقدماتی از سوی شورای نگهبان و تنفیذ و تایید رهبری پس از انتخابات در هم تنیده است. وی افزود: این موضوع برای افکار عمومی جهان بسیار دارای اهمیت بود که در کشور ما انتخاباتی برگزار شد که پس از آن یک شادمانی در سراسر کشور به وجود آمد و شاید این انتخابات از جمله انتخابات های استثنایی بود که هیچ اعتراضی نسبت به آن وجود نداشت و همگان در زبان و عمل بر انتخابات مهر تایید زده و از آن استقبال کردند. رییسجمهور با اشاره به اینکه نقش مقام معظم رهبری در برگزاری بسیار شکوهمند این انتخابات و حضور، اعتماد و آرامش مردم در روند برگزاری انتخابات و نیز هدایتها، رهنمودها و تدبیر ایشان بسیار حائز اهمیت بود، اظهار داشت: آگاهی مردم و اینکه آنها احساس می کردند در چه شرایط حساسی پای صندوقهای رای حضور مییابند، از دیگر موارد دارای اهمیت در این انتخابات بود. روحانی ادامه داد: مردم می دانستند که توطئه دشمنان در سطح جهان و شبهاتی که عده ای در داخل و خارج داشتند، تنها میتواند با حضور آنان پاسخ داده شود؛ از اینرو حضور 73 درصدی مردم در انتخابات در شرایط امروز جهان بسیار مهم است. رییسجمهور افزود: انتخابات 24 خرداد باعث انسجام و وحدت ملی شد و همه گروهها و اقوام در جریان این انتخابات پای صندوقها آمدند و با مقایسه حضور مردم در نقاط مختلف کشور درمییابیم که اتحادی بزرگ از سوی مردم در این عرصه به صحنه آمد. روحانی با اشاره به اینکه همگان مردم سالاری را قبول داشته و منافع ملی را متعلق به آحاد مردم میدانند، اظهار داشت: باید از تمام اقشار مردم و اقوام و مذاهب مختلف در کشور سپاسگزاری و تشکر کنیم که در این مقطع حساس ادای وظیفه کردند. رییسجمهور با بیان اینکه سرمایه اجتماعی و نشاط عمومی در این انتخابات به اوج خود رسید، گفت: این موضوعی است که نه تنها دشمنان تصور آن را نداشتند، بلکه شاید برخی دوستان نیز در داخل کمتر فکر میکردند که این حضور از سوی مردم اتفاق بیفتد. روحانی با بیان اینکه در کشور شاهد انتقال قدرت اجرایی در بهترین شکل ممکن و تغییر افکار جهانی در برابر ملت بزرگ ایران بودیم، خاطرنشان کرد: ملت ایران بار دیگر عظمت و اعتماد خود را نسبت به نظام، پیوستگی خود با حاکمیت و تعلق خود نسبت به کشور و منافع ملی را به خوبی در این انتخابات به نمایش گذاشتند. رییسجمهور با اشاره به اینکه انتخابات به گونهای پایان یافت که هیچ شبههای برای هیچ کس باقی نگذاشت، اظهار داشت: اگر اختلاف رای میان نفر اول و دوم در حدود یک یا دو میلیون رای بود، شاید برخی شبهات بوجود میآمد؛ اما اینکه رییس جمهور با اختلاف رای 3 برابری نسبت به کاندیدای بعدی برگزیده شود خود به خود شرایط را به گونهای رقم زد که هیچ جایی برای شبهه در این انتخابات باقی نگذاشت و این باعث شور و نشاط همگانی در کشور بود. روحانی با تقدیر از مجریان ، ناظران و برگزارکنندگان انتخابات که نقش قابل توجهی در این زمینه داشتند، ادامه داد: بی تردید نقش رسانه ملی و نیروهای امنیتی نیز در برگزاری شایسته انتخابات حائز اهمیت بود. رییسجمهور تصریح کرد: بسیاری از تهدیدها با این انتخابات برطرف و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالملل به جایگاهی جدید در افکار عمومی مبدل شد و جهانیان با دیدگاهی دیگر نسبت به ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران نگاه کردند. روحانی افزود: امیدواریم این تغییر نگاه بین المللی آغازی برای حل برخی معضلات و مشکلاتی باشد که امروز آنها را پیش رو داریم. رییسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دولت تدبیر و امید از میان تمام مسائلی که در بخشهای مختلف اقتصادی، سیاست داخلی و خارجی و فرهنگی و اجتماعی پیش رو دارد، رسیدگی به مسائل اقتصادی و سیاست خارجی را در این مقطع دارای اولویت میداند، اظهار داشت: این در حالی است که توجه به موضوعات فرهنگی همواره برای ما دارای اهمیت بوده چرا که انقلاب اسلامی ایران، انقلابی فرهنگی بود و بی تردید بقای آن نیز در سایه حفظ سرمایههای فرهنگی دینی و انقلابی در کشور و حراست از آنها خواهد بود. روحانی با بیان اینکه در زمینه شرایط اقتصادی، دولت تدبیر و امید به تدریج آمار و ارقام واقعی را در بخشهای مختلف به مردم ارائه خواهد کرد، اظهار داشت: یکی از قولهایی که رییس جمهور به مردم داده این است که ظرف 100 روز اول فعالیت دولت جدید، واقعیات کشور در روز تحویل دولت برای مردم تشریح خواهد شد. رییسجمهور با اشاره به اینکه امروز اقتصاد کشور ما از رکود تورمی رنج میبرد، خاطرنشان کرد: متاسفانه بر اساس گزارش های مرکز آمار و بانک مرکزی، رشد اقتصادی کشور در سال 91 رشدی منفی است. روحانی تصریح کرد: هنگامی که رشد اقتصادی کشوری منفی میشود این به معنای بوجود آمدن شرایط رکود و عدم رونق است که امروز این رشد منفی را بر اساس آمار هم در صنعت، کشاورزی و هم در بخش خدمات و نفت و گاز شاهد هستیم. روحانی گفت: هنگامی که کشوری با رکود مواجه میشود بهترین راه حل اقتصادی آن انجام اقدامات انبساطی به معنای تزریق پول برای ایجاد رونق است؛ اما اگر این رکود همراه با تورم نیز باشد تزریق پول موجب افزایش بیشتر تورم خواهد شد. رییسجمهور با اشاره به اینکه بر اساس آمار بانک مرکزی، تورم کشور در پایان تیر ماه 37.5 درصد بوده و تورم نقطه به نقطه 44 درصد است، گفت: این به معنای آن است که هرگونه تزریق پول باعث میشود این تورم افزایش یابد. روحانی با بیان اینکه یکی از عوامل تورم استقراض از بانک مرکزی بوده است، اظهار داشت: یکی دیگر از مشکلات در زمینه اقتصاد، نقدینگی بسیار بالایی است که امروز در کشور وجود دارد. رییسجمهور با اشاره به اینکه رقم نقدینگی کشور در پایان تیر ماه 479 هزار میلیارد تومان بوده است، افزود: این نقدینگی بالا همانند سیل مخربی است که به هر سمت برود قیمتها را آنچنان افزایش میدهد که اوضاع از دست دولت خارج خواهد شد. روحانی با اشاره به اینکه مساله دیگری که دولت در عرصه اقتصادی با آن مواجه است موضوع بیکاری در کشور است، خاطرنشان کرد: بر اساس آماری که اخیرا اعلام شده در کل کشور 12.5 درصد بیکاری وجود دارد که البته برای دوره سنی 19 تا 34 سال این رقم بسیار بالا است. رییسجمهور تصریح کرد: ایجاد شغل تنها در سایه رونق اقتصادی ممکن خواهد بود. روحانی با بیان اینکه بودجه 210 هزار میلیارد تومانی که در اوایل سال جاری به تصویب مجلس رسیده از دیگر موضوعاتی است که دولت در بخش اقتصادی با آن مواجه است، گفت: این بودجه ، بودجهای غیرواقعی است که بر اساس گزارش مسئولان امکان تحقق آن وجود ندارد که باید اصلاح شود ؛ چرا که در غیر اینصورت توقعاتی که این بودجه در بخش های مختلف به وجود می آورد دولت را با مشکل مواجه خواهد کرد. رییسجمهور افزود: در این راستا دولت بحث اصلاح بودجه را به عنوان دستور اولیه کار خود قرار داد تا بتواند ارقام بودجه را تا حدودی به واقعیت نزدیک کند. روحانی ادامه داد: در ماههای اولیه سال، تحقق بودجه 43 درصد بوده و در یکی دو ماه آخر که در زمینه مالیات تلاش زیادی به انجام رسید در آخر مرداد ماه درآمد بودجهای کشور 52.8 درصد بوده است. رییسجمهور با بیان اینکه علاوه بر چالشهای گوناگونی که اقتصاد با آن مواجه است با تعداد زیادی از فارغالتحصیلان دانشگاهها که شغل مناسب برای آنها وجود ندارد به طور طبیعی در سالهای آینده مواجه خواهیم شد، گفت: در حال حاضر 4 میلیون و 500 هزار دانشجو در دانشگاههای کشور مشغول تحصیل هستند که سالانه در حدود 900 هزار نفر از آنها فارغالتحصیل شده و خواستار شغل متناسب با تحصیلات خود هستند. روحانی خاطرنشان کرد: دولت برای حل مسائل اقتصادی به دنبال اجرای دستورالعملهایی در کوتاه مدت و برنامهریزیهایی برای بلندمدت است. رییسجمهور با اشاره به اینکه یکی از سختترین کارهای دولت تدبیر و امید ظرف یکی دو ماه آینده تنظیم بودجه سال 93 کل کشور با توجه به همه معضلات اقتصادی که پیش رو دارد، است، تصریح کرد: دولت به دنبال آن است که به سمت تک نرخی شدن ارز حرکت کرده و شرایط را برای روند بهتر هدفمندی یارانهها آماده کنند؛ ضمن اینکه دولت میخواهد حرکت بخش اقتصادی به سمت رونق اقتصادی باشد و در این مسیر میخواهد حتیالامکان از استقراض بانک مرکزی پرهیز کند. روحانی با بیان اینکه درآمد اصلی کشور متاسفانه در سالهای گذشته متکی به نفت بوده است، تصریح کرد: کشورهای غربی فشار اصلی خود را بر درآمد اصلی کشور گذاشتند و امروز فروش نفت ما حداقل یک میلیون بشکه در روز کاهش یافته و بنابراین درآمد اصلی کشور با مشکل مواجه است و با توجه به تحریم در بخش پتروشیمی و کالاهای دیگر ما با مشکل در سایر بخشهای غیرنفتی هم مواجه خواهیم شد. رییسجمهور تصریح کرد: دولت در عین حال برنامههایی فوری تحت عنوان برنامههای 100 روزه برای حل این مشکلات در دستور کار دارد. روحانی با اشاره به اینکه اصلاح بودجه اولین کار لازمی بود که از سوی دولت به انجام رسید و لایحه آن را با قید دو فوریت تقدیم مجلس کرد، گفت: امیدواریم مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه با دولت همکاری کرده و آنچه به تصویب نمایندگان میرسد به دولت کمک کند تا در بخش بودجه با بودجهای واقعی مواجه باشیم. رییسجمهور تامین کالاهای اساسی در کشور را از دیگر مشکلات جدی دانست که دولت ظرف ماههای اخیر با آن مواجه بوده و بخش عمده ای از وقت خود را به آن اختصاص داده است، گفت: در بخش کالاهای اساسی متاسفانه امسال با آمار و ارقام متفاوتی مواجه بودهایم؛ از سویی وزارت کشاورزی مدعی بوده که 13.5 میلیون تن گندم در کشور تولید شده و از سوی دیگر بخش تجارت اعلام می کند که تنها 3 تا 4 میلیون تن گندم خریداری کرده است. روحانی افزود: بر این اساس دولت ناچار است در سال جاری 7.5 میلیون تن گندم خریداری و به کشور وارد کند و این در حالی است که امروز خرید و واردات با مشکلات زیادی مواجه است. رییسجمهور با بیان اینکه در زمینه کشاورزی نیاز به انجام اقدامات بسیار فوری برای حل مشکلات کشاورزان داریم، اظهار داشت: اگر نتوانیم کود لازم را با قیمت مناسب تهیه کنیم و در اختیار کشاورز قرار دهیم و نیز قیمت مناسبی را برای محصولات تعیین کنیم خود به خود کشاورزان انگیزه و امکان اینکه بخواهند در جهت برداشت محصول مورد نظر تلاش کنند، نخواهند داشت. روحانی تصریح کرد: ما امیدواریم بتوانیم تمام تلاش لازم را در شهریور امسال در جهت حرکت خوب کشاورزی کشور به انجام برسانیم تا بواسطه آن هم در بحث اشتغال نتایج مثبتی کسب کنیم و هم زندگی بخش وسیعی از مردم که کشاورزان هستند را تامین کنیم. رییسجمهور رفع منابع پرداخت یارانه نقدی به مردم را از دیگر مشکلاتی دانست که دولت با آن مواجه است و خاطرنشان کرد: مبنای پرداخت یارانهای که امروز به مردم پرداخت میشود در بودجه امسال این بوده که 38 درصد به قیمت حاملهای انرژی افزوده شود که این کار باید در تیر ماه انجام میشد. روحانی تصریح کرد: دولت به گونهای برنامه ریزی کرده تا این افزایش قیمتها در زمان مناسبی به انجام رسیده، ضمن اینکه پرداخت یارانهها نیز متوقف نشده و تا پایان سال انجام شود. رییسجمهور مسائل مربوط به بخش نفت و گاز را از دیگر موضوعاتی دانست که دولت با آن مواجه است و اظهار داشت: ما در بخش گاز با مشکلات مضاعفی روبرو هستیم؛ چرا که در برخی بخش ها به دلیل عدم وجود گاز، از فراوردههای گرانتر نسبت به آن استفاده میکنیم. روحانی با بیان اینکه از سوی دیگر به دلیل کمبود گاز ، پتروشیمی کشور با مشکلاتی روبرو میشود، تصریح کرد: تلاش فوری دولت این است که در موضوع نفت و گاز دست به اقدامات فوری بزند که این اقدامات در هفتههای اول پس از روی کار آمدن دولت آغاز شده است. رییسجمهور کنترل نقدینگی و پایه پولی را از دیگر اقدامات دولت برشمرد که از طریق بانک مرکزی و به عنوان اولین دستور دولت برای این بانک در نظر گرفته شده است، گفت: ما امیدواریم بتوانیم رشد نقدینگی را کنترل کرده و از این راه بتوانیم کنترل دقیقی بر موضوع تورم داشته و اجازه ندهیم تورم افسارگسیخته به همین شکل رو به افزایش باشد؛ چرا که این امر تبعات نامناسبی بر تولید خواهد داشت. روحانی با بیان اینکه کار امروز میان سیستم بانکی، تولید و گمرک مشکلاتی وجود دارد که باید بتوانیم تنظیم روابطی میان بانکها، مراکز تولیدی و گمرک ایجاد کنیم، گفت: این روانسازی میتواند کمک شایانی به رونق اقتصادی در کشور داشته باشد که در این رابطه دولت کارگروهی را تشکیل داده و قرار است تا یکشنبه آینده موانع پیش روی بخش تولید شناسایی و راه حلهای فوری که در ماههای آینده امکان پذیر ا ست اعلام و اعمال کنیم. رییسجمهور خاطرنشان کرد: البته ضمن 100 روز اول کار دولت شرایط کشور را در روز تحویل به دولت به مردم توضیح خواهیم داد. روحانی خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید متعهد است تا همه مشکلات خود را به طور شفاف برای مردم بیان کند؛ چرا که معتقدیم یکی از دلایل رای مردم به دولت تدبیر و امید مسئولیت پذیری، قانون مداری، صداقت و شفافیتی بوده که این دولت قول آن را به مردم داده است. رییسجمهور با بیان اینکه مردم با دلایل مختلف رییسجمهور خود را انتخاب کردهاند و نمیتوان تنها این موضوع را به یک دلیل خاص و مثلاً اینکه فردی لباس روحانیت به تن دارد و یا تحصیلات حوزوی و دانشگاهی داشته ، محدود کرد؛ چرا که مردم بر اساس قولهایی که به آنها داده شده دست به انتخاب زدند. روحانی افزود: فردی که امروز انتخاب شده به مردم قول داده که می خواهد از ضربههایی که به اخلاق در جامعه وارد شده، فاصله گرفته و از هتک حرمتهایی که با بی پروایی انجام میشد، دور باشد و از افراطگری ، خشونت، بی اعتمادی به قانون، خرافهگرایی و ابزاری کردن دین و شعارهایی که هزینه آن از جیب مردم است، و بسیاری از اقدامات غیرکارشناسانه و بدون مشورت میخواهد فاصله بگیرد. رییسجمهور تصریح کرد: مبنای انجام این قولها عقلانیت، مشورت، اعتدال، آیندهنگری، تدبیر و ایجاد وحدت در جامعه و پر کردن شکافهای اجتماعی و بالا بردن تحمل اجتماعی است. روحانی با تاکید بر اینکه امروز بسیاری از افراد نسلهای دوم و سوم انقلاب به دلیل برخی رفتارها که مربوط به فشار خارجی و بیدقتیهای داخلی است شبهات و اشکالاتی دارند، گفت: باید فضا را برای طرح این شبهات ، سوالات و اشکالات باز گذاشت و کاری کرد که آنها آزادانه و در فضای آزاد بتوانند نقد کنند. رییسجمهور افزود: هنگامی که مهمترین رکن ساختاری نظام که همان ولایت فقیه است اعلام میکنند که نقد آزاد است و از انتقاد آزادانه حمایت میکنند چگونه است که دیگران نسبت به این موضوع تنگ نظری دارند امروز شرایط با گذشته تفاوتهای بسیاری دارد و وسایل ارتباطی از قبیل اینترنت و ماهواره همه مردم را به یکدیگر مرتبط کرده است. روحانی با بیان اینکه بسیاری از افراد تنها شبهاتی دارند که باید به آنها پاسخ داده شود و در این راستا باید تحمل و فضا را البته در چارچوب قانون به عنوان اصل و معیار باز گذاشت. رییسجمهور با بیان اینکه معتقدم رای به این دولت بر مبنای گفتمانی بوده که از سوی این دولت مطرح شده است، اظهار داشت : یادمان باشد اگر از رای و نظر مردم فاصله بگیریم همه ضرر کرده ایم . روحانی با اشاره به اینکه این دولت خود را قیم مردم نمی داند ، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید خود را وکیل و خادم مردم می داند و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند همه ما برای خدمت به مردم آمده ایم و بر اساس گفته شهید مدرس همه ما باید نوکر مردم باشیم. رییسجمهور تصریح کرد: دولت بعنوان خادم، وکیل و مجری نظرات مردم در چارچوب قانون و شرع مقدس اسلام انشاءالله کار خود را دنبال خواهد کرد. روحانی رسیدگی به مسائل و موضوعات سیاست خارجی بویژه با توجه به شرایط حساس منطقه را از دیگر معضلاتی دانست که دولت با آن مواجه است و گفت: امروز منطقه ما از بحران شدیدی رنج برده و در شرایط حساسی قرار دارد که نمونه کامل آن امروز در سوریه ، مشهود است. رییس جمهور با بیان اینکه ثبات و امنیت سوریه بسیار برای ما حائز اهمیت است، گفت: جمهوری اسلامی ایران در این زمینه وظیفه بسیار مهمی را برعهده دارد . روحانی افزود: خوشبختانه امروز غرب که به بهانه هایی تصمیم حمله به سوریه را دارد با مشکلاتی روبرو است؛ امروز نزدیکترین متحد آمریکا یعنی انگلیس در پارلمان خود دچار مشکل می شود به دلیل آن است که تبعات جنگ را در این منطقه دیده و می دانند که این آثار برای ملت های جهان بسیار مخرب است. رییس جمهور ادامه داد: اینکه آمریکا برای انجام اقدامات خود علیه سوریه از کنگره خود نظرخواهی کرده است به معنای آن است که آمریکا مشروعیت بین المللی از سازمان ملل و شورای امنیت و افکار عمومی برای انجام این اقدام ندارد و از سویی دیگر در داخل کشور خود نیز دچار مشکل است. روحانی با تاکید بر اینکه بی تردید مداخله خارجی و تقویت تروریسم در منطقه عامل اصلی مشکلات در منطقه است ، گفت: ما معتقدیم مهمترین مشکل در سوریه دخالت های خارجی و میدان دادن به تروریست ها در این کشور است در حالی که مبنا و ملاک رای و خواسته مردم است. رییس جمهور خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همه تلاش انسانی خود را نسبت به مردم سوریه انجام داده و خواهد داد و نسبت به تعهد خود به ثبات منطقه و اقداماتی که در این زمینه لازم بوده انجام داده و خواهد داد و می داند که شروع جنگ و حمله به سوریه چه مشکلاتی را برای کل منطقه بوجود خواهد آورد از این رو تمام اقدامات سیاسی و بین المللی خود را در روزهای اخیر انجام داده و ادامه خواهد داد . روحانی افزود: البته اگر برای مردم سوریه مشکلاتی بوجود آید جمهوری اسلامی ایران به وظایف دینی و نوع دوستانه خود برای کمک غذایی و دارویی به مردم سوریه اقدام خواهد کرد. رییس جمهور خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همانطور که پیش از این نیز اعلام کرده هر گونه اقدام علیه سوریه را نه تنها به ضرر منطقه بلکه به ضرر دوستان آمریکا نیز می داند و معتقد است که این اقدام هیچ نفعی برای هیچ کس نخواهد داشت. روحانی خاطر نشان کرد: در سیاست خارجی دولت تدبیر و امید ضمن توجه به حقوق مردم و پاسداشت همه حقوق ملت ایران تلاش می کند با منطق و استدلال و تعامل سازنده با دنیا شرایطی را بوجود آورد تا بهانه هایی که غرب برای تحریم ایران دنبال می کند را از دست آنها گرفته و تلاش می کند که فشار نابجا، نابحق و غیر قانونی که علیه ملت ایران به انجام رسیده از ملت دور کند. رییس جمهور گفت: دولت در این راه برنامه هایی دارد که آنها را به تدریج اعلام کرده و به آنها عمل خواهد کرد.
تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/6/13 | نویسنده : alamdarbasir
ظرف دیروز و امروز در نهاد ریاست جمهوری 10 انتصاب صورت گرفت که طی این انتصابها،یک نفر همزمان به سه مسئولیت مهم منصوب شد.
به گزارش علمدار بصیر: ظرف دیروز و امروز در نهاد ریاست جمهوری 10 حکم صادر شده است که به شرح زیر است: 1- انتصاب «امیرحسین زمانینیا» به سمت قائم مقامی دبیرخانه جنبش عدم تعهد با حکم اکبر ترکان 2- انتصاب «محمدعلی زهرهای» به سمت مشاور اجرایی معاون کل نهاد ریاست جمهوری با حکم مرتضی بانک 3- انتصاب «علیرضا مهرانپور» به سمت سرپرست اداره کل مالی با حکم عبدالخلیل معظم زاده 4-انتصاب «اصغر صابری» به سمت سرپرستی اداره کل مراسم و معاونت تشریفات دفتر رئیس جمهور با حکم بهمن حسین پور 5- انتصاب مسعود نیلی مشاور رئیس جمهور در امور اقتصادی با حکم حسن روحانی 6-انتصاب سماوی به سمت مشاور رئیس دفتر رئیس جمهور و رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری با حکم نهاوندیان 7- انتصاب سماوی به سمت سرپرست گروه مشاوران جوان نهاد ریاست جمهوری با حکم نهاوندیان 8-انتصاب عبدالخلیل معظم زاده به سمت معاون پشتیبانی و تحول اداری نهاد ریاست جمهوری با حکم محمد نهاوندیان البته روز گذشته هم در نهاد ریاست جمهوری 2 حکم صادر شد که به شرح زیر است: 9- انتصاب محسن حاجیمیرزایی به سمت دبیری هیئت دولت با حکم اسحاق جهانگیری 10- انتصاب بهمن حسین پور به سمت معاون مراسم و تشریفات دفتر رئیس جمهور با حکم محمد نهاوندیان
منبع:فارس
تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/6/13 | نویسنده : alamdarbasir
روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام دست به انتشار خبری از هاشمی با عنوان «گفتگوی منتشر نشده هاشمی درباره سوریه» زد که با استقبال سایت های مخالف رو برو شد.
به گزارش علمدار بصیر: سایت بلاغ نوشت: در پی اظهارات عجیب آقای هاشمی رفسنجانی درباره سوریه و در تایید ادعای آمریکا و رژیم صهیونیستی در بحث استفاده دولت سوریه از سلاح شیمیایی برعلیه مردم ، با انتشار فیلم و صوت سخنانش ،موجی از اعتراضات افکار عمومی علیه او راه افتاد. تا جائیکه که سخنگوی وزارت امور خارجه مجبور شد این اظهارات را تحریف شده بخواند و روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام که نتوانست این سخنان را تکذیب کند خواستار حذف فایل ها از سایت خبری بلاغ شد. از آنجائیکه روابط عمومی مجمع هنوز پاسخی به افکار عمومی درقبال مواضع ضد منافع ملی و مصالح نظام آقای هاشمی نداد ،در یک اقدامی تازه دست به انتشار خبری از هاشمی با عنوان «گفتگوی منتشر نشده هاشمی درباره سوریه» زد که با استقبال سایت های مخالف نظام روبرو شد. سایت العربیه وابسته به جریان وهابی آل سعود با این تیتر «هاشمی رفسنجانی: شانس بقای حکومت علوی های سوریه بسیار کم است» به انتشار این خبر پرداخت و نوشت:در حالیکه موجی از حملات تند محافظه کاران و اصولگرایان در ایران علیه اظهارات اخیر هاشمی رفسنجانی در روزهای گذشته درباره سوریه به راه افتاده و همچنان ادامه دارد، سایت رسمی هاشمی رفسنجانی روز سه شنبه 03-09-2013 مصاحبه منتشر نشده ای از وی را انتشار داد که در آن گفته است "کشتار مردم در سوریه وضع آینده آن کشور را سخت تر می کند." العربیه با نوشتن بخشی از این گفتگوی باصطلاح منتشر نشده،ادامه داد: هاشمی رفسنجانی در این دیدار شانس بقای رژیم اسد را بسیار کم دانسته و گفته است: "مساله سوریه هم یکی از نگرانیهایی است که من خودم شخصاً دارم. آینده سوریه بر عراق چه تاثیری خواهد داشت. تا این حکومتهای علوی در آنجا بود زمینه مساعدتر بود. ظاهراً هم شانس بقای بسیار کمی هست. من نمیدانم شما اوضاع را چگونه میبینید." با مراجع به پایگاه اطلاع رسانی هاشمی رفسنجانی دیده می شود که این خبر از خروجی سایت برداشته شد. اما آنچه قابل تامل تر است خبری دیگر با همین مضمون در سایت هاشمی رفسنجانی با تیتر«سخنان منتشر نشده هاشمی درباره سوریه» منتشر شد. سوالی که مطرح می شود این است که آیا خبر «گفتگوی منتشر نشده هاشمی درباره سوریه» با خبر« سخنان منتشر نشده هاشمی درباره سوریه» فرق داشت که سایت هاشمی ، آن خبر را حذف کرده و بجای آن سخنان منتشر نشده هاشمی درباره سوریه رامنتشر کرد؟! گفتنی است این روزها تنور مصلحت سنجی روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام آنچنان داغ است که دچار یک دستپاچگی شده و هر خبری که آقای هاشمی بر آن مصر است را بدون در نظر گرفتن شخص آقای هاشمی یا حذف یا سانسور می کند که با این وجود یا آقای هاشمی باید تغییراتی در روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت بدهد یا روابط عمومی باید سخنان هاشمی را از قبل برای او دیکته کند تا غیر از آنچه روابط عمومی مجمع مد نظر دارد، نباشد.
تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/6/13 | نویسنده : alamdarbasir
|
|
تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون |