سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
 
رنگ های دودی، خاکستری یا مایل به مشکی بیش از رنگ های دیگر در شیشه عینک های آفتابی می تواند اشعه ماوراء بنفش خورشید را جذب کند.

علمدار بصیر:شیشه های عینک آفتابی نیز باید آنتی یو.وی UV (ضد اشعه ماوراء بنفش خورشید) باشد.

رنگ های دودی، خاکستری یا مایل به مشکی بیش از رنگ های دیگر در شیشه عینک های آفتابی می تواند اشعه ماوراء بنفش خورشید را جذب کند. اشعه خورشید از سنگ فرش ها، سطح خودروها و دیگر اشیاء براق دوباره به انسان بازمی گردد بنابراین عینک های آفتابی باید به گونه ای باشند که کناره های صورت و گونه ها را نیز پوشش دهد.

استفاده از کلاه لبه دار و چتر نیز برای حفاظت از تابش نورخورشید به چشمان توصیه می شود اما استفاده از چتر در آفتاب چندان در فرهنگ ایرانی مرسوم نیست. افرادی که در مزارع، روستاها و یا در فضاهای باز فعالیت می کنند باید از کلاه های لبه دار برای جلوگیری از تابش نور خورشید به چشمان استفاده کنند.

آب مروارید را از جمله بیماری هایی برشمرد که بر اثر تابش نور خورشید به چشمان بروز پیدا می کند.
منبع:باشگاه خبرنگاران




تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir
 
در ادامه بررسی های نمایندگان مجلس در خصوص کوپنی کردن خدمات بهداشتی درمانی و کالاهای اساسی و ضروری ، این موضوع باز هم بلاتکلیف ماندو به کمیسیون تلفیق رفت تا مجدد به صورت صریح و شفاف در مورد آن تصمیم گیری شود.

علمدار بصیر:در ادامه بررسی جزئیات بودجه لایحه کل کشور در جلسه نوبت عصر مجلس شورای اسلامی نمایندگان به سراغ مفادی از این لایحه رفتند که پیش از این مراعا مانده بود و در کمیسیون تلفیق مجدد بررسی شد.

در جریان بررسی 4 تبصره ای که قرار بود به بند (3 و 2) الحاق گردد پیشنهادی برای حذف تبصره 3 مطرح شد. در تبصره 3 آمده است: به منظور حمایت از جامعه هدف ، دولت مکلف است اقدام به تعیین سبد حمایتی کالاها و خدمات ضروری و توزیع مناسب آن بین اقشار مذکور نماید. برای خدمات بهداشتی و درمانی کمک مالی مجاز است و برای کالاهای اساسی ضروری، توزیع کالایی و کارت هوشمند یا ابزار مشابه الزامی است. سبد حمایتی مزبور متناسب با وضعیت خانوار تعریف می گردد. اعتبار لازم برای اجرای این احکام از جزء 23 ردیف 520000 تامین و پرداخت می گردد.

این بند به کوپنی کردن برخی کالاهای اساسی ، خدمات بهداشتی و درمانی اشاره دارد. در همین خصوص احمد توکلی نماینده مردم تهران به عنوان مخالف حذف این پیشنهاد اظهار داشت:مصوب کردیم که نرخ ارز برای همه مصارف یکسان شود یعنی برای داروها و کالاهای اساسی نیز با نرخ سایر کالاها محاسبه شود. این تصمیم را گرفتیم چون دو نرخی شدن ارز موجب فساد می شود.

وی گفت: از سهمیه بندی نترسیم چرا که در آمریکا در حال حاضر 47 میلیون نفر کوپن غذا می گیرند. وی اظهار داشت: از تصمیمات عاقلانه به خاطر برخی جوسازی ها نترسیم چرا که سهمیه بندی یکی از ابزارهای سیاستگذاری اقتصادی برای شرایطی است که مردم در فشار هستند.

وی گفت: اگر کوپن کارت هوشمند استفاده شود فساد به حداقل می رسد و مردم با کارت هوشمند که قابل خرید و فروش نیست در مغازه هایی که دولت معین می کند کالای خود را تهیه می کنند و بخشی از قیمت کالا را خودشان و بخش دیگر را دولت می پردازد.

توکلی اظهار داشت: آقای لاریجانی! این متن اشتباه نیست و با دقت تنظیم شده است و با مسئولان بانک مرکزی نیز در این خصوص هماهنگ شده است. در این هنگام لاریجانی رئیس مجلس خطاب به توکلی گفت: همین الان تلقی آقای مصباحی مقدم رئیس کمیسیون تلفیق با شما متفاوت است.

نماینده مردم تهران در پاسخ گفت: ما به تلقی ها کار نداریم بلکه به متن کمیسیون کار داریم. وی ادامه داد: متن کمیسیون ابهام دارد که توکلی در پاسخ گفت ابهامی وجود ندارد. لاریجانی افزود: این متن که قرار بود پخته شود و بعد از بررسی مجدد به صحن بیاید هنوز ناپخته است و چرا که تلقی آقای مصباحی مقدم و توکلی با هم متفاوت است. اینطوری نمی توان نرخ ارز را مشخص کرد و قابل اجرا نیست.

وی گفت: ما می خواهیم در مورد یک موضوع مهم تصمیم بگیریم و متن موضوع طوری نوشته شده است که آقای مصباحی مقدم یک جور می فهمد ، آقای توکلی جور دیگر. پس چطور می خواهید به دولت بگویید که برود و کار اجرایی کند.

لاریجانی گفت: این متن قابل اجرا نیست و کمیسیون باید مجدد آن را بررسی کند. راجع به نرخ ارز که قبلا گفتیم روشن نیست شما باید نظر روشنی می دادید. در اینجا یک سئوال پیش آمد که آیا مواد اولیه و محصولات اولیه خوراک مردم و دارو را می خواهید به نرخ روز بدهید.

وی افزود: برای دارو که نمی توان کوپن داد بلکه باید یک منبعی مشخص شود. در همین خصوص آقای مصباحی مقدم می گوید ما 5 میلیارد دلار نیروهای مسلح و 7 میلیارد نفت را جدا می کنیم و مازاد بر آن را می دهیم. یک مشکل دیگر اینکه شما قبلا گفتید که مازاد آن را به حساب ذخیره ارزی و صندوق واریز می کنید اما این چیز مبهمی است و حتما اشکال دارد. همه حرف ما این بود که این موضوع باید به صورت شفاف برای مردم و بخش اجرایی روشن شود.

لاریجانی از مصباحی مقدم خواست تا امروز جلسه ای بگذارند و در این خصوص بررسی دقیق و روشنی داشته باشند و همه اعضای کمیسیون در این باره رای بدهند.
منبع:مهر




تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir
 
وزیرآموزش وپرورش از ابلاغ سیاست های کلی تحول در نظام آموزش وپرورش توسط مقام عظمای ولایت قدردانی کرد.

علمدار بصیر: در متن نامه حمیدرضا حاجی بابایی آمده است: خداوند بزرگ را شاکریم که برگی دیگر بر افتخارات نظام آموزشی کشور افزوده شد و «سیاست های کلی ایجاد تحول در نظام آموزش وپرورش» توسط آن رهبر فرزانه و فرهیخته به روسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده است و فرا روی سیاست گذاران و برنامه‌ریزان و مجریان قرار گرفت.

امروز تحول بنیادین در نظام آموزش وپرورش کشور به پرچمداری حضرت عالی و براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، به گفتمان غالب آموزش و پرورش تبدیل شده است و فرزندان ولایت مدار جناب عالی در این دستگاه بزرگ و سرنوشت ساز، با عزم راسخ و تلاش خستگی ناپذیر درصدد تحقق آن می باشند.

خوشبختانه ابلاغ سیاست های مذکور وبیانات ارزشمند جناب عالی، در دیدار با فرهنگیان و تاکید و حمایت مجدد از اجرای سند تحول بنیادین، ضمن شفاف سازی و پاسخگویی به سئوالات دیرینه آموزش وپرورش، شور وشوق تحول آفرینی را در بین مدیران و معلمان افزون کرد و افق های تازه ای برای دست یابی به آموزش و پرورش طراز جمهوری اسلامی به وجود آورد.

اینجانب به نمایندگی از سوی مدیران، کارشناسان و معلمان سراسر کشور، تشکر و سپاس خویش را تقدیم آن رهبر عزیز و فرزانه نموده و از خداوند متعال، سلامت و استمرار رهبری داهیانه حضرت عالی را مسئلت دارد.
منبع:الف




تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir
 
پرونده تخلف در تاسیس بانک آریا از سوی گروه امیرمنصور آریا، بعد از صدور کیفرخواست به دادگاه انقلاب ارسال شد و روز سه‌شنبه هفته جاری، اولین جلسه دادگاه در شعبه اول به ریاست قاضی احمدزاده برگزار می‌شود.

علمدار بصیر: وکیل یکی از متهمان این پرونده به تسنیم گفت: این پرونده تاکنون 26 متهم دارد که کیفرخواست آنها صادر و به دادگاه انقلاب تهران صادر شده است.

وی درباره متهمان اصلی این پرونده خاطرنشان کرد: مه‌آفرید امیرخسروی و ایرج شجاعی متهمان اصلی این پرونده هستند و قرار است اولین جلسه محاکمه این متهمان به صورت غیرعلنی برگزار شود.
منبع:ایسنا




تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir
 
/برای وحدت اصولگرایان حاضرم کنار بروم

یک کاندیدای احتمالی انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با بیان اینکه من نمی‌دانم آزادی بعد از بیان یعنی چه، اظهار کرد: در هر جای دنیا اگر بیانی غیرقانونی عنوان شود، برخورد صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، غلامعلی حداد عادل امروز در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی خود از سخنان قالیباف درباره حوادث کوی دانشگاه گفت: این را از خود آقای قالیباف بپرسید اما به عقیده بنده ایشان در آن زمان خوب عمل کرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره حصر موسوی و کروبی و اعتراض جمعی از دانشجویان به این موضوع، اظهار کرد: از نظر بنده حصر خانگی حداقل مجازاتی بود که می‌توانست برای آنها در نظر گرفته شود. یکی از دانشجویان در واکنش به این پاسخ، اینگونه گفت که چرا قانون در رابطه با آنها اجرا نشده و دادگاهی برایشان برگزار نشده است که حداد عادل تصریح کرد: اگر در این رابطه هم قانونی عمل می‌کردیم، یک ایراد دیگر می‌گرفتید اما شاید خودشان هم اینطور راحت‌تر باشند.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری همچنین بیان کرد: آقای احمدی‌نژاد هیچ‌گاه خودشان را یک اصولگرا ندانسته و اگر ما در سال‌های قبل مدافع ایشان بودیم، به این دلیل بود که احمدی‌نژاد 84 با احمدی‌نژاد 88 به احمدی‌نژاد فعلی متفاوت بود. یکی از دانشجویان در واکنش به این موضوع اینگونه گفت که پس بصیرت‌تان در آن زمان کم بوده است؟ که حداد پاسخ داد: نه فقط شرایط عوض شده است.

حداد عادل در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه پس از رسیدن به قدرت چه اقدامی برای آزادی مطبوعات و آزادی زندانیان سیاسی انجام می‌دهید، گفت: آزادی مطبوعات در حال حاضر وجود دارد. این پاسخ حداد با اعتراض دانشجویان مواجه شد.

وی ادامه داد: حکومتی که فاسد نباشد، از آزادی مطبوعات هراسی ندارد و اگر مطبوعات بخواهند مفاسد را بیان کنند، هیچ مشکلی برای آنها وجود نخواهد داشت، حالا شما بگویید کدام روزنامه خواسته انتقادی داشته باشد و جلوی آن را گرفته‌اند؟ شما حتی می‌توانید اندیشه‌های رهبری را نقد کنید، اما توهین نکنید.

این صحبت‌های حداد عادل اعتراض برخی دانشجویان را در پی داشت که او در پاسخ آنها گفت: معلوم است که از سرکوب نمی‌ترسید که الان می‌توانید اینطور صحبت کنید! وی در ادامه درباره برنامه خود برای دین‌گریزی و دین‌ستیزی مردم اظهار کرد: شما اگر دستاوردهای علمی را در همین دانشگاه خودتان در نظر بگیرید، اگر عدالت اسلامی اجرا شود، این موضوع بهترین مروج حکومت دینی خواهد بود که تاکنون از ابتدای انقلاب قسمتی از آن اجرا شده و قسمتی از آن هنوز مانده است.

حداد عادل درخصوص آزادی بیان و آزادی بعد از بیان در کشور گفت: من نمی‌دانم آزادی بعد از بیان یعنی چه؟ چراکه در هرجای دنیا اگر بیانی غیرقانونی عنوان شود، برخورد صورت می‌گیرد. نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه چرا فکر می‌کنید نظر شما و نظر حکومت، نظر مردم است، ما از بخشیدن بیت‌المال به مردم سوریه و فلسطین ناراضی هستیم، چراکه مردم خودمان گرسنه هستند که این سخن با تشویق حاظران مواجه شد و حداد در پاسخ به آن گفت:‌ کسانی که کف می‌زنند به این معناست که از کشتن مردم مسلمان و جنایات اسرائیل راضی هستند، مردم کشور سوریه نیز همگی حامی بشار اسد هستند و بشار اسد تنها به این دلیل محاکمه می‌شود که در مقابل آمریکا و اسرائیل قرار گرفته و بدانید اگر ما آنها را حمایت نکنیم، موشک‌ها برسر شما ریخته می‌شود، چطور بچه‌های ما مسلمان هستند اما بچه‌های فلسطینی مسلمان نیستند؟

وی در ادامه درخصوص سوءاستفاده سه هزار میلیاردی اظهار کرد: این پرونده اختلاس نبود بلکه یک سوءاستفاده مالی از بانک‌ها بود که شرکتی فعال بدون وثیقه مبلغ زیادی وام گرفته بود و این موضوع ربطی به دولت نداشت. حدادعادل در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در ایران حکومتی که دینی نباشد، نمی‌تواند اعتماد مردم را جلب کند و حکومت سکولار به هیچ وجه برای ایران نسخه مناسبی نیست، چراکه مردم با درجات متفاوت اما همگی مسلمان هستند و بقای حکومت اسلامی دوام اعتقادات ملت است.

وی افزود: تجربه 34 ساله ما آینده ما را نیز ترسیم می‌کند و باید با پایبندی به اعتقادات مردم، در ادامه این راه گام برداریم. حداد عادل با بیان اینکه مشکل ما با دنیای غرب تفاوت در حکومت‌هاست، تصریح کرد: ایران، دین را وارد خود کرده اما آنها حکومت‌های سکولاری دارند، اما باید گفت که دینی حرکت کردن به معنای فشار بی‌جا و زیاد بر مردم نیست و اگر رفتارها درست باشد، زندگی در حکومت دینی بسیار راحت‌تر است.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص برنامه خود برای لغو تحریم‌ها و ارتباط با آمریکا گفت: لغو تحریم‌ها بیشتر به آمریکا مربوط می‌شود تا حکومت و مردم ایران و شرطی غرب و آمریکا برای ایران می‌گذارد، باید معقول و منطقی باشد چراکه ایرانیان زیر بار حرف زور نخواهند رفت. نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: اگر آمریکایی‌ها رابطه برابر با ایران را مطرح کنند، ما هیچ مشکلی نخواهیم داشت و همیشه اعلام کرده‌ایم به دنبال ساخت بمب هسته‌یی نیستیم.

حداد عادل در ادامه گفت: ما به حکم دین باید با عدالت، معیشت مردم را تامین کنیم اما یک موج تحریم به خصوص در یک سال اخیر به وجود آمد که به درستی مدیریت نشد، هر دولتی که سرکار بیاید، باید بداند نباید تنها به روش‌های مدیریتی توجه کند، بلکه باید تمامی جوانب از جمله دست‌های آلوده و فاسد در اقتصاد را نیز مورد توجه قرار دهد، اما در همین شرایط نیز می‌توان با همت ملت بهترین وضع را پیش آورد.

وی در ادامه با تاکید بر جلب نظر متخصصان اقتصادی و مشورت با آنها تصریح کرد: دولت آینده هرکه باشد باید به نظر متخصصان اقتصادی توجه کند و رییس جمهور آینده با تیمی کارآزموده متشکل از دیدگاه‌های مختلف و با تجربه مملکت را هدایت کند. این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوی در ادامه با تاکید بر اینکه ملت باید به دنبال تغییر سبک زندگی باشد، اظهار کرد: اگر با نوع مصرفی غرب پیش رویم، بیشتر گرفتار طعمه تحریم آنها خواهیم شد و راه‌حل مشکلی که در کشور ما وجود دارد را نمی‌توان در هیچ کتابی پیدا کرد و نیاز به همت ملی و مدیریت قوی دارد.

حداد عادل در ادامه در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر نقاط قوت و ضعف دولت فعلی گفت: دولت فعلی در این 8 سال حال یکسانی نداشته، در ابتدا دولتی پرکار و ساده‌زیست بود که منطقی عمل می‌کرد و ما هم امید زیادی به آن داشتیم اما به خصوص در 4 سال دوم ضعف‌های آن آشکار شد.

وی افزود: این دولت در موضوع هسته‌یی و مسکن پافشاری زیادی و خوبی داشته اما نقطه منفی آن این است که این دولت تن به قانون نمی‌دهد، آقای احمدی‌نژاد اعتقاد دارد که اگر تشخیص دهد که قانونی مجلس تصویب کرده خلاف قانون اساسی است، آن را اجرا نکند اما این در حالی است که نظر شورای نگهبان طبق قانون اساسی معیار است.

حداد عادل در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا ائتلاف 1+2 به اجماع نظر رسیده یا نه، گفت: خیر ما فعلا منتظر نظر شورای نگهبان هستیم تا پس از مشخص شدن تعیین صلاحیت‌ها تصمیم بگیریم که شاید زمانی را نیز به تبلیغات بپردازیم و پس از آن کاندیدای نهایی خود را اعلام کنیم که البته هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده است. وی خاطرنشان کرد: احتمال اعلام یک کاندیدا از بین اصولگرایان و جبهه پایداری نیز وجود دارد.

این عضو ائتلاف پیشرفت در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون با جلیلی درباره انتخابات مذاکره‌ای داشته، اظهار کرد: از وقتی که آقای جلیلی ثبت‌نام کرده‌اند، ایشان را ندیده‌ام اما قصد مذاکره داریم و اگر آقای جلیلی آرای بالایی داشته باشند، رای ایشان را هم در نظر می‌گیریم، چراکه بنای ما این است که از تکثر کاندیدای اصولگرا جلوگیری کنیم.

حداد عادل همچنین در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا به کنار رفتن خود از عرصه انتخابات فکر می‌کند، یا نه؟ گفت: اگر در نهایت به توافق برسیم، من حاضرم برای وحدت اصولگرایان کناره‌گیری کنم، چراکه فلسفه ائتلاف ما همین بوده است.




تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir
ب

بیشتر شهروندان عرب مخالف طرح رژیم سعودی برای توسعه مسجد الحرام هستند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی، بر اساس نظرسنجی پایگاه اینترنتی این شبکه، شصت و پنج درصد عربها تخریب بخش هایی از مسجد الحرام را به منظور توسعه آن رد می کنند.
سی و پنج درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، موافقت خود را از طرح عربستان برای توسعه مسجد الحرام اعلام کردند.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir
ب

بیانیه 10 انجمن اسلامی دانشجویان کشور خطاب به برخی نمایندگان مجلس و مسئولین، به جهت اقدامات نامناسب سیاسی و سیاسی کاری نابه جای آنان در آستانه انتخابات.

در ایام­ پر تب ­و تاب سیاسی کشور­که ­همه در­حال تلاش برای تحقق حماسه سیاسی هستند تا بتوان در ادامه سال حماسه اقتصادی رانیز تحقق­ بخشید، متاسفانه عده ای منافع سیاسی خود را دنبال میکنند. البته این خودخواهی سیاسی چندان غریب نیست اما، دردناک تر آن است که این عملکرد در جایگاه هایی همچون نمایندهای خانه ملت و یا نمازجمعه دیده می شود و این افراد طوری غرق درسیاست شده اند که، هرگز آسیب زده شده به جایگاه هایی از نظام که در آن مسئولیت دارند را نمی بینند.

نامه ای که با آن همه تلاش، کمتر از یک سوم نمایندگان مجلس اصولگرا به شورای نگهبان ارسال کرده اند و برخی اقداماتی از این دست موجب شد تا دلائل زیر را برای نقد از این دست اقدامات مطرح کنیم:
نماینده مجلس جایگاه قانون گذاری و نظارت دارد و وظیفه اش این است که ازحقوق ملت دفاع کند و خود با عمل به قوانین الگویی برای سایر ارگانهای نظام در مسیر قانون گرایی باشند. هر چند که معتقدیم بسیاری از مشکلات کنونی نتیجه تقصیر و قصور و مسامحه­ی بیش از اندازای همان سنخ نمایندگان مجلس نسبت به عملکردهای دولت می باشد و حتی شائبه دخالت های سیاسی و اهداف جناحی برخی نمایندگان در وظایف قانونی شان را تقویت می نماید؛ نامه اخیر نمایندگان به نوعی غیر قانونی و دخالت در وظایف شورای نگهبان محسوب می شود و این اقدام موجب اخلال در روند تصمیم گیری اعضای آن می شود.

همان طور که سوء استفاده رئیس جمهور از جایگاه رئیس جمهوریش برای حمایت و معرفی یک شخص خاص خلاف شرع و قانون بود تلاش تعداد قلیلی از نمایندگان در این راستا غیر قانونی و به دور از شأن موکل مردم می باشد. درخواست رد صلاحیت آقای هاشمی در حالی مطرح شده که ایشان علاوه بر عضویت در مجلس خبرگان رهبری از سوی مقام معظم رهبری برای چندمین بار به عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شده اند و مسائلی که در نامه مطرح شده بود و همچنین خطابه­ی برخی امامان جمعه که حتی عضو شورای نگهبان نیز می باشند نشان می دهد که برخی از صاحبان تریبون، که دارای جایگاه های حقوقی نیز می باشند درک و شناخت سیاسی خود را بیشتر از مقام معظم رهبری می دانند و افرادی را که ایشان برای جایگاه های مهم مناسب می دانند، خطرناک می دانند.

در کنار برخی انتقادات که از عملکردهای جناب آقای هاشمی داریم، اما حضور ایشان در عرصه انتخابات ریاست جمهوری را مثبت دانسته و چنانچه قرار است نقدی هم اتفاق بیافتد، اقدام درست را گفت وگو در فضای منطقی و با رعایت احترام می دانیم و نه تخریباتی که گروه های مشخص با اهدافی مشخص تر برای حذف رقیب انتخاباتی خود در چند روز گذشته آغاز کرده اند. فضای بی اخلاقی به وجود آمده که علی رغم تاکیدات مقام معظم رهبری، شاهد آن هستیم، متاسفانه افرادی که تا دیروز از دین مداری و اخلاق سخن می گفتند امروز با حضور رقبای جدی و در خطر دیدن جایگاه سیاسی خود نتوانستند قدرت طلبی خود را پنهان کرده و با برهم زدن وحدت ملی و ایجاد اختلاف و تهمت افکنی به گروه های مختلف سیاسی در پی رسیدن به قدرت هستند تا بتوانند افراطی گری خود را ادامه دهند. این درحالی است که امروز کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند انسجام و همبستگی ملی، که امید بخشی و اعتدال را در پی دارد، می باشد.
در حالی که در جایی از قانون از مساله سن و سال رئیس جمهور حرفی به میان نیامده است، برخی افراد کهولت سن کاندیداها را دلیل رد صلاحیت می دانند و در حالی که باید به افرادی که در سن بالا هم آستین های خود را برای بهبود شرایط کشور بالا زده اند تشکر کرد و کاری را که درمجلس نتوانستند به پیش ببرند میخواهند ازمسیرهای دیگر دنبال کنند. نکته ای که لازم است یادآور شویم این است که مگر جز این بوده که امام راحل در سن 76 سالگی انقلاب کردند و با نهایت صلابت نزدیک به 10 سال ملت را رهبری کرده و کشور را از گردابهای مختلف نجات دادند.

این نکته نیز جای بررسی مجدد ولایت مداری این افراد را می طلبد. هر چند که برای ریاست جمهوری توان بیشتری نیاز می باشد اما با مدیریت و تدبیر کافی می توان این موضوع را ترمیم نمود. همچنین حضور آیت ا... جنتی با 87 سال سن در شورای نگهبان نیز حاکی از آن است که قطعا افزایش سن نمی تواند توان سیاسی فرد را کم کند. نکته ای دیگر که باید یادآور شد این است که متاسفانه برخی از اعضای شورای نگهبان از تریبون های مختلف، طوری مواضع شورای نگهبان را اعلام می کنند که در واقع با نوعی جهت گیری سیاسی و همراه با ارائه نظرات شخصی آن ها همراه است و شاعبه ای که پیش می آید این است که انگار به دنبال سلیقه سیاسی مدنظر خود در انتخابات هستند.

باز نیز شاهدیم که برخی از تشکل های دانشجویی و افراد منتسب به این تشکل ها خواسته یا ناخواسته در پازل برخی گروه های سیاسی و جناح های سیاسی که خواستار حذف رقیب انتخاباتی خود می باشند، قرار گرفته و به اصل حریت و استقلال جنبش دانشجویی که در ذات این جنبش می باشد کم توجهی می نمایند ، که از ایشان خواستاریم در راستای مشارکت حداکثری و حضور سلایق مختلف در انتخابات تلاش بیشتری نماید. در پایان تمامی جریان های سیاسی و کلیه رسانه ها را به اخلاق و تقوای سیاسی توصیه نموده و تقاضا داریم هیچ چیز را ارجح بر منافع ملی و مصالح کلی نظام نداند. انشالله

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فسا
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی لرستان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سمنان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ترببیت دبیر شهید رجایی





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir
یوسف الاحمد، مبلغ وهابی سعودی و عضو سابق هیئت تدریس در دانشگاه امام در ریاض در یکی از شبکه های ماهواره ای گفت که برای ممنوعیت اختلاط زن و مرد مسجد الحرام را تخریب کنند!

به گزارش عصر امروز به نقل از شبستان، یک مبلغ وهابی در شبکه ماهواره ای با استناد به فتوای «بن باز» تخریب مسجد الحرام را به دلیل اختلاط زن و مرد خواستار شد!

به گزارش براثا، یوسف الاحمد، مبلغ وهابی سعودی و عضو سابق هیئت تدریس در دانشگاه امام در ریاض در یکی از شبکه های ماهواره ای گفت که برای ممنوعیت اختلاط زن و مرد مسجد الحرام را تخریب کنند!


وی با استناد به فتوای «شیخ عبدالعزیز بن باز» تاکید کرد که اختلاط بین زن و مرد یعنی دو جنس مخالف در مسجد الحرام حرام است.

این مفتی وهابی تخریب کامل مسجد الحرام را خواستار شد و پیشنهاد داد تا برای جلوگیری از اختلاط زن و مرد مسجد الحرام در 10، 20 یا 30 طبقه ساخته شود.

یوسف الاحمد، یکی از مفتی های تندرو در عربستان است که با فتواهای عجیب و غریب خود در رسانه ها بحث برانگیز است.

شیخ عبدالرحمن البراک یکی از مفتی های وهابی سعودی چندی پیش فتوا داده بود که کسی که اختلاط زن و مرد را مباح می داند باید کشته شود.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir
وی در خطبه ی روز جمعه ی خود در مسجد "التابعین" قاهره با آوردن نام مذهب حقه ی تشیع در کنار بهائیت، اظهار داشت: ازدواج با زنان شیعه ی رافضی و بهایی حرام است زیرا همگی کافر و بودایی هستند؛ اما ازدواج با زنان اهل کتاب خواه یهودی یا مسیحی جایز است! وی این اظهارات خود را هنگام بحث و توضیح انواع ازدواج های حرام بیان داشت.

  علمدار بصیر به نقل از شیعه نیوز، "ابوبکر الحنبلی" یکی از اعضای شورای موسوم به "شورای علمای مصر" در یک سخنرانی ، ازدواج با زنان شیعه را حرام اعلام کرد و افزود: زن شیعه کافر و چون یک بودایی است.

وی در خطبه ی روز جمعه ی خود در مسجد "التابعین" قاهره به آوردن نام مذهب حقه ی تشیع د رکنار بهائیت، اظهار داشت: ازدواج با زنان شیعه ی رافضی و بهایی حرام است زیرا همگی کافر و بودایی هستند؛ اما ازدواج با زنان اهل کتاب خواه یهودی یا مسیحی جایز است! وی این اظهارات خود را هنگام بحث و توضیح انواع ازدواج های حرام بیان داشت.

گفتنی است شیعه هراسی در مصر مدتی است به اوج خود رسیده است به نحوی که چندی پیش "محمود حامد" سخنگوی جریان جوانان شیعی مصر طی سخنانی ضمن محکوم کردن افزایش حملات به تشیع در این کشور اعلام کرد: عامل این گونه حملات و سازماندهی به آنان فقط سلفی ها هستند، وی افزود: سلفی ها چون عروسکی در دست سعودی هستند و مذهب وهابی سعودی را در مصر پیاده کرده و طبق آن عمل می کنند، و این موضوع را در سرکوب شیعیان به خوبی به نمایش گذاشته اند.

در همین راستا "نوار عثمان " از فعالان سیاسی مصر در سخنانی می گوید:" سال های سال است که شیعیان در این کشور رفت و آمد می کنند و هیچ مشکلی هم پیش نیاورده اند اما حالا که افراطیون سلفی در رأس امور مصر قرار گرفته اند، شیعیان به یکباره مشکل ساز شده اند! به نظر من چنین ادعایی اصلاً منطقی نیست"





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir
ا
اگر آمریکا می‌توانست از اهرم مذاکره در بحران سوریه استفاده کند، عملا هیچگونه امکانی برای تحقق خیال‌پردازی اوباما در کنفرانس مطبوعاتی وی با دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس وجود ندارد.

فارس به نقل از امریکن اینترپرایز نوشت: «پل ولفوویتز» در مقاله‌ای می‌نویسد: اگر ایالات متحده اهرمی در اختیار داشت، شاید تا به حال می‌توانست که تمامی بحث‌ها در خصوص پایان مسالمت آمیز بحران سوریه را به جایی برساند.

اما حتی اگر آمریکا می‌توانست از اهرم مذاکره هرچند دیرهنگام در بحران سوریه استفاده کند، عملا هیچگونه امکانی برای تحقق خیال‌پردازی اوباما در کنفرانس مطبوعاتی وی با دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس وجود ندارد.

وی در این کنفرانس گفت: «اگر در حقیقت بتوانیم که واسطه انتقال قدرت سیاسی به صورت صلح آمیز باشیم که در آن بشار اسد از قدرت کنار رود و آسیبی به کشور وارد نشود؛ و منافع تمامی قومیت‌ها و گروه‌های مذهبی در سوریه لحاظ شده، به خونریزی‌ها خاتمه داده شده و وضعیت تثبیت گردد، این به نفع همه خواهد بود. و ما همچنان اصرار داریم که این مساله رخ دهد. این مساله چالش برانگیزی است، اما ارزش تلاش را دارد.»

کامرون که در کنار اوباما ایستاده بود، ادعا کرد که منافع مشترکی با روسیه وجود دارد که نهایتا سوریه‌ای باثبات و دموکراتیک ایجاد خواهد گردید. اما پوتین رئیس جمهور روسیه هیچگاه از علاقه خود برای تشکیل سوریه دموکراتیک سخن نگفته است. جمعه گذشته، پوتین در کنفرانس خبری با کامرون از توافقات محدودتری سخن گفت: «ما هر دو می‌خواهیم تمامیت ارضی و حاکمیت سوریه حفظ شود.»

برای روس‌ها، این هدف به بهترین شیوه بوسیله پیروزی بشار اسد حاصل می‌شود و این فکر که پوتین از سوریه دموکراتیک استقبال می‌کند خنده‌آور است. و بعید است که روسیه از کناره گیری بشار اسد از قدرت حمایت کند. آنها به وضوح اعلام کرده‌اند که هیچگونه علاقه‌ای به این نتیجه ندارند. این مساله اخیرا در لابی‌گری آنها علیه قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل که طبق آن دولت بشار اسد را به خاطر نقض حقوق بشر محکوم می‌کرد، مشاهده کرد. اگرچه این قطعنامه با 107 رای موافق، 12 رای مخالف و 59 رای ممتنع تصویب شد اما روسیه و دیگر مخالفان این قطعنامه توانستند تعداد آرا موافق را 20 درصد نبست به قطعنامه مشابه سال گذشته با 133 رای موافق تقلیل دهند.

آخرین قطعنامه همچنین از تمامی طرفین خواست که سریعا نقشه راه مصوب آخرین نشست ژنو را برای انتقال سیاسی قدرت پیاده نمایند. نه اوباما و نه کری وزیر امور خارجه هیچگونه توضیحی در خصوص اینکه چرا نشست مجدد امسال می‌تواند به نسبت نشست سال گذشته نتیجه بهتری در برداشته باشد ارائه نکرده‌اند. خصوصا وقتیکه در 12 ماه گذشته قدرت‌های غربی اقدام جدی برای تقویت نیروهای میانه رو در جبهه مخالفان انجام نداده‌اند.

همانطور که روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد، این انفعال یکی از دلایل اصلی است که می‌تواند توضیح دهد که چرا جبهه مخالفان مسلح در حال جنگ با دولت، اینقدر تندرو است و گروه‌های اندکی وجود دارند که به رغم دارا بودن قدرت نظامی نیز برای پیشبرد این هدف، موافق چشم انداز سیاسی آمریکا می‌باشند. همانطور که یکی از فرماندهان شورشی به تایمز گفت «اکثر شورشیان تندرو گروه النصره به خاطر سلاح و نه ایدئولوژی به این گروه پیوسته‌اند.»

با این حال، اگرچه رهبران غربی درباره نشست دیگری حرف می‌زنند، اما حکومت اسد به لطف کمک‌های تسلیحاتی روسیه و ایران، سربازان ایرانی و حزب الله لبنان و شبه نظامیان به تازگی سازمان یافته علوی در حال بدست گیری اوضاع می‌باشد. اگرچه آن دسته از مردم سوریه که موافق امیدواری رئیس جمهور آمریکا درباره سوریه‌ای سالم و در بر گیرنده منافع تمامی قومیت‌ها و گروه‌های مذهبی می‌باشند، اما آنها هیچگونه حمایتی جدی از جانب غربی‌ها دریافت نمی‌کنند. در این موضع ضعف، حضور در کنفرانس ژوئن نیز تقریبا برای آنها غیرممکن می‌باشد که این مساله پیروزی دیگری برای بشار اسد محسوب می‌شود.

و بنابراین، این کشور همچنان به سبب درگیری بین حکومت اسد و جبهه مخالفان که شاید به همان نسبت تحت سلطه اسلام گرایان تندروی ظالم می‌باشد، در حال نابود شدن است. و همچنان به شمار اجساد اضافه می‌شود.

شاید اوباما واقعا معتقد است که این کنفرانس پیشنهاد شده می‌تواند نتیجه خوبی در بر داشته باشد. به احتمال فراوان، وی آنرا به عنوان تنها راه تعویق چند ماهه نیاز به تصمیم گیری سختگیرانه می‌بیند. تا آن زمان، گزینه‌های امریکا، حتی کمتر نیز شده‌اند. در هر صورت، حرف‌های اوباما چندان جدی گرفته نمی‌شوند.

مردم ممکن است که موضع روسیه را دوست نداشته باشند، اما آنها قبل از مخالفت به این مواضع فکر می‌کنند. این واقعیت پیامدهایی را نه تنها در سوریه بلکه در خاورمیانه و حتی در مکان‌های دوردستی از قبیل آذربایجان، گرجستان و کشورهای حوزه بالتیک دارد.

پایان کشتارها در سوریه بسیار مورد علاقه همه می‌باشد. اما تا زمانیکه آمریکا و متحدانش نتوانند از اهرم مذاکره برای پشتیبانی جدی از نیروهای میانه رو در جبهه مخالفان استفاده کنند - چیزی که با تاخیرهای آمریکا دارد به امر غیرممکنی مبدل می‌شود - حتی صلح ناقص هم دور از تصور خواهد بود.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/2/29 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون